0

اخبار قرآنی (1391/03/05)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391  6:46 PM

جمعه 05 خرداد 1391 13:24:40             شماره‌ خبر :1016133
وزير نفت:
پيروزی در جنگ اقتصادی با اتحاد و پيروی از ولايت امكان‌پذير است

گروه سياسی: رستم قاسمی با تأكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم در جنگ اقتصادی به پيروزی نائل شويم، گفت: اگر تمام نيروها متحد باشند، با اتكا به رهبر معظم انقلاب می‌توانيم در جنگ اقتصادی نيز پيروز شويم.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، رستم قاسمی، وزير نفت، پيش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران در سخنانی به برنامه‌های وزارتخانه متبوع خود در سال «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی پرداخت.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی مسئولان پس از پايان جنگ تحميلی اظهار كرد: در سال‌های پس از جنگ تحميلی، كارها و اقدامات بزرگی از سوی دولت‌های مختلف انجام شده است؛ هر چند دشمنان به دنبال ذخاير عظيم نفتی و گازی ايران بودند.

وزير نفت با بيان اينكه انرژی نفت و گاز به عنوان موتور محرك در اقتصاد جهان مطرح است، گفت: جمهوری اسلامی ايران از نظر ذخاير نفتی و گازی دارای موقعيت منحصر به فردی است چرا كه دومين دارنده ذخاير گازی و همچنين دومين دارنده ذخاير نفت است كه اگر اين دو را تجميع كنيم، ايران در رتبه اول قرار می‌گيرد.

وی خاطرنشان كرد: طرح تحول صنعت نفت در سال گذشته آماده شد؛ همچنين امسال نيز سند راهبردی صنعت نفت نيز آماده شده كه به عنوان نقشه راه در اين صنعت تهيه شده است و با استفاده از آن می‌توان گام بزرگ و اساسی در صنعت نفت كشور برداشت.

قاسمی با اشاره به وجود ميدان‌های نفتی مشترك در مرزهای آبی ايران گفت: در راستای توسعه ميدان‌های نفتی، به رهبر معظم انقلاب قول داده‌ايم كه امسال تكليف ميدان‌های مشترك را تعيين كنيم تا ظرفيت توليد كشور را افزايش دهيم.

وی در ادامه به تلاش‌های غرب برای تحريم ايران در بعد توسعه صنعت نفت ايران و جلوگيری از حضور نفت ايران در بازارهای جهانی اظهار كرد: جمهوری اسلامی ايران امروز از نظر تجهيزات و امكانات برای توسعه صنعت نفت كمبودی احساس نمی‌كند و اكثر كالاهای فنی توسط توليدكنندگان داخلی تهيه شده است؛ پروژه‌های نفتی نيز به پيمانكاران داخلی سپرده شده و نيازی به نيروهای بيگانه نيست.

وزير نفت با تأكيد بر اينكه امروز وقت آن رسيده است كه به خودكفايی رسيده و نفت را به معنای واقعی ملی كنيم، گفت: پيش از اين برخی كشورها نفت را از ايران می‌گرفتند و تبديل به كالاها و تجهيزات می‌كردند و با قيمت‌های بالا به ايران بازمی‌گرداندند؛ ايران كه صد سال است به ذخاير نفتی دست پيدا كرده است، امروز بايد صادركننده تجهيزات نفتی باشد كه ديری‌ نخواهد پاييد اين هدف محقق خواهد شد.

سخنران پيش از خطبه‌های نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به افزايش قيمت نفت در بازارهای جهانی به دليل اقدامات غرب در خصوص ايران گفت: هنوز ايران از سوی غرب تحريم نشده و تنها تاريخ تحريم مشخص شده بود، اما شاهد بوديم كه قيمت در بازارهای جهانی افزايش پيدا كرده است؛ تحريم و نبود نفت ايران در بازارهای جهانی اتفاقی را برای اقتصاد جهانی به وجود خواهد آورد و كشورهای اروپايی نگران اين قضيه هستند.

وزير نفت افزود: كشورهای غربی عاقل باشند و از اين مدت كه نفت افزايش قيمت پيدا كرده، درس عبرت بگيرند و بدانند نفت ايران قابل تحريم نيست.

قاسمی با تأكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم تا در جنگ اقتصادی به پيروزی نائل شويم، گفت: ترديدی در اين كار وجود ندارد كه ما در ميدان‌های سخت متحد بوديم و تلاش كرديم و با اتكا به رهبر معظم انقلاب توانستيم به پيروزی برسيم؛ در اين جنگ نيز پيروزی از آن ماست؛ به شرط اينكه همه سرباز بی‌چون و چرا باشيم و دور اين ستون انقلاب گرد بياييم.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها