0

اخبار جهان

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

اخبار جهان

 
 
     

فتنه انگيزي در سوريه به سرکردگي صهيونيست ها

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- رييس مرکزمطالعات خاورميانه هشدار داد که رژيم صهيونيستي سرکردگي فتنه گران در سوريه را برعهده گرفته زيرا اين کشور را به دليل حمايت از مقاومت فلسطين و لبنان خطري بزرگ براي خود مي داند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم ،" ماجد عزام " روز دوشنبه  به " توطئه هاي پليد و خطرناک رژيم صهيونيستي براي ايجاد بحران در سوريه با هدف کاهش حمايت از مقاومت" اشاره کرد و گفت: فضاي ملتهب در سوريه به رژيم اشغالگر فرصت مي دهد که جنايت هاي بي حد و اندازه ضدبشري خود عليه مردم غزه را که در محاصره اين رژيم قرار دارند شدت بخشد.
وي به عصبانيت مقامات رژيم صهيونيستي از اهالي جولان اشغالي که در مقابل اين رژيم مقاومت مي کنند و ارتباط خود با سوريه را هرگز قطع نکرده اند، اشاره کرد و افزود: اهالي سوري جولان اشغالي اميدوارند که در آينده نزديک جولان از اشغال رژيم صهيونيستي رها شود.


 

کد خبر: 2011042612414


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

فعال يمني: شوراي همکاري از انقلابيون حمايت کند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- نويسنده و فعال سياسي يمني، با هشدار درباره سوء استفاده عبدالله صالح از شوراي همکاري، از اعضاي اين شورا خواست از انقلابيون حمايت کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه العالم،"عبدالرقيب منصور" روز دوشنبه با تاکيد بر ادامه فعاليت جوانان تا زمان سرنگوني رژيم عبدالله صالح، اظهار داشت: عبدالله صالح با پذيرش طرح شوراي همکاري خليج فارس، بار ديگر از انتقال قدرت در چارچوب قانون اساسي سخن مي گويد، و خواسته هاي مخالفان را توطئه و خيانت عنوان مي کند.
منصور افزود: عبدالله صالح از يک سو بدنبال جذب نيروها و مزدوران مسلح است و از سوي ديگر مانند قذافي براي تحريک نيروهايش، عليه تظاهرکنندگان شايعه پراکني کرده، و آنها را به وابستگي به القاعده متهم مي کند.
منصور با بيان اينکه شوراي امنيت نبايد به وضعيت يمن بعنوان يک بحران سياسي نگاه کند، از اعضاي اين شورا دعوت کرد از انقلابيون يمن حمايت کرده و آنها را به رسميت بشناسند.


 

کد خبر: 20110426124220


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

سه شنبه 6 ارديبهشت 1390 - 12:42:59 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

گسترش دامنه اعتراضات در يمن

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- يکي از رهبران جنبش جوانان ميدان "تغيير" يمن تاکيد کرد، کشته شدن تظاهرکنندگان باعث گسترش دامنه اعتراضات و سرنگوني هرچه سريع تر رژيم عبدالله صالح خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه العالم،"ياسر الحسني" روز دوشنبه اظهار داشت: پس از آن که رژيم عبدالله صالح فرصت کناره گيري مسالمت آميز را از دست داد، همه گزينه ها براي سرنگوني اين رژيم مطرح است.
وي گفت: جوانان امروز علاوه بر کناره گيري عبدالله صالح از قدرت، خواستار محاکمه عادلانه او به دليل کشتار مردم بوسيله سلاح هاي ممنوع آمريکايي در صنعا، تعز، عدن و ساير شهرهاي يمن هستند.
الحسني خاطرنشان کرد: رژيم عبدالله صالح آخرين روزهاي خود را سپري مي کند و ابتکار اخير شوراي همکاري خليج فارس تلاشي براي نجات اين رژيم است.
"الحسني" با اشاره به جنايات اخير نيروهاي عبدالله صالح عليه تظاهرکنندگان در تعز هشدار داد: هرقطره خوني که روي زمين ريخته مي شود باعث افزايش شمار تظاهر کنندگان مي شود.
الحسني اظهار داشت: با وجود توطئه هاي عبدالله صالح براي کشيدن کشور بسوي جنگ داخلي، بروز چنين جنگي کاملا منتفي است.

 

کد خبر: 201104261242594


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

 
 
سه شنبه 6 ارديبهشت 1390 - 12:44:05 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

آل خليفه در پايان راه ؛ آغاز تاريخ جديد بحرين

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- دبيرکل جنبش احرار بحرين با تاکيد به اينکه " دوره حاکميت آل خليفه در اين کشور به پايان رسيده و حمايت هاي نظامي ، رسانه اي عربستان سعودي و آمريکا مانع حذف اين خاندان از صحنه سياسي بحرين نمي شود"، گفت که با پيروزي ملت بحرين صفحه جديدي در تاريخ اين کشور گشوده مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم،" سعيد الشهابي" روز دوشنبه " آل خليفه را به تلاش براي نابودي مردم بحرين با همدستي رژيم سعودي و چراغ سبز آمريکا متهم کرد" و گفت که دادن اجازه به عربستان براي دخالت درامور بحرين گناه نابخشودني آل خليفه است و کمکي به تغيير واقعيت ها نمي کند.
وي به "سالها بي اعتنايي رژيم آل خليفه به مطالبات برحق مردم بحرين و ناديده گرفتن آنها" اشاره و تاکيد کرد که تعامل با اين رژيم که همواره درصدد تحميل سياست هايش بر مردم بوده، غيرممکن شده است.
اين فعال سياسي بحريني ، کشتار و سرکوب مردم ، حمله به اماکن مقدس بويژه مساجد و حسينيه ها ، بازداشت پزشکان ، معلمان ، ورزشکاران ، هنرمندان و زنان و اعطاي تابعيت به خارجي ها با رويکرد طايفه اي را اوج جنايات رژيم آل خليفه دانست.

اقرار آل خليفه بربحراني بودن اوضاع بحرين

الشهابي با بيان اينکه "ولعيهد بحرين در نامه به خاندان سلطنتي انگليس مبني برعذرخواهي ازشرکت نکردن در مراسم ازدواج نوه ملکه انگليس ، به وضعيت نابسامان و بحراني در بحرين اقرار کرده است" ، تصريح کرد: وليعهد بحرين متذکرشده که گمان مي کرده است اوضاع بحرين طي دو ماه آينده بهبود مي يابد و مي تواند دعوت ملکه انگليس را اجابت کند ولي بعد از مدتي دريافته که اوضاع به گونه اي است که اجازه خارج شدن از کشور را به او نمي دهد.

راهکارهاي نظامي و امنيتي در بحرين کارساز نيست

وي با تاکيد براينکه " راهکارهاي نظامي و امنيتي و مداخله نظامي بيگانگان براي متوقف و سرکوب کردن انقلاب مردم بحرين کارساز نيست"، گفت که رژيم حاکم تلاش کرده با اعمال زور و خشونت مرگبار اراده مردم مسالمت جوي بحرين را درهم بشکند اما همواره با شکست مواجه شده است.

ضربه اي سخت بر شوراي همکاري خليج فارس

وي در ادامه گفت وگو با العالم ، تاکيد کرد: هرگاه شوراي همکاري خليج فارس در امور کشورهاي ديگر مثل ليبي ، بحرين و يمن دخالت کرده ، نتيجه عکس داده ، اوضاع آن کشورها وخيم تر شده و مشکلات و بحران بيشتر ، جنگ ، خونريزي و استبداد را به ارمغان آورده است.
دبيرکل جنبش احرار بحرين خاطرنشان کرد: مخالفت مردم يمن با ابتکار شوراي همکاري خليج فارس ، ضربه اي سخت بر اين شورا وارد کرده و بيانگر ناموفق بودن طرح هاي اين شورا براي سرکوب کردن انقلاب هاي مردمي دربرخي کشورهاي عربي است.
الشهابي اظهار داشت: عربستان سعودي تمام تلاش خود را براي از بين بردن انقلاب هاي مردمي در کشورهاي عربي بکار گرفته زيرا از نفوذ اين انقلاب ها به شبه جزيره عربستان بيمناک است.

 

 

 

کد خبر: 20110426124405327
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

سالروز انفجار در نيروگاه هسته اي چرنوبيل

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-در حالي که امروز بيست وپنجمين سال وقوع انفجار در نيروگاه اتمي چرنوبيل در اوکراين است ژاپن با بحران نيروگاه فوکوشيما دست وپنجه نرم مي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از رويترز،در آوريل 1986رآکتور شماره 4نيروگاه اتمي چرنوبيل به دنبال اشتباه در تست ايمني منفجر شد وآتش گرفت و انفجار موجب پخش تشعشعاتي در اروپا گرديد.
به دنبال انفجار در نيروگاه هسته اي چرنوبيل در سال 1986 ، 31 نفر در زمان وقوع انفجار کشته و شمار زيادي بر اثر ابتلا به بيماريهاي ناشي از تشعشعات اتمي مانند سرطان  از بين رفتند.
دهها هزار نفر که در منطقه نزديک به نيروگاه اتمي چرنوبيل زندگي ميکردند،آواره شدند وهرگز به محل زندگي خود بازنگشتند.
در حالي که ژاپن نيز با بحران اتمي فوکوشيما روبروست، جامعه جهاني هفته هاي گذشته وعده کمکهاي 550 ميليون يورويي براي  تعويض بدنه بازدارنده در نيروگاه چرنوبيل که شروع به نشت مواد راديواکتيو کرده است،داده اند.
 رئيس جمهور اوکراين اظهار داشته است که نيروگاه چرنوبيل يک معضل در ابعاد جهاني است و حل آن نياز به مساعدت جامعه جهاني دارد.
وي در ادامه افزود پيش از اين  اوکراين به تنهايي با بحران نيروگاه چرنوبيل دست وپنجه نرم مي کرده اما اکنون براي حل اين مشکل تنها نيست.
نيروگاه هسته اي چرنوبيل نماد بحران هسته اي در جهان به شمار مي آيد و قرار است رئيس جمهور اوکراين به همراه ديميتري مدودف رئيس جمهور روسيه اواخر روز سه شنبه از اين نيروگاه ديدن کنند.
ميزان خطر نيروگاه اتمي فوکوشيما در 12 آوريل به عدد 7 رسيده بود که نيروگاه چرنوبيل با هميين ميزان خطر مواجهه بوده است.
در روزهاي گذشته 550 ميليون يورو کمکهاي مالي توسط جامعه جهاني جمع آوري شد.
مقامات دولتي شوروي در سال 1986 گزارش حادثه نيروگاه چرنوبيل را به مدت دو سال افشا نکردند و کشورهاي غربي مسکو را متهم به سرپوش گذاشتن بر اين حادثه کردند.
در همين حال مدودف رئيس جمهور روسيه در ديدار روز گذشته در کرملين با بازماندگان حادثه چرنوبيل اظهار داشت که بحرانهاي هسته اي بايد از شفافيت بيشتري برخوردار باشند.
مدودف در ادامه افزود: بايد از بحرانهاي هسته اي چرنوبيل و نيروگاه اتمي فوکوشيما درس گرفت و در چنين شرايط بحراني بايد به مردم حقيقت را گفت.
گفتني است که زلزله ماه گذشته در ژاپن منجر به انفجار در نيروگاه اتمي فوکوشيما و نشت مواد راديواکتيو به خارج از نيروگاه گرديد و منجربه آلوده شدن آبها شد که نگراني کشورهاي همسليه را به دنبال داشت.
کارشناسان نيروگاه اتمي فوکوشيما اعلام کردند که براي کنترل شرايط اين نيروگاه تا پايان سال زمان نياز است.

کد خبر: 20110426140542905
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

سه شنبه 6 ارديبهشت 1390 - 02:06:57 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

تاکيد ترکمنستان و مکزيک برگسترش همکاريهاي اقتصادي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا -مقامات ترکمنستان و مکزيک برلزوم گسترش مناسبات دوجانبه به ويژه همکاريهاي اقتصادي دو کشور، تاکيد کردند .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل ازواحد برون مرزي،"جايم انريکه اينوسنسيو گارسياآمارا"
 سفير جديد مکزيک، روز دوشنبه در مراسمي در عشق آباد پايتخت ترکمنستان،ضمن تقديم رونوشت استوارنامه خود به"آقجا نوربرديوا"رئيس مجلس اين کشور، درباره راههاي گسترش مناسبات دوجانبه با وي گفتگو کرد .
رييس مجلس ترکمنستان دراين مراسم گفت، عشق آباد و مکزيکوسيتي از ظرفيتهاي فراواني براي تحکيم روابط دوجانبه و گسترش همکاريهاي راهبردي برخوردارند .
سفيرجديد مکزيک در ترکمنستان نيز با اشاره به عزم مقامات آن کشور براي توسعه مناسبات با عشق آباد، بر لزوم تقويت همکاريهاي اقتصادي، تجاري،انرژي،گردشگري، علمي وفرهنگي دوکشور تاکيد کرد .
 

کد خبر: 2011042614065


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

ساخت يک فيلم مستند درباره اسلام در آمريکا

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - يک فيلمساز مستند آمريکايي ، درباره مسابقه حفظ " قرآن مجيد " که سه جوان در آن شرکت دارند فيلم ساخته است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي، اين فيلم تحت عنوان " حفظ قرآن " که روز يکشنبه در جشنواره فيلم " تريبکا " در نيويورک به نمايش درآمد درباره سه جوان است که در يکي از معتبرترين مسابقات مذهبي جهان اسلام ، يعني در مسابقه بين المللي قرآن ، شرکت کرده اند.
هر سال در ماه مبارک رمضان صد و ده دانش آموز و دانشجو از بيش از هفتاد کشور جهان براي قرائت آياتي از قران در برابر هيئت داوران در اين مسابقه شرکت مي کنند.
" گرگ بارکر " Greg Barker گفت : با شنيدن خبر برگزاري چنين مسابقه اي بسيار علاقه مند شده است تا فيلمي درباره جهان اسلام بسازد.
وي افزود : داستان فيلم درباره چهره اي از مذهب اسلام است که تا به حال در آمريکا به خوبي شناخته نشده است. اين فيلم از نگاه سه قاري جوان قرآن روزنه اي به روي جهان اسلام و نسل بعدي آن مي گشايد.
اين فيلمساز آمريکايي تصريح کرد : اسلام يک دين غني است .
اين فيلم قرار است اول ماه اوت در شبکه تلويزيوني "اچ .بي .او " به نمايش درآيد.
 

کد خبر: 20110426140926998
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

محاکمه حبيب عادلي امروز آغاز مي شود

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - محاکمه وزير اسبق کشور مصر و شش نفر از معاونان وي به اتهام کشتار تظاهرکنندگان در حوادث مربوط به انقلاب 25 ژانويه امروز آغاز مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي، محاکمه " حبيب العادلي " وزير کشور اسبق مصر و شش نفر از معاونان وي به اتهام کشتار غير تظاهرکنندگان در انقلاب 25 ژانويه و ايجاد ناامني در کشور امروز( سه شنبه) در دادگاه جنايي قاهره آغاز مي شود.
پيش از اين کميته حقيقت ياب کشتار تظاهرکنندگان درمصر، حبيب عادلي را مسوول صدور دستور قتل تظاهرکنندگان دانست.
"عمر مروان" دبير کميته حقيقت ياب گفت ، عادلي براي تيراندازي به طرف تظاهرکنندگان به طور حتم موافقت حسني مبارک ديکتاتور سرنگون شده مصر را به دست آورده بود.
بر اساس گزارش اين کميته، 864 نفر از معترضان در تظاهرات ضد مبارک کشته و حدود 6500 نفر زخمي شدند.
 

کد خبر: 201104261410


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

تاکيد سفير تاجيکستان بر گسترش روابط اقتصادي و فرهنگي با ايران

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سفير تاجيکستان در جمهوري اسلامي ايران در ديدار با استاندار خراسان رضوي (شمالشرق ايران) برگسترش روابط اقتصادي و فرهنگي بين دو کشور تاکيد کرد .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي ، " علي حاتم اف "‌ سفير جديد تاجيکستان در تهران دوشنبه شب در ديدار " محمود صلاحي " در مشهد ( مرکز استان خراسان رضوي ) تصريح کرد : زبان و فرهنگ مشترک بين تاجيکستان و ايران باعث پيوند و ارتباطات فرهنگي و اقتصادي بيشتر بين دو ملت شده است .
حاتم اف ابراز اميدواري کرد با تقويت ارتباطات فرهنگي ، سياسي و اقتصادي روابط دوکشورمستحکم تر شود .
استاندار خراسان رضوي نيز در اين ديدار تصريح کرد که مسئولان اجرايي اين استان آماده تبادل تيمهاي اقتصادي با تاجيکستان هستند .
صلاحي با بيان اينکه مردم اين دوکشور از گذشته هاي دور تاريخ ، زبان و فرهنگ مشترک دارند ، افزود: هم اکنون100 دانشجوي تاجيک در مشهد بورسيه هستند و بزودي نيز تيمهاي پزشکي از اين استان به کشور تاجيکستان اعزام مي شوند .
وي خاطرنشان کرد : بيشترين صادرات خراسان رضوي به تاجيکستان در زمينه ارسال سيمان به شهر دوشنبه است .
 

کد خبر: 20110426141232123
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

سفر قريب الوقوع رييس جمهوري بلاروس به ترکمنستان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - رييس جمهوري بلاروس براي گفتگو با مقامات ترکمنستان درباره مسائل دوجانبه،منطقه اي و بين المللي، به اين کشور سفر مي کند .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي،"آلکساندر لوکاشنکو" رييس جمهوري بلاروس اين هفته در صدر هيات بلندپايه اقتصادي عازم عشق آباد پايتخت ترکمنستان مي شود تا در ديدار با برخي مقامات دولتي اين کشور،راههاي گسترش مناسبات دوجانبه به ويژه همکاريهاي اقتصادي و تجاري دو کشور را بررسي کند .
رييس جمهوري بلاروس همچنين در ديدار با "قربان قلي بردي محمداف"همتاي ترکمن خود،درباره راههاي تقويت همکاريهاي راهبردي عشق آباد و مينسک در بخشهاي اقتصادي،بازرگاني، انرژي،صنايع، حمل ونقل ،اجتماعي و فرهنگي گفتگو مي کند .
مناسبات ديپلماتيک بلاروس و ترکمنستان از سال 1993 برقرار شد . دو کشور در سالهاي اخير در راستاي تحکيم و توسعه همکاريهاي دوجانبه،تاکنون بيش از 30 سند همکاري مشترک امضا کرده اند .
 

کد خب


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:29 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

گزارش يکي از مطبوعات باکو درباره همکاري نظامي ج.آذربايجان و آمريکا

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-روزنامه "آينه"ج.آذربايجان در گزارشي به تشريح روند همکاريهاي نظامي اين کشور با آمريکا پرداخت .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي روزنامه آينه در شماره روز سه شنبه خود در مطلبي با عنوان" آيا همکاري نظامي آذربايجان و آمريکا متوقف مي شود"بااشاره به تاخيردراجراي تمرينهاي مشترک نظامي دو کشور موسوم به"پاسخ منطقه اي ـ2011" سخنان"تري دويدسون"مدير شعبه روابط اجتماعي سفارت آمريکا در ج.آذربايجان،"الدار صابر اوغلو" رييس واحد مطبوعاتي وزارت دفاع اين کشور و نيز ديدگاه کارشناسان مبني بر اينکه اين تاخير با تنش سياسي ايجاد شده در مناسبات باکو و واشنگتن در ارتباط است و يا تحت تاثير فشارهاي روسيه بر ج. آذربايجان انجام شده است، به بررسي اين موضوع از ديدگاه"زاهد اروج"عضو کميسيون امنيت و دفاع مجلس ملي آذربايجان و ساير کارشناسان پرداخت .
زاهد اروج گفت: «گمان نمي کنم که اين تاخير تحت تاثير روسيه صورت گرفته باشد. همکاري نظامي ج.آذربايجان و آمريکا به سطح مشخصي رسيده است ولي همکاري اين دو کشور در سطح مناسبات استراتژيک نيست. براي رسيدن مناسبات باکو و واشنگتن به سطح همکاري و همياري صرفا نظامي مورد نظر ما، لازم است که در وهله اول، آمريکا گامهاي عملي تري بردارد. چنين ضمانتي وجود ندارد. آمريکا مي خواهد که ج.آذربايجان به تنهايي اقداماتي عليه تاثيرهاي روسيه و ايران اتخاذ کند. با توجه به اين وضعيت، سياست حفظ توازن انتخاب شده توسط ج.آذربايجان قابل درک است .
کارشناسان نظامي معتقدند،درصورت ادامه سير حوادث به همين روال، ممکن است همکاري نظامي آمريکا و ج.آذربايجان کاملا متوقف شود. روندي که از سال 2010 تاکنون ادامه دارد، اساسي براي چنين پيش بيني بدبينانه است.
توافقنامه امضا شده ميان فرماندهي اروپايي نيروهاي مسلح آمريکا و نيروهاي مسلح ج.آذربايجان در اوايل سال 2010، تاکنون به تصويب پارلمان اين کشور نرسيده است.
در نتيجه امتناع طرف آذري، تمرينهاي نظامي مشابه ماه مي سال 2010 برگزار نشد.
مذاکرات پيرامون مسايل امنيتي که قرار بود در فوريه سالجاري برگزار شود، به تاخير افتاد .
به عقيده کارشناسان، تاخير در همکاري آمريکا و ج.آذربايجان،ناشي از سياستهاي روسيه است. حمله روسيه به گرجستان در آگوست 2008، اعلام صريح نارضايتي مسکو از برگزاري تمرينهاي نظامي در منطقه با حضور نظاميان «ناتو» و يا آمريکا، کنفرانس بين المللي باعنوان"قرارداد امنيت دست جمعي به عنوان تامين کننده امنيت در قفقاز جنوبي"در ايروان که در اواسط 2009 ازسوي روسيه برگزار شد.
در دکترين نظامي جديد روسيه که فوريه 2010 به تصويب رسيد، به صراحت اشاره شده است که گسترش ناتو، تهديدي براي امنيت روسيه است .
بر اساس اطلاعات، اگر مناسبات ج.آذربايجان و آمريکا به روال کنوني ادامه يابد، ممکن است در آينده شاهد وقوع رويدادهايي باشيم از جمله :
قطع کمکهاي کارشناسان نظامي آمريکا در ايجاد پايگاههاي آموزشي براي برنامه ريزي و برگزاري تمرينهاي چند مليتي در اراضي ج.آذربايجان.
ممکن است دو مربي نظامي فرماندهي اروپايي نيروهاي مسلح آمريکا که از مارس 2008 درباره روند مطابقت ميدان آزمايشات نظامي و مرکز پرورش سرجوخه در ج.آذربايجان بااستانداردهاي ناتو در اين کشور فعاليت دارند، از اين کشور اخراج شوند.
کمکهاي کارشناسان آمريکايي در راستاي تکميل نيروي دريايي و نيروي هوايي ج.آذربايجان متوقف شود.
مذاکرات ج.آذربايجان و آمريکا پيرامون مسايل امنيتي لغو شد .
 

کد خبر: 20110426141608639
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:30 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

کشته در خشونت هاي انتخاباتي نيجريه

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - در خشونت هاي انتخابات رياست جمهوري نيجريه 516 نفر کشته شدند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي ، "شاهو ساني" رئيس سازمان حقوق مدني نيجريه ديروز(دوشنبه) اعلام کرد، بر اساس آمار تهيه شده از سوي اين سازمان، تنها در دو روز پس از اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري نيجريه ، 516 نفر در خشونتهاي اين کشور کشته شدند.
اين درحاليست که سازمان صليب سرخ نيجريه و سازمان هاي بهداشت اين کشور آمار کشته ها را دست کم 130 نفر اعلام کرده بودند.
در انتخابات رياست جمهوري نيجريه که در اواسط آوريل برگزار شد، "گودلاك جاناتان" رئيس جمهوري كنوني اين کشور و نامزد بخش جنوب مسيحي نشين، بررقيب خود ژنرال"محمدو بوهاري"نامزد بخش شمالي مسلمان نشين پيروز شد.
اين درحاليست که مردم نيجريه امروز (سه شنبه) براي انتخاب فرمانداران 24 ايالت از 36 ايالت اين کشور براي يکدوره چهارساله ، به پاي صندوق هاي راي مي روند و نيروهاي امنيتي نيجريه از بيم تکرار حوادث انتخابات رياست جمهوري به حالت آماده باش در آمده اند.
 

کد خبر: 201104261


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:30 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

سوء قصد به سفير فلسطين در الجزاير

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سفير فلسطين در الجزاير هدف سوء قصد قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي "حسين عبدالخالق" سفير فلسطين در الجزاير ديروز (دوشنبه) در دفتر کار خود هدف حمله مهاجمان با سلاح سرد قرار گرفت و از ناحيه صورت زخمي شد.بر اساس اين گزارش سفير فلسطين در الجزاير براي مداوا به به بيمارستان منتقل شده است.
سفارت فلسطين درالجزاير در بيانيه اي ضمن محکوم کردن اين حادثه، از مسئولان اين کشور خواست براي بازداشت و مجازات عاملان حمله به سفير فلسطين در الجزيره تلاش کنند.

 

کد خبر: 20110426141


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:30 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

ارتش مصر دخالت خارجي‌ها در روند محاکمه مبارک را بي اساس خواند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر در بيانيه اي برخي خبرها مبني بر فشار عربستان و امارات عربي متحده بر اين شورا را با هدف واداشتن مسئولان مصري به توقف تحقيقات قضايي و محاکمه حسني مبارک بي اساس خواند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي، اين شورا در اين بيانيه که با عنوان بيانيه شماره 41 امروز (سه شنبه) در صفحه ويژه شوراي عالي نيروهاي مسلح درجامعه مجازي فيس بوک منتشر شد اعلام کرد، عربستان و امارات هيچ تلاشي براي جلوگيري از محاکمه حسني مبارک رييس جمهور مخلوع مصر نداشته اند.
در اين بيانيه آمده است: خبرهايي مبني بر فشار خارجي از طرف عربستان و امارات در اين زمينه بي اساس است و روابط مصر با عربستان و امارات روابطي تاريخي است که ناشي از اعتقاد مصر به عربيت و همچنين اعتقاد به نقش موثر امنيت کشورهاي عرب خليج فارس بر امنيت مصر است.
همچنين در اين بيانيه از رسانه ها و مطبوعات خواسته شده در انتشار اخبار دقت بيشتري داشته باشند تا به امنيت مصر و کشورهاي دوست آسيبي نرسد.
بيانيه شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر درحالي صادر شد که عصام شرف نخست وزير مصر سفر به چند کشور منطقه را ديروز (دوشنبه) با ديدار از رياض آغاز کرد .
 

کد خبر: 20110426144017092
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:30 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان

کشته شدن يک سرکرده القاعده درافغانستان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- ناتو دربيانيه اي از کشته شدن يک سرکرده ارشد القاعده و دومين فرد تحت تعقيب اين گروه درافغانستان،خبر داد.
به گزارش خبر گزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي، ناتوروز سه شنبه در بيانيه اي اعلام کرد،"ابو حفص النجدي" معروف به "عبدالغني"، 13 آوريل سال 2011 در يك حمله هوايي در منطقه دنگام Dangam درشرق استان كنرافغانستان،كشته شد.
بر اساس اين بيانيه ،دراين حمله تعدادي ديگر از اعضاي القاعده از جمله" وقاص"، از سرکردگان اين گروه،کشته شده اند.
"عبدالغني" مسئوليت سازماندهي حملات القاعده درکنروهمچنين برنامه ريزي براي آموزش،تامين نيرو، تجهيزات و سلاح براي اين گروه را در اين استان، برعهده داشت. وي از سال 2007 تحت تعقيب نيروهاي خارجي مستقر در افغانستان قرار گرفت.

 

کد خبر: 20110426154127


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها