0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول farshon

مدیرمحترم انجمنها:

باسلام واحترام

لطفا" یک سری به لینک زیربزنیداصلا" دکمه پاسخ ، نقل قول، تشکر، ویرایش وجودندارد.ممنون میشم:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/636127/page1/

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

احتمالا شما از سیستم خارج شده اید(signout) چرا که با بررسی انجام شده، موردی که شما متذکر شده اید رویت نشده است.

همانطور که می دانید در صورتی که از سیستم خارج شده باشید، کلید های ذکر شده، نمایش داده نخواهند شد. پس ورود خود به سیستم(signin یا login)  را در چنین مواردی بررسی نمائید.

با تشکر

شمادرست می فرمائیداماشایدسیستم من برای این صفحه مشکل داره فقط.زیراکاربری امروزبه این پست سرزده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 شهریور 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مسئول محترم انجمنها:

باسلام وعرض ادب وخداقوت به شما وهمکاران گرامیتون

یکی ازراسخونیها بانام کاربری 09303495228طرح یک پیشنهادی رودررابطه بابرگزاری مسابقه درتالارلطیفه وطنزمطرح نموده بمنظورکسب تکلیف خدمتتون شرفیاب شدم می خواستم نظرتون رودراینباره جویاشوم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 شهریور 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

مدیر ارشد انجمن ها

ضمن سلام و خسته نباشید لطفا در ارائه لیست مدیران برتر اولا ترتیب امتیاز مدیران را مراعات بفرمائید و ثانیا مدیر فراموش شده در لیست و البته حائز امتیاز بالاتر (امتیاز 116) را به لیست اضافه فرمائید.

در غیر ایصورت،  در کنار لیست اسامی اعلام بفرمائید که این ترتیب بر حسب حروف الفبا است نه امتیاز کسب شده.

ای کاش این اقدام به موقع صورت گرفته بود....

با تشکر فراوان

جمعه 10 شهریور 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
doctor114 qolameali bivafa ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول nikbakht88

مدیر ارشد انجمن ها

ضمن سلام و خسته نباشید لطفا در ارائه لیست مدیران برتر اولا ترتیب امتیاز مدیران را مراعات بفرمائید و ثانیا مدیر فراموش شده در لیست و البته حائز امتیاز بالاتر (امتیاز 116) را به لیست اضافه فرمائید.

در غیر ایصورت،  در کنار لیست اسامی اعلام بفرمائید که این ترتیب بر حسب حروف الفبا است نه امتیاز کسب شده.

با تشکر فراوان

..........................................................

سلام و عرض تبریک بخاطر انتخاب شدنتون  به عنوان مدیر برتر

نکنه مدیر فراموش شده و امتیاز 116 بنده هستم؟laugh

یکی دیگه از مدیران هم امتیازش 116 شده که الآن اسمش توی لیست هست. (به ایشان هم تبریک میگم)smiley

بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!

سلامتی کاربران و مدیران و مسئولین سایت را از خداوند بزرگ خواستارم.

در پناه حقsmiley

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 11 شهریور 1391  12:12 AM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qolameali

...................

یکی دیگه از مدیران هم امتیازش 116 شده که الآن اسمش توی لیست هست. (به ایشان هم تبریک میگم)smiley

بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!

در پناه حقsmiley

سلام

مدیر گرامی جناب qolameali 

به شما حق میدهم اعتراض نکنید. اگر جای شما بودم صداشو در نمی آوردم که با وجود مدیران پرکارتر پویاتر و دائم الحضور، امتیاز بنده از سایرین بیشتر  باشد.

امثال شما با گفتن حرفهای غرض ورزانه نظیر :

"بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!"

باعث خشم و عصبانیت من شده اید و بعد ابراز ناراحتی می کنید که چرا اخلاق مدار نیستی؟ خواهشا این اخلاق مداری را اول از خودتون شروع کنید و با گفتن این گونه حرفها که از سر کینه توزی است، تمثال آتیش بیار معرکه نباشید.

بنده فقط از حق دفاع کرده ام و خوشبختانه حداقل در مورد خودم اشتباه نکردم و متاسفانه هیچ کدام از شماها صداتون درنیامد که اشکال ارائه این لیست کجا بوده و باید اصلاح شود و حق مدیران برتر دیگر که در لیست حضور ندارند ...  و دائم دم از سکوت و آرامش میزنید. در حالی که با گفتن چنین حرفهایی، داغ بر دل دیگران می زنید و باعث تحقیر دیگران می شوید.

مسول محترم ارشد انجمن ها، بدین وسیله از دریافت جایزه اخیر انصراف می دهم و آنرا به دوستانی می بخشم که مدام آنرا به رخ بنده کشیدند، شاید دل برخی ها آرام بگیرد.

موفق باشید.

شنبه 11 شهریور 1391  7:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول nikbakht88

مدیر ارشد انجمن ها

با تشکر فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به جدول ارزیابی فعالیت که در دسترس عزیزان قرار گرفت و منطبق بر چینش اسامی در پست اعلان مدیران برتر، لیست اسامی مدیران محترم بر اساس حروف الفبا می باشد، به هر جهت فرمایش شما صحیح می باشد و بهتر بود قاعده ناظر بر چینش اسامی ذکر می شد.

لازم به ذکر است بمنظور کاهش بازخورد های منفی طرح در بین مدیران و با توجه به نزدیکی نسبی امتیازها، تصمیم گرفته شد در مرحله اول اجرای طرح جدید به کلیه عزیزان هدیه یکسانی اهدا گردد و بر این اساس چینش بر حسب حروف الفبا انجام شد.

ضمنا از آنجاکه مطابق با قوانین انتخاب مدیران برتر، ناگزیر به انتخاب حداکثر 5 مدیر(بر حسب امتیاز) بودیم، دو مدیر گرامی که هم امتیاز بودند با توجه به معیار ارتباط با روابط عمومی که با توجه به شرح وظایف این واحد از اولویت بالایی برخوردار است، مقایسه و مدیر محترم mohammad_43 انتخاب گردیدند.

همچنین انتخاب یک مدیر مازاد با استفاده از قرعه کشی با پیشنهاد و درخواست مسئولین و بمنظور ایجاد یک فرصت دیگر برای ما بمنظور تقدیر از مدیران عزیز، ایجاد گردید و ارتباطی با سقف 5 نفر مدیر برتر ندارد.

البته مدیر گرامی جناب qolameali با توجه به این موضوع در ارسال جوایز دوره ای مورد تقدیر ویژه قرار خواهند گرفت.

با تشکر فراوان

شنبه 11 شهریور 1391  7:59 AM
تشکرات از این پست
farshon qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مسئول محترم انجمنها:

یکی ازراسخونیها بانام کاربری 09303495228طرح یک پیشنهادی رودررابطه بابرگزاری مسابقه درتالارلطیفه وطنزمطرح نموده بمنظورکسب تکلیف خدمتتون شرفیاب شدم می خواستم نظرتون رودراینباره جویاشوم.باتشکر

طی تماس تلفنی با ایشان مذاکراتی داشتیم که قرار شد متن کامل طرح را با شما در میان گذاشته و مقدمات اجرای طرح توسط جنابعالی با روابط عمومی هماهنگ گردد.

با تشکر فراوان

شنبه 11 شهریور 1391  8:02 AM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

نقل قول nikbakht88

مدیر ارشد انجمن ها

با تشکر فراوان

..........................................................

در پناه حقsmiley

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات و حسن نظر جنابعالی، از آنجا که ملزم به رعایت سقف تعداد مدیران برتر بودیم، بین شما و مدیر گرامی mohammad_43 بر اساس معیار ارتباط با روابط عمومی که با توجه به شرح وظایف این واحد از اولویت بالایی برخوردار است، مقایسه ای انجام و نام ایشان به عنوان مدیر برتر پنجم انتخاب گردید.

همچنین انتخاب یک مدیر مازاد با استفاده از قرعه کشی با پیشنهاد و درخواست مسئولین و بمنظور ایجاد یک فرصت دیگر برای ما بمنظور تقدیر از مدیران عزیز، ایجاد گردید و ارتباطی با سقف 5 نفر مدیر برتر ندارد.

لازم به ذکر است زحمات و فعالیت ارزشمند شما از دید ما مخفی نمانده است و به یاری خداوند در ارسال جوایز دوره ای مدیران، تقدیر ویژه ای از شما بعمل خواهد آمد.

با تشکر مجدد

شنبه 11 شهریور 1391  8:33 AM
تشکرات از این پست
farshon qolameali
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول farshon

مسئول محترم انجمنها:

طی تماس تلفنی با ایشان مذاکراتی داشتیم که قرار شد متن کامل طرح را با شما در میان گذاشته و مقدمات اجرای طرح توسط جنابعالی با روابط عمومی هماهنگ گردد.

با تشکر فراوان

بله دراین رابطه به فروم ایمیل فرستادم .باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 11 شهریور 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول qolameali

...................

در پناه حقsmiley

سلام

مدیر گرامی جناب qolameali 

به شما حق میدهم اعتراض نکنید. اگر جای شما بودم صداشو در نمی آوردم که با وجود مدیران پرکارتر پویاتر و دائم الحضور، امتیاز بنده از سایرین بیشتر  باشد.

امثال شما با گفتن حرفهای غرض ورزانه نظیر :

"بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!"

باعث خشم و عصبانیت من شده اید و بعد ابراز ناراحتی می کنید که چرا اخلاق مدار نیستی؟ خواهشا این اخلاق مداری را اول از خودتون شروع کنید و با گفتن این گونه حرفها که از سر کینه توزی است، تمثال آتیش بیار معرکه نباشید.

بنده فقط از حق دفاع کرده ام و خوشبختانه حداقل در مورد خودم اشتباه نکردم و متاسفانه هیچ کدام از شماها صداتون درنیامد که اشکال ارائه این لیست کجا بوده و باید اصلاح شود و حق مدیران برتر دیگر که در لیست حضور ندارند ...  و دائم دم از سکوت و آرامش میزنید. در حالی که با گفتن چنین حرفهایی، داغ بر دل دیگران می زنید و باعث تحقیر دیگران می شوید.

مسول محترم ارشد انجمن ها، بدین وسیله از دریافت جایزه اخیر انصراف می دهم و آنرا به دوستانی می بخشم که مدام آنرا به رخ بنده کشیدند، شاید دل برخی ها آرام بگیرد.

موفق باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

تبادل و تقابل نظرات امری اجتناب ناپذیر در محیط های تعاملی مثل انجمن هاست و لازمه پویایی و پیشرفت امور. اما خواهشمندم رعایت مسائل مرتبط با این تقابل نظرات و بیان عقاید را داشته باشید و بگونه ای رفتار نفرمائید که تعامل به جدال و موضع گیری تبدیل شود.

ایشان نظر خودشان را گفته اند و شما هم نظرات فراوان خود پیرامون این مسائل را در روابط عمومی و همین تاپیک مطرح نموده اید، نظرات هردوی شما برای ما محترم و قابل بررسی است پس لزومی ندارد از سخنی که واقعا اطمینان نداریم بر چه اساسی و چه عقیده ای بیان شده است، ناراحت شده و موضع گیری این چنینی داشته باشیم.

قصد انقطاع  کلام  ندارم اما خواهشمندم این بحث را به هیچ عنوان ادامه ندهید.

ضمنا این جایزه حق بلامنازع شماست و هیچ منتی بر شما نیست و کسی حق ندارد در این ارتباط بحثی مطرح نماید. جایزه برای شما ارسال و امیدواریم بزودی به دستتان برسد.

با تشکر فراوان

شنبه 11 شهریور 1391  8:42 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa qolameali
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

نميشه براي هر استان بطور جداگانه نماينده داشته باشيد و از طريق اون سطح ارتباطات رو بيشتر كنيد؟

شنبه 11 شهریور 1391  11:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول xplod2012

نميشه براي هر استان بطور جداگانه نماينده داشته باشيد و از طريق اون سطح ارتباطات رو بيشتر كنيد؟

کاربر و دوست عزیز ضمن شلام و ادای احترام

مجموعه روابط عمومی کلیه درخواست ها، انتقادات و پیشنهادات را از همه کاربران دریافت و مورد بررسی قرار می دهد. هم اکنون فکر می کنم نیازی به این کار نباشد اما پیشنهاد شما را با مسئولین در میان خواهیم گذاشت و در صورت اخذ نتایج خاص، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

با تشکر فراوان

شنبه 11 شهریور 1391  12:05 PM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

سلام خسته نباشید

با تشکر از زحمات مسئول محترم انجمن ها از شما و کاربرهای عزیز میخواهم به تالار فسقلی ها سربزنید و از شعرها و قصه های کوچولو هم بازدید کنید .

کوچکتر از همه شما 

شنبه 11 شهریور 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon mohammad_43
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باسلام

لطفا"تبلیغ نفرجدیدی که برروی صندلی داغ این هفته نشسته رواطلاع رسانی نمائیدگویااین تبلیغ هنوزبه روزرسانی نشده

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 12 شهریور 1391  7:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_81

سلام خسته نباشید

با تشکر از زحمات مسئول محترم انجمن ها از شما و کاربرهای عزیز میخواهم به تالار فسقلی ها سربزنید و از شعرها و قصه های کوچولو هم بازدید کنید .

کوچکتر از همه شما 

کاربر و دوست عزیز

ضمن سلام و عرض ارادت و خسته نباشید حضور شما

حتما به تالار مذکور آمده و از مطالب غنی شما استفاده خواهیم کرد.

با تشکر مجدد

یک شنبه 12 شهریور 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon mohammad_43 ali_81 zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها