نقل قول ravabet_rasekhoon
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
در ارتباط بالینک ارسالی شما نیز لطف بفرمایید در صورت صلاحدید آن را مجددا ارسال فرمایید تادر ساعات اداری فردا بارگذاری گردد.
موفق و سلامت و شاد باشید
سلام و عرض ادب و احترام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
من در مورد لينك هاي ارسالي خودم درخواست قرار دادن در لينك چرخشي ندادم. شايد بعضي روزها حتي 5 مورد رو براي لينك هاي چرخشي معرفي كنم. از اين بين احتمالا يكي از لينك هاي ارسالي خودم هم باشه.
البته هر روز هم گزارش نمي دم.
كاش در انجمن محلي بود تا لينك هاي مفيد و يا جالب در اون قرار مي گرفت. به علت زياد بودن ارسال ها در روز خيلي از مطالب مفيد ديده نميشن. (به عنوان مثال پست هايي كه در لينك هاي چرخشي قرار مي گيرن بازديد بيشتري دارند)
نمي دونم شايد ايجاد تاپيك در اين مورد موثر باشه.
مثلا اگر مثل گزارش تخلف گزينه اي بود كه با ارسال اون گزارش، پست به صفحه مورد نظر منتقل ميشد.
يا امتياز دهي به پست هاي كاربران. در هر روز پست هايي كه بيشترين امتياز رو گرفتن و يا بيشترين پاسخ رو داشتند در قسمتي از صفحه اصلي سايت نمايش داده بشن.
به نظرم مي شه برنامه اي طراحي كرد كه پست هاي مفيدي كه توسط كاربران ارسال و توسط ديگران خوانده و معرفي ميشن بازديد بيشتري داشته باشند و استفاده بهتري از اونها بشه. چون قرار دادن همه پست هاي مفيد در يك روز در لينك هاي چرخشي امكان پذير نيست.
با تشكر از زحمات شما و همه مسئولين سايت.