0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 8 آبان 1394  11:08 AM

نقل قول khodaeem1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

ببخشید من اظهارنظر میکنم. شاهد مناظره شما و دوستان بودم

به نظرم اگر در بین لینک های ارسالی خودتان، بررسی انجام بدین و در طول روز یک یا دو لینک (و گاهی یک روز در میان یک لینک) معرفی کنید، هم زحمت واحد مربوطه را برای انتخاب برترین ها کم کردید و هم این فرصت را به کاربران دیگری که پست های متعدد مفید ارسال کرده ولی در پل ارتباطی درخواست نداده اند میدین که پست هاشون بیشتر دیده شده و مورداستفاده دیگران قرار گیرند. 

تصور کنید از فردا هر کاربری که در انجمن پست میزنه لیست ده تایی از پست هاش رو بیاره برای تبلیغ! خیلی هم نه!(روزی ده نفر، ده پست) چی میشه!؟من فکر میکنم کلا درخواست دادن برای برترینها  رو حذف کنند.

بهتر این هست که از فرصتی که در اختیار همگی هست به نحو احسن و البته با رعایت حقوق دیگران و به دور از تندی و بداخلاقی استفاده کنیم. 

موفق و موید باشید.

سلام . من هم با نظر آبجی سلما موافقم

سلام. الان من نظر بدم همه فکر میکنن من همش ساز مخالف میزنم .

ولی به نظر جالب نمیاد درخواست ها حذف بشن.من که مخالفم.پس من درخواستها رو چیکار کنم؟

الان گاهی درخواستهای جالبی از طرف کاربران و مدیران داده میشه که واقعا جالبن ولی مسئولین به دلیل مشغلات نمیتونن اون ها رو ببینن.یا ممکنه ندیده باشن.

پس درکنار مسئولین کاربران هم باید باشن.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
amirhossein1392 omiddeymi1368 salma57 mhzahraee farshon khodaeem1 ravabet_rasekhoon ria1365 sadegh123
دسترسی سریع به انجمن ها