0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 3 اسفند 1391  1:25 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول onehamed

سلام ، در خصوص تماس تلفنی که با شما گرفتم می نویسم (مدیرت تالار وبلاگ نویسی)

اول که در قسمت پل ارتباطی شما با مدیران انجمن دیدم کاربر Shirani98 و Mahdi522  مدیران آن قسمت ها هستند 

دوم اینکه فکر می کنم بنده وبلاگ نویس خوبی نیستم ( چون اگر بودم بلاخره به سوالات مسابقه درست جواب می دادم ) خواهشمند است از رتبه های بالای مسابقه مانند آقای علی فنودی این درخواست را داشته باشید (فکر می کنم پیشنهاد مدیریت را هم داده باشند) . frown

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

رتبه کسب شده شما در مسابقه وبلاگ نویسی هیچ چیز از ارزش های علمی و فنی شما کسر نمی کند، کما اینکه ارزش های علمی یک شخص را نمی توان در کنکور ارزیابی نمود. لذا با توجه به حضور و مدیریت فعال شما در تالار های تحت مدیریت و لزوم بروزرسانی مطالب تالار ها و وبلاگ هایتان، با افزودن مدیریت تالارهای دیگر بر میزان مشغلات شما نمی افزائیم و این امر را به کاربر دیگری محول خواهیم نمود.

از پیشنهادات و نقطه نظرات جنابعالی سپاسگزاریم

موفق باشید

سلام من کی عصبانی که نه ، ناراحت بودم چون واقعاً پست های زیادی ارسال کرده بودم (پست های تخصصی و بروز ) ولی بیشتر امتیاز دهی با توجه به پاسخ سوالات بوده است و این طوری که بنده متوجه شدم مسابقه وبلاگ شناسی بوده است نه وبلاگ نویسی .

بنده واقعاً برای مشغله کاری نمی گویم بلکه فکر می کنم کاربرانی باشند که بهتر از بنده بتوانند تالار وبلاگ نویسی را مدیریت کنند نمونه بارز این اشخاص آقای میثم خرم پور مدیر وبلاگ مهتاب راسخون هستند که واقعاً در این زمینه از بنده تجربه بیشتری دارند .

تشکرات از این پست
salamat595 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها