پاسخ به:اخبار ذوب آهن
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 8:35 PM
سرمربي الشباب: ميخواهيم همراه ذوبآهن به مرحله بعد صعود كنيم سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان گفت: به دنبال ارائه يک بازي خوب هستيم و اميدوارم همراه ذوبآهن به مرحله بعد راه پيدا کنيم. |
![]() |
|
انزو هکتور در نشست خبري پيش از بازي با ذوب آهن اظهار داشت: اين اولين باري نيست که مقابل تيم هاي ايراني بازي مي کنم و اميدوارم همراه ذوب آهن به دور بعدي مسابقات ليگ قهرمانان راه يابيم. وي ادامه داد: ما در ليگ امسال بازيکنان مصدوم زيادي داشتيم اما با اين وجود جزء تيم هاي برتر ليگ عربستان و ليگ قهرمانان بوديم و نتايج خوبي کسب کرديم. سرمربي الشباب اضافه کرد: فردا به دنبال ارائه يک بازي خوب خواهيم بود و سعي مي کنيم با کسب حداقل يک امتياز با توجه به اينکه ذوب آهن چند بازيکن مصدوم و محروم دارد به دور بعدي مسابقات راه يابيم. هکتور با بيان اينکه از ذوب آهن شناخت کاملي دارد، تصريح کرد: ابراهيم زاده دوست صميمي من است و تيمش سال گذشته به فينال ليگ قهرمانان آسيا راه يافته است، همان طور که من با تيم الاتحاد به نيمه نهايي اين رقابت ها رسيده بودم. هر دو تيم قوي هستند. هم محروم داريم و هم مصدوم اما اين شرايط براي هر دو تيم يکسان است و ما مي خواهيم به دور بعدي صعود کنيم. اين هدف اصلي ما براي بازي فردا است. وي يادآور شد: بازي هاي تيم هاي ايراني و عربستاني تفاوت زيادي با هم ندارد و اينکه در اين ديدارها يک نتيجه شگفت انگيز به دست نمي آيد مويد همين نکته است. هميشه تيم هاي ايراني و عربستاني يا مساوي شده اند يا نهايتا با اختلاف يک گل به پيروزي دست يافته اند. هکتور با تمجيد از بازيکنان ذوبآهن گفت: ذوب آهن دو بازيکن مهاجم بسيار عالي و موقعيت سنج دارد که مي توانيم با مهار اين دو بازيکن به شرايط خوبي در اين مسابقه دست پيدا کنيم.
|