0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

کریمیان: برای استقلال پنالتی اشتباه می‌گیرند، برای سپاهان...
سه شنبه 11 بهمن 1390  1:03 PM

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما ما کاری به آنها نداریم و به دنبال نتیجه گرفتن تیم خود هستیم.

مهدی کریمیان، زننده تک گل پیروزی بخش سپاهان در بازی برابر فجرسپاسی در گفتگو با ایمنا، پیرامون این بازی می‌گوید: در این بازی ما خوب شروع کردیم و در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و چند موقعیت خوب گلزنی نیز داشتیم اما در نیمه دوم این فجر بود که بهتر بازی کرد و پس از به ثمر رسیدن گل ما توپ و میدان در اختیار آنها بود اما به هر حال ما در خانه بازی می‌کردیم و به این ۳ امتیاز خانگی احتیاج داشتیم و خوشحالم که توانستیم این ۳ امتیاز را نیز به اندوخته های خود اضافه کنیم.

وی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی که در اوایل بازی برروی سیدصالحی به وجود آمد اظهار داشت: نمی‌دانم چرا داور پنالتی ۱۰۰ را برای نگرفت، به نظر من آن پنالتی اگر گرفته می‌شد کار ما بسیار راحت می‌شد و در ادامه حتی می‌توانستیم با اختلاف گل‌های بیشتری پیروز میدان باشیم.
هافبک تیم فوتبال سپاهان در ادامه با بیان اینکه بازی تراکتور و استقلال را نیز دیدم خاطر نشان کرد: در آن بازی برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما به هر حال ما کاری به آنها نداریم و به دنبال کسب حداکثر امتیازات از بازی‌های خودمان هستیم.
کریمیان در مورد شادی پس از گل خود نیز در این بازی گفت: ما در تمرینات همیشه برای خوشحالی بعد از گل برنامه ریزی می‌کنیم و فکر می‌کنم این نیز عاملی شود تا هرکدام از بازیکنان انگیزه داشته باشند گل بزنند؛ آن خوشحالی یک مراسم مختص بوشهری‌ها است که من دمام می‌زدم و بقیه بازیکنان نیز سنج می‌زدند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها