نقل قول bivafa
نقل قول prompet
نقل قول bivafa
نقل قول PROMPET
اگر قضاست که می رم به عشق تو آری
بکارهای قضا و قدر چکار مرا؟
سلام
دوست عزیز مشاعره آن هست که حداقل دوطرفه باشه، یعنی مثلاً شما بگی بعد یکی دیگه بگه و بعد دوباره شما و همینطور الی آخر ! حال در بالا میبینم که جنابعالی دو پست متوالی را خودتان درج کردید!! یعنی ظاهراً خودتون با خودتون مشاعره کرده اید!!
و یه توصیه دوستانه هم دارم براتون....با توجه به اینکه میبینم که شما در این تاپیک حضور فعالی دارید میخواستم ضمن تشکر ازتون خواهش کنم در کنار این برنامه به کارهای دیگری که نتایج مثبت(چه برای خودتون و چه برای سایت)داشته باشه بپردازید ، بنده نیز در تالار تحت مدیریتم پذیرای شما برای هرگونه فعالیت و کارهای نوآورانه هستم.
موفق باشید
سلام دوست عزیز خیلی سپاس گذار از توضیحتان. اگر صفحات قبلی را بررسی کنید بیشترین پست مربوط به من است واز این مسئله اطلاع کامل دارم وبهتر بود قبل از اظهار نظر یک بررسی انجام می دادید
مشکلاتی شبیه به این مورد مربوط به قطع و وصلی اینترنت است نه بی اطلاعی من
با تشکر
سلام مجدد
بله بنده از فعالیت گسترده ی شما در ایت تاپیک اطلاع کامل دارم و به همین جهت بود که عرض کردم که دوست داریم فعالیتتون فقط معطوف به اینجا نباشه و در تالارهای دیگر هم حضور فعالتون رو داشته باشید!
تا اونجایی که من در این چندساله که عضو راسخون بودم دیدم قطع و وصل سایت باعث میشه که یک پست مثلاً چندین مرتبه ثبت بشه،اما شما در اینجا دو پست مجزا را ثبت نمودید که خب این را قطعاً از قبل اطلاع داشتید.... اما به هر حال پیش آمده و کاریش نمیشه کرد.
سپاس
سلام
صرفا جهت اطلاع چون دیدم دو تا پست کاملا مشابه برام ثبت شده پست تکراری دوم را ویرایش کردم و تغییر دادم تا روند مشاعره بیشتر از این بهم نخورد.