0

آیا می دانید که؟

PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

پاسخ به:آیا می دانید که آبشار شوی دزفول ؛ بزرگترین آبشار خاورمیانه است.

آبشار شوی شهرستان دزفول با ارتفاع ۸۵ متر و عرض ۷۰ متر در ایران بی نظیر بوده و بزرگترین آبشار خاورمیانه به حساب می آید . این آبشار در رشته کوههای زاگرس و در دهستانی به نام شوی از توابع شهرستان دزفول و در نزدیکی کوه سالن  در ۱۰۰ کیلومتری از مرکز شهر دزفول قرار دارد و دارای تنوع زیست محیطی بسیار زیبایی است.
موقعیت قرار گیری این آبشار نسبت به دهستان شوی دزفول و نیز ذکر قرارگیری این آبشار در شهرستان دزفول، درجلد ششم از جغرافیای ایران ، قرار گیری آن در استان خوزستان و شهرستان دزفول را محرز می کند . این آبشار در بهار دارای طبیعتی سرسبز و بسیار زیباست .
این منطقه زیستگاه غنی از جمله حیات وحش چون کل بز، پلنگ، خرس و سمندر ایرانی است و پوشیده از درختان زاگرس از جمله بلوط است.
برای رسیدن به آبشار شوی دو مسیر وجود دارد : مسیر اول از سمت منطقه شهیون دزفول و بعد از گذر از روستای صالح آباد و پیر چل می باشد.

جمعه 9 تیر 1391  7:53 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
prompet
prompet
کاربر طلایی1

پاسخ به:آیا می دانید که منافقان ؟

آیا می دانید که منافقین در کرد کشی عملیات انفال در عراق با صدام همکاری داشتند؟

آیا می دانید که بعد ازعملیات کردکشی صدام هرماه ۳۰ میلیون دلار در اختیارمنافقین قرار داد؟

آیا می دانید که منافقین در سرکوب انتفاضه شیعیان جنوب عراق درسال۱۳۷۰ مشارکت داشتند؟

آیا می دانید که گروهک منافقین تاکنون ۲۵۰۰۰ تن از مردم عراق را به شهادت رسانده است؟

آیا می دانید که ۱۸ میلیون تن از مردم عراق خواستار اخراج منافقین از کشورشان شده اند؟

آیا می دانید وحید افراخته معاون نظامی سازمان مسؤول لودادن ۱۰۰ عضو،خانه های آنان و حتی بازجویی از آنها در زندان های ساواک بوده است؟

آیا می دانید که شهید هاشمی نژاد ، شهید لاجوردی و شهید صیاد به دست منافقین ترور شده اند؟

آیا می دانید که گروهک منافقین بیش از ۱۲۰۰۰ تن از مردم ایران را به شهادت رسانده است؟

آیا می دانید که در سال ۱۳۸۲منافقین اعضای خود را در پاریس مجبور به خودسوزی کرده اند؟

آیا می دانید که سازمان برای لودادن اعضای مذهبی خود به آنها اعلامیه یا مدارک جعلی میداد و سپس محل حضور آنها را به ساواک گزارش می داد؟

آیا می دانید که سازمان اسلحه و سیانور اعضای منتقد را از آنها می گرفت تا در صورت دستگیری نتوانند خودکشی کنند و توسط ساواک شکنجه شوند؟

آیا می دانید بعد از دستگیری سعادتی از رهبران منافقین و جاسوس شوروی، سازمان خیانت وی را به همکاری با روس ها علیه امپریالیسم آمریکا توجیه کرد؟

آیا می دانید که مسعود رجوی سرکرده منافقین دختران سازمان را به بعثی ها هدیه می داد؟

آیا می دانید که منافقین تاکنون ۱۵۰ تن از زنان عضو را با عمل جراحی عقیم کرده اند؟

آیا می دانید که منافقین اعضای معترض خود را در اردوگاه اشرف شکنجه می کنند؟

آیا می دانید که منافقین اعضای خود را مجبور به نوشتن اعترافات روزانه می کنند؟

آیا می دانید بنابراعترافات اعضای سازمان القاعده آنها در اردوگاه منافقین آموزش می دیدند؟

آیا می دانید گروهک منافقین در سال ۱۳۵۴ مارکسیسم را ایدئولوژی خود قرار دادند؟

آیا می دانید در جریان کودتای نوژه در سال ۵۹ کودتاچیان قول واگذاری پست به رجوی داده بودند؟

آیا می دانید که تنها ۲۵ درصد ترورهای سازمان متوجه مسؤولین و نظامیان بوده است؟

آیا می دانید منافقین ،ربودن و شکنجه افراد مشکوک را ” عملیات مهندسی ” می نامیدند؟

آیا می دانید اولین تصفیه فیزیکی در سازمان در سال ۵۲ و علیه جواد سعیدی به علت انتقاد به سازمان بوده است؟

آیا می دانید منافقین از سال ۵۷ تا ۷۵، ۴۱۸ عملیات ترور را درتهران انجام داده اند؟

آیا می دانید طبق اسناد رژیم پهلوی، کاظم برادر سرکرده منافقین با نام مستعار “میرزا ” منبع ساواک بوده است؟

آیا می دانید از سال ۵۲ گرفتن روزه به دستور رهبران سازمان به بهانه تحلیل قوای جسمی مبارزین ممنوع شد؟

آیا می دانید از جمله خیانت های منافقین در جنگ تحمیلی، تخلیه تلفنی هموطنان برای حزب بعث بوده است؟

آیا می دانید که منافقین سرنشینان یک اتوبوس مسافربری را در شیراز به آتش کشیده اند؟

آیا می دانید که میانگین عملیات تخریب و بمب گذاری منافقین ۲۰ عملیات در هفته بود؟

آیا می دانید که منافقین در یک عملیات در غرب ایران ۱۵۰۰ شهروند را شهید کرده اند؟

آیا می دانید منافقین در جنگ تحمیلی با حمایت حزب بعث عملیات های مرصاد، چلچراغ و آفتاب را علیه ایران انجام دادند ؟

index.php?module=thumbnail&file=fm5hb1c8waxlxr5ctz از جنایات منافقان چه می دانید؟! + تصاویر دلخراش

آیا می دانید که منافقین تاکنون سرنشینان دو هواپیمای مسافربری ایران را به گروگان گرفته اند؟

آیا می دانید سازمان با انتشار ” جزوه سبز” شبهات ضد دینی را به اعضای خود تلقین می کرد تا مارکسیست شدن آنها را تسریع ببخشد؟

آیا می دانید مجید شریف واقفی به علت مخالفت با الحاد و مارکسیست شدن سازمان توسط آنها به قتل رسید؟ و دانشگاه صنعتی شریف به نام این شهید است؟

آیا می دانیددر سالهای ۵۶ و ۵۷ (در زمان پیروزی انقلاب) گروهک منافقین هیچ گونه فعالیتی نداشته و باقیمانده اعضای آن در زندان به سر می بردند؟

آیا می دانید که رجوی بعد ازاخراج از فرانسه در سال ۶۵ رسما ً به دامان صدام پناهنده شد؟

آیا می دانید ” حسین ربوبی ” مسؤول پایگاههای سابق منافقین در پاکستان حکم ابطال نمازی که بدون عکس مسعود رجوی خوانده شود را داده بود؟

آیا می دانید منافقین در سال ۶۹ ، ۹۰۰ کودک را به زور از والدینشان جدا و آنها را به خارج تبعید کردند؟

آیا می دانید منافقین در کشتار مظلومانه حجاج بیت الله الحرام در مکه درسال ۱۳۶۶ با حکام آل سعود همکاری کرده اند؟

آیا می دانید که منافقین در کرد کشی عملیات انفال در عراق با صدام همکاری داشتند؟

آیا می دانید که بعد ازعملیات کردکشی صدام هرماه ۳۰ میلیون دلار در اختیارمنافقین قرار داد؟

آیا می دانید که منافقین در سرکوب انتفاضه شیعیان جنوب عراق درسال۱۳۷۰ مشارکت داشتند؟

index.php?module=thumbnail&file=rmy2xp30zd1p8fmha3yt از جنایات منافقان چه می دانید؟! + تصاویر دلخراش

آیا می دانید گروهک منافقین در سال ۱۳۵۴ مارکسیسم را ایدئولوژی خود قرار دادند؟

آیا می دانید در جریان کودتای نوژه در سال ۵۹ کودتاچیان قول واگذاری پست به رجوی داده بودند؟

آیا می دانید که تنها ۲۵ درصد ترورهای سازمان متوجه مسؤولین و نظامیان بوده است؟

آیا می دانید منافقین ،ربودن و شکنجه افراد مشکوک را ” عملیات مهندسی ” می نامیدند؟

آیا می دانید که محمد سعادتی از رهبران منافقین اعتراف کرده که جاسوس شوروی بوده است؟

آیا می دانید که در ۳۰خرداد۶۰ منافقین صدها تن از مردم را با تفنگ و پیچ گوشتی و تیغ موکت بری در خیابان ها سلاخی کردند؟

index.php?module=thumbnail&file=kuwuw2hgk9t9cjiqxw4 از جنایات منافقان چه می دانید؟! + تصاویر دلخراش

آیا می دانید مسعود رجوی و ابوالحسن بنی صدر پس از جنایات فراوان با هم به فرانسه گریختند؟

آیا می دانید که منافقین رییس جمهور رجایی نخست وزیر باهنر و شهید بهشتی را ترور کرده اند؟

آیا می دانید که پنج شهید محراب همگی به دست گروهک منافقین به شهادت رسیده اند؟

آیا می دانید که منافقین مسوولیت تمام ترورها را در نشریه رسمی خود ( مجاهد ) پذیرفته اند؟

آیا می دانید که تا قبل از سال ۱۳۵۰ ازدواج در سازمان بنا به دستور حنیف نژاد رهبر گروه ممنوع بوده است؟

آیا می دانید اولین هواپیما ربایی منافقین در سال ۱۳۴۹ به مقصد عراق بوده است؟

آیا می دانید طبق گزارش اکتبر ۱۹۹۴ وزارت خارجه آمریکا، منافقین از سال ۱۳۶۶ مسعود رجوی را “امام حاضر” می نامیدند؟!

آیا می دانید در بهمن ۵۷ منافقین ساختمان دیوار به دیوار سفارت حزب بعث عراق را به عنوان دفتر مرکزی خود انتخاب کردند؟!

آیا می دانید بخش فارسی رادیو عراق در سالهای ۵۸ و ۵۹ برنامه هایی را در تمجید از منافقین و رهبران آنها پخش می کرد ؟

آیا می دانید بنابر اعتراف یکی از رهبران نظامی سازمان، آنها از سال ۵۴ به دنبال ترور شهید بهشتی بودند؟

آیا می دانید وحید افراخته معاون نظامی سازمان مسؤول لودادن ۱۰۰ عضو،خانه های آنان و حتی بازجویی از آنها در زندان های ساواک بوده است؟

آیا می دانید که شهید هاشمی نژاد ، شهید لاجوردی و شهید صیاد به دست منافقین ترور شده اند؟

آیا می دانید که گروهک منافقین بیش از ۱۲۰۰۰ تن از مردم ایران را به شهادت رسانده است؟

آیا می دانید که در سال ۱۳۸۲منافقین اعضای خود را در پاریس مجبور به خودسوزی کرده اند؟

index.php?module=thumbnail&file=my1wcidkl6umunv0u3fc از جنایات منافقان چه می دانید؟! + تصاویر دلخراش

آیا می دانید که مسعود رجوی همسر شرعی وقانونی مریم رجوی نیست؟

آیا می دانید که انقلاب ایدئولوژیک منافقین همان ازدواج غیر شرعی مسعود با مریم بوده است؟

آیا می دانید که فساد جنسی در اردوگاه اشرف به امری شایع تبدیل شده است؟

آیا می دانید مسعود رجوی سرکرده منافقین همه زنان باندش را به عقد خود درآورده است؟

آیا می دانید که منافقین برای کنترل عناصر خود از وسایل بازدارنده بارداری استفاده می کنند؟

آیا می دانید که رهبران منافقین همه اعضای خود را مجبور به طلاق همسران خود کرده اند؟

آیا می دانید که سازمان برای لودادن اعضای مذهبی خود به آنها اعلامیه یا مدارک جعلی میداد و سپس محل حضور آنها را به ساواک گزارش می داد؟

آیا می دانید که سازمان اسلحه و سیانور اعضای منتقد را از آنها می گرفت تا در صورت دستگیری نتوانند خودکشی کنند و توسط ساواک شکنجه شوند؟

آیا می دانید بعد از دستگیری سعادتی از رهبران منافقین و جاسوس شوروی، سازمان خیانت وی را به همکاری با روس ها علیه امپریالیسم آمریکا توجیه کرد؟

آیا می دانید که مسعود رجوی سرکرده منافقین دختران سازمان را به بعثی ها هدیه می داد؟

آیا می دانید که منافقین تاکنون ۱۵۰ تن از زنان عضو را با عمل جراحی عقیم کرده اند؟

آیا می دانید که منافقین اعضای معترض خود را در اردوگاه اشرف شکنجه می کنند؟

آیا می دانید که منافقین اعضای خود را مجبور به نوشتن اعترافات روزانه می کنند؟

آیا می دانید که “اشرف” اردوگاه منافقین یک زمین غصبی و متعلق به یک عشیره عراقی است؟

آیا می دانید که گروهک منافقین ۳۷ میلیون بشکه نفت از صدام رشوه گرفته است؟

آیا می دانید که منافقین با ورود به حرم حسینی زائران عراقی را مضروب ساخته اند؟

آیا می دانید که گروهک منافقین به جوانان عراقی مواد مخدر رایگان هدیه می دهد؟

آیا می دانید بنابراعترافات اعضای سازمان القاعده آنها در اردوگاه منافقین آموزش می دیدند؟

آیا می دانید منافقین با سرکرده گروهک تروریستی جندالله و رهبر آن مرتبط هستند؟

آیا می دانید که یک شرکت اسراییلی در تل آویو حامی مالی پخش تلویزیون منافقین است؟

آیا می دانید منافقین یکی از عوامل افشای برنامه مسالمت آمیز هسته ای ایران بوده اند؟

آیا می دانیدکه گروهک منافقین در حال حاضر از طریق وعده برای کار و مهاجرت در اروپا و آمریکا و قاچاق انسان، عضو گیری می کند؟

آیا می دانید که نام گروهک منافقین در لیست بین المللی گروه های تروریستی است؟

شنبه 10 تیر 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
mehdigerdali
mehdigerdali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5587

پاسخ به:آیا می دانید که؟

ایا می دانید که يکي از شديدترين نعره ها در بين حيوانات به شير آفريقايي تعلق دار

یکی از شدیدترین نعره ها در بین حیوانات به شیر آفریقایی تعلق دارد صدای نعره آنها تا سه کیلومتری شنیده میشود اسب آبی هم جزء حیواناتی ست که داری نعره بلندی میباشد ، تا آنجا که حیوانات آبی در زیر آب نعره آنها رو میشنوند ولی با همه این اوصاف شدیدترین نعره ها متعلق به والها می باشد آنها میتوانند نعره ای معادل دویست دیسیبل تولید کند برای مقایسه بایستی بگویم که این نعره از صدای موتور یک جت بیشتر می باشد.

***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***

آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79

چهارشنبه 14 تیر 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1

آیا می دانید که تار عنکبوت به سختي فولاد هست؟

محققان موسسه ام آي تي دريافته اند تار عنکبوت از ساختار کريستالي خاصي برخوردار است که مي تواند مواد ضعيف و سست را به موادي سخت تر و مقاوم تر از فلزاتي مانند فولاد تبديل کند.

به اعتقاد آنها با استفاده از اين يافته مي توان در آينده اي نزديک توانايي توليد تار عنکبوت ها را تقليد کرد تا با کمک آن نسل جديدي از مواد قابل انعطاف و مقاوم و ارزان قيمت به وجود آيند.

يکي از ويژگي هاي کليدي تارهاي عنکبوت وجود ترکيبي از مقاومت و نرمش پذيري در کنار يکديگر است که اين ترکيب باعث مي شود تار بدون ايجاد پارگي به راحتي خم شود. در مقابل اغلب مواد دست ساز انسان از يکي از اين دو وجه دچار مشکل هستند، براي مثال سراميک مقاوم اما شکننده است.

محققان موسسه ام آي تي با استفاده از شبيه سازي رايانه اي ساختار تار عنکبوت به مطالعه بر روي ويژگي هاي بنيادين آن پرداخته و دريافتند اين تارها از پروتئين هايي شامل کريستال هايي مسطح به نام «صفحات بتا» برخوردارند. مطالعات همچنين نشان داد ابعاد اين کريستال ها در ويژگي هاي تار عنکبوت بسيار پر اهميت هستند.

به بياني ديگر هرچه ابعاد اين کريستالها بزرگتر باشد، قدرت تارهاي عنکبوت افزايش پيدا خواهد کرد. محققان از گذشته دليل مقاومت بالاي تارهاي عنکبوت را در اتصال هيدروژني عناصر سازنده تارها مي دانستند و اکنون دريافته اند شکل هندسي کريستال ها به اتصالات هيدروژني اين امکان را مي دهد که با انطباق پذيري بيشتري در کنار يکديگر قرار گرفته و از يکديگر در برابر فشارهاي خارجي محافظت کنند.

بر اساس گزارش تلگراف، محققان معتقدند کاربرد کشف جديد ساختار تار عنکبوت در طراحي مواد ترکيبي جديد مي تواند به توليد موادي ارزان قيمت و قابل دسترس همگان منجر شود.

جمعه 16 تیر 1391  11:53 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام.

آیا می دانید تنها راه برای در امان ماندن از سوزش چشم در هنگام خرد یا نده کردن پیاز چیست؟

تنها را هحل استفاده از هود یا هوا کش است. 

چون خیلی مهم بود نوشتم!!!!!

شنبه 17 تیر 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
prompet
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول nikbakht88

سلام.

آیا می دانید تنها راه برای در امان ماندن از سوزش چشم در هنگام خرد یا نده کردن پیاز چیست؟

ممنون به مامانم میگم .

شنبه 17 تیر 1391  11:04 PM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88 prompet
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

سلام.

این جدی بود یا طنز؟

ولی من شنیدم که چوب کبریت بگیریم دم دهنمون حل میشه!  فکر کنم گوگرد سر چوب کبریت جاذب ماده ی سوزش آور پیاز باشه!

درست گفتم!؟

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 18 تیر 1391  1:14 AM
تشکرات از این پست
prompet
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول nikbakht88

سلام.

آیا می دانید تنها راه برای در امان ماندن از سوزش چشم در هنگام خرد یا رنده کردن پیاز چیست؟

تنها راه حل، استفاده از هود یا هوا کش است. 

این جدی بود یا طنز؟

ولی من شنیدم که چوب کبریت بگیریم دم دهنمون حل میشه!  فکر کنم گوگرد سر چوب کبریت جاذب ماده ی سوزش آور پیاز باشه!

درست گفتم!؟

سلام.

واقعی بود. 

چوب کبریت شاید اندکی تاثیر داشته باش اما باز هم سوزش و اشک و آبریزش ایجاد می شود. 

البته این مطلب که از هود استفاده کنید را به تجربه دیده ام. ولی در جایی خوندم : برای پیشگیری از عوارض خرد کردن پیاز از عینک مخصوص غواصان استفاده کنید!! مسلما این عینک کمتر از هود در منازل یافت می شود.

موفق باشید.

یک شنبه 18 تیر 1391  10:19 AM
تشکرات از این پست
bivafa prompet
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام.

سلام

مادرم که خونه نبود تصمیم به آشپزی گرفتم به حرفتون اعتماد کردم و وقتی میخواستم پیاز رنده کنم هودو روشن کردم چشام کور شد بسکه اشکم اومد

یه بار اینکارو خودتون امتحان کنید

چهارشنبه 21 تیر 1391  9:52 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

سلام.

سلام

مادرم که خونه نبود تصمیم به آشپزی گرفتم به حرفتون اعتماد کردم و وقتی میخواستم پیاز رنده کنم هودو روشن کردم چشام کور شد بسکه اشکم اومد

سلام.

به احتمال زیاد مکش هود شما قوی نبوده یا فیلترهاش خراب شدند. 

چندین بار آزمایش کردم. متاسفانه حساسیت هم دارم حتی به ادویه. اما با روشن کردن هود، مشکلی پیش نمی آید.

(عجب آیا می دانید جنجال بر انگیزی مطرح کردم!!)

موفق باشید.

چهارشنبه 21 تیر 1391  10:37 PM
تشکرات از این پست
bivafa architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

سلام.

سلام

سلام.

چندین بار آزمایش کردم. متاسفانه حساسیت هم دارم حتی به ادویه. اما با روشن کردن هود، مشکلی پیش نمی آید.

موفق باشید.

با اجازه سلام!

راست میگید عجب بحث براگیز شد هااا!!! بحثش رو هم من شروع کردم! :دی

حالا یه سوال: ما که خونمون هود نداریم تکلیف چیه؟!  آره احتمالاً فقیر بیچاره ها اینجا هم باید اشکشون در بیاد!!!(عجب جمله ی عارفانه و ادبی و پرمغز و جنجال براگیزی گفتما!  ) ولی جداً هودمون سالهاست که خرابه ! هود بیشتر برا خونه آپارتمانی ها واجبه که بو در فضای آپارتمان نپیچه!  و اینکه برای اینکه اثر سوزش آوری پیاز را بگیرد نیازمند 2 چیز است! یکی هود قوی با فیلترهای سالم و خوب! دومی اینکه طراحی مسیر لوله ی هود باید مناسب باشد!! (اینها نیز خود جزء آیا میدانید هست!!)

در هر صورت برای شما هود دارها!! هود بهترین وسیله است و برای ما هود ندارها چوب کبریت!!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 22 تیر 1391  12:06 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

سلام.

آیا می دانید تنها راه برای در امان ماندن از سوزش چشم در هنگام خرد یا رنده کردن پیاز چیست؟

سلام

سلام.

موفق باشید.

سلام

شاید حق با شماست ولی واسه عید فیلتراشو عوض کردیم

مادرم اصلا از هود استفاده نمیکنه چون پنجره به گازمون نزدیکه

من شنیدم اگه موقع رنده کردن پیاز آدامس بخوریم اشکمون نمیاد باید یه بار امتحان کنم ولی فکر نکنم جواب بده

سلام. ببخشید اومدم وسط پست شما. نخواستم این موضوع بیش از این کش بخوره.

نمی شه بجای آدامس، یه خوراکی خوشمزه تری بخوریم!! 

پنج شنبه 22 تیر 1391  12:49 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

-آیا میدانید سرکه  دارای چه خواصی است؟

طبیعت سرکه، سرد و خشک است و مصلح آن شیرینی های طبیعی و روغن بادام شیرین می باشد و دارای خواص و کاربردهای زیادمی باشد.

برخی از خواص سرکه های طبیعی عبارتند از:
- استفاده از سركه در كنار وعده‌های غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربی‌ها و دفع سموم كمك كرده و سبب كاهش چربی خون می‌شود.
- اسید سیتریك موجود در سركه، هضم و جذب كلسیم موجود در سركه و سایر موادغذایی را آسان می‌كند و در سوخت ‌و ساز بدن موثر است.
- سركه می ‌تواند باكتری‌های مضر سیستم گوارشی را از بین ببرد، بنابراین افرادی كه در سیستم گوارش خود با مشكلاتی نظیر: یبوست، نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتب مزاج مواجه اند، می‌توانند با مصرف سركه  به رفع این مشكل بپردازند.
- سركه می‌تواند ترشح اسید معده را متعادل كرده و از بروز گاز معده جلوگیری كند.
- سركه در رفع جرم دندان و التهاب لثه موثر است. به منظور رفع بوی بد دهان و نیز سفیدی دندان‌ها، هفته‌ای یك بار دندان‌های خود را با مسواك آغشته به سركه مسواك بزنید.
- در صورتی سركه می‌تواند در كاهش وزن تاثیرگذار باشد كه فرد از رژیم غذایی مناسبی جهت كاهش وزن پیروی كند، در غیر این صورت سركه تاثیری در كاهش وزن نخواهد داشت.
- بُخور سركه ی رقیق شده در رفع گرفتگی بینی ناشی از سرماخوردگی موثر است و سردردی را كه در اثر بدی هوای محیط، بخار حمام و زیادی صفرا باشد، معالجه می‌كند.
- سركه در درمان بوی عرق بدن، قارچ پا و ورم پا موثر است و می‌تواند در رفع احساس گرگرفتگی پاها تاثیر قابل توجهی داشته باشد.
- سركه ضدعفونی كننده قوی است و می‌تواند به عملكرد سم‌زدایی كبد كمك كرده و صفرا را از بین ببرد.
- دوام سركه نامحدود است. حتی اگر بعد از مدتی كدر شود و رسوب كند، همچنان خاصیت دارد.

پنج شنبه 22 تیر 1391  12:57 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

آیا میدانید شیرهای پاستوریزه غذاییت چندانی ندارند؟

پاستوریزاسیون، فرایندی است که در آن شیر یا فراورده، سریعا حرارت میبیند، 1 دقیقه در دمای بالا نگه داشته میشود و بعد سریعا سرد میشود. این فرایند سبب کشته شدن باکتریهای مفید احتمالی موجود در آن میشود.
ضمناً در شیرهای پاستوریزه کم چرب جزء چربی و روغن یعنی دُهنیّت آن را نیز میگیرند و فقط جزء مائیت (آب و مایع شیر) و جُبنیّت شیر(رنگ و سفیدی شیر)مانده که هر دو سرد است.
همچنین در برخی از کارخانه ها برای مطلوب کردن طعم شیر از مواد شیمیایی و شیر خشک نیز استفاده میکنند و عملاً وجه اشتراک آن مایع شیری رنگ که مشتری به عنوان شیر خریداری میکند با شیر واقعی، در ظاهر شیر خلاصه میشود.
مصرف شیر استریلیزه نیز مانند شیر پاستوریزه مورد تایید نمیباشد و سفارش نمیشود.
لازم به ذکر است شیر محلی گرمی و سردی آن به اعتدال نزدیک است و چربی آن مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر میگردد.

پنج شنبه 22 تیر 1391  1:13 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

آیا چند واقعیت تلخ در مورد چایی را میدانید؟؟؟!!!

سلام دوستان

چون موضوع خیلی مهمه مطرحش میکنم

واقعیت اینکه خیلیا میگن من معتاد چایی هستم و نمیدونم اگه نخورم سرم درد میگیره و اینکه واسه معده خیلی خوبه و از این نوع حرفا

من از وقتی که حرفهای دکتر روازاده رو شنیدم دیگه چایی نمیخورم و الان تقریبا دو سالی هست که به چایی لب نزدم و به تبعیت از اون قندم نمیخورم و باور کنید جز فایده چیزی نداشته

همیشه از درد سر و سرماخوردگی زیاد کلافه بودم اما با ترک چایی خدارو شکر خوب شدم خود دکتر روازاده میگن که الان 12 ساله که دکتر نرفتن

خواهش میکنم چایی نخورید خیلی چیز بدیه

تو پست بدی به عرضتون میرسونم که به جای چایی چه چیزهای خوشمزه ای بخورید

اما

پر مصرف ترین گیاه مضر چای گیاهیست که پنج هزارسال قبل توسط چینیهاشناخته شدوفعلاپرمصرف ترین گیاهی است که بین خانواده هاوجود دارد.اززمانیکه چای کشت میشودتازمانیکه ازبین میرود,هیچ نوع آفتی به آن صدمه نمیزندوسمپاشی هم نمیشودوهیچ جانورگیاه خواری ازبرگ سبزآن استفاده نمیکند.

تنهامصرف کننده چای درجهان انسان است!دراثرنوشیدن چای اسیدمعده زیادترشح میشودوموجب بیماریهای زیادی ازجمله کم خونی,ناراحتیهای قلبی کلیوی،ناراحتیهای پوستی,آرتروز,ریزش مو،حساسیت،زودرنجی،یبوست،داغ شدن کف پاو...میشود(توضیح اینکه قهوه ونسکافه ازچای مضرترند).

بوته چای جزومعدودگياهانی استکه به دليل وجودسموم فراوان دربافت آن،درطبيعت هيچ آفت جدی به جزانسان ندارد!

مزارع اين گياه نيازبه سمپاشی ندارندوهيچ چرنده، پرنده،حشره و... به آن نزديک نمیشود.اگردربين علوفه چهارپايان(هرنوع که باشند)حتی کمی برگ چای باشد،حيوان به محض جويدن آنهاراازدهانش بيرون میريزد!دربسياری ازمناطق کشاورزی،براي آن که احشام وسايرحيوانات به مزارع وکشتزارهای مختلف نزديک نشده وزراعت راخراب نکنند،اطراف آنها رابوته چای میکارند.

حيوانات بامشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمیشوند!

دريکی ازنامه هایی که به دربارقاجارنوشته شده است آمده:«چرامیخواهيدگياهی رادرايران رواج دهيدکه حتی الاغهاازنزديک شدن به مزارع آن خودداری میکنند!

چای مولدسودادربدن وسودامقدمه سرطان است!»

واقعيت آن استکه حکمای ايران زمين ازچندهزارسال قبل بااين گياه آشنایی داشته وبه خوبی میدانستندکه اين گياه ارزش غذایی نداشته،بلکه مصرف غيردارویی آن مضراست.

مصرف چای(خصوصاًپس ازغذاکه سالهاست عادت بسياری ازايرانيان شده است)جلوي جذب آهن معدنی موجوددرغذاها توسط بدن رامیگيردکه درنتيجه منجربه بروزبيماری کم خونی مزمن درمصرف کنندگان میشود.چای دارای ترکيباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای راايجاد ميکند.تانن‌هاباآهن،ايجادرسوب مينمايندواين رسوب به دليل درشتی ملکول وسنگينی، غيرقابل جذب توسط بدن است.لذادرصورتیکه غذ

پنج شنبه 22 تیر 1391  1:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها