پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
شنبه 2 خرداد 1394 1:45 PM
با تبریک این ایام فرخنده به مسئول محترم انجمنها ودوست عزیزم وتشکر بابت پیگیری مشکلات در کمترین زمان
....یه مطلبی که میخواستم خدمتتون عرض کنم این است که دراین یکی دوهفته وضعیت سایت خیلی مناسب نیست علیرغم ارورها وکندی مشکلاتی که هر دفعه پیش میاد خیلی روی بازدیدها وکاربران وهمچنین دوستان ومدیران تاثیر منفی میزاره که اصلا خوب نیست و راسخون را از هدفش دور میکنه به نظرم اگر سایت یکماه کاملا قطع باشه ومشکلاتش کاملا رفع بشه بهتر از اینه که با قطعیهای ومشکلات مقطعی باعث دلخوری و واز دست دادن بازدیدکنندگان وکاربرانش بشه
همه سایتها مشکلات وریز ودرشتی داشتند ودارند اما همیشه رو به پیشرفت هستند وبلاگ یعنی به روز با تکنولوژی روز یه سایتی مثل بلاگفا یکماه قطعه ولی مطمئنا وقتی برمیگرده سعی میکنه قویتر بشه تا کاربراش را راضی کنه تا دوباره برگردند ومطمئنن دوستان کاربران ومدیران راسخون از من که یه کاربر معمولی هستم تا مدیر ارشد راسخون را دوست دارند وهرکاری هم میکنند با عشق هست برای رسیدن به هدفی که دارند پس وقتی سایت رویه منفی طی میکنه همه ناراحت میشن پس باید فکر اساسی کرد وتحول از پایه صورت بگیره نه اینکه یه قسمت درست بشه تا مشکل بعدی تا اون هم درست بشه وفقط به سمت جلو بره چون اصلا به نفع سایت نیست مخصوصا در دراز مدت ...
انشاالله که این مشکلات از پایه حل بشه وشاهد موفقیت ودرخشش راسخون باتوکل به خدادر اینده نزدیک باشیم که خواسته همه دوستان راسخونی هست
یاحق
با سلام وعزض ادب:
مدیر و همکار گرامی ازاینکه ما را در جریان مشکلات سایت قرار می دهید تقدیر و تشکر می نمایم در طول این دو روز مشکلات سایت توسط واحد فنی در حال به روزسانی بوده که در حال حاضر مشکلات مرتفع گردیده است چنانچه مواردی را مشاهده فرمودید باز هم کما فی السابق به ما اطلاع دهید.
با سپاس