0

اخبار FaceBook

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:اخبار FaceBook

دوستی فیس‌بوکی با رئیس

دوستی فیس‌بوکی با رئیس

جوانان آمریکایی و ایتالیایی (با سهم ۳۳ درصدی) بیش از جوانان دیگر کشورهای جهان روسایی را در میان دوستان فیس‌بوکی خود راه داده‌اند.

نتایج یک بررسی نشان داده است که یک چهارم افراد بالغ با روسای خود در فیس‌بوک دوست هستند.

بررسی انجام شده توسط شرکت AVG از چهار هزار و ۴۰۰ مصرف‌کننده در ۱۱ کشور جهان نشان می‌دهد که جوانان آمریکایی و ایتالیایی (با سهم ۳۳ درصدی) بیش از جوانان دیگر کشورهای جهان روسایی را در میان دوستان فیس‌بوکی خود راه داده‌اند.

این بررسی همچنین نشان می‌دهد که احتمال اینکه جوانان فرانسوی روسای خود را به جمع دوستان فیس‌بوکی خود اضافه کنند کمتر از دیگر کشورهاست.

از دیگر نتایج بررسی انجام شده این است که ۶۰ درصد کاربران فیس‌بوکی ۱۸ تا ۲۵ ساله که با همکاران خود در فیس‌بوک دوست هستند برای مطالب خود محدودیت دسترسی تعیین نمی‌کنند.

به گزارش سایت خبری مش‌ابل، در این میان جوانان ژاپنی(۷۳ درصد) در زمره جوانانی هستند که کمترین محدودیت دسترسی را برای مطالب خود تعیین می‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 8 آبان 1391  9:02 AM
تشکرات از این پست
siasport23 ali_kamali amz9924
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نگرانی اوباما از حضور دخترش در فیس‌ بوک

رییس جمهوری آمریکا بار دیگر از حضور دخترش در شبکه اجتماعی فیس‌بوک ابراز نگرانی کرد.

باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ام‌تی‌وی گفت: فیس‌بوک برای دخترش مالیا خطر دارد.

وی تصریح کرد: فیس‌بوک برای دخترم مکان امنی برای گذراندن اوقات خود نیست.

وی در پاسخ به این سوال که از مواردی مانند رانندگی، بیرون رفتن با دوستان و گذران اوقات در شبکه‌های اجتماعی کدامیک برای دختر 14 ساله‌اش بیشترین تهدید به شمار می‌رود، گفت: من در حال حاضر نگران فیس‌بوک هستم. من افرادی که در فیس‌بوک هستند را می‌شناسم و آنها شبکه‌های اجتماعی را متحول کرده‌اند اما برای مالیا که فرد معروفی است، فیس‌بوک مکان مناسبی نیست.

وی تاکید کرد که دختر 14 ساله‌اش هیچ صفحه‌ای در فیس‌بوک ندارد. اظهارات باراک اوباما در حالی صورت می‌گیرد که میشل اوباما، همسر رییس جمهوری آمریکا سال گذشته گفته بود که حتی اگر همسرش رییس جمهوری نبود، هم اجازه حضور دخترانش در فیس‌بوک را نمی‌داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 8 آبان 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23 ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

فیس‌بوک شما را چاق می‌کند!

برای تناسب اندام، فیس‌بوک را ترک کنید! راز چاقی کشف شد! همزمانی گشتن میان صفحات دوستان و آشنایان، و تناول کردن انواع خوراکی‌های مفید و غیرمفید!

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که فیس‌بوک باعث افزایش وزن افراد می‌شود.

بررسی انجام شده توسط مدرسه بازرگانی دانشگاه پیترزبورگ نشان می‌دهد که ارتباط با دوستان خوب و رصد کردن فعالیت‌های آنها در شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیس‌بوک با شاخص توده بدنی بالا و همچنین افزایش سطح بدهی‌های کارت‌های اعتباری رابطه مستقیمی دارد.

بر این اساس ارتباط با دوستان از طریق فیس‌بوک باعث افزایش اعتماد به نفس افراد شده و منجر به از دست رفتن کنترل افراد بر روی بدنشان می‌شود.

اندرو استفن، پرفسور مشاور و کاتز فلو از دانشگاه پیترزبورگ در این خصوص می‌گویند: ما این موضوع را در زمینه‌های مختلف از وعده‌های غذایی سالم و ناسالم گرفته تا میزان مشارکت افراد در فعالیت‌های چالشی مورد بررسی قرار دادیم.

به گزارش سایت خبری مش ابل، بررسی‌های ما نشان داد که فیسبوک اعتماد به نفس افرادی که با دوستان خود احساس نزدیکی می‌کنند را افزایش می‌دهد.

قرار است نتایج این بررسی در ماه ژوئن سال آینده میلادی در مجله Consumer Research منتشر شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 10 آبان 1391  2:25 PM
تشکرات از این پست
siasport23 ali_kamali hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

"فیس بوک" کلاس مردم شناسی است

"فیس بوک" کلاس مردم شناسی است

نعیمه اشراقی: استفاده از فیلترشکن از لحاظ قانونی منعی ندارد بلکه بعضی از مراجع شرعا جایز نمی‌دانند که مقلدین این دسته از مراجع بایستی احتیاط کنند.

نعیمه اشراقی، نوه امام خمینی، در میان ایرانیان عضو فیس‌بوک چهره‌ای شناخته شده‌است.

البته او تا چند ماه پیش، یکی از اعضای عادی فیس‌بوک بود؛ اما پس از مصاحبه پر سر و صدایش با سایت جماران درباره "حجاب"، همگان او را به عنوان "نوه امام" شناختند و در کوتاه زمانی، تعداد دوستانش در فیس‌بوک، از ۳۰۰ نفر به ۵۰۰۰ نفر رسید.

اگر به صفحه شخصی او در فیس‌بوک سر بزنید، معمولا پست‌هایی می‌بینید با لایک‌ها و کامنت‌های پرشمار موافق و مخالف.

متن زیر گفت‌وگوی عصر ایران است با نوه امام خمینی درباره فعالیتش در سایت فیلترشده فیس‌بوک.

• شما از چه زمانی عضو فیس‌بوک شدید و اصلاً چه شد که تصمیم به عضویت در این شبکه اجتماعی گرفتید؟
بیشر از چهارسال است که عضو فیس‌بوک هستم. انگیزه اولیه‌ام، پیدا کردن دوستان قدیمیم بود.

• دوستان شما در فیس‌بوک چند نفرند و معمولاً درخواست دوستی چه کسانی را قبول می‌کنید؟
دوستان من ۵۰۰۰ نفر هستند و درخواست‌های بی‌شماری دارم که تسهیلات فیس‌بوک اجازه افزودن بر تعداد دوست‌هایم را نمی‌دهد. در خصوص درخواست‌های دوستی هم سعیم این بوده که گزینشی عمل نکنم.

• آیا خودتان هم برای کسی درخواست دوستی می‌فرستید؟
در پاره‌ای از مواقع

• برخورد شما با کامنت‌های انتقادی چگونه است؟ آیا کامنتی را هم حذف می‌کنید؟
” استفاده از فیلترشکن از لحاظ قانونی منعی ندارد بلکه بعضی از مراجع شرعا جایز نمی‌دانند که مقلدین این دسته از مراجع بایستی احتیاط کنند. “

تعداد کامنت‌هایی که حذف کرده‌ام از تعداد انگشتان دست به نظرم کمتر بوده است

• اگر کسی در لابلای انتقادش، سخنی بگوید که از نظر شما، مصداق توهین به امام و یا شخصیت‌های دینی باشد، کامنت او را حذف می‌کنید؟
تا به حال کامنت توهین به ائمه نداشته‌ام ولی توهین به امام علیرغم خواهش من بوده است. گرچه این کامنت‌ها قلب و روح مرا آزار می‌دهد ولی در اکثر مواقع سعی کرده‌ام تحمل کنم؛ به این دلیل که احساس می‌کنم گاهی در این بین افراد کسانی هستند که احتمالا به آنها ظلمی شده است و یا حتی قربانی پدران و یا مادران خود هستند و با این کار احساس آرامش می‌کنند. آنها شاید به گمان خودشان صدایشان به گوش کسی در درون حکومت می‌‌رسد. من هم صبوری می‌کنم.
تاسف من بیشتر از این است که می‌بینم چهره واقعی امام را تعداد اندکی شناخته‌اند و این قدر دور از واقعیت راجع به امام قضاوت می‌شود که کوشش در جهت شناخت امام را با تمام وجود برای خودم واجب می‌بینم.
هر کسی از ظن خود شد یار من
وز درون من نجست اسرار من

• از خانواده امام چند نفر عضو فیس‌بوک هستند؟ چه کسانی؟
نسل اول، یعنی فرزندان امام هیچ کدام عضو فیس‌بوک نیستند و نسل دوم، یعنی نوه‌ها، بیش از ۶۰% عضو هستند.

• وقتی با فیلترشکن وارد فیس‌بوک می شوید، احساس نمی کنید قانون شکنی کرده‌اید؟
من شخصا با قانون گریزی مخالفم حتی اگر قانون به ناحق باشد. به نظرم برای اصلاح قانون ظالمانه باید کوشش شود و تا زمانی که قانون پابرجاست نباید از آن تخطی کرد ولی استفاده از فیلترشکن از لحاظ قانونی منعی ندارد بلکه بعضی از مراجع شرعا جایز نمی‌دانند که مقلدین این دسته
” درباره فیلترشدن فیس‌بوک: من کلا با ممنوعیت مخالفم. از نظر من منع استفاده از هر آنچه که ممنوع کرده‌ایم راه حل نیست. حتی مُسکّن هم محسوب نمی‌شود. “
از مراجع بایستی احتیاط کنند.

• اصلا درباره فیلترشدن فیس‌بوک چه نظری دارید؟
من کلا با ممنوعیت مخالفم. از نظر من منع استفاده از هر آنچه که ممنوع کرده‌ایم راه حل نیست. حتی مُسکّن هم محسوب نمی‌شود.

• اگر نوه امام نبودید فیس‌بوک برایتان فضای دلپذیرتری بود یا الان که نوه امام هستید فیس‌بوک برایتان جذاب‌تر است؟
من بیش از ۴ سال است که عضو فیس‌بوک هستم. قبلاً کسی مرا با عنوان نوه امام نمی شناخت. تعداد دوستانم ۳۰۰ نفر بود؛ ولی بعد از مصاحبه با سایت جماران راجع به حجاب نامم شناخته شد و یکباره تعداد دوستانم به حداکثر رسید و هر روز درخواست‌های دوستی زیادی دارم که به دلیل ممنوعیت تسهیلات فیس‌بوک، امکان پذیرش آنها را ندارم. لذا بعد از شناخته شدن، فضا برایم بسیار دلپذیرتر شد.

• فیس‌بوک چه فوایدی برای شما دارد؟ برایتان بیشتر جنبه تفریحی دارد؟
بیشترین فایده فیس‌بوک برای من مردم شناسی و آشنایی با لایه های مختلف جامعه است که برایم بسیار دل نشین است؛ به خصوص برای من که در شرایطی خاص بزرگ شده‌ام و امکان ارتباطات فیس‌توفیس و صادقانه را کمتر داشته‌ام. آدمها یا به دلایلی به ما نزدیک شده اند و یا باز به دلایل دیگری از ما فاصله گرفته‌اند. نزدیکی و دوریشان واقعی نبوده است. فیس‌بوک این امکان برای من فراهم کرده است که دوستانی بدون دلهره و بدون چاپلوسی داشته باشم.

• معمولاً بر روی صفحه‌تان چه چیزهایی را می‌نویسید یا شِیر می‌کنید؟
معمولا مسائل سیاسی؛ چون این روزها، دغدغه مردم سیاست است. سیاست چنان در تار و پود زندگی مردم نفوذ کرده و تاثیرگذاشته است که نمی‌توان به چیزهای بهتری فکر کرد و درباره آنها
” برای من که در شرایطی خاص بزرگ شده‌ام و امکان ارتباطات فیس‌توفیس و صادقانه را کمتر داشته‌ام. آدمها یا به دلایلی به ما نزدیک شده اند و یا باز به دلایل دیگری از ما فاصله گرفته‌اند. نزدیکی و دوریشان واقعی نبوده است. فیس‌بوک این امکان برای من فراهم کرده است که دوستانی بدون دلهره و بدون چاپلوسی داشته باشم. “
نوشت.

• وقتی که در فیس‌بوک به طرز رفتار و گفتار ما ایرانیان می‌نگرید، چه نکات مثبت و منفی‌ای در کنش و منش ما می‌بینید؟
از نکات مثبت شروع کنم: به نظرم ایرانی‌ها مردمانی کنجکاو، باهوش و بااحساس هستند ولی آنچه کمتر به چشم می‌خورد منطق است. اکثر اعضای فیس‌بوک که با آنها سروکار دارم اصول اولیه ارتباطات را نمی‌دانند و موجبات مسمومیت فضای مجازی را فراهم می‌کنند.
بسیاری از گفتمان‌ها با تعصبات جناحی دست و پنجه نرم می‌کند و در بعضی از مواقع ادب رعایت نمی‌شود. من گاهی از خواندن کامنتهایی که در پست‌هایم می گذارند دلم به درد می‌آید.

• به نظر شما، فضای فیس‌بوک فضایی گناه‌آلود است؟
نه، شما بهتر از من می‌دانید در دنیای غرب از فیس‌بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی استفاده می‌شود؛ مثلا برای اطلاع رسانی و دعوت از دوستان برای بازدید برنامه‌های مدنظر و همین طور نظر سنجی برای اتخاذ تصمیم‌های گروهی و ... در چنین فضایی هرکسی با توجه به بیزینس خود می‌تواند فعالیت کند. ممکن است بعضی از بیزینس‌ها سالم نباشد. این در واقع سواستفاده از فیس‌بوک است و از این بابت نباید فیس‌بوک را متهم و مجرم بدانیم.

• مهم‌ترین ثمرات حضور در فیس‌بوک برای شما چه بوده است؟
با توجه به اینکه من نوه امام هستم درخواست‌های زیادی در خصوص آشنایی با شخصیت امام و خانواده‌شان از من شده است. برنامه من این است که به این درخواست‌ها لبیک بگویم. همچنین برخی از مسائل سال‌های دهه شصت سربسته باقی مانده است و از من در این خصوص سوالات بسیاری شده است.

البته علم و شناخت من ناقص است ولی تا جایی که اطلاع دارم و می‌توانم اطلاعات کسب کنم، تلاش خواهم کرد تا پاسخگو باشم. آنچه به شناخت آن ایمان دارم شخصیت امام است؛ زیرا سال‌‌ها با ایشان زندگی کرده‌ام و می‌توانم با بازگویی خاطراتم از آن دوران، در انتشار جنبه‌های مختلف زندگی امام موثر باشم.
علاوه بر اینها، دیدگاه‌های سیاسیم را نیز گاهی در قالب پست‌هایم بیان می‌کنم که غالباً با استقبال نسل جوان عضو فیس‌بوکم همراه می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

پنج شنبه 11 آبان 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
siasport23 ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

مدیر فیس‌بوک سهامش را می‌فروشد

تئودور اولیت و دیوید اسپیلان، دو مدیر ارشد دیگر فیس‌بوک نیز میلیون‌ها دلار از سهام خود را در این شبکه اجتماعی محبوب جهان فروختند.

یکی از مدیران ارشد فیس‌بوک بیش از هفت میلیون دلار از سهام خود را فروخت.

شریل سندبرگ، مدیر اجرایی ارشد فیس‌بوک و دو مدیر اجرایی دیگر این شبکه اجتماعی میلیون‌ها دلار از سهام خود را به فروش رساندند.

در این میان سندبرگ ۳۵۳ هزار سهم خود در فیس‌بوک را به ارزش هفت میلیون و ۴۴۰ هزار دلار فروخت. وی همچنان ۲۰ میلیون سهم در فیس‌بوک دارد.

در همین حال تئودور اولیت و دیوید اسپیلان، دو مدیر ارشد دیگر فیس‌بوک نیز میلیون‌ها دلار از سهام خود را در این شبکه اجتماعی محبوب جهان فروختند.

به گزارش رویترز، فروش سهام مدیران ارشد فیس‌بوک در حالی صورت می‌گیرد که ارزش سهام این شرکت روز جمعه با کاهش سه درصدی به ۲۱ دلار و ۱۸ سنت رسیده است. در روز آغاز عرضه اولیه سهام فیس‌بوک در بازار سهام ارزش این سهام برابر با ۳۸ دلار تعیین شد اما پس از آن با کاهش شدیدی مواجه شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 14 آبان 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali amz9924 hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

هیچ منعی برای استفاده از فیس‌بوک وجود ندارد

اخوان: شخصا از اين فیلترینگ جیمیل ناراحت بودم، چون مردم از يك سرويس‌ عمومي محروم شده بودند و خيلي‌ها كار و بارشان با اين ابزار بود.

مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی

مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی

دبير شوراي عالي فضاي مجازي از تغيير سازماندهي دستگاه‌هاي مسئول در دفاع سايبري كشور و تمركز و واگذار شدن مسئوليت دفاع سايبري به اين شورا خبر داد.

مهدي اخوان‌بهابادي در گفت‌وگو با جام‌جم افزود: قبلا دفاع سايبري كشور به‌طور پراكنده توسط دستگاه‌ها يا سازمان‌هاي جداگانه‌اي انجام مي‌شد و هر سازمان براي خود روش و تشكيلات خاص خود را داشت. به عبارت ديگر، حلقه مفقوده در اين مسئله فرماندهي يكپارچه و هماهنگ بود.

وي اظهار كرد: اما اكنون با تغيير سازماندهي كه صورت گرفته است از اين پس مسئول و متولي دفاع سايبري كشور، شوراي عالي فضاي مجازي به عنوان يك نهاد فراقوه‌اي است. به اين ترتيب اين شورا در زيرمجموعه خود با تشكيل «مركز ملي فضاي مجازي» و سه كميسيون عالي آن، تمامي فعاليت‌هاي دستگاه‌هاي مسئول در امر دفاع سايبري را زيرنظر داشته و هماهنگ مي‌كند. به عنوان مثال سازمان پدافند غيرعامل اكنون به فعاليت خود در زيرمجموعه كميسيون عالي امنيت مركز ملي فضاي مجازي كشور ادامه خواهد داد.

وي تصريح كرد: ساير سازمان‌ها يا نهادهاي درگير در اين موضوع مانند ناجا، سپاه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات و... كه قبلا به طور مستقل در زمينه دفاع سايبري فعال بودند، اكنون تحت پوشش شوراي عالي و مركز ملي فضاي مجازي كشور فعاليت خواهند كرد.
اخوان‌بهابادي گفت: به اين ترتيب موضوع دفاع و امنيت سايبري كشور داراي يك مديريت يكپارچه و هماهنگ‌ شده كه قطعا توان مقابله با حمله‌هاي سايبري را دوچندان خواهد كرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي با اشاره به حيطه پوشش و فعاليت اين شورا در فضاي مجازي گفت: اين شورا از اين پس متولي تمامي فعاليت‌هايي است كه در فضاي مجازي انجام مي‌شود. يكي از اين فعاليت‌ها اينترنت و محتواي آن است. مباحث فني، زيرساختي و امنيتي اينترنت نيز در اين حيطه قرار مي‌گيرد. ساير شبكه‌هايي كه در فضاي مجازي فعاليت مي‌كنند مانند شبكه تلفن‌همراه و سرويس‌هاي آن مانند پيامك، بازي‌هاي رايانه‌اي و سرانجام امنيت سايبري توسط اين شورا مديريت مي‌شود.

سياستگذاري‌هاي جديد درباره فيلترينگ
اين مقام مسئول يكي از مهم‌ترين سرفصل‌هاي شوراي عالي فضاي مجازي را سياستگذاري جديد درباره فيلترينگ در اينترنت عنوان كرد و افزود: از اين پس سياستگذاري‌هاي جديد براي فيلترينگ در اين شورا انجام و متمركز مي‌شود. با اين حال كميته تعيين مصاديق جرايم رايانه‌اي همچنان به كار خود ادامه مي‌دهد و مصاديق را مشخص مي‌كند؛ اما سياستگذاري‌ها در شوراي جديد انجام مي‌شود.

وي اظهار كرد: شوراي عالي فضاي مجازي درباره بررسي روش‌ها و سياست‌هاي قبلي درباره فيلترينگ است و هنوز تصميم نهايي براي گردش كار اين موضوع گرفته نشده است، اما آنچه روشن است اين‌كه سياست‌هاي جديد در اين باره ابلاغ خواهد شد و ديگر اين‌كه كميته تعيين مصاديق از اين پس بايد دقيقا مصاديق فيلترينگ را مشخص كرده و مثلا دقيقا بگويند فلان آدرس تخلف كرده است و به چه دليل موجه. سپس موضوع بايد به وزارت ارتباطات اعلام شود.

اخوان بهابادي با اشاره به ماجراي فيلترينگ جي‌ميل و علت آن اظهار كرد: در واقع هيچ برنامه و تصميم كلاني درباره فيلترينگ جي‌ميل وجود نداشت.
موضوع از اين قرار است كه دادستاني تصميم گرفت از انتشار فيلم موهن بر عليه رسول خدا(ص) بر بستر يوتيوب جلوگيري كند و اين را به وزارت ارتباطات اعلام كرد؛ اما وزارت ارتباطات به دليل ناتواني فني اعلام كرد قدرت تفكيك جي‌ميل و يوتيوب را ندارد، لذا هر دو آنها را با هم فيلتر كرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي افزود: شخصا از اين موضوع ناراحت بودم، چون مردم از يك سرويس‌ عمومي محروم شده بودند و خيلي‌ها كار و بارشان با اين ابزار بود. لذا همان موقع با وزارت ارتباطات و دادستان كل براي حل موضوع تماس گرفتم.

نباید مانع استفاده از شبکه‌های اجتماعی شویم
وي درخصوص شبكه اجتماعي فيسبوك نيز گفت: فيسبوك در اصل يك شبكه اجتماعي است. اگر كار اشتباهي بود كه الان اين همه طرفدار نداشت. اصل موضوع قطعا به يك نياز بشر پاسخ مي‌دهد، لذا ما نمي‌توانيم مانع استفاده از اين شبكه‌ها شويم. برعكس حمايت و تشويق هم مي‌كنيم.

اخوان بهابادي افزود:‌ البته روشن است ما انتقاداتي به برخي شبكه‌هاي اجتماعي خارجي داريم، بدون اين‌كه عضويت در‌ آنها را جرم بدانيم. مردم مجازند از اين شبكه‌ها استفاده كنند. درست است كه الان مسير دسترسي مسدود است اما از نظر قانوني منعي براي استفاده از اين شبكه‌ها نمي‌بينيم.

متن گفت‌وگوي متفاوت جام‌جم با دبير شوراي عالي فضاي مجازي بزودي منتشر خواهد شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 15 آبان 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:اخبار FaceBook ***معایب فیس بوک چیست؟***

برای بسیاری از مردم سرزدن به فیس بوک به بخشی از عادت های روزانه همچون خوردن، خوابیدن و... تبدیل شده است. سایت دیجیتال ترندز به تازگی مطلبی به چاپ رسانده که نشان می دهد فیس بوک در کنار ارتباطاتی که می سازد، سبب بروز مشکلات عمده ای هم می شود.

هفت صبح: شاید باورش سخت باشد اما این روزها فیس بوک به بخش مهمی از زندگی مردم دنیا تبدیل شده است. سایتی که 845 میلیون نفر از افراد کره خاکی از آن استفاده می کنند که در این میان بیش از 483 میلیون آنها به صورت روزانه از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند. 

برای بسیاری از مردم سرزدن به فیس بوک به بخشی از عادت های روزانه همچون خوردن، خوابیدن و... تبدیل شده است. سایت دیجیتال ترندز به تازگی مطلبی به چاپ رسانده که نشان می دهد فیس بوک در کنار ارتباطاتی که می سازد، سبب بروز مشکلات عمده ای هم می شود. این مطلب که در اصل براساس چندین و چند تحقیق علمی تهیه شده است، نشان می دهد کاربران شبکه های اجتماعی باید در استفاده از این سایت ها بیش از پیش محتاط باشند.

کمبود اعتماد به نفس

شاید عجیب باشد اما تماشای عکس های شخصی در فیس بوک نه تنها باعث بالارفتن اعتماد به نفس نمی شود بلکه مشکلات بزرگی همچون سوءهاضمه را به وجود می آورد. طبق پیمایش یکی از موسسات غذایی آمریکا که از 600 کاربر این شبکه اجتماعی گرفته شده بود، بیشتر این کاربران که سنی مابین 16 تا 40 سال داشتند بعد از استفاده از فیس بوک دچار بدبینی نسبت به قد و وزن خود شده بودند. 

هرچند بانوان در این موارد بسیار حساس تر هستند اما طبق این پیمایش، بیش از 40 درصد آقایان نسبت به عکس های خود واکنش منفی داشته اند. از آن جالب تر اینکه 32 درصد از مقایسه عکس های خود با دیگران ابراز نارضایتی کرده بودند!

فضای مجازی، رنج واقعی

علت تاسیس شبکه های اجتماعی برقراری ارتباط راحت را دوستان و آشنایان است اما پژوهش های به عمل آمده نشان می دهد پست ها و نظرات آشنایان سبب می شود افراد احساس بدی در مورد زندگی خود پیدا کنند. به طور مثال نظرات و پست های خوشحال کننده دوستان در فیس بوک موجب ناراحتی دیرگان می شود زیرا آنها با خود فکر می کنند که از داشتن یک زندگی شاد و مفرح محروم هستند. 

جالب اینجاست که آمار نشان می دهد اکثریت افراد باوجود مشکلات روزمره ترجیح می دهند تنها پست های خوشحال کننده را در فیس بوک منتشر کنند.

رفتار خطرناک

افسرده شدن تنها ضرر بزرگ فیس بوک نیست بلکه این شبکه اجتماعی می تواند موجب اختلالات روانی در نوجوانان و جوانان شود. سال گذشته دکتر لری روسن استاد دانشگاه کالیفرنیا، مطلبی را در مورد شبکه های اجتماعی به چاپ رساند که این شامل نتیجه گیری های جالبی بود. 

طبق تحقیقات این استاد روانشناسی، نوجوانان و جوانانی که با فیس بوک کار می کنند بیش از بقیه در معرض بروز اختلالات روانی همچون هیجان زیاد، پارانویا، رفتار پرخاشگرانه و جامعه ستیزی قرار دارند.

کاهش دلهره یا افزایش آن؟

بسیاری فکر می کنند نوشتن «تولدت مبارک» در پروفایل دوستان، بسیار راحت تر از رفتن به مراسم تولد یا فرستادن کارت به شمار می آید اما اگر فکر می کنید فیس بوک بدین وسیله زندگی شما را راحت کرده، بهتر است کمی در تفکرات خود تجدیدنظر کنید. دکتر کتی چالز، استاد دانشگاه ادینبورگ سال گذشته در بررسی های خود متوجه شد ارتباط در شبکه های اجتماعی ازجمله فیس بوک سبب بروز استرس در افراد می شود. 

دکتر چالز در این تحقیقات که بین 200 نفر برگزار شده بود دریافت که در بعضی مواقع ارتباطات مجازی موجب بروز استرس شدید می شود. حتی 12 درصد از افراد شرکت کننده اعلام کردند به سبب استفاده از فیس بوک دچار مشکلات شدید دلهره شدند.

اعتیاد خطرناک

اولین تصویری که با شنیدن کلمه اعتیاد در ذهن ما نقش می بندد دیدن فردی است که مشغول استعمال مواد مخدر است اما با رواج یافتن اینترنت نوعی اعتیاد مجازی هم به وجود آمد که در نوع خود بسیار خطرناک است. 

طبق نظرسنجی که بین 250 نفر از دانشجویان دانشگاه شیکاگو به عمل آمده ترک فیس بوک حتی از ترک کردن سیگار و مشروبات الکلی هم سخت تر است. علاوه بر دانشگاه شیکاگو، موسسه The Internet Time Machine طی تحقیقاتی جداگانه به نتایج مشابهه ای دست پیدا کرده بود.

خودتون قضاوت کنید 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

چهارشنبه 24 آبان 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار FaceBook ***ایتنا – رامنی به سرعت در حال از دست دادن دوستان مجازی خود است***

میت رامنی نماینده حزب جمهوری خواه آمریکا که در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری این کشور از رقیب دموکراتش، باراک اوباما شکست خورد، در حال از دست دادن دوستان فیس‌بوکی خود است. 

به گزارش ایتنا، سی‌ان‌ان به نقل از واشنگتن پست نوشت: رامنی در هر ساعت ۵۹۳ هوادار فیس‌بوکی خود را از دست می‌دهد. 

این در حالی است که تا پیش از اعلام نتایج، این روند معکوس بود و هر ساعت ۸۴۷ نفر به خیل هوادارن رامنی در فیس‌بوک افزوده می‌شد. 

اوج این دوستی‌های مجازی با ثبت «۱۱ نفر در هر دقیقه» ثبت شده است. 

از زمان اعلام نتایج انتخابات در روز سه‌شنبه، تیم میت رامنی از به‌روزرسانی سایت وی نیز کوتاهی کرده است. 

در این سایت حتی پیام کوتاه رامنی منتشر نشده است. 

رامنی در این پیام، پیروزی اوباما را به وی تبریک گفته و از هوادارانش و کسانی که به او رای داده‌اند، تشکر کرده است. 

به گزارش ایتنا، این در حالی است که بلافاصله پس از اعلام نتایج، اوباما دو پیام در حساب فیس‌بوک و توییتر خود منتشر کرد. 

اکنون و با گذشت حدود یک هفته از پایان رای‌گیری، هنوز رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، با هواداران خود تعامل و ارتباط دارد.

شکست‌های رامنی ادامه دارد!

شنبه 27 آبان 1391  9:23 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h hadi_eslami
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

همکاری فیس‌بوک و یاهو

این خبر در حالی منتشر می‌شود که برخی از تحلیلگران آن را بی‌اساس می‌دانند و معتقدند که چنین همکاری وجود ندارد.

دو شرکت یاهو و فیس‌بوک در زمینه جست‌وجوی اینترنتی همکاری می‌کنند.
ساندی تلگراف به نقل از منابع آگاه گزارش داد که ماریسا مایر، مدیر عامل یاهو و شریل سندربرگ، یکی از مدیران ارشد فیس‌بوک در دیدار با یکدیگر درباره همکاری دو شرکت در زمینه یک موتور جست‌وجو مذاکره کرده‌اند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که برخی از تحلیلگران آن را بی‌اساس می‌دانند و معتقدند که چنین همکاری وجود ندارد.

در این راستا کارا سویشر از سایت خبری All Things D که اطلاعات مربوط به شرکت یاهو را پوشش می‌دهد گفته است که منابعش نشان می‌دهد دو شرکت مستقر در "سیلیکون ولی" در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای در خصوص راه‌اندازی یک موتور جست‌وجو ندارند.

وی تصریح کرد: در همین حال مایکروسافت به یاهو اجازه خروج از قرارداد بلندمدت با این شرکت را نخواهد داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 1 آذر 1391  3:02 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

دموکراسی در فیس‌بوک خیلی معنا ندارد!

دموکراسی در فیس‌بوک خیلی معنا ندارد!

عضویت در شبکه اجتماعی، می‌تواند منجر به تغییرات مثبتی در شکل گیری شخصیت کاربر شود. به شرط حفظ حریم شخصی!

با عرض پوزش از طرفداران دموکراسی، بزرگ‌ترین ملت مجازی جهان با یک میلیارد شهروند قدرتمند، در بهترین حالت رسما به صورت الیگارشی اداره می‌شود.

شاید خبر نداشته باشید اما تا روز چهارشنبه، به تمام اعضای فیس‌بوک حق رای اعطا شد. این شبکه اجتماعی در نظر دارد تغییرات اساسی در سیاست‌های خود ایجاد کند و بیشتر این تغییرات مربوط می‌شود به چگونگی رفتار با اطلاعات و حریم شخصی شما.

به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، دفعه پیش که فیس‌بوک از این رای‌گیری‌ها راه انداخت، فقط تعداد اندکی از شهروندان مجازیش در آن شرکت کردند تاحدی که انتخابات میان دوره‌ای آمریکا با کمتر از ۴۰ درصد رای دهنده در مقایسه با رای‌دهندگان فیس‌بوکی، یک پیروزی بزرگ در میزان شرکت در انتخابات محسوب می‌شود.

در ماه ژوئن نیز این کمپانی دو بیانیه دیگر را در مورد حقوق و مسئولیت‌هایش به صورت جایگزین یکدیگر به رای گذاشت و به مدت یک هفته از کاربرانش خواست به یکی از آنها رای دهند، اینبار ۳۴۲.۶۳۲ نفر رای دادند.

با توجه به تعداد شهروندان این دولت مجازی این تعداد یعنی یک نفز از هر ۲۶۰۰ کاربر یا ۰.۰۳۸% کل کاربران فیس‌بوک.

فیس‌بوک اینبار نیز پس از رای‌گیریش روز چهارشنبه گفت از این پس به کاربرانش اجازه خواهد به جای رای دادن، برای نحوه اداره این شبکه مجازی کامنت بگذارند.

یکی از معاونین این کمپانی به نام الیوت شریج در بیانه‌ای نوشت: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که در مکانیسم رای دادن، کمیت از کیفیت، برجسته‌تر می‌شود بنابراین تصمیم گرفتیم که زین پس سیستمی را اجرا کنیم که منجر به تعاملات معنایی شود و کاربران را بیشتر از گذشته در فرایند رای دهی درگیر کند.

با همه این احوال قدرت واقعی در فیس‌بوک به دست مدیران اجرایی یا همان سهامداران شرکت است و البته به طور خاص مارک زوکربرگ، موسس و مدیر عامل شرکت که تعدد حق رای‌ها را کنترل می‌کند.

اما دادن حق رای به کاربران، حتی اگر از این امکان چندان هم استفاده نشود به فیس‌بوک این فرصت را می‌دهد که بر ماموریت اجتماعیش بیش از پیش تکیه کند.

تغییر بزرگ بعدی که در این شبکه اجتماعی صورت خواهد گرفت بی‌شک مربوط به سیاست‌های حفظ حریم خصوصی خواهد بود و احتمالا خیلی از کاربران این تغییرات را دوست ندارند اما از آنجا که حق رای به آنها داده شده بوده، حق شکایت کردن هم ندارند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 6 آذر 1391  12:03 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار FaceBook ***فیس بوک در تاجیکستان مسدود شد***

به گزارش خبرامروز به نقل از خبرگزاری  آسیا پلوس انجمن ارایه کنندگان اینترنت تاجیکستان اعلام کرد، صبح روز دوشنبه در بیشتر مراکز اینترنتی (کافی نت) و مخابرات موبایلی فیس بوک  مسدود شده است.

فیس بوک۳ - خبرامروزاداره مخابرات تاجیکستان دلیل این اقدام را اعلام نکرده است، اما در برخی از مراکز ارایه خدمات اینترنت از جمله ˈتیلیکوم تکنولوجیˈ امکان دسترسی به این شبکه اجتماعی وجود دارد.

شبکه اجتماعی ˈفیس بوکˈ در تاجیکستان در ماه مارس نیز مسدود شده بود و آن زمان مسوولان اداره مخابرات این کشور دلیل این امر را مشکلات فنی اعلام کرده بودند درحال حاضر برخی از سایت های خبری از جمله ˈتاج نیوزˈ، ˈآسیای مرکزی رو ˈ، ˈلینته روˈ، ˈفرغانه روˈ و ˈزیوزده روˈ در تاجیکستان فیلتر شده است.

سه شنبه 7 آذر 1391  9:24 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h amz9924 hadi_eslami
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار FaceBook ***نظرسنجی در فیس بوک حذف می گردد***

این خبر در تاریخ ۰۶م آذر ۱۳۹۱ بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است فاوانیوز: شرکت فیسبوک تصمیم دارد تا از این پس دیگر برائ اعمال تغییرات در بخش حریم خصوصی این شبکه اجتماعی نظرسنجی نکند.

به گزارش فاوانیوز بە نقل از ایسنا، بزرگترین شبکه اجتماعی جهان در پست وبلاگی عنوان کرده است کە قصد دارد نظرسنجی از کاربران پیش از اعمال تغییرات در سیاست‌های مرتبط با حریم خصوصی را حذف کند و این موضوع انتقادات فعالان آزادی بیان را سبب شده است.
 فیسبوک معتقد است کە این سیستم نظرسنجی بیشتر بر تعداد نظردهندگان تاکید دارد تا کیفیت نظرات و بە همین رو تصمیم بە حذف آن گرفته است. 
البته فیسبوک تاکید کرده است کە کاربران خود را از هرگونه تغییرات مهمی آگاه خواهد کرد اما رای کاربران تاثیری بر فر‌آیند تصمیم‌گیری در فیس‌بوک نخواهد داشت.
 به گزارش آسوشیتد پرس، فیس‌بوک این نظرسنجی را از سال ۲۰۰۹ آغاز کرده بود و بر اساس آن، قبل از اعمال هر گونه تغییراتی در بخش حریم خصوصی آن را بە رای می‌گذاش

سه شنبه 7 آذر 1391  9:55 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

فیس‌بوک به جنگ اپل رفت

فیس‌بوک به جنگ اپل رفت

جالب اینجاست که پیش‌تر، فیس‌بوک به کارمندان خود تلفن‌های همراه هوشمند آیفون داده بود!

شرکت فیس‌بوک با انتشار پوسترهایی کارمندان خود را به استفاده از تلفن‌های همراه اندرویدی ترغیب کرد.

مدیران شبکه اجتماعی فیس‌بوک همکاری با گوگل را به اپل ترجیح داده‌اند و در این راستا تلاش می‌کنند تا کارمندان این شبکه اجتماعی محبوب جهان را به استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند اندرویدی ترغیب کنند.

پیشتر و در ماه آگوست نیز اعلام شده بود که به کارمندان فیس‌بوک توصیه شده است تا به جای آیفون از تلفن‌های اندرویدی استفاده کنند و اینک تلاش‌ها در این خصوص با انتشار پوسترهایی افزایش یافته است.

گزارش سایت خبری تک کرانچ نشان می‌دهد که بر دیوارهای دفتر فیس‌بوک در کالیفرنیا پوسترهایی نصب شده است که از کارمندان می‌خواهد تا همین امروز تلفن‌های خود را با تلفن‌های اندرویدی تعویض کنند.

این در حالی است که شرکت فیس‌بوک در ابتدا به کارمندان خود تلفن‌های همراه هوشمند آیفون داده بود و گفته می‌شود که تلاش برای دوری از آیفون بهبود استفاده از اپلیکیشن‌های فیس‌بوک در تلفن‌های اندرویدی بوده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 7 آذر 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

اعتراض شدید کاربران فیس‌بوک به تغییرات اجباری حریم شخصی

اعتراض شدید کاربران فیس‌بوک به تغییرات اجباری حریم شخصی

بله فیس‌بوک محبوب است! اما وقتی تبدیل به یک فیس‌بوک خودرای هم بشود، باز هم محبوب باقی خواهد ماند؟

تصمیم تازه فیس‌بوک که باعث شده کاربران نتوانند در مورد تغییر تنظیمات حریم شخصی خود که توسط مدیران این سایت اعمال می‌شود، نظر بدهند باز هم صدای کاربران را درآورد.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از وی.تری، کاربران از اینکه فیس‌بوک اهمیتی به نظرات آنها نمی‌دهد و هر تغییری را که می خواهد به دلخواه خود در این سایت به وجود می‌آورد بسیار عصبانی هستند، به خصوص که این تغییرات مربوط به مقوله حریم شخصی آنان است.

مدیران این سایت می‌گویند از تعداد زیاد نظرات و پاسخ‌هایی که دریافت می‌کنند کلافه و خسته شده‌اند و لذا ترجیح می‌دهند دیگر از کاربرانشان نظرخواهی نکنند.

آنها می گویند بدون توجه به نظرات کاربران داده های مربوط به کاربرانشان را جمع آوری می کنند و سیاست‌های مورد نظر خود را در حوزه حریم شخصی دنبال می‌کنند.

این در حالی است که تنها هشت هزار کاربر فیس‌بوک در این زمینه اظهارنظر کرده بودند و با توجه به اینکه سایت یاد شده صدها میلیون کاربر دارد چنین رقمی چندان چشمگیر محسوب نمی شود.

فیس‌بوک همچنین قصد دارد برای افزایش تعداد کاربران تجاری و کسب درآمد در این زمینه نیز دست به اعمال تغییراتی در سایت یاد شده بزند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 7 آذر 1391  2:54 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار FaceBook***۵۸درصد ایرانی‌ها عضو فیس‌بوک می باشند /اینفوگرافی***

۵۸درصد ایرانی‌ها عضو فیس‌بوک می باشند /اینفوگرافی

این خبر در تاریخ ۱۱م آذر ۱۳۹۱ بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

اولین گروه تحقیقاتی برخط ایران، بە تازگی مجموعه‌ای از نکات برجسته پژوهش هم‌زمان خود با عنوان “ایران وب ۲٫۰″ را منتشر کرده است. [جمعیت] نمونه این تحقیق شامل ۲۳۰۰ نفر از اشخاص ساکن ایران است کە بین بیست و سوم تا بیست و هشتم اکتبر سال ۲۰۱۲ [دوم تا هفتم آبان ماه سال جاری] بە سوالات آن پاسخ داده‌اند.
وقتی از پاسخ‌دهندگان سوال شده کە اغلب از چه رسانه اجتماعی استفاده می‌کنند؟ ۵۸ درصد از اشخاص فیس‌بوک، ۳۷ درصد گوگل پلاس و ۱۴ درصد کلوب (شبکه اجتماعی داخلی در ایران)، ۱۲ درصد توییتر و ۱۲ درصد نیز Linkedin را انتخاب کرده‌اند. حدود یک سوم اشخاص مزبور نیز گفته‌اند کە روزانه دست‌کم یک ساعت از وقت خود را صرف رسانه‌های اجتماعی می‌کنند. از لحاظ محتوای مورد استفاده کاربران و مواردی کە حداقل دوبار در هفته منتشر می‌کنند، ۲۳ درصد عکس و ۲۰ درصد موسیقی و فیلم‌کوتاه را عنوان کرده‌اند. همچنین ۲۲ درصد پاسخ دهندگان گزینه دارا بودن وبلاگ شخصی را انتخاب کرده‌اند. در ادامه ۴۵ درصد اشخاص نیز گفته‌اند صفحات بحث و تبادل نظر و میزگردهای آنلاین را مطالعه کرده و یا در آن عضویت دارند.
امیراسماعیل بزرگزاده، عضو هیات مدیره شرکت کانوی ( صاحب اصلی گروه تحقیقاتی فوق ) در همین رابطه می‌گوید: ایرانیان در میان بالاترین مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محتوا در منطقه قرار دارند. سطح بالای مشارکت و علاقه‌مندی، آنها را با همه ابزار دیجیتال همگام ساخته است.
همچنین در ادامه، یک سوم پاسخ‌گویان عقیده دارند کە فناوری‌هایی مانند رسانه اجتماعی سبب کم‌رنگ شدن ارتباط میان اعضای خانواده‌ها شده است؛ چرا کە بە طور روزافزونی اشخاص وقت خود را بە صورت آنلاین سپری می‌کنند.
به گزارش مشرق در پاسخ بە انتخاب نوع ارتباط با دوستان، ۶۵ درصد اشخاص پیام‌های نوشتاری؛ ۴۳ درصد، گفتگوی برخط و ۳۸ درصد، [نرم‌افزارهای] پیام‌رسان آنی و ۳۶ درصد شبکه‌های اجتماعی را بە عنوان مجرای ارتباطی خود عنوان کرده‌اند.
242646_219.jpg

شنبه 11 آذر 1391  1:13 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h hadi_eslami
دسترسی سریع به انجمن ها