0

اخبار گوناگون امروز

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:51 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل انجمن حمايت از زندانيان يزد:
1.8 ميليارد ريال به خانواده‌هاي زندانيان يزد كمك شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل انجمن حمايت از زندانيان يزد گفت: سال گذشته بالغ بر يك ميليارد و 800 ميليون تومان از سوي اين انجمن به خانواده‌هاي زندانيان استان كمك شد.

عباسعلي اميني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در يزد اظهار داشت: در طول يكسال گذشته با شناسايي خانواده‌هاي زندانيان نيازمند حمايت‌هاي مختلف مادي و معنوي از آنان صورت گرفت و تلاش شد تا خانواده‌هاي زندانيان از آسيب‌هاي فقدان سرپرست در امان بمانند.
وي افزود: در سال گذشته توسط انجمن بالغ بر يك ميليارد و 823 ميليون ريال به صورت پرداخت نقدي و سبد كالا به خانواده‌هاي زندانيان اين استان كمك شده است.
اميني خاطرنشان كرد: از اين مبلغ يك ميليارد و 167 ميليون ريال آن به صورت بلاعوض بوده كه اين رقم به 672 خانواده زنداني پرداخت شده است.
وي بيان داشت: براي تهيه سبد غذايي و توزيع آن بين خانواده زندانيان نيز بيش از 188 ميليون ريال هزينه شده و در چهار مرحله سبد كالا توزيع شده است.
اميني يكي از مهم‌ترين اقدامات انجمن حمايت زندانيان يزد را تلاش براي آزادي زندانيان مالي و ديه دانست و خاطرنشان كرد: در استان يزد بالغ بر 130 ميليون ريال هزينه شده است و با اين مبلغ 13 زنداني جرائم مالي غيرعمد آزاد شدند و به آغوش خانواده‌هاي خود بازگشتند.
وي از ديگر اقدامات اين نهاد را پرداخت هزينه تحصيلي فرزندان زندانيان و پرداخت اجاره‌بها و قبوض آب، برق، گاز و تلفن تعدادي از خانواده‌هاي زندانيان و انتقال برخي از زندانيان به محل سكونت خود ياد كرد.
اميني خاطرنشان كرد: در اين زمينه نزديك به 244 ميليون ريال هزينه شده است.
وي همچنين تصريح كرد: اين انجمن براي كانون اصلاح و تربيت، برپايي جشن گلريزان و بيمه زندانيان نزديك به 94 ميليون ريال در طول سال گذشته هزينه كرده است.
انتهاي پيام/ز30

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها