0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

رحمان احمدي: اخطارها را فراموش کرده بودم
جمعه 25 شهریور 1390  1:15 PM

رحمان احمدي: اخطارها را فراموش کرده بودم

تمرينات پر فشار اخير و به خصوص دو باختي که به دست آورديم، ذهن مرا از اين موضوع پاک کرد و امروز صبح که اين خبر را شنيدم، تا دقايقي شوک زده و بي حس بودم.

پس از انتشار خبری مبنی بر ۲ اخطاره بودن احمدی و احتمال باخت ۳ بر صفر سپاهان مقابل السد، سنگربان سپاهان اعلام کرد که ناظر کنفدراسیون لیست ما را تایید کرده بود.
 رحمان احمدی در گفتگو با ایمنا در مورد اینکه آیا ۲ اخطاری که در پرسپولیس گرفته بود را به یاد داشته یا خیر گفت: من زمانی که در پرسپولیس بودم می دانستم که ۲ اخطاره ام. حتی تا چند هفته پیش هم این موضوع را می دانستم. ولی تمرینات پر فشار اخیر و به خصوص دو باختی که به دست آوردیم، ذهن مرا از این موضوع پاک کرد و امروز صبح که این خبر را شنیدم، تا دقایقی شوک زده و بی حس بودم.
 وی در مورد احتمال باخت ۳ بر صفر سپاهان هم گفت: دیروز قبل از بازی، آقای بصیرت لیست را به ناظر AFC نشان داد و تایید گرفت که در لیست ما محرومی وجود ندارد. امضای ناظر هم پایین برگه هست و نمی توانند حکمی به ضرر سپاهان بدهند.
 گفتنی است به دلیل اینکه رحمان احمدی زمانی که در تیم پرسپولیس بود، ۲ اخطار مقابل تیمهای الوحده و الاتحاد دریافت کرده بود و طبق قانون نباید در بازی با السد بازی می کرد. این هم یکی دیگر از اشکالات فاصله افتادن بین مسابقات است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها