0

اخبار ایران و جهان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
طي سخناني در شوراي آتلانتيك؛
بايدن: آمريكا و ناتو به يكديگر نيازمند هستند

خبرگزاري فارس: معاون رئيس‌جمهوري آمريكا در سخنراني خود در انديشكده شوراي آتلانتيك بر ضرورت ادامه همكاري‌ها ميان آمريكا و سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) تأكيد كرد.


 

به گزارش فارس به نقل از انديشكده "شوراي آتلانتيك "، "جو بايدن " معاون رئيس‌جمهوري آمريكا در سخنراني خود در پنجاهمين سالگرد تأسيس انديشكده "شوراي آتلانتيك " بر اهميت همكاري ميان سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) و آمريكا و نياز اين دو به يكديگر تأكيد كرد.

وي گفت: من امشب اينجا هستم تا درباره اهميت روابط ميان قاره اروپا و آمريكا صحبت كنم. در حقيقت ناتو و آمريكا براي رويارويي با دشوارترين و حساس‌ترين مسائل سياست خارجي كه با آن مواجهند و يا در آينده با آن‌ها مواجه خواهند شد، به يكديگر نيازمند هستند.

معاون رئيس‌جمهوري آمريكا همچنين تأكيد كرد: شوراي آتلانتيك در زمان بحران سال 1961 تأسيس شد درست همزمان با ساخته شدن ديواري كه بعدها به نماد جنگ سرد تبديل شد. نيروهاي آمريكا و شوروي سابق در شهر تقسيم شده برلين با يكديگر روبرو شدند و رئيس‌جمهوري آمريكا در آن زمان اعلام كرد كه "ما به دنبال صلح هستيم اما هرگز نبايد تسليم شويم ".

وي ادامه داد: جامعه آتلانتيك همانطور كه مي‌دانيم، در واكنش به چالش بوجود آمده در آن زمان تأسيس شد. و هم‌اكنون با قدرت تمام و پس از دهه‌ها پيشرفت مداوم، جامعه آتلانتيك هرگز تاريخچه خود را و همچنين اصولي را كه بر مبناي آن تأسيس شد، فراموش نخواهد كرد.

بايدن همچنين گفت: كشورهاي عضو ناتو در حال حاضر قديمي‌ترين همپيمانان آمريكا به حساب مي‌آيند و كاملا دور از ذهن خواهد بود كه تصور كنيم چنانچه همچنان در كنار هم باشيم نخواهيم توانست با تأثيرگذاري بيشتري به حل مشكلات و مسائل پيش رو بپردازيم.

معاون رئيس‌جمهوري آمريكا در ادامه به اظهارات اخير "باراك اوباما " اشاره كرد و گفت: اروپا سنگ‌بناي تعامل ما با جهان و تسريع‌كننده همكاري‌هاي بين‌المللي است و آمريكا با هيچ منطقه ديگري اين ميزان ارزش‌ها، منافع، قابليت‌ها و اهداف مشترك ندارد. اين به معناي توافق ما در تمام زمينه‌ها نيست اما به معناي نياز مبرم ما به يكديگر است و بر ضرورت ادامه همكاري‌ها ميان آمريكا و ناتو تأكيد خواهد داشت. ما در كنار يكديگر قدرتمندتر خواهيم بود و با همكاري هم خواهيم توانست اقدامات بيشتري را در سطح بين‌المللي صورت دهيم.

انتهاي پيام/.

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد؛
پيشنهاد عبدالملكيان براي چينش موضوعي غرفه‌ها در نمايشگاه كتاب

خبرگزاري فارس: يك شاعر گفت: اگر بتوان در چند رديف ناشران تخصصي در جوار يكديگر قرار گيرند، مراجعه‌كنندگان مي‌‌توانند به راحتي كتاب‌هاي موضوعي خود را بيابند بدون اينكه سر در گم شوند.

محمدرضا عبدالملكيان مدير دفتر شعر جوان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره فعاليت‌هاي غرفه شعر جوان در نمايشگاه بيست و چهارم كتاب تهران گفت: نمايشگاه كتاب بيست و چهارم بسيار پرهياهو، پرنشاط و پويا است.
به گفته وي علاوه بر مزايا بايد به مواردي ديگر هم اشاره كرد؛ از مسئولين مي‌خواهم اگر ميسر باشد بخش عمومي نمايشگاه را به صورت موضوعي برپا كنند؛ با برپايي بيست و اندي دوره از نمايشگاه كتاب اين نمايشگاه توسعه پيدا كرده چرا كه از اقصي نقاط كشور در نمايشگاه حاضر مي‌شوند به هر حال هر مراجعه كننده زمينه و علاقه‌مندي ويژه‌اي دارد از اين رو اگر بتوان چند راهرو به موضوعات تخصصي در زمينه‌هاي مشخص اختصاص يابد مفيد خواهد بود.
وي به زمينه كاري خود اشاره كرد و افزود: زمينه فعاليت بنده شعر است از اين رو چند ناشر به صورت تخصصي به اين موضوع مي‌پردازند و كتاب‌هاي گسترده‌اي در اين موضوع دارند. اگر بتوان در چند رديف اين ناشران در جوار يكديگر قرار گيرند، مراجعه‌كنندگان مي‌‌توانند به راحتي كتاب‌هاي موضوعي خود را بيابند البته بدون اينكه سر در گم شوند.
عبدالملكيان در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر غرفه‌ها بر مبناي حروف الفبا چيده مي شود، سال اول با حرف الف در آغاز درب مصلي و سال آينده به انتهاي مصلي منتقل مي‌شود، اما گروهي از ناشران كه در ميانه قرار دارند همواره ناراضي‌اند، طبيعي است رديف‌هاي نخست در نمايشگاه همواره امكان بازديد فراواني را دارد. اما پيشنهاد من اين است كه چينش غرفه‌ها هر ساله از حرف الف اغاز نشود يعني حركتي دايره‌وار داشته باشد.
وي در خاتمه سخنان خود ضمن اشاره به فعاليت‌هاي دفتر شعر جوان در نمايشگاه بيان كرد: در نمايشگاه كتاب و در غرفه دفتر شعر جوان محلي براي ديدار علاقه‌مندان شعر با شاعران و مسئولين فراهم آمده و سعي شده در اين غرفه اطلاعاتي درباره كتاب سال شعر جوان، كتاب‌هاي آموزشي، برنامه سفرهاي فرهنگي و اطلاع‌رساني درباره دفتر شعر جوان صورت گيرد.
انتهاي پيام/و

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
بايدن: اعضاي كنگره آمريكا ماه‌ها از عمليات دستگيري بن‌لادن مطلع بودند

خبرگزاري فارس: معاون رئيس‌جمهوري آمريكا طي سخناني در انديشكده شوراي آتلانتيك اعلام كرد كه 16 نفر از مقامات كنگره آمريكا ماه‌ها از عمليات محرمانه سيا براي دستگيري بن‌لادن مطلع بودند و هيچ اطلاعاتي تا پايان عمليات درز پيدا نكرده بود.


 

به گزارش فارس به نقل از انديشكده "شوراي آتلانتيك "، "جو بايدن " معاون رئيس‌جمهوري آمريكا در حاليكه در نشست سالانه شوراي آتلانتيك سخن مي‌گفت، در نخستين اظهارات رسمي خود پس از اعلام خبر كشته شدن "اسامه بن‌لادن " سركرده القاعده گفت: دست‌كم 16 نفر از اعضاي كنگره آمريكا از ماه‌ها پيش در خصوص عمليات سيا براي دستگيري بن‌لادن مطلع شده بودند، اما هيچ اطلاعاتي درز پيدا نكرده بود.

وي تأكيد كرد: آنچه كه بسيار جالب است و من اطمينان دارم كه مقامات دولت سابق آمريكا بيش از هر كس ديگر قدردان آن خواهند بود، اين است كه آنچنان تمايل بسيار زيادي براي اجراي اين مأموريت وجود داشت كه با وجود اينكه براي چندين ماه بود كه در حال برنامه‌ريزي اين مأموريت بوديم و دست‌كم 16 نفر از اعضاي كنگره آمريكا از وجود آن مطلع بودند اما كوچكترين اطلاعاتي درز پيدا نكرد.

اين اظهارات در شرايطي توسط بايدن مطرح شد كه همچنان ترديدهاي بسياري درباره نحوه كشته شدن بن‌لادن و به طور كلي صحت اين خبر مطرح است. بسياري از كارشناسان مسائل سياسي بر اين باورند كه در حالي كه محبوبيت "باراك اوباما " رئيس‌جمهوري آمريكا و ميزان رضايت مردم اين كشور از وي در خصوص مديريت جنگ افغانستان كه به بهانه "جنگ عليه ترور " و همچنين كشتن بن‌لادن آغاز شده بود، بويژه طي ماه‌هاي اخير به شدت كاهش يافته است، مقامات آمريكايي سعي كرده‌اند تا از اين خبر به نحوي براي بهبود وجهه از دست رفته اوباما استفاده كنند.

انتهاي پيام/ص

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/رقابت‌هاي جهاني پينگ‌پنگ - هلند/
نمايندگان ايران با پيروزي آغاز كردند

خبرگزاري فارس: دو نماينده ايران در روز اول مسابقات جهاني پينگ‌پنگ برابر حريفان به برتري دست يافتند.

به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "؛ مسابقات جهاني پينگ‌پنگ از امروز در روتردام هلند آغاز شد و نيما عالميان در اولين ديدار خود برابر حريفي از بنگلادش قرار گرفت كه در پايان توانست با نتيجه 4 بر صقر به برتري دست يابد. عالميان در گروه 66 با حريف ديگري از روماني هم‌گروه است.
ميديا لطف الله نسبي ديگر نماينده ايران در اين رقابت‌ها بود كه توانست برابر نماينده كنگو 4 بر 2 به پيروزي دست يابد. اين پينگ‌پنگ‌باز در گروه 42 با نماينده‌اي ازنيجريه نيز هم‌گروه است كه عصر امروز روز در روي او قرار مي‌گيرد.

در ادامه اين رقابت‌ها و در بخش انفرادي برنامه ديدارهاي امروز ملي‌پوشان به شرح زير است:
نوشاد عالميان - نماينده پرو
افشين نوروزي - نماينده اوگاندا
محمدرضا اخلاق‌پسند - نماينده كنگو
مسابقات حهاني پينگ‌پنگ در بخش انفرادي و دوبل تا 25 ارديبهشت در روتردام هلند ادامه خواهد داشت.
انتهاي پيام/

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار زنجان:
سپاه خاكريز مستحكم ولايت است

خبرگزاري فارس: استاندار زنجان گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خاكريز مستحكم و خدشه‌ناپذير و مستقيم ولايت است.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، محمدرئوفي‌نژاد ظهر امروز در ديدار مسئولان نمايندگي ولي فقيه در سپاه استان با اشاره به هجمه‌هاي فراواني كه از آغاز انقلاب بر ضد سپاه انجام مي‌شود، اظهار داشت: دليل اين هجمه‌ها ولايت‌پذيري سپاه است.
وي با بيان اينكه همه توفيقات سپاه مديون ولايت‌پذيري اين مجموعه است، افزود: قوي‌ترين و موفق‌ترين شاخص سپاه، ولايت‌پذيري اين مجموعه است.
استاندار زنجان بر لزوم تقويت ولايت‌پذيري مجموعه سپاه پاسدران انقلاب اسلامي تأكيد كرد و خاطرنشان كرد: تقويت ولايت‌پذيري در سپاه به منزله تقويت همه نظام است.
رئوفي‌نژاد با اشاره به اينكه مردم عملكرد مسئولان را رصد مي‌كنند، گفت: معيارها براي مردم ولايت و ولايت‌پذيري مسئولان است.
اين مسئول با يادآوري هزينه‌هايي كه مردم براي انقلاب پرداخته‌اند، عنوان كرد: در 32 سال گذشته هر جا نياز به حضور مردم بوده آنها با جان ودل پاي كار آمده‌اند.
استاندار زنجان تأكيد كرد: مردم ايران الحق والانصاف زمان‌شناس و وظيفه شناس بوده‌اند، چرا در همه صحنه‌ها با محوريت ولايت حركت كرده‌اند.
وي با اشاره به انحرافات به وجود آمده در مسئولان نظام به ويژه در اويل انقلاب خاطرنشان كرد: خيلي‌ها ادعاي دينمداري و ولايتمداري داشتند كه در عمل نتوانستند پاي حرف خود بايستند.
رئوفي‌نژاد انقلاب ايران را ادامه تاريخ اسلام عنوان كرد و يادآور شد: تاريخ مانند آيينه عمل مي‌كند هر چند كساني در صدد غبارآلود كردن آن هستند. اگر حركت ايران در مسير ولايت نبود اين همه توفيق نصيب ايران و ايراني نمي‌شد.
استاندار زنجان با تأكيد بر اينكه همه چيز در گرو عمل به فرامين ولايت است، اضافه كرد: سرنوشت همه افراد در گرو ولايت است.
اين مسئول با اشاره به الگو‌پذيري مردم منطقه از ايران پس از انقلاب گفت: هر كس به دنبال تقويت، استمرار و استحكام نظام است بايد به دنبال اجراي منويات ولايت باشد.
رئوفي‌نژاد ولايت‌پذيري مردم ايران را عامل الگو شدن ايران در جهان كنوني عنوان كرد و ابراز داشت: در حال حاضر اميد مردم منطقه به ايران است. همچنين كمترين فتنه و چالش در داخل ايران بيشترين آسيب را در آنسوي مرزها مي‌گذارد.
استاندار زنجان وجود چالش در داخل را موجب جري‌تر شدن دشمنان در سركوب ملت‌هاي به پاخواسته منطقه عنوان كرد. تاريخ ثابت كرده مردم هرفتنه و خيانتي را در نطفه خفه كرده‌اند و فتنه‌گران راه به جايي نخواهند برد.
اين مسئول با اشاره به فتنه‌اي كه پس از انتخابات رياست جمهوري به پا شد، يادآور شد: به طور حتم اين بزرگ‌ترين فتنه پس از انقلاب بود چرا كه دشمن با همه امكانات موجودش به ميدان آمده بود كه البته راه به جايي نبرد. هر اقدامي خارج ار خواست مردم و ولايت، پايگاهي در بين مردم نداشته و نخواهد داشت.
استاندار زنجان با اشاره به مبارزه تاريخي بين حق و باطل عنوان كرد: جدال بين حق و باطل دائمي است.
وي با اشاره به بيانيه منتشر نشده استاندارها عنوان كرد: اين بيانيه بر سه محور حمايت از ولايت فقيه، حمايت از دولت و شخص رئيس جمهور و محكوميت جريان‌هايي كه بر خلاف دفاعيات رهبري از دولت در صدد خراب كردن دولت هستند بود كه بنا به مصالحي منتشر نشد.
در پايان سخنان استاندار زنجان، حجت‌الاسلام علي معبودي از مواضع شفاف او تشكر كرد.
همچنين استاندار زنجان با اهداي لوح و هديه از نمايندگان ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تقدير كرد.
انتهاي پيام/ن20

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد:
استقبال فراوان مخاطبان از كتاب‌هايي با موضوع حضرت زهرا(س)

خبرگزاري فارس: مدير انتشارات دليل‌ما از استقبال خوب مخاطبان از كتاب‌هايي درباره حضرت زهرا (س)‌ و به ويژه كتاب «گزارش لحظه به لحظه از شهادت حضرت زهرا (س)» خبر داد.

يدالله سعدي مدير انتشارات «دليل‌ ما» در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در‌باره كتاب‌هاي اين انتشارات در بيست‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب گفت: ما با 600 عنوان كتاب در نمايشگاه كتاب شركت كرده‌ايم كه در اين ميان 62 عنوان كتاب چاپ اول و متعلق به سال 1389 است.
وي افزود: فعاليت‌هاي انتشارات در حوزه معارف اهل بيت است كه هم براي مخاطبان تخصصي منتشر مي‌شود و هم مخاطبان عام جامعه را به خود جذب مي‌كند.
سعدي درباره طبقه‌بندي كتاب‌ها در غرفه اين انتشارات گفت: كتاب‌ها بر اساس فهرست موضوعي طبقه‌بندي شده‌اند كه اين بخش‌ها شامل اخلاق، ادبيات داستاني، ادبيات شعر اعتقادي، دين‌شناسي، امام حسن (ع)، امام حسين (ع)، امام رضا (ع)، ‌امام علي (ع)، امام شناسي، پيامبر (ص)،‌ انسان‌شناسي، جامعه، حديث، تاريخ، غدير، شبهه‌شناسي و كتاب‌هاي مرجع است.
وي درباره استقبال از كتاب‌ها اظهار داشت: كتاب‌هايي كه ما درباره حضرت زهرا (س) منتشر كرده‌ايم با استقبال خيلي خوبي مواجه شده است كه مي‌توانم در اين ميان به كتاب «گزارش لحظه به لحظه از شهادت حضرت زهرا (س)» اشاره كنم.
سعدي افزود: همچنين كتاب «اسرار آل‌محمد» كه ترجمه اولين اثر مكتوب شيعه درباره مهمترين حوادث بعد از رحلت پيامبر (ص) در روايات است با استقبال خوبي مواجه شده است.
مدير انتشارات دليل ‌ما گفت: محمدرضا حكيمي هم نويسنده‌اي است كه كتاب‌هايش با استقبال خيلي خوبي مواجه شده و دوره 8 جلدي «الحيات» با استقبال خوبي مواجه شده است.
وي همچنين درباره وضعيت نمايشگاه گفت: با توجه به اينكه نمايشگاه مقداري دير شروع شد اما تاكنون موفق بوده است و كارها و غرفه‌بندي‌ها به خوبي انجام شده است.
انتهاي پيام/و

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل آموزش و پرورش استان همدان:
معلم سلسله جنبان حركت بنيادين در آموزش و پرورش است

خبرگزاري فارس: مدير آموزش و پرورش همدان گفت: آموزش و پرورش به صورت سياست‌هاي تأثيرگذار تعريف شده است و معلم به عنوان سلسله جنبان حركت بنيادين در آموزش و پرورش است.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان عباس حسني محتشم ظهر امروز در مراسم تجليل از فرهنگيان ايثارگر استان همدان اظهار داشت: امروز در عرصه تعليم و تربيت هرچه داريم از فداكاري و ايثارگري بسياري از فرهنگياني است كه با بال‌هاي سرخ خود ارزش‌هاي والايي را براي ما به يادگار گذاشتند.
وي با بيان اينكه امروز تمام دقت و توجه ما در حوزه نظام تعليم و تربيت است، افزود: امروز مقدار و ميزان و نوع تعامل و ارتباط قواي نظام در حوزه تعليم و تربيت تأثيرگذار است به طوري كه بايد هم دانش‌آموز و هم فرهنگيان اين تعامل را در گفتار و رفتار خود نمايان سازند.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان ادامه داد: اكنون معلمان و اساتيد به ويژه فرهنگيان جانباز و آزاده با افتخار و مباهات از استاد شهيد مطهري ياد مي‌كنند چرا كه استاد مطهري در راه علم و دانش جهاد كرد و ايثارگران نيز در عرصه مبارزه حق عليه باطل جنگيدند و درس فداكاري را به آيندگان دادند.
وي تصريح كرد: امروز در راستاي تحول بنيادين در آموزش و پرورش نگاه به ايثارگران به عنوان كساني كه توانستند نقش پررنگ و تأثيرگذار در حداقل 10 ساله نخست انقلاب اسلامي داشته باشند، متحول شده است.
حسني‌محتشم بيان داشت: با توجه به مقاومت‌ها، دسيسه‌ها و موانعي كه نظام استكبار طراحي كرد، ايثارگران در هر زماني با يك قدرت نمايي متعصبانه توانستند تمام معادلات دشمن را به هم زده و از دستيابي اهداف شوم و پليد آنها جلوگيري كنند.
وي يادآور شد: اگر امروز مسئولان وزارت آموزش و پرورش به حمايت از فرهنگيان و ايثارگران مي‌پردازد، تنها توانسته‌اند گوشه‌اي از منويات رهبري را تحقق بخشيده و روحيه ايثارگري و شجاعت را تقويت كنند.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان كرد: اگر فرهنگيان دهه 60 با روحيه ايثارگري خود به مبارزه با تهاجمان دشمنان نمي‌پرداختند، امروز اين قافله عظيم بيداري در جغرافياي اسلامي ايجاد نمي‌شد.
وي با بيان اينكه امروز آموزش و پرورش به صورت سياست‌هاي مدون و تأثيرگذار تعريف شده است، افزود:‌ مقام معظم رهبري بارها در فرمايشات خود نقش آموزش و پرورش را پررنگ دانستند و بيان داشتند كه از معلم بايد به عنوان سلسه جنبان اين حركت بنيادين در آموزش و پرورش ياد كرد.
حسني محتشم ابراز داشت: معلم در كنار كتاب، دانش‌آموز و ساير موارد درسي مي‌تواند نقش بالاتر و تأثيرگذارتري نسبت به ساير امور بر عهده داشته باشد چرا كه معلم مفتاح آسماني يك جامعه پويا و بالقوه است.
وي اضافه كرد: اگر در اين كشور تحولات عميق فرهنگي با دقت و سرعت خاصي پيگيري شود بايد تلاش‌هاي مستمري صورت گيرد.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه تصريح كرد: سال گذشته حركت بنيادين در آموزش و پرورش شكل گرفت به طوري كه ظرفيت استخدام فرهنگيان در بخش جانبازان بي‌نظير بود.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان همدان نيز گفت: فرياد تعليم و تربيت فريادي اسلامي است چرا كه كسي كه عالم‌تر و فهيم‌تر باشد نزد خداوند عزيز و گرامي است
محمود قاسمي افزود: امام صادق(ع) در مكتب تشيع بر اين امر اعتقاد دارد كه يا بايد دانشجو و يا استاد بود چرا كه اگر كسي از اين دو حالت خارج باشد، شيعه مورد نظر ائمه نيست.
وي با اشاره به اينكه فاطمه زهرا(س) بايد الگوي زنان و مردان عالم شود، ابراز داشت: با توجه به اينكه حيا و عفت و دفاع از ولايت در زندگي حضرت زهرا(س) موج مي‌زند بايد از شخصيت آن حضرت الگوبرداري شده و به آيندگان بياموزيم تا بتوانيم راه نوراني بزرگان را ادامه دهيم.
در پايان اين مراسم از 650 نفر از فرهنگيان ايثارگر آموزش و پرورش تجليل شد.
انتهاي پيام/غ10

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
حساسيتي براي ليگ برتري شدن نداريم
غديري: حمايت يكي از مسئولان فدراسيون از داور همه را به شك انداخت

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم دسته اولي شهرداري ياسوج گفت: در بازي با داماش يكي از مسئولان فدراسيون فوتبال به گونه‌اي از داور حمايت كرد كه همه را به شك انداخت.

جمشيد غديري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد ديدار فردا مقابل نفت مسجد سليمان گفت: اين بازي خيلي هم براي ما حساس نيست. در روز پاياني شانس فجرسپاسي بيشتر از تيم ما است، اما ما هم وظيفه داريم مقابل حريف خوزستاني بازي خوب و محكمي را ارائه دهيم.

وي ادامه داد: خوشحالم كه امروز شهرداري ياسوج به عنوان يك قطب در فوتبال ايران معرفي شده است. بر همين اساس چون سال اول حضور ما در ليگ دسته اول بود خيلي حساسيت خاصي براي صعود به ليگ برتر نداريم، اما حداكثر تلاشمان را در روز پاياني انجام مي‌دهيم. هنوز شانس داريم و براي رسيدن به هدفي كه داريم، كوتاه نمي‌‌آييم.

غديري تأكيد كرد: فجرسپاسي مقابل داماش بي‌انگيزه بازي مي‌كند. داماش هفته گذشته هم در بندرعباس با شكست كار را به پايان رساند و همين موضوع باعث مي‌شود شانس صعود فجر به پلي‌‌‌آف بيشتر از شهرداري ياسوج باشد.

وي با اعلام اينكه تمام مسئولان و هواداران ياسوجي در سال اول حضور از شهرداري راضي هستند؛ گفت: تيم‌هايي مانند داماش و فجرسپاسي از تيم‌هاي قدمت‌دار و با سابقه فوتبال ايران هستند كه براي موفقيت هزينه‌هاي زيادي انجام داده‌اند. ما نيز مقابل تيم‌هايي مانند تربيت يزد و شهرداري بندرعباس موفق بوده‌ايم.

سرمربي شهرداري ياسوج با بيان اينكه حواشي خاصي را در رقابت‌هاي امسال ليگ دسته اول مشاهده نكرده كه به ضرر تيمش باشد؛ در مورد داوري‌هاي رقابت‌هاي ليگ دسته اول گفت: در ديدار مقابل داماش، 3 پنالتي عليه شهرداري گرفته شد و پنالتي تيم من به ضربه ايستگاهي تبديل شد.

وي افزود: از مجموع داوري‌ها رضايت كامل ندارم، چون داوران روي آنتن تلويزيون نيستند و فدراسيون هم نظارت خوبي را روي مسابقات ليگ دسته اول ندارد. ضمن اينكه حمايت‌هاي بي‌جهتي از داوران از سوي فدراسيوني‌ها مي‌شود. در بازي با داماش يكي از مسئولان فدراسيون به گونه‌اي از داور حمايت كرد كه همه را به شك انداخت.

غديري يادآور شد: ناظر اين ديدار كه از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال بود، تصميمات داور را در حالي تأييد كرد كه صلاحيت انجام اين كار را نداشت. وي بايد گزارش بازي را به فدراسيون اعلام مي‌كرد تا كميته داوران در اين مورد تصميم‌گيري كند.
وي در پايان به فارس گفت: هدف گذاري سال آينده تيم مشخص نيست اما شهرداري ياسوج پتانسيل رسيدن به سطح اول فوتبال ايران را دارد.
انتهاي پيام/

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل آموزش و پرورش استان همدان:
معلم سلسله جنبان حركت بنيادين در آموزش و پرورش است

خبرگزاري فارس: مدير آموزش و پرورش همدان گفت: آموزش و پرورش به صورت سياست‌هاي تأثيرگذار تعريف شده است و معلم به عنوان سلسله جنبان حركت بنيادين در آموزش و پرورش است.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان عباس حسني محتشم ظهر امروز در مراسم تجليل از فرهنگيان ايثارگر استان همدان اظهار داشت: امروز در عرصه تعليم و تربيت هرچه داريم از فداكاري و ايثارگري بسياري از فرهنگياني است كه با بال‌هاي سرخ خود ارزش‌هاي والايي را براي ما به يادگار گذاشتند.
وي با بيان اينكه امروز تمام دقت و توجه ما در حوزه نظام تعليم و تربيت است، افزود: امروز مقدار و ميزان و نوع تعامل و ارتباط قواي نظام در حوزه تعليم و تربيت تأثيرگذار است به طوري كه بايد هم دانش‌آموز و هم فرهنگيان اين تعامل را در گفتار و رفتار خود نمايان سازند.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان ادامه داد: اكنون معلمان و اساتيد به ويژه فرهنگيان جانباز و آزاده با افتخار و مباهات از استاد شهيد مطهري ياد مي‌كنند چرا كه استاد مطهري در راه علم و دانش جهاد كرد و ايثارگران نيز در عرصه مبارزه حق عليه باطل جنگيدند و درس فداكاري را به آيندگان دادند.
وي تصريح كرد: امروز در راستاي تحول بنيادين در آموزش و پرورش نگاه به ايثارگران به عنوان كساني كه توانستند نقش پررنگ و تأثيرگذار در حداقل 10 ساله نخست انقلاب اسلامي داشته باشند، متحول شده است.
حسني‌محتشم بيان داشت: با توجه به مقاومت‌ها، دسيسه‌ها و موانعي كه نظام استكبار طراحي كرد، ايثارگران در هر زماني با يك قدرت نمايي متعصبانه توانستند تمام معادلات دشمن را به هم زده و از دستيابي اهداف شوم و پليد آنها جلوگيري كنند.
وي يادآور شد: اگر امروز مسئولان وزارت آموزش و پرورش به حمايت از فرهنگيان و ايثارگران مي‌پردازد، تنها توانسته‌اند گوشه‌اي از منويات رهبري را تحقق بخشيده و روحيه ايثارگري و شجاعت را تقويت كنند.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان كرد: اگر فرهنگيان دهه 60 با روحيه ايثارگري خود به مبارزه با تهاجمان دشمنان نمي‌پرداختند، امروز اين قافله عظيم بيداري در جغرافياي اسلامي ايجاد نمي‌شد.
وي با بيان اينكه امروز آموزش و پرورش به صورت سياست‌هاي مدون و تأثيرگذار تعريف شده است، افزود:‌ مقام معظم رهبري بارها در فرمايشات خود نقش آموزش و پرورش را پررنگ دانستند و بيان داشتند كه از معلم بايد به عنوان سلسه جنبان اين حركت بنيادين در آموزش و پرورش ياد كرد.
حسني محتشم ابراز داشت: معلم در كنار كتاب، دانش‌آموز و ساير موارد درسي مي‌تواند نقش بالاتر و تأثيرگذارتري نسبت به ساير امور بر عهده داشته باشد چرا كه معلم مفتاح آسماني يك جامعه پويا و بالقوه است.
وي اضافه كرد: اگر در اين كشور تحولات عميق فرهنگي با دقت و سرعت خاصي پيگيري شود بايد تلاش‌هاي مستمري صورت گيرد.
مديركل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه تصريح كرد: سال گذشته حركت بنيادين در آموزش و پرورش شكل گرفت به طوري كه ظرفيت استخدام فرهنگيان در بخش جانبازان بي‌نظير بود.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان همدان نيز گفت: فرياد تعليم و تربيت فريادي اسلامي است چرا كه كسي كه عالم‌تر و فهيم‌تر باشد نزد خداوند عزيز و گرامي است
محمود قاسمي افزود: امام صادق(ع) در مكتب تشيع بر اين امر اعتقاد دارد كه يا بايد دانشجو و يا استاد بود چرا كه اگر كسي از اين دو حالت خارج باشد، شيعه مورد نظر ائمه نيست.
وي با اشاره به اينكه فاطمه زهرا(س) بايد الگوي زنان و مردان عالم شود، ابراز داشت: با توجه به اينكه حيا و عفت و دفاع از ولايت در زندگي حضرت زهرا(س) موج مي‌زند بايد از شخصيت آن حضرت الگوبرداري شده و به آيندگان بياموزيم تا بتوانيم راه نوراني بزرگان را ادامه دهيم.
در پايان اين مراسم از 650 نفر از فرهنگيان ايثارگر آموزش و پرورش تجليل شد.
انتهاي پيام/غ10

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس:
گازهاي مازاد پالايشگاه بندرعباس به عنوان سوخت استفاده مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس گفت: با راه‌اندازي آزمايشي سامانه پيش گرمايش هواي كوره واحد تقطير شماره يك در پالايشگاه بندرعباس استفاده از گازهاي مازاد به ‌عنوان سوخت در اين پالايشگاه ممكن شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومي شركت پالايش نفت بندرعباس، هاشم نامور با بيان اينكه ضايعات پالايشگاه بندرعباس از 0.99 درصد وزني نسبت به مواد ورودي در سال 88 به 0.64 درصد در سال 89 كاهش يافته است، اظهار داشت: با وجود اجراي برنامه تعميرات اساسي جامع و پروژه رفع اشكال از مسير گاز طبيعي ورودي پالايشگاه در سال گذشته، متوسط سوخت مصرفي و ضايعات مواد نفتي در شركت پالايش نفت بندرعباس در سال 1389 نسبت به سال پيش از آن به ‌ترتيب 0.3 و 35.6 درصد كاهش يافته و اين پالايشگاه در ميان هشت پالايشگاه ديگر كمترين مقدار مصرف انرژي به ازاي پالايش هر بشكه نفت خام را به خود اختصاص داده است.
به گفته وي، سوخت مصرفي پالايشگاه بندرعباس نيز از 4.233 درصد وزني نسبت به مواد ورودي در سال 88 به 4.221 درصد وزني كاهش يافته كه اين ميزان بر اساس حداقل قيمت‌هاي جهاني گاز طبيعي، معادل بيش از 300 هزار دلار صرفه جويي سالانه است.
وي تصريح كرد: بهبود شرايط كاركرد واحدهاي عملياتي، اجراي منظم برنامه‌هاي تعميرات روزمره و پيشگيرانه، استفاده بهينه از سوخت گاز طبيعي، مديريت توليد، مصرف بخار و حذف برخي منابع اتلاف فرآورده‌هاي نفتي و حامل‌هاي انرژي در عمليات تعميرات اساسي جامع پالايشگاه، از مهم‌ترين دلايل كاهش مصرف سوخت و ضايعات پالايشگاه بندرعباس است.
نامور استفاده بهينه از تجهيزات و امكانات موجود براي افزايش بهره‌وري فرآيند پالايش و كاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي را از مهم‌ترين برنامه‌هاي شركت پالايش نفت بندرعباس در سال جهاد اقتصادي اعلام و تصريح كرد: راه‌اندازي آزمايشي سامانه پيش گرمايش هواي كوره واحد تقطير شماره يك در فروردين امسال و استفاده از گازهاي مازاد به ‌عنوان سوخت، از اقدام‌هايي است كه با هدف مصرف بهينه انرژي در اين پالايشگاه انجام شده است.
پالايشگاه نفت بندرعباس با ظرفيت اوليه پالايش روزانه 232 هزار بشكه نفت خام و ميعانات گازي در سال 1376 به بهره‌برداري رسيد كه با اجراي طرح افزايش ظرفيت در سال 1387 هم اكنون با ظرفيت پالايش روزانه 320 هزار بشكه نفت خام و ميعانات گازي، سومين پالايشگاه نفت كشور از نظر ظرفيت پالايش نفت خام به شمار مي‌رود.
تامين بيش از 19 درصد از فرآورده‌هاي نفتي مورد نياز كشور شامل بنزين، گازوئيل، نفت سفيد، سوخت جت و نفت كوره، تامين خوراك دو كارخانه قير سازي مجاور پالايشگاه و صادرات نفتاي تصفيه نشده و نفت كوره، از مهم ترين فعاليت‌هاي شركت پالايش نفت بندرعباس است.
انتهاي پيام/صا30

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
توسط شركت گاز استان سمنان؛
مانور زلزله در منطقه 7 گازرساني تهران اجرا شد

خبرگزاري فارس: مانور غيرمترقبه زلزله توسط گروه عملياتي شركت گاز استان سمنان در منطقه هفت گازرساني تهران با موفقيت اجرا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، سرپرست گروه اعزامي به منطقه ظهر امروز اظهار داشت: با اعلام غيرمترقبه ستاد بحران شركت گاز تهران بزرگ مبني بر وقوع زلزله شديد فرضي در ساعت شش بامداد در تهران و متعاقب فراخواني گروه‌هاي امداد، تعميرات،hse، حراست و روابط عمومي گروه‌هاي مخصوص سازماندهي و در ساعت مقرر به منطقه مورد نظر رسيدند.
عليرضا عرب‌اسماعيلي افزود: سناريوي انجام اين مانور قبلاً در شركت گاز استان سمنان بومي‌سازي شده بود.
وي يادآور شد: امكاناتي كه همراه خودروها اعزام شد، بدون برنامه‌ريزي قبلي تهيه شده بود كه اين نشان از آمادگي هميشگي نيروهاي اعزامي به منطقه دارد.
رئيس منطقه هفت گازرساني تهران نيز با اعلام رضايت از عملكرد واحدهاي اعزامي به منطقه گفت: نتيجه اين مانورها ايجاد تعامل و آشنايي همكاران استان‌هاي معين نسبت به تجهيزات موجود، مكان‌يابي و ورود آنان به منطقه و نهايتاً ايمن‌سازي و اجراي دقيق دستورالعمل قطع و وصل جريان گاز است.
علي سپهري افزود: همكاران شركت گاز استان سمنان نشان دادند كه با اجراي اينگونه مانورها كه در نوع خود جزو نخستين مانورهاي بدون اطلاع قبلي در كشور است، مي‌توان با رفع موانع و ايجاد تسهيلات بهتر از قبيل بروزرساني نقشه‌ها و تسهيل در تردد گروه‌ها در بدو ورود به شهر هر چه موفق‌تر و شايسته‌تر عمل كرد.
بر اساس اين گزارش، پس از تجمع گروه‌هاي اعزامي از شهرهاي گرمسار، سمنان، مهديشهر، دامغان و شاهرود در محل مورد نظر، ايمن‌سازي توسط واحد حراست و نهايتاً قطع و وصل جريان گاز و تحويل گاز به مشتركان به وسيله گروه‌هاي تعميرات و امداد گاز انجام شد.
پس از اجراي موفق عمليات، گروه‌هاي مختلف به محل‌هاي اعزام خود برگشتند.
انتهاي پيام/ز30

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال‌جاري؛
فرهنگيان هنديجاني خانه‌دار مي‌شوند

خبرگزاري فارس: فرماندار هنديجان گفت: باتوجه به برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده در سال جاري شاهد بهره‌برداري از طرح مسكن مهر فرهنگيان اين شهرستان خواهيم بود.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از هنديجان، بهروز فرج‌الهي عصر امروز در آيين تجليل از معلمان و اساتيد برتر اين منطقه اظهار داشت: پي‌ريزي هويت اجتماعي يك كشور بر عهده نظام آموزش و پرورش است.
وي خاطرنشان كرد: عزت و عظمت امروز نظام جمهوري اسلامي ايران را مديون معلمان و فرهنگيان نسل‌هاي گذشته هستيم.
فرماندار هنديجان افزود:‌ معلمان با زندگي ساده و بي‌آلايش خود همواره الگويي مناسب براي دانش‌آموزان بوده‌اند و در اين راستا كشورمان به موفقيت‌هاي ارزشمندي دست يافته است.
وي ادامه داد: دستيابي به قله‌هاي علم، فناوري و ارج نهادن به حضور جوانان در عرصه‌هاي مختلف جهاني به‌وسيله تلاش‌هاي بي‌منت معلمان صورت گرفته است.
فرج‌الهي تصريح كرد: تأمين مسكن يكي از مهم‌ترين مشكلات فراروي معلمان هنديجاني است كه اميدواريم در سال جاري با بهره‌برداري از مسكن مهر فرهنگيان شاهد رفع اين مشكل باشيم.
وي در ادامه با اشاره به وظايف معلمان، گفت: مهم‌ترين وظايف اين قشر زحمت‌كش آموزش فكر كردن به دانش‌آموزان است.
فرماندار هنديجان اضافه كرد: دو عنصر تحقيق و پژوهش همواره بايد توسط معلمان به دانش‌آموزان به عنوان آينده‌سازان كشور تأكيد شود.
وي اظهار داشت: تكريم جايگاه و شان معلم ارج نهادن به فرهنگ عمومي است و بايد در راستاي جبران زحمات بي‌دريغ معلمان تقدير از اين قشر در طول سال نيز استمرار داشته باشد.
فرج‌الهي خاطرنشان كرد: پويايي، نشاط و زنده بودن جامعه منوط به شادابي و طراوت نظام تعليم و تربيت است زيرا اثربخشي اين قشر در پيشرفت و تعالي جامعه بر همگان آشكار است.
وي افزود: قشر فرهيخته فرهنگي در هدايت امانت‌هاي مردمي و تعميق باورهاي ديني فراتر از تكاليف آموزشي بلكه با ايثار و فداكاري مسئولانه خود نقش‌آفرين امور اجتماعي بوده‌اند.
فرماندار هنديجان ادامه داد: در اسلام همان‌قدر كه علم ارزش دارد‌، معلم هم ارزش و احترام دارد زيرا تعليم و تعلم وابسته به وجود معلم است.
وي با اشاره به نقش كليدي معلم در پيشرفت همه جانبه كشور گفت: توسعه ابعاد مختلف جامعه در گرو تلاش معلم است.
انتهاي پيام/خ30

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در دامغان صورت مي‌گيرد؛
برگزاري همايش بررسي سير تحول معماري در ايران

خبرگزاري فارس: همايش بررسي سير تحول معماري در ايران با نگاهي به معماري دامغان در اين شهرستان برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان به نقل از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان، مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان از برگزاري همايش بررسي سير تحول معماري ايران با حضور استادان برجسته معماري كشور، دانشجويان، هنرمندان و علاقه‌مندان به معماري در شهرستان دامغان خبر داد.
حميد يزداني اظهار داشت: صاحب‌نظران در اين همايش در رابطه با سير تحول معماري در ايران با نگاهي به معماري دامغان به بحث و تبادل نظر مي‌پردازند.
وي با اشاره به اينكه اين همايش نوزدهم ارديبهشت‌ماه در سالن اجتماعات هلال احمر دامغان برگزار مي‌شود، افزود: اين همايش در آستانه هفته ميراث فرهنگي و با مشاركت انجمن فرزانگان كوير، اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان و اداره ميراث دامغان و انجمن معماري دانشگاه آزاد دامغان برگزار مي‌شود.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان گفت: غلامرضا نعيما، محمدمنصور فلامكي و حميد رضائيان‌يزدي از جمله سخنرانان اين همايش هستند كه در رابطه با سير تحول تاريخ معماري ايران و ... سخنراني مي‌كنند.
انتهاي پيام/ز30

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:26 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تا پايان سال جاري؛
اعضاي بسيج استان همدان به نيم ميليون نفر مي‌رسند

خبرگزاري فارس: فرمانده سپاه انصارالحسين(ع) استان همدان گفت: تا پايان سال جاري اعضاي بسيج در استان بايد به مرز نيم ميليون نفر افزايش پيدا كند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان عبدالرضا آزادي ظهر امروز در همايش تبيين اهداف و برنامه‌هاي بسيج در سال 90 ضمن تشريح اهداف و اولويت‌هاي سال جاري اظهار داشت: هدف اصلي برنامه‌هاي نيروي بسيج در سال 90 رساندن اعضاي اين نهاد به مرز 30 ميليون نفر در طول برنامه پنج ساله است به طوري كه 200 عنوان برنامه براي تحقق اين مهم تدوين شده است.
وي افزود: تا پايان سال جاري اعضاي بسيج در استان بايد به مرز نيم ميليون نفر افزايش پيدا كند.
فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) همدان با تأكيد بر اينكه هم اكنون پنج نوع عضويت در بسيج وجود دارد، ابراز داشت: نگاه مقام معظم رهبري نسبت به نيروي بسيج جذب آحاد مردم در بسيج و تربيت آنان و همچنين ايجاد بستر لازم براي ساختن انسان‌‌هاست و بايد در اين راه مجاهدت كرد.
وي تصريح كرد: تا پايان سال 90 شرايط را بايد براي جذب 55 هزار و 162 نفر با عضويت بسيج عادي، 13 هزار و 206 نفر بسيجي فعال و 12 هزار و 416 نفر بسيجي كادر را فراهم كنيم به طوري كه از هر چهار نفر در استان يك نفر عضو بسيج شود.
آزادي با اشاره به حلقه‌هاي شجره طيبه صالحين در بسيج اظهار داشت: حلقه‌هاي صالحين امكان تربيت، تعالي، و افزايش معرفت ديني و انقلابي افراد را فراهم مي‌سازد بنابراين بايد تقويت همه جانبه اين حلقه‌‌ها مد نظر قرار بگيرد.
وي افزود: جذب 80 هزار و 784 نفر از اقشار مختلف مردم در بسيج بايد در قالب حلقه‌هاي شجره طيبه صالحين اتفاق بيفتد.
فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) همدان اضافه كرد: امسال بيش از 200 عنوان برنامه توسط نيروي بسيج در استان برگزار مي‌شود كه هدف عمده آنها جذب 30 ميليون بسيجي و ساختن آنان با موازين و مباني انقلاب است.
وي با اشاره به اولويت‌هاي ديگر بسيج در سال 90 ادامه داد: توسعه اشراف اطلاعاتي كه قابليت پيش‌بيني و پيش‌گيري را در بين نيروهاي بسيج به وجود مي‌آورد از ديگر اهداف است كه علاوه بر عدم غافلگيري در حوزه نظامي موجب مي‌شود كه در حوزه فرهنگي نيز آگاهانه عمل كنيم.
آزادي خاطرنشان كرد: توسعه و تبليغ معنويت در قالب شجره طيبه صالحين براي پايگاه‌هاي مقاومت و حلقه‌هاي ناصرين در خصوص اعضاي سپاه و همچنين ارتقا و آمادگي كافي در مقابل سناريوي تهديد اطلاعاتي از ديگر رويكرهاي سال جاري است.
وي تأكيد كرد: ارتقاي شايستگي‌هاي پاسداران، ارتقاي سطح سلامت و آمادگي جسماني كاركنان و پياده سازي نظامات تحولي نيروي انساني با تأكيد، گزينش و ارزشيابي مبتني بر شايستگي‌هاي پايداري از ديگر اولويت‌هاي بسيج در سال 90 است.
فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) در ادامه افزود: رسيدگي به سرمايه‌هاي انساني با تأكيد بر سازماندهي نيروي انساني، ارتقاي توانمندي‌هاي تخصصي و عمومي كاركنان،‌ ارتقاي نظام جامع خدمات و توسعه ارتباط با كاركنان و سازماندهي و توسعه ارتباط با پاسداران مورد توجه نيروهاي بسيج قرار مي‌گيرد.
وي خاطرنشان كرد: در مديريت، شناسايي اولويت‌‌ها بسيار اهميت دارد زيرا موجب مي‌شود كه هدفمند حركت كنيم و بين كار‌ها هدف مورد نظر گم نشود.
آزادي ادامه داد: شناسايي و جذب مربي به دوره‌هاي تربيتي و همچنين راه‌اندازي شبكه سرگروه‌‌ها و برگزاري نشست‌‌ها از اولويت‌هاي كاري نيروي مقاومت بسيج در خصوص پايگاه‌هاي مقاوت و حلقه‌هاي صالحين است.
وي با تأكيد بر اينكه اردوهاي جهادي طرح هجرت بايد توسعه پيدا كند، ابراز داشت: امسال علاوه بر اردوهاي جهادي دانشجويي و دانش‌آموزي، محلات نيز در اين برنامه حضور مي‌يابند كه اين كار منجر به تقويت بسيج سازندگي در نواحي مختلف استان مي‌شود.
فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) همدان گفت: هر پايگاهي كه 200 نفر نيروي فعال تربيت كند، مي‌تواند گردان عاشورا يا الزهرا تشكيل دهد.
وي با تأكيد بر اينكه نبرد آينده در دكترين نظامي نسبت به گذشته تفاوت دارد، تصريح كرد: در اولويت‌هاي كاري امر به معروف و نهي از منكر و شبكه سازي اجتماعي مد نظر نيروهاي بسيج قرار مي‌گيرد زيرا بدون شبكه سازي اجتماعي فعاليت اين قشر از جامعه مورد فايده اقشار مختلف به خصوص جوانان نيست.
انتهاي پيام/غ10

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:26 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد:
استقبال مخاطبان نمايشگاه كتاب از طنز نوشته‌هاي دفاع مقدس

خبرگزاري فارس: مسئول غرفه نشر شاهد از استقبال زياد مخاطبان از مجموعه كتاب‌هاي طنز درباره دفاع مقدس به ويژه كتاب‌هاي «تركش‌هاي ولگرد» خبر داد.


 

صمدي مدير غرفه نشر شاهد در بيست‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: ما با دويست عنوان كتاب در نمايشگاه شركت كرده‌ايم كه در اين ميان پنجاه عنوان كتاب متعلق به سال 89 است.
وي درباره كتاب‌هاي پر فروش اين انتشارات گفت: مجموعه كتاب‌هاي طنز «تركش‌هاي ولگرد» كه نوشته‌هاي طنزي درباره جبهه و جنگ هستند با استقبال زيادي در نمايشگاه مواجه شده‌اند.
مدير غرفه نشر شاهد اظهار داشت: تفسير الميزان كه خلاصه‌اي از تفسيرهاي آيت‌‌الله طباطبايي و آيت‌‌الله مكارم شيرازي است هم با استقبال همه گروه‌هاي سني مواجه شده است.
وي افزود: نرم‌افزار «سمفوني مقاومت و ايثار» هم كه كاري از مجيد انتظامي است، مخاطبان زيادي در نمايشگاه امسال داشته است.
وي درباره وضعيت نمايشگاه كتاب گفت: روز اول و دوم وضعيت خوب بود اما روزهاي اخير ما استقبالي كه انتظارش را داشتيم مشاهده نكرديم. اميدواريم كه استقبال از كتاب‌ها در روزهاي پاياني بيشتر شود. همچنين نظم و ترتيب نسبت به سال گذشته در نمايشگاه بهتر بوده است.
انتهاي پيام/و

 
 
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها