0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

ليست صنعت مس تکميل است

روز پاياني فصل نقل و انتقلات ليگ برتر

ليست صنعت مس تکميل است

در روز پاياني فصل نقل و انتقالات ليگ برتر به نظر نمي‌رسد بازيکن جديدي به تيم صنعت مس کرمان اضافه گردد .

طي چند روز گذشته شش بازيکن با حضور در هيات فوتبال استان قرارداد خود را با تيم مس کرمان به صورت رسمي به ثبت رساندند.

سپهر حيدري از پرسپوليس و بيژن کوشکي از استقلال، جورج مورات مهاجم تيم ملي سوريه، کارلوس سالازار بازيکن برزيلي فصل گذشته تيم مس رفسنجان و لئوناردو باريوس آقاي گل فصل گذشته ليگ کاستاريکا قرارداد يک ساله خود را با تيم مس کرمان به ثبت رساندند.

علي مرزبان بازيکن تيم ملي اميد و فصل گذشته تيم تربيت يزد و مصطفي شجاعي گلزن برتر ليگ آزادگان نيز قراردادي دو ساله با تيم مس کرمان ثبت کردند.

اين در حاليست که سيزده بازيکن تيم فوتبال صنعت مس با حضور در باشگاه و هيات فوتبال استان کرمان قرارداد خود را براي يک فصل ديگر با اين تيم تمديد کردند.

بر اين اساس ارشاد يوسفي، عليرضا قديري، آرمان شهداد نژاد، مصطفي سيفي، قاسم دهنوي، فرهاد سالاري پور، فرزاد حسين خاني، کيوان امرايي، مهرداد پولادي، احمد حسن‌زاده، شجاع خليل‌زاده، رسول کر و ميلاد شيخ فخرالديني بازيکناني هستند که قرارداد خود را با تيم فوتبال صنعت مس تمديد کردند.

پيش از اين نيز قرارداد آرارات آراکليان مدافع ارمنستاني تيم مس در هيات فوتبال استان ثبت شد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:11 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

بازيكن اسبق پرسپوليس به استقلال پيوست

بازيكن اسبق پرسپوليس به استقلال پيوست

مهرداد محمدحسيني بازيکن اسبق جوانان پرسپوليس با حضور هيات فوتبال استان تهران قراردادش را با تيم استقلال ثبت کرد.

''رضا عابديني'' دبير هيات فوتبال استان تهران روز شنبه با اعلام اين خبر به ايرنا گفت: حسيني سابقه بازي در تيم جوانان پرسپوليس را در کارنامه دارد و قرارداد دوساله خود را با باشگاه استقلال به عنوان يکي از پنج سهميه رده سني زير 23 سال به ثبت رساند.
اين در حالي است که علي اميري معاون باشگاه استقلال محمدحسيني را براي ثبت قرارداد همراهي مي کرد.
محمد سررشته داري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال پس از تماس خبرنگار ايرنا براي گرفتن اطلاعات بيشتر درباره مهرداد محمدحسيني از ثبت قرارداد اين بازيکن اظهار بي اطلاعي کرد!
پيشتر ''بهتاش فريبا'' مربي، ''حسين ترابپور'' مربي دروازه بان ها، ''محمد مولايي'' مربي بدنساز و ''علي حمودي''، ''ميثم حسيني''، ''جاسم کرار''، ''سيدمهدي رحمتي''، ''آندرانيک تيموريان''، ''مهدي اميرآبادي''، ''محسن يوسفي''، ''حنيف عمران زاده'' و ''حميد عزيززاده'' بازيکنان تيم استقلال با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را ثبت کرده اند. 

شنبه 1 مرداد 1390  2:13 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

بازيكن فرانسوي آرسنال تصميم قطعي خودرا گرفت

بازيكن فرانسوي آرسنال تصميم قطعي خودرا گرفت

بازيکن فرانسوي تيم آرسنال علاقمند به تمديد قرارداد خود با توپچي‌ها نيست.

به نقل از روزنامه سان، سمير نصري با وجودي که از سوي آرسن ونگر، سرمربي توپچي‌ها براي امضاي قرارداد جديد پس از تابستان سال آينده و دريافت 115 هزار پوند حقوق در هفته ترغيب و تشويق شده، به هم‌تيم‌هايش گفته به اين پيشنهاد پاسخ مثبت نخواهد داد زيرا علاقمند است امکان همکاري با تيم منچسترسيتي را پيدا کند.

اين بازيکن 24 ساله به مسئولان آرسنال خبر داد امسال در آخرين فصلي که با تيم قرارداد دارد، باقي خواهد ماند تا تابستان سال آينده به عنوان بازيکن آزاد امکان انتقال بيابد.
وي از سال 2008 در خدمت تيم رده سوم فصل قبل ليگ برتر است و در تابستان با چندين پيشنهاد از جمله منچستريونايتد نيز روبه‌رو شد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:14 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

سرمربي يوونتوس:‌ روحيه مهم‌تر از تاكتيك است

سرمربي يوونتوس:‌ روحيه مهم‌تر از تاكتيك است

سرمربي يوونتوس گفت: براي فصل آينده روحيه بازيکنان بسيار مهم‌تر تاکتيک‌هايم خواهد بود.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، آنتونيو کونته که به تازگي هدايت يووه را به عهده گرفته برنامه‌هاي بسياري براي بازگشت اين تيم به دوران اوج خود دارد.

کونته در اين‌باره گفت: اکنون در ميانه اردوي پيش فصليم و 12 روز است که به شدت مشغول انجام کارهاي تاکتيکي و بدن‌سازي هستيم. ساق‌هاي بازيکنان سنگين شده ولي با برنامه‌هايي که داريم به زودي به روزهاي خوبشان بازمي‌گردند.

وي ادامه داد: اگر بتوانيم روحيه بازيکنانمان را بالا ببريم مي‌توانيم بسيار سريع‌تر پيشرفت کنيم. روحيه چيزي است که مي‌تواند بيشتر از تاکتيک‌هاي در نظر گرفته شده براي بازيکنان مفيد باشد. آن‌ها با روحيه عالي بسيار تاکتيک‌پذيرتر خواهند بود. اين موضوعي است که روي آن سرمايه‌گذاري کرده‌ام و مي‌دانم بسيار نتيجه‌بخش خواهد بود. اکنون فقط به بالا بردن روحيه و بازيابي آمادگي بدني بازيکنان فکر مي‌کنيم و پس از آن به کارهاي تاکتيکي خواهيم پرداخت.

شنبه 1 مرداد 1390  2:15 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

سوازو از اينتر جدا شد

سوازو از اينتر جدا شد

مهاجم تيم فوتبال اينتر به باشگاه سابقش بازگشت.

داويد سوازو که با توجه به حضور ميليتو و اتوئو فرصت چنداني براي حضور در پيکان حمله نراتزوري را پيدا نمي‌کرد، تصميم گرفته به باشگاه قبلي‌اش کاليوري بازگردد.

ماسيمو سلينيو رييس باشگاه کالياري با اعلام اين خبر عنوان کرد: سوازو از من درخواست کرده بود که اگر شرايط فراهم است، به تيم بازگردد. البته اين درخواست او براي من مانند يک دستور بود.

سلينيو ادامه داد: زماني که 19 ساله بود و او را خريدم کسي فکر نمي‌کرد که به بازيکن قابل توجهي تبديل شود. او براي ما تاريخ ساز شد و حالا هم تصميم گرفته به کالياري باز گردد.

وي در پايان گفت: هميشه از «سوازو» به خاطر اين تصميمش تشکر خواهم کرد و به او خوش آمد مي‌گويم و مطمئن هستم که همه با روي گشاده از او استقبال خواهند کرد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:16 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پاي تاجر كويتي به قضيه بن همام باز شد

پاي تاجر كويتي به قضيه بن همام باز شد

روزنامه «فرانکفورت سايتونگ» آلمان فاش کرد که بن همام از تاجري کويتي مبلغ زيادي پول دريافت کرده است.

روزنامه «فرانکفورت سايتونگ» آلمان روز گذشته (جمعه) در شماره جديد خود نوشت که شواهدي در اختيار دارد که اثبات مي‌کند، بن همام در سپتامبر 2010 مبلغ 4.75 ميليون دلار از تاجر کويتي دريافت کرده است.

اين روزنامه آلماني ادعا کرد که نسخه‌اي از رسيد بانکي که در آن مبلغ 4.75 ميليون دلار توسط مرزوق الغانم، تاجر کويتي به حساب شخصي بن همام واريز شده در اختيار دارد.

مرزوق الغانم که رياست کميته ورزش مجلس کويت و مديريت باشگاه الکويت کويت را بر عهده دارد، با رد اظهارات روزنامه آلماني اظهار کرد: فعاليتم در زمينه سياسي و ورزشي در نهايت شفافيت و وضوح است و آنقدر شهامت و قدرت و وجدان دارم که حقايق را بدون لاپوشاني و مخفي سازي بر زبان جاري سازم.

اين سياستمدار و فعال ورزشي کويت با صراحت تمام ابراز داشت که در اين قضيه دست‌هاي پشت پرده داخلي وجود دارند که هدف آن‌ها لکه‌دار کردن چهره و شخصيت او در خارج از کشور و انتشار اخبار پوشالي، بي‌اساس و کذب است.

به نوشته اين روزنامه آلماني بن همام به مرزوق الغانم قول داده بود که چنانچه به رياست فيفا راه يابد، خدمات سرمايه‌گذاري‌ و معامله‌هاي رسانه‌اي فيفا را که ارزش آن‌ها به صدها ميليون دلار خواهد رسيد، در اختيار او و ديگر گروه‌هاي هم پيمان قرار خواهد داد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:17 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اروگوئه و پاراگوئه در فينال كوپا آمريكا

اروگوئه و پاراگوئه در فينال كوپا آمريكا

پاراگوئه و اروگوئه بر سر قهرماني در جام ملت‌هاي آمريکاي جنوبي با يکديگر نبرد خواهند کرد. رقابت‌هايي که افت کيفي شديدي را شاهد بود؛ به گونه‌اي که لوئيس سزار منوتي درباره کيفيت رقابت‌ها به ميزباني آرژانتين گفت، بدتر از اين نمي‌شود.

حذف آرژانتين و برزيل در دور يک چهارم نهايي کوپا آمريکا باعث شد تا دو تيمي راهي ديدار پاياني اين رقابت‌ها شوند که پيش از شروع تورنمنت - دست کم روي کاغذ - مدعي اصلي قهرماني شمرده نمي‌شدند. منوتي، سرمربي موفق آلبي سلسته در جام جهاني 1978 آرژانتين که کشورش را به قهرماني جهان نيز رساند، مي‌گويد: "سطح رقابت‌ها نااميد کننده است. بدتر از اين نمي‌شود، هيچ کس چنين فينالي را انتظار نداشت."

اکنون اروگوئه و پاراگوئه نه چندان مدعي يکشنبه شب (به وقت محلي) ‌بر سر قهرماني در جام ملت‌هاي آمريکاي جنوبي با يکديگر مبارزه مي‌کنند. آرژانتين قهرمان 14 دوره اين رقابت‌ها با فوق ستاره‌اش، ليونل مسي در کنار برزيل، قهرمان 5 دوره جام‌هاي جهاني با حذف در دور يک چهارم نهايي تنها تماشاگران ديدار پاياني خواهند بود. اروگوئه در صورت قهرماني در بوينس آيرس مي‌تواند علاوه بر رسيدن به جام، آمار قهرماني‌هايش را به عدد 15 رسانده و با کنار زدن آرژانتين پرافتخارترين تيم کوپا آمريکا شناخته شود.

لوکاس باريوس، مهاجم تيم ملي پاراگوئه که در بوندسليگا و باشگاه بوروسيا دورتموند توپ مي‌زند، درباره بازي پاياني گفت: "بازي بسيار دشواري است. اروگوئه نشان داد، تيم بسيار جنگنده‌اي است. اکنون بايد از آنها عبور کنيم تا بتوانيم تاريخ را رقم بزنيم."

در کشور ميزبان رقابت‌ها موجي از سرخوردگي و نااميدي به چشم مي‌آيد. منوتي با ابراز خشم و ناراحتي گفت: "فوتبال در اين تورنمنت آزار ديد. کوپا آمريکا از گذشته‌اي درخشان برخوردار است ولي اين تورنمنت در تاريخ آمريکاي جنوبي بدترين است. حتي بدترين رقابتي که در دهه گذشته در سرتاسر جهان ديده‌ام. بدتر از اين نمي‌شود."

رسانه‌هاي آرژانتيني بيش از همه برابر کشور همسايه‌شان، پاراگوئه موضع گرفته اند که بدون حتي يک پيروزي در وقت قانوني بازي توانست يکي از دو فيناليست کوپا آمريکا باشد. «اوله»، روزنامه سرشناس ورزشي آرژانتين با حروفي درشت بالاي عکس «خوستو ويار»، سنگربان پاراگوئه که با نمايشي درخشان در دو ضيافت پنالتي تيمش را به ديدار پاياني رساند، نوشت: «توهيچ چيز نبرده‌اي». باريوس نيز اين موضوع را تاييد مي‌کند: «همه چيز خنده‌دار پيش رفت. ولي اگر فينال را هم ببريم، هيچ کس به ياد نخواهد آورد که پيش از فينال در هيچ مسابقه‌اي پيروز نشده‌ بوديم.»

جراردو مارتينو، سرمربي پاراگوئه به دليل اخراج در بازي نيمه نهايي بايد بازي نهايي را از روي سکوهاي ورزشگاه دنبال کند. اين مربي آرژانتيني در پايان بازي نيمه نهايي با سزار فارياس، سرمربي ونزوئلا و داور بازي درگير و براي دو بازي از همراهي مردانش محروم شد. حتي بازيکنان دو تيم نيز به زد و خورد با يکديگر پرداختند که در نهايت به بهاي جريمه 10 هزار دلاري فدراسيون‌هاي فوتبال دو کشور انجاميد.

در بوينس آيرس، مهم‌ترين رخداد فينال کوپا آمريکا نيست و بيشتر توجه‌ها به آينده کاري سرخيو باتيستا دوخته شده است. رسانه‌هاي اين کشور بر اين باورند که برکناري سرمربي قهرمان جام‌هاي جهاني 1978 و 1986 قطعي بوده و اين خبر روز دوشنبه به صورت نهايي اعلام خواهد شد.

حال در بي علاقگي کامل فوتبال دوستان آرژانتين سيلي از هواداران اروگوئه راهي بوينس آيرس شده‌اند تا ديدار پاياني را گرم و پر هيجان کنند.آنها با هواپيما، اتومبيل‌هاي شخصي يا اتوبوس خود را به پايتخت آرژانتين مي‌رسانند. تمام بليت‌هاي ورزشگاه «ريورپلاته» به فروش رفته و يکشنبه عصر به وقت محلي نيمي از ورزشگاه آبي پوش خواهد بود. فدراسيون فوتبال اروگوئه مي‌گويد، به اندازه کافي بليت در دست ندارد و به جز 6 هزار بليتي که براي فروش داشتند، باقي مشتريان بايد نياز خود را از بازار سياه تامين کنند.

اسکار واشنگتن تابارس، سرمربي اروگوئه از نظر ورزشي دليلي براي هيجان نمي‌بيند. مردانش در مقايسه با حريف مدعي قهرماني شمرده مي‌شوند و به جز يک مورد با همان ترکيب بازي نيمه نهايي روانه مسابقه نهايي خواهند شد. پرس به ترکيب اصلي برگشته و مي‌تواند تيم تيم چهارم جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را همراهي کند. در مقابل گارخانو نيمکت نشين خواهد شد. ديگو فورلان فرقي زيادي ميان اين دو بازيکن قايل نيست: «دوستي ميان بازيکن راز موفقيت ماست. رابطه‌اي که چه در درون و چه بيرون زمين ديده مي‌شود.»

سوآرس همبازيش هم مي‌گويد، بسيار با انگيزه بوده و قصد دارد با زدن گلي ديگر عنوان آقاي گلي را از آن خود کند.

در سوي ديگر پاراگوئه دردسرهاي بيشتري دارد، ننشستن مارتينو روي نيمکت مربيگري به دليل محروميت يکي از اين گرفتاري‌ها است. فردي که گفته مي‌شود، گزينه‌اي براي جانشيني سرخيو باتيستا نيز هست. حتي خورخه پاتائوسو، دستيار او نيز با يک جلسه محروميت رو به روست و به اين ترتيب پاراگوئه بدون مربي به ديدار اروگوئه مي‌رود.

سانتانا،‌ بازيکن پيشين ولفسبورگ هم از اخراج شدگان بازي نيمه نهايي و محرومان مسابقه نهايي است. معلوم نشد او از شدت ناراحتي از اين محروميت يا خوشحالي از موفقيت تيمش کيف پول، گذرنامه، پول نقد و چندين کارت اعتباري‌اش را به همراه تلفن همراهش در اتوبوس جا گذاشته است.

شنبه 1 مرداد 1390  2:18 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

قرارداد 20 بازيکن سپاهان بالاي سقف است

کاظميان:

قرارداد 20 بازيکن سپاهان بالاي سقف است

هافبک پيشين تيم فوتبال سپاهان گفت: بيش از 20 بازيکن اين تيم قانون سقف قراردادها را رعايت نکرده‌اند.

جواد کاظمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیتش ضمن بیان مطلب فوق گفت: در این مدت از تیم‌های ذوب‌آهن، نفت تهران و فولادخوزستان پیشنهاداتی را دریافت کردم که تا این لحظه با هیچ تیمی قرارداد نبسته‌ام. البته با مسئولان باشگاه فولاد به توافق رسیدم اما هنوز با آنها هیچ قراردادی منعقد نکرده‌ام.

وی ادامه داد: 20 روز پیش پیشنهاد بسیار خوبی را از تیم ذوب‌آهن دریافت کردم اما به خاطر امیدواری برای بازگشت به پرسپولیس، به ابراهیم‌زاده زنگ نزدم و فکر می‌کنم ایشان از من ناراحت شد. خودم هم مقصرم زیرا به خاطر پرسپولیس جوابی به مسئولان ذوب‌آهن ندادم تا آنها با جذب نفرات مدنظرشان، لیست تیم خود را ببندند.

هافبک پیشین تیم‌های پرسپولیس و سپاهان خاطرنشان کرد: من بازیکنی نبودم که پشت خط بمانم و اگر تا به امروز با هیچ تیمی قرارداد نبسته‌ام به خاطر این بود که ابتدا می‌‎خواستم در تهران بمانم و پس از آن به خاطر پرسپولیس پیشنهاداتم را رد کردم.

وی در مورد خبر شکایتش از تیم سپاهان خاطرنشان کرد: آنها 200 میلیون تومان از پولم را نداده‌اند و اگر تا 48 ساعت دیگر این مبلغ را پرداخت نکنند، از آنها ابتدا به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال شکایت خواهم کرد. قطعا اگر به این موضوع رسیدگی نشود، به فیفا هم شکایت خواهم کرد.

کاظمیان در پایان گفت: بیش از 20 بازیکن سپاهان یا بهتر بگویم اکثر آنها سقف قرارداد را رعایت نکردند و پولشان را بطور کامل گرفتند اما وقتی من به باشگاه مراجعه کردم به من می‌گویند تو به اندازه سقف قرارداد پولت را گرفته‌ای. چرا دیگران باید مبلغ قراردادشان را بصورت کامل دریافت کنند اما من در این موضوع ضرر کنم.

شنبه 1 مرداد 1390  2:19 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

دالگليش:ليورپول نيازبه خريد يك مدافع قدرتمند دارد

دالگليش:ليورپول نيازبه خريد يك مدافع قدرتمنددارد

سرمربي تيم فوتبال ليورپول گفت: هرچه سريع‌تر بايد يک مدافع قوي جذب کنيم.

به نقل از روزنامه اکسپرس، کني دالگليش اظهار داشت: با توجه به بررسي نقاط قوت و ضعف خط دفاع به اين نتيجه رسيده‌ايم که هرچه سريع‌تر براي کناره‌‌ها،‌ به ويژه دفاع چپ يک مدافع قدرتمند جذب کنيم.
فکر مي‌کنم اگر اين قدم برداشته شود و مدافع مورد نظرمان را جذب کنيم، بسياري از مشکلاتي که فصل قبل در دفاع با آن روبه‌رو بوديم، برطرف شوند.

اين مربي اسکاتلندي که فصل قبل جانشين روي هاجسون شد، ادامه داد: در اين راه چند بازيکن را به عنوان گزينه مدنظر داريم. مي‌توانم بگويم در فهرست نامزدهاي ما، مارسل يانسن مدافع تيم ملي آلمان و عضو تيم هامبورگ، اولين گزينه است. اکنون هدف‌‌مان، جذب او است. اگر به توافق نرسيم، نگاه خود را متوجه ديگر گزينه‌هاي موجود خواهيم کرد.

براساس اظهارات اين مربي،‌ در صورتي که از رايزني با اين مدافع نتيجه لازم گرفته نشود، آنفيلدي‌ها براي استخدام خوزه انريکه، عضو نيوکاسل وارد عمل خواهند شد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:21 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندي يك‌ قدم به استقلال نزديك‌تر شد

با گرفتن رضايت‌نامه از استيل‌آذين

زندي يك‌ قدم به استقلال نزديك‌تر شد

هافبک فصل گذشته استيل‌آذين رضايت‌نامه‌اش را از اين باشگاه گرفت تا به حضور در استقلال نزديک‌تر شود.

فريدون زندي که مورد توجه باشگاه استقلال است صبح امروز نشستي با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل‌آذين برگزار کرد و پس از صحبت با وي و اينکه مي خواهد فصل جديد در ليگ برتر بازي کند توانست موافقت هدايتي را براي صدور رضايت‌نامه اش جلب کند.
اين بازيکن پس از گرفتن رضايت‌نامه به باشگاه استقلال رفت تا مذاکرات نهايي را انجام دهد.

شنبه 1 مرداد 1390  2:22 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

انريكه:تيم رم براي هيچ بازيكني زندان نيست

بيشترين انتظارها از کاپيتان توتي

انريكه:تيم رم براي هيچ بازيكني زندان نيست

سرمربي جديد رم اعلام کرد در اين باشگاه هيچ‌کس زنداني نيست و هر بازيکني که با پروژه‌هاي جالوروسي هم‌خواني نداشته باشد،‌ کنار خواهد ماند.

به نقل از توتو اسپورت، لوئيس انريکه به تازگي سرمربي رم شده و قصد دارد اين تيم را به يکي از قدرت‌هاي اروپا تبديل کند. انريکه تاکنون بسياري از برنامه‌هاي قديمي باشگاه مانند سيستم تمرين و تاکتيک‌هاي آن‌را تغيير داده و به زودي رژيم غذايي جديدي را نيز در باشگاه وارد خواهد کرد.

انريکه در مورد فصل پيش‌رو گفت: از همه‌چيز در رم لذت مي‌برم. ما تاکنون بسيار عالي عمل کرده‌ايم و من از حضور در کنار چنين بازيکناني خوشحالم. احساس مي‌کنم هواداران نيز از ما حمايت مي‌کنند. اين موضوع براي من بسيار عالي است. دوست دارم تيمي بسازم که بتواند همه مشکلات را کنار گذاشته و همواره براي به دست آوردن بهترين‌ چيزها تلاش کند. برنامه‌هاي بسياري براي پيشرفت تيم دارم و قصد دارم همه بازيکنان را متقاعد کنم تا با برنامه‌هاي جديد هماهنگ شوند. اگر نتوانستم اين کار را انجام دهم، به خانه‌ام بازمي‌گردم تا مربي جديدي هدايت رم را در دست بگيرد.

وي ادامه داد: در راستاي رسيدن به اهداف جديد باشگاه از فرانچسکو توتي بازيکن اسطوره‌اي و کاپيتان تيم انتظار زيادي دارم. دوست دارم او در رسيدن به اين‌ هدف‌ها کمک زيادي به تيم کند. هر بازيکني هم که نمي‌تواند خودش را با برنامه‌هاي جديد باشگاه وفق دهد، مي‌تواند رم را ترم کند. اين‌جا هيچ‌کس زنداني نيست.

شنبه 1 مرداد 1390  2:22 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

برنامه كامل هفته چهارم ليگ برترفوتبال ساحلي

برنامه كامل هفته چهارم ليگ برترفوتبال ساحلي

قهرمان 2 دوره ليگ برتر فوتبال ساحلي در هفته چهارم به فکر اولين پيروزي است.

هفته چهارم ليگ برتر فوتبال ساحلي فردا در شهرهاي مختلف پيگيري خواهد شد. تيم عمران‌سازان اصفهان، قهرمان 2 دوره اول ليگ برتر در اين فصل با تغييرات زيادي وارد ليگ شد و تا پايان هفته سوم نتوانسته طعم پيروزي را بچشد و در ديدار اين هفته برابر شهداي چليچه چهارمحال و بختياري در انديشه کسب اولين پيروزي خود است.
در ديگر ديدار ملوان بندرگزف صدرنشين گروه شمال به مصاف فردوسي مشهد که در رده پنجم قرار دارد خواهد رفت.

*برنامه کامل هفته چهارم رقابت‌ها به شرح زير است:
ملوان بندر گز-فردوسي مشهد-امام رضا(ع)-بندر گز
ويژن تهران-شهرداري تبريز-انقلاب-کرج
فائزکاران خزر-لسمان مرواريد خزر-ساحل خزر آباد-ساري
دريانوردان بوشهر-يگانه امواج هرمزگان-جاده ساحلي-بوشهر
استقلال مبارکه اصفهان-شهيد جهان نژاديان آبادان-مبارکه-اصفهان
شهدا چليچه چهارمحال بختياري-عمران سازان تيران اصفهان-مجموعه ساحلي شهدا-شهر کرد
ندسا شيراز-گلسا پوش يزد-بعثت –شيراز

گروه شمال:
1- ملوان بندرگز 5 امتياز
2- فائزه‌کاران سازي 3
3- ويژن تهران 3
4- لسمان مرواريد خزر 3
5- فردوسي مشهد 3
6- استيل‌آذين سمنان 2
7- شهرداري تبريز صفر

گروه جنوب:
1- يگانه امواج هرمزگان 9 امتياز
2- دريانوردان بوشهر 6
3- ندسا شيراز 6
4- گلسا پوش يزد 5
5- استقلال مبارکه اصفهان 2
6- شهيد جهان نژاديان آبادان 2
7- شهدا چليچه چهارمحال و بختياري 2
8- عمران سازان اصفهان صفر

شنبه 1 مرداد 1390  2:24 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

روني: مي‌خواهم به سطح بازي مسي برسم

وعده مهاجم انگليسي به هواداران

روني: مي‌خواهم به سطح بازي مسي برسم

مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال منچستريونايتد مي‌خواهد آنقدر پيشرفت کند که بازي‌اش همسطح ليونل مسي شود.

به نقل از روزنامه سان، وين روني از زماني که همراه تيمش در پايان فصل گذشته در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا قرار گرفت و مقابل ياران ستاره آرژانتيني سه بر يک بازنده شد، به بازي مرد سال گذشته فوتبال جهان بسيار فکر کرده است. نتيجه تفکر زيادش طوري شده که اکنون مي‌گويد انگيزه دارد و مي‌خواهد به سطح بازي ليونل مسي برسد.
گلزن انگليسي به اين منظور به خبرنگاران گفت: مسي بازيکني بزرگ است که با شايستگي عنوان مرد سال جهان را کسب کرد. براي هر بازيکني امکان دسترسي به اين عنوان نيست. اين مساله فقط خاص من نمي‌شود. در واقع همه دوست دارند به آن جايگاهي که دست يافته، برسند. من هم اميدوارم به جايگاه مسي در فوتبال دنيا برسم.

مهاجم منچستريونايتد ادامه داد: مي‌خواهم آنقدر خوب کار کنم که پيشرفتي محسوس در بازي‌ام نمايان شود. اکنون در تمرينات سخت مشغول کار هستم تا به حدي برسم که مسي اکنون است. اين هدف، براي من افتخار است.

شنبه 1 مرداد 1390  2:25 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

دغدغه فکري يک ملي‌پوش به خاطر باشگاهش

دغدغه فکري يک ملي‌پوش به خاطر باشگاهش

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: يکي از ملي‌پوشان که امروز احتمالا در ترکيب است به خاطر باشگاهش دغدغه‌ فکري دارد.

عباس ترابيان در گفت و گو با سايت فدراسيون فوتبال اظهار داشت: بعد از تمرينات و برنامه هايي که بازيکنان انجام دادند و همانطور که کي‌روش در مصاحبه اش اعلام کرد، ما تمام کارهايمان را انجام داده ايم و منتظر حضور هواداران در ورزشگاه آزادي هستيم. کي‌روش خيلي اميدوار به حضور بي نظير تماشاگران بوده و معتقد است که تيم ملي امروز متفاوت از گذشته به ميدان خواهد رفت. اين بدين معني است که کارلوس کي‌روش چشم اميد به تشويق تماشاگران دارد. طرفداران تيم ملي بايد خوب بدانند که حضورشان دلگرمي بزرگي است براي بازيکنان تيم ملي که با تشويق آنان به اوج مي روند و روحيه مي گيرند و غرنده به عنوان نماينده ميليون ها ايراني به مصاف تيم مقابل مي روند و با عدم حضور و تشويق آنان خود را بي حامي مي بينند.

وي در خصوص دو مصدوم تيم ملي گفت: مهرداد اولادي به دليل عارضه اي که در کتفش وجود دارد و باعث شده که تحت نظر دکتر باشد در بازي امروز حضور نخواهد داشت.آندرانيک تيموريان نيز پا به توپ شده و شرايط مصدوميت را پشت سر گذاشته است اما هنوز آمادگي لازم براي رقابت را ندارد.

ترابيان در پايان گفت: متاسفانه با توجه به اينکه مسئولين سازمان ليگ و باشگاه ها مي دانند که بازيکنان تيم ملي که در اردو هستند نبايد مخاطره فکري داشته باشند و شرايط باشگاهي براي آنان بايد مشخص باشد اما يکي از بازيکنان که نامش را نمي برم، به شدت از سوي باشگاه خود تحت تاثير قرار داشته و بلاتکليف است. اين بازيکن که يکي از بهترين و ارزنده ترين بازيکنان تيم ملي بوده و احتمالا امروز نيز در ترکيب 11 نفره قرار خواهد داشت، دغدغه فکري دارد.اميدوار هستم تکليف اين بازيکن مشخص شود تا وي بتواند با ذهني آزاد و تمرکز لازم در تيم ملي به وظايف خود عمل کند.

شنبه 1 مرداد 1390  2:27 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

كاسيميرو سرمربي شهرداري بندرعباس شد

كاسيميرو سرمربي شهرداري بندرعباس شد

سرمربي پرتغالي فصل گذشته صنعت نفت آبادان هدايت تيم فوتبال شهرداري بندرعباس را برعهده گرفت.

مسئولان شهرداري بندرعباس پس از مذاکره با آلفردو کاسيميرو، سرمربي پرتغالي هدايت اين تيم را به مدت يک فصل به وي واگذار کردند.

کاسيميرو به همراه دستيار، مربي دروازه‌بان‌ها و مربي بدنساز از پرتغال هدايت تيم شهرداري بندرعباس را در فصل آينده ليگ دسته اول برعهده خواهد داشت.

تيم فوتبال شهرداري بندرعباس هم اکنون با 15 بازيکن قرارداد امضا کرده که در بين آنها 2 بازيکن اهل مالي و نيجريه حضور دارند. اين تيم از امروز تمرينات خود را به مدت 10 روز در تهران دنبال خواهد کرد.
قرار است دستياران کاسيميرو در چند روز آينده به تيم ملحق شوند.

شنبه 1 مرداد 1390  2:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها