0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

سلام و عرض ادب.

در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.تشکر.رازهایی که برای ازدواج موفق باید دانست 

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 8 بهمن 1394  11:50 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m sayyed13737373 farshon salma57 ria1365 ahmadfarm saeidfarajpour siryahya ravabet_rasekhoon rashon khodaeem1
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض خسته نباشید

در صورت صلاح دید در قسمت برترین ها بارگزاری شود / یاشا

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 9 بهمن 1394  9:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon saeidfarajpour khodaeem1 ria1365 salma57 sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام خدمت حاج آقای عزیز

ان شالله که حالتون عالی باشد

حاج آقا به دلیل این که بنده در سال 1395کنکور دارم وباید آماده بشم برای کنکور در این پنج ماه باید تمام تلاش ام را به کار ببندم تا موفق شوم ،در خواست دارم تا 20بهمن کسی را برای مدیریت تالار وبلاگ نویسی پیدا کنید وجایگزین بنده کنید،تصمیم دارم در مدت این 5ماه از اینترنت دوری کنم وبه درس هایم برسم ،پیشنهاد بنده برای مدیریت تالار وبلاگ  دوست خوب ومهربان ام سید حسین میر اکبری هست ،ان شالله در آینده یعنی در 5ماهه آینده وبعداز اتمام کنکور می توانم در خدمت راسخون باشم ودر سایت فرهنگی کشورم فعالیت کنم .لذا با در خواست بنده موافقت فرمایید و استعفای بنده را از مسوولیت تالار وبلاگ پذیرا باشید

سپاسگزارم از شما

التماس دعا

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 9 بهمن 1394  8:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 8pooria ria1365 salma57 sayyed13737373 rasekhoon_m siryahya nazaninfatemeh farshon saeidfarajpour borkhar fatemeh74
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.تشکر.رازهایی که برای ازدواج موفق باید دانست 

با سلام وعرض ادیب :

مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربرترینها بارگذاری گردید.

با تشکر

شنبه 10 بهمن 1394  12:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farshon sayyed13737373 saeidfarajpour khodaeem1 borkhar
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام خدمت حاج آقای عزیز

ان شالله که حالتون عالی باشد

حاج آقا به دلیل این که بنده در سال 1395کنکور دارم وباید آماده بشم برای کنکور در این پنج ماه باید تمام تلاش ام را به کار ببندم تا موفق شوم ،در خواست دارم تا 20بهمن کسی را برای مدیریت تالار وبلاگ نویسی پیدا کنید وجایگزین بنده کنید،تصمیم دارم در مدت این 5ماه از اینترنت دوری کنم وبه درس هایم برسم ،پیشنهاد بنده برای مدیریت تالار وبلاگ  دوست خوب ومهربان ام سید حسین میر اکبری هست ،ان شالله در آینده یعنی در 5ماهه آینده وبعداز اتمام کنکور می توانم در خدمت راسخون باشم ودر سایت فرهنگی کشورم فعالیت کنم .لذا با در خواست بنده موافقت فرمایید و استعفای بنده را از مسوولیت تالار وبلاگ پذیرا باشید

سپاسگزارم از شما

التماس دعا

با سلام وعرض ادب.

مدیر و همراه راسخونی با تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما و جناب میراکبری در حال حاضر با درخواست جنابعالی موافقت نمی شود از شما و جناب میراکبری خواهشمندیم کما فی السابق تا عید نورورز به فعالیت مدیریتی خودتان ادامه بدهید. از همراهی و همکاری شما کمال تشکر و قدر دانی را می نماییم.

با تشکر

شنبه 10 بهمن 1394  12:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farshon sayyed13737373 saeidfarajpour khodaeem1 borkhar hossein201273 rasekhoon_m fatemeh74
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

با سلام لطفا اين لينك رو كه مربوط به حلقه هاي صالحين است را در برترين ها بارگذاري كنيد.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1129648/page1/success/

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

شنبه 10 بهمن 1394  12:56 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour khodaeem1 sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon hossein201273 rasekhoon_m farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام حاج اقا .

خسته نباشین.حاج آقا دو نکته 

1_حاج آقا جواب آقای رضایی رو خیلی جدی دادین !!بنده خدا دیگه موند چطور مرخصی و استعفا بده + اینکه بقیه ی مدیران محترم هم فکر نکنم جرات دیگه پیدا کنن حرف از مرخصی و استعفا بزنن.

2- حاج آقا لطفا پیگیر نتیجه ی مسابقات بشین ( یکی مال میلاد امام حسن عسگری بودش.یکی از وفات حضرت معصومه هستش.یکی ماله 26 دی ماه فرار شاه بود که هنوز جوابها ش رو هم که قرار بود بزارین نزاشتین!.........بقیه رو هم نمیدونم.

تشکر از زحماتتون .

شنبه 10 بهمن 1394  1:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_m khodaeem1 farshon fatemeh74
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول 8pooria

با سلام لطفا اين لينك رو كه مربوط به حلقه هاي صالحين است را در برترين ها بارگذاري كنيد.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1129648/page1/success/

با سلام وعرض ادب

همراه و همکار راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما  مطلب در خواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

شنبه 10 بهمن 1394  2:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar hossein201273 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m khodaeem1 farshon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام حاج آقا وسلام حاج خانم برخوار
سلام آجی برخوار گرامی حاج آقا چون بنده را دوست دارند ومنم همینطور حاج آقا را دوست دارم ،در فضای مجازی سخنان وجملاتی که تایپ می گردد به صورت کتابی  تایپ می شود ودر قالب دوستانه یا خودمانی تایپ نشده .به هرحال کسی پیدا نشده که به جای من در تالار وبلاگ باشند ،به هرحال منم وقت ام کم هست ولی به خاطر حاج آقا تا عید نوروز هستم تا کسی پیدا شود برای مدیریت تالار وبلاگ که ان شالله تا عید نوروز پیدا شوند چرا که قطعا پس از عید نوروز وقت من تنگ تر میشه به خاطر امتحانات پیش دانشگاهی در اردیبهشت ومشکلات کنکور که بیست وپنجم تیر است .همانطور که حاج آقا فرمودند بنده تا عید نوروز هستم ولی با وقت وزمان کمتر .سپاس از راسخون وسپاس از حاج آقا وسپاس از خواهر برخوار

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 10 بهمن 1394  2:37 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon sayyed13737373 ria1365 salma57 rasekhoon_m khodaeem1 farshon fatemeh74
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام حاج اقا .

خسته نباشین.حاج آقا دو نکته 

1_حاج آقا جواب آقای رضایی رو خیلی جدی دادین !!بنده خدا دیگه موند چطور مرخصی و استعفا بده + اینکه بقیه ی مدیران محترم هم فکر نکنم جرات دیگه پیدا کنن حرف از مرخصی و استعفا بزنن.

2- حاج آقا لطفا پیگیر نتیجه ی مسابقات بشین ( یکی مال میلاد امام حسن عسگری بودش.یکی از وفات حضرت معصومه هستش.یکی ماله 26 دی ماه فرار شاه بود که هنوز جوابها ش رو هم که قرار بود بزارین نزاشتین!.........بقیه رو هم نمیدونم.

تشکر از زحماتتون .

با سلام و عرض ادب واحترام.

مدیر و همکار راسخونی  همه ی دوستان و مدیران راسخونی نظر لطف ومحبت خاص خودشان رانسبت مسئولین راسخون بالاخص انجمن نشان داده و مارا شرمنده اخلاق کریمانه و و ایثار رحیمانه خود نموده اند .مطلبی را قبلا اشاره کرده انم که بازهم آن را تاکید می نمایم پاسخ دادن ما به دوستان صرفا یک بحث اخلاقی است که درآن امری جدی وجود ندارد(  مطمئن هستم منظور شما هم مزاح بوده است)  ماهم به خودمان اجازه نخواهیم داد که دوستان مدیر را اجبار بر کاری نماییم چون اولویت با کارهای شخصی دوستان است امروز جناب رضایی زحمت کشیدند و به سایت آمدند و در این رابطه صحبت کردیم .((خواهر بزرگوار همانطور که اشاره  فرمودید  اگر به فکر مرخصی واستعفا هستید حتما تجدید نظر بفرماییدsad))

2- چشم حتما جواب مسابقات را در طول این هفته اعلام خواهیم کرد از تاخییر پیش آمده عذر خواهی می نماییم

با سپاس از زحمات شما

شنبه 10 بهمن 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar ria1365 salma57 rasekhoon_m khodaeem1 farshon essi1386 fatemeh74
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام و احترام

حاج اقا تو تاپیک اعلان برترین های تالار های راسخون برای ماه دی فقط برا چندتا تالار رو فعال کردین و بقیه تالارها غیر فعال هستند لطفا اگه ممکنه اونها هم فعال کنید تا کاربران سایت برترینهای تالارهار و ببینند

باتشکر

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 10 بهمن 1394  10:26 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon khodaeem1 siryahya farshon borkhar essi1386 fatemeh74 sayyed13737373
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

سلام و احترام

حاج اقا تو تاپیک اعلان برترین های تالار های راسخون برای ماه دی فقط برا چندتا تالار رو فعال کردین و بقیه تالارها غیر فعال هستند لطفا اگه ممکنه اونها هم فعال کنید تا کاربران سایت برترینهای تالارهار و ببینند

باتشکر

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از یادآوری شما مطلب مورد نظر شما انجام گرفت.

با تشکر

یک شنبه 11 بهمن 1394  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 siryahya farshon nazaninfatemeh borkhar essi1386 sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

لطفالینک زیررابه زیرتالارطنزانتقال دهید،باتشکر:

https://rasekhoon.net/forum/thread/1128647/page1/

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 11 بهمن 1394  9:25 AM
تشکرات از این پست
borkhar ravabet_rasekhoon essi1386 hossein201273 sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

گفتم حاج آقا تا فراموش نکردم بیام و یه تشکر ویژه داشته باشم بابت ویژه برنامه ی دهه ی فجرتون. واقعا کاره جالبی هست.مخصوصا قسمت همگام با انقلابش خیلی برام جالب بودش.

ان شاءالله هم خودم و هم بقیه ی دوستان بتونیم ازش استفاده ی مفید رو ببریم.

تشکر از زحمات شما.

یک شنبه 11 بهمن 1394  8:23 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon essi1386 nazaninfatemeh fatemeh74 farshon hossein201273 khodaeem1 sayyed13737373
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

لطفالینک زیررابه زیرتالارطنزانتقال دهید،باتشکر:

https://rasekhoon.net/forum/thread/1128647/page1/

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما انتقال داده شد.

با تشکر

دوشنبه 12 بهمن 1394  7:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon nazaninfatemeh sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها