0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول joker001

با سلام. روابط عزیییییییز راسخون اول اینکه تشکر میکنم بخاطر مسابقه پیشبینی لیگ برتر که من خودم چند ساله که شرکت میکنم و خیلی هم خوبه. این چند ساله حالا با هر کم و کاستی که بوده خییییلی با هیجان و سرگرم کننده بوده مخصوصا اگه اشتباه نکنم با تغییر مدیریت تالار لیگ برتر هم تعداد بازیا و هیجان مسابقات بیشتر شده و هم در مورد معرفی برنده ها ، بیشتراز یک سال عقب موندگی جبران شد و الان که تقریبا به صورت هفتگی برنده ها اعلام میشن.. خیییییلی عالیه....

ولی در مورد صحبت های دو دوست عزیز doctor114 و salmanjavan که خوندم منم پیشنهادم به شما اینه که وقتی این دوستان با صداقت میگن مشکلی پیش اومده واقعا پیگیری کنید  که حق کسی از بین نره.  حالا یه جایزه کمتر یا بیشتر به کسی دادن ارزش نداره آدم انسانیت خودشو زیر پا بزاره و بخواد حق کسی را از بین ببره . شما امین کاربرا هستین واز حقشون دفاع کنید...البته فک میکنم و امیدوارم که مشکل غیر قابل حلی نباشه. شما هم کمک کنید حالا که یه کار خیلی خوب داره انجام میشه خراب نشه.حیییفه 

بازم با تشکر از شما

...........................................................................................................................

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مجموعه روابط عمومی راسخون احقاق حق کلیه کاربران را وظیفه شرعی و اداری خود می داند و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نکرده است.موضوع پیش آمده به طور سهوی و در اثر عدم تبیین کامل قوانین مسابقه روی داده و به هیچ عنوان لاینحل نمی باشد و اجر و ارزش کاربران راسخون بسیار بالاتر از هدایای ناقابل ما به این عزیزان است، لذا حل مشکل به روش مورد تائید جناب دکتر و سلمان جوان عزیز به این عزیزان واگذار گردیده است.

دوست عزیز از ادبیات شما بسیار تعجب می کنم، اگر شما شرکت کننده در یک مسابقه هستید ما اشراف کامل بر کلیه فرآیند پرتال داریم و فکر می کنم با اصول انسانی آشنایی داشته باشیم تا انسانیت را فدای پاره ای جایزه ننمائیم. گمان کنم شما انسانیت را تا حدی پائین فرض نموده اید که قابل مقایسه با چند جایزه ناقابل باشد.

با تشکر

................................................................................................................................................................

با سلام. ممنون بخاطر توضیحاتتون
دوست عزیز از کجای ادبیات من تعجب کردین؟!!! من خیلی محترمانه ولی رُک و راست حرف زدم. شما باید متوجه باشید که همیشه توقع نداشته باشین همه بیان و ازتون تعریف کنن که اگه یه روز کسی اومد و انتقاد کرد از ادبیاتش تعجب نکنید..... و اینکه منم دقیقا میدونم شما اشراف کامل بر کلیه پرتال فرآیند دارین و به همین خاطر اومدم و به شما گفتم وگرنه میرفتم به یه نفر دیگه و یه جای دیگه میگفتم. و البته امیدوارم همین طور باشه که میگین با اصول انسانی آشنایی دارید و میدونم تلاش خودتونم همینه ولی به این نکته هم توجه داشته باشید که دقیقا بسیاری از اشتباهات توسط یه شخص موقعی اتفاق میوفته که خییییلی به کار خودش مطمئنه. و در آخر هم دوست عزیز من انسانیت را پایین فرض نکردم ، خیییییلی بالا فرض کردم ولی ایروزا همش پایین پیداش میکنم شمام یه کم سربزیر راه برید میبینیدش 

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

چهارشنبه 1 آذر 1391  8:33 PM
تشکرات از این پست
doctor114 salmanjavan ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول joker001 

دوست عزیز از کجای ادبیات من تعجب کردین؟!!! من خیلی محترمانه ولی رُک و راست حرف زدم. شما باید متوجه باشید که همیشه توقع نداشته باشین همه بیان و ازتون تعریف کنن که اگه یه روز کسی اومد و انتقاد کرد از ادبیاتش تعجب نکنید..... و اینکه منم دقیقا میدونم شما اشراف کامل بر کلیه پرتال فرآیند دارین و به همین خاطر اومدم و به شما گفتم وگرنه میرفتم به یه نفر دیگه و یه جای دیگه میگفتم. و البته امیدوارم همین طور باشه که میگین با اصول انسانی آشنایی دارید و میدونم تلاش خودتونم همینه ولی به این نکته هم توجه داشته باشید که دقیقا بسیاری از اشتباهات توسط یه شخص موقعی اتفاق میوفته که خییییلی به کار خودش مطمئنه. و در آخر هم دوست عزیز من انسانیت را پایین فرض نکردم ، خیییییلی بالا فرض کردم ولی ایروزا همش پایین پیداش میکنم شمام یه کم سربزیر راه برید میبینیدش 

کاربر عزیز ضمن سلام و عرض ادب

هیچگاه ما بر بی عیب و نقصی فعالیت هایمان ادعا نکرده ایم و اثبات این موضوع، وجود ده ها تاپیک انتقاد و پیشنهادات در تالار روابط عمومی و پل ارتباطی با مسئول انجمن ها و صفحه ارتباط با ما و صندوق پستی های متعدد و ... می باشد. آنچه عملکرد ما و حرکت ما در چارچوب عدالت و قواعد انسانی را تائید یا تکذیب می کند، تجمیع آراء و نظرات است و نه نقطه نظرات و دیدگاه های یک یا چند کاربر خاص، البته چنانچه ذکر شد ما پذیرای کلیه نظرات بوده و سعی در بهره برداری و بکارگیری آنها داریم، لیکن آنچه تاکنون از برآیند بازخوردها دریافت داشته ایم، اصلا همسو با شما نیست، لابد همگی سربه هوا گام بر می دارند.

اینکه شما انسانیت را پائین پائین ها پیدا می کنید، احتمالا عیب از دیدگاه و عینک شماست، سعی کنید چشمهایتان راشسته و بگونه ای دیگر نگاه کنید، همواره و هنوز می توان مانند بسیاری از انسان ها سر به راه گام برداشت(نه سر به زیر) و اسانیت ها را مشاهده کرد و بر آنها صحه گذاشت.

با تشکر

پنج شنبه 2 آذر 1391  8:00 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام

سلام حضور گرامی جناب اقای نجاران

متاسفانه مجددا کاربر گرامی emad_m با توجه به تذکر اینجانب و جنابعالی مبادرت به درج اخبار ایران و جهان در تالار همسفران مینماید . دیشب تایپیک جدید ایشان را حذف نمودم ولی دوباره اقدام کرده اند . جدید ترین اخبار ایران و جهان

یک ایمیل جدیدا ارسال کردم ممنون میشوم اعلام وصول فرمائید و ضمنا دیروز در انتهای ایمیل در مورد کاربران دو تالار نظری داشتم که که نتیجه را بهم خبر بدید .

حق یارتان

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 2 آذر 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام

سلام حضور گرامی جناب اقای نجاران

متاسفانه مجددا کاربر گرامی emad_m با توجه به تذکر اینجانب و جنابعالی مبادرت به درج اخبار ایران و جهان در تالار همسفران مینماید . دیشب تایپیک جدید ایشان را حذف نمودم ولی دوباره اقدام کرده اند . جدید ترین اخبار ایران و جهان

یک ایمیل جدیدا ارسال کردم ممنون میشوم اعلام وصول فرمائید و ضمنا دیروز در انتهای ایمیل در مورد کاربران دو تالار نظری داشتم که که نتیجه را بهم خبر بدید .

حق یارتان

مدير و دوست عزيز ضمن سلام و عرض ادب

با تشكر از جنابعالي، تذكرات مجدد به ايشان ابلاغ گرديد و حساب كاربري نامبرده تا 48 ساعت مسدود شد.

ضمنا ايميلي دريافت نشده است(forum)، لطفا مجددا به صندوق پستي انجمن ها ارسال فرمائيد.

احتمالا بررسي و اعلام نظر در مورد آن به آغاز روز اداري آتي موكول خواهد شد.

موفق و سلامت باشيد

جمعه 3 آذر 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول joker001 

کاربر عزیز ضمن سلام و عرض ادب

هیچگاه ما بر بی عیب و نقصی فعالیت هایمان ادعا نکرده ایم و اثبات این موضوع، وجود ده ها تاپیک انتقاد و پیشنهادات در تالار روابط عمومی و پل ارتباطی با مسئول انجمن ها و صفحه ارتباط با ما و صندوق پستی های متعدد و ... می باشد. آنچه عملکرد ما و حرکت ما در چارچوب عدالت و قواعد انسانی را تائید یا تکذیب می کند، تجمیع آراء و نظرات است و نه نقطه نظرات و دیدگاه های یک یا چند کاربر خاص، البته چنانچه ذکر شد ما پذیرای کلیه نظرات بوده و سعی در بهره برداری و بکارگیری آنها داریم، لیکن آنچه تاکنون از برآیند بازخوردها دریافت داشته ایم، اصلا همسو با شما نیست، لابد همگی سربه هوا گام بر می دارند.

اینکه شما انسانیت را پائین پائین ها پیدا می کنید، احتمالا عیب از دیدگاه و عینک شماست، سعی کنید چشمهایتان راشسته و بگونه ای دیگر نگاه کنید، همواره و هنوز می توان مانند بسیاری از انسان ها سر به راه گام برداشت(نه سر به زیر) و اسانیت ها را مشاهده کرد و بر آنها صحه گذاشت.

با تشکر

.....................................................................................................................

سلام...دوست عزیز بازهم ممنون از توضیحاتتون. البته برای صحبت های شما جواب زیاده ولی راستش من وقت خوندن و گذاشتن این پیام های پشت سر همو ندارم. فقط همینو بگم که کاش به جای شعار دادن عمل کنیم.

موفق باشید

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

جمعه 3 آذر 1391  11:10 PM
تشکرات از این پست
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

تشكر از تبليغ تالار روانشناسي اسلامي       

حسنه واريزي پيامك رايگان را به حساب فعاليتم در اين تالار در ابان ماه بگذاريد.

فقط دراين تالار فعال بوده ام و در تالارهاي ديگر فعاليت ضعيفي داشته ام

و شايد كه فعاليت فقط در روانشناسي اسلامي ادامه يابدبه خاطر علاقه نه به خاطر جايزه و برتر شدن كه البته اين موارد براي تشويق كاربران لازم و ضروري است

لطفا براي بخش پيامك رايگان داشتن امتياز گرفتن را چيزي غير از انجمن قرار دهيد.

يك سوال اينكه براي سايت مي توان مقاله فرستاد؟

با تشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

شنبه 4 آذر 1391  4:23 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

مسئول محترم انجمن های راسخون

سلام

در صورتیکه روی مطلبی که در تایپیک ذیل آمده است نظر مساعد دارید آن را در لینک چرخشی قرار دهید :

چرا نیوشا ضیغمی ، با چادر ، دروغ گوترین و خالی بندترین دختر دانشگاه می شود؟

یک شنبه 5 آذر 1391  6:07 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای

سلام و خسته نباشيد

لطفا پست گل عفاف را در تالار روانشناسي اسلامي را در لينك چرخشي قرار دهيد.

البته در صورت تمايل و تاييد سايت/  متن زيباي ادبي از جواد محدثي است

و چه بهتر كه پست كاربر zahar_53 را همراه با گل عفاف قرار دهيد كه هر پست از 2 نگاه متفاوت به عفاف توجه كرده.

مشاركت دو كاربر در سايت راسخون در موضوع عفاف

با تشكر

دوشنبه 6 آذر 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon mahdi522
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باتشکرازراسخون که درایامی که اینترنتم قطع بودمدیریت تالارلطیفه وطنز رابعهده داشتندونسبت به غیرفعال نمودن برخی ازپستهااقدام نمودند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 6 آذر 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon mahdi522
iran313
iran313
کاربر نقره ای

سلام و خسته نباشيد خدمت مدير مسئول انجمن

از اينكه به شما پيشنهاد تالار زن را داده ام به شدت پشيمانم و از شما خواهشمندم كه اين تالار را حذف كنيد.

با تشكر

دوشنبه 6 آذر 1391  2:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi522
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

سلام و عزاداریهاتون قبول

من در مسابقه روزانه سوم آذربه عنوام نفر چهارم  برنده شدم اگه امکان داره بجای جایزه برام حسنه در نظر بگیرید . ممنون

دوشنبه 6 آذر 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

تشكر از تبليغ تالار روانشناسي اسلامي       

حسنه واريزي پيامك رايگان را به حساب فعاليتم در اين تالار در ابان ماه بگذاريد.

فقط دراين تالار فعال بوده ام و در تالارهاي ديگر فعاليت ضعيفي داشته ام

و شايد كه فعاليت فقط در روانشناسي اسلامي ادامه يابدبه خاطر علاقه نه به خاطر جايزه و برتر شدن كه البته اين موارد براي تشويق كاربران لازم و ضروري است

لطفا براي بخش پيامك رايگان داشتن امتياز گرفتن را چيزي غير از انجمن قرار دهيد.

يك سوال اينكه براي سايت مي توان مقاله فرستاد؟

با تشكر

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از فعالیت ارزنده و عالمانه شما در تالار روان شناسی اسلامی،مادرانه و بطور کل انجمن های راسخون تشکر و قدردانی نمائیم، بر ما مسلم است فعالیت کاربران در راسخون ناشی از دغدغه های فرهنگی علمی این عزیزان و تلاش در راستای اغناء و ارتقاء همه جانبه فرهنگی علمی راسخون می باشد و آنچه برسم یادبود حضور آنان تقدیم می گردد در برابر این مشارکت مسئولانه رنگ می بازد.

روش های متعددی برای کسب امتیاز در راسخون وجود دارد که از طریق لینک زیر در دسترس است:

روش های کسب امتیاز در راسخون

متاسفانه در حال حاضر امکان ارسال مقاله وجود ندارد اما بزودی و با فراهم شدن پیش نیاز های نرم افزاری، این بخش فعال خواهد شد. بمنظور ارتباط با مسئول محترم شورای محتوای راسخون در ارتباط با مقالات و ... از تالار زیر اقدام فرمائید:

گفتگو با مسئول محتوای سایت

با تشکر      موفق باشید

دوشنبه 6 آذر 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

مسئول محترم انجمن های راسخون

سلام

در صورتیکه روی مطلبی که در تایپیک ذیل آمده است نظر مساعد دارید آن را در لینک چرخشی قرار دهید :

چرا نیوشا ضیغمی ، با چادر ، دروغ گوترین و خالی بندترین دختر دانشگاه می شود؟

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما، مطالب  به شورای محتوا ارائه و در صورت تائید در لینک چرخشی بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید   خدا نگهدار

دوشنبه 6 آذر 1391  3:14 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد

جمع بندی لازم تاپیک ویژه حذف کنکور و اعلام نتایج آن در لینک زیر قرار دارد در صورت امکان آن را در لینک های چرخشی قرار دهید

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/684931/page1/

ضمنا جناب نجاران با اساتیدی که قرار است در انجمن کنکور فعالیت کنند صحبت نمودید؟

دوشنبه 6 آذر 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باتشکرازراسخون که درایامی که اینترنتم قطع بودمدیریت تالارلطیفه وطنز رابعهده داشتندونسبت به غیرفعال نمودن برخی ازپستهااقدام نمودند.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تالار لطیفه و طنز و زیر تالار های آن  بگونه ای برنامه ریزی شده است که کلیه تاپیک ها و پست ها به صورت غیر فعال ارسال می شوند تا زمانی که شما آنها را مطالعه و در صورت تائید، فعال فرمائید. لذا از این پس باید بصورت روزانه به تالار های تحت مدیریتتان مراجعه و تاپیک ها و پست های مورد نظر را فعال فرمائید.

با تشکر از حضور فعال و مشارکت مسئولانه جنابعالی

دوشنبه 6 آذر 1391  3:39 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها