0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 11 بهمن 1391  12:50 PM

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

سلام مجددت دارد

مدیر پر تلاش راسخونی، در تالار گفتگوی آزاد مباحث مشارکتی و ایجاد و مشارکت در آن بسیار اهمیت دارد، چرا که هدف این تالار ایجاد مباحث جدید و مشارکت در آن است. گاهی تعداد تاپیک های جدید از تعداد مشارکت ها در مباحث بیشتر می شود و این اصلا خوب نیست. اما اگر مشارکت در تاپیکها چشم گیر باشد ایجاد هر چندتا تاپیک هیچ موردی ندارد.

در چند ماه اخیر شما پای ثابت برترین های تالار گفتگوی آزاد بودید و افتخاری برای ما. مسلما مشارکت در مباحث و گرم نگه داشتن مباحث، خیلی اهمیت دارد و کم از ایجاد تاپیک نیست و چه بسا در مواقعی که مشارکت ضعیف است، ارسال پست (مشارکت در مباحث) خیلی بیشتر از ایجاد تاپیک ارزشمند است.

توصیه بنده از جهت کم کاری یا خدای نخواسته اشتباه شما نبوده و فقط پیشنهاد برای رونق تالار گفتگوی آزاد بوده.

موفق باشید

lمدیر محترم

اینجانب برحسب اینکه دوربودن ازمسئله کپی پیست نمودن وترویجی برای عدم پستهای نجومی دوستان بیشتردرتالارگفتگوحضوردارم ولی متاسفانه درسایت می بینم که هنوزبسیاری ازکاربران وبرخی ازمدیران اقدام به این عمل می کننداینسئوالوازمدیرمحترم ارشدانجمنهادارم آیادوباره کپی پیست روشروع کنم؟ونکته دیگرباورکنیداصلا"نمی خواستم موضوع امتیازات وموضوع پست جدیدرودرتالارروابط عمومی مطرح کنم اماچه کنم بقول بعضی ها"حق گرفتنی است نه دادنی"البته من آنقدرراسخونودوست دارم کهدرموردراسخون میشه گفت "حق هم دادنی است وهم گرفتنی"واین موضوع رودیروزدرنمایشگاه مطرح کردم ومسئولین عنوان نمودندکه حتما"پیگیرامتیازاتم باشم وتاحالاراسخون به من ودرخواستهایم خیلی لطف داشته انداگرهم امتیازی تعلق نگیردمهم نیست مهم اینه که توسایت حضورداریم.باتشکرمجددجهت پیگیری شماوپاسخدهی بموقعتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها