0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

طرح قرآنی «فضه خادمة الزهرا» در قم اجرا می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول واحد خواهران مؤسسه دارالقرآن امام حسين(ع) از اجرای طرح «فضه خادمة الزهرا» كه شامل دو طرح حفظ يكساله و دوساله است خبر داد.

سيده فاطمه ملكی، مسئول واحد خواهران مؤسسه دارالقرآن امام حسين(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، از برگزاری طرح «فضه خادمة الزهرا» با بهره‌گيری از كتابخانه تخصصی علوم قرآنی و مهدويت ويژه پژوهشگران حوزه و دانشگاه ويژه مقاطع حوزوی، دانشگاهی، ديپلمه و موسطه خبر داد.

وی با بيان اينكه اين طرح شامل دو طرح تخصصی حفظ كل قرآن كريم به مدت يك سال و حفظ كل قرآن كريم به همراه تفسير اجمالی به مدت دو سال است گفت: مزايای اين طرح علاوه بر حفظ كل قرآن كريم و تفسير اجمالی تحت نظارت اساتيد مجرب این است که شركت‌كنندگان تحت آموزش احكام، تجويد و دروس مهدويت قرار می‌گيرند و در پايان دوره مدرك معتبر به شركت‌كنندگان اعطا می‌‌شود.

ملكی با اشاره به رايگان بودن كل طرح بيان كرد: شرايط ثبت‌نام در طرح حفظ يك ساله كه ويژه نخبگان است حفظ يك جزء از قرآن، دارا بودن معدل بالای 16 و قبولی در آزمون ورودی اعلام شده است.

وی ادامه داد: شرايط ثبت‌نام در طرح حفظ دوساله به همراه تفسير اجمالی دارا بودن معدل بالای 15 و قبولی در مصاحبه ورودی است.

مسئول واحد خواهران مؤسسه دارالقرآن امام حسين(ع) با اشاره به رایگان بودن این طرح در پايان تأكيد كرد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت شركت در آزمون و مصاحبه ورودی روز جمعه 26 خرداد ماه به نشانی قم، خيابان صفاييه(شهداء)، انتهای كوچه 24 پلاك 91 مراجعه كنند و يا با شماره تلفن 02517730184 تماس حاصل کنند.

  
 
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

همايش ملی «تجلی عرفان در هنرهای اسلامی» به‌كار خود پايان داد

گروه انديشه و علم: اولين همايش ملی تجلی عرفان در هنرهای اسلامی پس از دو روز برگزاری‌ با تجليل از برگزار‌كنندگان اين همايش روز شنبه، 6 خرداد‌ماه‌ به‌كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، دكتر محمد‌علی كی‌نژاد، رئيس دانشگاه هنر اسلامی تبريز ‌در مراسم اختتاميه و تجليل از برگزار‌كنندگان همايش‌‌ ملی «تجلی عرفان در هنرهای اسلامی»، برگزاری چنين همايش‌هايی را گامی در جهت تبيين مبانی نظری هنر اسلامی و تلاش برای كاربست آن‌ها در هنر‌های معاصر دانست و گفت: اين موضوع دغدغه‌ای است كه توسط هنرمندان و هنرشناسان اسلامی احساس می‌شود و همايش حاضر را می‌توان گامی در جهت پاسخگويی اين نيازهای علمی و هنری دانست .

رئيس دانشگاه هنر اسلامی تبريز ضمن اعلام خبر پذيرش دانشجو برای مقطع دكتری رشته هنر اسلامی از سال‌تحصيلی جديد برای اولين‌بار در كشور را از عنايات خداوند متعال و در سايه تلاش همكاران دانشكده هنرهای اسلامی دانست و به ايشان تبريك گفت .

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش ديگری از سخنان خود ضمن تجليل از حماسه‌سازان آزادی خرمشهر‌، از دانشجوی شهيد محمود شهبازی از فرماندهان اين عمليات در سوم خرداد سال 61 ياد كرد و به تحليل عمليات بيت‌المقدس به‌عنوان يكی از مهم‌ترين وقايع در تاريخ انقلاب اسلامی و جنگ تحميلی پرداخت.

100 عنوان مقاله از سراسر كشور به دبيرخانه اولين همايش ملی «تجلی عرفان در هنرهای اسلامی»‌ ارسال شده بود كه از ميان آنها 35 عنوان مقاله برای ارائه به‌صورت سخنرانی در اين همايش انتخاب شده بود.

اين همايش با هدف ضرورت نگاه به هنر و معنای آن نزد عرفای اسلامی، تأثير انديشه‌ عرفا بر هنر‌، فرهنگ و هنر جامعه اسلامی، توجه به مبانی هنرهای اسلامی با تأكيد به عرفان اسلامی و بررسی آثار با محوريت انديشه‌های عرفانی برگزار شد.

بر پايه همين گزارش، رابطه عرفان و هنر، آثار هنری محل تجلی مذهب و عرفان اسلامی، جايگاه هنر در آثار عرفا، بررسی نمادهای عارفانه در آثار هنر اسلامی و نقش ادبيات عرفانی در آفرينش آثار هنری از جمله محور‌ها‌ی اصلی اين همايش بود.

همايش ملی تجلی عرفان درهنرهای اسلامی با مشاركت پژوهشكده هنرهای سنتی‌، اسلامی پژوهشگاه فرهنگ‌، هنر و ارتباطات در دو روز در تالار بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبريز برگزار شد.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

ايام‌البيض؛
مربيان مهدويت در 11 مسجد خرم‌آباد حضور می‌يابند

گروه فرهنگ و هنر: مربيان مهدويت در ايام اعتكاف جهت پاسخگويی به سؤالات معتكفين و برگزاری حلقه‌های معرفت در يازده مسجد خرم‌آباد حضور می‌يابند.

حجت‌الاسلام سيدمحمد طاهری، مسئول بنياد فرهنگی امام مهدی(عج) استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، با اعلام خبر حضور مربيان مهدويت در يازده مسجد شهرستان خرم‌آباد گفت: اين مربيان مهدويت با حضور در اين مساجد پيرامون مباحث مهدويت، فلسفه غيبت امام زمان(عج) و انتظار و ظهور امام زمان سخنرانی خواهند داشت و پاسخگوی سؤالات و شبهات معتكفين در خصوص مهدويت خواهند بود.

وی افزود: علاوه بر اين مربيان مهدويت، تعداد سه مبلغ مهدويت نيز از مركز تخصصی مهدويت قم نيز با حضور در استان حضور می‌يابند و با مراجعه به مساجد محل برگزاری اعتكاف پيرامون مباحث مهدويت سخنرانی خواهند داشت.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

امام جمعه بيله‌سوار:
مبلغان فرهنگ زكات را در منطقه و جامعه نهادينه كنند

گروه سياسی و اجتماعی: حجت‌الاسلام قیاسی از مبلغان و مروجان زكات خواست در راستای نهادينه‌كردن فرهنگ زكات در منطقه و جامعه تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام و المسلمين كريم قياسی، امام جمعه بيله‌سوار يكشنبه، هفتم خردادماه در جلسه هم‌انديشی زكات با اعلام اين مطلب گفت: زكات سومين ركن اسلام است كه شخص را پس از اقرار به يگانگی خدا و به جا آوردن نماز در زمره امت اسلام قرار می‌دهد كه در اين خصوص خداوند متعال فرموده است: «پس اگر توبه كردند و نماز بجا آوردند و زكات دادند، برادران دينی شما هستند».

وی با تأكيد بر اينكه مبلغان و مروجان زكات بايد با يك حركت جهادی زكات را در منطقه و جامعه نهادينه كنند افزود: در كتاب‌های فقهی، بسياری از احكام زكات آمده است از جمله منابع زكات، مقداری كه بايد پرداخت، موارد مصرف آن و غيره.

حجت‌الاسلام قیاسی افزود: اقتصاددانان مسلمان به اهميت اقتصادی و اجتماعی زكات در زندگی فقرا اولويت می‌دهند چندان كه پيامبر اكرم(ص) فرموده است: «هدف اصلی فرمان به زكات، كاهش فقر در جامعه است.»

وی در پایان خواستار ترويج فرهنگ زكات در جامعه شد و افزود: زكات جمع‌آوری شده بايد برای آبادی و رفع محروميت‌های همان منطقه هزينه شود.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

امسال؛
مراسم اعتكاف در 140 مسجد استان مركزی برگزار می‌شود

گروه سياسی و اجتماعی: مديركل تبليغات اسلامي استان مركزی گفت: امسال مراسم معنوی اعتكاف در 140 مسجد استان مركزی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام نعمت‌الله سرلكيان، مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام نعمت‌الله سرلكيان، مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی، 7 خردادماه در دومين جلسه ستاد شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان كه در راستای برنامه‌ريزی برای برنامه‌های مراسم معنوی اعتكاف و با حضور معاون سياسی و امنيتی استانداری مركزی و مديركل امور اجتماعی استانداری مركزي برگزار شد افزود: بايد دقت شود كه در انجام سنت حسنه اعتكاف نيز شئونات اسلامی و الهی رعايت شود.

وی انتخاب جايگاه مناسب برای معتكفين، امنيت و نظم در برنامه‌‌ريزی اعتكاف را از مهم‌ترين موارد مورد توجه برای برگزاری منظم مراسم اعتكاف ضروری دانست.

حجت‌الاسلام سرلكيان با اشاره به آمار معتكفين در سال گذشته اظهار كرد: پيش بينی می‌شود در سال جاری 18 هزار نفر در مراسم معنوی اعتكاف حضور يابند.

مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی با اشاره به اينكه در سال گذشته مراسم معنوی اعتكاف در 120مسجد برگزار شد ابراز كرد: در سال 91 مراسم معنوی اعتكاف در 140 مسجد استان مركزی برگزار خواهد شد و ثبت نام از معتكفين طبق هماهنگی‌های به عمل آمده از اول خرداد آغاز شده است و با پيش‌بينی‌های انجام شده فرم ثبت نام و بنرهای اعتكاف برای نصب در سردرب مساجد به هيئت امنای مساجد تحويل شده است.

وی خاطرنشان كرد: با كمك روحانيون مستقر در روستاهای استان مركزی مراسم معنوی اعتكاف و سالگرد ارتحال امام خمينی(ره) در روستاها برگزار خواهد شد.

مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی در پايان با اشاره به مقارن شدن ايام سالروز ولادت امام علی(ع)و سالگرد ارتحال امام خمينی(ره) رعايت مجالس سيزده رجب و ارتحال امام راحل(ع) را مهم دانست و تصريح كرد: لازم است مداحان و ذاكران اهل بيت(ع)در محافل و مجالس مولودی‌خوانی خود را به‌صورت ذكر ويژگی‌های امام علی(ع) انجام دهند كه شأن سالروز رحلت امام خمينی(ره) نيز حفظ شود.

يادآور می‌شود، در پايان هر يك از اعضا نظرات خود را برای هر چه با شكوه‌تر برگزار شدن مراسم معنوی اعتكاف ارائه كردند.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

ترويج معارف دينی هدف اصلی كانون‌های مساجد است

گروه سياسی و اجتماعی: رئيس شورای فرهنگ عمومی كليبر‌ گفت: ترويج و تحكيم معارف دينی هدف اصلی كانو‌ن‌های فرهنگ ـ هنری مساجد است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام ‌سيدحسن موسوی‌، امام جمعه و رئيس شورای فرهنگ عمومی كليبر‌ ديروز، 7 خرداد‌ماه در ديدار با مديران مسئول كانون‌های فرهنگی هنری مساجد كليبر با اشاره به احاديثی پيرامون تعليم قرآن و ترويج آموزه‌های اين كتاب عظيم اظهار داشت: مسئولان فرهنگی بايد با احساس مسئوليت وارد ميدان شده و با ترويج فرهنگ ناب اسلامی از هجمه فرهنگ منحط غرب كه سعی در انحراف افكار جوانان اين مرز و بوم دارد جلوگيری نمايند.

وی همچنين با اشاره به پتانسيل غنی اسلامی و فرهنگی جوانان ايرانی ‌تأكيد كرد: بايد از توانايی‌ها و ظرفيت‌های بالقوه‌ جوانان علاقمند در كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد برای ترويج و تحكيم باورهای دينی بهره گيريم.

وی قرآن محوری،‌ تربيت قرآنی جوانان و نوجوانان و ترويج معارف دينی را از اهداف اصلی اين كانون‌ها برشمرد.

سيدحجت حسينی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كليبر نيز در اين نشست، ضمن ارائه گزارشی از عملكرد اين‌ اداره، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان كليبر در زمينه احداث كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و اعتبارات جذب شده، در بين شهرستان‌های استان پيشرو بوده و درصدد است تعداد اين كانون‌ها را در روستاهای مستعد افزايش دهد.

وی با اشاره به سياست‌های دولت دهم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر ترويج فرهنگ قرآنی در جامعه، اعلام آمادگی كرد تا اعتبارات لازم برای تربيت حافظان قرآن به كانون‌های فرهنگ ـ هنری مساجد اختصاص يابد.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

دوشنبه 08 خرداد 1391 11:27:28             شماره‌ خبر :1018456
لوح فشرده «نقد و نظر» منتشر شد

گروه فضای مجازی: راديو معارف همزمان با برگزاری نخستين گنگره بين‌المللی علوم انسانی اسلامی اقدام به توليد و انتشار لوح فشرده مجموعه برنامه «نقد و نظر» كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مبنی بر درخواست مكرر شنوندگان در خصوص تهيه لوح فشرده برنامه نقد و نظر و همزمان با برگزاری نخستين گنگره بين‌المللی علوم انسانی اسلامی، راديو معارف اقدام به توليد و انتشار اين لوح فشرده كرد.

بنابر اين گزارش، اين نرم‌افزار مجموعه‌ای است از 117 برنامه پيرامون جنبش نرم‌افزاری علوم انسانی اسلامی كه شامل موضوعاتی همچون ريشه‌های تاريخی نهضت نرم‌افزاری، قلمرو نهضت نرم‌افزاری مورد نظر مقام معظم رهبری، ساز و كار توليد علم، نسبت اسلام با علوم انسانی و .... است.

لازم به ذكر است كه در اين مجموعه برنامه‌ها از حضور اساتيد برجسته‌ای همچون ايزدپناه، خاكبان، لك‌زايی، شيرخانی، ديرباز ، بلند، شيروانی، كوچكيان، پارسانيا، ميرباقری، بنيانيان، غروی و ... بهره گرفته شده است.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

با موضوع ويژه نيايش؛
جشنواره «شعر قاف» امروز به كار خود پايان می‌دهد

گروه ادب: مراسم اختتاميه دومين دوره از جشنواره «شعر قاف» با موضوع ويژه نيايش، عصر امروز هشتم خرداد ماه در آمفی‌تئاتر دانشگاه صنعتی امير كبير برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به نقل از پايگاه خبری حوزه هنری، كانون انديشه دانشجوی مسلمان با همكاری كانون شعر و ادب دانشگاه صنعتی اميركبير و مركز آفرينش‌های ادبی حوزه هنری دومين دوره از جشنواره ادبی «شعرقاف» برگزار می‌شود .

به گفته دبير جشنواره «شعر قاف»، حدود 500 اثر از دانشجويان فنی – مهندسی سراسر كشور به اين جشنواره ارسال شده است كه داوری اين آثار در بخش شعر كلاسيك به عهده يوسفعلی ميرشكاك و محمود حبيبی‌كسبی، در بخش شعرنو محمد رمضانی‌فرخانی و مهدی مظفری‌ساوجی و در بخش شعر طنز ناصر فيض و جواد زهتاب بوده است.

مراسم اختتاميه و تقدير از برگزيدگان اين جشنواره با حضور هنرمندانی همچون محمدعلی بهمنی، قربان وليئی، ميلاد عرفان‌پور، محمدمهدی سيار و با اجرای وحيد جليلوند برگزار می‌شود. همچنين در اين مراسم شاعران دانشجو به شعرخوانی می‌پردازند.

علاقه‌مندان برای حضور در مراسم اختتاميه «شعر قاف» از ساعت 17 تا 19:30 امروز 8 خرداد می‌توانند به سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه صنعتی امير كبير مراجعه كنند.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

دوشنبه 08 خرداد 1391 11:31:28             شماره‌ خبر :1018346
250 روحانی مبلغ برای مراسم اعتكاف به مساجد لرستان اعزام می‌شوند

گروه سیاسی و اجتماعی: برای برگزاری مراسم اعتكاف در استان لرستان بيش از 250 روحانی مبلغ به مساجد سراسر استان اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام مجيد احمدی، رئيس اداره فرهنگی و تبليغ اداره‌كل تبليغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان با اعلام خبر بيش از 250 روحاني مبلغ به مساجد سراسر استان به برنامه‌های در دستور كار برای برگزاری مراسم اعتكاف در سطح استان لرستان اشاره كرد و افزود: برگزاری برنامه‌های سخنرانی و اقامه نماز جماعت از جمله برنامه‌های اين اداره كل در مراسم اعتكاف امسال است.

وی همچنين ختم دسته‌جمعی قرآن كريم، تشكيل حلقه‌های مختلف قرآنی، حضور يك مبلغ به‌صورت شبانه‌روزی در مساجد و توزيع جزوه‌های بايدها و نبايدهای اعتكاف در ميان معتكفين را از ديگر اقدامات اداره كل تبليغات اسلامی در استان برشمرد.

رئيس اداره فرهنگی و تبليغ اداره كل تبليغات اسلامی لرستان با اشاره به اينكه كار ثبت نام معتكفين در مراسم اعتكاف از طريق رابطين اداره كل تبليغات اسلامی در مساجد صورت می‌گيرد و بيش از 115 مسجد در سراسر استان لرستان برای برگزاری مراسم اعتكاف در نظر گرفته شده است يادآور شد: در مركز لرستان و بخش‌های تابعه آن نيز بيش از 20 مسجد در نظر گرفته شده است.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

همزمان با ماه رجب؛
15 هزار همدانی معتكف می‌شوند

گروه فعاليت‌های قرآنی: 70 مسجد در استان همدان در ماه رجب ميزبان معتكفان است، و پيش‌بينی می‌شود شمار معتكفان ماه رجب به 15 هزار نفر برسد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان، به نقل از روابط عمومی تبليغات اسلامی همدان، حجت‌الاسلام احد آزاديخواه، مديركل تبليغات اسلامی همدان، در گفت‌و‌گويی اظهار كرد: 70 مسجد در استان همدان در ماه رجب ميزبان معتكفان است، و پيش‌بينی می‌شود شمار معتكفان ماه رجب به 15 هزار نفر برسد.

وی افزود: در همدان 7، فامنين 2، كبودراهنگ 6، بهار 11، تويسركان 5، رزن 13، اسدآباد 5، فيروزان 3، نهاوند 11 و ملاير 7 مسجد برای برگزاری مراسم اعتكاف در نظر گرفته شده است.

وی تصريح كرد: هشت هزار و 606 نفر نيز در سال 89 در مساجد استان معتكف شدند كه در سال گذشته اين تعداد به 11 هزار و 429 نفر افزايش يافت، كه اين رقم نشان از استقبال جوانان و عموم مردم از فريضه الهی اعتكاف دارد.

حجت‌الاسلام آزاديخواه اضافه كرد: از مجموع معتكفان ماه رجب پارسال 8 هزارو 623 نفر را خواهران و دو هزار و 806 نفر را آقايان تشكيل دادند.

وی بيان كرد: هر سال ميزان استقبال از اين مانور معنوی شاخص، افزايش می‌يابد ولی متأسفانه به اين فريضه كمتر پرداخته شده است كه امسال بايد به برنامه‌های فرهنگی و تبليغی بهای بيشتری داده شود.

مديركل تبليغات اسلامی همدان افزود: سال گذشته ستاد اعتكاف هزینه پذيرايی از معتكفان را از خود آنها تأمين می‌كرد و پشتيبانی و فرهنگی بر عهده ستاد قرار می‌گرفت، با اين حال امسال بايد به برنامه‌های فرهنگی ـ تبليغی بهای بيشتری داده شود تا استقبال از اعتكاف پررنگ‌تر جلوه كند.

حجت‌الاسلام آزاديخواه با گلايه از عدم مساعدت مالی مسئولان در تهيه تداركات اعتكاف سال گذشته خاطرنشان كرد: برگزاری مراسم اعتكاف نيازمند مساعدت فرهنگی مسئولان است.

  
 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

بيانيه ۲۴۸ نفر از نمايندگان مجلس در محكوميت كشتار مردم سوريه

گروه سياسی: 248 نفر از نمايندگان مجلس نهم شورای اسلامی در بيانيه‌ای كشتار مردم بی‌دفاع سوريه توسط تروريست‌ها را محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خانه ملت، در نشست علنی امروز، دوشنبه ۸ خرداد، ابوالقاسم جراره، عضو هيئت رئيسه سنی مجلس نهم بيانيه ۲۴۸ نفر از نمايندگان را در محكوميت كشتار مردم سوريه قرائت كرد.

متن بيانيه به شرح زير است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

محكوميت كشتار مردم بی‌دفاع سوريه توسط تروريست‌ها

كشتار وحشيانه مردم مظلوم شهر حوله و حمص در سوريه يادآور جنايت‌های بی‌رحمانه صهيونيست‌ها در صبرا و شتيلا و نماد بارز اقدامات تروريستی و كشتار جمعی در اين مقطع از تاريخ بشريت است.

بدون ترديد با توجه به حمايت‌های نهان و آشكار كشورهای غربی و هم‌پيمانان منطقه‌ای آنان از اين تروريست‌هايی كه سازمان‌يافته آموزش می‌بينند و از طريق برخی همسايگان سوريه به درون اين كشور اعزام می‌شوند و مسئوليت اين جنايت وحشيانه كه ۳۲ كودك در آن كشته شده‌اند، همه كشورها شريكند و امروز آمريكا بايد پاسخگوی سياست‌های غلط خود در سوريه باشد.

ما منتخبان ملت بزرگ ايران و مجلس شورای اسلامی اين جنايت‌های وحشيانه را شديدا محكوم می‌نماييم و از شورای امنيت سازمان ملل می‌خواهيم از اقدامات تروريست‌ها و واردات سلاح به سوريه جلوگيری كند.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

كتابخانه تخصصی قرآن و حديث در تبريز راه‌اندازی می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی از راه‌اندازی كتابخانه تخصصی قرآن و حديث در مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، رحيم وظيفه شعاع، مسئول مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی ديروز، 7 خرداد‌ماه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه اين كتابخانه تخصصی با با ۱۳ هزار جلد كتاب راه‌اندازی می‌شود، تصريح كرد: در اين كتابخانه 13 هزار جلد كتاب تخصصی جمع‌آوری شده كه در سطح استان بی‌نظير است.

وی در ادامه ضمن تشريح فعاليت‌های اين مركز در سال‌های اخير و با بيان اينكه اين مهد قرآن از سال 72 فعاليت‌های خود را در سطح شهر تبريز آغاز و به تدريج فعاليت‌های خود را در سطح كشور گسترش داده يادآور شد: فعاليت‌های اين مركز عمدتاً در 2 محور قرآن و عترت بوده است و توجه به فعاليت‌های قرآنی در زمينه حفظ، ‌قرائت و تفسير و مفاهيم صورت گرفته است.

مسئول مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی با اشاره به تعداد دوره‌های برگزار شده اظهار داشت: 55 دوره تربيت مربی در مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی با هدف تربيت نيروی متخصص در زمينه قرآن برگزار شده و دوره 56 نيز در حال برگزاری است.

وی اجرای طرح حكمت، بحث تدبر در قرآن و سيره ائمه معصومين با نگاه تدبری از ديگر برنامه‌های اين مهد قرآن و عترت آذربايجان شرقی در سال‌های اخير بيان كرد.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

امام جمعه قم:
مسئولان نظام اسلامی با روحيه جهادی به وظايف خود عمل كنند

گروه سياسی و اجتماعی: مسئولان نظام اسلامی بايد جهت حفظ و حراست از كشور در مقابل هجمه‌ها و تهديدهای دشمن با روحيه جهادی به وظايف و مأموريت‌های خود عمل كنند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، آيت‌الله سيدمحمد سعيدی، شب گذشته، هفتم خردادماه در ديدار با كاركنان مركز تربيت معلم استان قم اظهار كرد: با توجه به اين كه امروز احزاب مختلفی در دنيا عليه كلمة‌الله متحد شده‌اند تا با اسلام مقابله كنند تعليم آيات الهی از اهمیّت بسيار بالايی برخوردار است.

وی بيان کرد: در مقابل تلاش و تهديدهای دشمن تنها افراد سست عنصر هستند كه وحشت می‌كنند و برای مومنان اين چنين نيست.

آيت‌الله سعيدی يادآوری كرد: اگر همه دنيا بر عليه نظام اسلامی ايران موضع بگيرند از اهداف و ارزش‌های خود كوتاه نخواهيم آمد و با تلاش و هماهنگی لحظه‌ای از پا نخواهيم نشست.

وی عنوان كرد: برای حفظ و صيانت از كشور و همچنين نشر معارف اهل بيت(ع) به سراسر دنيا مسئولان نظام اسلامی بايد با روحيه جهادی به وظايف و مأموريت‌های خود عمل كنند و در اين ميان مسئولان و معلمان آموزش و پرورش نقش حساس‌تری دارند.

امام جمعه قم با اشاره به اين كه كار تعليم‌دهندگان اين است كه فطرت خدايی انسان را حفظ كنند عنوان كرد: برای تعليم به ديگران ابتدا بايد خود به آنچه آموزش می‌دهيم ايمان بياوريم و به آن عمل كنيم.

آيت‌الله سعيدی با بيان اين كه زندگی انسان با خطرات زيادی رو به رو است و هيچ تضمينی وجود ندارد كه تا پايان عمر در راه حق و حقيقت باقی بماند افزود: معلمان موظف‌اند انسان را در مقام كرامت و انسانيت حفظ كنند و آن را رشد دهند.

وی در پایان تأكيد كرد: افرادی كه در قم وظيفه تعليم را به عهده دارند مسئوليتی سنگين‌تری بر دوش دارند و در سنگری مهم ايفای نقش می‌كنند.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

رئيس شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور:
مبلغان آيات و روايات را با بيانی زيبا و دلنشين به مخاطبان عرضه كنند

گروه حوزه‌های علميه: مبلغ دين، بايد آيات قرآن كريم و روايات معصومين(ع) را با بيانی زيبا و جذاب به مخاطب عرضه كند تا مخاطب انگيزه بيشتری برای فهم مطالب دينی پيدا كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد رضا تقوی، دوشنبه، 8 خردادماه، در نشست علمی اخلاق و روش‌های تبليغ، كه به همت مديريت ارتباطات و بين‌الملل مجتمع آموزش عالی فقه(حجتيه) جامعةالمصطفی(ص) در مسجد اين مجتمع برگزار شد، با اشاره به لزوم بهره‌گيری از شيوه‌های تبليغ توسط مبلغان، اظهار كرد: برای آنكه ابلاغ هر پيامی در دل مخاطب جای بگيرد، بايد با روش‌های مخصوص به خود ارائه شود.

وی افزود: تبليغ به معنای رساندن فكر، پيام و ايده دينی به مخاطب برای هدايت، تربيت و افزايش دانش اوست. در قرآن كريم نيز كلماتی مانند بلغ و يبلغون در اين رابطه نازل شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدرضا تقوی با بيان اين كه مبلغ دينی، پيام خداوند متعال را به مردم می‌رساند، عنوان كرد: تبليغ، دارای دو وجهه محتوايی و نوع قالب است. مبلغ دين، بايد آيات قرآن كريم و روايات معصومين(ع) را با بيانی زيبا و جذاب به مخاطب عرضه كند تا مخاطب انگيزه بيشتری برای فهم مطالب دينی پيدا كند.

رئيس شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور با اذعان اين كه قالب قرآن كريم در كنار محتوای آن دارای جذابيت خاصی است، بيان كرد: قرآن كريم، همانند كتابی هنری است كه در زيباترين بيان به پيامبر(ص) نازل شده است تا مردم نيز اين معجزه را دريابند.

وی زبان عمل مبلغ را رساتر از زبان گفتار او عنوان و ابراز كرد: مبلغ، بايد در عمل دين مبين اسلام را تبليغ كند، نه اين كه زبان و عمل او متفاوت از يكديگر باشد. تبليغ عملی نشان از اعتقاد درونی مبلغ دارد و تنها اين نوع از تبليغ برای اثرپذيری مردم را به دنبال خواهد داشت.

رئيس شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور با اظهار اين كه بايد قرآن را با صوتی جذاب برای مردم تلاوت كرد، بيان كرد: تلاوت زيبای قرآن كريم، خود تبليغی برای دين است، شايسته است كه اين نكته نيز مورد توجه مبلغان قرار گيرد.

وی، با اشاره به تبليغ دين توسط رسانه‌های مدرن، يادآور شد: رسانه‌های مدرن، نمی‌توانند جايگزين منبر و خطابه شوند. تاريخ گواه است كه سخنرانان متبحر، بسيار بيشتر از رسانه‌های مدرن امروزی دارای تأثيرگذاری در بين مردم بوده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمين تقوی امام خمينی(ره) را مبلغ نمونه اسلامی عنوان و اضافه كرد: اگر مردم به عالمی اعتماد كنند، می‌تواند انقلاب معنوی در جامعه ايجاد كند كه پايدار باشد. امام راحل نيز با تبليغ گفتاری و عملی خود دگرگونی كاملی در بين مردم ايجاد كردند و بذر خداشناسی را در ميان آنها پاشيدند.

رئيس شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور، با اشاره به حكمت نزول تدريجی قرآن كريم، عنوان كرد: خداوند متعال نيز صلاح ندانسته است تا به شكل دفعی قرآن را به مردم نازل كند. آيات قرآن و احكام دينی، متناسب با رشد و بنيه دينی مردم به ترتيب نازل شده است.

وی، با تأكيد بر لزوم مخاطب‌شناسی توسط مبلغ، تأكيد كرد: مناسب است كه مبلغ قبل از ورود به هر مجلس، اطلاع جامعی از مخاطب پيدا كند تا محتوای خود را متناسب با نياز آنها ارائه كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين تقوی اضافه كرد: توجه به نيازهای فطری و طبيعی مخاطب، تحميل نكردن مطالب، آسان كردن دستورات دينی برای مردم از مواردی به شمار می‌رود كه مبلغ بايد آنها را مورد توجه قرار دهد.

رئيس شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور، در پايان، ابراز كرد: نگرش‌های سطحی به دين و سخت‌گيری در اجرای دستورات دينی در بين مردم می‌تواند باعث پيدايش دين‌گريزی در بين مردم شود

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)

فعاليت 15 گروه جهادی در شهرستان درميان

گروه سياسی و اجتماعی: معاون سياسی- اجتماعی فرمانداری درميان گفت: امسال 15 گروه جهادی در قالب گروهای محلی و دانشجويی سازماندهی شده و در ايام تابستان در روستاهای شهرستان مشغول فعاليت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، علی عباسی، معاون سياس ــ اجتماعی فرمانداری درميان امروز، هشتم خردادماه در نشست ستاد پشتيبانی طرح «هجرت 3» در درميان با اعلام خبر فعاليت 15 گروه جهادی در اين شهرستان طی سال 91 گفت: سال‌گذشته 11 گروه جهادی محلات در روستاهای مختلف شهرستان با مجموعه بسيج سازندگی همكاری داشتند.

وی عنوان کرد: در سال گذشته 69 هزار نفر در اجرای بيش از 50 طرح به ارزش قريب به 500 ميليون تومان با بسيج سازندگی شهرستان درميان همكاری داشته‌اند.

عباسی، احيا، مرمت و احداث 16 قنات و استخر ذخيره‌سازی آب، احداث هفت خانه عالم در روستاهای شهرستان، احداث و مرمت شش باب مسجد و حسينيه، مرمت و زيباسازی 13 آموزشگاه را از مهم‌ترين اقدامات بسيج سازندگی‌ درميان برشمرد و تصريح كرد: در سال گذشته حدود 500 مربی در كلاس‌های آموزشی طرح هجرت سه مشاركت داشتند.

معاون سياسی ـ اجتماعی فرماندار درميان اعزام 650 نفر از بسيجيان به اردوهای فرهنگی و زيارتی را از ديگر اقدامات بسيج سازندگی درميان برشمرد و اضافه كرد: احداث زمين ورزش برای جوانان روستاها و ارائه خدمات به خانواده معزز شهدا و ايثارگران شهرستان از ديگر عرصه‌های فعاليت بسيج سازندگی درميان است.

همچنين محمد زهرايی، مسئول بسيج سازندگی خراسان‌ جنوبی نيز گفت: در سال گذشته بالغ بر 9 ميليارد تومان برای اجرای 650 طرح در خراسان ‌جنوبی هزينه شده است.

زهرايی افزود: در سال گذشته 200 گروه جهادی با بسيج سازندگی خراسان‌ جنوبی همكاری داشتند كه از اين تعداد 140 گروه محلات و بقيه گروه‌های دانشجويی درون و برون استانی بودند.

وی بيان اينكه در سال گذشته 30 هزار نفر روز خدمات‌دهنده و خدمات‌گيرنده در طرح‌های مختلف بسيج سازندگی فعاليت داشتند، ادامه داد: عملكرد و بازده‌كاری اين تعداد برابر با فعاليت 813 هزار نفر روز كار است.

مسئول بسيج سازندگی خراسان‌ جنوبی خواستار تعامل بيشتر مسئولان استانی و شهرستانی در اجرای طرح‌های سازندگی استان شد و ابراز اميدواری كرد؛ با توجه به افزايش مشاركت دانشگاه علوم پزشكی اعتبارات سال جاری 20 درصد رشد داشته باشد.

زهرايی تعداد طرح‌های پيشنهادی دانشگاه علوم پزشكی استان را 74 طرح در استان اعلام كرد و يادآور شد: حدود هفت طرح پيشنهادی دانشگاه علوم پزشكی در درميان اجرا می‌شود.

 
 
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها