0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

سه شنبه 10 بهمن 1391  11:54 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi522 adel_71
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول mohammad_43

به نام خدا و سلام حضور گرامی جناب آقای نجاران

امضاء کاربر valiolah1359 بجای علی صدای عدالت نوشته شده علی صدای عدات . ممنون میشوم اصلاح فرمائید .

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت جنابعالی، امضاء کاربر مذکور اصلاح گردید.

موفق باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  7:51 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 mahdi522
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام

میهمان قبلی برنامه صندلی داغ ، مسئول محترم روابط عمومی را به عنوان نفر بعدی صندلی داغ انتخاب کرده اند.

لطفا با ایشان هماهنگی بفرمایید ، در غیر اینصورت از بین شرکت کنندگان برنامه یک کاربر را برای صندلی داغ هفته آینده انتخاب کنید.

همچنین داغ ترین سؤالات تاپیک " مسئول واحد نرم افزار راسخون روی صندلی داغ!!! " توسط alcohol پرسیده شده است. که میهمان برنامه مورد نظر ایشان را انتخاب کرده اند. به ایشان مقدار 3000 حسنه اهدا بفرمایید.

در پناه حق

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، در این ارتباط با آقای خواجه صحبت گردید و مقرر شد از روز شنبه ایشان میهمان صندلی داغ تالار پاتوق راسخونی ها باشند. لذا تاپیک مربوطه را ایجاد و قفل نمائید، تبلیغات مورد نیاز نیز انجام خواهد شد. در ضمن با توجه به مشغلات زیاد ایشان، احتمال دارد مدت زمانی کمتر از یک هفته کامل در برنامه حضور داشته باشند.
به کاربر گرامی جناب  alcohol نیز، 600 امتیاز معادل با 3000 حسنه تقدیم گردید.
موفق و سلامت باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  8:07 AM
تشکرات از این پست
qolameali mahdi522
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و پنجم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ایجاد گردید و ویرایش های لازم صورت گرفت.

در صورت صلاح دید لطفا لینک چرخشی اصلاح گردد.

سپاس

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک مربوطه اصلاح گردید.

موفق باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  8:10 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول fazli1184r132

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اینجانب که از کم و کیف ماجرا مطلع نیستم، لطف بفرمائید موضوع را بطور دقیق از طریق ایمیل یا تماس تلفنی مطرح نمائید یا موضوع را با جناب Adel_71 حل نمائید. مطمئنا سوء تفاهم یا اشتباهی رخ داده است.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 11 بهمن 1391  8:20 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 adel_71
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

می خواستم معیارامتیازات اهدائی کاربران ومدیران برترانجمنهاوتالارهاروجویابشوم قبلا"هم بامدیرمحترم تالارگفتگوی آزادموضوع رودرمیان گذاشتم وایشون فرمودندباشمادرمیان بگذارم واون اینکه ماههای قبل که درتالارگفتگوی آزادفعالیت داشتم امتیازاهدایی به 7000هم رسیده بودامارفته رفته درماههای بعدبه 5000 والان دوماه است که به 3000امتیازکاهش پیداکرد می خواستم بدونم مگرشماازرویجدول ارسالی مدیران محترم تالارهادرپایان ماه خدمتتون ارسال می دارندامتیازنمی دهید؟اگراینطوراست فعالیت من درتالارگفتگوی آزادبیشترشده که کمترنشده لطفا" موردرابررسی فرماییدچون باعرض معذرت کمی دلسردشده ام.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nikbakht88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

می خواستم معیارامتیازات اهدائی کاربران ومدیران برترانجمنهاوتالارهاروجویابشوم قبلا"هم بامدیرمحترم تالارگفتگوی آزادموضوع رودرمیان گذاشتم وایشون فرمودندباشمادرمیان بگذارم واون اینکه ماههای قبل که درتالارگفتگوی آزادفعالیت داشتم امتیازاهدایی به 7000هم رسیده بودامارفته رفته درماههای بعدبه 5000 والان دوماه است که به 3000امتیازکاهش پیداکرد می خواستم بدونم مگرشماازرویجدول ارسالی مدیران محترم تالارهادرپایان ماه خدمتتون ارسال می دارندامتیازنمی دهید؟اگراینطوراست فعالیت من درتالارگفتگوی آزادبیشترشده که کمترنشده لطفا" موردرابررسی فرماییدچون باعرض معذرت کمی دلسردشده ام.باتشکر

امتیاز مربوط به فعالیت در تالار گفتگوی آزاد پس از اعلام توسط مدیر محترم تالار در قالب جداول امتیازی مربوط به تاپیک های ویژه به کاربران این تالار تقدیم می گردد.

امتیاز اهدایی در لیست مدیران در پست کاربران برتر بر اساس تعداد تالاری که مدیر در آنها بعنوان برتر معرفی شده است داده می شود و هیچ ارتباطی با فعالیت در تالار گفتگوی آزاد ندارد، اگر شما در ماه آینده در یک تالار بعنوان کاربر برتر معرفی شوید، حسنه تقدیمی به شما 2000 خواهد بود.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 11 بهمن 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 mahdi522
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

امتیاز مربوط به فعالیت در تالار گفتگوی آزاد پس از اعلام توسط مدیر محترم تالار در قالب جداول امتیازی مربوط به تاپیک های ویژه به کاربران این تالار تقدیم می گردد.

امتیاز اهدایی در لیست مدیران در پست کاربران برتر بر اساس تعداد تالاری که مدیر در آنها بعنوان برتر معرفی شده است داده می شود و هیچ ارتباطی با فعالیت در تالار گفتگوی آزاد ندارد، اگر شما در ماه آینده در یک تالار بعنوان کاربر برتر معرفی شوید، حسنه تقدیمی به شما 2000 خواهد بود.

با تشکر فراوان

باعرض شرمندگی

من هنوزقانع نشده ام وهمچنان معترضم این درست است که به ازای هرتالاریکه فردفعالیت می کند1000امتیازبه وی تعلق می گیرداماموضوع من فرق می کندلطفا"بیشترتوضیح دهیددرضمن مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادبه اینجانب تذکری دریکی ازپستهاداده اندکه من واقعیت بین شماوتالارگفتگومانده ام که فعالیت زیادی داشته باشم یاخیر؟چون ایشان معتقدندکه بیش ازحدپست می گذارم.واقعا"نمی دونم چکارکنم؟اگرپست کم بگذارم ازامتیازم کم میشه اگرپست زیادبگذارم مدیرمحترم اجازه نمی دهند.نمی دونم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mahdi522 ravabet_rasekhoon
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 730

با سلام

ضمن تشکر از شما به جهت اعطای مدیریت تالار مساجد، حسینیه ها،هیئات،تشکلات و کانون ها  به بنده از این تاریخ به بعد با نهایت توان  به همراه برادرم نظارت بر انجمن مذکور را  انجام خواهیم داد.

فقط یک موضوعی است که هنوز متوجه آن نشده ام. آیا در انجمن مذکور امکان معرفی سایر مساجد یعنی مساجد ومراکزی که فرد در آن ها هیچ مسئولیتی ندارد. و فقط جهت معرفی آن ها آیا می تواند در صفحه اصلی انجمن و نه در زیر تالار ها مطلبی را قرار دهد.

در ضمن آدرس ایمیل من که در پروفایل بنده هست مربوط به  سایت iran.ir است که نصف سال خراب است آیا امکان تعویض آن وجود دارد؟

با تشکر

چهارشنبه 11 بهمن 1391  11:15 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

با تشکر فراوان

باعرض شرمندگی

من هنوزقانع نشده ام وهمچنان معترضم این درست است که به ازای هرتالاریکه فردفعالیت می کند1000امتیازبه وی تعلق می گیرداماموضوع من فرق می کندلطفا"بیشترتوضیح دهیددرضمن مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادبه اینجانب تذکری دریکی ازپستهاداده اندکه من واقعیت بین شماوتالارگفتگومانده ام که فعالیت زیادی داشته باشم یاخیر؟چون ایشان معتقدندکه بیش ازحدپست می گذارم.واقعا"نمی دونم چکارکنم؟اگرپست کم بگذارم ازامتیازم کم میشه اگرپست زیادبگذارم مدیرمحترم اجازه نمی دهند.نمی دونم

ضمن سلام و تشکر

مدیر گرامی کجا و کی من گفتم زیاد پست نذارید!! بلا بدور!! من گفتم چندین تاپیک گفتگویی را با هم ایجاد نکنید. و بجای ایجاد تاپیک با مشارکت در سایر تاپیک ها (همان ارسال پست) در مباحث مشارکت بفرمائید. دلیل بنده هم این بوده که ایجاد تاپیک در مورد موضوعات متنوع و بصورت یکجا، شاید باعث دلزدگی شود اما اگر بمرور صورت بگیرد، شاهد مشارکت بیشتر کاربران خواهیم بود. دقتی به زیر تالارها و مباحث مطرح شده بفرمائید، این نکته دستگیر شما هم می شود. در ضمن از مشارکت پیوسته و عالمانه جنابعالی در تالار گفتگوی آزاد بی نهایت سپاسگزارم.
موفق باشید.

مسئول محترم انجمن ها صندلی داغ چرا قفله؟ چقدر هوای مسئول محترم روابط عمومی را دارید؟ نگران نباشید سوال نمی پرسیم!!

چهارشنبه 11 بهمن 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
farshon mahdi522 ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

با سلام و احترام

فایلهای جلسه ششم دوره آموزشی طراحی صفحات وب را به ایمیل forum@rasekhoon.net ارسال کردم

لطفاً دریافت کرده و جهت بارگذاری در سایت آماده فرمایید.

با تشکر

موفق باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  11:50 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

با تشکر فراوان

باعرض شرمندگی

ضمن سلام و تشکر

مدیر گرامی کجا و کی من گفتم زیاد پست نذارید!! بلا بدور!! من گفتم چندین تاپیک گفتگویی را با هم ایجاد نکنید. و بجای ایجاد تاپیک با مشارکت در سایر تاپیک ها (همان ارسال پست) در مباحث مشارکت بفرمائید. دلیل بنده هم این بوده که ایجاد تاپیک در مورد موضوعات متنوع و بصورت یکجا، شاید باعث دلزدگی شود اما اگر بمرور صورت بگیرد، شاهد مشارکت بیشتر کاربران خواهیم بود. دقتی به زیر تالارها و مباحث مطرح شده بفرمائید، این نکته دستگیر شما هم می شود. در ضمن از مشارکت پیوسته و عالمانه جنابعالی در تالار گفتگوی آزاد بی نهایت سپاسگزارم.
موفق باشید.

مسئول محترم انجمن ها صندلی داغ چرا قفله؟ چقدر هوای مسئول محترم روابط عمومی را دارید؟ نگران نباشید سوال نمی پرسیم!!

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

فرمایش شمامتین امابعنوان مثال عرض می کنم وقتی که پستهایی که درپایان ماه دی زده شده وشمااعلام می کنیدکه پستی بابت موضوعات مختلف زده نشوددرست است هنوزبه پستهای دیماه پاسخی داده نشده من قادرنیستم دست نگهدارم وازفعالیت بهمن ماه من کسرشودازطرفی من به تالارگفتگواعتیاددارم درضمن سئوالی داشتم آیااگرپاسخدهی به پستهای دیگران داشته باشم بازهم جزء فعالیت درتالارشمامحسوب می شود؟من همیشه تالارگفتگوی آزادرودوست داشتم وچندروزیکه واقعا"ازخودسایت بخاطراین موضوع کناره گرفتم ودلسردبودم شماهم مدیرلایقی هستین شایداگربه سئوالت پاسخ داده شودسوء تفاهمات وبرخی برداشتهارفع گردد.باتشکرمجدد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  11:51 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

سلام مجدد

مدیر پر تلاش راسخونی، در تالار گفتگوی آزاد مباحث مشارکتی و ایجاد و مشارکت در آن بسیار اهمیت دارد، چرا که هدف این تالار ایجاد مباحث جدید و مشارکت در آن است. گاهی تعداد تاپیک های جدید از تعداد مشارکت ها در مباحث بیشتر می شود و این اصلا خوب نیست. اما اگر مشارکت در تاپیکها چشم گیر باشد ایجاد هر چندتا تاپیک هیچ موردی ندارد.

در چند ماه اخیر شما پای ثابت برترین های تالار گفتگوی آزاد بودید و افتخاری برای ما. مسلما مشارکت در مباحث و گرم نگه داشتن مباحث، خیلی اهمیت دارد و کم از ایجاد تاپیک نیست و چه بسا در مواقعی که مشارکت ضعیف است، ارسال پست (مشارکت در مباحث) خیلی بیشتر از ایجاد تاپیک ارزشمند است.

توصیه بنده از جهت کم کاری یا خدای نخواسته اشتباه شما نبوده و فقط پیشنهاد برای رونق تالار گفتگوی آزاد بوده.

موفق باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  12:03 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 farshon ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا و سلام حضور مسئول محترم ارشد انجمن ها

بر اساس اعلام جنابعالی قرار بود بعد از اتمام ختم زیارت عاشورا ، مجددا طرح ختم قرآن کریم آغاز گردد ( البته با صحبتی که با شما داشتم  با شیوه ای جدید ) گرچه مشغله کاری زیادی دارید ولی  ممنون میشوم این طرح معنوی و پرخیر و برکت را مجددا آغاز تا همگی از آن بهره مند گردیم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 11 بهمن 1391  12:04 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 farshon nikbakht88 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

سلام مجددت دارد

مدیر پر تلاش راسخونی، در تالار گفتگوی آزاد مباحث مشارکتی و ایجاد و مشارکت در آن بسیار اهمیت دارد، چرا که هدف این تالار ایجاد مباحث جدید و مشارکت در آن است. گاهی تعداد تاپیک های جدید از تعداد مشارکت ها در مباحث بیشتر می شود و این اصلا خوب نیست. اما اگر مشارکت در تاپیکها چشم گیر باشد ایجاد هر چندتا تاپیک هیچ موردی ندارد.

در چند ماه اخیر شما پای ثابت برترین های تالار گفتگوی آزاد بودید و افتخاری برای ما. مسلما مشارکت در مباحث و گرم نگه داشتن مباحث، خیلی اهمیت دارد و کم از ایجاد تاپیک نیست و چه بسا در مواقعی که مشارکت ضعیف است، ارسال پست (مشارکت در مباحث) خیلی بیشتر از ایجاد تاپیک ارزشمند است.

توصیه بنده از جهت کم کاری یا خدای نخواسته اشتباه شما نبوده و فقط پیشنهاد برای رونق تالار گفتگوی آزاد بوده.

موفق باشید

lمدیر محترم

اینجانب برحسب اینکه دوربودن ازمسئله کپی پیست نمودن وترویجی برای عدم پستهای نجومی دوستان بیشتردرتالارگفتگوحضوردارم ولی متاسفانه درسایت می بینم که هنوزبسیاری ازکاربران وبرخی ازمدیران اقدام به این عمل می کننداینسئوالوازمدیرمحترم ارشدانجمنهادارم آیادوباره کپی پیست روشروع کنم؟ونکته دیگرباورکنیداصلا"نمی خواستم موضوع امتیازات وموضوع پست جدیدرودرتالارروابط عمومی مطرح کنم اماچه کنم بقول بعضی ها"حق گرفتنی است نه دادنی"البته من آنقدرراسخونودوست دارم کهدرموردراسخون میشه گفت "حق هم دادنی است وهم گرفتنی"واین موضوع رودیروزدرنمایشگاه مطرح کردم ومسئولین عنوان نمودندکه حتما"پیگیرامتیازاتم باشم وتاحالاراسخون به من ودرخواستهایم خیلی لطف داشته انداگرهم امتیازی تعلق نگیردمهم نیست مهم اینه که توسایت حضورداریم.باتشکرمجددجهت پیگیری شماوپاسخدهی بموقعتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  12:50 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها