پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 11 شهریور 1391 8:42 AM
سلام و عرض تبریک بخاطر انتخاب شدنتون به عنوان مدیر برتر
نکنه مدیر فراموش شده و امتیاز 116 بنده هستم؟![]()
یکی دیگه از مدیران هم امتیازش 116 شده که الآن اسمش توی لیست هست. (به ایشان هم تبریک میگم)![]()
بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!
سلامتی کاربران و مدیران و مسئولین سایت را از خداوند بزرگ خواستارم.
در پناه حق![]()
سلام
مدیر گرامی جناب qolameali
به شما حق میدهم اعتراض نکنید. اگر جای شما بودم صداشو در نمی آوردم که با وجود مدیران پرکارتر پویاتر و دائم الحضور، امتیاز بنده از سایرین بیشتر باشد.
امثال شما با گفتن حرفهای غرض ورزانه نظیر :
"بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!"
باعث خشم و عصبانیت من شده اید و بعد ابراز ناراحتی می کنید که چرا اخلاق مدار نیستی؟ خواهشا این اخلاق مداری را اول از خودتون شروع کنید و با گفتن این گونه حرفها که از سر کینه توزی است، تمثال آتیش بیار معرکه نباشید.
بنده فقط از حق دفاع کرده ام و خوشبختانه حداقل در مورد خودم اشتباه نکردم و متاسفانه هیچ کدام از شماها صداتون درنیامد که اشکال ارائه این لیست کجا بوده و باید اصلاح شود و حق مدیران برتر دیگر که در لیست حضور ندارند ... و دائم دم از سکوت و آرامش میزنید. در حالی که با گفتن چنین حرفهایی، داغ بر دل دیگران می زنید و باعث تحقیر دیگران می شوید.
مسول محترم ارشد انجمن ها، بدین وسیله از دریافت جایزه اخیر انصراف می دهم و آنرا به دوستانی می بخشم که مدام آنرا به رخ بنده کشیدند، شاید دل برخی ها آرام بگیرد.
موفق باشید.
مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام
تبادل و تقابل نظرات امری اجتناب ناپذیر در محیط های تعاملی مثل انجمن هاست و لازمه پویایی و پیشرفت امور. اما خواهشمندم رعایت مسائل مرتبط با این تقابل نظرات و بیان عقاید را داشته باشید و بگونه ای رفتار نفرمائید که تعامل به جدال و موضع گیری تبدیل شود.
ایشان نظر خودشان را گفته اند و شما هم نظرات فراوان خود پیرامون این مسائل را در روابط عمومی و همین تاپیک مطرح نموده اید، نظرات هردوی شما برای ما محترم و قابل بررسی است پس لزومی ندارد از سخنی که واقعا اطمینان نداریم بر چه اساسی و چه عقیده ای بیان شده است، ناراحت شده و موضع گیری این چنینی داشته باشیم.
قصد انقطاع کلام ندارم اما خواهشمندم این بحث را به هیچ عنوان ادامه ندهید.
ضمنا این جایزه حق بلامنازع شماست و هیچ منتی بر شما نیست و کسی حق ندارد در این ارتباط بحثی مطرح نماید. جایزه برای شما ارسال و امیدواریم بزودی به دستتان برسد.
با تشکر فراوان