0

اخبار قرآنی (1391/03/05)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:24:40             شماره‌ خبر :1016133
وزير نفت:
پيروزی در جنگ اقتصادی با اتحاد و پيروی از ولايت امكان‌پذير است

گروه سياسی: رستم قاسمی با تأكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم در جنگ اقتصادی به پيروزی نائل شويم، گفت: اگر تمام نيروها متحد باشند، با اتكا به رهبر معظم انقلاب می‌توانيم در جنگ اقتصادی نيز پيروز شويم.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، رستم قاسمی، وزير نفت، پيش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران در سخنانی به برنامه‌های وزارتخانه متبوع خود در سال «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی پرداخت.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی مسئولان پس از پايان جنگ تحميلی اظهار كرد: در سال‌های پس از جنگ تحميلی، كارها و اقدامات بزرگی از سوی دولت‌های مختلف انجام شده است؛ هر چند دشمنان به دنبال ذخاير عظيم نفتی و گازی ايران بودند.

وزير نفت با بيان اينكه انرژی نفت و گاز به عنوان موتور محرك در اقتصاد جهان مطرح است، گفت: جمهوری اسلامی ايران از نظر ذخاير نفتی و گازی دارای موقعيت منحصر به فردی است چرا كه دومين دارنده ذخاير گازی و همچنين دومين دارنده ذخاير نفت است كه اگر اين دو را تجميع كنيم، ايران در رتبه اول قرار می‌گيرد.

وی خاطرنشان كرد: طرح تحول صنعت نفت در سال گذشته آماده شد؛ همچنين امسال نيز سند راهبردی صنعت نفت نيز آماده شده كه به عنوان نقشه راه در اين صنعت تهيه شده است و با استفاده از آن می‌توان گام بزرگ و اساسی در صنعت نفت كشور برداشت.

قاسمی با اشاره به وجود ميدان‌های نفتی مشترك در مرزهای آبی ايران گفت: در راستای توسعه ميدان‌های نفتی، به رهبر معظم انقلاب قول داده‌ايم كه امسال تكليف ميدان‌های مشترك را تعيين كنيم تا ظرفيت توليد كشور را افزايش دهيم.

وی در ادامه به تلاش‌های غرب برای تحريم ايران در بعد توسعه صنعت نفت ايران و جلوگيری از حضور نفت ايران در بازارهای جهانی اظهار كرد: جمهوری اسلامی ايران امروز از نظر تجهيزات و امكانات برای توسعه صنعت نفت كمبودی احساس نمی‌كند و اكثر كالاهای فنی توسط توليدكنندگان داخلی تهيه شده است؛ پروژه‌های نفتی نيز به پيمانكاران داخلی سپرده شده و نيازی به نيروهای بيگانه نيست.

وزير نفت با تأكيد بر اينكه امروز وقت آن رسيده است كه به خودكفايی رسيده و نفت را به معنای واقعی ملی كنيم، گفت: پيش از اين برخی كشورها نفت را از ايران می‌گرفتند و تبديل به كالاها و تجهيزات می‌كردند و با قيمت‌های بالا به ايران بازمی‌گرداندند؛ ايران كه صد سال است به ذخاير نفتی دست پيدا كرده است، امروز بايد صادركننده تجهيزات نفتی باشد كه ديری‌ نخواهد پاييد اين هدف محقق خواهد شد.

سخنران پيش از خطبه‌های نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به افزايش قيمت نفت در بازارهای جهانی به دليل اقدامات غرب در خصوص ايران گفت: هنوز ايران از سوی غرب تحريم نشده و تنها تاريخ تحريم مشخص شده بود، اما شاهد بوديم كه قيمت در بازارهای جهانی افزايش پيدا كرده است؛ تحريم و نبود نفت ايران در بازارهای جهانی اتفاقی را برای اقتصاد جهانی به وجود خواهد آورد و كشورهای اروپايی نگران اين قضيه هستند.

وزير نفت افزود: كشورهای غربی عاقل باشند و از اين مدت كه نفت افزايش قيمت پيدا كرده، درس عبرت بگيرند و بدانند نفت ايران قابل تحريم نيست.

قاسمی با تأكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم تا در جنگ اقتصادی به پيروزی نائل شويم، گفت: ترديدی در اين كار وجود ندارد كه ما در ميدان‌های سخت متحد بوديم و تلاش كرديم و با اتكا به رهبر معظم انقلاب توانستيم به پيروزی برسيم؛ در اين جنگ نيز پيروزی از آن ماست؛ به شرط اينكه همه سرباز بی‌چون و چرا باشيم و دور اين ستون انقلاب گرد بياييم.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:28:52             شماره‌ خبر :1015666
مؤذنين داعیان به اسلام و خداپرستی هستند

گروه سياسی و اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه با اشاره به اهميت كار موذنان در اسلام گفت: مؤذنين در واقع مسلمانان را به دين اسلام و خداپرستی دعوت می‌كنند كه در اين راستا مؤذن بايد با صدايی شيوا و رسا اذان بگويد.

حجت‌الاسلام شاه علی رستمی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: با توجه به اينكه شاخص‌های اسلام برای معرفی خود نشانه و علامتی دارد، در اين راستا اذان عده مؤمنين را به نماز خواندن و راز و نياز با خداوند هدايت می‌كند.

وی به فرمايشات پيامبر اكرم(ص) اشاره كرد و افزود: پيامبر اكرم(ص) می‌فرمايد: در قيامت افراد مؤذن با پرچم‌هايی وارد صحرای محشر می‌شوند تا نشان دهند كه اذان گويان راه خدا هستند.

حجت‌الاسلام رستمی اعلام كرد: چه بهتر افرادی كه صدای بهتر و شيوايی دارند و مردم را با آن صدا به اسلام دعوت كنند و در پنج وعده از اين صدا برای گفتن اذان محمدی استفاده كنند.

وی بيان كرد: افراد با صدای شيوا ندای يكتاپرستی را قبل از شروع آفتاب به مردم اعلام می‌كنند و مردم نيز با انگيزه بيشتری بيدار می‌شود و نماز صبح را به پا می‌دارند.

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه عنوان كرد: هر چيزی در قالب هنر قرار گيرد برای همگان جذاب است بر همين اساس استفاده از صدای خوش می تواند زمينه را برای جذب مردم به فريضه دينی نماز فراهم كند.

حجت‌الاسلام رستمی افزود: مؤذنان مردم را تشويق می‌كنند كه از فرائض دينی دوری نكنند و همواره دستورات دينی مبين اسلام را گوشزد می‌كنند.

وی در ادامه گفت: اگر اذان صبح با صدای شيوا بيان شود، تأثير بسزايی در رغبت و انگيزه بيشتر برای برخاستن را در دل مسلمانان ايجاد می كند.

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه با اشاره به اينكه مدارس با برگزاری مسابقات اذان سعی در آموزش بيشتر، شناسايی و تشويق دانش آموزان برای انجام اين سنت نبوی دارند بيان كرد: نبايد اين امر را ناديده گرفت كه هر چه صدای مؤذن شيوا و بليغ باشد می‌تواند در تاثيرگذاری و تشويق در مردم اهميت داشته باشد.

وی به استفاده هر چه بيشتر از افراد مؤذن با صدای شيوا اشاره و تاكيد كرد: اداره اوقاف و امامان جماعت در محل بايد مؤذنين را به هيأت امنای مساجد معرفی كنند و از آن‌ها بخواهند تا مشوقی برای مؤذنين جوان باشند كه با انجام اين كار از سوی امامان جماعت ديگران نيز تشويق می‌شوند كه اين كار را انجام دهند.

حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اينكه اذان گفتن در سطح مساجد به‌صورت همزمان را به‌عنوان يك معضل دانست و بيان كرد: امامان جماعت مساجد همگی بايد در زمان اوقات شرعی و به‌صورت همزمان اذان بگويند و بايد بداند كه با تفاوت چند ثانيه به‌ويژه در ماه مبارك رمضان نوعی مردم را دچار ترديد می كنند.

وی تاكيد كرد: اذان گفتن به‌صورت همزمان از تمام مساجد نوعی نشاط، انگيزه، هيجان و حالت عرفانی را سطح شهر ايجاد می‌كند كه بسيار اهميت دارد.

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه يادآور شد: خادمان مساجد بايد اوقات شرعی را در اختيار امامان جماعت قرار دهند به آنان گوشزد كنند كه زودتر اذان گفتن آنها كمی تواند باعث ابطال كار عبادی بندگان می‌شود.

  
 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:30:35             شماره‌ خبر :1015640
فعاليت‌های قرآنی كردستان در سال جاری توسعه می‌يابد

گروه فعاليت های قرآنی: مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان گفت: فعاليت‌های قرآنی اداره كل از لحاظ كمی و كيفی در سال جاری افزايش محسوسی می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام مسعود صفی‌ياری، مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان روز پنج شنبه چهارم خردادماه در ديدار با جمعی از فعالان قرآنی شهرستان كامياران اظهار كرد: در سال جاری فعاليت‌های قرآنی اداره كل از لحاظ كمی و كيفی افزايش محسوسی يافته و مردم استان به‌زودی از برنامه‌های پيش بينی شده قرآنی در عرصه‌های مختلف بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به اهميت قرآن‌آموزی و قرآن‌محوری در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی انسان افزود: توسعه فعاليت‌های قرآنی در عرصه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی، مقدمه ضروری و مسير اساسی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است.

حجت‌الاسلام صفی‌ياری بر لزوم استفاده از مفاهيم و آموزه‌های قرآن كه در جهت هدايت انسان نازل شده است، نقش آيات قرآن در بيداری اسلامی در سرزمين های اسلامی تأكيد كرد و يادآور شد: توجه به فعاليت‌های قرآنی و فرهنگی جامعه را بيمه می‌كند.

در اين ديدار هر يك از فعالان قرآنی به بيان ديدگاه‌ها و نظرات خويش در خصوص چگونگی فعاليت‌های قرآنی در كامياران پرداختند و مديركل نيز به سوالات آنان پاسخ داد.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:34:45             شماره‌ خبر :1015683
يادواره شهدای توپخانه تيپ مكانيزه امام زمان(عج) در شبستر برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: يادواره شهدای توپخانه تيپ مكانيزه امام زمان(عج) نيروی زمينی سپاه روز گذشته 4 خردادماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، يادواره شهدای توپخانه تيپ مكانيزه امام زمان(عج) نيروی زمينی سپاه روز گذشته 4 خرداد ماه با حضور سردار حسن استوار آذری مسئول بنياد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان آذربايجان شرقی، امام جمعه و فرماندار شهرستان شبستر، فرماندهان و مسئولان ناحيه مقاومت سپاه شبستردر شهرستان شبستر برگزار شد.

در اين يادواره حجت‌الاسلام محمدزاده، امام جمعه شهرستان شبستر گفت: خداوند متعال انسان را بيهوده خلق نكرده و بازگشت او به سوی خدا است و انسان خليفه خدا در زمين بوده و بايد بر محور خدا حركت كند.

وی اظهار کرد: هدفی كه تمام انبياء الهی به آن مبعوث شدند و تمام شهدا برای آن شهيد شدند و همه ما مأمور به آن هستيم، حاكميت خدا است و حاكميت خدا ، حاكميت اسلام و قرآن است و امروز ما بايد روی اهداف بيشتر كار كنيم.

در ادامه يادواره شهدا، فرمانده تيپ مكانيزه امام زمان(عج) گفت: يادواره شهدا، جلسات معنوی هستند و بايد ره توشه معنوی را بگيريم كه قدم اول كسب ره توشه معنوی، شناخت شهدا است و آنها در نور الهی غوطه‌ورند.

وی افزود: مسيری كه شهدا انتخاب كردند مسيری است كه آگاهانه انتخاب كردند وآنان از تمام دلبستگی های دنيوی چشم پوشی كردند و سلاح برداشتند و در راه خدا مخلصانه جنگيدند و به مقام شهادت كه بالاترين درجات است رسيدند.

فرمانده تيپ مكانيزه امام زمان(عج) تصريح كرد: شهدا، انسان‌هايی بودند كه از بهترين خانواده‌های ديندار تربيت شده و ساخته و پرداخته مكتب اسلام بودند.

وی همچنين گفت: شهدا در زمان جنگ تحميلی با اطاعت از ولی زمان خويش حضرت امام خمينی(ره) پرچم اسلام را نگه داشتند و رمز موفقيت آنها، ولايی بودن آنان است كه به جهان بشريت نور معنوی دادند.

اين فرمانده دوران دفاع مقدس تصريح كرد: شهدا تمام هستی خود را دادند و مسير روشنی ترسيم كردند كه آن مسير، مسير سعادت انسانها می باشد و وظيفه ما به مراتب با سختی همراه است و ما بايد راه آنها را برويم و تمام افكار ما روی حساب و آگاهيت دينی باشد.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:35:53             شماره‌ خبر :1015615
اجرای برنامه‌های فرهنگی راهكاری برای ارتقای فرهنگ دينی است

گروه سياسی و اجتماعی: فرمانده لشكر ۲۲ بيت‌المقدس كردستان اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با مشاركت نوجوانان و جوانان را راهكاری مناسب در ارتقای فرهنگ دينی جامعه و خنثی‌سازی تهاجم فرهنگی بيگانگان عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، حمزه فلاح، فرمانده لشكر 22 بيت‌المقدس كردستان شامگاه چهارشنبه، سوم خرداد در سومين گردهمايی منطقه‌ای طرح تربيتی چهره به چهره در سنندج با بيان اينكه كشور ما امروز بيش از هر زمان ديگری نيازمند برنامه‌ها و كارهای عظيم فرهنگی است گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی با مشاركت جوانان راهكاری برای ارتقای فرهنگ دينی و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است.

وی با بيان اينكه دشمن امروز با شبيخون فرهنگی و راه‌اندازی جنگ نرم به مقابله با انقلاب سلامی ايرانی برخاسته است اظهار كرد: جنگ با دشمن مسلح به مراتب آسانتر از جنگ با دشمن فرهنگی است و يكی از مهمترين راه‌های مقابله با آن توسعه و گسترش فعاليت‌های فرهنگی در سطح كشور است.

فلاح با اشاره به اينكه جمهوری اسلامی ايران امروز پيشرفت‌های بسياری را در عرصه‌های ملی و بين‌المللی به دست آورده است افزود: دشمن نمی‌تواند اين اعتلا و عظمت ايران اسلامی را ببيند و همواره به دنبال دسيسه‌ای جديد است تا ملت ايران را تسليم خواسته‌های خود بكند اما بايد بداند راه به جايی نخواهد برد.

وی در ادامه به سالروز آزادسازی خرمشهر اشاره و اعلام كرد: آزادسازی خرمشهر قدرت غلبه ايمان بر سلاح را به تمام جهانيان نشان داد و نقطه عطفی در تاريخ ملت ايران شد.

فرمانده لشكر 22 بيت‌المقدس كردستان عنوان كرد: آزادی خرمشهر تجربه بسيار موفق بكارگيری نيروهای مردمی در دفاع مقدس بود و موجب شد كه يك خودباوری در رزمندگان اسلام ايجاد شود.

وی با بيان اينكه فتح خرمشهر اقتدار نظام اسلامی ايران را به اثبات رساند و سبب عزت و اقتدار بيش از پيش نظام جمهوری اسلامی شد گفت: تبيين اهداف و چگونگی آزادسازی خرمشهر به نسل جوان امروز يكی از موضوعات مهمی است كه مسئولان بايد در راستای آگاه‌سازی اين قشر گام بردارند.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:38:29             شماره‌ خبر :1015566
خرمشهر توان غلبه ايمان بر سلاح را به همه دنيا نشان داد

گروه سياسی و اجتماعی: مدير منابع طبيعی شهرستان سنندج گفت: فتح خرمشهر توان غلبه ايمان بر سلاح را به همه دنيا نشان داد و موجب تقويت روحيه خودباوری و انسجام ملی شد.

 

داوود سليمانی، مدير منابع طبيعی شهرستان سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر گفت: آزادسازی خرمشهر با تكيه بر الطاف الهی، همدلی و انسجام نيروهای داخلی به منصه ظهور رسيد و به حق می‌توان گفت، فتح خرمشهر توان غلبه ايمان بر سلاح را به همه دنيا نشان داد.

وی اظهار كرد: آزادسازی خرمشهر در اوايل دفاع مقدس آن هم از دست دشمنی كه بوسيله استكبار تا دندان مسلح شده بود، تنها با تكيه بر ايمان، اخلاص، توكل، همدلی و انسجام همراه با عنايات الهی عامل پيروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و فتح خرمشهر بود.

سليمانی، با اشاره به عدم توانايی كارشناسان مسائل جنگی در تحليل درست عمليات آزادسازی خرمشهر افزود: همين عدم توانايی كارشناسان در تحليل درست اين پيروزی بزرگ، نشانگر وجود نيروهای الهی در فتح خرمشهر است.

وی بيان كرد: انتقال مفاهيم و تعابير پنهان در اين پيروزی‌ها به نسل جوان، از وظايف همه متوليان عرصه‌های فرهنگی است و با انتقال اين ارزش‌ها و مفاهيم و درك درست نسل جوان از آن می‌توان بسياری از ناهنجاری‌های اجتماعی را درمان نمود.

مدير منابع طبيعی شهرستان سنندج با اشاره به اينكه فتح خرمشهر حادثه‌ای فراموش نشدنی در تاريخ ايران است عنوان كرد: ‌آزادسازی خرمشهر يك رويداد مهم تاريخی و فتح ارزش‌ها به حساب می‌آيد.

وی اعلام كرد: سوم خرداد نماد مقاومت ملی، ايثار و پيروزی ملت سرافراز ايران اسلامی بود كه با ولايت‌مداری، مردم‌محوری و تكيه بر ايمان و باورهای اسلامی اين پيروزی بزرگ برای ملت انقلابی ايران به ثبت رسيد.

مدير منابع طبيعی شهرستان سنندج يادآور شد: سوم خرداد به‌عنوان برگ زرينی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است كه می‌توان از آن به‌عنوان يك حماسه بزرگی ملی ياد كرد لذا امروز بر همه ما لازم است كه اين ايام را پاس بداريم.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:40:16             شماره‌ خبر :1015600
با حضور معاون رييس جمهور؛
پديدآورندگان كتاب نورالدين پسر ايران مورد تجليل قرار گرفتند

گروه فرهنگ و هنر: در آيينی در دانشگاه تبريز همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، پديدآورندگان كتاب نورالدين پسر ايران عصر روز چهارشنبه سوم خردادماه جاری در تالار وحدت اين دانشگاه با حضور معاون پارلمانی رئيس جمهور مورد تجليل قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، كتاب "نورالدين پسر ايران" كه به تقريظ مقام عظمای ولايت نيز مزين شده،‌ اثری ارزشمند و بيان كننده دلاورمردي‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.

براساس اين گزارش، كتاب «نورالدين پسر ايران» كه انتشارات سوره‌ی مهر آن را در آذر ماه 1390 منتشر كرده، ششصدمين كتاب دفتر ادبيات و هنر حوزه‌هنری سازمان تبليغات اسلامی در 23 سال فعاليت اين دفتر به حساب می‌آيد.

خاطرات سيد نورالدين عافی را ابتدا در سال 1373، موسی غيور طی ۴۰ ساعت مصاحبه به زبان آذری ضبط كرده و معصومه سپهری از سال 1383 كار پياده‌سازی و تنظيم اين مصاحبه‌ها را بر عهده‌ گرفت.

آئين تجليل از پديد آورندگان كتاب "نورالدين پسر ايران" توسط اداره كل ارشاد استان با همكاری ساير نهادهای فرهنگی در سطح استان و برای تجليل از قهرمان اصلی اين كتاب و نويسنده آن همزمان با سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر در تالار وحدت دانشگاه تبريز برگزار شد.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:40:43             شماره‌ خبر :1015563
مديركل تبليغات اسلامی كردستان:
امام محمد باقر(ع) پايه‌گذار نهضت بزرگ علمی و نشر دین است

گروه سياسی و اجتماعی: مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان امام محمد باقر(ع) را پايه‌گذار نهضت بزرگ علمی در جهان دانست و گفت: نشر و پخش معارف دين به ويژه فقه و احكام اسلامی از ويژگی‌های اين امام بزرگوار است.

حجت‌الاسلام مسعود صفی‌ياری، مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان ضمن تبريك سالروز ولادت پيشوای پنجم امامت امام محمد باقر(ع) اظهار كرد: پيشواى پنجم طى مدت امامت خود، در همان شرايط نامساعد، به نشر و اشاعه حقايق و معارف الهى پرداخت و مشكلات علمى را تشريح كردند و جنبش علمى دامنه‌دارى به وجود آوردند كه مقدمات تاسيس يك دانشگاه بزرگ اسلامى را كه در دوران امامت فرزند گراميش، امام صادق(ع) به اوج عظمت رسيد پى‌ريزى كردند.

وی با اشاره به اينكه امام محمد باقر(ع) در علم، زهد، عظمت و فضيلت سرآمد همه بزرگان بنى‌هاشم بوده و مقام بزرگ علمى و اخلاقى او مورد تصديق دوست و دشمن بود افزود: روايات و احاديث زيادی در زمينه مسائل و احكام اسلامى، تفسير، تاريخ اسلام، و انواع علوم، از آن حضرت به يادگار مانده است.

وی با اشاره به ارادت اهل تسنن به امام محمد باقر(ع) بيان كرد: مولفان، دانشمندان و مورخان اهل تسنن همچون طبرى، بلاذرى، سلامى، خطيب بغدادى، ابونعيم اصفهانى، و كتبى نظير موطا مالك، سنن ابى داود، مسند ابى حنيفه، مسند مروزى، تفسير نقاش، تفسير زمخشرى، و ده‌ها نظير اين‌ها، مملو از ارادت و بيان سخنان پرمغز پيشواى پنجم شيعيان است.

مديركل تبليغات اسلامی كردستان عنوان كرد: امام محمد باقر(ع) به اندازه‏اى گنج‌هاى پنهان معارف و دانش‌ها را آشكار ساخته و حقايق احكام و حكمت‌ها و لطايف دانش‌ها را بيان كرده كه جز بر عناصر بى‌بصيرت يا بدسيرت پوشيده نيست و از همين ‌جاست كه وى را شكافنده و جامع علوم و دانش خوانده ‏اند.

حجت‌الاسلام صفی‌ياری يادآور شد: همچنين حضرت امام باقر(ع) شاگردان برجسته‌‏اى در زمينه‏‌هاى فقه وحديث و تفسير و ديگر علوم اسلامى تربيت كرد كه هر كدام وزنه علمى بزرگى به‌شمار مى‌رفت.

امام محمد باقر(ع) در سال 57 هجرى در شهر مدينه چشم به جهان گشود، او هنگام وفات پدر خود امام زين‌العابدين (ع) كه در سال 94 رخ داد، 39 سال داشت، نام او محمد و كنيه‏‌اش ابوجعفر است و باقر‌العلوم لقب او است.

  
 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:41:28             شماره‌ خبر :1015681
ايام ارتحال امام خمينی (ره)فرصت مناسبی برای باز خوانی انديشه های امام راحل می باشد

گروه سياسی و اجتماعی: فرمانده سپاه ناحيه اهر گفت: ايام ارتحال امام خمينی (ره) فرصت مناسبی برای باز خوانی انديشه ها و انتقال آرمانهای حضرت امام (ره) به جامعه است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجانشرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا سرهنگ پاسدار محسن اصغرزاده روز گذشته 4 خردادماه در اولين جلسه هماهنگی ستاد ارتحال حضرت امام (ره) سپاه ناحيه اهر گفت: امام راحل در مبارزه با استكبار و پيروزی انقلاب اسلامی محور بود كه تاسی به آن حضرت حيات انقلاب را تضمين می كند، بنابرين سالروز ارتحال امام راحل با توجه به فضاسازی مطلوب در آن و نقش رسانه ها ميتواند جامعه را بيش از پيش با آرمانهای امام راحل آشنا كرد.

وی در ادامه خاطر نشان كرد : امام راحل حق بزرگی بر مردم ايران و جهان اسلام دارد چون با وجود آن حضرت اسلام در قرن حاضر احيا و بالنده شد.

در ادامه مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه اهر گفت : حضرت امام خمينی (ره) بر گردن همه ما حق دارد و از كليه عوامل اجرايی كاروان خواست هر چه بهتر شدن مراسم و اعزام كاروان نهايت تلاش و جديت خود را به كار ببندند.

بر پايه همين گزارش، كاروان حرم حضرت امام (ره) به استعداد بيش از هزار و دويست نفر از براداران و خواهران بسيجی اعزام خواهد شد.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:42:36             شماره‌ خبر :1015680
فراخوان مقاله و شعر يادواره شهدای روحانی مراغه

گروه سياسی و اجتماعی: دبير نخستين يادواره شهدای روحانی و طلبه مراغه از پذيرش مقالات، شعر و وبلاگ برای اين يادواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام اباصلت فيضی زاده، دبير نخستين يادواره شهدای روحانی و طلبه مراغه روز گذشته 4 خرداد ماه با اعلام اين خبر گفت: اين يادواره در مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند شعر، مقاله و وبلاگ‌های خود را تا پايان 31 تيرماه به دبيرخانه يادواره ارسال كنند.

وی گفت: نقش روحانيت در دفاع مقدس، اشاعه فرهنگ شهادت و در بيداری اسلامی از موضوعات اين يادواره است.

وی اظهار كرد: رسالت روحانيت در پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی از ديگر موضوعات نخستين يادواره شهدای روحانيت و طلاب در اين شهرستان است.

وی ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند برای دريافت اطلاعات بيشتر با شماره های 2223310 و 09147812566 تماس گرفته يا به آدرس ستاد نمازجمعه در خيابان شهيد آيت‌الله بهشتی، مسجد جامع، ضلع شمالی مراجعه كنند.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:43:13             شماره‌ خبر :1015711
فرماندار خلخال:
50 درصد امامزادگان استان در خلخال واقع شده است

گروه فرهنگ و هنر: فرماندار شهرستان خلخال گفت: 50 درصد امامزاده‌های استان در شهرستان خلخال واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل ، ذبيح‌الله عبداللهی، چهارم خردادماه فرماندار شهرستان خلخال در جلسه مشترك با مديركل اوقاف و امور خيريه شهرستان خلخال از احداث زور‌خانه علی‌بن ابيطالب(ع) به مساحت يك‌هزار و 500 متر‌مربع خبر داد و افزود: 50 درصد امامزاده‌های استان در شهرستان خلخال واقع شده است.

وی افزود: زمين اين زور‌خانه از اراضی اوقاف و امور خيريه خلخال است كه به ساخت زود‌خانه حضرت علی‌بن ابيطالب(ع) خلخال اختصاص يافت.

فرماندار شهرستان خلخال گفت: احيای فرهنگ ورزش باستانی و زور‌خانه‌ای در خلخال كه فاقد زمين و محل انجام ورزش زور‌خانه‌ای بود را به جديت پيگيری می‌كنيم كه با اختصاص يك‌هزار و 500 متر‌مربع زمين از اراضی اوقاف و امور خيريه در كنار امامزاده محمد خلخال در بخش قاضی‌لر به ساخت اين مجموعه اقدام خواهد شد

در ادامه اين نشست مدير‌كل اوقاف و امور خيريه استان اردبيل نيز ضمن بازديد از بقعه امامزاده سيد دانيال خلخال خواستار سرعت‌بخشی به تعيين تكليف اين پروژه شد.

حجت‌الاسلام وحدت مشهوری نظری خاطرنشان كرد: اين مرقد مطهر پذيرای قبور انديشمندان، محققان و دانشمندان خلخالی از جمله آيت‌الله سيد عقيل آياتی معروف به سيد‌المحققين فرزند سيد‌عبدالرزاق از علمای به نام خلخال است.

آيت‌الله سيد عقيل آياتی در قرن سيزده هجری قمری در خلخال می‌زيسته و در سال 1329 در جوار امامزاده سيد دانيال خلخال مدفون شده است.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:43:40             شماره‌ خبر :1015679
آموزه‌های قرآنی بزرگترين سرمايه‌ الهی برای بشريت است

گروه فعاليت‌های قرآنی: داور بين‌المللی مسابقات قرآن و پيشكسوت قرآنی آذربايجان شرقی گفت: آموزه‌های قرآنی گران‌بهاترين و عالي‌ترين سرمايه الهی برای بشريت بوده و انسان را به اوج كمال و بندگی می رساند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا استاد حبيب مهكام روز گذشته در محفل انس باقرآن پايگاه شهيد صياد شيرازی با بيان اينكه انقلاب اسلامی به بركت ولايت و حركت در مسير قرآن به پيروزی رسيد، افزود: جوانان پاك و مومن انقلاب به رهبری امام (ره) و با تأسی از مفاهيم و آموزه های قرآنی توانستند اسلام را زنده كرده و نور معنويت را در اقصی نقاط جهان تجلی بخشند.

وی با تاكيد بر اينكه بسيج مطيع امر ولايت فقيه است، افزود: قرآن ما را به تبعيت از ولايت و رهبری سفارش كرده و ما بايد پشتيبان ولايت بوده تا در دنيا و آخرت عاقبت بخير باشيم.

حبيب مهكام گفت: درك مفاهيم و آموزه های قرآنی چراغ راه ما در زندگی فردی و اجتماعی بوده و در تمامی عرصه ها ما را به موفقيت و پيروزی نايل می‌كند.

وی افزود: انس با آيات الهی موجب پاكی دل و جلای قلب انسان شده و گناه و ناپاكی را از دل انسان می‌زدايد.

وی از بسيجيان خواست نسبت به آموزه های قرآنی و حفظ قرآن اهتمام لازم را داشته باشند و فرهنگ قرآنی را در خانواده پياده كنند.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:45:17             شماره‌ خبر :1015664
نمايشگاه مروری بر آثار نقاشی استاد ودود موذن‌زاده در اردبيل گشايش يافت

گروه فرهنگ و هنر: رئيس حوزه هنری استان اردبيل گفت: نمايشگاه مروری بر آثار نقاشی استاد ودود موذن‌زاده به تعداد 62 اثر در نگارخانه خطايی اردبيل به نمايش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، ساسان ناطق، چهارم خردادماه در مراسم گشايش اين نمايشگاه تصريح كرد: اين نمايشگاه به مدت 10 روز و تنها با هدف نمايش آثار منتخب استاد نقاشی اردبيل ودود موذن‌زاده برپا شده و علاقمندان می‌توانند از ساعت 16 تا 20 عصر از اين نمايشگاه ديدن كنند.

رئيس حوزه هنری استان اردبيل با بيان اينكه در برپايی نمايشگاه نزديكترين هدف معرفی آثار هنرمندان در رشته‌های مختلف است افزود: آثار خلق شده هنرمندان بايد در يك فرجه و باجه زمانی مشخص در معرض ديد مردم قرار گيرد تا مخاطبان نيز بتوانند از زيبايی‌ها و توانمندی‌های آثار خلق شده بهره‌ ببرند.

وی افزود: ودود موذن با برپايی اين نمايشگاه و ارائه آثار منتخب 10 ساله خود در حقيقت آفريده‌های خود را در بوته نقد و بررسی گذاشته تا با رفع برخی از ضعف‌ها و نواقص احتمالی نيز بتواند در خلق آثار جديد بيش از گذشته نظر و سليقه مخاطبان را مد نظر قرار دهد.

ناطق با بيان اينكه هيچ يك از آثار ارائه شده در اين نمايشگاه فروشی نيست افزود: اگر قيمت واقعی اين تابلو نقاشی‌ها ارائه شود شايد خريد آن از توان مالی و اقتصادی مردم بالاتر باشد كه به همين خاطر تنها به عرضه آثار منتخب برای بازديد اكتفا كرده‌ايم.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:45:51             شماره‌ خبر :1015677
فرمانده سپاه عاشورا:
سربلندی ايران در عرصه‌های مختلف به بركت خون شهدا است

گروه سياسی و اجتماعی: سردار علی اكبر پور جمشيديان در در آيين بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: عزت، اقتدار و سربلندی كشورمان در عرصه‌های مختلف به خاطر جان‌فشانی شهدای دوران دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، سردار علی اكبر پور جمشيديان، فرمانده سپاه عاشورا روز گذشته در آيين كه به مناسبت آستانه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، با حضور فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، همايش يادگاران دوران دفاع مقدس در حسينيه امام خمينی (ره) سپاه عاشورا برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

وی ضمن تبريك سالروز پيروزی چشمگير فتح خرمشهر به رزمندگان دوران دفاع مقدس اظهار داشت: دوران دفاع مقدس سرتاسرش خاطره و حماسه است و يكی از فرازهای افتخارآميز تاريخ ايران اسلامی است و ما بايد اين امانت مقدس را به نسل جوان انتقال دهيم تا با اتكا به اين پشتوانه معنوی و فرهنگی، در مقابل دسايس و توطئه‌های شيطانی استكبار جهانی يارای ايستادگی و مقاومت داشته باشند.

فرمانده سپاه عاشورا در ادامه با بيان اينكه خرمشهر، نماد مظلوميت و اقتدار مردم سرافراز ايران اسلامی است، خاطرنشان كرد: خرمشهر نماد مظلوميت بود چون امثال بنی صدر خائن به هيچ وجه نمي‌خواستند و نمی‌گذاشتند كه خرمشهر از چنگال بعثی‌ها آزاد شود و نماد اقتدار بود چون كه مردم با دست خالی ولی با تكيه به عنايات الهی توانستند خرمشهر را بعد از بردی 34 روزه از دست اشغالگران تا بن دندان مسلح بعثی نجات دهند چنانكه حضرت امام (ره) فرمود: «خرمشهر را خدا آزاد كرد.»

سردار پورجمشيديان در ادامه حماسه فتح خرمشهر را همچون ستاره درخشانی كه در آسمان تاريخ پرافتخار ايران اسلامی همواره پرتو افشانی خواهد كرد، دانست و افزود: ما امروز اگر در مقابل استكبار جهانی سرافرازانه ايستادگی ميكنيم، به بركت خون شهيدانی است كه در دفاع مقدس در سرزمين‌های خرمشهر، شلمچه، فكه و ... به زمين ريخته شد تا داغ ذلت بر پيشانی ما ننشيند و بی ترديد عزت و اقتدار و سربلندی اكنونی ما محصول جانفشانی شهدای دوران دفاع مقدس است.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)

جمعه 05 خرداد 1391 13:46:27             شماره‌ خبر :1015619
نمايشگاه عكس «تصوير پايداری» در ورزقان گشايش يافت

گروه فرهنگ و هنر: همزمان با سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر نمايشگاه عكسی با عنوان «تصوير پايداری» در ورزقان گشايش يافت.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، در اين نمايشگاه سی قطعه عكس با موضوع ايثار و شهادت از هنرمندان استان به نمايش گذاشته شده است.

نمايشگاه ياد شده توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورزقان با همكاری بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تا هفتم خردادماه در محل اداره ارشاد اين شهرستان برپاست.

 
 
جمعه 5 خرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها