پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب
لطفا صندوق پیام خود را بررسی کنید
با تشکر
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
لطفا"درموردروزمردیاهمون "روزپدر"مراسمی همچون جشن "روزمادر"گرفته بشه.ازتون ممنونم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
باسلام و ادای تحیات و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما؛
از انجام اقدامات درخواستی متشکرم.
ممنون میشوم اگر صندوق پیامتان را بررسی نمایید.
هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله
با سلام وعرض ادب
مدیر و همکار گرامی جواب به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با سپاس
مدیر و همکار گرامی از یاد آوری شما کمال تشکر و قدردانی را می نماییم.در این راستا حتما اقداماتی خواهد شد.
من الله توفیق
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی جواب به صندوق پیامتان ارسال گردید .
حاج آقا
چن روزی ازافتتاح اتاق گفتگوی مدیران زیرتالارگفتگودرزمینه راسخون می گذردخوشحال می شویم شمایاازمسولین امردرمباحثات شرکت کنید.مدیران محترم درخواستهایی دارندکه نیازبه توجه بیشتراست اگرتوانستیدمسوولین امرراهم مطلع نماییدازتون بیشترممنون می شوم.باتشکر
باسلام و خسته نباشید. لطفا سامانه دفاع موشکی "تاد" چیست؟ را در لینک چرخشی بارگذاری کنید. باتشکر
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
با سلام و عرض ادب :
مدیر گرامی با تقدیر از زحمات شما، تا جایی که فرصت داشته باشم نظر جتابعالی را عملی خواهیم نمود .
باسلام و خسته نباشید. لطفا سامانه دفاع موشکی "تاد" چیست؟ را در لینک چرخشی بارگذاری کنید. باتشکر.
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
سلام و عرض ادب و احترام.
لطفاً صندوق پیامتان را چک کنید.
همچنین امتیازات نظرسنجی دوم تالار نجوم در اینجا اعلام شد. لطفا امتیازات را اعمال کنید. باتشکر
سلام
۸ ابزار آموزش برنامهنویسی ساده؛ از دانشآموز تا دانشجو
در لینک جرخشی بارگذاری شود لطفا!
سلام علیکم
روز مرد نزدیک هست حاج آقا هوای مارو داشته باشین
دوم اینکه فعلا نمیتونم حضور پیدا کنم درون سایت و تالار قرآن لطفا استعفای بنده رو امضا کنید تشکر
وبلاگ شیعه 12 امامی
با سلام حاج آقا
در روند تسریع کلیه های برنامه های انجمن های راسشخون ونبود وقت وجای کافی در روند بارگذاری برنامه های تالار های راسخون از جمله تالار وبلاگ نویسی راسخون کلیه برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون در پستی به نام "برنامه های در حال اجرای تالار وبلاگ نویسی راسخون اطلاع رسانی خواهد شد وفقط استدعا دارم لینک زیر را هفته به هفته تا جای امکان که جا دارد در برترین ها باقی بماند .سپاس
پی نوشت :امیدوارم دیگر مدیران انجمن ها همین کار بنده را اجرا کرده تا در روند اطلاع رسانی به شما کمک کنند
سپاس
برنامه های در حال اجرای تالار وبلاگ نویسی راسخون
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
بیانیه جمعی از راسخونی ها به نمایندگی حسین رضایی از نقد کلی از واقعیت تا عمل موسسه راسخون=نظر دهید!
لطفا در برترین ها قرار گیرد تا نظرات دیگرکاربران هم خوانده شود