به پايان ناكاميها اميدوارم؛
ويسي: مقابل سپاهان تيم كامل صبا را در اختيار دارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم صباي قم گفت: از هفته پانزدهم ليگ برتر كه در كادر فني صبا حضور دارم، اين نخستين باري است كه بازيكنان را به طور كامل برابر سپاهان در اختيار دارم، اتفاقي كه اميدوارم به پايان ناكاميهاي ما بيانجامد.
عبدالله ويسي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار داشت: خوشحالم از اينكه در اين ديدار بازيكن محروم يا مصدوم در تركيب تيم صبا وجود ندارد و براي نخستين بار در مدت حضور در صبا ميتوانم به دلخواه تركيب اصلي تيم را براي بازي حساس مقابل سپاهان انتخاب كنم.
وي ادامه داد: بازي روز دوشنبه با سپاهان اصفهان قطعاً از نظر فني كيفيت بالايي خواهد داشت زيرا هر دو تيم براي دستيابي به سه امتياز مسابقه بايد بازي تاكتيكي انجام دهند اما تصور من اين است كه بازي فيزيكي و درگيرانهاي نيز با حريف خواهيم داشت و بايد با آمادگي صد درصد به ميدان برويم.
سرمربي تيم صباي قم ادامه داد: تمام حواس ما در اين بازي بايد جمع باشد و بازي را نيز با رعايت نكات تاكتيكي و تكنيكي شروع كنيم زيرا سپاهان در اين ديدار به دنبال مسجل كردن قهرماني خود در ليگ برتر و فراموشي باخت به الغرافه انگيزه زيادي دارد و اين ما هستيم كه بايد باهوش بازي كنيم.
وي خاطرنشان كرد: بازي آخر سپاهان در ليگ قهرمانان برابر تيم الغرافه قطر را با دقت تماشا كردهام و به نظرم آنها در ديدار با الغرافه تلاش زيادي انجام دادند اما در كسب نتيجه ناكام بودند، ضمن اينكه روز دوشنبه با توجه به اينكه خسته اين بازي هستند، از نفراتي كه با خود به قطر نبوده بودند در مقابل صبا استفاده كنند.
ويسي در خصوص ديدار تداركاتي تيمش برابر تيم اميد صبا كه به باخت بزرگسالان منجر شد، اظهار داشت: قصد داشتيم در اين بازي از لحاظ هماهنگي تيمي، بازيكنان را به وضع بهتري برسانيم و هماهنگي تيم را بيشتر كنيم، ضمن اينكه اين بازي به كادر فني كمك كرد تا ارزيابي خوبي از وضعيت بازيكنان در آستانه ديدار حساس روز دوشنبه داشته باشيم.
وي خاطرنشان كرد: از اينكه اميدهاي صباي قم به اين خودباوري رسيدهاند كه مقابل تيم بزرگسالان بهترين بازي خود را ارائه كنند، بسيار خوشحالم زيرا همين بازيكنان هستند كه آينده تيم بزرگي مانند صبا را ميسازند و قطعاً ميتوان به اهداف باشگاه كه حركت در مسير بومي سازي نيز است، نزديك شد.
سرمربي تيم صباي قم عنوان داشت: از بازي اميدها به شگفت آمدم و نسبت به آينده آنها اميدواري بيشتري پيدا كردم زيرا خيلي زود بسياري از اين بازيكنان ميتوانند به تركيب اصلي تيم بزرگسالان صبا پيوسته و با حضور موفق خود، سبب ايجاد انگيزه در بين هواداران و مردم خوب قم شوند.
ديدار صباي قم و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته سي و يكم مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور از ساعت 17 روز دوشنبه پنجم ارديبهشت ماه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار ميشود.
انتهاي پيام/آ20/ح