0

اخبار FaceBook

 
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار FaceBook ***فیس‌بوک بدترین ابزار گوشی‌های هوشمند ***

فیس‌بوک بدترین ابزار گوشی‌های هوشمند

کارشناسان بر اساس یک بررسی جدید لیست بدترین ابزارهایی که شهرت زیادی هم دارند، منتشر کرد‌ه‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به ابزار شبکه اجتماعی فیس‌بوک، ابزار سایت مشهور WordPress و ... اشاره کرد.
 
به گزارش فارس به نقل از استیبلی‌تایمز، برخی ابزارهای موبایلی که برای گوشی‌های هوشمند تولید می‌شوند بسیار کاربردی هستند و کاربران هم علاقمندی زیادی به آن‌ها نشان می‌دهند. اما برخی دیگر از این ابزارها را می‌توان مناسب و معقول، متوسط، قابل خدمات‌دهی و بعضی دیگر را می‌توان بد دانست.
 
برخی از این ابزارهای بد به‌قدری غیرکاربردی هستند و نام آن‌ها شنیده نشده است که شما هرگز با آن‌ها برخورد نمی‌کنید. اما برخی دیگر از آن‌ها در خانواده ابزارهای معروف طبقه‌بندی می‌شوند و در عین حال می‌توان نام آن‌ها را در لیست بدترین ابزارهای موبایلی طبقه‌بندی کرد.
 
کارشناسان بر اساس یک بررسی جدید لیست بدترین ابزارهایی که شهرت زیادی هم دارند، منتشر کرد‌ه‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به ابزار شبکه اجتماعی فیس‌بوک، ابزار سایت مشهور WordPress و ... اشاره کرد.
 
- ابزار شبکه اجتماعی فیس‌بوک: این محصول بدترین ابزار مخصوص گوشی‌های هوشمند شناخته شده است و اگرچه از سال گذشته نسخه‌های مختلف آن برای آیفون، اندروید و ویندوز فون عرضه شده است، اما این محصول با فضای HTML5 سازگاری ندارد و کاربرانی که سراغ آن می‌روند را بسیار دچار مشکل می‌کند.
 
- ابزار سایت مشهور WordPress با نام What The Word: این ابزار در اصل یک بازی است که طی آن کاربران چهار تصویر مجزا و به ظاهر ناهمگون را مقابل خود می‌بینند و از کاربر درخواست می‌شود که کلمه مشترک مربوط به این چهار تصویر را حدس بزند. اما این بازی مشکلاتی را هم در پی دارد. نخست آنکه رابط تعریف شده برای بازی به درستی ساخته نشده است و در حالی که شما یک بخش پر از کلمات مختلف را برای کمک گرفتن در اختیار دارید، به شما امکان تایپ یک حرف برای جست‌وجوی آسان‌تر در کلمات داده نمی‌شود. همچنین، معمولا در بسیاری از مواقع این بازی پاسخ اشتباه را به کاربر نشان می‌دهد

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 16 تیر 1392  9:21 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

هزینه ۶۳۰هزار دلاری دولت آمریکا برای لایک فیس‌بوک

این هزینه‌ها تعداد لایک‌های صفحه فیسبوک انگلیسی زبان وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا را از ۱۰۰هزار عدد به بیش از ۲ میلیون و ۴۵۰هزار رسانده است.

 
هزینه ۶۳۰هزار دلاری دولت آمریکا برای لایک فیس‌بوک


یک گزارش رسمی در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد که وزارت خارجه این کشور برای افزایش تعداد لایک‌‌های صفحات فیسبوک خود ۶۳۰هزار دلار هزینه کرده است.
این گزارش بخشی از این لایک‌ها را بی فاید و جعلی می‌خواند.


به گزارش ایتنا از دویچه‌وله، وب‌سایت Washington Examiner از تلاش وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا برای افزایش لایک‌ها صفحات فیسبوک خود خبر می‌دهد که نارضایتی کارکنان این وزارت‌خانه را در پی داشته است.

این گزارش که توسط دفتر بازرسی عمومی تهیه شده، مربوط به هزینه‌های صورت گرفته از سال‌های ۲۰۱۱ تا مارس ۲۰۱۳ است که برای تبلیغ دو صفحه فیسبوک صرف شده است.

هزینه‌های صورت گرفته تعداد لایک‌های صفحه فیسبوک انگلیسی زبان وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا را از ۱۰۰هزار عدد به بیش از ۲ میلیون و ۴۵۰هزار رسانده است.

این گزارش ۵۷ صفحه‌ای تصریح می‌کند که ممکن است بسیاری از این ''هواداران خریداری شده'' ممکن است بر روی یک تبلیغ کلیک و یا یک عکس را لایک کنند اما به شکل واقعی درگیر موضوعات نمی‌شوند و مطالب صفحه را دنبال نمی‌کنند.

بر اساس این تحقیق تنها ۲ درصد از افرادی که صفحات را لایک کرده‌اند درگیر مطالب شده‌اند و با گذاشتن نظر و هم‌خوان کردن مطالب، حضور فعالی در آنها دارند.

گزارش دفتر بازرسی کل می‌افزاید با تغییرات فید فیس‌بوک در سپتامبر ۲۰۱۲، این ارتباط این ''هواداران گرانقیمت'' با صفحات وزارت‌ خارجه کاهش قابل توجه‌ای داشته است.
نبود استراتژی مشخص برای به دست آوردن مخاطبان مؤثر و عدم هدف‌گذاری درست در فضای مجازی از دیگر ایرادات وارد شده به تبلیغات صورت گرفته توسط وزارت‌خارجه ایالات متحده است.

این گزارش همچنین به ۱۵۰ حساب کاربری و صفحات مختلف این وزارتخانه در شبکه‌های اجتماعی اشاره می‌کند که عملکردی ناهماهنگ و متداخل دارند.

فروش لایک‌های تقلبی
مشکل هواداران غیر فعال تنها مختص صفحات وزارت امورخارجه ایالات متحده آمریکا نیست.
در یک سال اخیر این موضوع به مشکل بسیاری از صفحات شرکت‌های تجاری تبدیل شده است.
بخشی از این مشکل ناشی از لایک‌های جعلی صفحات فیسبوک است.

فیس‌بوک تلاش کرد لایک‌های جعلی را بیاید و بازار خرید و فروش آنها را کساد کند.
اتفاقی که به نظر می‌رسد تاکنون موفقیت زیادی نداشته است.

با یک جست‌وجوی ساده می‌توانید ده‌ها صفحه را بیابید که به صورت تضمینی به شما لایک فیسبوک می‌فروشند.
گرچه در ابتدا به نظر می‌رسید اقدام این وب‌سایت‌ها قانونی است، اما بسیاری برای این لایک‌ها جعلی پول پرداخت کرده و می‌کنند.

با بررسی میزان فعالیت هواداران یک صفحه می‌توان به راحتی فهمید که چقدر از این لایک‌ها جعلی است و حتی ممکن است کاربران از لایک کردن این صفحه خبر نداشته باشند.

به نظر می‌رسد نه تنها شرکت‌های خواهان هواداران بیشتر در فیسبوک باید مراقب باشند تا در دام سودجویان نیفتند، بلکه کاربران نیز باید با چک مداوم صفحاتی که لایک کرده‌اند، مراقب باشند تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 16 تیر 1392  3:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

روحانی فیلتر فیس‌بوک را برمی‌دارد؟

در دوره‌ای که نامزدهای انتخاباتی از طرح‌ها و ایده‌های خود می‌گفتند، رییس جمهوری منتخب هم به انتقاد از وضعیت حاکم بر فضای مجازی پرداخته و حتی شرایط فعلی اینترنت را در شان مردم نمی‌دانست. حال با انتخاب او به عنوان رییس جمهوری و صحبت‌هایش مبنی بر لزوم اعتماد و دادن آزادی به مردم، زمزمه‌هایی مبنی بر برداشتن فیلتر برخی‌ سایت‌ها مثل فیس‌بوک در دولت بعدی شنیده می‌شود.
 
به گزارش ایسنا، تاکنون در ایران آماری درباره تعداد سایتهای فیلتر شده منتشر نشده و معلوم نیست چه تعداد از سایتها هنگام دسترسی با محدودیت و مشکل مواجهند اما آنچه مشخص است آن که تعداد صفحات پالایش شده در ایران چنان بالاست که حتی دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز بر این نکته تاکید کرده و وعده کاهش فیلترینگ را داده است.
 
اما با توجه به اهمیت اینترنت در دنیای امروز، حتی سیاسیون هم از این سایت شبکه اجتماعی غافل نمانده و حتی طرفداران برخی شخصیتهای مجازی هم صفحات مختلفی را با نام ایشان ایجاد کرده‌اند و این موضوع در زمان انتخابات نیز به وضوح مشاهده شده و طرفداران هر یک از کاندیداها سعی بر آن داشتند که از این فضا برای دستیابی به اهداف خود بهره بگیرند.
 
در این میان با توجه به اهمیت اینترنت، در روزهای پیش از انتخابات کاندیداهای ریاست جمهوری نیز به ذکر دیدگاه‌های خود درباره اینترنت پرداخته و حتی حسن روحانی در این باره به صراحت عنوان کرد که وضعیت فعلی اینترنت در شان کشور نیست. البته اگرچه روحانی در این صحبت‌ها به طور واضح و مشخص به بحث فیلتر شدن سایت‌ها اشاره نکرد اما در صحبت‌هایی که پس از انتخاب به عنوان رییس جمهوری منتخب مطرح کرد همواره از لزوم باز شدن فضا و اعتماد بیشتر به مردم سخن گفت.
 
اکنون تازه‌ترین آمارهای جهانی فیس بوک گویای آن است که تعداد کاربران این شبکه اجتماعی در حال رسیدن به 700 میلیون نفر است که البته در این میان کشورهای متعددی هم هستند که دسترسی به این سایت را محدود یا متوقف کرده‌اند. در ایران نیز عضویت در شبکه‌های اجتماعی خارجی ممنوع بوده است.
 
این در حالی است که علاقه کاربران به حضور در شبکه‌های اجتماعی چنان بالا بوده که نه تنها بازاری خوب برای انواع فیلترشکن‌ها ایجاد کرده بلکه بسیاری را هم بر آن داشته است که نسبت به طراحی و راه‌اندازی نمونه‌های داخلی و بومی این شبکه‌ها اقدام کنند.
 
حال با انتخاب رییس جمهوری جدید کشور، برخی فعالان فضای مجازی با انتشار نامه‌ای خطاب به او خواسته‌های خود در زمینه اینترنت و کاهش فیلترینگ را مطرح کرده و در فیس‌بوک هم صفحه‌ای با عنوان «کمپین درخواست از روحانی برای رفع فیلتر فیس‌بوک» آغاز به کار کرده و در قالب آن حامیان این صفحه خواهان لغو فیلترینگ فیس‌بوک در ایران شده‌اند.
 
پیش از این نیز زمانی به نقل از دبیر شورای عالی فضای مجازی این گونه اعلام شد که ممکن است این شبکه اجتماعی رفع فیلتر شود؛ موضوعی که بعدها از سوی مهدی اخوان بهابادی تکذیب شده و دبیر این شورا این گونه اعلام کرد که چه در گذشته و چه امروز هیچ گاه ادعای آزادی فیس بوک را نداشته‌ است.
 
وی در آن دوره درباره فیس بوک اظهار کرده بود: به عنوان یک شبکه اجتماعی که در خارج از کشور فعالیت دارد، فرقی بین این شبکه با سایر شبکه‌های اجتماعی قائل نیستیم و پیش از این هم اعلام کرده‌ایم که عضویت در این شبکه‌ها به طور طبیعی جرم نیست اما دور زدن سامانه فیلترینگ کشور طبق قانون جرم محسوب می‌شود.
 
اخوان بهابادی در عین حال گفته بود: اصل وجود شبکه‌های اجتماعی براساس نظر تمام متخصصان امر مورد تایید و موافقت قرار گرفته است. چرا که این شبکه‌ها استفاده‌های متعددی دارند. اما باید به این نکته هم توجه داشت که هر یک از آن‌ها توسط گروهی خاص و با اهدافی ویژه طراحی شده‌اند که فیس بوک هم از این قاعده مستنثی نیست و هرچند ممکن است در برخی موارد برای عده ای فوایدی داشته باشد اما قطعا مضرات خاص خود را هم به دنبال خواهد داشت.
 
حال با تمام این تفاسیر باید همچنان منتظر ماند تا با گذشت زمان و روی کار آمدن دولت یازدهم مشخص شود که آیا کاربران از این پس تغییری در زمینه اینترنت، سرعت و هزینه‌های آن و میزان فیلترینگ مشاهده خواهند کرد یا خیر؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 19 تیر 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار FaceBook***جست‌وجوی جدید فیس‌بوک، ابزار تازه نقض حریم شخصی کاربران***

جست‌وجوی جدید فیس‌بوک، ابزار تازه نقض حریم شخصی کاربران

خدمات جست‌وجوی جدید فیس‌بوک با توجه به امکاناتی که دارد می‌تواند زمینه را برای نقض حریم شخصی کاربران و دسترسی گسترده‌تر به داده‌های آنها فراهم آورد.
 
به گزارش فارس به نقل از تراولرز تودی، خدمات جستجوی قبلی فیس‌بوک بسیار ساده بود و از امکانات پیشرفته‌ای برخوردار نبود، اما با تغییرات جدید می‌توان افراد، مکان‌ها و عکس‌های ذخیره شده از سوی کاربران را جستجو  و آنها را راحت‌تر پیدا کرد.
 
این خدمات در ماه ژانویه عرضه شده بودند، اما تنها در دسترس عده محدودی از کاربران قرار گرفت تا آنکه تست و بررسی‌های اولیه به پایان رسید و  از روز دوشنبه گذشته استفاده از این خدمات موسوم به جستجوی گراف آغاز شده است. البته تنها کاربرانی از این سرویس بهره‌مند می‌شوند که تنظیمات زبانی فیس بوک را بر روی زبان انگلیسی قرار داده باشند.
 
این سرویس جستجو از اطلاعات جغرافیایی مربوط به کاربران و همین طور لایک‌ها و ارتباطات دوستی کاربران هم برای اعلام نتایج بهره می‌گیرد و از همین رو نگرانی از سوءاستفاده‌های هکرها و جاسوسان سایبری از خدمات یاد شده تشدید شده است.
 
کارشناسان می‌گویند با توجه به اینکه خدمات جستجوی مذکور سعی می‌کند نهایت استفاده را از اطلاعات به اشتراک گذارده شده از سوی کاربران به عمل آورد، به طور قطع مشکلاتی در ارتباط با حریم شخصی افراد در آینده ایجاد خواهد شد.
 
به گفته آنها با سوءاستفاده از این سرویس جستجو می‌توان پی به اطلاعات شخصی و روابط خصوصی آنها برد، امری که می‌تواند پیامدهای منفی گسترده‌ای به همراه داشته باشد

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 25 تیر 1392  9:36 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

کارکنان فیسبوک کلمه عبور همه را دارند

یکی از کارکنان سابق کمپانی فیس‌بوک می‌گوید کارکنان این کمپانی ابَرپسوردی در اختیار دارند که با آن می‌توانند به اکانت‌های همه کاربران این شبکه اجتماعی وارد شوند. صحت این ادعا فیس‌بوک را با چالش تازه‌ای روبرو می‌کند.

به گزارش دویچه وله، سخنرانی‌نگار مارک زاکربرگ٬بنیان‌گذار فیس‌بوک٬که پس از پنج سال کار در این کمپانی در سال ۲۰۱۰از سمت خود استعفا داد٬به کاربران این شبکه اجتماعی در سراسر جهان هشدار داد که باید مراقب به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات خصوصی خود در فیس‌بوک باشند٬چون فیس‌بوک می‌تواند به سادگی به تمام اطلاعات موجود روی پروفایل آنها دست پیدا کند.

کاترین لوسه در گفت‌وگو با روزنامه گاردین گفت در شرایط کنونی که افشاگری‌های ادوارد اسنودن درباره جاسوسی‌های دیجیتال آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) نگرانی‌های گسترده‌ای درباره دسترسی دولت‌ها به اطلاعات خصوصی در میان کاربران اینترنت در سراسر جهان پدید آورده٬کاربران باید بدانند که کارکنان فیس‌بوک به پسورد و اطلاعات خصوصی همه آنها دسترسی دارند.

این مساله از آنجایی نگران‌کننده‌تر می‌شود که شواهد نشان می‌دهد بسیاری از کاربران برای ورود به بسیاری از سرویس‌های آنلاین دیگر از جمله ایمیل‌های خود نیز از پسوردی مشابه پسورد فیس‌بوک‌شان استفاده می‌کنند.

به گفته کاترین لوسه «کاربران شبکه‌های اجتماعی عموما تصور می‌کنند که خودشان تنها کسانی هستند که به اطلاعات خصوصی موجود در اکانت‌هایشان دسترسی دارند٬اما اکثر اوقات در اغلب کمپانی‌های سرویس‌دهنده خلاف این تصور در حال وقوع است و دست کم گروهی از کارکنان این کمپانی‌ها برای این‌که کار خود را انجام دهند باید به اکانت آنها دسترسی کامل داشته باشند.»

او می‌گوید «مدیریت وضعیت و برطرف کردن نیازهای کاربران مستلزم این است که کارکنان سرویس‌های رایج به اطلاعاتی از جمله پسورد کاربران دسترسی داشته باشند و این سرویس‌ها به خصوص وقتی نورس و تازه‌کار هستند این اطلاعات را از کارکنان خود پنهان نگه نمی‌دارند.»

روزگار سپری‌شده «داد‌ه‌های خصوصی»

کاترین لوسه با اشاره به ماجرای رسوایی جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا می‌گوید دیگر در جهان امروز نمی‌توان از وجود چیزی به نام «داده‌های خصوصی» سخن گفت: «حتی اگر کارکنان سطوح میانی سرویس‌هایی نظیر فیس‌بوک به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی نداشته باشند٬باز هم ممکن است این اطلاعات جایی ذخیره شود تا در صورت نیاز در دسترس سازمان‌هایی نظیر NSAقرار گیرد.»

او که سال گذشته کتاب "پادشاهی پسران" را درباره تکنولوژی‌های نوین اجتماعی و تاثیرش بر جهان امروز نوشت٬در زمان پیوستنش به فیس‌بوک پنجاه و یکمین فردی بود که به استخدام این سرویس درآمده بود. او در ابتدا به عنوان یکی از کارکنان بخش خدمات مشتریان استخدام شد٬اما در ادامه سخنرانی‌نگار شخصی مارک زاکربرگ هم شد.

در زمان استخدام او فیس‌بوک کمتر از پنج میلیون کاربر داشت و آن‌طور که او می‌گوید از همان هنگام هر یک از کارکنان بخش "پشتیبانی کاربران" به یک ابَرپسورد (Master Password) دسترسی داشت تا بتواند با آن به اکانت هر یک از کاربران فیس‌بوک متصل شود و به پیام‌های خصوصی و همه داده‌های دیگر دسترسی داشته باشد. به گفته او با تکامل فیس‌بوک حالا روش‌های امن‌تری برای اتصال به اکانت‌های کاربران به وجود آمده است.

به نظر می‌رسد اثبات صحت ادعاهای کاترین لوسه می‌تواند مدیران فیس‌بوک را با چالش روبرو سازد؛ آنها از زمان فراگیر شدن این شبکه اجتماعی همواره با اعتراض‌ها و نگرانی‌های گسترده پیرامون حریم خصوصی کاربران روبرو بوده‌اند و عیان شدن چنین واقعیتی احتمالا برای آنها بی‌هزینه نخواهد بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 29 تیر 1392  9:15 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار FaceBook***هشدار! شما را می‌بینند در اتاق‌های شیشه‌ای فیس‌بوک؛ ***

هشدار! شما را می‌بینند در اتاق‌های شیشه‌ای فیس‌بوک؛

شما را می‌بینند در اتاق‌های شیشه‌ای فیس‌بوک! این یک هشدار است که حالا یکی فیس‌بوکی بلندپایه سابق آنرا در گاردین اعلام کرده است. یکی از کارکنان سابق کمپانی فیس‌بوک می‌گوید کارکنان این کمپانی ابَرپسوردی در اختیار دارند که با آن می‌توانند به اکانت‌های همه کاربران این شبکه اجتماعی وارد شوند. صحت این ادعا فیس‌بوک را با چالش تازه‌ای روبرو می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دولتی آلمان سخنرانی‌نگار مارک زاکربرگ ٬بنیان‌گذار فیس‌بوک٬که پس از پنج سال کار در این کمپانی در سال ۲۰۱۰از سمت خود استعفا داد٬به کاربران این شبکه اجتماعی در سراسر جهان هشدار داد که باید مراقب به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات خصوصی خود در فیس‌بوک باشند٬چون فیس‌بوک می‌تواند به سادگی به تمام اطلاعات موجود روی پروفایل آنها دست پیدا کند.

 

کاترین لوسه در گفت‌وگو با روزنامه گاردین گفت در شرایط کنونی که افشاگری‌های ادوارد اسنودن درباره جاسوسی‌های دیجیتال آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) نگرانی‌های گسترده‌ای درباره دسترسی دولت‌ها به اطلاعات خصوصی در میان کاربران اینترنت در سراسر جهان پدید آورده٬ کاربران باید بدانند که کارکنان فیس‌بوک به پسورد و اطلاعات خصوصی همه آنها دسترسی دارند.

 

این مساله از آنجایی نگران‌کننده‌تر می‌شود که شواهد نشان می‌دهد بسیاری از کاربران برای ورود به بسیاری از سرویس‌های آنلاین دیگر از جمله ایمیل‌های خود نیز از پسوردی مشابه پسورد فیس‌بوک‌شان استفاده می‌کنند.

 

به گفته کاترین لوسه «کاربران شبکه‌های اجتماعی عموما تصور می‌کنند که خودشان تنها کسانی هستند که به اطلاعات خصوصی موجود در اکانت‌هایشان دسترسی دارند٬اما اکثر اوقات در اغلب کمپانی‌های سرویس‌دهنده خلاف این تصور در حال وقوع است و دست کم گروهی از کارکنان این کمپانی‌ها برای این‌که کار خود را انجام دهند باید به اکانت آنها دسترسی کامل داشته باشند

 

او می‌گوید «مدیریت وضعیت و برطرف کردن نیازهای کاربران مستلزم این است که کارکنان سرویس‌های رایج به اطلاعاتی از جمله پسورد کاربران دسترسی داشته باشند و این سرویس‌ها به خصوص وقتی نورس و تازه‌کار هستند این اطلاعات را از کارکنان خود پنهان نگه نمی‌دارند

 

روزگار سپری‌شده «داد‌ه‌های خصوصی»

 

کاترین لوسه با اشاره به ماجرای رسوایی جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا می‌گوید دیگر در جهان امروز نمی‌توان از وجود چیزی به نام «داده‌های خصوصی» سخن گفت: «حتی اگر کارکنان سطوح میانی سرویس‌هایی نظیر فیس‌بوک به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی نداشته باشند٬باز هم ممکن است این اطلاعات جایی ذخیره شود تا در صورت نیاز در دسترس سازمان‌هایی نظیر NSA قرار گیرد

 

او که سال گذشته کتاب "پادشاهی پسران" را درباره تکنولوژی‌های نوین اجتماعی و تاثیرش بر جهان امروز نوشت٬در زمان پیوستنش به فیس‌بوک پنجاه و یکمین فردی بود که به استخدام این سرویس درآمده بود. او در ابتدا به عنوان یکی از کارکنان بخش خدمات مشتریان استخدام شد٬ اما در ادامه سخنرانی‌نگار شخصی مارک زاکربرگ هم شد.

 

در زمان استخدام او فیس‌بوک کمتر از پنج میلیون کاربر داشت و آن‌طور که او می‌گوید از همان هنگام هر یک از کارکنان بخش "پشتیبانی کاربران" به یک ابَرپسورد (Master Password) دسترسی داشت تا بتواند با آن به اکانت هر یک از کاربران فیس‌بوک متصل شود و به پیام‌های خصوصی و همه داده‌های دیگر دسترسی داشته باشد. به گفته او با تکامل فیس‌بوک حالا روش‌های امن‌تری برای اتصال به اکانت‌های کاربران به وجود آمده است.

 

به نظر می‌رسد اثبات صحت ادعاهای کاترین لوسه می‌تواند مدیران فیس‌بوک را با چالش روبرو سازد؛ آنها از زمان فراگیر شدن این شبکه اجتماعی همواره با اعتراض‌ها و نگرانی‌های گسترده پیرامون حریم خصوصی کاربران روبرو بوده‌اند و عیان شدن چنین واقعیتی احتمالا برای آنها بی‌هزینه نخواهد بود.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 30 تیر 1392  8:47 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار FaceBook ***سرقت حساب‌های كاربری توئیتر، فیس‌بوك و گوگل پلاس ***

سرقت حساب‌های كاربری توئیتر، فیس‌بوك و گوگل پلاس

سرقت حساب‌های كاربری توئیتر، فیس‌بوك و گوگل پلاس

شركت امنیتی Trend Micro دو افزونه خرابكار مرورگر كشف كرده است كه حساب‌های كاربری توئیتر، فیس‌بوك و گوگل پلاس را سرقت می‌كنند. 



به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، مهاجمان لینك‌هایی را به این سایت‌های شبكه‌های اجتماعی در این افزونه‌ها تعبیه كرده‌اند كه درصورتی‌كه بر روی آنها كلیك شود، از كاربر می‌خواهند كه یك به‌روز رسانی video player را نصب نمایند. این یك روش معمول هكرها برای به دام انداختن كاربران و نصب نرم‌افزارهای خرابكار است. 

این به‌روز رسانی جعلی video player كاربر را با اشاره به ویدئویی در مورد یك زن جوان كه خودكشی می‌كند، فریب می‌دهد. 

این به‌روز رسانی حاوی یك امضای رمزنگاری است كه برای صحت سنجی این موضوع كه این برنامه توسط یك توسعه دهنده معتبر تولید شده و دستكاری نشده است، به كار می‌رود. 

هنوز مشخص نیست كه این امضا به طور جعلی ایجاد شده است یا اینكه كلید امضای یك سازمان معتبر نشت یافته و برای این مقصود مورد استفاده قرار گرفته است. 
هكرها اغلب سعی می‌كنند گواهی‌های دیجیتالی معتبر را از توسعه دهندگان معتبر سرقت كنند تا بدافزار تولید شده توسط آنها كمتر مشكوك به نظر برسد. 

درصورت اجرای این به‌روز رسانی، این بدافزار یك افزونه جعلی فایرفاكس یا كروم را نصب می‌نماید. 

پلاگین‌های خرابكار سعی می‌كنند با استفاده از نام‌های Chrome Service Pack ۵.۰.۰ و Mozilla Service Pack ۵.۰، معتبر به نظر برسند. یك افزونه جعلی دیگر با نام F-Secure Security Pack ۶.۱.۰ نیز سعی می‌كند وانمود كند كه متعلق به شركت فنلاندی F-Secure است. 

این پلاگین‌ها به وب‌سایت دیگری متصل شده و یك فایل پیكربندی را دانلود می‌كنند كه به آنها اجازه می‌دهد اطلاعات ورود حساب‌های شبكه اجتماعی فیس‌بوك، گوگل پلاس و توئیتر را سرقت كنند

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 12 مرداد 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار FaceBook***دستگیری هتاک یک زن در فیس‌بوک***

دستگیری هتاک یک زن در فیس‌بوک

رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان از شناسایی و دستگیری عامل هتک حیثیت بانوی ۲۴ ساله گیلانی در فیس‌بوک خبرداد. 



به گزارش ایتنا سرهنگ ایرج محمدخانی، در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی ارجاع یک فقره پرونده از دادسرای رشت به دادخواهی یک بانوی ۲۴ ساله گیلانی، مبنی بر هتک حیثیت وی در فیس‌بوک، موضوع به صورت ویژه در دستورکار ماموران پلیس قرار گرفت. 

رییس پلیس فتای استان گیلان افزود: کارآگاهان فتا در پی‌جویی‌های خود متهم که قصد داشت، پشت نقاب مجازی هویت واقعی‌اش را پنهان کند، شناسایی کردند. 

وی افزود: پس از شناسایی متهم، ماموران اقدام به اخذ مجوزهای قضایی کرده و یک عملیات متهم را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. 

محمدخانی با بیان اینکه در بازرسی از منزل متهم یک دستگاه کیس، یک دستگاه لپ‌تاپ، یک عدد فلش مموری و سه عدد گوشی تلفن‌همراه هوشمند کشف و ضبط شد، گفت: متهم در بازجویی‌ها اعتراف کرد که پس از ساخت پروفایلی زمینه تهدید و هتک حیثیت شاکیه را فراهم کرده است. 

رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینکه متهم با قرار و ثیقه ۵۰۰ میلیون ریالی روانه زندان شد، تصریح‌کرد: بر اساس فصل پنجم ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، هر فردی که به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

شنبه 12 مرداد 1392  11:34 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تغییرات جدید در فیس بوک

فیسبوک بار دیگر تغییراتی در وب‌سایت خود ایجاد کرد که این تغییرات مربوط به خبرخوان این شبکه اجتماعی محبوب است.

 تاکنون به درستی مشخص نبود بخش خبرخوان فیسبوک بر چه اساسی محتویات را برمی‌گزیند.


با توجه به اهمیت اقتصادی این صفحه، فیسبوک تغییراتی ایجاد کرده که بر اساس آن‌ها ممکن است اخبار قدیمی "دوستان مهم‌تر" بیشتر نشان داده شوند.

دست‌اندرکاران از ایجاد تغییر در خبرخوان این شبکه اجتماعی پرده برداشتند.

بخش خبرخوان (News Feed) به نوعی قلب فیسبوک است. وقتی کاربر وارد حساب کاربری خود می‌شود، در این بخش می‌تواند ببیند که دوستانش در غیاب او چه فعالیت‌هایی داشته‌اند و چه تغییراتی در استتوس خود ایجاد کرده‌اند.

تاکنون به درستی مشخص نبود که صافی‌های موجود بر اساس چه معیارهایی اخبار را برمی‌گزینند.

این شبکه اجتماعی ظاهرا اطلاعاتی را در بخش خبرخوان نشان می‌دهد که از نظر فیسبوک مهم هستند.

به گفته لارس بک‌استورم، یکی از مهندسان فیسبوک، در مجموع ۳۰ هزار عامل مختلف وجود دارند که الگوی گزینش اخبار در بخش خبرخوان را تعیین می‌کنند. عواملی که از وزن و اهمیت متفاوتی برخورداند؛ مثلا این‌که یک کاربر تا چه حد با یکی از دوستان خود در ارتباط است، پست‌های او را لایک می‌زند، برای دیگران می‌فرستد یا زیر پست‌هایش کامنت می‌گذارد.

بک‌استورم می‌گوید: هدف ما این است که مطمئن شویم کاربران هیچ خبر مهمی را از دست نمی‌دهند؛ اخباری که به صدر اخبار خبرخوان نرسیدند اما فاصله چندانی با بالا نداشتند.

به جای نشان‌دادن همه خبرهای تازه، ماجراهایی را برجسته می‌کنیم که برای کاربر مهم هستند، حتی اگر جدید هم نباشند.

فیسبوک از جمله به عواملی اشاره کرد که بر نشان‌دادن یا ندادن برخی از تازه‌ها تأثیر می‌گذارند؛ به‌عنوان مثال کاربران فیسبوک از این به بعد پس از ورود به حساب خود تنها گزیده‌ای از تازه‌ترین تغییرات را نمی‌بینند بلکه مثلا خبرهایی را دریافت می‌کنند که تا به حال ندیده‌اند؛ خبرهایی که ممکن است حتی قدیمی‌تر باشند.

به گزارش دویچه وله، این تغییر"تداوم ماجرا" (Story Bumping) نامیده شده است. نمایش پست‌ها یا تغییرات قدیمی در استتوس دوستان بر اساس اهمیت دوستان تعیین می‌شود. بنا بر برداشت فیسبوک، تغییرات در استتوس دوستی که برای یک کاربر "مهم‌تر" است، از جذابیت بیشتری برخوردار است.

50 فعالیت اخیر هر کاربر از این پس یکی از مبناهای به‌ روزکردن اخبار در خبرخوان می‌شوند؛ مثلا اگر کاربری در مدت اخیر با یکی از دوستان بیشتر گفت‌وگو کرده یا عکس و لینک رد و بدل کرده باشد، تغییرات استتوس این دوست بیشتر در بخش خبرخوان نشان داده می‌شوند.

فیسبوک این ویژگی را "آخرین نقش‌آفرین" (Last Actor) نامیده است.

تغییرات استتوس یک دوست مشخص، پس از این در بخش خبرخوان به ترتیب زمان نمایان می‌شوند البته این تغییر بر خلاف دو مورد قبل هنوز عملی نشده است. دست‌اندکاران فیسبوک این ویژگی را "تغییر استتوس نقش‌آفرین به ترتیب زمان" (Chronological by Actor) نام گذاشته‌اند.

بخش نیوزفید برای فیسبوک از اهمیت ویژه‌ای برخوردارست. در این صفحه مهم‌ترین تبلیغات جا داده می‌شوند. به همین دلیل فیسبوک تلاش می‌کند کاربران را هر چه طولانی‌تر در این بخش نگهدارد.

فیسبوک اعلام کرد که تغییرات تازه اعمال‌شده تأثیری بر نمایش تبلیغات نخواهند داشت.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 17 مرداد 1392  3:04 PM
تشکرات از این پست
a_sadri
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

احتمال رفع فیلتر فیس‌بوک

 روحانی با انتقاد از وضعیت حاکم بر فضای مجازی، گفته بود که شرایط فعلی اینترنت را در شأن مردم نمی‌داند و یکی از وعده‌های دولت تدبیر و امید، سازماندهی به وضعیت کنونی فضای مجازی است.

 
احتمال رفع فیلتر فیس‌بوک



چند روز پس از روی کار آمدن رسمی دولت دکتر روحانی، سایت هاشمی رفسنجانی در اقدامی معنادار و همزمان با درخواست‌ها و خوش‌بینی کاربران فیس‌بوک به رفع فیلتر این شبکه اجتماعی در ایران، جمله‌ای مثبت از هاشمی رفسنجانی را که سال گذشته بیان شده بود بازنشر کرد؛ در حالی که تا کمتر از دو هفته دیگر وزیر جدید ارتباطات بر کرسی می‌نشیند و آن زمان کلید دولت امکان باز کردن قفل فیلترینگ را خواهد داشت.

انصاف نیوز در ادامه نوشت: شنیده‌ها حاکی از تصمیم دولت روحانی برای گشوده شدن دایره سایت‌هایی است که به دلایل عجیب و یا با نگاهی سیاسی فیلتر شده‌اند.
دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی با انتقاد از وضعیت حاکم بر فضای مجازی، گفته بود که شرایط فعلی اینترنت را در شأن مردم نمی‌داند و یکی از وعده‌های دولت تدبیر و امید، سازماندهی به وضعیت کنونی فضای مجازی است.

هاشمی در همایش تحولات خاورمیانه و آینده نظم منطقه‌ای که خرداد ماه سال ۹۱ در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد به بیان نکاتی متفاوت درباره انقلاب‌های منطقه و ابزارهای نوین اطلاع‌رسانی پرداخته بود که گزیده سخنان مرتبط با موضوع ابزارهای جدید اطلاع رسانی و فیس‌بوک در پی می‌آید.


«نقطه ضعف همه کشورهای جهان سوم این است که اجازه نمی‌دهند احزاب در آنها شکل بگیرند. اگر احزاب در این دولت‌ها شکل می‌گرفت و مردم وارد صحنه می‌شدند و اصلاحات به وجود می‌آمد دیگر انقلابی صورت نمی‌گرفت. در این شرایط نیروهای سیاسی و فرهیخته عمیقاً ناراضی هستند که به بازی گرفته می‌شوند. اگر در مسیر درست به حضور نیروهای سالک، خیرخواه و باسواد به صورت NGO ها و احزاب بزرگ اجازه فعالیت داده می‌شد دیگر نیازی به انقلاب نبود. اصلاحات مفیدتر از انقلاب جامعه را به سمت درستی حرکت می‌دهد. امروز عصر انفجار اطلاعات است و این مهم‌ترین تفاوت شرایط زمانی برای انقلاب ما و انقلاب‌های امروز منطقه است. قیام ۱۵ خرداد را که مردم ما انجام داده‌اند و شهدای بسیاری داشت در دنیا بسیار کم مطرح شد. روزنامه‌های خارجی تنها چند کلمه‌ای و آن هم حرف‌های رژیم را می‌نوشتند اما اکنون وقتی یک خبرنگار به زندان می‌رود در کل دنیا پخش می‌شود. رسانه‌های آزاد و مخصوصاً سایت‌ها که درگیر دولت نیستند گاهی هم با اغراق و بزرگ‌نمایی این موضوعات را مطرح می‌کنند. این گونه انفجار اطلاعات دیگر بسته نمی‌شود البته عوارض بدی هم دارد اما ما برخلاف عده‌ای که فکر می‌کنند این جریان‌ها خطرناک است فکر می کنیم این جریان به سعادت بشریت کمک می‌کند و چیز مبارکی در دنیاست. امروز یک صفحه فیس بوک که هزینه‌ای برای مردم ندارد تبدیل به موضوع خبری در تمام تلویزیون‌ها و دستگاه‌های دنیا می‌شود.»


با توجه به نزدیکی دیدگاه‌ها و نیز نیروهای مورد استفاده دکتر روحانی به هاشمی رفسنجانی، بازنشر این نظر هاشمی در این مقطع نشانه قوی احتمال رفع فیلتر شبکه اجتماعی فیسبوک است که بنا بر آمارهای منتشر شده چند میلیون از ایرانیان در آن عضویت دارند.

هم اکنون فرزندان و دیگر اعضای خانواده بسیاری از مقامات کشوری و نیز برخی از مسولان رده پایین‌تر و همچنین بسیاری از فعالان سیاسی و تقریبا اکثریت فعالان مطبوعاتی و همچنین بسیاری از چهره‌های شناخته شده دیگر حوزه‌ها، صفحاتی به نام خود در فیس‌بوک دارند که هر از گاهی برخی از آنها در رسانه‌ها هم بازتاب پیدا می‌کند.

نکته جالب اینکه طبق گفته مسئولان (از جمله مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای‌عالی فضای مجازی)، «عضویت در این شبکه‌ها به‌طور طبیعی جرم نیست اما دور زدن سامانه فیلترینگ کشور طبق قانون جرم محسوب می‌شود»! موضوعی که از نظر افکار عمومی توجیه شدنی نیست؛ آخر اگر عضویت در آن جرم نیست و مردم بخواهند وارد آن بشوند پس چرا ابتدا با قرار دادن فیلتر، جلوی این عمل غیرمجرمانه(دسترسی به فیسبوک) گرفته می‌شود تا بعد از آن گفته شود که عبور از فیلتر، عملی مجرمانه است؟
 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 20 مرداد 1392  1:50 PM
تشکرات از این پست
onehamed
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار FaceBook ***انتشار عکس‌ جنازه همسر در فیس‌بوک! + عکس***

انتشار عکس‌ جنازه همسر در فیس‌بوک! + عکس

به گزارش فرازنیوز، مدینا 31 ساله پس از اینکه همسرش جنیفر آلفونسو 26 ساله را در آشپزخانه به قتل رساند، در صفحه شخصی اش نوشت :«من بخاطر قتل همسرم به زندان میروم و یا به مرگ محکوم میشوم و شما دوستان مرا در خبرها خواهید دید. همسرم مرا با مشت می  زد و من دیگر نمی توانستم رفتار تحقیر آمیزش را تحمل کنم و کاری را که باید انجام دادم و امیدوارم شما درکم کنید.»


مدینا همچنین عکسی از جسد همسرش را منتشر کرد و برای آن نوشت : «خدا جنیفر آلفونسو را بیامرزد.» این عکس برای 5 ساعت در فیس بوک در دسترس بود تا اینکه اکانت او کاملا از دسترس خارج شد.
 


به نوشته میامی هرالد ، مدینا با حضور در یکی از پاسگاه های پلیس به قتل همسرش به ضرب گلوله اعتراف کرد. او پیش از حضور در پاسگاه پلیس به نزد پدرش رفته و خبر قتل همسرش را به او داده بود

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 21 مرداد 1392  7:43 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ترفند تازه فیس‌ بوک چیست؟

فیس بوک برای افزایش تعداد کاربران مشهور وشناخته شده در حال آزمایش قابلیت جدیدی است تا هنرمندان ، بازیگران و ورزشکاران را هر چه بیشتر به حضور در این سایت ترغیب کند.

برنامه خاصی که به این منظور طراحی شده تنها از سوی اشخاص مشهور یا مدیران برنامه آنها قابل استفاده خواهد بود و به طور عادی از طریق فیس‌بوک عرضه نمی‌شود.


از طریق این برنامه دسترسی به درخواست‌ها و اخبار و رویدادهای مرتبط با افراد مشهور در فیس‌بوک ساده‌تر می‌شودو آنها سریع‌تر می‌توانند به طرفدارانشان پاسخ بدهند.

فیس بوک می‌گوید در حال آزمایش تعدادی از امکانات این برنامه برای دسترسی همراه است و ابتدا آن را برای آزمایش در اختیار گروه محدودی قرار می دهد.

پیش از این سایت توییتر هم امکانات مشابهی را در دسترس کاربران خود قرار داده بود و به نظر می رسد فیس بوک در رقابت با توییتر این امکانات را ارائه کرده است. همچنین این سایت امیدوار است از این طریق شاهد کند شدن روند ریزش کاربرانش باشد که در ماه های اخیر به علت بی توجهی به نکات امنیتی و حریم شخصی تشدید شده است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 مرداد 1392  9:46 AM
تشکرات از این پست
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 6815
محل سکونت : خراسان

فيس بوک باکدام تصاویر مشکل دارد/سند

مسئولان و دست اندرکاران سايت اجتماعي فيس بوک تحمل ديدن تصوير حضرت آيت الله سيد "علي خامنه اي" رهبر انقلاب اسلامي ايران و يا پرچم حزب الله به عنوان نماد اين حزب را ندارند.

 

 

به نقل از  شيعه آنلاين،‌ بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد که گويا مسئولان و دست اندرکاران سايت اجتماعي فيس بوک تحمل ديدن تصوير حضرت آيت الله سيد "علي خامنه اي" رهبر انقلاب اسلامي ايران و يا پرچم حزب الله به عنوان نماد اين حزب را ندارند.

از همين رو اخيرا تعداد زيادي از صفحاتي که عکس هاي حضرت آيت الله خامنه اي يا پرچم حزب الله در آن وجود داشته را فيلتر کرده است.

نکته قابل توجه اين است که بر اساس تصميم مسئولان فيس بوک، مهم نيست که عکس گذاشته شده از رهبر انقلاب اسلامي ايران يا پرچم حزب الله جديد باشد يا قديمي. يعني حتي اگر در آرشيو يکي از صفحات فيس بوک چنين عکسي گذاشته شود، توسط فيس بوک بسته خواهد شد.

براي نمونه تصوير يکي از اين صفحات را منتشر کرده ايم که بيش از 100 هزار عضو (لايک) داشته را طي چند روز اخير بسته در حالي که اين صفحه هيچ مطلب غير قانوني – طبق قوانين فيس بوک – منتشر نکرده بود.

 

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

جمعه 25 مرداد 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 6815
محل سکونت : خراسان

فیس بوک، روح و روان کاربران را به هم می ریزد

نتایج تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک حس رفاه و رضایت از زندگی بزرگسالان جوان را کاهش می دهد.

 

 

محققان دانشگاه میشیگان اعلام کردند که استفاده از فیس بوک موجب می شود که مردم احساس بدتری نسبت به رضایت و رفاه زندگی خود داشته باشند و هرچقدر آنها بیشتر از فیس بوک استفاده کنند این احساس بدتر می شود.

این تحقیق که شرکت کنندگان را به مدت دو هفته دنبال کرده است می افزاید که استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک می توانند تبعات منفی روانشناختی نیز به دنبال داشته باشد.

 

فیس بوک در حال حاضر بیش از یک میلیارد نفر عضو دارد که نیمی از این تعداد روزانه به آن مراجعه می کنند.

محققان اظهار داشتند: از نظر ظاهری، فیس بوک ارائه کننده یک منبع با ارزش برای تحقق نیاز اولیه انسان به ارتباطات اجتماعی است اما به جای ارتقا احساس رفاه و خوشی فیس بوک این احساس را در فرد تخریب می کند.

 

گراهام جونز روانشناس اینترنت از انجمن روانشناسی بریتاینا که بخشی از این تحقیقات نبوده است گفت: این تحقیق مسئله ای را نشان می دهد که سایر تحقیقات نیز بر آن تأکید کرده اند، تحقیقاتی که نشان می دهند فیس بوک دارای تبعات منفی روانشناختی بوده، افزایش یافته است.

در این میان برخی از تحقیقات نشان می دهد که این شبکه اجتماعی تأثیرات مثبتی هم روی کاربران خود دارد.

 

در این تحقیق شرکت کنندگان به پرسشهای درباره چگونگی احساس، نگرانی، احساس تنهایی و میزان استفاده از فیس بوک از انجام آخرین تحقیق، پاسخ داده اند.

نتایج این تحقیقات نشان داد که هرچقدر افراد بیشتر از فیس بوک استفاده کنند احساس آنها بدتر می شود. همچنین مشخص شد که هرچقدر افراد بیشتر از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند سطح رضایت آنها از زندگی بیشتر کاهش پیدا می کند.

 

محققان همچنین دریافته اند که افراد زمانی از فیس بوک بیشترین استفاده را می کنند که احساس تنهایی می کنند و این احساس تنهایی صرفا به معنای تنها بودن آنها در آن لحظه نیست.

محققان اظهار داشتند که تحقیقات آنها نخستین تحقیقی است که تأثیر فیس بوک را روی رفاه کاربرانش طی زمان بررسی کرده است.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

شنبه 26 مرداد 1392  2:12 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فیس‌بوک از مشخصات دولت مردمی است! (طنز)

البته ما از دیگر وزیران توقع نداریم به آن‌جا بروند، چون آقای ظریف در سفرهای خارجی می‌تواند بدون محدویت به آن دسترسی داشته باشد و بنویسد، اما...

 
فیس‌بوک از مشخصات دولت مردمی است! (طنز)


طنز روز
رضا ساکی

اگر اهل اینترنت و اینترنت‌بازی و شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه شبکه معلوم‌الحال فیس‌بوک باشید، می‌دانید که آقای ظریف، وزیر امور خارجه، عضو فیس‌بوک شده‌اند و تا الان ۴۲.۱۸۱‏ نفر صفحه‌شان را دیده‌اند‏‏ و پسند کرده‌اند و ‏۱۳.۵۶۶‏ نفر برای آقای ظریف نظر و تبریک گذاشته‌اند!

آقای ظریف در این صفحه نوشته‌اند:

«با تشکر از لطف همه دوستان. به دنبال سؤال برخی از شما عزیزان، عرض می‌کنم که این صفحه توسط من و فرزندانم به‌روز می‌شود. محمدجواد ظریف»


به نظرم یکی از مشخصات دولت مردمی همین است.
همین که وزیر، آن هم وزیر امور خارجه دولت، همراه و هم‌گام با مردم از فیلترشکن استفاده کند و بیاید توی فیس‌بوک چیز بنویسد!
این یعنی در کنار مردم بودن.

می‌دانید که رییس‌جمهور دیروز در مراسم معارفه‌ی وزیر خارجه گفته‌اند: «صدای مردم را نشنویم، شکست می‌خوریم!»
به نظرم یکی از راه‌های شنیدن صدای مردم همین حضور شبکه‌های اجتماعی است.

وقتی آقای ظریف چیزی می‌نویسد و شش‌هزار نفر زیر آن نوشته نظر می‌گذارند، یعنی دارد صدای مردم را می‌شنود.
به هر حال آقای وزیر امور خارجه در شبکه‌ اجتماعی بلاتکلیف فیس‌بوک هستند.
البته ما از دیگر وزیران توقع نداریم به آن‌جا بروند، چون آقای ظریف در سفرهای خارجی می‌تواند بدون محدویت به آن دسترسی داشته باشد و بنویسد، اما وزیران دیگر اگر بخواهند وارد این شبکه بشوند، دچار دردسر می‌شوند، چون گاهی فقط نیم‌ ساعت باید برای ورود به این فضای مشکوک زمان صرف کرد که با توجه به حجم کار وزیران، برای‌شان مناسب نیست.

باقی بقای‌تان!

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 27 مرداد 1392  2:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها