0

اخبار ذوب آهن

 
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

اخبار بازی ذوب آهن و الشباب در لیگ قهرمانان اسیا

 

كاپيتان الشباب: ذوب‌آهن تيم خطرناكي است
 

کاپيتان تيم فوتبال الشباب عربستان، ذوب‌آهن را تيم خطرناکي دانست.


  احمد شيخ در نشست خبري قبل از بازي ذوب‌آهن اظهار داشت: مي‌دانيم بازي آساني در پيش نداريم. ذوب‌آهن تيم خطرناکي است و در زمين خودش هيچ امتيازي به حريفان نمي‌دهد.

وي افزود: ‌اين تيم به فينال قهرمانان آسيا راه پيدا کرده و براي ما قابل احترام است. هدف الشباب اين است که بتواند همراه ذوب‌آهن دور بعدي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان راه پيدا کند.

 

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:34 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

پاسخ به:اخبار ذوب آهن

 

صلصالي: با تمام قدرت مقابل الشباب به ميدان مي‌رويم
 

کاپيتان تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: با تمام قوا برابر الشباب به ميدان خواهيم رفت.


  محمد صلصالي در نشست خبري پيش از بازي با الشباب اظهار داشت: همه فکر مي کنند تيم ذوب آهن در ديدار فردا بي انگيزه است به خاطر اينکه صعودمان از قبل به عنوان صدرنشين قطعي شده اما اين را بدانيد ذوب آهن با تمام قوا وارد زمين خواهد شد و به دنبال ارائه بازي جوانمردانه است.

وي افزود: براي اثبات شايستگي هايمان به ميدان مي رويم. اميدوارم از بين تيم هاي الشباب و الامارات که هنوز شانس صعود به مرحله يک شانزدهم نهايي را در ليگ قهرمانان دارند تيمي صعود کند که شايستگي داشته باشد.

 

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:34 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

پاسخ به:اخبار ذوب آهن

 

ذوب‌آهن با سه محروم مقابل الشباب در ليگ قهرمانان آسيا
 

در هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا تيم ذوب‌آهن سه بازيکن محروم دارد.


    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، محرومان هفته ششم مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا 2011 که در تاريخ 20 و 21 ارديبهشت برگزار مي شود اعلام شد.

محمد قاضي، محمد علي احمدي و محمدرضا خلعتبري از تيم ذوب آهن مقابل الشباب عربستان حضور نخواهند داشت.
همچنين جاناتان ديويد مک کين از تيم النصر عربستان مقابل استقلال، جمعه عبدالله مبارک و ابراهيم احمد از تيم الجزيره امارات مقابل سپاهان غايب خواهند بود.

 

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:35 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

پاسخ به:اخبار ذوب آهن

 


سرمربي الشباب: مي‌خواهيم همراه ذوب‌‌آهن به مرحله بعد صعود كنيم
 

سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان گفت: به دنبال ارائه يک بازي خوب هستيم و اميدوارم همراه ذوب‌‌آهن به مرحله بعد راه پيدا کنيم.


   انزو هکتور در نشست خبري پيش از بازي با ذوب آهن اظهار داشت: اين اولين باري نيست که مقابل تيم هاي ايراني بازي مي کنم و اميدوارم همراه ذوب آهن به دور بعدي مسابقات ليگ قهرمانان راه يابيم.

وي ادامه داد: ما در ليگ امسال بازيکنان مصدوم زيادي داشتيم اما با اين وجود جزء تيم هاي برتر ليگ عربستان و ليگ قهرمانان بوديم و نتايج خوبي کسب کرديم.

سرمربي الشباب اضافه کرد: فردا به دنبال ارائه يک بازي خوب خواهيم بود و سعي مي کنيم با کسب حداقل يک امتياز با توجه به اينکه ذوب آهن چند بازيکن مصدوم و محروم دارد به دور بعدي مسابقات راه يابيم.

هکتور با بيان اينکه از ذوب آهن شناخت کاملي دارد، تصريح کرد: ابراهيم زاده دوست صميمي من است و تيمش سال گذشته به فينال ليگ قهرمانان آسيا راه يافته است، همان طور که من با تيم الاتحاد به نيمه نهايي اين رقابت ها رسيده بودم. هر دو تيم قوي هستند. هم محروم داريم و هم مصدوم اما اين شرايط براي هر دو تيم يکسان است و ما مي خواهيم به دور بعدي صعود کنيم. اين هدف اصلي ما براي بازي فردا است.

وي يادآور شد: بازي هاي تيم هاي ايراني و عربستاني تفاوت زيادي با هم ندارد و اينکه در اين ديدارها يک نتيجه شگفت انگيز به دست نمي آيد مويد همين نکته است. هميشه تيم هاي ايراني و عربستاني يا مساوي شده اند يا نهايتا با اختلاف يک گل به پيروزي دست يافته اند.

هکتور با تمجيد از بازيکنان ذوب‌آهن گفت: ذوب آهن دو بازيکن مهاجم بسيار عالي و موقعيت سنج دارد که مي توانيم با مهار اين دو بازيکن به شرايط خوبي در اين مسابقه دست پيدا کنيم.

 

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:35 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

پاسخ به:اخبار بازی ذوب آهن و الشباب در لیگ قهرمانان اسیا

 

تيم فوتبال الشباب عربستان وارد اصفهان شد
 

تيم فوتبال الشباب عربستان براي رويارويي با تيم ذوب‌آهن ايران در هفته ششم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا يکشنبه شب وارد اصفهان شد.


 کاروان 45 نفره تیم فوتبال الشباب عربستان برای برگزاری دیدار با تیم ذوب‌آهن ایران در هفته ششم لیگ قهرمانان آسیا ساعت 21:30 دقیقه یکشنبه وارد فرودگاه شهیدبهشتی اصفهان شد.

 اعضای این تیم پس از ورود به شهر اصفهان مورد استقبال مسئولان باشگاه ذوب‌آهن قرار گرفتند و بلافاصله در هتل کوثر مستقر شدند.

 نشست خبری سرمربیان و کاپیتان‌های دو تیم فوتبال ذوب‌آهن ایران و الشباب عربستان هم ساعت 11 صبح امروز برگزار می‌‎شود و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته آخرین تمرین تیم فوتبال الشباب ساعت 20:30 دقیقه امشب برگزار می‌شود.

 دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن ایران و الشباب عربستان در هفته ششم رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ساعت 20:30 فردا سه‌شنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.
 

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:36 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

پاسخ به:اخبار بازی ذوب آهن و الشباب در لیگ قهرمانان اسیا

 

با انگيزه و جوانمردانه بازي مي‌کنيم

ابراهيم‌زاده: مقابل الشباب به فكر بازي با نفت تهران هم هستيم
 

سرمربي ذوب‌‌آهن گفت: بعداز بازي با الشباب ديدار سخت و حساسي مقابل نفت تهران داريم و ما در جريان بازي فردا به فکر اين مسابقه هم هستيم.


   منصور ابراهيم‌زاده در نشست خبري پيش از بازي با الشباب خاطرنشان کرد: همه فکر مي‌کنند چون ذوب‌آهن از قبل به مرحله بعدي صعود کرده، نسبت به بازي فردا بي‌تفاوت است در صورتي که اين طور نيست و ما به دنبال رعايت بازي جوانمردانه هستيم. تيم‌هاي ديگر چشم به اين مسابقه دارند و تکليفشان براي صعود به نتيجه اين مسابقه بستگي دارد. براي فردا سه بازيکن محروم و يک مصدوم داريم اما ديگر بازيکنان در شرايط ايده‌آل به سر مي‌برند.

وي با در نظر گرفتن مسابقه هفته آينده اين تيم مقابل نفت تهران گفت: بعداز بازي با الشباب ديدار سخت و حساسي مقابل نفت تهران داريم و ما در جريان بازي با الشباب به فکر اين مسابقه هم هستيم تا جايگاه خود را در ليگ برتر ايران ارتقا بخشيم.

ابراهيم‌زاده با بيان اينکه بايد يک مسابقه حساس در مرحله يک شانزدهم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار کنند، ادامه داد:‌ بازي مرحله يک شانزدهم مي‌تواند شرايط را براي ادامه راه تيم ذوب‌آهن مانند سال قبل که ما را به فينال رساند هموار کند.

ابراهيم‌زاده در پاسخ به اين سؤال که آيا براي ديدار فردا از بازيکنان ذخيره استفاده مي‌کنند يا خير، اظهار داشت: بازيکنان محبوبي داريم و ترجيح مي‌دهم در همه بازي‌ها از همه بازيکنانم به بهترين شکل استفاده کنم چرا که آنها از بهترين‌ها هستند.

سرمربي ذوب‌آهن گفت: با صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا و با توجه به وقفه‌اي که در اين مسابقات خواهد افتاد مي‌توانيم تيم منسجم‌تري براي فصل بعدي ببنديم.

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  8:41 PM
تشکرات از این پست
mosaieb_kh
mosaieb_kh
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 213
محل سکونت : خراسان رضوی
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  8:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها