0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

انريكه:تيم رم براي هيچ بازيكني زندان نيست
شنبه 1 مرداد 1390  2:22 PM

بيشترين انتظارها از کاپيتان توتي

انريكه:تيم رم براي هيچ بازيكني زندان نيست

سرمربي جديد رم اعلام کرد در اين باشگاه هيچ‌کس زنداني نيست و هر بازيکني که با پروژه‌هاي جالوروسي هم‌خواني نداشته باشد،‌ کنار خواهد ماند.

به نقل از توتو اسپورت، لوئيس انريکه به تازگي سرمربي رم شده و قصد دارد اين تيم را به يکي از قدرت‌هاي اروپا تبديل کند. انريکه تاکنون بسياري از برنامه‌هاي قديمي باشگاه مانند سيستم تمرين و تاکتيک‌هاي آن‌را تغيير داده و به زودي رژيم غذايي جديدي را نيز در باشگاه وارد خواهد کرد.

انريکه در مورد فصل پيش‌رو گفت: از همه‌چيز در رم لذت مي‌برم. ما تاکنون بسيار عالي عمل کرده‌ايم و من از حضور در کنار چنين بازيکناني خوشحالم. احساس مي‌کنم هواداران نيز از ما حمايت مي‌کنند. اين موضوع براي من بسيار عالي است. دوست دارم تيمي بسازم که بتواند همه مشکلات را کنار گذاشته و همواره براي به دست آوردن بهترين‌ چيزها تلاش کند. برنامه‌هاي بسياري براي پيشرفت تيم دارم و قصد دارم همه بازيکنان را متقاعد کنم تا با برنامه‌هاي جديد هماهنگ شوند. اگر نتوانستم اين کار را انجام دهم، به خانه‌ام بازمي‌گردم تا مربي جديدي هدايت رم را در دست بگيرد.

وي ادامه داد: در راستاي رسيدن به اهداف جديد باشگاه از فرانچسکو توتي بازيکن اسطوره‌اي و کاپيتان تيم انتظار زيادي دارم. دوست دارم او در رسيدن به اين‌ هدف‌ها کمک زيادي به تيم کند. هر بازيکني هم که نمي‌تواند خودش را با برنامه‌هاي جديد باشگاه وفق دهد، مي‌تواند رم را ترم کند. اين‌جا هيچ‌کس زنداني نيست.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها