پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 3 آذر 1391 11:10 PM
نقل قول joker001
با سلام. ممنون بخاطر توضیحاتتون ![]()
دوست عزیز از کجای ادبیات من تعجب کردین؟!!!
من خیلی محترمانه ولی رُک و راست حرف زدم. شما باید متوجه باشید که همیشه توقع نداشته باشین همه بیان و ازتون تعریف کنن که اگه یه روز کسی اومد و انتقاد کرد از ادبیاتش تعجب نکنید..... و اینکه منم دقیقا میدونم شما اشراف کامل بر کلیه پرتال فرآیند دارین و به همین خاطر اومدم و به شما گفتم وگرنه میرفتم به یه نفر دیگه و یه جای دیگه میگفتم.
و البته امیدوارم همین طور باشه که میگین با اصول انسانی آشنایی دارید و میدونم تلاش خودتونم همینه ولی به این نکته هم توجه داشته باشید که دقیقا بسیاری از اشتباهات توسط یه شخص موقعی اتفاق میوفته که خییییلی به کار خودش مطمئنه. و در آخر هم دوست عزیز من انسانیت را پایین فرض نکردم ، خیییییلی بالا فرض کردم ولی ایروزا همش پایین پیداش میکنم
شمام یه کم سربزیر راه برید میبینیدش ![]()
![]()
![]()
کاربر عزیز ضمن سلام و عرض ادب
هیچگاه ما بر بی عیب و نقصی فعالیت هایمان ادعا نکرده ایم و اثبات این موضوع، وجود ده ها تاپیک انتقاد و پیشنهادات در تالار روابط عمومی و پل ارتباطی با مسئول انجمن ها و صفحه ارتباط با ما و صندوق پستی های متعدد و ... می باشد. آنچه عملکرد ما و حرکت ما در چارچوب عدالت و قواعد انسانی را تائید یا تکذیب می کند، تجمیع آراء و نظرات است و نه نقطه نظرات و دیدگاه های یک یا چند کاربر خاص، البته چنانچه ذکر شد ما پذیرای کلیه نظرات بوده و سعی در بهره برداری و بکارگیری آنها داریم، لیکن آنچه تاکنون از برآیند بازخوردها دریافت داشته ایم، اصلا همسو با شما نیست، لابد همگی سربه هوا گام بر می دارند.
اینکه شما انسانیت را پائین پائین ها پیدا می کنید، احتمالا عیب از دیدگاه و عینک شماست، سعی کنید چشمهایتان راشسته و بگونه ای دیگر نگاه کنید، همواره و هنوز می توان مانند بسیاری از انسان ها سر به راه گام برداشت(نه سر به زیر) و اسانیت ها را مشاهده کرد و بر آنها صحه گذاشت.
با تشکر
.....................................................................................................................
سلام...دوست عزیز بازهم ممنون از توضیحاتتون. البته برای صحبت های شما جواب زیاده ولی راستش من وقت خوندن و گذاشتن این پیام های پشت سر همو ندارم. فقط همینو بگم که کاش به جای شعار دادن عمل کنیم.
![]()
موفق باشید![]()
من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)