0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول nikbakht88

نقل قول ravabet_rasekhoon

آیا امکان دارد در تالار گفتگو، زیر تالارهای :

1- گفتگوی در باب راسخون

2- گفتگوی متفرقه  (اقتصادی- اجتماعی - دینی سیاسی ....)

3- گفتگو برای سرگرمی

4- مطالب بروز، مناسبتی و قابل بحث

از آنجا که نظر مسئولین محترم روابط عمومی برای بنده با ارزش است، لطفا نظرات و سلایق خود را هم اعمال بفرمائید.

با تشکر فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام و عرض پوزش از تاخیر در پاسخگویی

همانگونه که فرمودید مشغلات زیاد کاری باعث بروز این تاخیرات شده است که امیدوارم دیگر کمتر شاهد رخداد آنها باشیم.

-در مورد پرش نشانگر موضوع را به واحد فنی ارجاع داده ایم اما در مواردی این مشکل بروز نمی کند و در برخی موارد دیگر مثل پستهای ارسالی توسط شما وجود دارد. به هر جهت دوباره موضوع را بررسی خواهیم نمود.

-در رابطه با گزینه انتقال تاپیک ها بین تالارها، موضوع را به واحد فنی ارجاع داده ایم اما به جهت اولویت بندی این واحد برای رفع اشکالات فنی و تثبیت سایت، رسیدگی به پیشنهادات به آینده نزدیک موکول شده است. امیدوارم بزودی بتوانیم به این پیشنهادات جامعه عمل بپوشانیم.

-در مورد تاسیس زیر تالار ها مشکل خاصی وجود ندارد اما با توجه به مورد قبل و احتمال وجود تاخیر در افزوده شدن امکان انتقال تاپیک ها، آیا هنوز تمایلی به ایجاد این زیر تالار ها دارید یا می خواهید همزمان با ایجاد مکان انتقال تاپیک ها، آنها را ایجاد نمائید.

-در رابطه با تاپیک های ویژه موجود در تالار گفتگوی آزاد، این تاپیک ها بسیار مورد علاقه و توجه مسئولین روابط عمومی هستند و چه بسا بسیاری از قوانین تدوین شده(مثلا برای کاربران و مدیران برتر) و سایر قوانین و برنامه های آتی از این تاپیک ها الهام بگیرند. اما بعضا و در پاره ای از موارد، مشغلات کاری، تاخیراتی در حضور مداوم و مستمر و پاسخگویی مسئولین در این تاپیک ها ایجاد می نماید که امیدواریم بزودی این تاخیرات به حداقل برسد. اما یادآوری و تذکرات بجای شما را می پسندیم و از آن استقبال می کنیم و از شما و همه کاربران شرکت کننده در این مباحث تشکر و قدردانی می نمائیم.

با تشکر فراوان

سلام و تشکر فراوان

بند 4 را جدید اضافه کردم.  هر موقع آینده نزدیک رسید، در صورت موافقت آنرا هم بعنوان یک زیر تالار اضافه فرمائید.

انشالله نیازبه تکرار موضوع نباشد. اما اگر طی یکی دو هفته آینده این تغییرات صورت نگرفت، جهت یادآوری مجددا اشاره ایی به آن خواهم داشت.

از بابت پیگیری تاپیک های ویژه ویژه و اهداء امتیازات کاربران در کوتاه ترین زمان ممکن، بسیار تشکر می کنم.

موفق و راسخونی باشید.

__________________________________________________________________________________________________________________

مسئول محترم ارشد انجمن ها و وبلاگها ضمن سلام و خدا قوت

تلاش فراوان و شایسته شما دور از چشم ما کاربران راسخونی نیست اما به دلایلی مجبورم مجددا درخواست قبلی را ارائه دهم.

خصوصا که با همکاری راسخونی های ارجمند موارد مفید و قابل بحث در تالار گفتگوی آزاد زیاد شده است و گاهی بخاطر کمبود فضا موارد خوب را از ویژه خارج می کنیم و یا امکان ویژه کردن موارد جدید، کاربر پسند و مفید را نداریم. اگر امکان دارد مجددا موارد فوق را به تیم برنامه نویسی برسانید تا اقدامات لازم را انجام دهند.

نکته دوم: با توجه به این که همکار بنده در مدت همکاریشون با تالار گفتگوی آزاد، مهارت و توانایی هاشون را بخوبی نشان داده اند و ثابت کرده اند که حتی لایق تر از بنده هستند، لطفا امکانات مدیریتی تالار گفتگو را در اختیار ایشان قرار دهید تا در نبود بنده و زمانی که ایشان حضور دارند و بنده نیستم، تاپیکها و پست های ارسالی را مدیریت فرمایند.

نکته سوم: آیا الزاما ارسال برترین ها با جدول ارزیابی همراه باشد یا در نظر گرفتن نکات ارزیابی و ارسال صرف اسامی کافی است؟

درخواست پایانی این پست بنده: لطفا اعلام مدیران به عنوان کاربر برتر را در لیست برترین های شهریورماه داشته باشید. حداقل در تالار گفتگوی آزاد این امتیاز را قائل شوید تا تشویقی باشد برای مشارکت در مباحث و بابی شود جهت تعامل و همکاری در سایر تالارها.

موفق و سربلند باشید.

دوشنبه 27 شهریور 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon Nassersulduz mehdi0014 nargese_montazer bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول nikbakht88

مسئول محترم ارشد انجمن ها و وبلاگها ضمن سلام و خدا قوت

تلاش فراوان و شایسته شما دور از چشم ما کاربران راسخونی نیست اما به دلایلی مجبورم مجددا درخواست قبلی را ارائه دهم.

خصوصا که با همکاری راسخونی های ارجمند موارد مفید و قابل بحث در تالار گفتگوی آزاد زیاد شده است و گاهی بخاطر کمبود فضا موارد خوب را از ویژه خارج می کنیم و یا امکان ویژه کردن موارد جدید، کاربر پسند و مفید را نداریم. اگر امکان دارد مجددا موارد فوق را به تیم برنامه نویسی برسانید تا اقدامات لازم را انجام دهند.

نکته دوم: با توجه به این که همکار بنده در مدت همکاریشون با تالار گفتگوی آزاد، مهارت و توانایی هاشون را بخوبی نشان داده اند و ثابت کرده اند که حتی لایق تر از بنده هستند، لطفا امکانات مدیریتی تالار گفتگو را در اختیار ایشان قرار دهید تا در نبود بنده و زمانی که ایشان حضور دارند و بنده نیستم، تاپیکها و پست های ارسالی را مدیریت فرمایند.

نکته سوم: آیا الزاما ارسال برترین ها با جدول ارزیابی همراه باشد یا در نظر گرفتن نکات ارزیابی و ارسال صرف اسامی کافی است؟

درخواست پایانی این پست بنده: لطفا اعلام مدیران به عنوان کاربر برتر را در لیست برترین های شهریورماه داشته باشید. حداقل در تالار گفتگوی آزاد این امتیاز را قائل شوید تا تشویقی باشد برای مشارکت در مباحث و بابی شود جهت تعامل و همکاری در سایر تالارها.

موفق و سربلند باشید.

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

-موارد فنی ذکر شده مجددا از واحد فنی پیگیری خواهد شد و نتیجه آن متعاقبا اعلام می گردد.

-در زمینه تالار های مورد نیاز، اگر اشکالی ندارد فعلا تالار ها را ایجاد کنیم تا ساختار مورد نیاز از این پس به درستی بکارگیری شود و سپس با افزوده شدن امکانات انتقال و ادغام، به انتقال تاپیک ها به تالار مناسب بپردازید.

-جهت اعطای مدیریت تالار گفتگوی آزاد به کاربر nargese_monatzer مانعی وجود ندارد.اگر منظور شما از همکار گرامی، ایشان می باشد اطلاع دهید تا اعطاء مدیریت به مدیر گرامی انجام شود.

-ارسال کاربران برتر تالارها در قالب جدول ارزیابی فعالیت کاربری باید انجام شود.

-در ارتباط با تالارهای فعال و پویا که در آن کاربران به تولید و خلق محتوا و ایده می پردازند، اعلام اسامی مدیران با رعایت پارامترهای جدول ارزیابی کاربری بلا مانع است. البته با توجه به اعطای امتیازات ویژه به  این عزیزان، خواهشمندیم اسامی کاربری ارسالی واقعا جزء برترین ها باشند.

با تشکر

دوشنبه 27 شهریور 1391  12:11 PM
تشکرات از این پست
Nassersulduz mehdi0014 nargese_montazer bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

-موارد فنی ذکر شده مجددا از واحد فنی پیگیری خواهد شد و نتیجه آن متعاقبا اعلام می گردد.

-در زمینه تالار های مورد نیاز، اگر اشکالی ندارد فعلا تالار ها را ایجاد کنیم تا ساختار مورد نیاز از این پس به درستی بکارگیری شود و سپس با افزوده شدن امکانات انتقال و ادغام، به انتقال تاپیک ها به تالار مناسب بپردازید.

-جهت اعطای مدیریت تالار گفتگوی آزاد به کاربر nargese_monatzer مانعی وجود ندارد.اگر منظور شما از همکار گرامی، ایشان می باشد اطلاع دهید تا اعطاء مدیریت به مدیر گرامی انجام شود.

-ارسال کاربران برتر تالارها در قالب جدول ارزیابی فعالیت کاربری باید انجام شود.

-در ارتباط با تالارهای فعال و پویا که در آن کاربران به تولید و خلق محتوا و ایده می پردازند، اعلام اسامی مدیران با رعایت پارامترهای جدول ارزیابی کاربری بلا مانع است. البته با توجه به اعطای امتیازات ویژه به  این عزیزان، خواهشمندیم اسامی کاربری ارسالی واقعا جزء برترین ها باشند.

با تشکر

سلام و تشکر

در مورد بند اول دسته بندی موضوعات بدون وجود گزینه انتقال، خیلی کارایی ندارد اما جای امید برای بهتر شدن وضعیت در آینده را دارد.

بند دوم بله منظورم مدیر محترم  nargese_monatzer بودند.

مورد آخر، انشاالله این نکته را در نظر خواهم گرفت اما طبق قولی که به کاربران داده بودم، نفر اول جدول پر امتیازترین ها بعنوان برترین ها به مسئولین معرفی خواهد شد. اگر مشکلی در این زمینه وجود دارد این نکته را باید قبل از این اشاره می فرمودید.

از نظر بنده زدن دکمه تشکر یعنی امضا و تائید. شما در این پست از گزینه تشکر استفاده کرده اید یعنی موافق بوده اید پس مدرک و منطق هم داریم، امیدوارم نخونده و موافق نبوده از دکمه تشکر استفاده نفرمائید:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/613011/1104430/

انشاالله در این زمینه همکاری لازم را داشته باشید وگرنه می ریم برای استعفا!! البته اینکه همکار تعیین کردم برای این است که از کوپن تهدید به استعفام استفاده لازم را نبرم. 

با تشکر فراوان از موافقت شما با طرح مذکور

دوشنبه 27 شهریور 1391  12:31 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 bivafa ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول nikbakht88

از نظر بنده زدن دکمه تشکر یعنی امضا و تائید. شما در این پست از گزینه تشکر استفاده کرده اید یعنی موافق بوده اید پس مدرک و منطق هم داریم، امیدوارم نخونده و موافق نبوده از دکمه تشکر استفاده نفرمائید:

با سلام. دوست عزیز زدن دکمه تشکر همیشه به منظور تایید نمی باشد. اکثرا دکمه تشکر را به خاطر خواندن پست مذکور میزنیم.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

دوشنبه 27 شهریور 1391  1:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88
سلام و تشکر

در مورد بند اول دسته بندی موضوعات بدون وجود گزینه انتقال، خیلی کارایی ندارد اما جای امید برای بهتر شدن وضعیت در آینده را دارد.

بند دوم بله منظورم مدیر محترم  nargese_monatzer بودند.

مورد آخر، انشاالله این نکته را در نظر خواهم گرفت اما طبق قولی که به کاربران داده بودم، نفر اول جدول پر امتیازترین ها بعنوان برترین ها به مسئولین معرفی خواهد شد. اگر مشکلی در این زمینه وجود دارد این نکته را باید قبل از این اشاره می فرمودید.

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/613011/1104430/

انشاالله در این زمینه همکاری لازم را داشته باشید وگرنه می ریم برای استعفا!! البته اینکه همکار تعیین کردم برای این است که از کوپن تهدید به استعفام استفاده لازم را نبرم. 

با تشکر فراوان از موافقت شما با طرح مذکور

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تا پایان زمان اداری امروز به ایجاد تالارهای مورد نیاز می پردازیم تا از این پس روال پست گذاری منطبق با تالار مربوطه باشد و با افزوده شدن امکانات، فرآیند انتقال تاپیک ها به تالار مناسب انجام گردد. همچنین مدیریت تالار گفتگوی آزاد به مدیر محترم تالار عفاف و حجاب اعطا خواهد شد.

ضمنا منظور بنده از زدن تشکر، به هیچ عنوان تائید محتوای یک پست  نمی باشد و تنها تشکر از مشارکت کاربر و به معنای مطالعه پست است.

در ارتباط با استعفا، اصلا موافق با مطرح ساختن این عبارت جهت تهدید یا به کرسی نشاندن اهداف و خواست ها توسط هیچ کاربری نمی باشم.  در این راستا روابط عمومی راسخون تمامی تلاش خود را بعنوان پل ارتباطی کاربران با مسئولین و بخش های مختلف پرتال مبذول داشته تا خواستها و درخواست های کاربران، مورد بررسی دقیق و عملیاتی شدن قرار گیرد و ارزش والای خود را محفوظ دارد. به هر جهت و با این وجود، هر مدیر محترمی جهت فعالیت در راسخون مختار است.

با تشکر

دوشنبه 27 شهریور 1391  2:17 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تا پایان زمان اداری امروز به ایجاد تالارهای مورد نیاز می پردازیم تا از این پس روال پست گذاری منطبق با تالار مربوطه باشد و با افزوده شدن امکانات، فرآیند انتقال تاپیک ها به تالار مناسب انجام گردد. همچنین مدیریت تالار گفتگوی آزاد به مدیر محترم تالار عفاف و حجاب اعطا خواهد شد.

ضمنا منظور بنده از زدن تشکر، به هیچ عنوان تائید محتوای یک پست  نمی باشد و تنها تشکر از مشارکت کاربر و به معنای مطالعه پست است.

در ارتباط با استعفا، اصلا موافق با مطرح ساختن این عبارت جهت تهدید یا به کرسی نشاندن اهداف و خواست ها توسط هیچ کاربری نمی باشم.  در این راستا روابط عمومی راسخون تمامی تلاش خود را بعنوان پل ارتباطی کاربران با مسئولین و بخش های مختلف پرتال مبذول داشته تا خواستها و درخواست های کاربران، مورد بررسی دقیق و عملیاتی شدن قرار گیرد و ارزش والای خود را محفوظ دارد. به هر جهت و با این وجود، هر مدیر محترمی جهت فعالیت در راسخون مختار است.

با تشکر

سلام و وقت بخیر

از شما و همکارانتون بابت تغییرات جدید در تالار گفتگو تشکر می کنم.

در رابطه با موضوع رفتن و استعفا، همانطور که قبلا گفتم، همکاری بنده موقت است و تا جایی که بتوانم در خدمت راسخون هستم. انشاالله در موقع رفتن بنده جای خالی مدیریت این تالار حس نخواهد شد و به بهترین و لایق ترین واگذارش می کنم. مدتی است در جهت کاهش وابستگی کاربران به خود اقدام کرده ام تا در نبودم بهونه ایی نباشد.

موفق باشید.

دوشنبه 27 شهریور 1391  4:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

سلام

خواستم بپرسم درمورد آزمون طرح بها یه ارفاقی نمیکنین!؟
من کمی بد دادم! آخه مطالب خوب تو ذهنم نمونده بود

با تشکر

یازهرا!

دوشنبه 27 شهریور 1391  4:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول nikbakht88
سلام

جناب نیکبخت خودتونم میدونید که خاطرتون واسه من و خیلی ها که نیاز به گفتن نداره عزیزه

اگه بعد از 9 روز اومدم و پست میذارم به خاطر وجود نازنین شماست که خیلی برام اهمیت دارید

خودتون میدونید که تالار گفتگوی آزاد بدون شما صفا نداره

ازتون خواهش میکنم نه الان نه هیچ وقت دیگه از مدیریت اونجا استعفا ندید حداقل تا وقتی شرایط این اجازه رو به شما میدن

آخه این چه کاریه که شما میکنید لا اقل  فکر کاربرایی که مثل من  احساساتی رو بکنید

جناب نیکبخت چند بار خواهش کنم تحویل میگیرید

من شاید هفته ای چند بار تو روابط عمومی پست میذاشتم اما وقتی مسئولشون رفتن و حالا حالا ها قصد اینو ندارن که پشت سرشون رو نگاه کنن دوست نداشتم بیام راسخون

شما که برید تکلیف معلومه دیگه حتی یواشکی هم نمیام راسخون البته خودمو میگم

خوب گناه دارم دیگه ، دلم میشکنه ، اونوقت نفرینم راسخونو میگیره

معذرت میخوام که این پست رو اینجا گذاشتم فقط میخواستم از جناب نیکبخت خواهش کنم که بمونند

دوشنبه 27 شهریور 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer bivafa ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811
نقل قول nikbakht88 

سلام

جناب نیکبخت خودتونم میدونید که خاطرتون واسه من و خیلی ها که نیاز به گفتن نداره عزیزه

اگه بعد از 9 روز اومدم و پست میذارم به خاطر وجود نازنین شماست که خیلی برام اهمیت دارید

خودتون میدونید که تالار گفتگوی آزاد بدون شما صفا نداره

ازتون خواهش میکنم نه الان نه هیچ وقت دیگه از مدیریت اونجا استعفا ندید حداقل تا وقتی شرایط این اجازه رو به شما میدن

آخه این چه کاریه که شما میکنید لا اقل  فکر کاربرایی که مثل من  احساساتی رو بکنید

جناب نیکبخت چند بار خواهش کنم تحویل میگیرید

من شاید هفته ای چند بار تو روابط عمومی پست میذاشتم اما وقتی مسئولشون رفتن و حالا حالا ها قصد اینو ندارن که پشت سرشون رو نگاه کنن دوست نداشتم بیام راسخون

شما که برید تکلیف معلومه دیگه حتی یواشکی هم نمیام راسخون البته خودمو میگم

خوب گناه دارم دیگه ، دلم میشکنه ، اونوقت نفرینم راسخونو میگیره

معذرت میخوام که این پست رو اینجا گذاشتم فقط میخواستم از جناب نیکبخت خواهش کنم که بمونند

سلام و تشکر و خیر مقدم

مشکلاتی بیرون از سایت وجود دارد که امکان حضور بنده را غیر ممکن می کند. مطمئن باشید اگر برای شما بازگو کنم، توجیه می شوید. از شما درخواست می کنم به خاطر فرد یا افراد خاص در راسخون مشارکت نکنید اگر واقعا دلیل حضور شما این است، دیر یا زود سایت را ترک می کنید. اما ارزش سایت به مسئولین، مدیران،کاربران برتر و کاربران معمولی نیست، و خیلی والاتر از این حرفهاست. در مدت زمانی که همکاری می فرمودید ثابت کردید که فعالیت هاتون کاربر پسند و مخاطب پذیر است و این امتیاز کمی نیست اما تالار گفتگوی آزاد موقعیت حساسی دارد و واگذاری آن برای شما کار درستی نیست. شما بدتر از بنده زود رنجید و این برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد یک نقص محسوب می شود. امیدوارم با بازگشتتون، مسئولیت تالار اقتصاد را بر عهده بگیرید و خیال بنده را راحت تر کنید.  این نکته را اشاره کنم که مسئولیت تالار گفتگوی آزاد کامل واگذار نشده است و همچنان در این دو تالار به ایفای نقش خواهد پرداخت. 

قصد ندارم محیط انجمن ها و این تاپیک را مغشوش کنم و از گلایه هام بگم و اعتراف کنم دائم از دست مسئول ارشد انجمن ها کشیده ام؛ بدون شک همه راسخونی ها بدانند حق با ایشان است. بنده در قبال مسئولیتم یکسری امتیاز از مسئولین می گرفتم از جمله معرفی تعداد بیشتر کابران به عنوان کاربر برتر، جهت کیفی کردن محیط انجمن ها مجوز اعطای امتیاز بیشتر را گرفتم، جهت تشویق به جمع آوری امتیاز کیفی برای برترین ها از طرف خودم قول کاربر برتر شدن دادم، از طرف بنده به کاربرانی جوایزی اهدا شد و .....................................چه بسا با این روندی که بنده در پیش گرفته ام در آینده نه چندان دور، کل بودجه موسسه مصرف می کردم و موسسه را به ورشکستگی می کشاندم. قصد مظلوم نمایی ندارم و اکیدا درخواست می کنم به هیچ عنوان این پست نقل قول نشود و چه بدخواهان چه خوش نیتان قصد همراهی با بنده را نکنند.

مجددا تاکید می کنم این واگذاری ها به خاطر مشکلات بیرون از سایت و  محیط حقیقی است نه سایت و محیط مجازی.

موفق و راسخونی باشید.

دوشنبه 27 شهریور 1391  10:53 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

با عرض ادب و سلام خدمت جناب nikbakht88

از اونجایی که حساسیتتون بالاست به عرضتون برسونم که به احترام پستتون تشکر زدم و به جای نقل قول دکمه ی  پاسخ  رو زدم

در ابتدا حضورتون عرض میکنم که به هیچ عنوان منظورم این نبود که مدیریت تالار رو به من واگذار کنید حتی اگر این رو از من بخواید همچین کاری رو نمیکنم و اگر غیر از این بود از شما نمیخواستم که اسمم رو از امضاتون بردارید که البته از لطفتون نهایت سپاس رو دارم

بیشتر تمایل دارم بدون دغدغه و به عنوان یک کاربر به دور از مسئولیت در سایت فعالیت کنم

در ابتدا هم کسی رو نمیشناختم که به خاطر اون فرد در راسخون فعالیت کرده باشم که به خاطر اون شخص هم تصمیم به رفتن بگیرم

در فعالیت 4 ماهه ی خودم هم منتی بر کسی قائل نیستم و کار مهمی انجام ندادم صرفا بدلیل تمایل حضور در سایت و گذران وقت فعالیت میکردم و فکر نمیکنم اونقدر مهم باشم که بودن یا نبودنم برای کسی یا سایت مهم باشه ، به همین دلیله که هروقت دوست داشته باشم در سایت فعالیت میکنم و هر وقت هم تمایلی نداشته باشم این کارو انجام نمیدم و در تصمیم گیری هم شما و هم من آزاد هستیم

البته اگر حضورم مهم بود سطحی نظر نبودم اما چون اینطور نیست طبق میل خودم عمل میکنم و هر وقت هم که نمیخوام برای مدتی فعالیت کنم قبلش خبر میدم که کسی نگران نشه

به هرحال امیدوارم همچنان مدیریت تالارتون رو بر عهده داشته باشید چون به وجودتون عادت کردیم و تالار گفتگو چیزی همچون شما رو با نبودتون کم داره و خودتونم اینو به خوبی میدونید

براتون آزوی سلامتی و شادمانی میکنم و هیچ وقت روزهای خوشمون و همچنین محبت و راهنمایی هاتون رو فراموش نمیکنم .

موفق و پیروز باشید

دوشنبه 27 شهریور 1391  11:38 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام.

قرار بود به مسئول محترم مسابقات بگید که در برنامه روزانه خود هر رور به تاپیک پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانهسر بزند! اما این هر روز به چند روز یکبار و گاهی هفته ای و یا دیرنر تبدیل شده است. فکر نمیکنم بیشتر از نهایتا 10 دقیقه وقتشون رو بگیره که البته بعیده به روند کاریشون ضربه بزنه! 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 28 شهریور 1391  12:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

سلام

خواستم بپرسم درمورد آزمون طرح بها یه ارفاقی نمیکنین!؟
من کمی بد دادم! آخه مطالب خوب تو ذهنم نمونده بود

با تشکر

یازهرا!

فرآیند اجرا،آزمون و اعطای مدرک پایانی طرح بها تابع مقررات و بروکراسی تبیین شده است و اعمال تغییرات در آن وابسته به تصمیمات مدیریتی است.

با این حال اجازه بفرمائید نتایج آزمون بررسی و اعلام گردد تا در صورت امکان تصمیماتی در این رابطه(برای کل شرکت کنندگان) اتخاذ شود.

از طرفی هدف پرتال راسخون از اجرای طرح بها، افزایش مهارت های تئوریک و عملی افراد در احیاء قلبی-ریوی می باشد و حصول این هدف هم برای راسخون و هم برای کاربران ارزشی بسیار والاتر به جهت مادی و معنوی محسوب می شود.

با تشکر

سه شنبه 28 شهریور 1391  7:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88
سلام و وقت بخیر

از شما و همکارانتون بابت تغییرات جدید در تالار گفتگو تشکر می کنم.

در رابطه با موضوع رفتن و استعفا، همانطور که قبلا گفتم، همکاری بنده موقت است و تا جایی که بتوانم در خدمت راسخون هستم. انشاالله در موقع رفتن بنده جای خالی مدیریت این تالار حس نخواهد شد و به بهترین و لایق ترین واگذارش می کنم. مدتی است در جهت کاهش وابستگی کاربران به خود اقدام کرده ام تا در نبودم بهونه ایی نباشد.

موفق باشید.

مدیر و دوست  گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مدیریت عالمانه و همراه با صداقت و راستی شما به همراه محاسن فراوان اخلاقی و فرهنگی، ما و کاربران را بر این میدارد که همواره خواستار حضور فعال شما در راسخون و بخصوص فضای تالار ها باشیم. امیدوارم بتوانید یک تعادل منطقی بین مسائل و وظایف خارج از فضای مجازی با امور محوله در فضای مجازی برقرار ساخته و ماحصل آن حضور پررنگ شما در این فضا باشد، البته تصمیم گیری کمیت و کیفیت این حضور با شماست و ما به هیچ عنوان خواهان قربانی شدن مسئولیت های خطیر شما خارج از راسخون نیستیم. 

با این وجود، روابط عمومی راسخون، صادقانه  تمایل  خود جهت حضور سبز شما در انجمن ها را اعلام می دارد.

موفق باشید

سه شنبه 28 شهریور 1391  7:49 AM
تشکرات از این پست
bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام.

قرار بود به مسئول محترم مسابقات بگید که در برنامه روزانه خود هر رور به تاپیک پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانهسر بزند! اما این هر روز به چند روز یکبار و گاهی هفته ای و یا دیرنر تبدیل شده است. فکر نمیکنم بیشتر از نهایتا 10 دقیقه وقتشون رو بگیره که البته بعیده به روند کاریشون ضربه بزنه! 

با تشکر از احساس مسئولیت و حسن مشارکت جنابعالی، مراتب به مسئول مسابقات منعکس گردید.

با تشکر مجدد

سه شنبه 28 شهریور 1391  7:55 AM
تشکرات از این پست
farshon bivafa
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

خسته نباشید مسئول محترم انجمن ها . لطفا آدرس زیر را مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/47/page1

به جهت ساماندهی به پست گذاری بدون برنامه ی کاربران ، در این قسمت در خواست ایجاد سه زیر تالار را دارم:

1) لیگ قهرمانان اروپا

2)لیگ اروپا

3) لیگ قهرمانان آسیا

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 28 شهریور 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها