نقل قول mina_k_h
با سلام و خسته نباشيد.
سبك جديد مسابقه پيش بيني ليگ برتر خيلي خوبه و اينجوري ديگه كسي جواباي كاربران ديگر رو نمي بينه.
فقط به نظر من مشكل داره اينكه تا قبل از زمان مسابقات اجازه ويرايش نظرات رو نمي ده. خوب بود اگه فكري براي ويرايش مي كرديد.
راستي اگه ميشه زودتر پاسخ درست مسابقه طرح بها (مياني) رو بذاريد.
و اينكه اگه ممكنه يك آماري از تعداد شركت كننده ها در طرح بديد.
راستي چندتا عكس مربوط به روز قدس رو امروز انداختم به ايميل froum و info هم ايميل كردم.
يك پيشنهاد هم دارم در خصوص طرح حفظ موضوعي قرآن. ميشه كتابش رو در فروشگاه براي فروش بگذاريد؟ چون مطالعه كتاب خيلي بهتر و آسون تر از جزوه بصورت پي دي اف هست.
با تشكر.
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده سرکار
-متاسفانه امکان ویرایش پاسخ های ارسالی در مسابقات وجود ندارد، به جای اینکار بهتر است زمانی که اطمینان کامل از پاسخ ها داشتید نسبت به ارسال پاسخ اقدام فرمایید، فکر می کنم سهولت مشارکت و دقت ارزیابی حاصل از سبک جدید به عدم ویرایش پاسخ ها برتری داشته باشد.
-اطلاعات آماری، پاسخ صحیح و اسامی پذیرفته شدگان آزمون های طرح بها پس از آماده سازی در اختیار کاربران گرامی قرار داده خواهد شد.
-کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم نیز بزودی در فروشگاه بارگذاری می گردد و کاربران ثبت نام کننده در طرح بصورت رایگان آن را دریافت خواهند داشت.
-در ارتباط با تصاویر روز قدس، متاسفانه ایمیلی در forum یا info دریافت نشده است، می توانید آنها را به Forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.
موفق و سلامت باشید