0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 27 شهریور 1391  10:53 PM

نقل قول architect0811
نقل قول nikbakht88 

سلام

جناب نیکبخت خودتونم میدونید که خاطرتون واسه من و خیلی ها که نیاز به گفتن نداره عزیزه

اگه بعد از 9 روز اومدم و پست میذارم به خاطر وجود نازنین شماست که خیلی برام اهمیت دارید

خودتون میدونید که تالار گفتگوی آزاد بدون شما صفا نداره

ازتون خواهش میکنم نه الان نه هیچ وقت دیگه از مدیریت اونجا استعفا ندید حداقل تا وقتی شرایط این اجازه رو به شما میدن

آخه این چه کاریه که شما میکنید لا اقل  فکر کاربرایی که مثل من  احساساتی رو بکنید

جناب نیکبخت چند بار خواهش کنم تحویل میگیرید

من شاید هفته ای چند بار تو روابط عمومی پست میذاشتم اما وقتی مسئولشون رفتن و حالا حالا ها قصد اینو ندارن که پشت سرشون رو نگاه کنن دوست نداشتم بیام راسخون

شما که برید تکلیف معلومه دیگه حتی یواشکی هم نمیام راسخون البته خودمو میگم

خوب گناه دارم دیگه ، دلم میشکنه ، اونوقت نفرینم راسخونو میگیره

معذرت میخوام که این پست رو اینجا گذاشتم فقط میخواستم از جناب نیکبخت خواهش کنم که بمونند

سلام و تشکر و خیر مقدم

مشکلاتی بیرون از سایت وجود دارد که امکان حضور بنده را غیر ممکن می کند. مطمئن باشید اگر برای شما بازگو کنم، توجیه می شوید. از شما درخواست می کنم به خاطر فرد یا افراد خاص در راسخون مشارکت نکنید اگر واقعا دلیل حضور شما این است، دیر یا زود سایت را ترک می کنید. اما ارزش سایت به مسئولین، مدیران،کاربران برتر و کاربران معمولی نیست، و خیلی والاتر از این حرفهاست. در مدت زمانی که همکاری می فرمودید ثابت کردید که فعالیت هاتون کاربر پسند و مخاطب پذیر است و این امتیاز کمی نیست اما تالار گفتگوی آزاد موقعیت حساسی دارد و واگذاری آن برای شما کار درستی نیست. شما بدتر از بنده زود رنجید و این برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد یک نقص محسوب می شود. امیدوارم با بازگشتتون، مسئولیت تالار اقتصاد را بر عهده بگیرید و خیال بنده را راحت تر کنید.  این نکته را اشاره کنم که مسئولیت تالار گفتگوی آزاد کامل واگذار نشده است و همچنان در این دو تالار به ایفای نقش خواهد پرداخت. 

قصد ندارم محیط انجمن ها و این تاپیک را مغشوش کنم و از گلایه هام بگم و اعتراف کنم دائم از دست مسئول ارشد انجمن ها کشیده ام؛ بدون شک همه راسخونی ها بدانند حق با ایشان است. بنده در قبال مسئولیتم یکسری امتیاز از مسئولین می گرفتم از جمله معرفی تعداد بیشتر کابران به عنوان کاربر برتر، جهت کیفی کردن محیط انجمن ها مجوز اعطای امتیاز بیشتر را گرفتم، جهت تشویق به جمع آوری امتیاز کیفی برای برترین ها از طرف خودم قول کاربر برتر شدن دادم، از طرف بنده به کاربرانی جوایزی اهدا شد و .....................................چه بسا با این روندی که بنده در پیش گرفته ام در آینده نه چندان دور، کل بودجه موسسه مصرف می کردم و موسسه را به ورشکستگی می کشاندم. قصد مظلوم نمایی ندارم و اکیدا درخواست می کنم به هیچ عنوان این پست نقل قول نشود و چه بدخواهان چه خوش نیتان قصد همراهی با بنده را نکنند.

مجددا تاکید می کنم این واگذاری ها به خاطر مشکلات بیرون از سایت و  محیط حقیقی است نه سایت و محیط مجازی.

موفق و راسخونی باشید.

تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها