اگر بيايم به فوتبال محبت نثار ميكنم
حسنزاده: ميهمان خارجي مانع ديدارم با كفاشيان شد
خبرگزاري فارس: گزينه رياست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: ملاقاتي با علي كفاشيان نداشتم چرا كه ايشان ميهمان خارجي داشتند.
اسماعيل حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد اينكه آيا امروز با علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال نشست داشته، گفت: متاسفانه اين خبر به درستي منتقل نشده است. من گفتم امروز ساعت 14 تا 15 در فدراسيون فوتبال حضور داشتم اما ملاقاتي با علي كفاشيان نداشتم زيرا ايشان ميهمان خارجي داشتند بنابراين من ايشان را نديدم ولي فردا صبح به فدراسيون خواهم رفت.
حسن زاده در مورد اينكه فردا حكم رياستش در كميته انضباطي صادر خواهد شد يا نه خاطرنشان كرد: نميدانم، فقط بحثهايي در اين زمينه مطرح شده است. چون شما خبرنگار هستيد ميگويم كه مذاكراتي هم بوده اما ما قضات، تا زماني كه راي ابلاغ نشود حتي به خانواده خود نميگوييم كه قرار است مسئوليتي بگيريم. اگر قسمت بود كه من در خدمت فوتبال باشم فعاليتم را آغاز ميكنم و اگر نبود مومن ديگري اين مسئوليت را قبول خواهد كرد اما آنقدر تركشهاي انتصابم زياد شده است كه اصل موضوع به فراموشي سپرده شد.
وي ادامه داد: من حتي به طبقه پنجم فدراسيون كه كميته انضباطي در آن حضور دارد نرفتم تا حرف و حديثي پيش نيايد و تا زماني كه راي به من ابلاغ نشود چنين كاري نميكنم. من در يكي از گفت و گوهايم اعلام كردم 20 سال به طور گمنام در فوتبال فعاليت داشتهام اما يك گوينده در تلويزيون تيتر روزنامه را اينگونه خواند كه حسن زاده گفته 20 سال گمنام بودم. انگار من رستم دستان بودم. لحن گفتار نيز ميتواند معناي آن را تغيير دهد.
حسنزاده با اشاره به سوابق خود به فارس گفت: حدود يك سال و نيم خبرنگار بودم و با رسانه بيگانه نيستم و اگر رئيس كميته انضباطي شدم با محبت با تمامي رسانهها برخورد ميكنم و به فوتبال محبت نثار ميكنم.
وي در مورد اينكه جنجاليترين پرونده كميته انضباطي در حال حاضر پرونده ديدار تراكتورسازي و صباي قم است تصريح كرد: در صورتي كه اين پرونده نزد من باشد آن را بررسي خواهم كرد اما اكنون اعضاي كميته انضباطي به صورت قانوني فعاليت خود را انجام ميدهند.
انتهاي پيام/