0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 11 شهریور 1391  8:42 AM

نقل قول nikbakht88

نقل قول qolameali

...................

سلام و عرض تبریک بخاطر انتخاب شدنتون  به عنوان مدیر برتر

نکنه مدیر فراموش شده و امتیاز 116 بنده هستم؟laugh

یکی دیگه از مدیران هم امتیازش 116 شده که الآن اسمش توی لیست هست. (به ایشان هم تبریک میگم)smiley

بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!

سلامتی کاربران و مدیران و مسئولین سایت را از خداوند بزرگ خواستارم.

در پناه حقsmiley

سلام

مدیر گرامی جناب qolameali 

به شما حق میدهم اعتراض نکنید. اگر جای شما بودم صداشو در نمی آوردم که با وجود مدیران پرکارتر پویاتر و دائم الحضور، امتیاز بنده از سایرین بیشتر  باشد.

امثال شما با گفتن حرفهای غرض ورزانه نظیر :

"بنده به خودم اجازه نمی دهم که به خاطر جایزه و انتخاب نشدن ، دل دوستان و مسئولین سایت را به درد آورم..!!"

باعث خشم و عصبانیت من شده اید و بعد ابراز ناراحتی می کنید که چرا اخلاق مدار نیستی؟ خواهشا این اخلاق مداری را اول از خودتون شروع کنید و با گفتن این گونه حرفها که از سر کینه توزی است، تمثال آتیش بیار معرکه نباشید.

بنده فقط از حق دفاع کرده ام و خوشبختانه حداقل در مورد خودم اشتباه نکردم و متاسفانه هیچ کدام از شماها صداتون درنیامد که اشکال ارائه این لیست کجا بوده و باید اصلاح شود و حق مدیران برتر دیگر که در لیست حضور ندارند ...  و دائم دم از سکوت و آرامش میزنید. در حالی که با گفتن چنین حرفهایی، داغ بر دل دیگران می زنید و باعث تحقیر دیگران می شوید.

مسول محترم ارشد انجمن ها، بدین وسیله از دریافت جایزه اخیر انصراف می دهم و آنرا به دوستانی می بخشم که مدام آنرا به رخ بنده کشیدند، شاید دل برخی ها آرام بگیرد.

موفق باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

تبادل و تقابل نظرات امری اجتناب ناپذیر در محیط های تعاملی مثل انجمن هاست و لازمه پویایی و پیشرفت امور. اما خواهشمندم رعایت مسائل مرتبط با این تقابل نظرات و بیان عقاید را داشته باشید و بگونه ای رفتار نفرمائید که تعامل به جدال و موضع گیری تبدیل شود.

ایشان نظر خودشان را گفته اند و شما هم نظرات فراوان خود پیرامون این مسائل را در روابط عمومی و همین تاپیک مطرح نموده اید، نظرات هردوی شما برای ما محترم و قابل بررسی است پس لزومی ندارد از سخنی که واقعا اطمینان نداریم بر چه اساسی و چه عقیده ای بیان شده است، ناراحت شده و موضع گیری این چنینی داشته باشیم.

قصد انقطاع  کلام  ندارم اما خواهشمندم این بحث را به هیچ عنوان ادامه ندهید.

ضمنا این جایزه حق بلامنازع شماست و هیچ منتی بر شما نیست و کسی حق ندارد در این ارتباط بحثی مطرح نماید. جایزه برای شما ارسال و امیدواریم بزودی به دستتان برسد.

با تشکر فراوان

تشکرات از این پست
architect0811 bivafa qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها