0

اخبار گوناگون امروز

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
هافبك سايپا:
تعطيلي دو هفته‌اي ليگ به ضرر ما بود

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: تعطيلي موقت رقابت‌هاي ليگ‌برتر در حالي كه دو هفته به پايان اين مسابقات باقي مانده، به ضرر بود.


 

داريوش يزداني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كرج اظهار داشت: رقابت‌هاي ليگ‌برتر دوران حساسي را سپري كرده و با توجه به اينكه روزهاي پاياني اين مسابقات است، بازيكنان تمام تيم‌ها از نظر قواي بدني تحليل رفته‌اند.‌
وي تصريح كرد: مربيان بدن‌سازي تيم‌ها معتقدند كه در اين شرايط به هيچ عنوان نبايد در روند تمريني بازيكنان وقفه‌اي ايجاد شود، چرا كه بازيابي توان بدني پس از يك سال حضور در متن مسابقات نيازمند حداقل يك ماه استراحت است.
اين بازيكن باتجربه فوتبال با اشاره به تعطيلي موقت رقابت‌هاي ليگ‌برتر گفت: ما در تاريخ نهم ارديبهشت در برابر پيكان به ميدان رفتيم و بر اساس برنامه‌ريزي اعلام شده بايد روز بيست و پنجم همين ماه بازي بعدي خود را در شهر تبريز برگزار كنيم.
يزداني ادامه داد: وقفه دو هفته‌اي به ضرر ما بود و براي حفظ توان بدني بازيكنان مجبور به تحمل فشار مضاعف در تمرينات شديم.
وي خاطرنشان كرد: همچنين از نظر روحي در حالي كه در كوران رقابت‌ها بوديم، توقف دو هفته‌اي مسابقات بسياري از بازيكنان ما را از شرايط مسابقه دور كرد.
هافبك تيم فوتبال سايپاي البرز در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه مگر اين شرايط براي همه تيم‌هاي حاضر در ليگ‌برتر به صورت مساوي وجود ندارد؟ گفت: اين درست است كه همه تيم‌ها درگير اين مشكلات هستند، اما بايد شرايط تيم‌هايي مانند سايپا كه در خطر سقوط قرار دارند را درك كنيم.
يزداني گفت: براي تيمي كه وضعيتش در جدول قطعي شده، اين توقف مشكلي را ايجاد نخواهد كرد و آنها حتي با بازيكنان ذخيره و جوان خود مي‌توانند مسابقات را ادامه دهند و ضرري احساس نكنند.
وي در خصوص ديدار آتي تيمش برابر تراكتورسازي تبريز گفت: با وجود مشكلات موجود ما تلاش كرديم شرايط تيمي خود را حفظ كرده و براي كسب امتياز به تبريز مي‌رويم.
يزداني در پايان اظهار داشت: ما فرصت اشتباه كردن نداريم و براي ماندن در ليگ‌برتر مجبور به پيروزي و كسب امتياز هستيم.
تيم فوتبال سايپاي البرز هم اكنون با كسب 33 امتياز در رده پانزدهم جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ‌برتر قرار دارد.
اين تيم در دو هفته پاياني مسابقات فوق بايد به ترتيب به مصاف تراكتو‌رسازي در تبريز و سپاهان در كرج برود.
انتهاي پيام/غ20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:11 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل آموزش و پرورش گيلان خبر داد:
تجهيز مدارس گيلان به ميز و نيمكت جديد

خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش گيلان از تجهيز تمام مدرسه‌هاي اين استان به ميز و نيمكت جديد در سال تحصيلي 90 -91 خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندر انزلي، ايوب نجف‌زاده شامگاه يكشنبه در همايش تجليل از معلمان نمونه كشوري، استاني و منطقه‌اي گيلان خواستار فراهم شدن زمينه توانمندي معلمان شد و اظهار داشت: بر اساس ظرفيت‌ها و نيازمندي‌هاي استان فعاليت مي‌كنيم و نياز به امكانات داريم.
وي به اختصاص اعتبارات استاني به غير از اعتبارات ملي اشاره كرد و افزود: اميدواريم با اختصاص اين اعتبارات بتوانيم زمينه مناسب‌تري را براي معلمان فراهم كنيم.
نجف‌زاده با اشاره به مصوبات دور نخست و دوم هيئت دولت به گيلان خاطرنشان كرد: هفت مصوبه از هشت مصوبه دور نخست و دوم سفر هيئت دولت به گيلان اجرايي شده است و يك مورد كه مربوط به اردوگاه كشوري خشكبيجار بوده، در معاونت راهبردي رياست جمهوري باقي مانده و پيگير هستيم اين مصوبه نيز اجرايي شود.
مديركل آموزش و پرورش گيلان سرانه ورزشي بسيار پايين را يكي از مشكلات اين سازمان در استان اعلام كرد و گفت: 90 سالن ورزشي و 17 استخر شنا در سفر سوم هيئت دولت به گيلان به تصويب رسيد.
وي آموزش شنا براي دانش‌آموزان پايه سوم ابتدايي را از موارد در نظر گرفته شده از طرف وزارت آموزش و پرورش برشمرد و تصريح كرد: آموزش و پرورش تهران داراي بيش از 70 استخر شنا است و آموزش و پرورش اصفهان نيز بيش از 50 استخر شنا دارد.
نجف‌زاده با بيان اينكه آموزش و پرورش گيلان حتي يك استخر شنا ندارد، بيان داشت: سرانه‌ها و امكانات در سطح كشور مساوي نبوده و نسبت به يكديگر متفاوت است.
مديركل آموزش و پرورش گيلان فعاليت در اين استان را با مشكل توصيف كرد و افزود: اميدواريم با اجرايي شدن مصوبات دور سوم هيئت دولت اين مشكلات برطرف شود.
وي احداث 400 باب كتابخانه و نمازخانه در آموزش و پرورش گيلان را از ديگر مصوبات دور سوم هيئت دولت عنوان كرد و اظهار داشت: استانداردسازي سيستم گرمايشي و سرمايشي يك‌هزار كلاس درس از ديگر مصوبات سفر سوم هيئت دولت به گيلان است.
نجف‌زاده از اختصاص 5 ميليارد تومان براي تجهيزات مدرسه‌ها با اولويت هنرستان‌ها در گيلان خبر داد و تصريح كرد: 100 مدرسه در گيلان به نرم‌افزار it مجهز مي‌شوند.
وي تجهيز مدرسه‌هاي ابتدايي به ويدئو پروژكتور را از جمله اقدام‌هاي انجام شده در سال گذشته ذكر كرد و گفت: تمام مدرسه‌هاي گيلان در سال تحصيلي 90 – 91 به صورت مقطعي به ميز و نيمكت نو و تازه مجهز مي‌شوند.
مديركل آموزش و پرورش گيلان ادامه داد: اميدواريم معلمان با امكانات بيشتر بتوانند در خدمت دانش‌آموزان باشند و از توانمندي‌هاي آنها به نحو مطلوب استفاده كنند.
وي با بيان اينكه معلمان رسالت تعليم و تربيت را به عهده دارند، تاكيد كرد: معلمان زمينه رشد جامعه را فراهم مي‌كنند ضمن اينكه تعالي جامعه نيازمند بصيرت است كه توسط معلمان تحقق مي‌يابد.
نجف‌زاده به 343 معلم نمونه استان اشاره كرد و افزود: سه نفر از آنها نمونه كشوري شدند، 29 نفر نمونه استاني هستند و 311 نفر نيز به عنوان معلم نمونه منطقه‌اي برگزيده شدند.
به گفته وي معلمان هنر توانمندي را به منصه ظهور مي‌رسانند.

* معلمان پديد آورندگان تحول واقعي در جامعه هستند
معاون ارزيابي عملكرد وزارت آموزش و پرورش نيز در اين مراسم با تسليت شهادت فاطمه (س) و گراميداشت ياد شهيد مطهري گفت: رويكرد نظام اسلامي نسبت به مقام معلم از جايگاه بسيار والايي برخوردار است.
رويا جهاندوست معلمي را شغل خدايي توصيف كرد و افزود: تمام پيامبران معلم بودند تا انسان را از جهل و ناداني رهايي دهند.
وي باب مدينه علم را نهفته در ولايت خواند و تصريح كرد: معلمان در نظام اسلامي با دانستن قدر خود مي‌توانند جامعه را بالنده كنند.
جهاندوست با تاكيد بر اينكه تمام تلاش آموزش و پرورش بر ارتقاي جايگاه معلمان است، بيان داشت: معلم بايد به مقبوليت و محبوبيت واقعي در جامعه اسلامي برسد.
معاون ارزيابي عملكرد وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: معلمان مي‌توانند تحول واقعي را در آموزش و پرورش پديد آورند.

* اجراي 45 برنامه هفته معلم در مناطق مختلف گيلان
معاون آموزشي اداره‌كل آموزش و پرورش گيلان نيز در اين همايش با گراميداشت ياد شهيد مطهري اظهار داشت: معلم بهترين عنوان براي استاد مطهري است.
ميرزا حسين‌عليزاده به عملكرد ستاد بزرگداشت معلم در گيلان اشاره كرد و افزود: امسال تغييراتي در انتخاب معلمان نمونه نسبت به سال گذشته داشتيم.
وي دريافت درخواست معلمان براي نمونه شدن، بررسي پرونده‌ها و برنامه‌ريزي براي با شكوه‌تر برگزار كردن مقام معلم را از جمله فعاليت‌هاي انجام شده در ستاد بزرگداشت معلم گيلان عنوان كرد و بيان داشت: 720 پرونده به اداره‌كل آموزش و پرورش گيلان ارسال شد.
حسين‌عليزاده خاطرنشان كرد: از اين تعداد پرونده، سه نفر به عنوان نمونه كشوري معرفي شدند.
معاون آموزشي اداره آموزش و پرورش گيلان تصريح كرد: 29 نفر به عنوان معلم نمونه استاني معرفي شدند و 311 نفر نيز معلم نمونه منطقه‌اي هستند.
وي از انتخاب معلمان مدرسه‌هاي غيرانتفاعي به عنوان معلم نمونه در گيلان خبر داد و تصريح كرد: امسال برنامه‌ها به صورتي اجرا شده است كه در شأن معلمان باشد.
حسين‌عليزاده برگزاري يادواره‌هاي شهداي فرهنگي با محوريت شهيد «كشاورز» از لاهيجان را از ديگر برنامه‌هاي اجرا شده در هفته معلم در گيلان ذكر كرد و افزود: پيشرفت‌هاي كشور حاصل خون شهداست.
انتهاي پيام/ح10

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:12 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم در گفت‌و‌گو با فارس:
پول گندم‌كاران پس از تحويل اطلاعات 24 ساعته پرداخت مي‌شود

خبرگزاري فارس: سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم با بيان اينكه، پول كشاورزان 24 ساعته پرداخت مي‌شود، گفت:‌ امسال علاوه بر اعتبار دولت، 100ميليارد تومان هم بانك از محل اعتبارات خود در نظر گرفته تا پرداخت پول كشاورزان با مشكل مواجه نشود.


 

محسن دارايي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در خصوص سياست‌هاي بانك سپه در قبال پرداخت خريد تضميني گندم امسال كشاورزان گفت: 850 مركز شركت بازرگاني دولتي در سراسر كشور عهده‌دار خريد گندم هستند كه بعد از بررسي كيفيت، سن زدگي و شكستگي گندم خريداري مي‌شود.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم افزود: در بخش دوم اطلاعات گندم‌هاي خريداري شده در قالب فلاپي‌هاي مخصوصي توسط شركت بازرگاني دولتي به نزديكترين مركز بانك سپه تحويل يافته بلافاصله اطلاعات پردازش شده و به برنامه‌اي كه به صورت آنلاين در همه شعبات كشور وجود دارد وارد و از طريق آن نخست به سايت مركزي بانك سپه و بعد از آن به همه شعب كشور ارسال مي‌شود.
دارايي گفت: سيستم‌هاي نرم افزاري طوري است كه كشاورز مي‌تواند حتي در يك استان گندم خود را تحويل و در استان ديگري پول خود را دريافت كند.
وي با بيان اينكه پروسه پرداخت پول توسط بانك سپه 24 ساعته است، افزود: اما شركت‌هاي بازرگاني دولتي معمولا سه روزه اطلاعات فلاپي را به بانك تحويل مي‌دهند كه بعد از تحويل در 24 ساعت پول به حساب كشاورزان واريز مي شود.
دارايي با بيان اينكه براي كشاروزان حساب باز و كارت به نام آنها صادر شده است، گفت: همكاران ما به شهرستانها و روستاها رفته و همه كشاورزان را ثبت نام كرده و حساب براي آنها باز كرده‌اند كه حدود 90 درصد كشاورزان شناسايي شده‌‌اند.
دارابي گفت: نياز به حضور كشاورزان براي دريافت پول نيست و به حساب آنان واريز مي‌شود و اگر تمايل هم داشته باشند مي‌توانند از طريق كارت عابربانكي كه به نام آنها صادر شده دريافت كنند.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم گفت: تاكنون 160 هزار تن گندم از 13 هزار كشاورز خريداري شده كه 12 هزار نفر آنان كارت و شماره حساب داشتند و به حسابشان واريز شد و يك هزار نفر ديگر هم مي‌توانند با مراجعه به شعب بانك سپه سراسر كشور و ارائه كارت شناسايي بدون نياز به حساب بانكي پول‌شان را دريافت كنند.
دارايي در پاسخ به اينكه اگر اعتبارات شما به موقع پرداخت نشود همچنانكه سال گذشته هم همين مشكل بود چه پيش‌بيني‌ كرده‌ايد،‌گفت: مديرعامل بانك سپه هم، 100 ميليارد تومان از محل منابع بانك به اين امر اختصاص داده و اگراعتبار شركت با مشكل مواجه شود از اين تنخواه براي پرداخت پول كشاورزان استفاده مي شود.
وي با بيان اينكه سال گذشته گندم 250 تومان اما امسال 360 تومان خريداري مي‌شود، گفت: تا حدودي اين قيمت نسبت به سن‌زدگي و شكستگي گندم متغير است و طبق فرمول محاسبه مي‌شود كه اين كار برعهده شركت بازرگاني دولتي است و بانك اجازه ورود به اين مباحث را ندارد.
وي در پاسخ به اينكه پيش‌بيني شما از ميزان خريد امسال چقدر است، گفت: سال گذشته بيش از 10 ميليون تن خريداري شد و پيش‌بيني امسال هم همين مقدار است.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم افزود: تعداد سيلوها هم اضافه شده تا از نظر دسترسي كشاورزان هم مشكلي نداشته باشند.
دارايي در مورد اعتبار خريد تضميني گندم گفت: بر اساس ميزان گندم خريداري شده بانك تأمين اعتبار مي‌شود.
وي افزود: تا 13 ارديبهشت 500 ميليارد ريال پرداختي داشتيم و هيچ بدهي به كشاورزان نداريم و به روز هم پرداخت مي‌كنيم.
دارايي در اين مورد كه آيا شما قول مي‌دهيد كشاورزان تا پايان مرحله برداشت محصول پولشان را به موقع دريافت كنند، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌اي كه مبادله شده قرار است در صورتي كه اعتبار از سوي شركت به حساب بانك كارسازي شود بلافاصله پرداخت كنيم طي چند روز تا حدودي در تأمين اعتبار از سوي شركت بازرگاني دولتي با مشكل مواجه بوديم اما اميدوارم همكاري متقابلي باشد.
وي در پاسخ به اينكه سال گذشته هم مشكل عدم تأمين اعتبار به موقع از سوي دولت بود پيش‌بيني شما در اين مورد چيست؟ گفت: بانك سپه 100 ميليارد تومان در نظر گرفته شركت هم قول داده طي هفته آينده ميزان اعتباراتي كه به بانك مي دهد را به 3- 2 برابر افزايش دهد، پيش‌بيني اين است كه اگر اين روند ادامه پيدا كند مشكلي براي كشاورزان ايجاد نشود.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم افزود: در حال حاضر 250 هزار كارت براي كشاورزان صادر و در اختيارشان قرار داده شده است. پيش‌بيني اين است كه بين 800 تا يك ميليون كارت لازم باشد براي آنها صادر شود.
دارايي گفت: افتتاح حساب نيازي به موجودي ندارد و براي آنها كارت عابر بانك هم صادر مي‌شود
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم تصريح كرد: تاكنون 10 دستگاه خودرو سيار خريداري، ماهواره و 2 دستگاه عابربانك هم روي آنها نصب شده‌اند تا در مراكز سيلويي كه در خارج شهر هستند كشاورزان از نظر دريافت پول مشكلي نداشته باشند.
وي گفت: سال گذشته بانك ديگري عهده‌دار پرداخت پول خريد تضميني گندم كشاورزان بود اما 4 الي 5 ماه گذشته مذاكره‌اي بين بانك سپه و شركت مادر تخصصي بازرگاني ايران به عنوان متولي خريد گندم انجام شد و به دليل اينكه دولتي بودن اين بانك و تجربه 76 ساله و 1850 شعبه‌اي كه دركشور دارد اين مسئوليت را به بانك سپه واگذار كردند.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم افزود: توافق‌نامه‌اي در اين زمينه به امضا‌ء رسيد و مسئوليت خريد گندم تضميني كشاورزان به طور رسمي به بانك سپه واگذار شد.
سخنگوي بانك سپه در پروژه خريد تضميني گندم تصريح كرد: معمولا از نيمه دوم فروردين عمليات خريد گندم در كشور آغاز مي‌شود اما امسال به دليل بارندگي، برداشت گندم به تأخير افتاد و از 22 فروردين عمليات خريد با حداقل حضور كشاورزان آغاز شد.
انتهاي پيام/ص

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:12 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس كميته دوستي عراق و ايران در استان صلاح‌الدين:
اخراج منافقين قطعي است؛ اروپايي‌ها فكري براي فرقه رجوي كنند

خبرگزاري فارس: رئيس كميته دوستي عراق و ايران در استان صلاح‌الدين گفت: اروپايي‌ها مطمئن باشند كه اخراج منافقين از عراق قطعي است، بنابراين به جاي چانه زني،‌ فكري به حال جا و مكان آوارگان فرقه رجوي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس كميته عراقي همبستگي با خانواده‌هاي قرباني و رئيس انجمن دوستي عراق و ايران در استان صلاح الدين در گفت‌وگو با پايگاه اطلاع رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور كشور)، با اشاره به تجمع روز جمعه اهالي استان‌هاي صلاح‌الدين، ديالي، كركوك و بسياري از سازمان‌هاي مردم نهاد و فعال حقوق بشر، شيوخ عشاير و خانواده‌هاي شهداي عراقي قرباني گروهك منافقين در مقابل پادگان اشرف اظهار داشت: درخواستي كه از مدت‌ها قبل مردم عراق در مورد اين فرقه تروريستي داشته‌اند،‌ اخراج آنها از كشور عراق است.

نافع عيسي با اشاره به حضور 2500 نفر از مردم عراق از استان‌هاي صلاح‌الدين، كركوك و ديالي در اين تجمع،‌ ابراز داشت: البته از مدت‌ها قبل براي اين تجمع برنامه‌ريزي كرده و با رهبران عشاير آن مناطق نيز گفتگو كرده بوديم، اما اگر تدابير شديد امنيتي كه در عراق و بعد از خبر مرگ اسامه بن لادن اتخاذ شده بود وجود نداشت، تعداد هموطنان به بيش از 4000 نفر هم مي‌رسيد.

وي كه هماهنگ كننده تظاهرات روز جمعه در پادگان اشرف بود، به تبليغات دروغ منافقين در رابطه با حجم بالاي طرفدارانشان در عراق اشاره كرد و ادامه داد: گروهك منافقين هميشه ادعا كرده كه اهالي اين استان‌ها و رهبران عشايري آنها موافق حضور اين گروه در عراق بوده‌ و هستند اما حضور اهل سنت و برخي چهره‌هاي سرشناس آنان در تظاهرات جمعه نشان داد كه ادعاي منافقين دروغ است.

رئيس كميته دوستي عراق و ايران در استان صلاح‌الدين در ادامه گفت: عده‌اي از تجمع كنندگان خواستار اخراج گروهك منحرف رجوي از عراق بودند و گروهي ديگر از تظاهرات كنندگان هم مخالف اخراج منافقين قبل از محاكمه آنها بودند و همين تنوع و عدم يك دست بودن شعارها نشان مردمي بودن اين تجمع و تظاهرات آنها بود و البته اين بار برخلاف دفعات گذشته، منافقين نيروهاي خود را به بيرون نياورده بودند و به جاي آنها از بلندگو استفاده كردند كه علت آن هم ترس سران منافقين از تحت تأثير قرار گرفتن اعضاي نفاق از تعداد جمعيت و شعارها و مطالبات مردمي بوده است.

نافع عيسي در پاسخ به اين پرسش كه موضع شما در برابر شرط اخير اتحاديه اروپا براي خروج كامل نيروهاي عراقي از پادگان منافقين در برابر كمك اروپايي‌ها براي انتقال منافقين به كشور ثالث چيست؟ گفت: ملت عراق به طور قاطع خروج ارتش عراق از داخل پادگان منافقين را رد مي‌كند و ما آن را توطئه‌اي جديد عليه كشور و حاكميت و استقلال آن مي‌دانيم،‌ اما در اين ميان هم احتياجي به اتحاديه اروپا نداريم و آنها اگر دوست دارند مي‌توانند منافقين را به كانادا يا هر كشوري غير از آن منتقل كنند.
وي به نقل قولي از العبيدي، رئيس جمعيت عدالت براي دفاع از قربانيان عراقي جنايت‌هاي منافقين اشاره كرد و گفت: چنانچه منافقين تا مهلت مقرر پايان سال خاك عراق را ترك نكنند، به شكل ديگري موضوع آنها را حل خواهيم كرد.
جمعه گذشته هزاران نفر از مردم عراق با برپايي تظاهراتي در مقابل پادگان گروهك تروريستي منافقين در عراق با سر دادن شعارهايي خواهان محاكمه فوري و اخراج اعضاي اين گروهك تروريستي از كشورشان شدند.

انتهاي پيام/خ

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:12 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كاپيتان سايپا:
سهميه استان البرز به ليگ يك سقوط نمي‌كند

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: تيم ما به هيچ عنوان به ليگ يك سقوط نمي‌كند و مردم استان البرز از اين بابت مطمئن باشند.


 

ابراهيم صادقي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كرج اظهار داشت: قبول دارم به دليل نتايج ضعيف سه هفته‌ گذشته، شرايط تيمي ما بسيار حساس شده است،‌ اما سايپا از اين بحران عبور مي‌كند.
وي تصريح كرد: دو ديدار پيش روي ما قرار دارد و در صورت كسب تنها دو امتياز سهميه استان البرز را در ليگ‌برتر حفظ مي‌شود.
اين بازيكن باتجربه فوتبال به ديدار آتي تيمش برابر تراكتورسازي اشاره كرد و گفت: تلاش كادر فني و بازيكنان سايپا اين است كه در همين هفته كار را تمام كرده و دغدغه‌اي براي روز آخر رقابت‌ها نداشته باشيم.
صادقي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا سايپا توانايي شكست دادن تيم پنجم جدول رده‌بندي در تبريز را دارد؟ گفت: هرگز نمي‌شود نتايج رقابت‌هاي فوتبال را پيش‌بيني كرد و هيچ تيمي از قبل پيروز و برنده نيست.
وي ادامه داد: از سوي ديگر تراكتورسازي هفته گذشته در خانه خود مغلوب تيم دهم جدول شده است،‌ لذا اين تيم شكست‌ناپذير نيست و در صورتي كه بازيكنان سايپا توانايي خود را به نمايش گذارند، مي‌توانيم از تبريز با كسب سه امتياز به كرج بازگرديم.
هافبك تيم فوتبال سايپاي البرز خاطرنشان كرد: ما ديگر فرصت اشتباه كردن نداريم و بايد كار را تمام كنيم، البته تبريز براي سايپا آخر دنيا نيست و يك بازي ديگر هم تا پايان مسابقات داريم.
صادقي در پايان به مردم استان البرز قول داد كه تيمش براي حفظ سهميه اين استان در ليگ‌برتر تمام تلاش خود را به كار خواهد بست.
انتهاي پيام/غ30

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
يك ناشر عنوان كرد؛
محتواي آثار كودكان بايد با فرهنگ ايراني همخواني داشته باشد

خبرگزاري فارس: مدير اجرايي انتشارات گوهر دانش گفت: كتاب هايي كه توسط ناشران و نويسندگان ادبيات كودك و نوجوان به چاپ مي رسند بايد با فرهنگ ايراني هم خواني داشته باشند، همچنين آثار ترجمه براي اين گروه سني بايد حاوي فرهنگ و تمدن ايراني و اسلامي باشند.

آمنه عبدلي، مدير اجرايي انتشارات گوهر دانش در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص نمايشگاه بين‌المللي كتاب، اظهار داشت: اين انتشارات با 220 عنوان اثر كه 50 عنوان آن چاپ اول بوده و 170 عنوان ديگر تجديد چاپ هستند در بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب حضور يافته است.

وي با بيان اينكه اين انتشارات در3 سال اخير 480 عنوان كتاب منتشر و روانه بازار نشر كرده است، اضافه كرد: مجموعه «خانم كوچولوي افاده‌اي، مرتب، پخ پخو، لجباز و دوقلو» را راجرهارگريوز نوشته و الهام عبدلي آن را ترجمه كرده كه در بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب به مخاطبان عرضه شده است.

عبدلي با بيان اينكه متراژ غرفه انتشارات گوهر دانش جوابگوي تمامي آثار ارائه شده به نمايشگاه بين‌المللي كتاب، نيست، ادامه داد: كتاب «مدرسه مفاهيم» نوشته پروانه رحمان‌پور و «ماجراهاي پو» به نگارش كت لين وزوهفلد توسط شهرزاد كريمي ترجمه و براي نخستين بار در نمايشگاه بين‌المللي كتاب از سوي انتشارات گوهردانش به علاقه‌مندان حوزه كودك و نوجوان ارائه شده است.

وي درخصوص ادبيات كودك و نوجوان، بيان كرد: كتاب‌هايي كه توسط ناشران و نويسندگان ادبيات كودك و نوجوان به چاپ مي‌رسند بايد با فرهنگ ايراني همخواني داشته باشد، همچنين آثار ترجمه‌اي كه براي اين گروه سني منتشر مي‌شوند بايد حاوي فرهنگ و تمدن ايراني و اسلامي باشند.

عبدلي با بيان اينكه روان‌نويسي ساده و قابل فهم يكي از اركان نگارش كتاب براي گروه سني كودك و نوجوان است، عنوان كرد: نويسندگان اين گروه سني در پايان آثار خود نبايد به نتيجه‌گيري مستقيم بپردازند چرا كه آن كودك و نوجوان است كه بايد با دقت و توانايي به نتيجه‌گيري آثار مورد مطالعه بپردازد.
انتهاي پيام/و

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار چهارمحال و بختياري خبر داد:
اعزام بيش از 10 هزار زائر به مرقد امام (ره)

خبرگزاري فارس: استاندار چهارمحال و بختياري گفت: امسال 10 هزار و 900 نفر از مردم اين استان براي حضور در مراسم سوگواري سالگرد ارتحال امام (ره) به حرم ايشان اعزام مي‌شوند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، علي‌اصغر عنابستاني يكشنبه شب در نشست ستاد ارتحال امام خميني (ره) در اين استان اظهار داشت: امسال همزمان با سالروز رحلت بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، 10 هزار و 900 نفر از مردم اين استان به حرم مطهر امام خميني (ره) اعزام مي‌شوند.
وي سهميه سال گذشته اين استان براي اعزام به حرم مطهر امام خميني (ره) را 9 هزار نفر اعلام و تأكيد كرد: اين در حالي است كه در سال گذشته 11 هزار و 400 نفر به مرقد معمار كبير انقلاب اسلامي اعزام شدند.
عنابستاني انجام برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و منسجم براي اعزام مردم اين استان در سال‌جاري به حرم مطهر امام خميني (ره) را ضروري برشمرد و افزود: در سال جاري از هر روستاي بالاي 100 خانوار جمعيت، از هر اتحاديه، از هر منطقه آموزش و پرورش حداقل يك اتوبوس اعزام مي‌شود.
استاندار چهارمحال و بختياري اعزام جوانان و افرادي كه تاكنون به حرم مطهر امام خميني (ره) اعزام نشده‌اند را داراي اولويت بيان و تصريح كرد: امسال در هر اتوبوس اعزامي به مرقد معمار كبير انقلاب اسلامي يك روحاني حضور دارد.
وي در ادامه با تأكيد بر ضرورت هرچه باشكوه‌تر برگزار كردن مراسم ارتحال امام خميني (ره) افزود: مبارزه بر پايه دين و معنويت، برخورداري از مقام مرجعيت و فقاهت، تأسي به قيام و حماسه عاشوراي حسيني و پايان دادن به افسانه جدايي دين از سياست مهم‌ترين ويژگي‌هاي رهبري امام خميني (ره) است‌.
عنابستاني با بيان اينكه امام (ره) از ايمان مطلق و قوي به خداوند برخوردار بودند، خاطرنشان كرد: امام خميني (ره) دين‌محور بودند و اين ويژگي در تمام ابعاد زندگي ايشان به ويژه در مبارزات انقلابي مشاهده مي‌شد.
وي به ضرورت تبيين انديشه‌هاي ناب امام خميني (ره) تأكيد كرد و گفت: هدف دشمن ايجاد فاصله نسل جوان با انقلاب و ارزش‌هاي اسلامي است و ما مي‌توانيم از ايام و مناسبت‌هاي انقلاب به ويژه سالگرد ارتحال به عنوان ابزار فرهنگي مناسب استفاده و بهره فرهنگي لازم را ببريم.
عنابستاني بيان داشت: هدف اصلي ما در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) تبيين انديشه‌هاي امام و تبيين وحدت كلمه، ترويج اهداف نظام، تبيين مولفه‌هاي جهاد اقتصادي و مبارزه با استكبار است.
وي افزود: حضور پرشور مردم، تاثير كارهاي فرهنگي براي نسل جوان از جمله دانشجويان و دانش‌آموزان، تلاش براي روشنگري قشر جوان و پاسخگويي به نياز جوانان از ديگر اهداف ستاد برگزاري مراسم سالگرد امام (ره) است.
انتهاي پيام/صا20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
به همت بسيجيان قم؛
115 پروژه عمراني در روستاهاي قم به بهره‌برداري مي‌رسد

خبرگزاري فارس: مسئول سازمان بسيج سازندگي استان قم گفت: 115 پروژه عمراني به همت بسيجيان استان قم تا پايان سال 90 در پنج بخش استان به بهره‌برداري مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي سپاه علي‌بن ابيطالب (ع)، حسين رضا اكبري اظهار داشت: اين پروژه‌ها در قالب قرارگاه محروميت زدايي سپاه علي‌بن ابيطالب (ع) استان قم با اعتباري بالغ بر 30 ميليارد ريال و با پشتيباني قرارگاه خاتم‌الانبيا به بهره‌برداري خواهد رسيد.
وي اظهار داشت: ساخت 19 كتابخانه، پنج مدرسه، چهار خانه بهداشت، 35 خانه عالم، تعمير 13 مسجد و 31 فضاي ورزشي براي روستاييان پنج بخش استان قم در قالب 115 پروژه عمراني است.
اكبري ادامه داد: با اعزام دانش‌آموزان و دانشجويان بسيجي در قالب اردوهاي بسيج سازندگي در ايام تعطيلات نوروزي اجراي اين پروژه‌ها آغاز شده است.
مسئول سازمان بسيج سازندگي استان قم با بيان اينكه بر اساس مصوبات قرارگاه محروميت‌زدايي، از اقشار مختلف بسيج براي مشاركت در انجام اين پروژه‌ها استفاده مي‌شود، اظهار داشت: 23 هزار و 500 نفر روز از بسيج مساجد و محلات، 3 هزار و 550 نفر روز از بسيج مهندسين، 30 هزار نفر روز از بسيج دانشجويي، 6 هزار و 500 نفر روز از بسيج فرهنگيان،17 هزار نفر روز از بسيج دانش‌آموزي و 2 هزار و 50 نفر روز از بسيج طلاب در انجام اين پروژه‌ها مشاركت خواهند داشت.
وي با بيان اينكه از منابع استاني نيز 19 هزار نفر روز همكاري خواهند داشت، گفت: 850 نفر روز از بسيج جامعه پزشكي در قالب 120 تيم پزشكي در طول سال به روستاهاي استان قم اعزام مي‌شوند.
اكبري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بازسازي پايگاه بسيج در روستاي دولت‌آباد با اعتبار 30 ميليون ريال در ايام تعطيلات نوروز افزود: 2 هزار و 60 نفر روز در طول مدت اين ايام به ارائه خدمات پرداخته‌اند.
وي با تشكر از همكاري بسيج جامعه پزشكي اظهار داشت: پنج تيم پزشكي در اين ايام خدماتي از قبيل ويزيت رايگان و اهداي دارو به روستائيان ارائه كرده‌اند.
اكبري به سركشي جانشين سپاه علي‌بن ابيطالب (ع) از اردوها اشاره كرد و گفت: سرهنگ حافظي طي دو روز از اين اردوها بازديد كرده و ضمن ارزيابي از روند فعاليت‌ها، با دانشجويان و دانش آموزان ديدار كردند.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي بسيجيان در سال گذشته گفت: مرمت و تعمير 26 منزل مددجوي امداد، بازسازي 12 مسجد، زيباسازي 157 مدرسه و ساخت يك حسينيه و يك مسجد در روستاي ملك‌آباد از جمله اقدامات بسيجيان استان قم بوده است.
انتهاي پيام/آ30

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش فارس/
چهارده ساز ابداعي ايراني در خانه هنرمندان ايران رونمايي شد

خبرگزاري فارس: مراسم افتتاحيه نمايشگاه سازهاي ابداعي كرشمه، تندر ، سبو و ساغر شب گذشته با حضور جمعي از هنرمندان در خانه هنرمندان ايران برگزار شد.


 

به گزارش خبرنگار موسيقي فارس، در اين مراسم كه با حضور محمدرضا درويشي، همايون خرم ، مجيد درخشاني ، همايون شجريان، نصرالله ناصح‌پور ، غلامحسين نامي نقاش، كيخسرو پورناظري، تهمورس پورناظري،‌هوشنگ كامكار، محمد سرير، داريوش پيرنياكان، حميدرضا نوربخش، مژگان و افسانه شجريان،علي قمصري، كيوان ساكت، عباس سجادي مدير مركز موسيقي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران،‌مسعود رايگان، امير بكان، جواد بطحايي و تني چند ازهنرمندان سينما، تجسمي و موسيقي در خانه هنرمندان ايران برگزار شد، محمدرضا شجريان به معرفي 14 ساز ابداعي و 10 سنتور در اندازه‌هاي مختلف پرداخت.
اين خواننده درباره اين سازها گفت: در طول 50 سالي كه كار حرفه‌اي مي‌كنم و به طور تخصصي با صدا ارتباط دارم، نياز به صداهاي جديد را احساس مي‌كردم و هميشه كمبود اين صداها مرا آزار مي‌داد.
وي ادامه داد: ما در اين نمايشگاه شاهد ساز صراحي هستيم كه خودش يك خانواده است من از صراحي يك سبو ساختم كه همانند ويلن نواخته مي‌شود.
اين خواننده افزود: خانواده ساز شهرآشوب نيز شبيه صراحي است با اين تفاوت كه حمل‌اش راحت‌تر است.شباهنگ و شهنواز را از اين دسته مي‌توان خيلي راحت‌تر به سفر برد.
وي با بيان اينكه من كار ساز سازي را با سنتور آغاز كردم،بيان داشت: ساخت اين سازها زمان بسياري از من را گرفت.
اين خواننده با اشاره به اين كه من هميشه به دنبال صداهاي جديد در موسيقي ايراني هستم، اظهار داشت: هر كدام از ساز سازها فقط درباره سازي كه خودشان ساخته‌اند، تخصص دارند، اما من به خاطر اين كه تمام عمرم در استوديوها و صحنه‌ها گذشته است، به ضرورت صداهاي جديد در لابه لاي سازهايي كه از قديم داريم و وجود سازهاي مكمل در گروه نوازي واقف هستم.
وي ادامه داد: اين اقدام براي آيندگان موسيقي كشور است تا از اين مسير صداي جديدي در موسيقي ايراني ايجاد شود و اركستر ايراني از نظر ساز و صدا غني‌تر شود.
به گزارش فارس، در كنار اين نمايشگاه، نماهنگ قطعه «صداي تو» كه مجيد درخشاني براي سازهاي شجريان ساخته براي بازديدكنندگان پخش مي‌شد.
اولين نمايشگاه سنتورها و سازهاي ابداعي محمدرضا شجريان، توسط شركت فرهنگي و هنري دل آواز تا 22 ارديبهشت ماه در خانه هنرمندان ايران برپاست.
انتهاي پيام/ا

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:14 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امسال؛
شوراي سفيران صلح در لردگان تشكيل مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرپرست مجتمع شوراهاي حل اختلاف لردگان گفت: در سال‌جاري شوراي سفيران صلح و سازش در اين شهرستان تشكيل مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، علي‌جان جليلي در نشست بررسي مشكلات شوراهاي حل اختلاف شهرستان لردگان با حضور رئيس شوراهاي حل اختلاف اين استان اظهار داشت: افزايش كيفيت كار، ايجاد صلح و سازش در منطقه، استفاده از معتمدان و ريش‌سفيدان محلي در حال و فصل مسائل حقوقي از مهم‌ترين دلايل ايجاد شوراهاي صلح و سازش در اين شهرستان است.
وي عملكرد شوراهاي حل اختلاف اين شهرستان را مثبت ارزيابي كرد و گفت: در اين حوزه قضايي از نظر پذيرش و مختومه شدن پرونده‌هاي حل اختلاف رتبه سوم استاني را كسب كرده‌ايم.
جليلي از بررسي 5 هزار و 286 فقره پرونده توسط شوراهاي حل اختلاف اين شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: از اين تعداد 4 هزار و 737 فقره پرونده مختومه و 549 فقره مانده پرونده در سال جديد بررسي مي‌شود.
سرپرست مجتمع شوراهاي حل اختلاف شهرستان لردگان تعداد شعب حل اختلاف اين شهرستان را 26 شعبه اعلام كرد و گفت: در حال حاضر شهرستان لردگان داراي يك دادگستري و دو دادگاه عمومي در بخش خانميرزا و فلارد است.
وي با اشاره به اهداف تشكيل شوراهاي حل اختلاف كاهش مراجعات مردم به محاكم قضايي را از مهم‌ترين اين اهداف عنوان كرد و گفت: توسعه مشاركت‌هاي مردمي و رفع اختلافات محلي، احياي فرهنگ صلح و سازش در راه دستيابي به عدالت واقعي در جامعه براي گسترش زمينه اعتماد مردم به حاكميت، توسعه مشاركت‌هاي مردمي در اجراي عدالت، جلوگيري از تراكم پرونده‌ها در مراجع قضايي و سرعت در حل و فصل اختلافات در راستاي استيفاي حقوق مراجعان در كوتاه‌ترين زمان و كاهش هزينه‌هاي دادرسي از ديگر اين اهداف است.
جليلي بر ضرورت كيفيت بخشي برنامه‌هاي شورا تأكيد كرد و گفت: شوراي حل اختلاف پديده جديدي در عرصه قضايي كشور به شمار مي‌رود كه با اجراي اين طرح بسياري از مشكلات مردم در شوراي حل اختلاف محله حل و از اتلاف وقت و هزينه توسط دادگاه‌هاي قضايي جلوگيري به‌عمل آمده است.
وي يكي از مهم‌ترين نقاط قوت اين شوراها را محلي بودن آن برشمرد و گفت: در حال حاضر قوه قضائيه بر سه محور جرم زدايي، قضازدايي و حبس زدايي تاكيد دارد كه شوراهاي حل اختلاف از آنجا كه از صدور قرارهاي منجر به بازداشت مي‌شود، خودداري مي‌كنند، تأثير بسزايي در زندان‌زدايي دارند.
انتهاي پيام/صا30

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:14 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مجري فاز 19 ميدان گازي پارس جنوبي خبر داد:
توليد روزانه 2 ميليارد فوت‌مكعب گاز در فاز 19 پارس جنوبي

خبرگزاري فارس: مجري فاز 19 ميدان گازي پارس جنوبي از توليد روزانه 2 ميليارد فوت‌مكعب گاز در فاز 19 پارس جنوبي خبر داد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، فروردين حيدري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عزم وزارت نفت و شركت نفت و گاز پارس براي توسعه پارس جنوبي جزم است و براي تكميل و راه‌اندازي فازهاي در دست اجرا اقدامات ارزشمندي انجام گرفته است.
وي افزود: فاز 19 پارس جنوبي از جمله فازهايي است كه قرارداد احداث آن در روز 25 خرداد سال گذشته در حضور رئيس جمهور امضا شده و اميدوار هستيم كه بتوانيم در موعد مقرر نسبت به تكميل و راه‌اندازي اين فاز اقدام كنيم.
مجري فاز 19 ميدان گازي پارس جنوبي خاطرنشان كرد: با تلاش‌هاي انجام گرفته در شرايط كنوني، پيشرفت فيزيكي اين فاز در بخش‌هاي مختلف به حدود 11 درصد رسيده كه امري ارزشمند در اين مدت زمان است.
حيدري از توليد روزانه 2 ميليارد فوت‌مكعب گاز در فاز 19 پارس جنوبي خبر داد و تصريح كرد: طرح توسعه فاز 19 به منظور توليد روزانه 2 ميليارد فوت‌مكعب گاز از مخزن مشترك پارس جنوبي طراحي شده و بدون ترديد راه‌اندازي اين فاز امري مهم در افزايش توليد گاز كشور است.
وي اضافه كرد: بر اساس برآوردهاي انجام گرفته، توليد 1.1 ميليون تن گاز مايع در سال، 77 هزار بشكه در روز ميعانات گازي براي صادرات و توليد يك ميليون تن در سال گاز اتان براي تامين خوراك پتروشيمي در پالايشگاه گاز اين فاز نيز از برنامه‌هاي راه‌اندازي اين فاز است كه به فضل خدا در مدت زمان معين انجام شود.
مجري فاز 19 عنوان داشت: بخش دريايي فاز 19 بيشترين پيشرفت را دارد و هم‌اكنون بيش از 16 درصد در بخش دريايي پيشرفت داريم و در بخش خشكي نيز حدود 5 درصد پيشرفت فيزيكي داشته‌ايم.
حيدري در ارتباط با محصولات جانبي اين فاز نيز گفت: توليد روزانه 400 تن گوگرد براي صادرات در واقع از مهم‌ترين توليدات محصولات جانبي فاز 19 ميدان گازي پارس جنوبي است.
مجري فاز 19 ميدان گازي پارس جنوبي در ارتباط با وضعيت مالي اين طرح تصريح كرد: تأمين‌ مالي‌ اين‌ پروژه‌ به‌ صورت‌ فاينانس‌ از سوي شركت‌ ملي‌ نفت‌ ايران‌ است كه نيمي از مبلغ پيش‌پرداخت معادل 240 ميليون دلار تاكنون پرداخت شده است.
حيدري از انجام حدود 10 ميليون تن خاكبرداري در اين فاز خبر داد و اظهار داشت: بيش از 9 ميليون و 700 هزار تن خاكبرداري در فاز 19 انجام شده، ضمن اينكه ميزان خاكريزي در اين فاز نيز بيش از 5 ميليون و 450 هزار تن است.
وي بيان داشت: تمام تلاش ما براي تكميل به موقع اين فاز به كار گرفته شده و انتظار داريم با تلاش همه‌جانبه و تامين به موقع مالي بتوانيم تعهدات خود را محقق كنيم.
انتهاي پيام/ج20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
روسيه حضور نظامي خود را در درياي خزر تقويت مي‌كند

خبرگزاري فارس: روسيه با راه‌اندازي سامانه‌هاي جديد موشكي در «آستاراخان و ماخاچقله»، حضور نظامي خود را در درياي خزر گسترش مي‌دهد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري روسي "اينترفاكس "، "ولاديمير وسوسكي " فرمانده نيروي دريايي روسيه اعلام كرد كه مسكو قصد دارد در آينده نزديك با استقرار يگان‌هاي جديد موشكي و هوايي، در درياي خزر، حضور نظامي خود را در اين دريا تقويت كند.
اين منبع به نقل وسوسكي افزوده است: هم اكنون نيروي دريايي روسيه، امنيت فعاليت اقتصادي شركت‌هاي روسي در درياي خزر را به صورت كامل تامين مي‌كنند.
خبرگزاري نووستي روسيه نيز با انتشار مطلبي در اين باره نوشت، روسيه در نظر دارد تا سال 2020 ميلادي، 16 فروند ناو جنگي جديد مجهز به مجموعه‌اي از سامانه‌هاي موشكي "ماخاچقله " را در نزديكي بنادر آستارخان واقع در ساحل درياي خزر مستقر كند.
از سوي ديگر پايگاه خبري تحليلي evrazia.org نيز با انتشار گزارشي در اين زمينه خاطر نشان كرده است: منافع روسيه در حوزه درياي خزر با مقاصد آمريكا، انگليس، فرانسه، تركيه، ايران، عربستان و ساير كشورهايي كه براي گسترش حيطه نفوذ خود در اين منطقه نفت خيز تلاش مي‌كنند، با چالش‌هايي مواجه است، و روسيه قصد دارد حيطه نفوذ و جايگاه خود را در اين حوزه راهبردي انرژي، حفظ كند.
اين در حالي است كه ساير كشورهاي ساحلي درياي خزر نيز براي تقويت توان و حضور نظامي خود در اين دريا، اقداماتي را در دستور كار خود قرار داده‌اند.
در همين راستا "قربان‌قلي بردي محمداف " رئيس جمهور تركمنستان نيز پيشتر اعلام كرده بود كه كشورش قصد دارد در آينده نزديك، يك پايگاه نظامي در سواحل خود در درياي خزر ايجاد كند.
بردي محمداف در يكي از نشست‌هاي شوراي امنيت تركمنستان در سال گذشته گفته بود، ايجاد اين پايگاه نظامي موجب تحكيم امنيت مرزهاي دريايي كشورش خواهد شد.
به گفته وي، به وزارت دفاع كشور دستور داده شده كه سامانه دفاعي موثري براي نظارت و كنترل راداري و اپتيكي بر حوزه درياي خزر ايجاد كند و همزمان يگان‌هاي مرزباني درياي نيز خريد قايق‌هاي گشتي تندرو مدرن و همچنين ناو‌هاي مجهز به موشك‌هاي پيشرفته را در دستور كار خود قرار دهند.
براين اساس قرار است پايگاه نظامي تركمنستان در درياي خزر، تا سال 2015 مورد بهره‌برداري قرار گيرد.
كارشناسان معتقدند: اقداماتي از قبيل كه توسط برخي از كشورهاي ساحلي درياي خزر صورت مي‌گيرد، موجب ايجاد و تقويت مسابقه تسليحاتي بين كشورهاي ساحلي درياي خزر خواهد شد كه اين امر عواقب جبران ناپذيري را براي كشورهاي منطقه بدنبال خواهد داشت.
انتهاي پيام/م

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير مركز كنترل ترافيك شهر تهران در گفت‌وگو با فارس:
ترافيك تهران امروز نسبت به بارندگي‌هاي قبل كمتر بود

خبرگزاري فارس: مدير مركز كنترل ترافيك شهر تهران به بارندگي امروز تهران اشاره كرد و گفت: ترافيك امروز نسبت به بارندگي‌هاي قبل كمتر بوده است.


 

همايون فتاحي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: با توجه به بارش باران امروز ترافيك زياد نبود و مشكل خاصي ايجاد نشده است.

وي ادامه داد: وضعيت تردد در شهر عادي بوده است.

همچنين شكرالله عنايتي، مدير 137 شهرداري تهران به خبرنگار فارس گفت: با وجود بارندگي آب گرفتگي در معابر نداشتيم.

وي ادامه داد:باران محدود بود و مشكل خاصي در شهر ايجاد نشده است.

مدير 137 شهرداري تهران تاكيد كرد: تا اين لحظه گزارشي از آب‌گرفتگي ارائه نشده است.
انتهاي پيام/گ

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون وزير كار و امور اجتماعي خبر داد:
تشكيل مديريت واحد براي ارائه خدمات به كارآفرينان

خبرگزاري فارس: معاون وزير كار و امور اجتماعي از تشكيل پنجره واحد استانداري به عنوان يك مديريت واحد براي ارائه خدمات لازم به كارآفرينان خبر داد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، عبدالرضا سپهري در دومين جشنواره طرح‌هاي كسب و كار و كارآفريني در اين استان اظهار داشت: امروزه در سطح دنيا كشورهاي مختلف با هر مكتب و اقتصادي كه باشند با سه دغدغه اصلي از جمله سطح عمومي قيمت‌ها، كنترل نرخ تورم و سطح درآمدها و بيكاري مواجه هستند.
وي عدم كنترل نرخ تورم را در كاهش خريد سبد خانوارها موثر دانست و گفت: اگر نرخ تورم كنترل نشود قدرت خريد جامعه كاهش در نتيجه مشكلات بسيار فراروي جامعه ايجاد مي‌شود كه بر همين اساس هر كشوري با هر سطح درآمدي به دنبال افزايش سطح درآمدها و كاهش نرخ بيكاري هستند.
سپهري نرخ استاندار بيكاري را چهار درصد اعلام كرد و گفت: در حال حاضر استان چهارمحال و بختياري داراي نرخ بيكاري 14.6 درصد است كه تعديل اين نرخ به سطح چهار درصد بايد يكي از دغدغه‌هاي اصلي مسئولان اين استان قرار بگيرد.
معاون وزير كار و امور اجتماعي كارآفريني را يكي از راهكارهاي اصلي ايجاد اشتغال عنوان كرد و گفت: امروزه باتوجه به تغيير ماهيت مشاغل، افزايش فارغ‌التحصيلان و كاهش شغل كارآفريني مي‌تواند بستر مناسب به‌منظور ايجاد شغل در جامعه قلمداد شود.
وي اشتغالزايي را انقباض عرضه، انسباط تقاضا و انعطاف محيط كار دانست و گفت: بايد با ايجاد و اتخاذ سياست‌هاي تأخيري و كنترلي عرضه نيروي كار را كنترل كنيم، عرضه و تقاضا زماني متعادل مي‌شود كه اين تقاضا منعطف و محيط براي فعاليت سرمايه‌گذار بيش از پيش فراهم شود.
سپهري بر ضرورت افزايش حجم اقتصادي در اين استان تأكيد كرد و گفت: استفاده از ظرفيت بخش خصوصي موجب تعديل كارجويان و در نتيجه كاهش نرخ بيكاري مي‌شود.
وي با بيان اينكه آموزش‌هاي كارآفريني صرفا نبايد بر مبناي آموزش و دانش باشد، گفت: باتوجه به فعليت رسيدن آموزش‌هاي كارآفريني اين آموزش‌ها بايد مبتني برنياز بازار كار باشد.
سپهري تحول‌گرا و كارآفرين بودن را از شاخصه‌هاي مديران كارآمد عنوان كرد و گفت: مديران دستگاه‌ها در اين استان بايد با برخورداري از شاخصه‌هاي كارآفريني و تحول‌گرايي زمينه و بستر لازم را به‌منظور ايجاد شغل براي افراد جامعه فراهم كنند.
وي فرهنگ‌سازي كار و كارآفريني اجتماعي توسط رسانه‌ها را متناسب با نيازهاي روز جامعه ضروري دانست و گفت: امروزه بايد در جوانان توانايي محلي انديشي، تجزيه و تحليل اطلاعات، تعامل اجتماعي و هوش هيجاني آموزش داده شود، چراكه كارآفرين بايد قدرت تعامل اجتماعي بالا و هوش هيجاني داشته باشد تا بتواند موفق عمل كند.
سپهري كارآفريني را مديريت فرصت‌ها و توليد با تفكر مهندسي دانست و گفت: باتوجه به اينكه گردشگري يكي از جاذبه‌هاي اصلي و ظرفيت‌هاي بالقوه اين استان به‌شمار مي‌رود، برگزاري دوره‌هاي كارآفريني گردشگري به صورت تخصصي موجب ارتقاي صنعت توريسم در استان خواهد شد.
وي احياي مشاغل فراموش شده در روستاها را از ديگر زمينه‌هاي كارآفريني عنوان كرد و گفت: احياي اين رشته‌هاي علاوه بر تقويت و ماندگاري فرهنگ بومي سبب ماندگاري جمعيت در روستاها، كاهش مهاجرت به شهرها و در نتيجه كاهش معضلات شهرنشيني مي‌شود.
سپهري از تشكيل پنجره واحد استانداري براي ارائه خدماتي به كارآفرينان از جمله صدور مجوز و جلوگيري از بروكراسي اداري خبر داد و گفت: كارآفرينان بايد با تفكر بازارگرايي وارد عرصه كار شوند كه اين تفكر شامل توليد محصول بر اساس نياز مشتري، تبليغات و بازاريابي مشتري پسند با عرضه كالاهاي رقابتي مي‌شود.
وي تأكيد كرد: دنياي امروز دنياي آموختن مهارت‌هاي مختلف، آموزش‌هاي كسب و كار است كه نبايد يك معناي ايستا و استاتيك داشته باشد، چراكه مفهوم مهارت ديناميك است.
انتهاي پيام/صا10

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:20 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عضو هيئت رئيسه كميسيون بهداشت مجلس در گفت‌وگو با فارس:
اعتماد سازي، مهمترين ركن اجراي طرح نظام ارجاع و پزشك خانواده است

خبرگزاري فارس: عضو هيئت رئيسه كميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي گفت: اعتماد سازي، مهمترين ركن اجراي طرح نظام ارجاع و پزشك خانواده است تا نيروها بتوانند با انگيزه، اعتماد مردم را جلب و خدمات مطلوبي را به آنان ارائه كنند.

علي اكبر كائيدي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس اجراي طرح پزشك خانواده را براي جامعه ضروري خواند و گفت: نظام ارجاع و پزشك خانواده از طرح‌هاي مترقي دنياست كه اجراي درست آن زمينه رشد و ارتقاء سطح سلامت جامعه را فراهم مي‌كند.

نماينده مردم ملاوي و پلدختر در مجلس شوراي اسلامي اعتماد سازي را مهمترين ركن اجراي اين طرح عنوان كرد و افزود: در اجراي اين طرح بايد توجه ويژه‌اي به كادر پزشكي و پرسنل شود تا اين نيروها بتوانند با انگيزه اعتماد مردم را جلب و خدمات مطلوبي را به آنان ارائه كنند.

كائيدي توجه دولت و مجلس را به موضوع رفاه و سلامت جامعه ويژه خواند و اظهار داشت: ارتقاء سطح رفاه و سلامت از شاخص‌هاي مهم توسعه در هر جامعه است اميدوارم با نگاه خاص دولت و حمايت مجلس ما در آينده‌اي نزديك شاهد رشد رفاه و سلامت جامعه باشيم.

عضو هيئت رئيسه كميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه ارتقاء سطح رفاه و سلامت را ازجمله شاخص‌هاي مهم توسعه است، تصريح كرد: نگاه مجلس به بخش سلامت يك نگاه عميق و همه جانبه است و اميدوارم با توجه ويژه دولت، شاهد ارتقاء بخش رفاه و سلامت جامعه باشيم.
انتهاي پيام/گ

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها