0

اخبار گوناگون امروز

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش تحليلي فارس از سود 2 برابري بازار سهام در برابر سكه
بورسي كه طلا را از سكه انداخت

خبرگزاري فارس: مقايسه دو بازار سهام و سكه طي سال گذشته و 6 هفته سال جاري نشان مي دهد سود حداكثر 45 درصدي بازار سكه و طلا هيچ‌گاه به گرد پاي ميانگين سود 85 درصدي بازار سهام و بيش از 600درصدي برخي شركت هاي بورسي نمي‌رسد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در هر اقتصادي چند بازار اعم از سنتي و مدرن مانند بازارهاي طلا، املاك، ارز ، سهام، پول، كالا و خدمات وجود دارد كه به فراخور ديدگاه و خواسته‌هاي مسئولان و رغبت مردم و باز و بسته بودن فضاي كسب و كار و ديگر متغيرها يك يا چند بازار بيش از ديگر بازارها مورد توجه عموم قرار مي‌گيرد.
در اين ميان مردمان و دارندگان پس انداز كشورهاي جهان اول سال‌هاست از بازارهاي سنتي مانند بازار پول ، املاك (مسكن)، كالا فاصله گرفته و اكثر سرمايه‌هاي مازاد و غير مولد به سمت بازار مدرن سهام و انواع اوراق بهادار و ابزارهاي مالي متنوع حركت مي‌كند.
اين روند منجر به حذف تقاضاي كاذب ، تأمين منابع مالي براي شركت ها و حضور بين‌المللي بنگاه‌هاي مختلف در اقصي‌نقاط جهان و افزايش رشد بهره‌وري و اشتغال و مهمتر از همه كنترل و كاهش نرخ تورم شده كه ناشي از اصرار متوليان اين دسته كشورها به اقتصاد مبني بر بازار محور است. اما در ميان اكثر كشورهاي توسعه نيافته، بازارهاي سنتي و دلال ‌بازي و نزول دادن سرمايه مورد توجه دارندگان سرمايه‌هاي كوچك و متوسط و گاه بزرگ واقع مي‌شود كه نتيجه‌اي جز افزايش نرخ تورم و عدم رشد اقتصادي مناسب و نرخ بيكاري بالا ندارد.
در اقتصاد ايران هم ساليان سال بازارهاي سنتي مانند مسكن، پول و ارز، سكه و طلا و حتي حواله‌هاي خودرو، سيم‌كارت تلفن همراه دولتي و غيره گزينه اول مردم عادي و سرمايه‌دارهاي بزرگ و كوچك بود و بازار سهام به رغم تأسيس و شروع در 15 بهمن 1346 پذيراي بسياري اندكي از سرمايه‌گذاران بوده و هست به طوري كه به رغم عمر 44 ساله بورس اوراق بهادار همچنان حدود 3 ميليون و 300 هزار نفر از جمعيت 75 ميليون نفري كشور داراي كد سهامداري بوده و از اين تعداد كمتر از 2 ميليون نفر به عنوان سهامدار فعال شناخته شده‌اند.
اين وضعيت ناخوشايند حضور مردم در بازار سرمايه هرچند به نفع عده‌اي قليل از سهامداران حرفه‌ايي و كارگشته است تا در محيطي كمتر شناخته شده قادر به كسب سودهاي حداقل 50 و 100 درصدي در سال باشند اما توسعه و توجه تاريخي به بازارهاي سنتي موجب شده تا علاوه بر وضعيت اشتغال و بهره‌وري و رشد اقتصادي، آرزوي رسيدن به تورم تك رقمي هم يا محقق نشود يا در صورت تحقق از عمر كوتاه و حداكثر چندماهه برخوردار باشد.
اين درحالي است كه با در نظر گرفتن رويكرد جديد دولتمردان در چند وقت اخير و تأكيد مسئولان بر تقويت بازار سرمايه و حركت از اقتصاد بانك پايه به سمت بازار محور، به نظر مي‌رسد در صورت پياده‌سازي برنامه‌ها و اجراي كامل اصل 44 و قانون برنامه پنجم (كه طبق ماده 99 اين قانون همه شركت‌هاي سهامي عام بايد نزد سازمان بورس به ثبت برسند) مي‌توان در آينده شاهد حركت سرمايه‌هاي خرد و متوسط و بزرگ مردمي و نهادهاي مالي به سمت بازار سهام و انواع ابزارها واوراق بهادار بود.
در اين ميان جريان ها و رويدادهايي چون ركود شديد بازار سنتي مسكن (كه در اكثر مواقع با تقاضاي كاذب مردم و دارندگان سرمايه روبه‌رو بوده) طي چند سال اخير و كاهش نرخ سود بانكي در سال جاري مي‌توانند نويدبخش توسعه بازار سرمايه باشند به شرطي كه در كنار اقدامات زيرساختي سازمان و شركت بورس و فرابورس مانند راه‌اندازي معاملات آن‌لاين، تصويب قوانين توسعه‌اي و مورد نياز، تعريف و راه‌اندازي ابزارهاي جديد مانند معاملات آتي سهام و صكوك، سازمان خصوصي‌سازي هم به عنوان متولي اصلي واگذاري‌ها از قافله عقب‌ نمانده و در برابر ورود سرمايه‌هاي جديد به بازار سهام، اقدام به واگذاري و عرضه خرد شركت‌هاي جديد كند.
در اين ميان با نگاهي به وضعيت بازدهي دو بازار سكه و طلا و بازار سهام طي سال گذشته و 6 هفته سال جاري مشخص مي شود در كنار تجهيز و تخصيص بهينه منابع مالي ، سرمايه گذاران آگاه و حرفه ايي بازار سهام بسيار بيشتر از كساني كه به دلايل مختلف بازار سكه و طلا را انتخاب كرده اند، سود به دست آورده اند كه شايد در هيچ بازار سالم و قانون مدار ديگري چنين سودي در ميان نباشد.

*بازدهي حداكثر 45 درصدي سكه و طلا در سال گذشته

براساس اين گزارش،‌ سال گذشته در برابر تداوم ركود بازار مسكن، اين بازار سكه و گاه بازار ارز بودند كه به عنوان رقيب جدي بازار سهام قد علم كردند و مورد توجه بسياري از دارندگان سرمايه مازاد كشور قرار گرفتند اما بررسي بازدهي سال گذشته و چند وقت اخير اين دو بازار نشان مي‌دهد بازار ارز كه هيچ، بازار سكه و طلا هم هيچ‌گاه نتوانست و شايد هم هيچ زمان ديگري نخواهد توانست به گرد پاي سهام از لحاظ بازدهي و كسب درآمد در يكسال برسد.
سال پيش هر مثقال طلاي 17 عيار از حدود 118 هزار تومان به حداكثر 171 هزار تومان رسيدتا سرمايه‌گذاراني كه اين بازار را انتخاب كرده بودند به طور ميانگين 45 درصد بازدهي كسب كنند.ميانگين بازدهي بازارسكه هم (منظور تمام سكه بها آزادي) با در نظر گرفتن رشد قيمت هر قطعه از 268 به 390 هزار تومان به 45.5 درصد رسيد.

*ميانگين بازدهي 85 درصدي بازار سهام

بازدهي سرمايه‌گذاري در طلا و سكه هم در حالي از ابتداي سال جاري تا هفته گذشته به 11 و 7 درصد رسيد كه ميانگين بازدهي سرمايه‌گذاري سال گذشته بورس 85 درصد و طي سال جاري 9.5 درصد بود.
اين درصد از ميانگين بازدهي با در نظر گرفتن كاهش و افزايش قيمت سهام همه شركت‌هاي بورسي محاسبه شده و با بررسي جزئيات بيشتر در بازدهي شركت‌هاي حاضر در تابلوهاي معاملات مشخص مي‌شود بسياري از سرمايه‌گذاران، موفق به كسب بازدهي بيش از 85 درصد در سال گذشته و بيش از 10 درصد در سال جاري شده‌اند.

*شركت هايي كه 110 تا 600 درصد سود دادند

بررسي‌ها فارس از بازدهي شركت‌هاي سهامي عام در سال 89 حكايت از آن دارد از 351 شركت بورسي و فرابورسي 280 شركت بازدهي مثبت و 68 شركت بازدهي منفي داشته‌اند. از بين شركت‌هاي سودده هم سهام 68 شركت بيش از ميانگين بازدهي بازار يعني بالغ بر 85 درصد و 148 شركت بالاتر از نرخ بازدهي 45 درصد سكه و طلا سود به همراه داشته‌اند.
در سال جاري هم از بين 328 شركت بورسي و فرابورسي و از ميان 200 شركت با بازدهي مثبت ، سهام 90 شركت بزرگ و كوچك بالاتر از 10 درصد سود داده‌اند.
برپايه اين گزارش، سال گذشته بعد از بازدهي حيرت‌آور و خيره‌كننده 659، 565 و 302 درصدي شركت هاي تهران شيمي، قند مرودشت و گروه صنعتي ملي، سهام شركت‌هاي ايران خودرو، صنايع شيمياي ايران، فيبر ايران، سرمايه‌گذاري سايپا، پست بانك ،‌خدمات انفورماتيك، گروه بهمن، چيني ايران، سراميك اردكان، نفت بهران، پلاسكوكار سايپا، نصير ماشين، موتوژن، زامياد، ايران ياسا، سرمايه‌گذاري توسعه ملي ايران، پتروشيمي شيراز، قند لرستان، ماشين‌سازي نيرو محركه، سرمايه‌گذاري رنا، قند خراسان، دارو ابوريحان، كاربراتور ايران، جام دارو، داده‌پردازي ايران، مواد داروپخش، سرمايه‌گذار ي اعتبار ايران، ذغال سنگ نگين طبس، رنگين، پارس مينو، سايپا، گلتاش، نيرو محركه، سموم علف‌كش، داروپخش، سرمايه‌گذاري غدير و سرمايه‌گذاري ملي ايران، قند نقش جهان، مخابرات و چادرملو از 271 تا 110 درصد سرمايه‌ سهامداران خود را افزايش داده‌اند.
يعني اگر در ابتداي سال گذشته فردي 10 ميليون تومان در بين اين 40 شركت سرمايه‌گذاري مي‌كرد حداقل 11 و حداكثر 27 ميليون تومان مي‌توانست سود به سرمايه خود اضافه كند.
اين سوددهي قابل توجه شايد معدود به گروهي از حرفه‌اي و خوش‌شانس‌هاي بورس باشد اما بازدهي بيش از 45 درصدي 145 شركت ديگر حكايت از آن دارد كه سال گذشته بورس و بازار سهام بسيار سرتر و پررونق‌تر از بازار سكه و طلا بود.

*سهامي كه 6 هفته ايي 20 تا59 درصد سود دادند

به گزارش فارس، از ابتداي سال جاري تا هفته گذشته هم كه ميانگين بازدهي بازار سهام 10 درصد، طلا و سكه 11 و 7 درصد بود، سهام شركت‌هاي قند مرودشت، پتروشيمي فارابي، سرمايه‌گذاري سايپا، پارس خودرو، پتروشيمي اصفهان، مپنا، سرمايه‌گذاري گسترش ايران خودرو، خدمات انفورماتيك،‌ كابل تك، ملي سرب و روي، كاغذسازي كاوه، پتروشيمي پرديس، فولاد آلياژي ايران، قندتربت جام، آذرآب، سرمايه‌گذاري اميد، بانك پارسيان، فروسيليس ايران، سه شركت سرمايه‌ گذاري پارس توشه و بهمن و غدير، مارگارين، شهد، پتروشيمي آبادان، تأمين ماسه، ايران ترانسفو، پتروشيمي شازند، دارو ابوريحان، كابل‌هاي شهيد قندي، شيشه قزوين، سايپا، نيرو كلر، پياذر، سينا دارو، قند شيرين خراسان و سرمايه‌گذاري توسعه صنعتي ايران بين 59 تا 20 درصد بازدهي به ارمغان آورده‌اند.

*نقاط قوت بازار سهام

اين آمار و مقايسه دو بازار سهام و سكه و طلا براي سال گذشته و سال جاري در شرايطي نشان از برتري بي‌چون و چراي بازار سهام در افزايش سودآوري سرمايه ها و پس اندازها حكايت دارد كه يكي از نقاط قوت اين بازار امكان سرمايه با هر سرمايه ايي و حق انتخاب از بين 36 صنعت و بيش از 352 شركت بورسي و فرابوسي است اما در بازار سكه و طلا علاوه بر اينكه گزينه‌هاي معامله محدود به چند نوع سكه و چند وزن و عيار و طلا
است بايد افراد سرمايه‌هاي بالايي داشته باشند تا از فرصت سرمايه‌گذاري بهره بگيرند.
علاوه بر اين قانون‌مند و متشكل بودن بازار سهام به همراه نقدشوندگي و اطمينان از محل سرمايه‌گذاري از ديگر مزيت‌هاي بازار سهام به شمار مي‌روند كه در بازار طلا و سكه خبري از آنها نيست.

گزارش از علي رضايي زاده
انتهاي پيام/ص

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:47 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار سقز خبرداد:
اجراي 100 درصدي 65 پروژه مصوبه سفر رهبري در سقز

خبرگزاري فارس: فرماندار سقز از اجرايي شدن 100 درصدي 65 پروژه مصوب سفر مقام معظم رهبري در اين شهرستان خبر داد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، كريم افشاريان صبح امروز در نشست بررسي مصوبات سفر مقام معظم رهبري به كردستان در ارديبهشت ماه سال 88 در فرمانداري اين شهرستان، اظهار داشت: در سفر معظم‌له به اين شهرستان 130 پروژه كوچك و بزرگ با اعتباري بالغ بر 510 ميليارد ريال به تصويب رسيد كه بايد در ظرف سه سال اجرايي شود.
وي در ادامه از اتمام 65 پروژه در سال 88 و پيشرفت 65 درصدي 46 پروژه در سال 89 از محل پروزه‌هاي مصوب سفر رهبري خبر داد و بيان داشت: بقيه پروژه‌ها نيز در رديف اجراي عملياتي شدن قرار دارند.
فرماندار سقز تصريح كرد: 65 پروژه با 221 ميليارد ريال اعتبار از مجموع پروژه‌هاي مصوب سفر رهبري در سال 88 آغاز و در همان سال به بهره‌برداري رسيد.
وي افزود: در سال گذشته نيز كارهاي اجرايي 65 پروژه سفر رهبري با 165 ميليارد ريال اعتبار در اين شهرستان آغاز شد كه با متوسط پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد در دست اجراست.
وي ادامه داد: باقي مصوبات سفر مقام معظم رهبري در شهرستان سقز با برآورد 115 ميليارد ريال اعتبار آغاز شده كه بايد تا پايان سال‌جاري به بهره‌برداري برسد.
فرماندار سقز در ادامه اين جلسه با تبريك فرار رسيدن سالروز ورود تاريخي رهبر معظم انقلاب اسلامي به استان فرهنگي كردستان افزود: بيش از 20 برنامه مختلف فرهنگي و ورزشي در 29 ارديبهشت ماه همزمان با سفر معظم له به شهرستان سقز برگزار مي‌شود.
افشاريان سفر مقام معظم رهبري به شهرستان سقز را نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي و برگ زريني بر افتخارات اين شهرستان دانست و اضافه كرد: پس از اين سفر معنوي مردم منطقه به انقلاب اسلامي و نظام جمهوري و ولايت فقه دلبسته‌تر شدند.
وي در ادامه شكوفايي سقز را حاصل به بار نشستن مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي به كردستان عنوان كرد و اظهار داشت: 11 طرح هادي روستايي مصوب سفر مقام معظم رهبري هم اكنون در شهرستان سقز در
حال اجراست.
فرماندار سقز اضافه كرد: براي اجراي طرح‌هاي هادي روستايي 3 ميليارد ريال اعتبار هزينه مي‌شود.
افشاريان خط انتقال آب از سد چراغ ويس به سقز براي تامين آب شرب، تامين مسكن محرومان، اتمام تصفيه‌خانه فاضلاب سقز، احداث جاده‌هاي روستايي، گازكشي به بيش از 40 روستا و ايجاد طرح‌هاي كشاورزي، صنعتي و اشتغالزايي را از مهم‌ترين مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي در سفر به شهرستان سقز در 29 ارديبهشت ماه سال 88 عنوان كرد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ده‌ها طرح عمراني و خدماتي با 540 ميليارد ريال اعتبار در جريان سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي به شهر سقز به تصويب رسيد.
انتهاي پيام/ع20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:47 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال گذشته؛
52 درصد آموزش‌هاي درماني ديلم اجرا شد

خبرگزاري فارس: رئيس شبكه بهداشت و درمان ديلم گفت: در سال قبل توانستيم 52 درصد از آموزش‌هاي بهداشتي، درماني در مراكز و خانه‌هاي بهداشت تابعه را بر اساس اولويت‌هاي آموزشي در ابتداي سال اجرا كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از ديلم، عبدالحسين ناصري يكشنبه شب در نشست نيازسنجي آموزشي مراكز بهداشتي درماني ديلم اظهار داشت: در برنامه‌هاي آموزشي سال گذشته سه اولويت آموزشي نقش تغذيه در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي، سوانح و حوادث و سرطان‌ها در مراكز بهداشتي درماني و خانه‌هاي بهداشت اجرا شده است.
وي با بيان اينكه شهرستان ديلم چهار مركز بهداشتي درماني و 11 خانه بهداشت دارد، افزود: در همين راستا در سال قبل توانستيم 52 درصد از آموزش‌ها در مراكز و خانه‌هاي بهداشت تابعه را بر اساس اولويت‌هاي آموزشي در ابتداي سال اجرا كنيم.
ناصري با اشاره به اينكه 10 اولويت آموزشي براي هر شهرستان در نظر گرفته شده است، عنوان داشت: دو اولويت آموزشي كشوري و دو اولويت از سوي دانشگاه تعيين مي‌شود و يك اولويت از شهرستان و پنج اولويت ديگر از سوي مراكز بهداشتي درماني انتخاب مي‌شود.
وي به اهميت آموزش به مادران در ارتباط با علائم خطر در دوران بيماري كودكان يك تا 59 ماهه اشاره كرد و بيان داشت: اين موضوع يكي از مشكلاتي است كه مادران آگاهي و اطلاعي از بيماري كودك نداشته و به همين دليل امسال اين اولويت آموزشي در تمام مراكز بهداشتي درماني اجرا مي‌شود.
رئيس شبكه بهداشت و درمان ديلم تصريح كرد: 60 درصد از برنامه‌هاي آموزشي بر اساس نيازسنجي آموزشي ابتداي سال انجام مي‌شود.
معاون بهداشتي شبكه بهداشت و درمان ديلم نيز گفت: آموزش به جامعه در ارتباط با مخاطرات مصرف دخانيات اعم از سيگار و قليان و... يكي از نيازهاي اساسي در پيشگيري از اين پديده اجتماعي است.
محمدباقر جبلي خاطرنشان كرد: مصرف دخانيات و ديابت علاوه بر اينكه نقش مهمي درابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي دارد به عنوان دو معضل بهداشتي در جوامع امروزي شناخته شده است، بنابراين اطلاع‌رساني و آموزش به مردم در ارتباط با خطرات اين دو عامل بسيار ضروري است.
انتهاي پيام/ج30

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
از مهرماه جاري؛
دانشگاه فرهنگيان در چهارمحال و بختياري دانشجو مي‌پذيرد

خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش چهارمحال و بختياري گفت: از سال تحصيلي 91 ـ 90 دانشگاه ويژه فرهنگيان در اين استان در مقاطع تحصيلي كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشجو مي‌پذيرد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حبيب نيكخو يكشنبه شب در نشست شوراي برنامه‌ريزي اين استان با تشريح اقتصاد تطبيقي بخش آموزش و پرورش چهارمحال و بختياري با كشور طي برنامه چهارم توسعه، اظهار داشت: در سال 84 جمعيت شش ساله اين استان 13 هزار و 545 نفر اعلام شده است كه اين تعداد در سال 88 با 0.8 درصد رشد به 13 هزار و 997 نفر افزايش يافته است.
وي تعداد دانش آموزان ابتدايي اين استان در سال 84 را 80 هزار و 859 نفر اعلام و تأكيد كرد: اين تعداد با 2.7 درصد كاهش در سال 88 به 72 هزار و 418 نفر رسيد.
نيكخو با اشاره به تعداد معلمان دوره‌هاي تحصيلي اين استان تعداد معلمان ابتدايي در سال 84 را 4 هزار و 86 نفر اعلام كرد و گفت: تعداد معلمان دوره ابتدايي با 3.1 درصد كاهش به 3 هزار و 595 نفر در سال 88 كاهش يافته است.
مديركل آموزش و پرورش چهارمحال و بختياري اضافه كرد: در اين سال‌ها جمعيت شش تا 10 ساله چهارمحال و بختياري با 1.8 درصد كاهش از 74 هزار و 463 نفر به 69 هزار و 319 نفر رسيده است.
نيكخو تعداد دانش آموزان راهنمايي مدارس اين استان را در سال 84، 62 هزار و 992 نفر اعلام و تصريح كرد: اين تعداد در سال 88 به 44 هزار و 724 نفر رسيده كه 8.2 درصد كاهش داشته است.
وي افزود: همچنين تعداد معلمان راهنمايي مدارس فعال اين استان در سال 84 از 2 هزار و 998 نفر به 2 هزار و 577 نفر در سال 88 كاهش يافته است.
نيكخو خاطرنشان كرد: در اين سال‌ها جمعيت 11 تا 13 ساله چهارمحال و بختياري با 7.5 درصد كاهش از 60 هزار و 199 نفر به 44 هزار و 150 نفر رسيده است.
وي تعداد دانش آموزان متوسطه چهارمحال و بختياري در سال 84 را 61 هزار و 115 نفر اعلام و خاطرنشان كرد: اين تعداد با 5.6 درصد كاهش در سال 88 به 48 هزار و 521 نفر رسيد.
نيكخو تعداد معلمان متوسطه در سال 84 را 2 هزار و 768 نفر و در سال 88 با 1.2 درصد كاهش برابر 2 هزار و 639 نفر برشمرد و افزود: در اين سال‌ها جمعيت 14 تا 16 ساله چهارمحال و بختياري با 9.1 درصد كاهش از 73 هزار و 488 نفر به 50 هزار و 115 نفر رسيده است.
انتهاي پيام/صا20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي:
18 تن مواد خوراكي فاسد در آذربايجان غربي معدوم شد

خبرگزاري فارس: معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي گفت: 18 تن مواد خوراكي فاسد ضبط شده امسال در استان با حضور جمعي از مسئولان معدوم شده است.

كامران دهقان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: براي اينكه افكار عمومي اهميت موضوع كيفيت و سلامت اقلام خوراكي را بيش از گذشته متوجه شوند امسال مقادير قابل توجهي از مواد خوراكي كشف شده به طور نمادين با حضور اصحاب رسانه و نمايندگان برخي از دستگاه‌هاي مشاركت‌كننده در اين موضوع منهدم شد.
اين مسئول خاطرنشان كرد: بايد مسئولان فرماندهي انتظامي استان با حضور در مبادي ورودي استان از ورود محموله‌هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي فاقد مجوز به استان جلوگيري كنند به طوري كه در اين ارتباط با مشاركت دانشگاه علوم پزشكي استان از تامين نيروي انساني كافي نيز دريغ نداشته باشند تا در ارتقاي شاخص‌هاي سلامت در جامعه همگام با مسئولان حوزه سلامت به طور موثر نقش‌آفريني كنند.
وي در ادامه سخنان خود به اهميت اطلاع‌رساني در ارتباط با بيماري بوتوليسم اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه شيوع اين بيماري از ارديبهشت‌ماه تا پايان آبان ادامه دارد، بايد رسانه‌هاي گروهي در اين ارتباط هشدارهاي لازم را به مردم بدهند تا اينكه فصل شيوع با كمترين مورد ابتلا سپري شود.
دهقان با بيان اينكه ميكروب بيماري مذكور از طريق آب و غذا به بدن انسان منتقل مي‌شود، يادآور شد: براي جلوگيري از شيوع اين بيماري در استان با همكاري دستگاه‌هاي مختلف اجراي اقدامات متعددي نظير ساماندهي مراكز عرضه يخ، اطلاع‌رساني به وسيله صدا و سيما، توزيع بروشورهاي هشداردهنده، آموزش نيروي انساني، جلوگيري از فعاليت دستفروشان و ... در حال انجام است.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه يكي از مهم‌ترين راه‌هاي انتقال ميكروب اين بيماري به بدن آب شرب است، بيان داشت: با مشاركت مسئولان شركت آب و فاضلاب شهري و روستايي استان ميزان مطلوبيت آب شرب مناطق مختلف بررسي شد كه به خاطر انجام انواع اقدام در راستاي ارتقاي كيفيت، ميزان مطلوبيت آب بيش از 97 درصد تخمين زده شد.
معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي اظهار داشت: ميكروب اين بيماري در مواد خوراكي مختلف از جمله كنسرو ماهي، ذرت، پنير و ... يافت مي‌شود به همين دليل اقشار مختلف مردم بايد از مواد خوراكي مورد مصرف خانواده خود اطمينان كامل داشته باشند.
انتهاي پيام/ز20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/سينماي آفريقاي جنوبي/
مايكل دويل «وسيله نقليه 19» را مي‌سازد

خبرگزاري فارس: مايكل دويل فيلمساز آفريقايي‌تبار فيلم «وسيله نقليه 19» را مي‌سازد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس، فيلم‌نامه فيلم را موكوندا مايكل دويل هنرمند آفريقايي‌تبار سينما نوشته و خود او فيلم را كارگرداني خواهند كرد. طي چند ماه گذشته چند بازيگر سرشناس سينما خواهان بازي در اين فيلم شده بودند.
قصه فيلم درباره يك مرد آمريكايي است كه راهي سفري به آفريقاي جنوبي مي‌شود تا در دنياي هنر و سرگرمي فعاليت كند، ولي با وضعيت غير منتظره‌اي روبرو مي‌شود. در اين محل او به گروگان گرفته مي‌شود و كمي بعد از و خواسته مي‌شود تا در دادگاه عليه يك افسر فاسد پليس (كه از لباس و موقعيت شغلي خود سوء استفاده كرده) شهادت دهد.
موفقيت بالاي پنجمين قسمت مجموعه فيلم حادثه‌اي «سريع و آتشي» در جدول گيشه نمايش سينماهاي جهان، باعث شده تا پل والكر يكي از دو بازيگر اصلي آن با پيشنهادات متعدد كاري روبرو شود. والكر از بين چند پيشنهادي كه براي كار بازيگري داشته ترجيح داده بازي در درام مستقل «وسيله نقليه 19» را قبول كند. او در امر توليد اين كار دلهره‌آور هم همكاري دارد.
«وسيله نقليه 19» دومين كار سينمايي دويل پس از «رستگاري متنوع» است. او اولين فيلم خود را بري صنعت سينماي آفريقاي جنوبي كارگرداني كرد.
كليد فيلم‌بردري فيلم جديد ولكر اواسط فصل تابستان زده مي‌شود و بهار سال 2012 راهي پرده سينماهاي جهان خواهد شد.
بيش از 90 درصد قصه فيلم در آفريقاي جنوبي رخ مي‌دهد و گروه سازنده كار فيلم‌برداري را در همين كشور انجام خواهند داد.
انتهاي پيام/ا

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم بيرجند در مجلس خبر داد:
حمايت سازمان ملل از تأمين آب استان‌هاي خراسان

خبرگزاري فارس: نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شوراي اسلامي در زمينه تأمين آب خراسان جنوبي گفت: با مذاكرات انجام شده با سازمان ملل مقرر شد اين سازمان در غالب تسهيلات از تأمين آب استان‌هاي خراسان حمايت كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، حجت‌الاسلام والمسلمين حسين ابراهيمي يكشنبه‌ شب در بازديد از روستاهاي بخش مركزي بيرجند در جمع مردم روستاهاي زيرك، نوغاب و سروباد با بيان اينكه ما در سه استان خراسان مشكل آب داريم، اظهار داشت: با سازمان ملل مذاكراتي شده و اين سازمان متعهد شده 4 ميليون يورو وام بدهد تا از تاجيكستان آب وارد كنيم.
وي با بيان اينكه انتقال آب از تاجيكستان زمان‌ و هزينه‌بر است، افزود: تا زماني كه آب منتقل شود بايد پيگيري شود تا مجتمع‌هاي آبرساني ايجاد شود.

* براي آبرساني روستاها به صورت كلان بودجه اختصاص يافت
نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شوراي اسلامي در زمينه تامين آب روستاهاي بيرجند تصريح كرد: به زودي روستاهاي خنگ، نوده، حسن‌‌آباد و جعفرآباد آبرساني مي‌شوند.
ابراهيمي تأكيد كرد: امسال در لايحه بودجه براي آبرساني روستاها به صورت كلان بودجه اختصاص يافت.
وي با بيان اينكه در بحث فرهنگ يك‌هزار و 500 ميليارد تومان اعتبار در بودجه پيش‌بيني شده است، افزود: بخش اعظمي از اين اعتبار براي مساجد به ويژه در روستاها است.

* آسفالت روستاهاي بالاي 50 خانوار در برنامه امسال است
نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در بودجه 90 بر مساجد تأكيد شده است، گفت: اجلاس نوزدهم نماز فرصت خوبي بود و به دنبال تاكيد مقام معظم رهبري امسال بودجه بالايي به مساجد داده مي‌شود.
ابراهيمي افزود: در برنامه بودجه امسال برق‌رساني به روستاهاي بالاي 10 خانوار و آسفالت روستاهاي بالاي 50 خانوار پيش‌بيني شده است.
وي با بيان اينكه بر اساس بودجه 90 بايد روستاهاي بالاي 300 نفر سرويس رفت و آمد داشته باشند، خاطرنشان كرد: به استان‌هاي محروم توجه ويژه در بودجه شده است.

* اختصاص اعتبار به مساجد بيرجند و درميان
نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر توجه به روستاها گفت: اگر روستاها با مشكلات مواجه شدند شهرها با مشكل مواجه مي‌شود و حاشيه‌نشيني در شهرها بيشتر مي‌شود و بزهكاري‌ها بالا مي‌رود.
ابراهيمي با بيان اينكه پروازهاي عمره بيرجند دوباره برقرار مي‌شود، افزود: براي فاز دو مسكن مهر بيرجند 7 ميليارد تومان توسط وزارت مسكن اختصاص يافته و افتتاح پلي براي اتصال دهلكوه به بيرجند مصوب شده است.
وي از اختصاص 178 ميليون تومان اعتبار به مساجد استان از محل اعتبارات در اختيار نمايندگان و 110 ميليون تومان از سوي استانداري به مساجد شهرستان‌هاي بيرجند و درميان خبر داد و گفت: اين اعتبار به روستاهايي تعلق مي‌گيرد كه دهياري دارند.
نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مردم اين كشور شايسته خدمت‌گذاري هستند، افزود: مردم در سال 88 پاسخ خوبي به نظام دادند و در مقابل فتنه ايستادند و چشم آن را كور كردند و در حماسه 9 دي، افتخار آفريدند.
ابراهيمي اضافه كرد: مردم در 22 بهمن نيز خيابان‌ها را از وجود فتنه پاك كردند و به گونه‌اي عمل كردند كه 9 دي هرگز از ياد مردم نمي‌رود.
انتهاي پيام/ح20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
به‌منظور تأمين آب آشاميدني روستائيان؛
16 حلقه چاه در چهارمحال و بختياري حفاري شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت آبفار چهارمحال و بختياري گفت: به‌منظور تأمين آب آشاميدني روستائيان در سال گذشته 16 حلقه چاه در اين استان حفاري شد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، قاسمعلي خدابخشي در نشست بررسي مشكلات آب آشاميدني روستاهاي شهرستان شهركرد اظهار داشت: 13 حلقه از اين چاه‌ها براي تأمين آب شرب روستائيان روستاهاي شهرستان لردگان، سه حلقه چاه براي تأمين آب آشاميدني اهالي روستاي لارك در شهرستان شهركرد، يك حلقه چاه در روستاي قلعه تكي شهرستان كوهرنگ و يك حلقه چاه براي تامين آب شرب مجتمع حسين آباد واقع در شهرستان بروجن حفر شده است.
وي افزود: پس از حفر اين 16 حلقه چاه، چاه‌هاي جديد روستاهاي ناغان، يونكي و جوانمردي در شهرستان لردگان و لارك در شهرستان شهركرد نيز تجهيز و راه‌اندازي شد.
خدابخشي تأمين آب آشاميدني سالم و بهداشتي روستائيان را از مهم‌ترين وظايف اين شركت برشمرد و افزود: خشكسالي‌هاي چند ساله اخير مشكلات فراواني را براي مردم و مسئولان تأمين كننده آب به‌وجود آورده است كه اميدواريم با بارش رحمت خداوند اين مشكلات برطرف شود.
مديرعامل شركت آبفار چهارمحال و بختياري با تأكيد بر اينكه هدررفت آب در سامانه آب روستايى از بحث‌هاى مهمى است كه بايد براى جلوگيرى از آن برنامه‌ريزى صحيح شود، افزود: اصلاح روش آبياري، افزايش تدريجي دور آبياري و كاهش تدريجي آب‌هاي لازم براي محصولات زراعي و باغي، آمايش سرزمين را از مهم‌ترين راهكارهاي لازم در راستاي جلوگيري از هدررفت آب به شمار مي‌رود.
وي توجه به امور زيربنايي را ضروري دانست و گفت: امور زير بنايي نيز از مهم‌ترين مسائلي است كه در هر زمينه بايد به آن توجه داشت تا در مواقع حاد بتوان بحران را به راحتي سپري كرد، از اين رو برنامه‌ريزي و اصلاح امور زير بنايي در تمامي زير بخش‌هاي كشاورزي از جمله زراعت، باغباني، آب و خاك، منابع طبيعي و امور دام از مهم‌ترين اين وظايف است و بايد به آن توجه خاص شود.
خدابخشي با اشاره به اقدامات اين شركت براي حل مشكلات آبرساني روستاهاي اين شهرستان افزود: با برنامه‌ريزي صورت گرفته لازم است با تقويت اعتبارات، زمينه برخورداري روستاهاي بدون آب را از آب آشاميدني بهداشتي و سالم فراهم كرد.
وي تأكيد كرد: تمام تلاش خود را براي آسايش و امنيت مردم به كار مي‎بنديم و اميدواريم كه در سال جاري با تأمين اعتبار لازم بتوانيم بسياري از مشكلات آب شرب شهرستان را برطرف كنيم.
انتهاي پيام/صا20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كوچك‌زاده در گفت‌وگو با فارس:
احكام حكومتي جزء اصلي‌ترين راهكارهاي نظام براي خروج از چالش‌هاست

خبرگزاري فارس: نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: احكام حكومتي ولي فقيه يكي از اصلي‌ترين راهكارهاي نظام و انقلاب براي خروج از چالش‌هاي احتمالي است.

مهدي كوچك‌‌زاده نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس احكام حكومتي ولي فقيه را يكي از اصلي‌ترين راهكارهاي نظام و انقلاب براي خروج از چالش‌هاي احتمالي دانست و گفت: اطاعت از ولي فقيه و احكام او در رأس واجبات ديني قرار دارد.

وي افزود: بين مردم جامعه ما و ولي فقيه يك محبت عميق وجود دارد كه به همين واسطه مردم احكام ولي فقيه را از ابتداي انقلاب تاكنون با جان و دل پذيرفته و اجرا كرده‌اند.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با تأكيد بر ضرورت تبيين چرايي لازم‌الاجرا بودن احكام حكومتي ولي فقيه خاطرنشان كرد: البته حضور ولي فقيه در دل مردم و ارتباط مطلوبي كه بين مردم و رهبري وجود دارد همواره سبب اجراي بي‌چون و چراي احكام حكومتي شده است اما اگر ضرورت اجراي اين احكام نيز تبيين شود، بر عمق بصيرت جامعه مي‌افزايد.

كوچك‌زاده به ماجراي حكم حكومتي ولي فقيه در مورد ابقاي وزير اطلاعات نيز اشاره كرد و گفت: آنچه كه بايد بيشتر تبيين شود، چرايي صدور اين حكم و يا ساير احكام حكومتي ولي فقيه نيست، بلكه لزوم تبعيت از حكم حكومتي ولي فقيه است كه همواره بايد ابعاد آن تبيين شود.

وي تصريح كرد: ولي فقيه، خود حجتي براي اجراي تمام احكام حكومتي است.
انتهاي پيام/ع

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي:
50 درصد جمعيت آذربايجان غربي از خدمات بنياد مسكن بهره‌مند هستند

خبرگزاري فارس: مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي گفت: در حال حاضر 50 درصد از جمعيت استان از خدمات بنياد مسكن بهره‌مند هستند.


 

ايوب عزيزي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: 40 درصد جمعيت آذربايجان غربي در روستاها و 10 درصد ديگر نيز در شهرهاي زير 25‌هزار نفر ساكن هستند كه تمام اين افراد از خدمات بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان بهره‌مند هستند.
وي با اشاره به اعتبار تخصيص يافته به بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي در سال گذشته، تصريح كرد: 423 ميليارد تومان در تمام بخش‌ها در سال 89 هزينه شده است.
اين مسئول با اشاره به اهداف تعيين شده در برنامه پنجم توسعه افزود: با آغاز برنامه پنجم توسعه، تهيه و اجراي طرح هادي بايد در تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار عملياتي شود.
عزيزي با اشاره به اقدامات انجام گرفته در روستاها خاطرنشان كرد: تا به امروز براي 40 درصد از 2‌هزار و 217 روستاي بالاي 20 خانوار موجود در استان طرح هادي تهيه شده است.
وي تصريح كرد: از ابتداي سال جاري تاكنون 2‌هزار و 800 واحد مسكوني روستايي و شهري در استان به بهره‌برداري رسيده‌ است.
اين مسئول ادامه داد: در شهرهاي زير 25‌هزار نفر جمعيت كه شامل 25 شهر استان است براي خانه‌دار شدن افراد فاقد مسكن طرح‌هاي مختلفي ارائه مي‌شود.
عزيزي اظهار داشت: در اين شهرها در صورتي‌ كه متقاضي آورده ريالي داشته باشد و مقررات و اصول فني را در احداث ساختمان مد‌نظر قرار دهد در افزايش زيربنا مختار بوده و در نهايت با همدلي بيش از پيش تلاش مي‌كنيم اين افراد صاحب مسكن شوند.
مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان غربي در ادامه از مقاوم‌سازي 22‌‌هزار واحد مسكوني روستايي در استان خبر داد.
عزيزي اظهار داشت: اين واحدها با 2‌هزار و 200 ميليارد ريال اعتبار از 10 تا 90 درصد پيشرفت فيزيكي برخوردارند.
وي افزود: از اين تعداد 11‌هزار و 500 واحد امسال و بقيه تا نيمه نخست سال آينده به بهره‌برداري مي‌رسند.
انتهاي پيام/ز20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امسال؛
يادمان امامزادگان چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديركل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياري از برگزاري يادمان براي امامزادگان اين استان در سال‌جاري خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حجت‌الاسلام شوذب شيري در نشست هماهنگي برگزاري نخستين يادمان امامزاده سيد عيسي در روستاي سرآقاسيد شهرستان كوهرنگ اظهار داشت: در سال گذشته فراخوان مقاله‌اي در راستاي برگزاري اين كنگره برگزار كه 20 مقاله در مرحله نهايي انتخاب و در نهايت دو مقاله براي ارائه در اين كنگره معرفي خواهد شد.
وي با اشاره به تاريخ برگزاري اين كنگره، افزود: يادمان امامزاده سيد عيسي هفتم تيرماه همزمان با شهادت امام موسي كاظم(ع) و شهادت شهيد بهشتي و 72 تن از يارانش در شهرستان كوهرنگ برگزار مي‌شود.
شيري از برگزاري يادمان‌هاي متعدد براي معرفي و بزرگداشت امامزادگان اين استان خبر داد و گفت: امامزاده سيد عيسي از علما، عرفا و مبلغان زمان خود و از امامزادگان كثيرالاولاد بوده كه در سطح كشور مورد تكريم مردم قرار گرفته‌اند.
مديركل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياري افزود: از قرن چهارم به بعد امامزاده سيد عيسي منشا بركات علمي و معنوي بسيار در بلاد و جبال اصفهان بود.
وي بقاع متبركه و امامزادگان را بهترين اماكن براي توسعه فرهنگ معنويت در جامعه دانست و گفت: بر همين اساس جذب مردم به ويژه جوانان و نوجوانان به بقاع متبركه و استفاده از ظرفيت بقاع متبركه براي ارتقاي سطح فكري و فرهنگي زائران بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
شيري تعداد بقاع متبركه اين استان را 96 بارگاه اعلام كرد و گفت: در تلاش هستيم تمامي امامزاده‌ها و بقاع متبركه اين استان را شناسايي و مرمت كنيم.
وي در ادامه از وقف به عنوان نهادي جاويدان و ماندگار نام برد و گفت: وقف اتصال دستاورد پيشينيان به آيندگان است كه براي حفظ و حراست از آن بايد تلاش كنيم.
شيري با بيان اينكه سنت حسنه وقف مختص موارد خاصي نيست و زمينه‌هاي مختلفي را در بر مي‌گيرد، گفت: وقف زمين، ساختمان، مساجد و حسينيه‌، مراكز علمي، بهداشتي و اموال گوناگوني كه به نحوي سوددهي داشته و دارد، همگي با نيت‌هاي مذهبي، فرهنگي، آموزشي، بهداشتي، رسيدگي به امور ايتام، افراد بي‌سرپرست و بي‌بضاعت و بسياري ديگر از موارد و موضوعات مختلف در راه خدا وقف مي‌شوند.
وي ادامه داد: كارنامه درخشان وقف اين نويد را به ما مي‌دهد كه از طريق گسترش موقوفات و هدايت آنان مي‌توان اكثر نيازها و ضروريات جامعه را تأمين كرد كه در ميان جوامع موجود نظام جمهوري اسلامي ايران از مناسب‌ترين شرايط و بستر براي حركت به سمت و سوي وقف برخوردار است.
انتهاي پيام/صا20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
صباغيان در گفت‌وگو با فارس:
ليگ برتر را با خاطره‌اي خوش به پايان مي‌رسانيم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم بسكتبال راه‌وترابري قم گفت: با كسب برتري در ديدار امروز با كاسپين و همچنين بازي‌هاي مرحله بعد، ليگ برتر را با خاطره‌اي خوش به پايان مي‌رسانيم.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، امير صباغيان يكشنبه شب در حاشيه آخرين تمرين تيمش در آستانه ديدار با كاسپين قزوين در مرحله برگشت رده‌بندي ليگ برتر بسكتبال اظهار داشت: تيم با آمادگي كامل به ديدار حريف خود خواهد رفت تا در ادامه مسابقات ليگ برتر نمايشي خوب را مقابل تماشاگران قمي ارائه كند.
وي ادامه داد: ديدار آخر ما برابر كاسپين قزوين در سالن شهيد حيدريان با نتيجه بسيار خوبي براي تيم ما به پايان رسيده است و آنها از بازي در قم خاطره‌ خوبي ندارند، بنابراين نتيجه بازي امروز هم براي اين تيم و هم تيم راه‌وترابري از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
بازيكن تيم بسكتبال راه‌وترابري قم بيان داشت: ما در اين مسابقه به گونه‌اي عمل خواهيم كرد كه هم اين مرحله را به خوبي به پايان برسانيم و هم راهي مرحله بعد شويم تا در آن مرحله منتظر برنده ديدار شهرداري گرگان و دانشگاه آزاد اسلامي تهران باشيم.
وي در ادامه از غيبت ايمان زندي، كاپيتان و بازيكن كليدي تيم بسكتبال راه و ترابري قم اشاره كرد و اظهار داشت: در صورتي كه زندي مصدوم نمي‌شد، قطعاً اتفاقات خوبي براي ما در ليگ برتر اين فصل رخ مي‌داد زيرا زندي در تيم ما يك وزنه روحي بزرگ بود.
صباغيان تصريح كرد: قطعاً با حضور ايمان زندي فضا براي موفقيت تيم بسكتبال راه‌وترابري قم بيشتر از اين فراهم بود زيرا كسي در شروع ليگ اين فصل فكر نمي‌كرد تيم‌ بسكتبال راه‌وترابري قم به اين جايگاه برسد اما با گذشت چند هفته و دستيابي به شناخت نسبي از تيم به اين جمع بندي رسيديم كه مي‌توانيم به نتايج بسيار خوبي دست پيدا كنيم و پديده ليگ برتر اين فصل شويم.
وي يادآور شد: در همان هفته‌هاي اول آغاز به كار تيم بسكتبال راه و ترابري قم، كادر فني به بازيكنان تاكيد كرد، اگر روندي كه در پيش گرفته‌اند را ادامه دهند، مي‌توانند در فاصله چند هفته به پايان ليگ دسته برتر صعود خود را به پلي‌آف ليگ برتر قطعي كنند.
بازيكن تيم بسكتبال راه‌وترابري قم بيان داشت: قطعاً اگر مشكلات مالي و مصدوميت جزئي يكي دو بازيكن كليدي ما وجود نداشت، با اقتدار به نيمه‌نهايي مسابقات ليگ برتر صعود مي‌كرديم با اين حال در اين مرحله نيز تلاش زيادي انجام خواهيم داد تا بهترين عملكرد را داشته باشيم.
وي تصريح كرد: پس از پشت سر گذاشتن مراحل آماده‌سازي، تيم بسكتبال راه‌وترابري قم امروز با تركيبي از نفرات آماده و قبراق به مصاف تيم بسكتبال كاسپين قزوين خواهد رفت و آنچه مسلم است تيم ما به دنبال كسب پيروزي است و با اقتدار وارد ميدان خواهد شد.
ديدار دو تيم بسكتبال كاسپين قزوين و راه‌وترابري قم از دور برگشت مرحله رده‌بندي ليگ برتر بسكتبال از ساعت 17 امروز در سالن حيدريان قم برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/آ20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار اسكو:
اسكو داراي كمترين ميزان بيكاري است

خبرگزاري فارس: فرماندار اسكو گفت: شهرستان اسكو داراي كم‌ترين ميزان بيكاري است كه اين خود از سرمايه‌هاي انساني فعال و پوياي اين شهرستان حكايت دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، يونس فاتح در جمع خبرنگاران با اعلام اين خبر به تشريح جزييات برگزاري همايش نيكان روزگار تبريز پرداخت.
وي اظهار داشت: تجليل از چهره‌هاي ماندگار اين شهرستان با توجه به ابتكارات خاص و خدماتي كه اين افراد داشته‌اند مورد توجه قرار گرفت و همايش نيكان روزگار با ظرافت و توجه خاص در اين شهرستان برگزار مي‌شود.
فاتح يادآور شد: اين همايش در سال‌هاي آتي نيز ادامه خواهد داشت و در نخستين همايش افرادي كه در زمينه‌هاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي داراي اثر هستند مورد تجليل قرار مي‌گيرند و در اين زمينه خيران برجسته نيز دعوت مي‌شوند.
وي ادامه داد: در اين همايش از سه نفر به صورت ويژه تجليل مي‌شود كه اين تعداد در ابتدا پنج نفر بوده و تلاش داريم در سال‌هاي آتي اين موضوع گسترده و جدي‌تر ادامه داشته باشد.
فاتح گفت: در همايش نيكان روزگار تبريز با نظرات شخصي خود عمل كرده و تلاش شده است تا اعمال نظرهاي ديگر مداخله داده نشود تا در آينده شاهد برخي نظرات منفي، مبني برمداخله جويي ديگران نباشيم.
فرماندار اسكو تكيه بر شاخص‌هاي ملموس و مثبت را در انتخاب افراد تجليل شونده موثر دانست و گفت: انجام اقدامات بي‌نظير توسط افراد و نيز خدماتي كه در طول سال‌هاي گذشته داشته‌اند با پرهيز از سياسي كاري در اين انتخاب موثر بوده است.
وي با اشاره به سرمايه‌هاي انساني شهرستان اسكو گفت: 250 استاد و استاديار تبعه شهرستان اسكو در دانشگاه‌هاي سراسري مشغول هستند و علاوه بر داخل كشور در خارج نيز شهروندان اسكو داراي جايگاه‌هاي كم نظيري در عرصه علمي و اقتصادي جهان هستند.
فرماندار اسكو اظهار داشت: يكي از خيران بزرگ از شهروندان اسكو كه مقيم خارج است، آمادگي خود را براي حضور خود در اين شهرستان اعلام كرده كه اين مسئله با هماهنگي استانداري در حال پيگيري است.
فاتح گفت: برپايي نشست اسكويي‌هاي خارج از كشور نيز مورد توجه قرار گرفته و در اين راستا نيز هماهنگي‌هايي در سطح كلان در حال انجام است.
وي تاكيد كرد: شهرستان اسكو داراي كم‌ترين ميزان بيكاري است كه اين خود از سرمايه‌هاي انساني فعال و پوياي اين شهرستان حكايت دارد.
شهرستان اسكو يكي از نزديكترين شهرستان‌هاي استان آذربايجان شرقي به مركز استان (شهرستان تبريز) است كه حدود 30 كيلومتر از مركز استان فاصله دارد.
اين شهرستان با وسعت يك هزار و 170 كيلومترمربع 2.67 درصد مساحت استان را داراست و از شمال به شهرستان‌هاي بستان‌آباد و از مغرب به درياچه اروميه محدود است.
انتهاي پيام/غ20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل كار و امور اجتماعي چهارمحال و بختياري:
98 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاهي فاقد مهارت هستند

خبرگزاري فارس: مديركل كار و امور اجتماعي چهارمحال و بختياري گفت: 98 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاهي فاقد مهارت‌هاي لازم متناسب با بازار كار هستند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، پرويز سلطاني در دومين جشنواره طرح‌هاي كسب و كار و كارآفريني در اين استان فرآيند كارآفريني را موتور محركه توسعه و رشد اقتصادي جامعه دانست و اظهار داشت: كارآفريني فرآيند شناسايي فرصت‌هايي جديد و ايجاد كسب و كار سازمان‌هاي جديد و رشد يابنده در راستاي بهره‌برداري از فرصت‌هاي شناسايي شده است.
وي از كارآفريني به عنوان يك مدل كاري، اقتصادي و توسعه‌اي در دنيا نام برد و گفت: ارتقاي رشد و توسعه اقتصادي در ايران مستلزم نهادينه كردن فرآيند كارآفريني در سطح جامعه است.
سلطاني فلسفه كارآفريني را تحول در توليد، توليد ثروت و در نهايت فراهم كردن رفاه اجتماعي عنوان كرد و گفت: كارآفرين شخصي تحول‌گرا و پوياست كه بيشتر به دنبال منافع ملي و نه منافع شخصي است.
سلطاني گفت: كارآفريني ايده‌اي جديد و بديع در راستاي ارتقاي توسعه و توليد اقتصادي در كشور بوده كه در نهايت منجر به رشد و توسعه كشور مي‌شود.
مديركل كار و امور اجتماعي چهارمحال و بختياري بر ضرورت استفاده از قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي لازم در راستاي ايجاد اشتغال در اين استان تأكيد كرد و گفت: وجود يك‌هزار و 200 كارآفرين نمونه، توليد 23 درصد بادام و گردو توليدي كشور، برخورداي از جمعيت جوان، وجود جامعه كارگري تحصيل كرده از مهم‌ترين قابليت‌ها و پتانسيل‌هاي اني استان است.
وي 95 درصد صنعت اين استان را حاصل مشاركت بخش خصوصي دانست و گفت: عدم برخورداري از صنايع دولتي و جوان بودن صنعت اين استان بيانگر توانمندي‌هاي جامعه كارگري در اين استان است.
سلطاني در ادامه از چهار برابر شدن نرخ زنان بيكار در اين استان خبر داد و گفت: هدايت اين قشر از بيكاران در مسير كارآفريني و استفاده از ظرفيت‌هاي اقتصادي استان از مهم‌ترين رويكردهاي اين اداره‌كل در سال جديد است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 97 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاهي فاقد مهارت‌هاي لازم كار و كاريابي هستند، گفت: برنامه‌ريزي در راستاي سمت و سو بخشيدن به برنامه‌ها و نيازهاي بازار كار موجب تسهيل فرآيند كارآفريني در اين استان خواهد شد.
سلطاني از تهيه سند اشتغال اين استان خبر داد و گفت: پاسخگويي به نيازهاي اشتغال اين استان نيازمند سرمايه‌گذاري يك‌هزار ميليارد ريالي است.
وي كاهش نرخ بيكاري را از ديگر رويكردهاي اين اداره‌كل در سال جديد عنوان كرد و گفت: كاهش نرخ بيكاري در جامعه مستلزم توجه بيش از پيش به مقوله كارآفريني در كشور است.
انتهاي پيام/صا20

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل انجمن حمايت از زندانيان يزد:
1.8 ميليارد ريال به خانواده‌هاي زندانيان يزد كمك شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل انجمن حمايت از زندانيان يزد گفت: سال گذشته بالغ بر يك ميليارد و 800 ميليون تومان از سوي اين انجمن به خانواده‌هاي زندانيان استان كمك شد.

عباسعلي اميني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در يزد اظهار داشت: در طول يكسال گذشته با شناسايي خانواده‌هاي زندانيان نيازمند حمايت‌هاي مختلف مادي و معنوي از آنان صورت گرفت و تلاش شد تا خانواده‌هاي زندانيان از آسيب‌هاي فقدان سرپرست در امان بمانند.
وي افزود: در سال گذشته توسط انجمن بالغ بر يك ميليارد و 823 ميليون ريال به صورت پرداخت نقدي و سبد كالا به خانواده‌هاي زندانيان اين استان كمك شده است.
اميني خاطرنشان كرد: از اين مبلغ يك ميليارد و 167 ميليون ريال آن به صورت بلاعوض بوده كه اين رقم به 672 خانواده زنداني پرداخت شده است.
وي بيان داشت: براي تهيه سبد غذايي و توزيع آن بين خانواده زندانيان نيز بيش از 188 ميليون ريال هزينه شده و در چهار مرحله سبد كالا توزيع شده است.
اميني يكي از مهم‌ترين اقدامات انجمن حمايت زندانيان يزد را تلاش براي آزادي زندانيان مالي و ديه دانست و خاطرنشان كرد: در استان يزد بالغ بر 130 ميليون ريال هزينه شده است و با اين مبلغ 13 زنداني جرائم مالي غيرعمد آزاد شدند و به آغوش خانواده‌هاي خود بازگشتند.
وي از ديگر اقدامات اين نهاد را پرداخت هزينه تحصيلي فرزندان زندانيان و پرداخت اجاره‌بها و قبوض آب، برق، گاز و تلفن تعدادي از خانواده‌هاي زندانيان و انتقال برخي از زندانيان به محل سكونت خود ياد كرد.
اميني خاطرنشان كرد: در اين زمينه نزديك به 244 ميليون ريال هزينه شده است.
وي همچنين تصريح كرد: اين انجمن براي كانون اصلاح و تربيت، برپايي جشن گلريزان و بيمه زندانيان نزديك به 94 ميليون ريال در طول سال گذشته هزينه كرده است.
انتهاي پيام/ز30

 
 
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها