0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

نگاهی به صفحات ورزشی روزنامه های اصفهان-۱۱/۱۱/۹۰

اصفهان زیبا
اصفهان زیبا امروز مثلث قهرمانی لیگ برتر فوتبال را با تمرکز روی دیدارهای سپاهان با تراکتور، فولاد، ذوب آهن و پرسپولیس بررسی کرده است. گفتگو با ملی پوش بدمینتون ایران هم در این صفحه دیده می شود.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان زیبا:
صادقی در گفتگو با اصفهان زیبا: همه چیز بستگی به خودم دارد
حاج صفی: به ترکی گفتم به خدا واگذارت می کنم
زحمتکش: جرات نکردم تماشاگران حفاری را تهدید کنم
نسل فردا
تکمیل سه هزار پروژه ورزشی نیمه تمام کشور نیازمند ۶.۵ میلیارد تومان است، نسل فردا در گزارشی با این مقدمه این سوال را مطرح کرده است که سهم ورزشگاه نقش جهان چقدر است؟
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نسل فردا:
ابراهیم زاده سرش به کار خودش باشد
ردپای خشایار محسنی در آمدن کرانچار به ایران
اگر بانوان نبودند سه گیم بیشتر نمی شد
اصفهان امروز
دیدارهای هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امروز در اصفهان امروز تحلیل شده است. غنیمت شیرین ۴ امتیازی عنوان این تحلیل است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان امروز:
۱۰ سال از استان های دیگر پیش هستیم
بازیکنان شادابی نیم فصل نخست را ندارند
پس از پایان لیگ باید به دنبال پولمان بدویم
نصف جهان
نصف جهان حکایت متفاوت دو دروازه بان را بیان کرده است. از اوج گیری رحمان تا افول شهاب عنوان این مطلب است که به قلم صبا خیابانی در نصف جهان دیده می شود.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نصف جهان:
نفس گرم سپاهان پشت سر استقلال!
چهره واقعی فوتبال اصفهان
گیتی پسند با مربی خارجی هم باخت

سه شنبه 11 بهمن 1390  12:50 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

یوستن دانشگاه صنعتی اصفهان به گرید ملی

طرح گرید ملی شامل ۹ ابر رایانه می شود که هرکدام با ظرفیت ۲ ترافلاپس در ۹ مرکز علمی - پژوهشی در شهرهای مختلف کشور ایجاد می شود و با یکپارچه سازی این ابررایانه ها ، شبکه گرید ملی شکل می گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرکز ابر رایانه دانشگاه تفرش به منظور تکمیل شبکه گرید ملی طراحی شده که قدرت محاسباتی آن ۳ ترافلاپس است این مرکز در ایام دهه فجر به گرید ملی متصل خواهد شد.
در این راستا قرار شد تا در ۱۰ دانشگاه کشور اقدام به راه اندازی مرکز ابر رایانه شود که در این راستا در دانشگاه های "صنعتی امیرکبیر"، "صنعتی اصفهان"، "صنعتی شریف،"صنعتی شیراز"، "بین المللی امام خمینی ( ره )"، "تهران"، "علم و صنعت" "شاهد"، "پژوهشگاه دانش های بنیادی" و "دانشگاه تفرش" مجهز به مراکز ابر ریانه شدند.
سامانه ابررایانه ملی دانشگاه صنعتی اصفهان به یک سرویس دهنده ذخیره سازی با حجم بیش از ۴۰ ترابایت و فایل سیستم موازی Lustre است که از دیسکهای سخت SATA استفاده می کند که بر حسب نیاز حجم ذخیره سازی قابل ارتقا به هر حجم دلخواه خواهد بود.
حافظه محاسباتی این سیستم بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ گیگابایت بوده و حجم ذخیره سازی که در این سامانه پیش بینی شده در حال حاضر به بیش از ۳۰ هزار گیگابایت می رسد که متناسب با نیاز صنایع امکان افزایش نامحدود این فضا نیز در آینده وجود خواهد داشت.
حداکثر توان نامی ابررایانه دانشگاه صنعتی اصفهان ۶۶ ترافلاپس یعنی ۶۶ هزار میلیارد عملیات در ثانیه اعلام شده است.
خبرگزاری ایمنا ابراز امیدواری می کند با توجه به مشکلات موجود در شبکه اینترنت در دانشگاه های استان اصفهان راه اندازی این مرکز رایانه ای تلاشی در جهت کاهش این مشکلات باشد.
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:50 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

حضور 134 اثر تجسمی از اصفهان در جشنواره آثار و تولیدات

حوزه هنری استان اصفهان با 134 اثر تجسمی در رشته های تصویرسازی ، نقاشی ، نگارگری ، تذهیب ، کاریکاتور، نقاشی خط، عکس، گرافیک ، حجم ، خوشنویسی و طراحی در سومین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری شرکت نمود.

حوزه هنری استان اصفهان با ۱۳۴ اثر تجسمی در رشته های تصویرسازی ، نقاشی ، نگارگری ، تذهیب ، کاریکاتور، نقاشی خط، عکس، گرافیک ، حجم ، خوشنویسی و طراحی در سومین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری شرکت نمود.
به گزارش ایمنا، این مرکز آثار خود را در ۷ بخش به جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری ارسال نموده است. در بخش تازه های نشرو پژوهش ۳۲ اثر در قالب کتاب ، نشریات و نرم افزارهای چندرسانه ای ، در بخش فرهنگ و مطالعات پایداری ۷ اثر به صورت کتاب و خاطره گویی، در بخش موسیقی۷ اثر از جمله کتاب و CD ، در بخش نمایش ۲ اثر به صورت نمایش و نمایشنامه خوانی ، در بخش هنرهای تصویری ۱۳ اثر و دربخش رسانه های دیجیتال (وب سایت) ۱ اثر به این جشنواره ارائه شد.
در مرحله اولیه ارسال آثار که تا (۲۰ دی ماه ) مهلت داشت این مرکز مجموعا ۱۹۶ اثر را در بخش های ذکر شده به این جشنواره ارسال نموده است. گفتنی است، جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ و با حضور مراکز استانی حوزه های هنری سراسرکشور در استان کردستان و در شهر کرمانشاه برگزار خواهد شد.
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:51 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

ابرقویی نژاد: بازيكنان را مجبور مي‌كنيم در جلسات ما شركت كنند

رئيس هيات فوتبال استان اصفهان با انتقاد از عدم حضور برخي بازيكنان و مربيان تيم‌هاي ليگ برتري در همايش آشنايي با مسائل دوپينگ گفت: مطمئن باشید کسانی که در همايش امروز حضور نداشتند، با توجه به برنامه های هیات فوتبال و بحث قراردادها مجبور به حضور در این همایش می شوند.

به گزارش ايمنا، علي‌اكبر ابرقويي‌نژاد صبح امروز در همایش آموزش کنترل دوپینگ در فوتبال كه در كتابخانه مركزي اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: بايد بگويم مهمترین ویژگی حرفه ای شدن فوتبال کشوربرطرف کردن دوپینگ و دلالی ناپاک به شمار مي‌رود.


وی ادامه داد: همه سرمربیان، بازیکنان و سرپرستان تیم ها باید در این چنین همایش هایی شرکت و مدرک آموزشی این دوره را دریافت کنند زیرا که همگی باید به سوی حرفه ای شدن قدم برداریم .
رئیس هیات فوتبال استان اصفهان افزود: بحث بلند پروازی در فوتبال ربطی به متمدن یا غیر متمدن بودن ندارد و همه باید تلاش کنند در سطح اول فوتبال قرار بگیرند و آموزش هایی را که در این دسته از همایش ها می بینند به دیگران انتقال دهند.
وي با اشاره به تعداد کم حاضرین در سمینار خاطر نشان کرد: انتظار می رفت تعداد بیشتری در این سمینار شرکت کنند و مطمئن باشید کسانی که حضور ندارند با توجه به برنامه های هیات فوتبال و بحث قراردادها مجبور به حضور در این همایش می شوند.
در ادامه این همایش و پس از پایان سخرانی رئیس هیات فوتبال استان اصفهان ، هاشمیان رئیس کمیته پزشکی ورزشی فدراسیون فوتبال و همچنین خانم هراتیان رئیس آموزش کمیته ی پزشکی ورزشی فدراسیون فوتبال در مباحثی جداگانه پیرامون مسئله دوپینگ و راه های جلوگیری از آن سخرانی کردند و در مدت مشخصی نیز به بحث و تبادل نظر درباره ی این موضوع با حاضرین پرداختند.

سه شنبه 11 بهمن 1390  12:52 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سیدصالحی: آن صحنه مشکوک به طور قطع پنالتی بود

سیدصالحی یکی از بازیکنان ثابت سپاهان در دیدار با فجرسپاسی بود ولی نتوانست درخشش چندانی در آن بازی داشته باشد.

سیدمهدی سیدصالحی در مورد بازی سپاهان مقابل فجر سپاسی به خبرنگار ایمنا گفت: بازی را خیلی خوب شروع کردیم و حملات زیادی داشتیم. ولی بازی بسته تیم مقابل باعث شد که موقعیتهای کمتری نصیب ما شود.
مهاجم سپاهان در مورد نحوه بازی فجر، تصریح کرد: تاکتیک فجر استفاده از توپ های بلند و اوت دستی بود و فقط چشم به ضدحملات داشت. وقتی جلوی تیمی قرار بگیری که از دقیقه اول دفاعی بازی بازی می کند و به دنبال اتلاف وقت است، سخت است که بتوانی موقعیت های زیاد ایجاد کنی و باید از اندک موقعیت های ایجاد شده نهایت استفاده را ببری.
وی بردهای سپاهان را "ناپلئونی" ندانست و افزود: ما در هر ۳ بازی اخیر موقعیتهای زیادی برای گلزنی خلق کردیم و اگر کمی هوشیارتر عمل می کردیم، می توانستیم با گلهای بیشتری در آن دیدارها به برتری برسیم.
سیدصالحی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی که داور در اوایل بازی برای سپاهان نگرفت هم گفت: شک نداشته باشید که آن صحنه خطا بود و داور به اشتباه به من کارت داد.
مهاجم بلندقد سپاهان همچنین در مورد دیدار استقلال و تراکتورسازی و اشتباهات داوری در آن بازی هم گفت: اشتباهات داوری هم جزئی از فوتبال است و ترکی هم جزو بهترین داوران لیگ ماست. اما شاید اگر آن صحنه خطا گرفته نمی شد، فاصله ما با صدر جدول فقط یک امتیاز بود.
وی در مورد جایگاه سپاهان در آخر فصل هم گفت: هر ۳ تیم بالانشین جدول شانس قهرمانی دارند. ولی ما به دیگران کاری نداریم و فقط به فکر دفاع از عنوان قهرمانی خود هستیم.
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:52 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

فولاد ماهان عنوان " اهتمام سرآمدی برند" را کسب کرد

در دومین همایش سرآمدی برند و جشنواره تجلیل از فعالان حوزه سرآمدی برند استان اصفهان، باشگاه فولاد ماهان سپاهان عنوان "اهتمام سرآمدی برند" را بدست آورد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی باشگاه فولاد ماهان در دومین همایش سرآمدی برند و جشنواره تجلیل از فعالان حوزه سرآمدی برند در استان اصفهان که با مجوز رسمی و قانونی سازمان توسعه و تجارت ایران و با مشارکت سازمان هایی چون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، دانشگاه اصفهان، اداره کل تعاون، بانک مسکن، بانک توسعه صادرات، شورای اسلامی شهر اصفهان، کار و رفاه اجتماعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد دانشگاهی اصفهان و اتاق تعاون استان اصفهان در تاریخ هشتم بهمن در دانشگاه اصفهان برگزار گردید، باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد ماهان سپاهان با انتخاب هیات داوری جشنواره علاوه بر کسب عنوان "اهتمام سرآمدی برند"لوح تقدیر ویژه این همایش را نیز دریافت کرد.
در بخشی از متن این لوح که به امضای دبیر جشنواره و رئیس کمیسیون اصل ۴۴ مجلس شورای اسلامی رسیده آمده است: "جای خوشحالی و سرافرازی است که شرکت تحت مدیریت جنابعالی با همکاری و معاضدت دسته جمعی همکاران در ارزیابی کارشناسان و اساتید دانشگاه اصفهان عنوان پرافتخار اهتمام در ایجاد برند در سال ۱۳۹۰ را به خود اختصاص داده است.
کوشش های جسورانه شما را ارج می گذاریم و این لوح تقدیر را به نشانه خیزش و استواری احترام آمیزتان به شما تقدیم می نمائیم."
شایان ذکر است در این همایش که با سخنرانی مقامات بلند پایه سیاسی و اجتماعی و با حضور ۶۰۰ نفر از علاقه مندان برگزار شد از حدود ۶۰ شرکت فعال شاخص حوزه برند استان اصفهان تجلیل به عمل آمد.
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:54 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

در مسابقات وزنه برداري بزرگسالان استان، صنايع سنگ معدن الرضاي نجف آباد قهرمان استان شد

تیم وزنه برداری صنايع سنگ معدن الرضاي نجف آباد در مسابقات وزنه برداري بزرگسالان استان، قهرمان شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از نجف آباد، تیم وزنه برداری صنایع سنگ معدن الرضای نجف آباد در مسابقات وزنه برداری بزرگسالان استان به میزبانی شهرستان زرین شهر با کسب پنج مدال طلا، دو نقره و یک برنز و مجموع ۲۱۳ امتیاز در بین ۸ تیم شرکت کننده به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.
سید محمد طباطبایی سرپرست اداره ورزش و جوانان نجف آباد با تایید این خبر اظهار داشت: در این رقابت‌ها که در سالن ۱۷ شهریور زرین شهر برگزار شد تیم‌های فلاورجان و لنجان با ۱۸۹ و ۱۵۶ امتياز در رده‌های دوم و سوم رقابت‌ها ایستادند.
در این رقابت‌ها که با شرکت ۵۶ وزنه بردار برگزار شد تیم‌های زرین شهر، اصفهان، مبارکه، خمینی شهر، شهرضا و کاشان نیز حضور داشتند.
در این مسابقات برای تیم نجف آباد محمد خدادادي، رضا قاسمي، احسان نورمحمدي، حامد حبيب الهي، سجاد شكرالهي مدال طلا و شاهرخ عقيلي خواه و رضا سوراني مدال نقره را در کنار تک مدال برنز محمد جواد جوزي به دست آوردند.
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:54 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

شاهمرادی و رضایی برای مدعیان اصفهانی سوت می زنند

به گزارش ایمنا، اسامی داوران قضاوت کننده در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتسال که از سوی کمیته داوران اعلام شد به شرح زیر است:

پنجشنبه ۱۳/۱۱/۹۰ – ساعت ۱۶
صبا باطری قم – شرکت ملی حفاری ایران – شهید حیدریان قم
بهمن پورخسروانی – مرتضی شکرانه – کاظم قنبری – علی حاتمی
پیروزی تهران – گسترش فولاد تبریز – سالن هندبال تهران
محمود نصیرلو – علیرضا رمضانی – فرامرز حسینی نژاد – نریمان آزادایان
فیروز صفه اصفهان – شهرداری ساوه – سالن پیروزی اصفهان
عباس دهقانپور – آرمان قنبرزاده – حسین امیری – بهروز سهامی
فرش آرا مشهد – راه ساری – سالن شهید بهشتی مشهد
علیرضا عبدالغنی – امیر مصداقی – فیروز ممبینی – حمیدرضا قدسی 

جمعه ۱۴/۱۱/۹۰ – ساعت ۱۶
میثاق تهران – فولاد ماهان اصفهان – شهرداری منطقه ۱۱ تهران
پژمان رضایی – علیرضا فولادی – رضا فلاح زاده – حمید کاشانی
گیتی پسند اصفهان – لبنیات ارژن شیراز – سالن پیروزی اصفهان
حسین شاهمرادی – حمیدرضا طیب – مرتضی توکلیان – علی هاشمی سنجابی
شهید منصوری قرچک – دبیری تبریز – سالن هفتم تیر قرچک
عبدالمحید باقری – علیرضا یگانه – عباس نعمتی – ولی صفارها

سه شنبه 11 بهمن 1390  12:55 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

رأی اتفاقات حاشیه ای دیدار باریج اسانس-پیکان تماشاگران کاشانی محروم شدند

با رأی کمیته انضباطی فدراسیون والیبال تیم والیبال باریج اسانس یک جلسه از همراهی تماشاگرانش محروم شد.

به گزارش ایمنا، جلسه كميته انضباطي در خصوص اتفاقات دیدار تیم های والیبال باریج اسانس کاشان وپیکان تهران برگزار شد.
در گزارش کمیته انضباطی فدراسیون آمده است:
«نظر به گزارش نمایندگان فدراسیون و مسبوق به سابقه بودن رفتار ناشایست از سوی برخی تماشاگرهای تیم کاشان و بکاربردن الفاظ زشت و توهین آمیز از سوی نامبردگان با استناد به بند ۳-۴۳ ازماده ده آئین نامه انضباطی تیم والیبال کاشان در اولین رقابتی که میزبان است مکلف به برگزاری مسابقه بدون حضور تماشاگرخواهد بود. نظر به اینکه هیات والیبال شهر میزبان مسئول حسن برگزاری مسابقه است و متاسفانه وظایف شهر میزبان به نحو شایسته انجام نگردیده است. برای هیات والیبال شهر کاشان تذکرکتبی بادرج درپرونده درنظرگرفته شد. درخصوص سرپرست تیم باریج اسانس کاشان آقای اعتماد حسینی نظربه اینکه درانجام تکالیف قانونی خود در رفع تنش و کمک به برگزاری هرچه بهترمسابقه کوتاهی داشته است به استناد بند ۱-۴۲ از آئین نامه انضباطی یک جلسه محرومیت از همراهی تیم و حضور در ورزشگاه محکوم گردید. »
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:56 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

يك سوم تيم ملي فوتسال اميد اصفهاني است

سرمربي تیم ملی امید فوتسال اسامی ۱۴ بازیکن دعوت شده به اردوی تدارکاتی اين تيم را اعلام كرد كه ۵ بازيكن از اين تعداد را بازيكنان اصفهاني تشكيل مي‌دهند.

به گزارش ايمنا و به نقل از روابط عمومی فدارسیون فوتبال، بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتسال به شرح زير هستند:
اسماعیل عباسیان و مسعود سعادتی از خراسان رضوی، میثم خیام، محمد زارعی،حمیدرضا یوسفی،علی اسدی و محمد بیضایی از اصفهان، عیلرضا وفایی و ناصر اطمینان از قم، بابک سهرابی از فارس،مسلم رستمی ها از آذربایجان شرقی،سالار وظیفه شناس از گیلان،علی عابدین و امین مجیدی پور از تهران نفراتی هستند که باید پانزدهم بهمن ماه خود را به کادر فنی در کمپ تیم های ملی معرفی کنند.
جوراندیرو سرمربی تیم ملی امید فوتسال این ۱۴ بازیکن را به منظور دیدار مقابل تیم ملی اندونزی به اردو دعوت کرده است.

سه شنبه 11 بهمن 1390  12:56 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

اخبار جدید کمیته انضباطی؛ جریمه ۲ میلیونی برای باشگاه سپاهان

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، احکام جدید خود را صادر کرد و بر این اساس، باشگاه سپاهان محکوم به پرداخت جریمه ۲۰ میلیونی شد.

به گزارش ایمنا، کمیته انضباطی فدراسیون رای های خود را در خصوص تیم های مختلف صادر کرد که به شرح زیر است: 
جریمه نقدی برای باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
دیدار دو تیم فولاد مبارکه سپاهان و صبای قم از سری رقابتهای لیگ برتر برگزار شد که تماشاگران تیم فولاد مبارکه سپاهان مرتکب تخلفاتی شدند.برهمین اساس باشگاه سپاهان به پرداخت ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه های نقدی برای تیم های لیگ برتری 
دیدار دو تیم گل گهر سیرجان و آلومینوم هرمزگان از سری رقابتهای لیگ دسته اول در حالی برگزار شد که تماشاگران تیم سیرجان مرتکب تخلفاتی شدند.بر همین اساس کمیته انضباطی باشگاه فوق را به پرداخت ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.همچنین به دلیل تخلف علی تبریزی-کمک مربی تیم سیرجان که از سوی داور مسابقه اخراج شده بود، از سوی این کمیته به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم مربوطه و پرداخت ۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه نقدی و توبیخ کتبی برای فرهاد کاظمی
دیدار دو تیم پیکان تهران و داماش ایرانیان در پیکان شهر از سری رقابتهای لیگ دسته اول در حالی برگزار شد که فرهاد کاظمی و مرتضی کرمانی مقدم -مربیان تیم فوتبال پیکان مرتکب تخلفاتی شدند.بر همین اساس فرهاد کاظمی به توبیخ کتبی و درج در پرونده به پرداخت ۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. مرتضی کرمانی مقدم نیز به مدت یک جلسه از همراهی تیم و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت ۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین تیم فوتبال پیکان که دارای ۶ بازیکن اخطاری در این بازی بود، طبق آئین نامه انضباط به پرداخت ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه نقدی برای سرپرست تیم میثاق تهران
دیدار دو تیم پیروزی تهران و میثاق تهران از سری رقابتهای لیگ برتر فوتسال در حالی برگزار شد که از سوی سهراب خلیلی-سرپرست و هادی منصوری-متصدی تدارکات تیم میثاق تهران تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس سهراب خلیلی به مدت یک جلسه از همراهی تیم و پرداخت ۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.همچنین هادی منصوری نیز به مدت دو جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت ۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
محرومیت خداداد عزیزی و جریمه برای تیم ابومسلم خراسان
به دلیل تخلفات خداداد عزیزی-سرمربی تیم ابومسلم خراسان در دیدار مقابل فولاد یزد،وی به مدت دو جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمنا به دلیل تخلفات تماشاگران تیم ابومسلم خراسان، این باشگاه به پرداخت ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
تذکر کتبی برای سرمربی و محرومیت برای مربی استقلال
دیدار دو تیم استقلال تهران و مس کرمان از هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر درحالی برگزار شد که از سوی پرویز مظلومی-سرمربی تیم استقلال تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس وی به تذکر کتبی از سوی کمیته انضباطی جریمه شد. ترابپور-مربی استقلال نیز به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود و مبلغ ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه باشگاه استقلال به دلیل تخلف تماشاگرانش به پرداخت ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه تیم ملوان بندر انزلی به دلیل تخلف تماشاگرانش
دیدار دو تیم راه آهن شهر ری در حالی برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم ملوان بندر انزلی تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس باشگاه فوق به پرداخت ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

 

سه شنبه 11 بهمن 1390  12:58 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

هفته هجدهم لیگ برتر والیبال هیاهوی تهران در روز سکوت کاشان

جدال حساس هفته هجدهم لیگ برتر والیبال فردا بین پیکان و گیتی پسند برگزار می شود.

به گزارش ایمنا، نوزدهمین هفته مسابقات لیگ برتر والیبال باشگاه‏های کشور در تهران با هیاهو و جذابیت بسیار پیگیری خواهد شد در حالیکه کاشانی‏ها در این هفته به دلیل محرومیت تماشاگران‎شان با سکوتی سنگین مواجه خواهند بود.
اصفهانی ها که با نخستین تجربه مربیگری سیچلو بازی را به باریج اسانس واگذار کرده اند امیدوارند که شناخت سیچلو از تیمشان بیشتر شود و در بازی این هفته بتوانند از میزبان خود امتیاز بگیرند، اما در مقابل شاگردان پیمان اکبری که طعم صدرنشینی برایشان لذت بخش است اصلاً دوست ندارند دچار لغزش شوند، چراکه به خوبی می دانند که تیم مدعی سایپا سایه به سایه دنبالشان خواهد کرد تا بار دیگر به جایگاهش قبلی خود یعنی صدرجدول برسد.
جدال پیمان اکبری و خوان سیچلو که به نوعی مصاف بهترین بازیکنان لیگ ایران هم محسوب می شود در نوع خود جالب توجه است و باید منتظر ماند و دید که نتیجه این بازی به سود چه تیمی رقم می خورد.
برخلاف خانه والیبال تهران، سالن تختی کاشان در این هفته میزبان دیداری است که در سکوت محض برگزار خواهد شد. این سکوت به خاطر حکمی است که کمیته انضباطی مبنی بر برگزاری بازی بدون تماشاگر برای کاشانی‎ها صادر کرده است. بازی بدون تماشاگر باریج اسانس برابر بازیکنان آلومینیوم المهدی برگزار می‏شود که در دور رفت مغلوب شده بودند.
برنامه هفته هجدهم به این شرح است:
چهارشنبه ۱۲ بهمن ۹۰
تهران، ساعت ۱۷

پیکان – گیتی پسند اصفهان
شهرداری تبریز – شرکت گسترش فناوری نوین کشاورز
میزان خراسان رضوی – مناطق نفت خیز جنوب
باریج اسانس کاشان – آلومینیوم المهدی بندرعباس
کاله مازندران – پیشگامان کویر یزد
کرمان – سایپا البرز
هاوش گنبد – شهرداری ارومیه
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

کریمیان: برای استقلال پنالتی اشتباه می‌گیرند، برای سپاهان...

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما ما کاری به آنها نداریم و به دنبال نتیجه گرفتن تیم خود هستیم.

مهدی کریمیان، زننده تک گل پیروزی بخش سپاهان در بازی برابر فجرسپاسی در گفتگو با ایمنا، پیرامون این بازی می‌گوید: در این بازی ما خوب شروع کردیم و در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و چند موقعیت خوب گلزنی نیز داشتیم اما در نیمه دوم این فجر بود که بهتر بازی کرد و پس از به ثمر رسیدن گل ما توپ و میدان در اختیار آنها بود اما به هر حال ما در خانه بازی می‌کردیم و به این ۳ امتیاز خانگی احتیاج داشتیم و خوشحالم که توانستیم این ۳ امتیاز را نیز به اندوخته های خود اضافه کنیم.


وی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی که در اوایل بازی برروی سیدصالحی به وجود آمد اظهار داشت: نمی‌دانم چرا داور پنالتی ۱۰۰ را برای نگرفت، به نظر من آن پنالتی اگر گرفته می‌شد کار ما بسیار راحت می‌شد و در ادامه حتی می‌توانستیم با اختلاف گل‌های بیشتری پیروز میدان باشیم.
هافبک تیم فوتبال سپاهان در ادامه با بیان اینکه بازی تراکتور و استقلال را نیز دیدم خاطر نشان کرد: در آن بازی برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما به هر حال ما کاری به آنها نداریم و به دنبال کسب حداکثر امتیازات از بازی‌های خودمان هستیم.
کریمیان در مورد شادی پس از گل خود نیز در این بازی گفت: ما در تمرینات همیشه برای خوشحالی بعد از گل برنامه ریزی می‌کنیم و فکر می‌کنم این نیز عاملی شود تا هرکدام از بازیکنان انگیزه داشته باشند گل بزنند؛ آن خوشحالی یک مراسم مختص بوشهری‌ها است که من دمام می‌زدم و بقیه بازیکنان نیز سنج می‌زدند.

سه شنبه 11 بهمن 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

ترابيان: جواب كسي كه براي همكارانش احترام قائل نيست را نمي‌دهم

رئيس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال باشگاه‌هاي كشور در پاسخ به اظهارات روز گذشته مديرعامل باشگاه گيتي‌پسند مبني بر اينكه فوتسال كشور از اساس مشكل دارد، گفت: ترجيح مي‌دهم به اظهارات كسي كه براي همكارانش احترام قائل نيست، پاسخ نداهم.

عباس ترابيان در گفتگو با ايمنا در مورد اظهارات روز گذشته علي طاهري اظهار داشت: آقاي طاهري در جلسه مديران عامل باشگاه‌هاي كشور كه روز گذشته برگزار شد، شركت نكرد و اين جلسه را بي‌اهميت دانست بنابراين ترجيح مي‌دهم به اظهارات كسي كه حتي در جمع مديران عامل باشگاه‌هاي فوتسال كشور شركت نمي‌كند و به همكاران خودش احترام نمي‌گذارد، جواب ندهم.


وي ادامه داد: من كاري به كسي ندارم و جواب نمي‌دهم چون حوصله اين حرف‌ها را ندارم؛ كار خودم را مي‌كنم و كاري به كس ديگري ندارم.
رئيس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال در مورد جلسه روز گذشته مديران عامل باشگاه‌ها و تيم‌هاي فوتسال كشور گفت: ما احتياج داشتيم كه بعضي موارد را با حضور نماينده كميته انضباطي به داوران گوشزد كنيم و مشكلات خانوادگيمان را برطرف كني و بايد بگويم با وجود اينكه بعضي مي‌گفتند اين جلسه فرماليته است، كاملا خوب بود و مفيد بود.
وي در مورد اتفاقات اخير فوتسال كشور و درگيري‌هاي مختلف بالاخره اين مسائل وجود دارد و بايد اين مسئله را حل كنيم؛ اين اتفاقات از سوي نيمكت‌ها شكل مي‌گيرد چراكه برخي افراد از سوي نيمكت‌ها آنها را تحريك مي‌كنند و باعث اين جنجال‌ها مي‌شوند بنابراين ما بايد سعي كنيم كه اين اتفاقات را به حداقل برسانيم.

سه شنبه 11 بهمن 1390  1:04 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

دستور کاربردی وزیر برای حل مشکلات ذوب‌آهن/ بدهی 34 میلیاردی باشگاه

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان نشست خود با وزیر ورزش و جوانان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: دکتر عباسی دستوری کاربردی برای حل مشکلات باشگاه صادر کرد.

خسرو ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد نشست روز یکشنبه‌اش با وزیر ورزش و جوانان ضمن بیان مطلب فوق گفت: پس از گردهمایی جامعه فوتبال کشور، نشست خوبی با وزیر ورزش داشتیم و در فرصت بسیار مناسبی که در اختیارم قرار گرفت، در مورد مشکلات باشگاه ذوب‌آهن توضیحات کاملی را به آقای عباسی بیان کردم.

وی در این خصوص اضافه کرد: آقای عباسی هم دستورات کاربردی برای رسیدگی به وضعیت باشگاه ذوب‌آهن و حل مشکلات از طریق راهکارهای ممکن را به آقای دکتر سجادی ارائه کرد. باید دید در آینده بازخورد این جلسه چه خواهد بود که امیدواریم مثبت و به سود باشگاه باشد.

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در مورد خبر عرضه سهام شرکت ذوب‌آهن در فرابورس تاکید کرد: خوشبختانه سهام شرکت ذوب‌آهن در فرابورس پذیرفته شده و در صورت ورود سهام به تابلو و فروش 51 درصد سهام، شرکت خصوصی شده و مشکلات مالی ما حل می‌شود.

وی در مورد اینکه شنیده می‌شود گیتی پسند و شرکت‌های دیگر درصدد خرید سهام باشگاه هستند، خاطرنشان کرد: سهام شرکت خریدار زیاد دارد و در صورت ورود سهام به تابلو، هر فرد حقیقی و حقوقی که پول بیشتری بدهد، این سهام را به نام خود خواهد کرد. در اینصورت باشگاه هم که در مالکیت کارخانه قرار دارد، خصوصی شده و از این بحران مالی خارج خواهد شد.

ابراهیمی میزبان بدهی‌‎های باشگاه را 10 میلیارد بدهی گذشته و 24 میلیارد تعهدات باشگاه در فصل جاری دانست و افزود: امیدواریم با عرضه هرچه زودتر سهام و خصوصی شدن شرکت و باشگاه، شرایط لازم برای پرداخت هزینه‌های جاری تیم‌های ورزشی و هزینه‌‌های جاری باشگاه از جمله قرارداد کادرفنی و بازیکنان هزینه‌های تهیه بلیت، ایاب و ذهاب و حق و حقوق پرسنل فراهم شود.

وی در مورد عملکرد تیم فوتبال این باشگاه برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تصریح کرد: تیم ذوب‌آهن در این مسابقه مهم و برابر هواداران پرسپولیس، نشان داد به وضعیت مطلوب گذشته نزدیک می‌شود. البته باید بگویم ذوب‌‎آهن در بازی‌های خارج از خانه و مقابل تیم‌های قدرتمند بهتر نتیجه می‌گیرد و امیدوارم در بازی‌های آینده، نتایج گذشته را به بهترین شکل جبران کنیم.

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به اینکه تیم فوتبال این باشگاه هم کادرفنی خوبی دارد و هم از نظر مهره بین تیم‌های برتر لیگ است، در پایان گفت: ما باید الان صدرنشین بودیم اما مشکلاتی که گریبان باشگاه و تیم را گرفت، باعث شد به نتایج دلخواه دست پیدا نکنیم. قطعا با برطرف شدن مشکلات، این ظرفیت را داریم که تا پایان لیگ در جمع چهار تیم بالای قرار بگیریم.

تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پایان هفته بیست و سوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با  کسب 29 امتیاز در رده دهم جدول رده‌بندی لیگ قرار گرفته است.

سه شنبه 11 بهمن 1390  1:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها