0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

تصادف دو مینی‌بوس، شیشه‌ی عمر دانش‌آموز ۱۳ ساله را شکست

صبح امروز بر اثر برخورد دو دستگاه مینی‌بوس در محور آبنیل به پیربکران ۶ نفر مصدوم شدند و یک نوجوان ۱۳ ساله نیز جان خود را از دست داد.

به گزارش ایمنا،‌ ساعت ۷:۱۷ صبح امروز در تماسی با اتاق فرمان فوریتهای پزشکی (۱۱۵) اعلام شد که دو دستگاه خودروی مینی‌بوس که یکی از آنها سرویس مدرسه بوده است در محور آبنیل به پیربکران از توابع شهرستان فلاورجان با یکدیگر برخورد کرده‌اند.
بر اساس این گزارش بلافاصله پس از اعلام حادثه، یک واحد امداد فوریتهای پزشکی از پایگاه جاده‌ای اورژانس پیش‌بیمارستانی بهاران بر بالین مصدومان حاضر شد و آنان را به بیمارستان امام خمینی (ره) فلاورجان منتقل کرد.
این گزارش حاکی است، حادثه‌ی مذکور ۶ مصدوم بر جای گذاشت و یک پسر دانش‌آموز ۱۳ ساله نیز بر اثر شدت جراحات وارده جان باخت.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:07 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

ناطقی از پتروشیمی تبریز هفتم شد

مرحله سوم تور دوچرخه سواری بین المللی لانکاوی در مالزی با کسب رده هفتمی برای رکابزن اصفهانی پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

به گزارش ایمنا، مرحله سوم این مسابقات، امروز (یکشنبه) در مسیر "ملاکا به پریت سولوگ" برگزار شد و در پایان، رکابزنان ایتالیا، هلند و مالزی به ترتیب رده‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.
رده بندی رکابزنان ۲ تیم باشگاهی پتروشیمی تبریز و دانشگاه آزاد به شرح زیر است:
حسین ناطقی از تیم پتروشیمی تبریز هفتم شد.
رامین ملکی از تیم پتروشیمی تبریز در رده نهم قرار گرفت.
علیرضا حقی از تیم دانشگاه آزاد در رده سیزدهم ایستاد.
"فردی گونزالس" از تیم دانشگاه آزاد چهاردهم شد.
میگوئل نینو کوردور" از تیم دانشگاه آزاد در رده بیست و هفتم قرار گرفت.
حسین عسگری از تیم پتروشیمی تبریز رده سی و پنجم ایستاد.
سایر رکابزنان این ۲ تیم نیز در رده‌های بعدی جدول جای گرفتند.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:08 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

رای هر ایرانی ارتقای ضریب امنیتی کشور در ابعاد جهانی است

کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان و خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان به نمایندگی از تمام کارفرمایان این استان، از مردم همیشه در صحنه و انقلابی میهن اسلامیمان دعوت می‌کند تا با حضور گسترده در انتخابات، به انتخاب افراد متعهد، متدين و شجاع اقدام کنند.

به گزارش ایمنا متن بیانه بدین شرح است:
حضور در انتخابات، به عنوان يك تكليف الهي است و يك تكليف وجداني و ملي است.(مقام معظم رهبری)
اینک که در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم وظیفه‌ای همگانی است که ملت شریف ایران با حضور در انتخابات، برای تشکیل مجلسی توانمند، كارآمد و در خور شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش کند.
انتخابات قبل از این‌که تکلیف و وظیفه‌ای برای مردم باشد، حق مسلم آنان است که با بهره‌مندی از آن تعلق خود را به ایران و ایرانی و سعادت آحاد ملت نشان می‌دهند.
رأی هر رأی‌دهنده فارغ از این‌که به چه شخص یا گرایشی متمایل باشد، به صرف حضور در انتخابات و انجام تکلیف شرعی، سبب گرمی بخشی و ارتقاء ضرایب امنیتی کشور در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی می‌‌شود.
جامعه کار و تولید بیش از همه می‌داند که ایجاد ثبات و امنیت چه نقش مهم و اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد و به تبع آن چه نقشی در بهبود کیفیت معیشت مردم دارد.
در روز انتخابات نیز با دلی پرامید و آرزوی روزهایی خوش و با برکت برای کشور با تیزبینی و مطالعه دقیق آراء و نظرات نامزدهای انتخاباتی و با توجه به سوابق آنان و نظر اندیشمندان و کارشناسان حوزه ‌های اجتماعی به پای صندوق‌های رأی می‌رویم و برگه‌های سرنوشت کشور را به مجریان امین و قانونی می‌سپاریم و با اطمینان به ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران منتظر شنیدن نظر اکثر مردم می‌نشینیم.
حضور آگاهانه ما در انتخابات بالاترین نهاد قانون‌گذاری کشور، گامی اساسی است برای بهبود وضعیت کشور در تمام حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ، و این روشی است که تمامی کشورهای توسعه یافته برای حرکت در مسیر توسعه انتخاب کرده‌اند.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:08 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

من مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان هستم!

خدابخش در واکنش به اظهارات مدیرکل امور جوانان استان اصفهان گفت: من مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان هستم!

رشید خدابخش در پاسخ به اظهارات مدیرکل امور جوانان استان اصفهان مبنی بر اینکه هنوز مدیرکل ورزش و جوانان در استان اصفهان معرفی نشده است و با ابلاغ وزیر ورزش و جوانان این انتخاب انجام خواهد شد به ایمنا گفت: من مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان هستم، از طرف وزیر ورزش و جوانان با این عنوان با من مکاتبه می شود و حقوق حوزه جوانان نیز با امضای من پرداخت می شود.
وی ادامه داد: فردا حوزه جوانان به ساختمان تربیت بدنی در آبشار نقل مکان می کند و روند این تغییرات به صورت قانونی در حال انجام است.
خدابخش در خصوص اظهارات امینی مبنی بر اینکه استاندار اصفهان به صراحت از عدم انتخاب خدابخش به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان صحبت کرده اند گفت: با استاندار تماس بگیرید و بپرسید صحبت های امینی درست است یا غلط؟ امینی از جانب استاندار این مساله را بیان کرده و علت را باید از آنها جویا شد.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:09 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

رشد بیش از ۱۱درصدی تولید فولادخام در کشور

میزان تولید فولادخام کشور تا اواخر بهمن امسال با رشد ۱۱.۱درصد روبه‌رو شد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، شرکت فولاد مبارکه با تولید ۵.۱ میلیون تن،‌ خوزستان با ۳ میلیون تن و ذوب‌آهن با ۲.۱ میلیون تن به ترتیب بیشترین ارقام تولید را طی این مدت در اختیار داشتند.
گزارش‌های نخستین نشان می‌دهد، ‌‌در مدت مشابه سال گذشته ۱۱.۶میلیون تن فولاد خام در کشور تولید شده است.
تا اواخر بهمن سال جاری بیش از ۱۲میلیون و ۹۰۰ هزار تن شمش فولادی تولید شد.
در این میان شرکت‌های خصوصی با رشد ۴۸ درصدی،‌ بیش از یک میلیون و ۱۸۶ هزار تن فولاد خام تولید کردند در حالی که شرکت فولاد‌مبارکه با تولید ۵.۱ میلیون تن،‌ خوزستان با ۳ میلیون تن و ذوب‌آهن با ۲.۱ میلیون تن به ترتیب بیشترین ارقام تولید را در اختیار داشتند.
از سوی دیگر تولید محصولات فولادی در کشور تا اواخر بهمن امسال نیز با رشد ۸ درصدی از مرز ۱۵میلیون و ۷۰۰هزار تن گذشت در حالی که طی مدت مشابه سال گذشته ۱۴.۵میلیون تن از این محصولات تولید شده بود.
طی یازده ماهه امسال بخش خصوصی با اندکی فاصله نسبت به فولاد مبارکه به تولید ۴.۹میلیون تنی دست یافت در حالی که شرکت فولاد مبارکه ۵.۱ میلیون تن محصول تولید کرد.
همچنین ملی فولاد و ذوب آهن نیز با تولید ۳.۱ میلیون و ۲.۴میلیون تن در جایگاه‌های بعدی تولید محصولات فولادی قرار گرفتند.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:11 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

کاندیداها رفاقت، اتحاد و رعايت اخلاق انتخاباتي را مدنظر داشته باشند

فرماندار فریدن گفت: کاندیداها رفاقت، اتحاد و رعايت اخلاق انتخاباتي را مدنظر داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ايمنا از فريدن، اسدالله احمدي در جلسه شوراي اداري شهرستان با تاكيد بر بيانات معظم له به ارتقاي سطح اخلاقي اشاره و انتخابات پيش رو را آزموني بزرگ در رعايت قانون و اخلاق براي مسئولين، داوطلبين، ستادها، هواداران و مردم برشمردند و بیان داشت: در عين رقابت، رفاقت و اتحاد و رعايت اخلاق انتخاباتي مدنظر است.
 وی افزود: بار دیگر با برگزاری يك انتخابات سالم و پرشكوه به جهانیان نشان خواهیم داد که ايران اسلامي همواره الگوي مردم سالاري ديني در جهان است.
احمدي اظهار داشت: در ۱۷۱ شعبه اخذ راي شهرستان هاي فريدن، فريدونشهر و چادگان بيش از 3هزار نفر در مسوولیت های اجرای، نظارتی، بازرسي و حفاظت از انتخابات ۱۲ اسفندماه را به عده دارند به طوری که 95 درصد از مسوولين برگزاري انتخابات از احاد مردم هستند.
فرماندار فريدن با اعلام آمادگی کامل شهرستان در امر برگزاري انتخاباتي سالم با حضور مردم هميشه در صحنه شهرستان فريدن افزود: انتخابات يك تكليف الهي است و همگان موظف هستند كه در آن شركت کرده تا زمينه حضور حداكثري در شهرستان فراهم شود. 
همچنین عليرضا رضايي معاون فرماندار با اشاره به فرازهايي از منويات مقام معظم رهبري حضور و مشاركت در عرصه انتخابات را فريضه اي واجب بيان كرده و اظهار داشت: حضور در صحنه انتخابات براي رضاي خدا و تقويت نظام اهميت بسيار دارد.
وی افزود: انقلابي كه با رهنمودهاي حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري وخون شهدا به ثمر رسيده است بايد حفظ و حراست شود و این حفظ و حراست از دستاوردها فقط و فقط در پرتو حضور در عرصه هاي مختلف انقلاب بويژه صحنه انتخابات حاصل مي شود.

تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

۱۳ هزار نیروی اجرایی، فرایند الکترونیکی شدن انتخابات را آموزش دیدند

رييس كميته آموزش ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: ۱۳ هزار نفر از عوامل اجرايي برگزاري انتخابات مجلس نهم در استان اصفهان آموزش هاي الكترونيك ديدند.

به گزارش ایمنا پوراحمدی با اعلام اين مطلب اظهار داشت: اين كميته در دو بخش آموزش تخصصی و عمومی انتخابات فعاليت مي كند و تاكنون ۱۳ هزار نفر در استان نيز تحت آموزش هاي تخصصي اين كميته قرار گرفته اند.
وی با اشاره به اينكه در بخش آموزش هاي عمومي نيز استان اصفهان اقدام به آموزش مديران استاني و كارشناسان سياسي فرمانداري‌ها كرده است، گفت: برگزاري ۳۰ سمينار با ۵ عنوان آموزشي شامل آشنايي با مسائل سياسي احزاب ، جريان شناسي سياسي و انديشه هاي سياسي اسلام و... از جمله عناوين اين آموزش ها بوده است.
رييس كميته آموزش ستاد انتخابات استان اصفهان زمان انجام آموزش هاي تخصصي اين كميته را تا اواسط بهمن ماه دانست و اضافه كرد: ۴ عنوان آموزشي شامل ۱۴ سرفصل در اين بخش آموزش داده شده است كه در‌ اين زمينه اقدام به صدور ۱۳هزار گواهينامه آموزشي براي افراد كرده ايم.
پوراحمدی همچنين از مشاركت صدا و سيمای مرکز اصفهان براي آموزش هاي عمومي مردم ياد كرد و گفت: با توجه به الكترونيكي شدن انتخابات و اجراي انتخابات تمام الكترونيك در شهرستان مباركه چندين فيلم آموزشي از سوي صدا وسيما براي آشنايي مردم در اين زمينه تهيه شده است

تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

هوشیاری و دقت بازرسان از عوامل برگزاری انتخابات سالم است

رییس هیئت بازرسی انتخابات شهرستان برخوار گفت: هوشیاری و دقت بازرسان را از عوامل اصلی برگزاری انتخابات سالم همراه با امنیت است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از برخوار، سید مرتضی نریمانی در گردهمایی آموزشی و توجیهی هیات بازرسی انتخابات با سربازرسین و بازرسین انتخاباتی در شهرستان برخوار، از هماهنگی کامل در هیئت های اجرای، نظارت و بازرسی خبر داد و افزود: زمینه حضور حداکثری مردم همراه با برگزاری انتخابات مطمئن و سالم در شهرستان برخوار فراهم شده و توطئه ها و نقشه های دشمنان کشور با دقت عوامل اجرای، نظارت و بازرسی و حضور بی نظیر مردم خنثی می شود.
وی تعداد عوامل بازرسی انتخابات در شهرستان برخوار در دو بخش مرکزی دولت آباد و حبیب آباد را ۶۴ نفر عنوان کرد و گفت: ۶ نفر اعضای اصلی هیئت بازرسی، سه نفر سر بازرس و ۴۱ بازرس در بخش مرکزی و ۱۴ بازرس در بخش حبیب آباد فعالیت می کنند.
وی گزارش تخلفات کاندید ها در شیوه های تبلیغاتی، تخریب کاندید ها و تخلف در شعبه های اخذ رای را از مهمترین وظایف بازرسان نام برد.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:12 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

شکست جنوبی های بحران زده در ۴۶ دقیقه

تیم والیبال گیتی پسند در دیداری که کمتر از یک ساعت به طول انجامید تیم بحران زده مناطق نفت خیز جنوب را شکست داد.

به گزارش ایمنا، در چارچوب رقابت های هفته بیست و ششم لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور از ساعت ۱۷ در سالن مخابرات اصفهان گیتی پسند و مناطق نفت خیز جنوب به دیدار هم رفتند. گیتی پسند به مصاف تیمی رفت که فقط شش بازیکن در ترکیب خود داشت. مناطق نفت خیز جنوب قعرنشین رقابت ها که به دلیل اعتصاب بازیکنانش به علت عدم پرداخت مطالبات با شش بازیکن بومی در زمین مسابقه حاضر شد در دیداری یک طرفه بازی را به حریف خود واگذار کرد. این دیدار در مجموع ۴۶ دقیقه به طول انجامید.
گیتی پسند در سه ست پیاپی با امتیازات ۲۵ بر ۱۲، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسید. گیتی پسند هرچند ۳ امتیاز خانگی این دیدار را به دست آورد اما دیگری امیدی برای صعود به مرحله پلی آف ندارد.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

حاشیه های دیدار گیتی پسند و مناطق نفت خیز جنوب

تیم والیبال مناطق نفت خیز جنوب برای بازی مقابل گیتی پسند فقط شش بازیکن خود را در اختیار داشت. بازیکنان غیربومی تیم اهوازی به دلیل عدم پرداخت مطالباتشان در میدان حاضر نشدند.

به گزارش ایمنا، مهم ترین اتفاق حاشیه ای دیدار تیم های والیبال گیتی پسند و مناطق نفت خیز جنوب اعتصاب بازیکنان تیم جنوبی بود. مناطق نفت خیز جنوب با ترکیب کامل بازیکنانش به اصفهان سفر کرد و تمرین این تیم پیش از بازی هم با حضور همه بازیکنان برگزار شد. اما به جز پنج بازیکن بومی این تیم و کمک مربی آنها سایر بازیکنان به دلیل عدم پرداخت مطالباتشان به حالت اعتصاب به سالن مخابرات نرفتند، نیمکت تیم اهوازی در بازی امروز خالی بود و پنج بازیکن به همراه مربی در زمین حاضر شدند، سرمربی تیم والیبال مناطق نفت خیز نیز روی نیمکت تیمش ننشست. 
گیتی پسند که خود هفته پیش برابر تیم ته جدولی میزان خراسان باخت از این فرصت استفاده کرد و حریف خود را در رقابتی که بدون احتساب زمان های استراحت فقط ۴۶ دقیقه به طول انجامید شکست داد.
استقبال تماشاگران هم از این دیدار بسیار کمرنگ بود، شاید نزدیک به صد تماشاگر در سالن مخابرات حضور داشتند اما حضور پر رنگ ماموران انتظامی در برابر این تعداد تماشاگر جالب توجه بود. 
امروز از حضور مسئولان و مدیران هم در سالن مخابرات خبری نبود، حتی هوشنگ عشایری رئیس هیات والیبال استان اصفهان که در اکثر دیدارهای گیتی پسند در سالن حاضر می شود امروز تماشاگر این بازی نبود.
در اواخر دیدار بازیکنان تیم بسکتبال ذوب آهن که برای دیدار فردا برابر فولاد ماهان آماده می شوند برای تمرین به سالن مخابرات آمدند.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

باریج اسانس پیروز دیدار کویرنشین ها

تیم والیبال باریج اسانس در هفته بیست و ششم لیگ برتر باشگاههای کشور پیشگامان کویر یزد را شکست داد.

به گزارش ایمنا، در چارچوب رقابت های هفته بیست و ششم لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور از ساعت ۱۷ در کاشان باریج اسانس و پیشگامان کویر یزد به مصاف هم رفتند. این دیدار با پیروزی ۳ بر صفر باریج به پایان رسید تا عنوان هشتمی این تیم در جدول رده بندی رقابت ها تثبیت شود.
کاشاني ها که در نيم فصل دوم نتايج خوبي کسب کردند و در خانه براي همه تيم ها مشکل آفرين بودند در اين بازي هم مقابل پيشگامان کوير يزد به پيروزي رسيدند.
تيم باريج اسانس کاشان در اين بازي در گيم هاي اول تا سوم با نتايج ۲۵ بر۲۱، ۲۵ بر۲۲ و ۲۵ بر ۱۸ به پيروزي دست يافت.
باريج اسانس با اين پيروزي ۳۶ امتيازي شد اما همچنان در رده هشتم جدول باقي ماند و تيم پيشگامان کوير يزد هم با اين شکست ۴۲ امتيازي باقي ماند اما به رده ششم جدول برگشت.
باريج اسانس در بازي دور رفت نيز در يزد ۳ بر ۲ پيشگامان كوير را شكست داده بود.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:15 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

باور کن آسمان را می شود روی زمین پیدا کرد

باور کن آسمان را می شود روی زمین پیدا کرد

به بهانه سالگرد شهادت علمدار لشگر امام حسین (ع)، شهید حاج حسین خرازی

«روی زمین دنبال آسمان نگردید. هر چه هست آن بالاست» این جمله ایست که از کودکی به ما گفته بودند و این را تبدیل کرده بودند به قانونی بدون استثنا و تبصره. امروز من می خواهم یکی از استثناهای این قانون را رو کنم. گرچه زحمت پیدا کردن آن را من نکشیده ام. برای پیدا کردن تبصره های این قانون، یک عالمه خون ریخته شده است.

همین حوالی هستی؛ چند خیابان بالاتر...هر وقت اراده کنم کنارت هستم. اما راه واقعی رسیدن تا شما راه دشواری است. شاید جسم ناقابلم توان حضور در کنار مزارت را داشته باشد اما از دلم تا دلت فرسنگ‌ها فاصله است. من تو را نه در خاطره ها بلکه در نام بزرگت یافتم. نامی که به افتخار از آن یاد می شود. وقتی نام حسین خرازی بر زبان ها جاری می شود، پشتش یک دنیا غرور و افتخار فریاد می زند و من تنها دلم به همین دنیا غرور خوش است. من دلم به مزارت خوش است که روزها و شب های دلتنگی ام را کنارش سپری می کنم. من دلم خوش است به آمدن های بی بهانه در گلستان شهدا و راه منزل تو را قدم زنان طی کردن...آنقدر که دقایقی به عکس خندانت زل بزنم و التماست کنم در دعاهایت، دعاگویم باش....

جمعه بود و ماه محرم؛
نفسهای گرم نوزادی، گرمای اول شهریور ۱۳۳۶ را در یکی از خانه های اصفهان گرمتر و دوست داشتنی تر نمود؛
نامش را حسین گذاشتند
باهوش بود و باادب؛
مسجد محله شان صدای اذان و تکبیرهای او را از یاد نخواهد برد؛
ظهرها بعد از مدرسه می رفت تا در خلوت شبستان بنشیند و به خادم پیر نگاه کند که محراب و منبر را گلاب می پاشید، او که با صدای کودکانه اش مکبر می شد، در خانه پدری و در محله ای قدیمی از شهر اصفهان زندگی می کرد.

پادگان دنیای دیگری بود. بزرگ تر و متفاوت از مدرسه. شور انقلاب که بالا گرفت، از او خواستند تفنگش را رو به سینه مردم بگیرد و حسین نمی خواست. با فرمان امام بود که از پادگان گریخت با سری تراشیده و لباسی شخصی.

فردای روز پیروزی به «کمیته شهری اصفهان» رفت. شهر در دست مردم بود؛ از حفظ امنیت شهر تا جمع آوری زباله و تقسیم غذا و سوخت، همه را مردم بر عهده داشتند. حسین به خاطر آشنایی اش با تجهیزات نظامی مسئول اسلحه خانه کمیته شد.

ماههای آخر سال ۵۸ بود که حسین به کردستان آمد. شهر تقریباً در دست ضد انقلاب بود. گروه شصت نفری حسین که به تدریج به «گروه ضربت» مشهور شد، به کمک نیروهای دیگر با دشواری شهر را در کنترل گرفتند. هنوز آن قدرها کردستان امن و آرام نشده بود که گفتند بروید جنوب.

چهل روز بعد از آغاز جنگ گروه ضربت را به دارخوین فرستادند. جایی که مردم روستاهایش با دست خالی با لشکر تانکها مواجه شده بودند. همان روز اول، او و همراهانش که برای آشنایی به منطقه رفته بودند با تانکها درگیر شدند و آنها را تا لب کارون عقب راندند. سه ماه با دست خالی خاکریزی به طول ۱۷۵۰ متر به وجود آوردند که به خط شیر معروف شد و اولین خط دفاع منطقه بود. در خرداد ۶۰ او عملیات «فرمانده کل قوا» را با استفاده از همان خاکریز فرماندهی کرد.
کم کم نیروهای حسین یک یک از راه رسیدند و نیروهای داوطلب هم به آنها پیوستند گروه ضربت به تیپ و تیپ هم سرانجام به لشکر امام حسین(ع) تبدیل شد.

در آزادسازی بستان، هر کار که از دستش می آمد انجام داد. از فرماندهی و طراحی عملیات تا جنگیدن ساده مثل بقیه نیروها. بعد از آزادسازی خرمشهر، از اولین کسانی بود که وارد شهر شد. در طلاییه دستش با ترکش قطع شد، ولی هنوز داروهایش تمام نشده بود که پیش بچه ها برگشت.

در سراشیبی یک تپه بلند، چند آرپی جی جلوی ستون منفجر شد. در کمین کامل عراقی ها بود. حدود صد نفر در معرض شهادت یا اسارت قرار گرفته بودند. حسین دستور عقب نشینی داد. عده ای از ترس، قدرت حرکت نداشتند. خرازی از سمت چپ موقعیت نیروها، آتش آرپی جی را به طرف عراقی ها گرفته بود تا در پناه آن نیروها عقب بروند. ردانی پور هم از سمت راست تپه با تیربار، همان کار حسین را می کرد. سر و صورت حسین و مصطفی از شدت آتش و انفجار سیاه شده بود و موهایشان پر از رمل ریز و درشت بود.

این جمله حسین بود قبل از عملیات در چزابه: «خوب گوش کنید. دشمن تازه بیدار شده، فهمیده از کجا ضربه اصلی را خورده است، ننه من غریبم کسی درنیاره، اگه کسی می خواد بره، تا درگیری اصلی شروع نشده بره، برسیم تو چزابه، محشر به پا می شه. قبل از عملیات هم به شما گفتم، جنگ ما از وقتی شروع می شه که برسیم تو چزابه، امشب و فردا باید عاشورایی بجنگید. اطمینان داشته باشید این رمل ها برای ما کربلا می شه، نیروهای خودتون را خوب توجیه کنید که بند پوتین های خودشونو محکم ببندند. مهمات نداریم، اسلحه نداریم، قبول نیست. دشمن رو منهدم کنید و اسلحه آنها را بردارید.»

نگاه ها همه رفت تو صورت حسین. حرف آخر را باید او می زد. نشان داده بود که در شرایط سخت و بحرانی، بدون داد و قال اضافه و هول شدن، تصمیمات صحیحی می گیرد.
حسین گفت: پشت ضد هوایی باشید، با یک خط آتش راه بال گردها را ببندید، آسمان را برای پروازشان ناامن کنید. اگر راه تدارکات شان بسته نشود، این جنگ می تواند هفته ها طول بکشد. یادتان باشد اگر تا بغداد هم برویم، مردم آزادی خرمشهر را می خواهند.

حسین در دسترس همه نیروها بود. آشپزها و راننده ها و دژبان ها و نیروهای خط مقدم و غواص ها، همه و همه او را می دیدند.

وقتی ازدواج کرد، حقوقش مثل دستمزد بقیه بسیجی ها کفاف یک زندگی را ساده را می داد. دو هزار و دویست تومان در ماه.

حسین دست او را گرفت و کنار کشید. بچه ها نگاهشان می کردند. حسین با دست به وسط زمین اشاره کرد که فرو نشسته بود و خراب ترین نقطه. آهسته گفت: این محل مزار من است. مرا همین جا خاک کنید؛ میان دوستانم. این وصیت من است.

جمعه بود، ۸ اسفند ۱۳۶۵؛ بالاخره خمپاره ای جسمش را درازکش کرد و اما ... روحش پرواز کرد به آنجایی که به آن تعلق داشت.

عاشق‌ بهانه نمی‌گیرد؛ عاشق نق نمی‌زند؛ عاشق در باب زندگی سخت نمی گیرد؛ تخم مرغ تازه ی پخته، عطر ماندگاری دارد. عاشق، به نان خالی و ظرف پُر از محبت راضی است. حسین خرازی یک عاشق بود!

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:17 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

گیتی پسند به رده پنجم برگشت

یم والیبال گیتی پسند در هفته بیست و ششم لیگ برتر باشگاههای کشور مناطق نفت خیز جنوب را شکست داد تا بار دیگر به رده پنجم جدول رقابت ها بازگردد.

به گزارش ایمنا، هفته بیست و ششم لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور دیروز با برگزاری هفت دیدار در شهرهای مختلف پیگیری شد.
در اصفهان گیتی پسند به مصاف تیمی رفت که به جز شش بازیکن بومی، سایر اعضای تیم به علت عدم پرداخت مطالباتشان در اعتصاب بودند، کار گیتی پسند در این دیدار آسان بود و حریف خود را ۳ بر صفر شکست داد تا دوباره به رده پنجم جدول برگردد، گیتی پسند اگر در بازی آخر خود پیروز باشد تا پایان دور مقدماتی همین حایگاه پنجم را حفظ خواهد کرد.
باریج اسانس کاشان که پیشگامان کویر یزد را شکست داد رده هشتمی خود را حفظ کرد، باریج اسانس برای حفظ این جایگاه باید در آخرین دیدار خود امتیازات کامل را کسب کند.
نگاهی به جدول رده بندی لیگ برتر والیبال تا پایان هفته بیست و ششم: 

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:18 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

27 بناي شاخص اصفهان مرمت شد

سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اصفهان گفت: از ابتداي سال تاکنون 27 بناي شاخص استان اصفهان مرمت و بازسازي شده است.

به گزارش ایمنا، «محسن مصلحي» با بيان اين مطلب اظهار داشت: با تامين اعتبار و عقد قرارداد با معماران و استادکاران برجسته منطقه، بناهاي شاخصي احيا و بازسازي شد که از مطرح‌ترين آن‌ها مي‌توان به زنده‌سازي طبقه دوم ميدان امام اشاره کرد.
وي تصريح کرد: در سال جاري ۱۴ بنا در اصفهان و ۱۳ بنا در شهرستان‌هاي اين استان مورد مرمت قرار گرفت که اين امر مبين ظرفيت اداره کل سازمان ميراث فرهنگي است.
اين مقام مسوول ادامه داد: محوطه‌سازي باغ چهلستون، مرمت بناهاي تاريخي بازار اصفهان، مجموعه تخت فولاد، قلعه شاه‌دژ، مقبره خواجه نظام، مسجد شيرعلي کف‌رود، بادگير اسپنداران، کليسا و کنيسه‌هاي تاريخي اصفهان تنها بخشي از اقدامات مرمتي سال جاري است.
مصلحي افزود: در طول اجراي اين پروژه‌ها تلاش شد معماران و استادکاراني به خدمت گرفته شوند که توانايي انجام اين امور را به بهترين وجه داشته باشند چرا که مرمت بناهايي نظير گلدسته راهشه، بناهاي تاريخي روستاي قهي و کاروانسراي سجزي، کار دشوار و حساسي بود.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:19 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

اصفهانی‌ها بار دیگر ویژگی‌های قرآنی خود را به سایر استان‌ها نشان داده‌اند

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: استعداد‌ها و نخبگان قرآنی موجود در اصفهان با حضور فعال در تمامی صحنه‌ها نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، حجت‌الاسلام عبدالحسین مرادی با اشاره به حضور ۲۶ نفر از فعالان قرآنی اصفهان در سی و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اظهار داشت: این دوره از مسابقات نیز به میزبانی استان هرمزگان برگزار شده و اصفهانی‌ها با حضور فعال خود در این مسابقات بار دیگر ویژگی‌های قرآنی خود را به سایر استان‌ها نشان داده‌اند.
وی به برگزاری این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ، مفاهیم، قرائت و ترتیل قرآن کریم اشاره کرد و افزود: از شرکت‌کنندگان اصفهانی در این دوره از مسابقات حسن معتمدی حائز رتبه نخست در رشته حفظ کل، ملیحه طالبیان حائز رتبه چهارم در رشته حفظ کل و ابوالفضل حاج حیدری و زهرا موسایی در رشته مفاهیم حائز رتبه چهارم شده‌اند.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تصریح کرد: مجید جعفری در رشته قرائت قرآن کریم حائز رتبه سوم و محمد حسن دافعیان در رشته ترتیل نیز حائز رتبه چهارم شده‌اند.
وی به حضور فعال اصفهان در تمامی برنامه‌ها و مسابقات قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: استعداد‌ها و نخبگان قرآنی موجود در اصفهان با حضور فعال خود در تمامی صحنه‌ها نقش‌آفرینی می‌کنند و افتخار‌آفرینی اصفهانی‌ها در تمامی مسابقات قرآنی حاکی از این موضوع است.
مرادی با اشاره به اینکه ماه گذشته نیز مسابقات کشوری اذان و تواشیح نیز به میزبانی اصفهان برگزار شده است، تاکید کرد: در این دوره از مسابقات نیز حدود ۶۰۰ نفر از خواهران و برادران از سراسر کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.
وی با اشاره به اینکه اصفهان در این دوره از مسابقات حضور فعالی داشته و در رشته‌های تواشیح و اذان حائز رتبه‌های نخست شده است، اضافه کرد: فعالان قرآنی با حضور در برنامه‌ها و مسابقات قرآنی و رقابت با سایر افراد استعداد‌های خود را نشان می‌دهند.

دوشنبه 8 اسفند 1390  11:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها