بسمه تعالی
باسلام و ضمن تسلیت بابت شهادت امام مظلوم، امام علی النقی علیه السلام خدمت شما و تمامی کارمندان موسسه راسخون و تمامی مدیران و کاربران گرامی
از دوستان عزیز خواهشمندم قبل از مطالعه ی این متن، به این نکته توجه کنند که این متن بدون هیچ قصد تخریب و فقط برای سازندگی سایت منتشر می شود.
بنده روزهای خوشی از سایت راسخون داشتم. این سایت یکی از برترین سایت های مذهبی-فرهنگی است که در آن کاربران کوچکترین حرف زشت نمی زنند. این محیط بسیار سالم بود و در خلاف جهت تهاجم فرهنگی دشمنان در جریان بود. بنده خاطرات خوشی از این سایت دارم، روزهایی که در سرمای سخت زمستان مسافت حدود 20 کیلومتری را طی می کردم تا با مسئولین عزیز راسخون دیدار داشته باشم و برنامه های تالارم را حضوری بیان کنم. روزهایی که هرگز خاطراتش را از یاد نخواهم برد و از اولین روزی که با جناب آقای کیانی، آقای نجاران، آقای منتظمی، آقای سجادی و دیگر دوستان آشنا شدم تا آخرین روزی که جهت مسئله ی وقف خدمت این آقایان عزیز رسیدم را فراموش نمی کنم.
این سایت یکی از سایت هایی بود که هرگز نمیتوانستم از آن جدا شوم و حتی برای آن در مدارس تبلیغات کردم و از این کار خوشحالم. حتی بیشتر دانش آموزان دبیرستانمان مرا به راسخون می شناسند. حتی یک بار با اجازه از دبیر پرورشی راسخون را تبلیغ کردم.
ایام ماه مبارک رمضان را هم فراموش نمی کنم که چندین شب با دوستان در مورد فیسبوک و فیلترشکن بحث کردیم و در آخر هم به نتیجه ای نرسیدیم!
یا روزی که بنده در قطار با راسخون ارتباط برقرار کردم یا حتی ایامی که در مشهد بودم و با اینترنت هتل همچنان در راسخون فعالیت می کردم را فراموش نخواهم کرد.
ولی راسخون با تمام خاطرات شیرینش عیب هایی دارد. هیچ چیزی بدون عیب نیست و تنها کسانی که هیچ عیبی ندارد پروردگار و معصومین علیهم السلام هستند و در قرآن به این پاکی به وضوح اشاره شده است.
راسخون عیب های بسیاری دارید که آنها عبارتند از: نداشتن اختیار در انتقاد از سایت راسخون، سلب اختیارات مدیریت در راسخون، زیاد بودن تالارها، نبود حمایت مالی، تکراری بودن برنامه های انجمن، دیر اعلام شدن کاربران برتر و تأخیر در واریز جوایز، کم و مکفی بودن حق الزحمه یا همان جایزه مدیران و کاربران، عملکرد ضعیف راسخون در جلوگیری از سایت های پاسخ مسابقات، نبود گردهمایی برای راسخون، نبود شبکه ی اجتماعی، نبود سامانه ی وبلاگنویسی قوی، تأخیر در اجرای وعده ی های روابط عمومی و به خصوص واحد فنی، نبود هیئت های مجازی بین کاربران، بی اعتمادی کاربران به یکدیگر، نبود جلسات بین مدیران، نبود سیاست و چشم انداز کلی برای سایت و غیره از عیب های این سایت می باشد.
بنده طرح های زیادی اعم از تسکوپ شناسی، مشاهیر نجوم، اجرام آسمانی، آموزش اصطلاحات نجومی، دوره ی آموزشی قابلیت انواع موشک ها، نظرسنجی تالار هوافضا، ویژه برنامه ی روز جهانی نجوم را در نظر داشتم و حتی بیشتر این ظرح ها در قالب تاپیک غیر فعال ایجاد شده بود و منتظر تأیید برخی از طرح ها از جانب شما بودم ولی افسوس که این طرح ها را باید به مدیری دیگر واگذار کنم.
ولی بنده بنا به دلایلی اعم از وضعیت مالی و عدم رفع عیب های فوق و همچنین بحث های اخیر با یک نفر متاسفانه تمایلی به ادامه ی همکاری با سایت راسخون را ندارم. برایم سخت است. دوست دارم فعالیت کنم ولی چاره ای جز جدایی نیست. امیدوارم شما و تمامی دوستان راسخونی از من راضی باشند و اگر خدایی نکرده کسی از من ناراحت است مرا حلال کند. بنده هرگز راسخون را فراموش نخواهم کرد. بعضی از کاربران به شوخی مرا پدر استعفای راسخون بیان کرده اند ولی بنده این بار با جدیت از همگی خدحافظی می کنم.
من با چشمانی اشک آلود و با ناراحتی ناشی از دل کندنم از راسخون، متن خداحافظی را می نویسم و می دانم چند روز دیگر من فراموش می شوم و این از ویژگی های دنیاست. امیدوارم مدیری که جای بنده را می گیرد مدیری سخت کوش و دلسوز باشد و اهداف تالار نجوم و هوافضا را ادامه دهد.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
دوستدار شما امیرحسین خداپرست