نقل قول adel_71
آقا تقصير من چيه كافينت دانشگاه هنوز شروع بكار نكرده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!

راستي سلام و خدا قوت ...
اول ازتون مي خوام بپرسم از آقا ايمان خبر دارين؟ حالش خوبه؟ خوب آش مي خوره؟ خوب پا مي چسپونه؟
فعلا (تا وقتي كافينت راه اندازي بشه ...) سه شنبه تا جمعه هر هفته در خدمدتون هستم ... براي سه روز غيبت در هفته پيشاپيش ازتون معذرت مي خوام ...
يك ايميل جديد براتون معرفي كرده بودم ... مثل اينكه هنوز با ايميل قبلي جايگزين نشده ... يه مشكلي براي ايميل قبلي پيش اومده ، بخاطر همين فعلا نمي تونم به ايميل هاي اطلاع رساني از ايجاد و ويرايش پست ها در تالار هاي تحت مديريتم با خبر بشم و بررسيشون كنم ... اگر امكان داره هرچه سريعتر ايميل جديد رو ثبت كنيد ... ايميل جديد من: eBook.rasekhoon@gmail.com
متوجه شدم كه آقاي فضلي از روند انتخاب كاربران برتر بهمن ماه تالار دانلود كتاب هاي الكترونيكي ناراحت هستند ... اگر اجازه بديد ان شاء الله كاربران برتر مربوط به ماه اسفند رو بنده با يك بررسي دقيق و طبق قوانين كاربران و مديران برتر خدمدتون معرفي كنم ...
به آقا ايمان سلام برسونيد ... موفق باشيد...
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
خواهش می کنم، جنابعالی متناسب با زمان بندی ای که تعادل منطقی بین مشغلات شخصی و رسیدگی به امور مدیریتی انجمن_مطابق با موارد مذکور در قوانین فعالیت در انجمن ها_ برقرار سازد، برنامه ریزی داشته باشید.
آقای خواجه نیز در حال سپری کردن روز های آموزشی خدمت سرابازی هستند، فکر می کنم در انجام امور آش خوری موفق باشند.
سعی خواهد شد ایمیل جدید تا پایان ساعات اداری امروز جایگزین گردد.
جناب فضلی نیز در ارتباط با معرفی کاربران برتر توجیه نبودند که طی مذاکره انجام شده با ایشان، راهنمائی های لازم را دریافت داشته و قرار شد اسامی مورد نظر را برای روابط عمومی ایمیل نمایند، ضمنا روال مدیریت تالار دانلود کتاب ها با همکاری هر دو بزرگوار انجام می گردد(مطابق با درخواست جنابعالی)، لذا خواهشمند است ارتباط لازم بین شما و جناب فضلی در کلیه امور مدیریتی برقرار باشد.
با تشکر فراوان از زحمات ارزنده جنابعالی