0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

دلیلی: ۴ ماه در بند بودم اما هنوز چیزی ثابت نشده است

مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن دقایقی پیش در گفتگوی تلفنی با برنامه ۹۰ صحبت هایی را در مورد اتفاقات باشگاه ذوب آهن، حواشی و دستگیری برخی مسئولان این باشگاه بر زبان آورد.

به گزارش ایمنا، اصغر دلیلی دقایقی پیش در تماس تلفنی با برنامه ۹۰ اظهار داشت: در ابتدا باید از هواداران ذوب آهن تشکر کنم و باید بگویم ذوب آهن پاک ترین هواداران ایران را دارد و این هواداران در رسیدن ذوب آهن به نایب قهرمانی آسیا و افتخارات خود نقش قابل توجهی داشتند.
وی ادامه داد: از همکاران قبلی خودم مخصوصا خانم سموعی هم تشکر ویژه ای می کنم و باید بگویم من هم اکنون در ورزش نیستم، نیازی هم نیست که در مورد ورزش حرف بزنم اما فقط دوست دارم بگویم در همان سالی که ما نایب قهرمان آسیا شدیم، بازیکنان ما ۸ ماه حقوق نگرفتند و این جوانان اینقدر پاک هستند که ما با حرف زدن با آنها توانستیم قانعشان کنیم.
مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن گفت: به هر حال وقتی یک نفر را مسئول یک قسمت می گذارند باید مشکلات را حل کند و شاید در آن زمان بیشترین تنش را من با ابراهیم زاده داشتم اما همه دیدند در همان زمان ابراهیم زاده یکی از بهترین مربیان آسیا شد.
وی در پاسخ به اظهارات فردوسی پور، مجری برنامه ۹۰ پیرامون شایعات مختلف دستگیری و اتهامات خود اظهار داشت: من اکنون با شما در رسانه ملی صحبت می کنم و از این طریق عنوان می کنم که پرونده من هنوز به نتیجه ای نرسیده و اگر در این زمینه حرفی بزنم ممکن است علیه خودم از آن استفاده می شود.
اما این را به همه کسانی می گویم که در ۴ ماهی که نبودم هرچه به ذهنشان رسید گفتند و نوشتند و آن این است که همه آنها را به خدا واگذار می کنم.
دلیلی ادامه داد: من قبل از اینکه وارد باشگاه ذوب آهن شوم یک آپارتمان ۱۱۴ متری، ۲ ماشین، یک قطعه زمین ۲۰۰ متری و ۳۰ میلیون پول نقد داشتم و بعد از اینکه از باشگاه ذوب آهن رفتم، زمین ۲۰۰ متری من به ۲۵۰ متر تبدیل شده بود و ۳۰ میلیون پول نقد من به ۷۳ میلیون تومان رسیده بود.
وی گفت: هم اکنون می گویم اگر چیزی به نفع من و خانواده ام به حسابم رفته، مسئولان می توانند آن را مصادره کنند و جریمه اش را هم بگیرند.
دلیلی در پاسخ به این سئوال که شما متهم به چه مبلغی هستید، تصریح کرد: گویا رقم اتهام من چند میلیارد است زیرا وقتی از بند بیرون آمدم شنیدم که برخی می گویند من متهم به چندین میلیارد هستم.  من 4 ماه در بند بودم اما باید بگویم حتی هنوز وکیل من پرونده ام را نخوانده است و با وجود اینکه تا کنون هیچ کس مال و اموالش را در رسانه ملی نگفته، من آن را اعلام کردم.
مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن در پاسخ به این سئوال که شما متهم به چه چیزی هستید، گفت: هنوز هیچ چیز به من اعلام نکرده اند و پرونده من در مرحله تحقیقات است.
وی اضافه کرد: متاسفانه همان موقعی که من در بازداشتگاه بودم، یک روزنامه از قول آقای تاج گفته بود که این پرونده آنقدر سنگین است که از دست ما خارج است؛ واقعا می خواهم بدانم آقای تاج از کجا می داند من چقدر مشکل داشتم؟

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:03 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

افتتاح نمایشگاه عکس سیاه و سپید در حوزه هنری

خانه عکس حوزه هنری استان اصفهان نمایشگاه عکس آثار محمدرضا مهاجر را در گالری نقش خانه حوزه هنری افتتاح می نماید.

به گزارش ایمنا، این نمایشگاه شامل ۲۵ قطعه عکس سیاه و سفید در ابعاد ۷۰×۵۰ و ۷۰×۱۰۰ است که به صورت دیجیتال عکاسی شده است ، عکس های این نمایشگاه که با موضوع طبیعت گرفته شده اند نگاه رایج به طبیعت را دارا نیستند و فرم های انتزاعی در آنها دیده می شود.
نمایشگاه عکس محمدرضا مهاجردر ساعت ۱۶ بعدازظهر روز جمعه ۲۸ بهمن ماه در گالری نقش خانه واقع در مجتمع فرهنگی هنری سوره افتتاح خواهد شد ، این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۱۰ اسفند ماه برگزار می باشد و ساعات بازدید از این نمایشگاه از ۹ صبح الی ۱۳ بعدازظهر و ۱۶ بعدازظهر الی ۱۹ شب خواهد بود.
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:06 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

خنجر هزاره اول موزه چهلستون در فهرست مرمت اضطراري

خنجر فلزي تاريخي متعلق به هزاره اول در فهرست ۲هزارشيء مرمت اضطراري قرار گرفت.
به گزارش ايمنا، اين خنجر فلزي ۴۴ سانتي‌متري از جنس مفرغ است که هم اکنون در مخزن موزه چهلستون نگهداري مي‌شود.
براساس اين گزارش، به اعتقاد باستان‌شناسان و کارشناسان اين خنجر داراي ويژگي‌هايي نظير تکنيک ساخت، سبک و شيوه هنري و ارزش تاريخي و معنوي است که با گذشت ساليان متمادي دچارآسيب‌ديدگي‌هاي شيميايي شده است.
اداره کل موزه‌هاي کشور در نظر دارد با تامين اعتبار اين خنجر فلزي را مورد مرمت قرار دهد.

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:06 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

هفته سیزدهم لیگ برتر واترپلو ؛ ماهان بدون شکست قهرمان شد

تيم فولاد ماهان سپاهان در فاصله يک هفته به پايان مسابقات ليگ برتر واترپلو باشگاههاي کشور عنوان قهرماني اين رقابتها را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایمنا، با انجام ديدارهاي هفته سيزدهم ليگ برتر واترپلو تيم فولاد ماهان سپاهان با برتري ۱۶ بر ۱۵ مقابل هيات شناي خوزستان ۲۵ امتيازي شد و با اقتدار و بدون شکست در فاصله يک هفته به پايان اين رقابتها عنوان قهرماني بيست و يکمين دوره ليگ برتر واترپلو را به خود اختصاص داد.
تيم فولاد ماهان فصل گذشته نيز در فاصله يک هفته به پايان مسابقات قهرمان بيستمين دوره رقابتهاي ليگ برتر واترپلو شد.
تيم واترپلو نفت و گاز اميديه نيز با برتري ۹ بر ۶ مقابل هيات شناي زنجان در هفته سيزدهم ۱۹ امتيازي شد و مدعي جدي کسب عنوان نايب قهرماني باقي ماند.
تيم هاي هيات شناي زنجان و هيات شناي گيلان نيز در دو هفته پاياني اين رقابتها پيکار نزديکي براي کسب عنوان سومي ليگ برتر واترپلو خواهند داشت.
برنامه هفته سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر واترپلو باشگاههاي کشور به اين شرح است:
جمعه ۲۸ بهمن
نفت و گاز گچساران – هيات شناي زنجان
هيات شناي خراسان – نفت و گاز اميديه
خانه شناگران اصفهان – هيات شناي گيلان
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:09 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

150 میلیارد ریال اعتبار برای خشکسالی استان اصفهان

دولت در راستای پیشگیری، مقابله و جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه و مدیریت خشکسالی، مبلغ150 میلیارد ریال به استان اصفهان اختصاص داد.

به گزارش ایمنا هیئت وزیران بنا به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور تصویب کرد؛ مبلغ یکصد و پنجاه میلیارد ریال به صورت تملک دارایی های سرمایه ای از محل منابع ماده(۱۲) قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور موضوع بند(ش) ماده(۲۲۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه برای موارد موضوع بند یاد شده در اختیار استانداری اصفهان قرار بگیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.
این مصوبه از سوی محمد رضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:10 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سرپرست سپاهان، سرمربی شد

مهدی اخوان سرپرست تیم هندبال سپاهان به عنوان سرمربی این تیم منصوب شد.

به گزارش ایمنا، لیگ برتر هندبال باشگاههای کشور بعد از ماهها تعطیلی از فردا با برگزاری دیدارهای هفته پنجم پیگیری می شود. سپاهان برای شرکت در جام باشگاههای آسیا احمد محمد حمدی بلال مصری را برای هدایت این تیم جذب کرده بود اما بعد از جدایی وی به دلیل مشکلات خانوادگی مصطفی غلامی هدایت این تیم را به عنوان مربی برعهده داشت. با دستور علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان مهدی اخوان که پیش از این سرپرست تیم هندبال سپاهان بود به عنوان سرمربی این تیم منصوب شد.
اخوان را در هدایت سپاهان، مصطفی غلامی و مجید رحیم زاده همراهی می کنند.
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:11 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

متهم فراری زندان اصفهان از جرم اصلی اش تبرئه شد

رییس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به متهمان فرار از زندان مرکزی اصفهان گفت: یک نفر از این دو متهم فراری به جرم لواط در زندان به سر می‌برده که با توجه به آخرین رای دادگاه این متهم از اتهام لواط مبرا شده است.

غلامرضا انصاری در گفتگو با خبرنگار ایمنا‌ به آخرین وضعیت زندانیان فراری از زندان دستگر‌د اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۴ نفر از این زندانیان دستگیر و به زندان بازگشت داده شده‌اند.
وی با بیان این که هنوز ۲ نفر دیگر از این زندانیان تحت تعقیب می‌‌باشند، افزود: یک نفر از این دو متهم فراری به جرم لواط در زندان به سر می‌برده که با توجه به آخرین رای دادگاه این متهم از اتهام لواط مبرا شده است.
رییس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به این که هنوز دادگاهی‌ برای این زندانیان فراری تشکیل نشده است، تصریح کرد: البته متهمی که از جرم اصلی مبرا شده است نسبت به جرم فرار از زندان هنوز تحت تعقیب دستگاه قضایی و انتظامی می‌باشد.۲۲

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:12 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

جهش بزرگ دانشگاه صنعتی اصفهان در انتشار مقالات ISI و ISC

معاون پژوهشی پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) درسمینارمعرفی شاخص ها وروند نگاشت علم دانشگاه صنعتی اصفهان از رشد چشمگیر مقالات ISI وISC این دانشگاه طی سال های گذشته خبرداد.

به گزاش ایمنا، دکترعلی گزنی با اشاره به ظرفیت ها وزیرساختهای مناسب دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه های مختلف فنی مهندسی، کشاورزی وعلوم پایه، افزایش میزان مقالات ISI وISC این دانشگاه دربین تولیدات علمی کشور طی سال های گذشته را به ترتیب ۱۷ و۵ درصد عنوان کرد.
وی افزود: حجم انتشار مقالات ISC دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۰ با تعداد ۱۳۲ مقاله شامل ۸ درصد از مقالات کشور در این پایگاه بوده است که این آمار به بیش از ۲۰۰ مقاله درسال ۱۳۹۰ یعنی ۱۳ درصد افزایش یافته است.
معاون پژوهشی پایگاه استنادی جهان اسلام رشد انتشار مقالات ISI دانشگاه صنعتی اصفهان را نیز از ۱/۹ درصد در سال ۲۰۰۰ به ۱۸/۹ درصد در سال ۲۰۱۱ عنوان کرد وادامه داد: عدم درج املای صحیح نام دانشگاه صنعتی اصفهان در مقالات، تأثیر بسزایی درعدم رتبه بندی دقیق وکسب امتیاز واقعی این دانشگاه داشته است.
وی با بیان این که میزان استناد به مقالات دانشگاه صنعتی اصفهان از ۱/۳ درصد در سال ۲۰۰۰ به ۲۴/۴ درصد در سال ۲۰۱۱ رسیده است از رشد چشمگیر استناد به مقالات این دانشگاه به نسبت متوسط کشور وجهان درطی سال های اخیرخبرداد.
وی تصریح کرد: تعداد استنادها به مقالات یک مرکز علمی نشان دهنده میزان اثرگذاری این مرکز در سطح بین الملل است و رشد قابل توجه دانشگاه صنعتی اصفهان در این بخش نشان ازسطح علمی وپژوهشی محققان این دانشگاه داشته است.
گزنی بیشترین آمار انتشار مقالات دانشگاه صنعتی اصفهان را به ترتیب در مجلات ایران، آمریکا وانگلیس عنوان کرد وگفت: تمامی شاخص های بین المللی اعم از درصد رشد مقالات، تعداد استنادها ومیزان اعتبار مجلات ونشریات منتشر کننده مقالات این دانشگاه حاکی از جهش بزرگ دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه های مختلف پژوهشی است.
وی خاطرنشان کرد: متوسط تعداد نویسنده به ازاء هر مقاله درکشور۲/۶ درصد ودر دانشگاه صنعتی اصفهان ۲/۵ درصد است که با افزایش تعداد افراد مشارکت کننده در تولید مقالات، کیفیّت واثرگذاری تولیدات علمی در سطح بین الملل افزایش خواهد یافت.
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:12 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

۴۰ درصد از درآمد مناطق برخوردار صرف هزینه‌های عمومی شهر می شود

نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر عدالت اجتماعی در مناطق مختلف شهری اظهار داشت: ۴۰ درصد از بودجه مناطق برخوردار نیز برای هزینه‌های عمومی شهرهمچون کمک به اتوبوسرانی، شهرداری الکترونیکی، باغ رضوان و فضای سبز در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایمنا، سید کریم داودی با بیان مطلب فوق گفت: مدیریت شهری طی چند سال گذشته توجه ویژه ای به مناطق محروم داشته  به طوری که با اجرای پروژه‌های عمرانی و فرهنگی تغییرات قابل توجهی در این مناطق به وجود آمده است.
وی با اشاره به این که در بودجه سال آينده ۱۰ ميليارد تومان اعتبار محروميت زدايي پيش بيني شده است، افزود: ۴۰ درصد از بودجه مناطق برخوردار نیز برای هزینه‌های عمومی شهرهمچون کمک به اتوبوسرانی، مکانیزه نمودن، شهرداری الکترونیکی، باغ رضوان و فضای سبز در نظر گرفته شده است.
نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر عدالت اجتماعی در مناطق ۱۴ گانه شهری تصریح کرد: در جهت رسیدن به عدالت محوری در مناطق ۱۴ گانه شهر هر ساله مبالغی از درآمد مناطق برخوردار صرف اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی در مناطق محروم می شود.

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:13 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

در شش ماهه نخست سال آينده؛ روياي شهر بازي روياها برآورده مي شود

روياي بودن در شهر روياها جایی در شرق اصفهان در حال وقوع است و طبق گفته مسئولان، اين شهر دوست داشتني تا پايان شش ماهه نخست سال آينده به بهره برداري مي رسد.

به گزارش ایمنا، سند چشم‌انداز ایران در سال ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که ارتقای عدالت اجتماعی در اولویت تمامی طرح‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور قرار دارد و براین اساس، توسعه زیرساخت‌های کشور برای برنامه‌ریزی‌های کلان کشوری از اهمیت زیادی برخوردار است. شهرداری اصفهان که همواره براساس این سند چشم‌انداز حرکت کرده است، با مشارکت بخش خصوصی یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های ارتقای اجتماعی و فرهنگی کشور را اجرایی می‌کند که احداث بزرگ‌ترین مرکز تفریحی و گردشگري به نام «شهر رویاها» است؛ نامی جذاب که شاید تنها در داستان‌ها شنیده باشید. شهری که اگرچه در گذشته‌های دور تنها در قصه‌ها معنا پیدا می‌کرد اما در آغاز دهه ۹۰ با به زمین خوردن کلنگ احداث این شهر، اجرایی شده است.در چند سال اخیر رویکرد شهرداری اصفهان تبدیل شدن به یک نهاد اجتماعی به جای یک نهاد خدماتی بوده است و تا‌کنون برنامه‌های مدیریت شهری براین اساس، توانسته بسیاری از شاخصه‌های فرهنگی و اجتماعی این کلان شهر را تغییر دهد. توجه به اوقات فراغت و ارتقای فضای سبز، بازگشت دوباره نشاط بین مردم و... ازجمله نتایج این رویکرد در تمام این سال‌ها بوده است. در این میان و در آغاز دهه ۹۰ ساخت مجموعه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و تفریحی «شهر رویاها » در فضایی با بیش از ۱۷۰ هزار متر مربع با در نظر گرفتن تمامی شاخصه‌های فرهنگ و معماری ایرانی و اسلامی می‌تواند نقطه اوج توجه مدیریت شهری به جایگزینی اوقات فراغت در سبد خانوارها باشد.

۶۸ درصد پيشرفت فيزيكي در كل مجموعه شهر روياها
معاون عمراني شهردار اصفهان با اشاره به پيشرفت ۶۸ درصدي در كل مجموعه شهر روياها، اظهار داشت: تا كنون ۶۰ درصد از تجهيزات مورد نياز اين شهربازي وارد گمرك كشور شده و ۴۰ درصد ديگر نيز در حال حمل مي باشد.
علي رضا قاري قرآن با تاكيد بر اين كه طبق برنامه ريزي هاي انجام شده اين پروژه حدود ۵ ماه پس از ورود تجهيزات به بهره برداري مي رسد، اذعان داشت: قسمت اعظم فعاليت هاي عمراني و ساختماني پروژه شهر رويا ها انجام شده و مابقي پس از نصب تجهيزات عملي مي شود.
وي با تاکید بر این که پروژه شهر رویاها از طرح‌هاي شاخص عمراني در اصفهان محسوب مي‌شود، تصریح کرد: اين شهربازي مدرن در فضايي به مساحت ۱۷۰هزار متر مربع در كمربندي شرقي اصفهان در حال ساخت است.
معاون عمراني شهردار با اشاره به کمبود فضاهای تفریحی در كلان شهر اصفهان، اظهار داشت: امکانات کامل رفاهی و تفریحی در این شهر بازی برای تمام سنین در نظر گرفته شده است.
وي در پاسخ به دليل تاخير در اجراي اين پروژه، خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه احداث شهر رويا ها با مشاركت طرف خارجي در حال انجام است، تحريم هاي به وجود آمده و مشكلات مالي ايجاد شده در بحث انتقال پول موجب تاخير در اجراي آن شد.
قاري قرآن در پايان خاطر نشان كرد: اين مجموعه فضايي بسيار مهيج و شاداب به ويژه در ايام تابستان براي تمام سنين فراهم خواهد كرد.

شهربازي روياها از جنس شبيه سازي الكترونيكي است
معاون اداري مالي شهرداري اصفهان نيز با اشاره به هزينه ۶۰ ميليارد تومانی احداث شهربازي روياها اظهار داشت: شهربازي روياها بزرگترين شهربازي خاورميانه محسوب مي شود و بيشتر از جنس شبيه سازي الكترونيكي است.
مرتضي حسام ن‍ژاد با اشاره به اين كه پروژه شادي آفرين شهربازي روياها در دست اجراست، گفت: شهربازی شهر رویاها با قابلیت های خاص خود به جاذبه های گردشگری نصف جهان اضافه می شود.
وی سالن بازیهای کامپیوتری، گردش فضایی، شهر دایناسورها، سینمای چهار بعدی، بازیهای آبی و استودیوی جلوه های ویژه را از امکانات این شهربازی برشمرد و اظهار امیدواری کرد که با بهره برداری از این پروژه مهم و برزگ این امکان فراهم آید تا شهروندان و گردشگران بتوانند لحظات خوش و دلچسبی را فارغ از گرفتاریهای روزانه در این مجموعه بی نظیر سپری کنند.
حسام نژاد در ادامه اظهار داشت: در ابتدا پيش بيني شده بود كه اين پروژه تا پايان سال جاري به بهره برداري برسد ولي با توجه به تحريم كشور و تاخير در ورود دستگاهها به داخل اميد است اين پروژه ۶۰ ميليارد توماني هر چه زودتر به بهره برداري برسد.
وي با تاکيد بر اين که جانمايي مکان اين شهربازي نيز با كار کارشناساي انجام شده است اذعان داشت: محل شهر روياها در طرح توسعه شرق اصفهان واقع است که در آينده تبديل به مجموعه اي بزرگ خواهد شد، مجموعه اي شامل پارک حيات وحش، نمايشگاه بين‌المللي، سالن عظيم اجلاس و پل هفتم زاينده رود که در صورت احداث از رويدادهاي مهم و اساسي است که نياز شهر را به ميزان زيادي بر طرف خواهد کرد./
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:14 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نگاهی به صفحات ورزشی روزنامه های اصفهان- ۲۵/۱۱/۹۰

نصف جهان
مهم ترین مطلبی که در صفحه ورزشی امروز نصف جهان دیده می شود در ارتباط با دیدار سپاهان برابر سایپا و تداوم صدرنشینی این تیم است. نصف جهان عنوان « تداوم بخشی به صدرنشینی با چاشنی رکورد شکنی» را به این مطلب اختصاص داده و معتقد است از این پس سرنوشت سپاهان برای دفاع از عنوان قهرمانی فقط در دست خودش است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نصف جهان:
به ورزش در بودجه ۹۱ بها دهید
قدرنشناسی به سبک شهاب
جزئیات عملیات نجات کوهنوردان حادثه دیده کوه کرکس
اصفهان زیبا
لیگ برتر فوتبال ایران بعد از هفته بیست و ششم یک ماه به تعطیلی می رود تا ایران در چارچوب دیدارهای مقدماتی جام جهانی بزریل به مصاف قطر برود. اصفهان زیبا با این مقدمه شرایط فوتبال ایران برای رسیدن به جام جهانی را بررسی کرده و این عنوان که: جام جهانی نرفتن یعنی فاجعه! را به این یادداشت اختصاص داده است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان زیبا:
تنیس روی میز در بلاتکلیفی محض
تثبیت صدرنشینی پیش از تعطیلات
نباید به صرف صدرنشینی برای قهرمانی خوش بین باشیم
اصفهان امروز
اصفهان امروز نبرد امروز در فولادشهر بین سپاهان و سایپا را حساس ترین دیدار هفته قلمداد کرده است. این مطلب عنوان «اگه می تونی گل بزن!» را به خود اختصاص داده است.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان امروز:
در باشگاه ذوب آهن چه خبر است!
عنوان سومی تیم کاراته امید سپاهان در لیگ برتر کشور
ثبت نام ابرقویی نژاد در انتخابات فدراسیون فوتبال
نسل فردا
«سپاهان سوار بر سایپا به تعطیلات می رود» عنوانی است که نسل فردا برای پیش بازی دیدار امروز سپاهان و سایپا انتخاب کرده است، صحبت های رسول کربکندی در واکنش به اتفاقات باشگاه ذوب آهن هم در صفحه ورزشی امروز نسل فردا دیده می شود. کربکندی با انتقاد از کسانی که در موفقیت ها سینه سپر کردند گفته است: نشسته اند تا باشگاه نابود شود.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نسل فردا:
منتظر سهمیه کارت سفید المپیک هستیم
حمله لفظی گردان به ابراهیم زاده
بازگشت جمشیدیان در فروردین ۹۰

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:15 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

اعتصابیون اعتصاب شکسته رودرروی نفت

هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور فردا با دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و نفت تهران ادامه می یابد.

به گزارش ایمنا، ذوب آهن بعد از انواع و اقسام مشکلات خود صبح امروز راهی تهران شد تا به مصاف تیم نفت تهران برود.
نفت تهران هفته گذشته از بندر انزلی سه امتیاز ارزشمند صید کرد تا همچنان در جمع ۴ تیم بالای جدول قرار بگیرد. حریف این هفته نفت تیم بحران‌زده ذوب آهن است که برخی بازیکنانش به دلیل مشکلات مالی در تمرینات اخیر شرکت نکرده اند. آنها که شب گذشته سرمربی و مدیرعامل خود را در تهران و روبروی عادل فردوسی پور دیدند و مثل عموم مردم به این باور رسیدند که حال نایب قهرمان سال 2010 آسیا اصلاً خوب نیست، اکنون تنها دوست دارند این فصل را به پایان برند و منتظر روزهای آتی شوند که بحرانهای مالی ذوب آهن پایان یابد.
شاید اگر ذوب آهن اقتدار فصل گذشته را داشت پیش بینی اینکه کدام تیم برنده می‌شود سخت بود اما در حال حاضر وضعیت ذوب آهن چندان نرمال به نظر نمی رسد. 
آن چیزی که مشخص است تیم ذوب آهن برخلاف تصور عموم با تمام بازیکنان خود در تهران حاضر است و فردا با استفاده گرفتن از این بازیکنان رودرروی نفت تهران می ایستد.
برنامه کامل هفته بیست و ششم لیگ برتر به شرح زیر است:
سه شنبه۲۵/۱۱/۹۰
شهرداری تبریز – مس سرچشمه – ساعت ۱۵:۰۰ – ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
سپاهان– سایپا – ساعت ۱۵:۳۰ -ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
نفت آبادان – راه آهن - ساعت ۱۶ – ورزشگاه تختی آبادان
چهارشنبه ۲۶/۱۱/۹۰
صبای قم – پرسپولیس– ساعت ۱۴:۴۵ – ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داماش گیلان – شاهین – ساعت ۱۵:۳۰ – ورزشگاه عضدی رشت
فجر سپاسی – فولاد خوزستان – ساعت ۱۵:۳۰ – ورزشگاه حافظیه
مس کرمان – تراکتورسازی – ساعت ۱۵:۳۰ – ورزشگاه باهنر کرمان
نفت تهران – ذوب آهن – ساعت ۱۵:۳۰- ورزشگاه دستگردی تهران
چهارشنبه ۹/۱/۹۱
استقلال -ملوان-ساعت ۱۷ ورزشگاه آزادی

سه شنبه 25 بهمن 1390  3:17 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

محرومیت تعلیقی الله کرم استکی از حضور در میادین ورزشی

احکام بازیکنان خاطی تیم ملی هندبال بعد از تشکیل جلسه کمیته انضباطی فدراسیون صادر شد.

به گزارش ایمنا، با حضور اعضای کمیته انضباطی فدراسیون هندبال، سرمربی تیم ملی و ۴ بازیکن ملی پوش دعوت شده به این کمیته جلسه رسیدگی به اظهارنظرهای این بازیکنان در محل فدراسیون برگزار شد. در این جلسه جلال کوزه گری ضمن استماع صحبت های بازیکنان و سرمربی تیم ملی هندبال مردان، و همچنین اعضای کمیته انضباطی در نهایت آرای زیر را قطعی دانسته و بدین ترتیب در رابطه با ۴ بازیکن ملی پوش هندبال کشورمان احکام ذیل صادر گردید:
۱- امید سه کناری
با توجه به تکذیب اظهارات منتشره در جراید و رسانه های گروهی و اعلام مراتب عذر خواهی وی و همچنین داشتن سابقه مثبت اخلاقی به تذکر کتبی محکوم شد.
۲- مهدی بیجاری
با توجه به اظهارات منتشر شده در جراید و رسانه های گروهی و دفاعیات غیر موجه و نحوه توضیحات در جلسه فوق به محرومیت تعلیقی از حضور در میادین ورزشی تا پایان لیگ ۹۰-۹۱ و همچنین محکومیت قطعی به پرداخت مبلغ چهل میلیون ریال جزای نقدی جریمه شد.
۳- جواد خرمی پور
با توجه به اظهارات منتشر شده در جراید و رسانه های گروهی و دفاعیات غیر موجه و نحوه توضیحات در جلسه فوق به محرومیت تعلیقی ار حضور در میادین ورزشی تا پایان لیگ ۹۰-۹۱ و همچنین محکومیت قطعی به پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جزای نقدی جریمه شد.
۴- الله کرم استکی
با توجه به اظهارات منتشرشده در جراید و رسانه های گروهی و نوع دفاع و نحوه ارائه توضیحات و همچنین اعلام عذرخواهی از سرمربی تیم ملی هندبال و اعلام آمادگی برای حضور در تیم ملی در هر زمان به محرومیت تعلیقی از حضور در میادین ورزشی تا پایان لیگ ۹۰-۹۱ و محکومیت قطعی به پرداخت مبلغ سی میلیون ریال جزای نقدی جریمه شد.
سه شنبه 25 بهمن 1390  3:18 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نفت تهران و ذوب آهن از نگاه آمار؛ در ۵ دیدار اخیر بیش از یک گل در یک بازی به ثمر نرسانده اند

تیم فوتبال ذوب آهن فردا در حالی به مصاف نفت تهران می‌رود که در تاریخ لیگ برتر در دیدارهای رو در رو برابر این تیم هنوز شکست ناپذیر باقی مانده است.

به گزارش ایمنا دو تیم ذوب‌آهن و نفت تهران تا کنون در لیگ برتر تنها ۳ بار به مصاف یکدیگر رفته‌اند که در دو دیدار ذوب آهن پیروز بوده است و یک دیدار نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.
دیدار رفت این دو تیم در لیگ امسال با نتیجه تساوی یک بر یک در ورزشگاه فولادشهر به پایان رسید، محمد قاضی در آن دیدار تک گل ذوب آهن را به ثمر رساند و مجتبی زارع مهاجم نفت کار را به تساوی کشاند.
اما نکته جالب عملکرد این دو تیم در ۵ دیدار اخیرشان در لیگ برتر این است که چه ذوب آهن چه نفت در ۵ دیدار اخیر خود برابر حریفان لیگ برتری نتوانسته اند بیش از یک گل به ثمر برسانند و در بازی‌ها یا گل نزده اند یا فقط یک گل زده اند.
ذوب‌آهن – نفت تهران در آیینه لیگ برتر(نام تیم میزبان در ابتدا آمده است):
لیگ برتر – فصل دهم:
ذوب‌آهن ۲-۰ نفت تهران
نفت تهران ۱-۲ ذوب‌آهن
لیگ برتر- فصل یازدهم:
ذوب آهن ۱-۱ نفت تهران
۵ دیدار اخیر دو تیم برابر حریفان در لیگ برتر- فصل یازدهم:
ذوب آهن(پیروزی- تساوی- تساوی- پیروزی- تساوی):
فولاد ۰-۱ ذوب آهن
ذوب آهن ۰-۰ ملوان بندرانزلی
پرسپولیس ۰-۰ ذوب آهن
ذوب آهن ۱-۰ شاهین بوشهر