0

اخبار گوناگون امروز

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  10:14 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش فارس/
چهارده ساز ابداعي ايراني در خانه هنرمندان ايران رونمايي شد

خبرگزاري فارس: مراسم افتتاحيه نمايشگاه سازهاي ابداعي كرشمه، تندر ، سبو و ساغر شب گذشته با حضور جمعي از هنرمندان در خانه هنرمندان ايران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار موسيقي فارس، در اين مراسم كه با حضور محمدرضا درويشي، همايون خرم ، مجيد درخشاني ، همايون شجريان، نصرالله ناصح‌پور ، غلامحسين نامي نقاش، كيخسرو پورناظري، تهمورس پورناظري،‌هوشنگ كامكار، محمد سرير، داريوش پيرنياكان، حميدرضا نوربخش، مژگان و افسانه شجريان،علي قمصري، كيوان ساكت، عباس سجادي مدير مركز موسيقي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران،‌مسعود رايگان، امير بكان، جواد بطحايي و تني چند ازهنرمندان سينما، تجسمي و موسيقي در خانه هنرمندان ايران برگزار شد، محمدرضا شجريان به معرفي 14 ساز ابداعي و 10 سنتور در اندازه‌هاي مختلف پرداخت.
اين خواننده درباره اين سازها گفت: در طول 50 سالي كه كار حرفه‌اي مي‌كنم و به طور تخصصي با صدا ارتباط دارم، نياز به صداهاي جديد را احساس مي‌كردم و هميشه كمبود اين صداها مرا آزار مي‌داد.
وي ادامه داد: ما در اين نمايشگاه شاهد ساز صراحي هستيم كه خودش يك خانواده است من از صراحي يك سبو ساختم كه همانند ويلن نواخته مي‌شود.
اين خواننده افزود: خانواده ساز شهرآشوب نيز شبيه صراحي است با اين تفاوت كه حمل‌اش راحت‌تر است.شباهنگ و شهنواز را از اين دسته مي‌توان خيلي راحت‌تر به سفر برد.
وي با بيان اينكه من كار ساز سازي را با سنتور آغاز كردم،بيان داشت: ساخت اين سازها زمان بسياري از من را گرفت.
اين خواننده با اشاره به اين كه من هميشه به دنبال صداهاي جديد در موسيقي ايراني هستم، اظهار داشت: هر كدام از ساز سازها فقط درباره سازي كه خودشان ساخته‌اند، تخصص دارند، اما من به خاطر اين كه تمام عمرم در استوديوها و صحنه‌ها گذشته است، به ضرورت صداهاي جديد در لابه لاي سازهايي كه از قديم داريم و وجود سازهاي مكمل در گروه نوازي واقف هستم.
وي ادامه داد: اين اقدام براي آيندگان موسيقي كشور است تا از اين مسير صداي جديدي در موسيقي ايراني ايجاد شود و اركستر ايراني از نظر ساز و صدا غني‌تر شود.
به گزارش فارس، در كنار اين نمايشگاه، نماهنگ قطعه «صداي تو» كه مجيد درخشاني براي سازهاي شجريان ساخته براي بازديدكنندگان پخش مي‌شد.
اولين نمايشگاه سنتورها و سازهاي ابداعي محمدرضا شجريان، توسط شركت فرهنگي و هنري دل آواز تا 22 ارديبهشت ماه در خانه هنرمندان ايران برپاست.
انتهاي پيام/ا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها