0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

باسلام مجدد. لطفا در صورت امکان و صلاحدید جنابعالی، "گزارشی مخفیانه از کلاس درس فردوسی پور " را در لینک های چرخشی یا برترین ها بارگزاری کنید. باتشکر فراوان

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  2:11 PM
تشکرات از این پست
siryahya f3080h517 sayyed13737373 takround borkhar namebaran salma57 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m farshon ehsan007060 hossein1386 omiddeymi1368
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

سلام روزتون بخیر و با تبریک میلاد 3قمر هاشمی به شما وهمه دوستان گل راسخونی

منیه مشکلی دارم از دیروز با رفتن توی وبلاگم و از هر راهی رفتم نتونستم وارد وبلاگم بشم وهمش به صفحه اصلی سایت منتقل میشم لطفا زحمت بکشید بببینید مشکل از کجاست ممنون

یاحق

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 1 خرداد 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
siryahya takround kordabadi borkhar nazaninfatemeh namebaran salma57 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m farshon f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

سلام دوباره من فکر میکردم فقط مشکل منه ولی چند ادرس از وبلاگهای دوستان راهم وارد کردم همینجوری شده وبه صفحه اول سایت رفت خواهشا زودتر پیگیری کنید
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

جمعه 1 خرداد 1394  9:08 AM
تشکرات از این پست
siryahya kordabadi borkhar nazaninfatemeh namebaran salma57 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m farshon ehsan007060 f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

هفته امتیازات کاربران فعال در هفته بیست و نهم تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"  به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید 

یا علی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 خرداد 1394  6:22 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m salma57 farshon namebaran ehsan007060 borkhar f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول amirhossein1392

باسلام مجدد. لطفا در صورت امکان و صلاحدید جنابعالی، "گزارشی مخفیانه از کلاس درس فردوسی پور " را در لینک های چرخشی یا برترین ها بارگزاری کنید. باتشکر فراوان

با سلام عرض ادب

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در برترینها بار گذاری گردید.

با سپاس

شنبه 2 خرداد 1394  8:37 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 lovermohamad farshon nazaninfatemeh namebaran borkhar f3080h517 hossein1386 ehsan007060 omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول lovermohamad

سلام روزتون بخیر و با تبریک میلاد 3قمر هاشمی به شما وهمه دوستان گل راسخونی

منیه مشکلی دارم از دیروز با رفتن توی وبلاگم و از هر راهی رفتم نتونستم وارد وبلاگم بشم وهمش به صفحه اصلی سایت منتقل میشم لطفا زحمت بکشید بببینید مشکل از کجاست ممنون

یاحق

با سلام وعرض ادب و احترام:

دوست و همکار گرامی واحد فنی از زمان قطع وبلاگها در جریان امور بوده است و همینک هم در حال بررسی مشکل مذکور می باشند .

من الله توفیق

شنبه 2 خرداد 1394  8:41 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 lovermohamad farshon nazaninfatemeh namebaran ehsan007060 borkhar f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب

هفته امتیازات کاربران فعال در هفته بیست و نهم تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"  به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید

یا علی

با سلام وعرض ادب:

دوست و همکار گرامی امتیازات درخواستی شما تقدیم گردید .

من الله توفیق

شنبه 2 خرداد 1394  8:49 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad farshon nazaninfatemeh namebaran rasekhoon_m borkhar f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

با تبریک این ایام فرخنده به مسئول محترم انجمنها ودوست عزیزم وتشکر بابت پیگیری مشکلات در کمترین زمان

....یه مطلبی که میخواستم خدمتتون عرض کنم این است که دراین یکی دوهفته وضعیت سایت خیلی مناسب نیست علیرغم ارورها وکندی مشکلاتی که هر دفعه پیش میاد خیلی روی بازدیدها وکاربران وهمچنین دوستان ومدیران تاثیر منفی میزاره که اصلا خوب نیست و راسخون را از هدفش دور میکنه به نظرم اگر سایت یکماه کاملا قطع باشه ومشکلاتش کاملا رفع بشه بهتر از اینه که با قطعیهای ومشکلات مقطعی باعث دلخوری و واز دست دادن بازدیدکنندگان وکاربرانش بشه

همه سایتها مشکلات وریز ودرشتی داشتند ودارند اما همیشه رو به پیشرفت هستند وبلاگ یعنی به روز با تکنولوژی روز یه سایتی مثل بلاگفا یکماه قطعه ولی مطمئنا وقتی برمیگرده سعی میکنه قویتر بشه تا کاربراش را راضی کنه تا دوباره برگردند ومطمئنن دوستان کاربران ومدیران راسخون از من که یه کاربر معمولی هستم تا مدیر ارشد راسخون را دوست دارند وهرکاری هم میکنند با عشق هست برای رسیدن به هدفی که دارند پس وقتی سایت رویه منفی طی میکنه همه ناراحت میشن پس باید فکر اساسی کرد وتحول از پایه صورت بگیره نه اینکه یه قسمت درست بشه تا مشکل بعدی تا اون هم درست بشه وفقط به سمت جلو بره چون اصلا به نفع سایت نیست مخصوصا در دراز مدت ...

انشاالله که این مشکلات از پایه حل بشه وشاهد موفقیت ودرخشش راسخون باتوکل به خدادر اینده نزدیک باشیم که خواسته همه دوستان راسخونی هست

یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 2 خرداد 1394  9:36 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon farshon namebaran rasekhoon_m ehsan007060 kordabadi borkhar f3080h517 hossein1386 omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول lovermohamad

با تبریک این ایام فرخنده به مسئول محترم انجمنها ودوست عزیزم وتشکر بابت پیگیری مشکلات در کمترین زمان

....یه مطلبی که میخواستم خدمتتون عرض کنم این است که دراین یکی دوهفته وضعیت سایت خیلی مناسب نیست علیرغم ارورها وکندی مشکلاتی که هر دفعه پیش میاد خیلی روی بازدیدها وکاربران وهمچنین دوستان ومدیران تاثیر منفی میزاره که اصلا خوب نیست و راسخون را از هدفش دور میکنه به نظرم اگر سایت یکماه کاملا قطع باشه ومشکلاتش کاملا رفع بشه بهتر از اینه که با قطعیهای ومشکلات مقطعی باعث دلخوری و واز دست دادن بازدیدکنندگان وکاربرانش بشه

همه سایتها مشکلات وریز ودرشتی داشتند ودارند اما همیشه رو به پیشرفت هستند وبلاگ یعنی به روز با تکنولوژی روز یه سایتی مثل بلاگفا یکماه قطعه ولی مطمئنا وقتی برمیگرده سعی میکنه قویتر بشه تا کاربراش را راضی کنه تا دوباره برگردند ومطمئنن دوستان کاربران ومدیران راسخون از من که یه کاربر معمولی هستم تا مدیر ارشد راسخون را دوست دارند وهرکاری هم میکنند با عشق هست برای رسیدن به هدفی که دارند پس وقتی سایت رویه منفی طی میکنه همه ناراحت میشن پس باید فکر اساسی کرد وتحول از پایه صورت بگیره نه اینکه یه قسمت درست بشه تا مشکل بعدی تا اون هم درست بشه وفقط به سمت جلو بره چون اصلا به نفع سایت نیست مخصوصا در دراز مدت ...

انشاالله که این مشکلات از پایه حل بشه وشاهد موفقیت ودرخشش راسخون باتوکل به خدادر اینده نزدیک باشیم که خواسته همه دوستان راسخونی هست

یاحق

با سلام وعزض ادب:

مدیر و همکار گرامی ازاینکه ما را در جریان مشکلات سایت قرار می دهید تقدیر و تشکر می نمایم در طول این دو روز مشکلات سایت توسط واحد فنی در حال به روزسانی بوده که در حال حاضر مشکلات مرتفع  گردیده است چنانچه مواردی را مشاهده فرمودید باز هم کما فی السابق به ما اطلاع دهید.

با سپاس

شنبه 2 خرداد 1394  1:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ehsan007060 salma57 kordabadi namebaran borkhar f3080h517 rasekhoon_m farshon hossein1386 siryahya omiddeymi1368
saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

سلام  و خدا قوت

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه

متاسفانه مطلب"اگر بنی صدر نبود ارتش ... " که در لینک های چرخشی به آدرس 

http://rasekhoon.net/forum/thread/1054341/page1/t/forum/thread/1054366/page1 

درج شده است دارای مشکل می باشد.

و من الله توفیق

وبلاگ1.png (600×338)sign1.gif (240×50)وبلاگ1.png (600×338)

شنبه 2 خرداد 1394  4:48 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon namebaran borkhar f3080h517 kordabadi rasekhoon_m hossein1386 siryahya omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول saeidfarajpour

سلام  و خدا قوت

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه

متاسفانه مطلب"اگر بنی صدر نبود ارتش ... " که در لینک های چرخشی به آدرس 

http://rasekhoon.net/forum/thread/1054341/page1/t/forum/thread/1054366/page1 

درج شده است دارای مشکل می باشد.

و من الله توفیق

با سلام وعرض ادب

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی اصلاح گردید منتظر به روز رسانی باشید.

با تشکر

شنبه 2 خرداد 1394  4:51 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour namebaran borkhar f3080h517 kordabadi nazaninfatemeh rasekhoon_m farshon hossein1386 siryahya omiddeymi1368
saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

سلام وخدا قوت

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه

لطفا در ضورت امکان و صلاحدید در برترین های انجمن ثبت نمایید. 

http://rasekhoon.net/forum/thread/1054341/page1/success/

و من الله توفیق

یک شنبه 3 خرداد 1394  1:03 PM
تشکرات از این پست
hossein1386 kordabadi siryahya rasekhoon_m ravabet_rasekhoon f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

حاجی جون در صورت صلاح دید تایپیک زیررو تو برترین های انجمن بارگزاری کنید

یاشا

آموزش تصویری تیم اسپیک برای جلسه مدیران راسخونی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 خرداد 1394  3:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m saeidfarajpour ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول saeidfarajpour

سلام وخدا قوت

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه

و من الله توفیق

با سلام وعرض ادب

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

یک شنبه 3 خرداد 1394  4:38 PM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول saeidfarajpour

سلام وخدا قوت

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه

و من الله توفیق

با سلام وعرض ادب

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

یک شنبه 3 خرداد 1394  4:39 PM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh f3080h517 omiddeymi1368 namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها