نقل قول mhzahraee
سلام
خدا امواتتونو بیامرزه. بنده هم دقیقا همین تصور را داشتم. برای همین هم پیشنهاد می دهم و دیگه بقیه شو به صلاحدید مسوولان سایت واگذار می کنم. حالا بعضی از کاربرها چرا از پیشنهاد دلخور می شوند، نمی دانم! شما اگه هیچکدوم را هم بارگذاری نکنید، می گذارم بحساب این که حتما صلاح ندونستید. خیلی هم ممنون بابت وقتی که می گذارید و پیشنهادها را بررسی می کنید.
موفق باشید
سلام و عرض ادب.
ببخشید من اظهارنظر میکنم. شاهد مناظره شما و دوستان بودم
به نظرم اگر در بین لینک های ارسالی خودتان، بررسی انجام بدین و در طول روز یک یا دو لینک (و گاهی یک روز در میان یک لینک) معرفی کنید، هم زحمت واحد مربوطه را برای انتخاب برترین ها کم کردید و هم این فرصت را به کاربران دیگری که پست های متعدد مفید ارسال کرده ولی در پل ارتباطی درخواست نداده اند میدین که پست هاشون بیشتر دیده شده و مورداستفاده دیگران قرار گیرند.
تصور کنید از فردا هر کاربری که در انجمن پست میزنه لیست ده تایی از پست هاش رو بیاره برای تبلیغ! خیلی هم نه!(روزی ده نفر، ده پست) چی میشه!؟من فکر میکنم کلا درخواست دادن برای برترینها رو حذف کنند.
بهتر این هست که از فرصتی که در اختیار همگی هست به نحو احسن و البته با رعایت حقوق دیگران و به دور از تندی و بداخلاقی استفاده کنیم.
موفق و موید باشید.