0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

بنزما: مهم کسب سه امتياز بود نه گلزني من

بنزما: مهم کسب سه امتياز بود نه گلزني من

در اين ديدار آنخل دي ماريا تنها گل رئال را به ثمر رساند و بنزما علي رغم اينکه نتوانست در اين ديدار گلزني کند، اما از اين پيروزي راضي است.

کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، از پیروزی 1-0 تیمش مقابل دینامو زاگرب در اولین دیدار لیگ قهرمانان ابراز رضایت کرد.

در این دیدار آنخل دی ماریا تنها گل رئال را به ثمر رساند و بنزما علی رغم اینکه نتوانست در این دیدار گلزنی کند، اما از این پیروزی راضی است.

بنزما در گفتگو با سایت یوفا گفت:" این پیروزی برای ما بسیار مهم بود. کسب سه امتیاز در دیدار خارج از خانه همیشه مهم است. بازی بسیار دشواری برای ما بود اما در نهایت توانستیم به پیروزی برسیم.

ما موقعیت های زیادی داشتیم اما متاسفانه من نتوانستم گلزنی کنم. البته این چندان مهم نیست."

په په، مدافع پرتغالی رئال، نیز از این پیروزی خوشحال است و گفت که از شیوه بازی تیم بعد از اخراج مارسلو راضی است.

" مهم کسب سه امتیاز بود. همچنین بسیار مهم بود که توانستیم علی رغم 10 نفره شدن، شکل بازی تیم را حفظ کنیم."

جمعه 25 شهریور 1390  1:10 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اعتراض استقلال به تمرين پرسپوليس در آزادي

اعتراض استقلال به تمرين پرسپوليس در آزادي

پرسپوليس نخستين تيمي است که قبل از بازي دربي، تمريناتش را در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌کند.

تیم فوتبال پرسپولیس این روزها تمرینات خود را برای بازی با استقلال انجام می‌دهد تا با آمادگی بالا به مصاف رقیب سنتی خود برود.

دیروز تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی دنبال کرد. حمید استیلی در حالی تمرینات تیمش را در این ورزشگاه انجام داد که بازیکنان تیمش با شرایط چمن آزادی عادت کنند.

نکته جالب توجه این است که تیم فوتبال پرسپولیس نخستین تیمی است که قبل از بازی دربی، تمریناتش را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کند.
 به احتمال فراوان قرار است تیم فوتبال استقلال تهران هم امروز تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی برگزار کند تا آنها هم از سرخپوشان عقب نمانند. اما شایعاتی هم شنیده می‌شود مبنی بر اینکه استقلالی‌‌ها معترضند که چرا قرمزها تمرینات اصلی و پرفشار خود را دو روز زودتر انجام دادند و ما باید تمرین سبکی را قبل از دربی در ورزشگاه آزادی برگزار کنند.

جمعه 25 شهریور 1390  1:12 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اشجاري : نمي دانم چرا بازي نمي کنم

اشجاري : نمي دانم چرا بازي نمي کنم

در دوسه بازي اول فصل براي سپاهان بنظرم بد کار نکردم حتي پاس گل هم دادم.

بدون شک اوج دوران عمر فوتبال حرفه ای حسن اشجاری در تیم فوتبال ذوب اهن اصفهان سپری شد . جایی که وی پلکان ترقی و محبوبیت را طی کرد ، و درهای چپ تیم ملی را بر روی خود گشوده دید . اما امان از روزی که انسان طمع دست یابی به امال و ارزوهای بهتری را در سر بپروراند .
 اشجاری با وجودی که در ذوب اهن نگاه ها را به سمت وسوی خود خیره کرده بود ، و هنوز به انتهای نقطه پایانی قراردادش نرسیده بود ، دعوت شهریار فوتبال ایران برای بازی در تیم ارتش سرخ پایتخت را لبیک گفت . مدافع چپ پای ذوب اهن وقتی بابت اخذ رضایتنامه خود چکی را از حساب شخصی اش به مسولین مالی باشگاه ذوب اهن سپرد با بدبیاری و نداری باشگاه پرسپولیس مواجه شد تا بدین ترتیب بازی کردن در پرسپولیس دایی را در رویاها ببیند.
 در آنسو نیز مسولین مالی اداری باشگاه با بی رحمی و به قصد انتقام گیری از مدافع ناراضی تیم ذوب اهن چک وی را برگشت کردند ، اشجاری نگون بخت که تا چندی پیش در ذوب اهن و فوتبال ایران با نمایش بازیهای قابل تحسینش کبکش خروس می خواند حالا نه ذوب اهن را داشت و نه پرسپولیس را. به هر طریق از دو گزینه مس کرمان و استیل اذین تیم حاج حسین هدایتی را انتخاب نمود ، که پرداختن به حواشی های بوجود امده وی در تیم استیل اذین در حوصله این مقال نیست
 مدافع چپ پای شمالی استیل اذین به وضوح به اشتباه خود پی برد که نباید دیار نصف جهان را ترک می کرد . البته برای لیگ یازدهم با تمناهای زیاد قصد ورود به ذوب اهن تیم سابقش را داشت که نتوانست رضایت منصور ابراهیم زاده را جلب کند و سر از دیگر تیم اصفهانی دراورد . اشجاری تمام فکر خود را در تیم فولاد مبارکه معطوف به این مهم کرد که در طول فصل یک نوزایی و بازگشت به گذشته را ایجاد کند و امال و ارزوهای دور درازش را با حساب و کتاب بهتر به مرحله اجرا در اورد اما گویی این امر نیز نمی خواهد برای اشجاری محقق شود .
 سرمربی کروات سپاهان در دوبازی ابتدایی فصل انرا به خدمت گرفت لیکن در بقیه مسابقات و حتی در لیگ قهرمانان اسیا وی را سکو نشین کرد .
 او می گوید : از انتخاب تیم سپاهان ناراحت نیستم ، در عجبم چرا بازی نمی کنم . در دوسه بازی اول فصل برای سپاهان بنظرم بد کار نکردم حتی پاس گل هم دادم . اکنون در لیست 18 نفره تیم نیز جایی ندارم و مهمان سکوها هستم !

جمعه 25 شهریور 1390  1:14 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رحمان احمدي: اخطارها را فراموش کرده بودم

رحمان احمدي: اخطارها را فراموش کرده بودم

تمرينات پر فشار اخير و به خصوص دو باختي که به دست آورديم، ذهن مرا از اين موضوع پاک کرد و امروز صبح که اين خبر را شنيدم، تا دقايقي شوک زده و بي حس بودم.

پس از انتشار خبری مبنی بر ۲ اخطاره بودن احمدی و احتمال باخت ۳ بر صفر سپاهان مقابل السد، سنگربان سپاهان اعلام کرد که ناظر کنفدراسیون لیست ما را تایید کرده بود.
 رحمان احمدی در گفتگو با ایمنا در مورد اینکه آیا ۲ اخطاری که در پرسپولیس گرفته بود را به یاد داشته یا خیر گفت: من زمانی که در پرسپولیس بودم می دانستم که ۲ اخطاره ام. حتی تا چند هفته پیش هم این موضوع را می دانستم. ولی تمرینات پر فشار اخیر و به خصوص دو باختی که به دست آوردیم، ذهن مرا از این موضوع پاک کرد و امروز صبح که این خبر را شنیدم، تا دقایقی شوک زده و بی حس بودم.
 وی در مورد احتمال باخت ۳ بر صفر سپاهان هم گفت: دیروز قبل از بازی، آقای بصیرت لیست را به ناظر AFC نشان داد و تایید گرفت که در لیست ما محرومی وجود ندارد. امضای ناظر هم پایین برگه هست و نمی توانند حکمی به ضرر سپاهان بدهند.
 گفتنی است به دلیل اینکه رحمان احمدی زمانی که در تیم پرسپولیس بود، ۲ اخطار مقابل تیمهای الوحده و الاتحاد دریافت کرده بود و طبق قانون نباید در بازی با السد بازی می کرد. این هم یکی دیگر از اشکالات فاصله افتادن بین مسابقات است.

جمعه 25 شهریور 1390  1:15 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

معاون مالي بارسا: بدهي باشگاه همچنان زياد است

معاون مالي بارسا: بدهي باشگاه همچنان زياد است

باشگاه کاتالاني سال گذشته 430 ميليون يورو بدهي داشت و اگرچه اين مبلغ به 364 ميليون يورو کاهش پيدا کرد اما فوئاس معتقد است بايد تلاش بيشتري براي کاهش اين مبلغ انجام دهند.

خاویر فائوس، معاون مالی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد علی رغم کاهش 15 درصدی قروض این باشگاه، همچنان از نظر مالی شرایط نامساعدی دارند.

باشگاه کاتالانی سال گذشته 430 میلیون یورو بدهی داشت و اگرچه این مبلغ به 364 میلیون یورو کاهش پیدا کرد اما فوئاس معتقد است باید تلاش بیشتری برای کاهش این مبلغ انجام دهند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" ما باید به سیاست ریاضت اقتصادی مان ادامه بدهیم تا بتوانیم همچنان رشد کنیم. بدهی ها را کاهش دادیم اما همچنان در مضیقه هستیم. این بدهی برای ما بسیار زیادی است.

این میزان بدهی برای باشگاه مورد قبول نیست و ما باید آن را به میزان قابل قبولی کاهش دهیم تا بتوانیم برای باشگاه درآمد زایی کنیم. ما همچنان باید روی این موضوع کار کنیم. "

این باشگاه در تابستان 60 میلیون یورو برای خرید الکسیس سانچس و سسک فابرگاس هزینه کرد در حالی که بازیکنانی مانند بویان کرکیچ، اوریل رومئو و خفرن را فروخت.

جمعه 25 شهریور 1390  1:16 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

کاملي مفرد: محکوم به شکست شهرداري هستيم

کاملي مفرد: محکوم به شکست شهرداري هستيم

مدافع و کاپيتان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به علت امتيازاتي که در سه بازي اخير از دست داده ايم در بازي با شهرداري تبريز محکوم به پيروزي هستيم.

جلال کاملی مفرد ظهر پنجشنبه در نشست خبری پیش از بازی با شهرداری تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از دیدار با تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، خوب تمرین کردیم تا بتوانیم با ارائه یک بازی عالی و حساب شده، شهرداری تبریز را با شکست بدرقه کنیم.

وی افزود: تیم ها معمولا در اهواز بسته بازی می کنند به همین دلیل ما باید با حوصله و منطقی توپ را به گردش دربیاوریم ولی به علت امتیازاتی که در سه هفته اخیر از دست داده ایم محکوم به شکست شهرداری تبریز و پیروزی در این دیدار خانگی هستیم.

کاملی مفرد عنوان کرد: امیدوارم بچه ها همت کنند و با ارائه یک بازی خوب به پیروزی دست پیدا کنیم تا دل هواداران ما شاد شود.

بازیکن سابق تیم ملی در خصوص اینکه چقدر امیدوار است توسط کارلوس کی روش به تیم ملی فوتبال دعوت شود، گفت: هر بازیکنی در فوتبال نمی تواند بدون امید موفق باشد به همین دلیل من هم با امید فراوان برای فولاد بازی می کنم تا روزی به تیم ملی دعوت شوم.

بازی دو تیم فولاد خوزستان و شهرداری تبریز از سری رقابت های هفته هفتم لیگ برتر باشگاه های کشور روز جمعه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود.

جمعه 25 شهریور 1390  1:17 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

طبق استعلام ناظر بازي احمدي محروم نبود

رحيمي:

طبق استعلام ناظر بازي احمدي محروم نبود

مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در باره دو اخطاره بودن 'رحمان احمدي' در ديدار با تيم السد قطر گفت: استعلام اينترنتي ناظر اعزامي کنفدراسيون فوتبال آسيا، اين بازيکن را دو اخطاره ندانست.

''عليرضا رحيمي'' اضافه کرد: پيش از مسابقه تيم هاي فوتبال سپاهان و السد، نماينده و ناظر کنفدراسيون فوتبال آسيا به صورت اينترنتي، اسامي بازيکنان ما را به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارايه کرد.
 اما در اين فهرست فقط بر روي نام ''ابراهيم توره'' مهاجم سابق اين تيم خط قرمز نشان داده شد.
وي افزود: در استعلام اينترنتي که نماينده و ناظر کنفدراسيون فوتبال آسيا به عمل مي آورد، در صورتيکه بازيکني محروم باشد، بر روي نام او خط قرمز حک مي شود.
 مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان افزود: در استعلام اينترنتي نماينده و ناظر کنفدراسيون فوتبال آسيا، بر روي نام ''رحمان احمدي'' خط قرمز کشيده نشد و به همين دليل نماينده کنفدراسيون فوتبال آسيا، او را براي بازي با تيم السد قطر ثبت نام کرد.
 وي با اشاره به اينکه فهرست بازيکنان تيم سپاهان اصفهان پس از استعلام اينترنتي به تاييد نماينده اعزامي کنفدراسيون فوتبال آسيا رسيده است، گفت: ما نيز بر همين اساس از رحمان احمدي استفاده کرديم.
 رحيمي گفت: در صورتيکه اخطارهاي رحمان احمدي پس از انتقال به تيم سپاهان در نظر گرفته نشود، مي توان به راي کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا اميدوار بود و در غير اين صورت، راي به سود قطري ها صادر مي شود.
 وي افزود: در چنين شرايطي بايد منتظر راي کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا باشيم.

جمعه 25 شهریور 1390  1:18 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

بايد منتظر راي كنفدراسيون فوتبال آسيا باشيم

رييس هيات فوتبال اصفهان:

بايد منتظر راي كنفدراسيون فوتبال آسيا باشيم

رييس هيات فوتبال استان اصفهان گفت: در مورد محروميت 'رحمان احمدي'، بايد منتظر راي کنفدراسيون فوتبال آسيا باشيم اما شواهد همه چيز را به نفع تيم السد قطر نشان مي دهد.

''علي اکبر ابرقويي نژاد'' توضيح داد: در بند ''آ '' ماده 69 مقررات ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا، بازيکني که اخطار دوم را در مرحله قبلي گرفته است، اين اخطارها را به همراه خود دارد.
 وي گفت: در بند دوم ماده 37 آيين نام انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا، بازيکني که اين اخطارها را به همراه خود آورده است، در نخستين بازي مرحله بعدي محروم مي شود.
 رييس هيات فوتبال استان اصفهان اضافه کرد: احمدي همراه با تيم پرسپوليس تهران در بازي اول گروهي مرحله نخست، در دقيقه 47 ديدار با الاتحاد عربستان اخطار گرفت و در بازي ششم مرحله مقدماتي مقابل الوحده امارات در دقيقه 66، اخطار دوم را دريافت کرد.
 وي اظهار داشت: محروميت احمدي، فردي است و به نظرم مسوولان روابط بين الملل فدراسيون فوتبال و سرپرست تيم فوتبال باشگاه سپاهان اصفهان نسبت به اين موضوع بي توجهي کردند و بايد پاسخگو باشند.
 ابرقويي نژاد گفت: هيچ يک از ناظران مسابقه ها موظف نيستند جزييات تيم ها را براي مسوولان آنها توضيح دهند و اين موضوع فقط به سرپرست تيم مربوط مي شود.
 اين در شرايطي است که مسوولان باشگاه سپاهان اصفهان اعلام کردند، ناظر اعزامي کنفدراسيون فوتبال آسيا پيش از شروع مسابقه، بازي رحمان احمدي را بلامانع اعلام کرده و فهرست تيم فوتبال سپاهان را نيز تاييد کرده است.
 ابرقويي نژاد با اشاره به اينکه ''بصيرت'' چندين سال است به عنوان سرپرست، مسووليت تيم فوتبال سپاهان اصفهان را در ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا برعهده دارد، افزود: او به کار خود اشراف دارد اما مشکل بوجود آمده براي تيم سپاهان با مسووليت بصيرت، بسيار تعجب برانگيز است.
 رييس هيات فوتبال استان اصفهان با اشاره به اينکه چند ماه قبل مشکل مشابهي براي تيم فوتبال اميد ايران در رقابت هاي مقدماتي بازي هاي المپيک بوجود آمد، اظهار داشت: امور بين الملل فدراسيون فوتبال و مدير اجرايي تيم فوتبال سپاهان بايد براي مشخص شدن وضعيت دو اخطاره بودن تمامي بازيکنان خود از کنفدراسيون فوتبال استعلام مي کردند.

جمعه 25 شهریور 1390  1:19 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

در زمين ضعف هاي پرسپوليس را نشان مي دهيم

اميرآبادي:

در زمين ضعف هاي پرسپوليس را نشان مي دهيم

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فردا و در زمين مسابقه نقاط ضعف تيم پرسپوليس را نشان مي دهيم.

''مهدي اميرآبادي'' در نشست خبري پيش از بازي تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران اظهار داشت: پرسپوليس تيم بسيار خوبي است و هفته گذشته برابر ذوب آهن هم بسيار خوب بازي کرد.
 وي ادامه داد: هفته قبل چند بازيکن ملي پوش پرسپوليس روي نيمکت اين تيم نشستند و اين نشان مي دهد که کادر فني سرخپوشان مهره هاي خوبي در اختيار دارد که مي تواند به جاي بازيکنان تيم ملي از آنها استفاده کند.
 وي گفت: اگر کادر فني به من اعتماد کند و در ترکيب اصلي تيم قرار بگيرم تمام تلاشم را خواهم کرد تا بازي خوبي انجام بدهم اما اگر در ميدان حاضر نشوم، بازيکنان ديگري هستند که مي توانند به پيروزي تيم کمک کنند.
 مدافع راست تيم استقلال در باره بازيکنان پرسپوليس که در مقابل وي بازي خواهند کرد، تاکيد کرد: براي من فرقي نمي کند که چه کسي در برابرم حضور دارد و تنها به دنبال پياده کردن تفکرات کادر فني و ارايه بهترين بازي خودم هستم.
 وي با اشاره به شکست استقلال در هفته گذشته برابر تراکتورسازي تصريح کرد: با اين شکست انگيزه بازيکنان تيم ما بالا رفت و مصمم هستيم تا با کسب پيروزي در برابر پرسپوليس، اين نتيجه را فراموش کنيم.

جمعه 25 شهریور 1390  1:20 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اخبار کوتاه از اردوي آبي پوشان قبل از دربي 71

اخبار کوتاه از اردوي آبي پوشان قبل از دربي 71

شايعه حضور يا عدم حضور اولادي در دربي 71، کادرفني استقلال را به اين موضوع کنجکاو کرده است.

تیم استقلال فردا با پیراهنی که با ترکیب رنگ‌های آبی و مشکی طراحی شده در دربی هفتاد و یکم به مصاف پرسپولیس می‌رود.

* پژمان منتظری که حرف و حدیث‌های زیادی پیرامون حضور و یا عدم حضور او در مسابقه فردا شنیده می‌شود با نظر کادر فنی این تیم در ترکیب اصلی استقلال مقابل پرسپولیس قرار خواهد گرفت.

*‌علی فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال امشب راهی اردوی آبی‌پوشان خواهد شد و با بازیکنان این تیم به صحبت خواهد پرداخت.

* اعضای تیم استقلال از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه دستگردی آخرین تمرین خود را پیش از رویارویی با پرسپولیس انجام خواهند داد.

* استیو اولد، مدافع نیوزلندی که 3 روز پیش برای تست فنی در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد در آستانه بازی با پرسپولیس مورد تأیید کادر فنی این تیم قرار نگرفت و راهی کشورش شد.

* اعضای تیم استقلال از شب گذشته در هتل آکادمیک اردوی خود را قبل از بازی با پرسپولیس برگزار کردند.

* کادر فنی تیم استقلال با وجود اظهار نظر حمید استیلی، سرمربی پرسپولیس مبنی بر عدم حضور اولادی در دربی همچنان به دنبال پیگیری این مسئله هستند که آیا این بازیکن در مقابل استقلال شرایط بازی کردن دارد و یا اینکه نمی‌تواند در ترکیب تیمش به میدان برود.

*‌از تیم استقلال فریدون زندی تنها غائب آبی‌پوشان خواهد بود و نمی‌تواند در لیست 18 نفره این تیم برای بازی فردا حضور داشته باشد.

* اعضای تیم استقلال فردا پس از صرف صبحانه جلسه‌ای را برای معرفی ترکیب و همچنین لیست 18 نفره برگزار می‌کنند. قرار است آبی‌پوشان ساعت 16 وارد ورزشگاه آزادی شوند و برای مسابقه آماده خواهند شد.

تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 فردا و از هفته هفتم لیگ برتر دور یازدهم از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی به مصاف پرسپولیس می‌روند.

جمعه 25 شهریور 1390  1:20 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اسکان5هزار هوادار سرخابي اطراف ورزشگاه آزادي

اسکان5هزار هوادار سرخابي اطراف ورزشگاه آزادي

حدود 5 هزار نفر از علاقمندان به تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس امشب در اطراف ورزشگاه آزادي اسکان پيدا مي کنند.

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فردا از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی تهران در حالی آغاز می‌شود که سازمان لیگ فدراسیون فوتبال تمهیدات مناسبی را برای برگزاری این دیدار در نظر گرفته‌اند.

عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ برتر در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: تمام ارگان‌های ذیربط برای برگزاری این دیدار آماده هستند ومشکل خاصی از این لحاظ وود ندارد.

وی ادامه داد: به همت شهرداری تهران در ضلع غربی ورزشگاه آزادی برای حدود 5 هزار از هواداران چادرهایی تعبیه شده تا آنها بتوانند امشب را در این محل سپری کنند ضمن اینکه پذیرایی مختصری نیز برای این تعداد تهیه شده است.

عزیز محمدی تاکید کرد: یگان ویژه از صبح فردا در ورزشگاه آزادی مستقر است و بلیت فروشی از صبح زود آغاز می‌شود اما از هواداران درخواست می‌کنم با توجه به اینکه بازی ساعت 18:30 آغاز می‌شود تا جایی که امکان داشته باشد از مراجعه شبانه وحتی صبح زود به ورزشگاه خودداری کرده و طی ساعات باقی مانده روز برای دیدن مسابقه اقدام کنند تا ضمن ایجاد نظم و ترتیب ترافیکی هم ایجاد نشود.

رئیس سازمان لیگ برتر با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم بازی فردا با حضور 100 هزار نفر برگزار شود، گفت: بلیت فروشی تا زمانی که فضای ورزشگاه کاملا پر شود، انجام خواهد شد و در صورت پر شدن ورزشگاه از طریق صدا و سیما این امر را به اطلاع مخاطبان فوتبال می‌رسانیم تا دیگر تماشاگری به ورزشگاه نیاید ضمن اینکه در دیدار فردا هیچ مکان خالی را در نظر نگرفته‌ایم.

وی در پایان گفت: تعداد سکوهای در نظر گرفته شده برای دو تیم نصف به نصف است و قیمت بلیت نیز برای مسابقه هیچ تغییری نخواهد کرد.

جمعه 25 شهریور 1390  1:22 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اميرآبادي:هروقت در داربي بوده ام تاثيرم را گذاشته ام!

اميرآبادي:هروقت در داربي بوده ام تاثيرم را گذاشته ام!

با شکستي که هفته گذشته مقابل تراکتورسازي متحمل شديم انگيزه‌مان براي پيروزي دو برابر شده و مي خواهيم ثابت کنيم آن باخت ناگهاني بوده است.

مهدی امیرآبادی بازیکن باتجربه تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: نتیجه دربی را نمی شود پیش بینی کرد، چرا که این بازی یک مسابقه خاص و غیر قابل پیش بینی است.
 نقل از مهر وی در ادامه یادآور شد: من در دربی‌های زیادی بوده‌ام و اینکه می گویم بازی استقلال - پرسپولیس غیرقابل پیش بینی است به خاطر تجربه‌ای است که در این دیدارها دارم. خبرنگاری پرسید: "چرا در دربی تیمی که ضعیف‌تر است شانس بیشتری برای برد دارد؟"، که وی گفت: شما با این سئوال می خواهید، بگویید پرسپولیس از استقلال ضعیف‌تر است؟! من چنین دیدگاهی ندارم. به اعتقاد من هر دو تیم شانس برابری برای پیروزی دارند.
 مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: با شکستی که هفته گذشته مقابل تراکتورسازی متحمل شدیم انگیزه‌مان برای پیروزی دو برابر شده و می خواهیم ثابت کنیم آن باخت ناگهانی بوده است. با برتری مقابل پرسپولیس شکست مقابل تراکتورسازی را فراموش می کنیم و ثابت می کنیم به دنبال قهرمانی هستیم.
امیرآبادی که در دیدار برگشت فصل گذشته استقلال و پرسپولیس پاس گل برتری آبی پوشان برای آرش برهانی ارسال کرد در پاسخ به این پرسش که "اگر در ترکیب اصلی باشید آیا باز هم پاس گل خواهید داد؟"، گفت: اینکه در ترکیب باشم یا نه بستگی به نظر مربیان دارد اما اگر در زمین باشم تلاش می کنم تا مهره‌ای مثمرثمر برای تیمم باشم در غیر اینصورت دیگر بازیکنان هستند و آنها می توانند پاس گل بدهند و گل بزنند.
 وی پرسپولیس را تیمی خوب خواند و گفت: پرسپولیس تیمی است که در هفته گذشته بازی خوبی را مقابل ذوب آهن به نمایش گذاشت و باید این تیم را شکست می داد. این تیم آنقدر مهره خوب دارد که برخی از بازیکنان ملی پوش این تیم روی نیمکت می نشینند. اطمینان دارم بازی عصر جمعه استقلال - پرسپولیس زیبا و تماشایی خواهد بود. مدافع هافبک تیم استقلال از بیان نقاط ضعف پرسپولیس خودداری کرد و گفت: در زمین مسابقه نقاط ضعف و قوت تیم پرسپولیس را مشخص خواهیم کرد!
 امیرآبادی در خاتمه تصریح کرد: اینکه من بازی کنم یا نه بسته به نظر مربیان است اما همیشه انگیزه دارم که برای تیمم بازی کنم و فکر کنم هر زمان که برای استقلال بازی کردم مهره‌ای تاثیر گذار برای این تیم بودم.
جمعه 25 شهریور 1390  1:23 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ماريو گومز مصدوم شد

ماريو گومز مصدوم شد

اين ستاره تيم ملي آلمان به دليل اين مصدوميت در بين دونيمه ديدار مقابل ويارئال تعويض شد و به همين دليل احتمالا ديدار تيم ملي کشورش در اواسط سپتامبر را از دست خواهد داد.

ماریو گومز، مهاجم بایرن مونیخ، به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله روی ران در دیدار شب گذشته مقابل ویارئال در چمپیونزلیگ باید برای مدتی از میادین دور باشد.

این ستاره تیم ملی آلمان به دلیل این مصدومیت در بین دونیمه تعویض شد و به همین دلیل احتمالا دیدار تیم ملی کشورش در اواسط سپتامبر را از دست خواهد داد.

برای مشخص شدن میزان دقیق مصدومیت گومز، باید معاینات بیشتری روی او انجام شود.

او در گفتگو با مرکور آن لاین گفت:" نمی دانم چه اتفاقی رخ داد. درد زیادی در ناحیه ران دارم و باید پزشکان تیم معاینات بیشتری روی آن انجام دهند.

پزشکان امروز و فردا آزمایشاتی انجام خواهند داد. امیدوارم مصدومیتم جدی نباشد. "

غیبت گومز می تواند برای بایرنی ها مشکلات زیادی ایجاد کند اما فرانتس بکن باوئر، اسطوره باواریایی ها معتقد است نیلس پترسن می تواند جای خالی این بازیکن را پر کند.

" پترسن می تواند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شود. او موقعیت هایی زیادی خواهد داشت. او یک استعداد فوق العاده است البته برای بازی در تیمی مانند بایرن استعداد به تنهایی کافی نیست."

جمعه 25 شهریور 1390  1:23 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

باشگاه السد از سپاهان شکايت کرد

باشگاه السد از سپاهان شکايت کرد

فدراسيون فوتبال قطر، از ارايه شکايت باشگاه السد اين کشور نسبت به استفاده 'رحمان احمدي' دروازه بان دو اخطاره تيم سپاهان اصفهان در ديدار رفت اين دو تيم در مرحله يک چهارم ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا، به کنفدراسيون فوتبال آسيا خبر داد.

سايت فدراسيون فوتبال قطر روز پنجشنبه نوشت: باشگاه السد قطر در شکايت نامه خود که به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شده، آورده است: استفاده از رحمان احمدي دروازه بان تيم سپاهان در اين ديدار غير قانوني بوده است.
باشگاه السد قطر در نامه اعتراض خود توضيح داد: احمدي دروازه بان تيم پرسپوليس ايران در مرحله گروهي فصل جاري ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا بود و در اين مرحله دو کارت زرد را مقابل تيم هاي الاتحاد عربستان و الوحده امارات دريافت کرد.
باشگاه السد قطر اضافه کرد: اين دروازه بان بعد از آن به تيم سپاهان منتقل شد اما در ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا همچنان مشمول محروميت بود و نمي توانست مقابل السد قطر به ميدان برود.
سايت فدراسيون فوتبال قطر در پايان نوشت: شکايت باشگاه السد از تيم سپاهان ايران، امروز (پنجشنبه) به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.

جمعه 25 شهریور 1390  1:24 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

عصبانيت شديد قهرماني پس از حذف از داربي

عصبانيت شديد قهرماني پس از حذف از داربي

قهرماني امروز قرار است بازي راه آهن ـ فجر را سوت بزند و به نظر مي‌رسد اين قضاوت به هيچ وجه مورد علاقه او نباشد.

آنهايي که محسن قهرماني، داور بين‌المللي ايران را در مسير ورزشگاه راه آهن ديده‌اند از عصبانيت شديد اين داور مشهدي خبر مي‌دهند.
 قهرماني که انتخابش براي دربي قطعي بود و اين موضوع از دو هفته پيش به وي ابلاغ شده بود ديشب آخر وقت با اصرار يکي از اعضاي کميته داوران شانس حضور در دربي را از دست داد.
قهرماني پس از سال‌ها قضاوت در سطح اول فوتبال ايران گرچه سبک خاصي دارد که اندکي انتخاب او را تحت‌الشعاع قرار مي‌داد اما به هر حال حضور در دربي به وي قول داده شده بود و بعد از اعلام اخبار در روزهاي گذشته آنچه که امروز براي وي اتفاق افتاد يک حادثه بسيار تلخ بود.
قهرماني امروز قرار است بازي راه آهن ـ فجر را سوت بزند و به نظر مي‌رسد اين قضاوت به هيچ وجه مورد علاقه او نباشد. البته قهرماني ابلاغ خود را براي اين بازي گرفته اما مسلم است که حرف‌هاي زيادي درباره اتفاقات چند روزه گذشته در دل اوست، اتفاقاتي که باعث شد اين داور عجيب فوتبال ايران شانس قضاوت در داربي را از دست بدهد و به جاي او  محسن ترکي يکبار ديگر در سوت داربي بدمد.
جمعه 25 شهریور 1390  1:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها