0

اخبار اجتماعی

azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 620

پاسخ به:اخبار اجتماعی

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير كل اداره محيط زيست استان كرمانشاه در گفت‌‌وگو با فارس:
گرد و غبار در كرمانشاه عصر امروز كاهش مي‌‌يابد

خبرگزاري فارس: مدير كل اداره محيط زيست استان كرمانشاه گفت: احتمال دارد گرد و غبار در كرمانشاه تا عصر امروز كاهش ‌يابد.

مجيد ابدي در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس،‌ گفت: با توجه به شرايط بحراني ناشي از گرد و غبار موجود در استان، با تشكيل ستاد مديريت بحران تصميم به تعطيل گرفتيم.

وي افزود: با توجه به ايستگاه‌هاي سنجش آلودگي، پيش‌بيني‌ها نشان مي‌دهد احتمال دارد تا بعد از ظهر امروز وضعيت بهتري در استان ايجاد شود.

مدير كل اداره محيط زيست استان كرمانشاه تصريح كرد: شب گذشته بارندگي‌هايي در استان داشتيم اما از يك بامداد گرد و غبار هواي استان را تحت تأثير قرار داد.

وي بيان كرد: شهر‌‌هاي مرزي مانند اسلام آباد به دليل گرد و غبار وضعيت بدتري دارند.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:39 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

جواني به خاطر جاي پارك آدم كشت

خبرگزاري فارس: پسر جوان به خاطر جاي پارك خودرو، با مردي درگير شد و وي را به قتل رساند.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، شامگاه 24 مرداد سال 88، پسر جواني با كلانتري 114 غياثي تماس گرفت و مدعي شد دقايقي قبل در جريان درگيري، مردي را با چاقو مجروح كرده است.

وقتي مأموران به همراه پسر جوان به بيمارستان سوم شعبان مراجعه كردند، متوجه شدند كه ساعاتي قبل، مرد ميانسال به نام علي‌اكبر بر اثر شدت جراحت فوت كرده است.

با توجه به فوت علي‌اكبر، فرامرز به اتهام قتل عمد بازداشت شد و در اولين مرحله تحقيقات مدعي شد كه مقتول را به خاطر اينكه براي مادرش مزاحمت ايجاد كرده، به قتل رسانده است.

وي ادامه داد: بيرون از خانه بودم كه خواهرم با من تماس گرفت و گفت حال مادر خوب نيست. وقتي به خانه آمدم به مادرم گفتم بيرون از خانه برود تا من با اورژانس تماس بگيرم؛ اما وقتي بيرون آمدم متوجه شدم كه مقتول براي مادرم مزاحمت ايجاد كرده كه او را با چاقو زدم و پدرم كه در خيابان بود، او را به بيمارستان رساند.

بعد از اعترافات صريح فرامرز، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شد كه صبح امروز جلسه محاكمه به رياست قاضي حسن تردست برگزار شد.

در ابتداي جلسه، شفيعي، نماينده دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده بزه انتسابي به متهم را محرز دانست و خواستار مجازات وي شد. اولياي‌دم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كردند.

در ادامه، متهم در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهام قتل عمد را قبول دارد، گفت: اظهارات قبلي من دروغ بود و به خاطر ترس از پليس مجبور شدم بگويم او براي مادرم مزاحمت ايجاد كرده بود، در حالي كه حقيقت چيز ديگري بود.

وي ادامه داد: داخل پارك به همراه دوستم مشروب مصرف كرده بودم كه خواهرم با من تماس گرفت و از من خواست به خانه بروم تا مادرم را به بيمارستان برسانم. بعد از اينكه به خانه رفتم، ابتدا با مادرم دعوا كردم و از او خواستم مقابل خانه برود تا من اورژانس را خبر كنم. وقتي از خانه بيرون آمدم، با مقتول بر سر جاي پارك خودرو درگير شدم كه يك ضربه چاقو به او زدم.

متهم گفت: بعد از اينكه مقتول را زدم، پدرم كه متوجه درگيري شده بود، به سرعت خودش را رساند و با خودروي خود مقتول را به بيمارستان برد. چاقو را داخل جوي آب انداختم و با پليس تماس گرفتم.

بعد از متهم، مادر وي در جايگاه قرار گرفت و در توضيح حادثه گفت: فرامرز بعد از درگيري با من، از خانه خارج شده بود كه با صداي داد و فرياد او از خانه خارج شدم. متوجه شدم كه با مرد ميانسالي درگير شده و يك مشت از او خورده است. هرچه به مقتول التماس كردم از درگيري منصرف شود و هرچه به او گفتم پسرم شرايط روحي مناسبي ندارد، قبول نكرد و گفت نمي‌خواهم از يك بچه كتك بخورم.

وكيل متهم هم در جايگاه قرار گرفت و گفت: لايحه دفاعيه خود را بر مبناي ادعاي موكل مبني بر ايجاد مزاحمت مقتول براي مادرش تنظيم كرده بودم كه با توجه به تغيير ادعاهايش در جلسه امروز، لايحه را پس مي‌گيرم و درخواست دارم كه موكل براي انجام تحقيقات پزشكي بيشتر در خصوص مشكلات رواني به كميسيون پزشكي معرفي شود. موكل من به خاطر مشكلات و اختلالات رواني، از انجام خدمت سربازي نيز معاف شده است.

در پايان جلسه دادگاه، قاضي تردست خطاب به حاضران گفت: بسياري از افراد جامعه دچار مشكلات روحي و رواني هستند. متهم اين پرونده هم با توجه به نظريه پزشكي قانوني دچار اختلالات رواني بوده است اما اين اختلالات در حد جنون و رافع مسئوليت‌هاي وي نبوده است.

وي ادامه داد: خانواده متهم هم نبايد اجازه مي‌دادند كه با توجه به مشكلات روحي و رواني، به مصرف مشروبات الكلي روي آورد. خانواده فرامرز در زمينه كنترل وي كوتاهي كردند و بايد با توجه به زمينه‌هاي رواني متهم، مراقبت بيشتري از او مي‌كردند.

رئيس شعبه 74 دادگاه كيفري خاطرنشان كرد: زمينه‌هاي خانوادگي و اجتماعي در اين فرد نامناسب بوده و مصرف مشروبات الكلي در پارك و انظار عمومي نشان‌دهنده اين موضوع است. خانواده متهم در بروز اين اتفاق قطعاً بي‌تقصير نيستند.

قاضي تردست در پايان جلسه محاكمه و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محكوم كرد.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:44 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

مديركل مطبوعات داخلي وزارت ارشاد در گفت‌وگو با فارس:
تمام خبرنگاران تحت پوشش «بيمه تكميلي» قرار مي‌گيرند

خبرگزاري فارس: مديركل مطبوعات و خبرگزاري‌هاي داخلي وزارت ارشاد اعلام كرد: همه خبرنگاران كشور تحت پوشش «بيمه تكميلي» خدمات درماني قرار مي‌گيرند.

سيد احسان قاضي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با اعلام اين خبر اظهار داشت: امسال با همكاري و پيگيري‌هاي صورت گرفته از سوي «صندوق حمايت از نويسندگان، روزنامه‌نگارن و هنرمندان» اين امكان فراهم شده تا تمام خبرنگاران سراسر كشور بتوانند تحت پوشش "بيمه‌ تكميلي " قرار گيرند.

وي سقف بيمه‌ تكميلي خبرنگاران را 15 ميليون تومان اعلام و خاطرنشان كرد: خبرنگاران تا پايان فروردين فرصت دارند تا مدارك خود شامل كپي شناسنامه، كپي كارت ملي، 2 قطعه عكس، اصل و كپي فيش بانكي حق بيمه واريزي را در تهران به اداره‌كل مطبوعات داخلي و در شهرستان‌ها به ادارات كل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ارسال كنند.

مديركل مطبوعات و خبرگزاري‌هاي داخلي معاونت مطبوعاتي مبلغ حق بيمه تكميلي خبرنگاران را 43 هزار تومان اعلام و تصريح كرد: اين مبالغ بايد به حساب صندوق حمايت از روزنامه‌نگاران و هنرمندان واريز شود.

قاضي‌زاده متذكر شد: در اين طرح تمام خبرنگاران چه خبرنگاران رسمي، قراردادي و حق‌التحرير مي‌توانند از اين پوشش بيمه تكميلي استفاده كنند.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:44 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

90/01/24 - 15:01
شماره:9001240649
نجات قاتل از چوبه‌دار با اعلام رضايت دختر 14 ساله مقتول

خبرگزاري فارس: مردي كه فردي را به خاطر مسائل اخلاقي به قتل رسانده بود، با اعلام رضايت دختر 14 ساله مقتول از چوبه دار نجات يافت.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، شامگاه 27 مرداد 85، مرد ميانسالي با مركز فوريت‌هاي پليسي شهرستان ورامين تماس گرفت و از قتل دايي خود خبر داد.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند مرد ميانسالي به نام حسن بر اثر اصابت چاقو به گردنش به قتل رسيده است و اظهارات همسايه‌ها مشخص كرد كه مرد جواني ساعتي قبل از كشف جسد از خانه مقتول فرار كرده است.

تحقيقات پليس مشخص كرد فردي كه از خانه مقتول فرار كرده، برادر وي به نام بهنام بوده است كه شناسايي و دستگير شد و به ارتكاب قتل اعتراف كرد. بهنام، مدعي بود برادرش به فساد اخلاقي دچار شده بود و براي حفظ آبروي خانوادگي او را به قتل رسانده است.

با توجه به اعترافات صريح متهم، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري ارسال شد كه جلسه محاكمه در تاريخ 6 تير سال گذشته در شعبه 74 دادگاه كيفري و به رياست فاضي تردست برگزار شد.

پدر و مادر مقتول كه ابتدا از پسر خود به اتهام قتل پسر ديگرشان شكايت كرده بودند، رضايت خود را قبل از شروع جلسه اعلام كرده بودند. تنها فرزند مقتول كه دختري 14 ساله بود نيز قبلاً درخواست قصاص كرده بود اما در جلسه امروز خواستار دريافت ديه شد.

متهم در جايگاه قرار گرفت و ضمن پذيرفتن اتهام قتل گفت: او از جواني دچار فساد اخلاقي بود و اين موضوع مرا آزار مي‌داد. شب حادثه به خانه او رفتم تا او را از ادامه اين كارها منع كنم اما با هم درگير شديم و در نهايت او را كشتم.

متهم در پاسخ به سؤال قاضي كه آيا توانايي پرداخت ديه را داري يا خير گفت: من توانايي پرداخت ديه را ندارم.

قاضي با توجه به اظهارات متهم، محكوم كردن وي به پرداخت ديه را منتفي اعلام كرد و از دختر مقتول خواست خواسته خود را تغيير دهد كه او هم خواسته خود را قصاص متهم عنوان كرد. او همچنين تعهد داد سهم والدين مقتول را در قبال قصاص پرداخت كند.

همسر مقتول كه از مدت‌ها قبل از قتل،‌ به همراه دخترش،‌ شوهرش را ترك كرده بود در جايگاه قرار گرفت و ادعاي متهم درباره فساد اخلاقي شوهرش را تأييد كرد.

متهم بار ديگر براي بيان آخرين دفاع در جايگاه قرار گرفت و گفت: سعي مي‌كنم با كمك پدرم ديه برادرم را به دخترش پرداخت كنم.

اين اظهارات متهم واكنش پدرش را در پي داشت و او خطاب به قاضي گفت: من هيچ كمكي به اين پسر براي پرداخت ديه نمي‌كنم.

قاضي تردست ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محكوم كرد.

مدتي بعد از صدور حكم قصاص، اولياي‌دم از خواسته خود مبني بر قصاص قاتل منصرف شدند؛ صبح امروز جلسه محاكمه براي رسيدگي به اين پرونده از جنبه عمومي جرم برگزار شد.

متهم در جايگاه قرار گرفت و با اظهار ندامت از كاري كه كرده گفت: به شدت از كاري كه كردم پشيمان هستم و در مدت 5 سالي كه در زندان بودم به اين اشتباه پي بردم.

در پايان جلسه نيز، قاضي تردست بعد از مشورت با مستشاران دادگاه متهم را به تحمل 10 سال حبس با احتساب ايام گذرانده حبس محكوم كرد كه 5 سال آن تعليقي خواهد بود.

طبق حكم صادره، متهم بعد از آزادي از زندان، چنانچه مرتكب جرمي شود، جداي از مجازات جرمي كه مرتكب شده است، بايد مدت 5 سال حبس تعليقي را هم تحمل كند.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:48 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

معاون استاندار تهران:
ايران از باثبات‌ترين كشورهاي دنيا است

خبرگزاري فارس: معاون سياسي استاندار تهران گفت كه جمهوري اسلامي ايران يكي از باثبات‌ترين كشورها در دنيا است.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، صفرعلي برات‌لو در مراسمي كه به مناسبت روز پرستار در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد در سخناني اظهار داشت: سال 90 سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده و اميدواريم در اين سال بتوانيم كاري كنيم تا مردم رضايت بيشتري داشته باشند.

وي در ادامه افزود: قانون هدفمند‌سازي يارانه‌ها در سال گذشته در راستاي رضايت‌مندي مردم اجرا شد و اكنون جمهوري اسلامي ايران يكي از باثبات‌ترين كشورها در دنيا است.

برات‌لو در پاسخ به شبهاتي كه از سوي مردم مبني بر حمايت جمهوري اسلامي ايران در انقلاب‌هايي كه در منطقه صورت گرفته است، گفت: چرا از آمريكا براي حضورش در عراق و افغانستان و منطقه سؤالي نمي‌شود؟ حضور آمريكا براي محدود، منزوي و منفعل كردن ايران در منطقه است.

وي خاطرنشان كرد: در جنگ 33 روزه خانم رايس در لبنان مصاحبه‌اي بر اين مبنا كرد كه آن‌روزي ما بر حزب‌الله لبنان پيروز شويم روز حمله به جمهوري اسلامي ايران است و به همين دليل است كه از لبنان حمايت مي‌شود.

معاون سياسي استانداري تهران در ادامه افزود: شعار رژيم صهيونيستي از نيل تا فرات است حال اگر ما در مرز لبنان و فلسطين، اسرائيل را محدود كنيم بهتر است يا در فرات كه نزديك به مرز ايران است.

وي با اشاره به اينكه آمريكايي‌ها 3 تريليون دلار در عراق هزينه كردند گفت: امروز افكار عمومي عراق دنبال ايران است و با برگزاري انتخاباتي كه در عراق برگزار شد آمريكا رسما اعلام كرد كه مخالف دولت فعلي عراق است.

برات‌لو بيان داشت: قذافي بدون دموكراسي و برگزاري انتخابات 42 سال در ليبي حكومت كرد حال مردم اين كشور اين حكومت را نمي‌خواهند و مخالفت آنها نبايد موجب كشته‌شدن اين مردم و حمايت غربي‌ها از اين كشتار شود.
انتهاي پيام/س

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:49 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

وزارت بهداشت:
تنبيه بدني كودك موجب افزايش مشكلات رفتاري و پرخاشگري مي‌شود

خبرگزاري فارس: يك كارشناس سلامت روان گفت: تنبيه بدني موجب افزايش مشكلات رفتاري و پرخاشگري در كودكان شده و آثار كوتاه مدت و بلندمدت مخربي بر روح و جسم كودكان دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، نيك اختر، كارشناس گروه سلامت رواني- اجتماعي مركز بهداشت مشهد گفت: بر اساس تحقيقات انجام شده در كودكاني كه تنبيه بدني مي‎شوند مشكلات رفتاري همچون گوشه‌گيري و پرخاشگري به طور معناداري بالاتر از كودكاني است كه تنبيه بدني نمي‌شوند.

وي نياز به احساس ارزشمندي را يكي از نيازهاي اساسي بشر دانست و گفت: براي اينكه دانش‌آموز به اين احساس دست پيدا كند، بايد تصوير روشني از توانايي‌ها و نقاط ضعف و قوت خود داشته باشد.

وي در خصوص رفتارهاي مخرب معلمان و والدين ابراز داشت: طعنه زدن، منصف نبودن و عدم رعايت عدالت، تحقير، دروغ گويي، اجازه توضيح به دانش‌آموزان ندادن و استفاده از تنبيه‌هاي خشن از جمله رفتارهايي است كه مي‌تواند بر دانش‌آموزان تاثير منفي بگذارد.

كارشناس گروه سلامت رواني اجتماعي با تاكيد بر لزوم استفاده بيشتر از تشويق و كم كردن تنبيه در مورد دانش‎آموزان اظهار داشت: معلمان و والدين بايد سعي كنند هميشه در جست و جوي بهترين توانايي‌ها و خصوصيات هر دانش‌آموز باشند و با ديد مثبتي به او بنگرند.

نيك اختر افزود: بهتر است معلمان در هفته، زماني را به دانش‌آموزان اختصاص دهند تا در مورد احساسات خود صحبت كنند.

وي گفت: ارائه برنامه‌هايي در كلاس كه همه بتوانند در آن شركت كنند يكي از راه‌هايي است كه به افزايش اعتماد به نفس كودكان كمك مي‌كند.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:49 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

رئيس پليس مواد مخدر:
معتادان و توزيع‌كنندگان خرد مواد در اردوگاه‌هاي ويژه نگهداري مي‌شوند

خبرگزاري فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر كشور گفت: از اين پس معتادان و توزيع كنندگان خرد مواد در اردوگاه‌هاي ويژه نگهداري مي‌شوند و توزيع كنندگان عمده راهي زندان مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، سردار حسين‌آبادي،در برنامه تلويزيوني تهران 20 از ساخت سه اردوگاه ترك اعتياد در تهران با همكاري شهرداري خبر داد و گفت: از اين پس معتادان و توزيع كنندگان خرد مواد مخدر نه در زندان بلكه در ارودگاه‌هاي ويژه نگهداري خواهند شد و قاچاقچيان و توزيع كنندگان عمده روانه زندان‌ها مي‌شوند.

وي با اشاره به اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر كه 14 بهمن 1389 ابلاغ شده است، گفت: با اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و تلاش محاكم قضايي، روند مبارزه با قاچاقچيان ابعاد بسيار گسترده‌تري به خود مي‌گيرد.

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر كاهش 30 درصدي كشفيات مواد مخدر را در سال گذشته نتيجه تلاش نيروهاي مرزباني، انسداد راه‌هاي ورودي و كاهش توليد مواد مخدر در كشور همسايه دانست و افزود: دولت‌هاي افغانستان و پاكستان بر مرزهاي خود تسلط ندارند و پليس ايران بار اين مرزباني را بر دوش مي‌كشد.

وي گفت: با برگزاري اجلاس‌هاي سه جانبه و آموزش پليس افغانستان ميزان همكاري‌ با كشورهاي همسايه براي مبارزه با سوداگران در حال افزايش است.

سردار حسين‌آبادي با اظهار تاسف از تغيير الگوي مصرف مواد مخدر از كم‌خطر به پرخطر از خانواده‌ها خواست مراقبت بيشتري از فرزندان داشته باشند، زيرا اعتياد به مواد صنعتي در كوتاه مدت قابل تشخيص نيست.

به گفته رئيس پليس مواد مخدر كشور در سال گذشته با انجام 1178 عمليات ضربتي 1901 باند قاچاق منهدم و بيش از 390 تن انواع مواد مخدر در سراسر كشور كشف شده است.
انتهاي پيام/ش

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:50 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

مدير كل دفتر آلودگي هواي سازمان محيط زيست در گفت‌وگو با فارس:
شدت گرد و غبار فروردين امسال 3 برابر شده است

خبرگزاري فارس: مدير كل دفتر آلودگي هواي سازمان محيط زيست گفت: شدت گرد و غبار در فرودين امسال نسبت به فروردين سال گذشته 3 برابر شده است.

امير جمالي در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، درباره تشكيل كميته ملي گرد و غبار گفت: نخستين جلسه دبيرخانه كار گروه ملي گرد و غبار در سال 90 برگزار شد.

وي افزود: در اين جلسه فعاليت‌هاي انجام شده و اقداماتي كه بايد در سال 90 صورت گيرد بررسي شد.

مدير كل دفتر آلودگي هواي سازمان محيط زيست با ابراز تأسف از بروز گرد و غبار در 12 استان كشور، گفت: بر اساس گزارش‌هاي موجود در فروردين امسال 3 نوبت شاهد پديده گرد و غبار بوده‌ايم كه روزهاي 3،4،14،15،23،24 فروردين را شامل مي‌شد.

به گفته جمالي تعداد استان‌هاي درگير با گرد و غبار و سطح آن نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.

وي در ادامه ضمن ابراز نگراني از وضعيت گرد و غبار در كشور، اظهار داشت: سطح وقوع و تعداد استان‌هاي درگير همچنين شدت گرد و غبار نسبت به همين مدت مشابه در سال 89 بيشتر است.

جمالي همچنين تصريح كرد: كاهش بارش باران و سال زراعي خشكي كه پشت سر گذاشته‌ايم باعث تشديد موضوع شده است.

وي بيان كرد: در اين جلسه مقرر شد دستگاه‌هاي مختلف وظايف خود را انجام دهند از جمله وزارت بهداشت دستورالعمل‌هاي پيشگيري و مراقبتي را براي استان‌هاي مختلف اعلام كند.

مدير كل دفتر آلودگي هواي سازمان محيط زيست افزود: سازمان جنگل‌ها از طرف وزارت جهاد كشاورزي براي تسريع در عمليات بيابان‌زدايي بايد اقدام كند همچنين سازمان‌هاي هواشناسي و محيط زيست نيز براي پايش وضعيت گرد و غبار به فعاليت خود ادامه دهند.

وي در ادامه با انتقاد از روند كند بيابان زدايي در كشور، گفت: در حال حاضر بيابان زدايي در استان‌هاي خوزستان، ايلام و كرمانشاه به كندي پيش مي‌رود.

جمالي گفت: در برنامه چهارم فقط20 درصد اعتبارات براي بيابان‌زدايي و مبارزه با گرد و غبار اختصاص داده شده است.

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:50 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

با صدور بيانيه اي؛
100 نخبه پزشكي كشور حمله رژيم آل خليفه به مراكز درماني بحرين را محكوم كردند

خبرگزاري فارس: 100 نفر از نخبگان بسيج جامعه پزشکي كشور با صدور بيانيه‌اي ضمن حمايت از جامعه پزشکي بحرين، حمله رژيم آل خليفه به مراکز درماني و اخراج کادر پزشکي آن كشور را محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين بيانيه آمده است: در حالي که مردم بي دفاع بحرين در اوج غربت جهاني مظلومانه آماج حملات وحشيانه حکام مستبد خود با همکاري، رژيم‌هاي مرتجع منطقه هستند، در حوزه مراکز درماني اين کشور فجايعي در حال رخ دادن است که روي تمامي جنايتکاران دنيا را سفيد کرده است.

در حالي که براساس کنوانسيون‌هاي بين‌المللي از جمله کنوانسيون ژنو که کشور بحرين هم آن را امضا کرده است، تعرض به مجروحين، پزشکان و پرسنل درماني و حمله به بيمارستان‌ها و آمبولانس‌ها در شرايط جنگي و ممانعت از درمان مجروحان حتي اگر اين مجروحان از کشور متخاصم باشند، ممنوع است.

اين بيانيه مي‌افزايد: رژيم آل خليفه بحرين بر خلاف تمامي موازين اسلامي، انساني و بين‌المللي، ضمن حمله به مراکز درماني و محاصره نظامي بيمارستان‌ها از جمله بيمارستان سليمانه، اقدام به ضرب و شتم پزشکان، پرستاران و ساير اعضاي کادر درماني كرده است و مجروحين را در حالي که تحت مداوا بوده‌اند دستگير و با ايجاد فضايي کاملاً نظامي در مراکز درماني، امکان مداواي مجروحان مظلوم را سلب كرده و در تازه‌ترين اقدام شنيع خود 30 نفر از پزشکان و 150 نفر از پرستاران مراکز درماني را اخراج كرده است.

در ادامه اين بيانيه آمده است: ما با محکوم كردن اين اقدامات سبعانه و ضد بشري، از صليب سرخ جهاني مي‌خواهيم، هرچه سريعتر به وضعيت نابسامان بيمارستان‌ها و کادر درماني کشور بحرين رسيدگي كند.

ما ضمن حمايت همه جانبه از پزشکان و پرسنل درماني شجاع و فداکار بحريني که خبرنگار اخراج شده يکي از شبکه‌هاي خبري، واکنش آنان در قبال تهاجم نيروهاي امنيتي بحرين را شجاعانه توصيف کرده است، آمادگي خويش را براي ارائه هرگونه خدمات درماني به مردم مجروح و مظلوم بحرين اعلام مي‌داريم.

اين بيانيه به امضاء جمع کثيري از نخبگان و بسيجيان جامعه پزشکي کشور رسيده است: دکتر علي اکبر ولايتي، دکتر کامران باقري لنکراني، دکتر سيد عليرضا مرندي، دکتر مسعود پزشکيان، دکتر سيد حسن امامي رضوي، دکتر عليرضا زاکاني، خانم دکتر زهره الهيان، دکتر سيد مسعود خاتمي، دکتر جعفر اصلاني، دکتر محمد باقر لاريجاني، دکتر سيد شهاب الدين صدر، دکتر حسينعلي شهرياري، دکتر محمدرضا رضايي کوچي، دکتر اميدوار رضايي مير قائد، دکتر مصطفي قانعي، دکتر سيد اميرحسين قاضي زاده، دکتر شاهين محمد صادقي، دکتر حسن ابوالقاسمي، دکتر عليرضا زالي، دکتر بهروز براتي، دکتر محمد کريم شهرزاد، دکتر شاهرخ رامين، دکتر علي کائيدي، دکتر عبد الجبار کرمي، دکتر سيامک مره صدق، دکتر احمد ناطق نوري، دکتر محمد جواد نظري مهر، دکتر انوشيروان محسني، دکتر محمد ضابطي طرقي، دکتر علي اصغر حسني، دکتر عبد الحسين ناصري، دکتر احد خيري، دکتر شکور اکبرنژاد، دکتر فخرالدين حيدري، دکتر شبيب جويجري، دکتر عوض حيدر پور، دکتر محمد مهدي شهرياري، دکتر اکبر رنجبرزادي، دکتر حسن تأميني، دکتر عبد العزيز جمشيد زهي، دکتر ابوالحسن فقيه، دکتر رحمت‌اله حافظي، دکتر حسين حسني بافراني، دکتر بشير خالقي، دکتر بهرام عين الهي، دکتر محمدرضا رزاقي، دکتر مسعود شجاعي، دکتر خسرو جديدي، دکتر احمد اسفندياري، دکتر حسن عراقي زاده، دکتر محمد رئيس زاده، دکتر مهرابي توانا، دکتر رجايي، نصراله فتحيان، دکتر عبدالرضا پازوکي، دکتر عباس حاج آخوندي، دکتر عباس مسجدي، دکتر محمد ودوود حيدري - دکتر آبتين مهدي پور، دکتر سيد حسين اعتماد زاده، دکتر احمد جوانمرد، دکتر علي رمضانخاني، خانم اعظم گيوري، خانم صديقه خنجري، دکتر سيد سعيد سيد مرتاض، دکتر ضرغام صادقي، دکتر جليل عرب خردمند، دکتر محسن عمادالدين، دکتر شهرام پور جهاني، دکتر سعيد قاضي پور، دکتر محمد باقر هداوند، دکتر حسن کراني، دکتر صياد يوسفي، غضنفر ميرزابيگي، دکتر فرهاد جعفري، دکتر حضرتي، دکتر قدياني، دکتر مومني، خانم دکتر طاهره لباف، دکتر بهزاد تدين، دکتر مهدي وريجي، دکتر سيد جليل عرب خردمند، دکتر بهزاد عين اللهي، دکتر سيد مويد علويان، دکتر شعبان مهرورز، دکتر اخوان مقدم ، دکتر اخوان، دکتر محبي، دکتر علي شيري، دکتر حسن توکلي، دکتر حسين عاشق، دکتر حميدرضا خانکه، دکتر سيد علي حسيني، دکتر حسن شاکري، دکتر محسن پازوکي، دکتر زرافشان، دکتر اختر، دکتر نصر اصفهاني، دکتر کرباسچي، دکتر محمد عباسي، دکتر ياسين رامين، دکتر محمود مظفر، دکتر محمد عزيزي، دکتر شکرالله محمدي، دکتر سيد محسن نظام الدين، دکتر سيد نظام الدين طباطبايي، دکتر حسين عابدي، دکتر پريدار و 7000 نفر از اعضاي بسيج جامعه پزشکي کشور.
انتهاي پيام/

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:51 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

جوان سارق پيرزني را به خاطر سرقت طلاهايش كشت

خبرگزاري فارس: مرد جوان به خاطر سرقت طلاهاي يك پيرزن وي را با ضربات متعدد چاقو به قتل رساند.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس،‌ عصر 7 اسفند سال گذشته مأموران كلانتري 190 مجيديه از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 در جريان كشف جسد يك زن در يك مجتمع آپارتماني در مجيديه شمالي قرار گرفتند.

با حضور مأموران كلانتري در محل، دختر جواني به آنها مراجعه كرد و عنوان داشت: پس از بازگشت به منزل، ناگهان با جسد مادرم روبرو شدم كه بلافاصله با 110 تماس گرفته و موضوع را به پليس اطلاع دادم.

اين دختر جوان در ادامه اظهارات خود به مأموران گفت: من در يك شركت خصوصي مشغول به كار هستم و براي همين هر روز ساعت 8 صبح از خانه خارج و در حدود ساعت 17 الي 18 به خانه باز مي‌گردم؛ امروز نيز همانند روزهاي گذشته به قصد رفتن به محل كار از خانه خارج شده و در حدود ساعت 17به خانه بازگشتم.

وي ادامه داد: ابتدا زنگ واحد خودمان را زده اما پس از گذشت چند دقيقه كه مادرم در مجتمع را براي من باز نكرد، به ناچار از يكي از همسايگان خواستم تا در را برايم باز كند؛ بدون آنكه در آن لحظه تصور چنين اتفاقي در ذهنم وجود داشته باشد در مقابل در واحد مسكوني خودمان قرار گرفته و متوجه باز بودن در خانه شدم.

ابتدا تصور كردم كه مادرم به در منزل يكي از همسايه‌ها مراجعه كرده و براي همين در خانه باز است؛ در همين زمان متوجه به هم ريختگي اسباب و اثاثيه داخل خانه شده و وقتي به داخل يكي از اتاق‌ها رفتم، جنازه مادرم را در حالي‌كه خون زيادي از بدن او رفته بود بر روي زمين پيدا كردم زمانيكه به بالاي سر او رسيدم متوجه شدم كه او نفس نمي‌كشد و مرده است.

مأموران كلانتري با انجام بررسي‌هاي اوليه و مشاهده جراحات متعدد بر روي بدن مقتوله و با توجه به شواهد موجود بلافاصله موضوع قتل را به قاضي كشيك ويژه قتل دادسراي امور جنايي و پليس آگاهي تهران بزرگ اعلام كردند.

با حضور بازپرس شاهنگيان و تيم بررسي صحنه جرم اداره دهم و عوامل تشخيص هويت پليس آگاهي در محل و بررسي شواهد و قرائن موجود در محل كشف جسد، پرونده مقدماتي با موضوع قتل تشكيل و پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

با انتقال جسد مقتوله به پزشكي قانوني و اعلام نظريه مشخص شد كه مقتوله بر اثر اصابت ضربات متعدد جسم برنده به ناحيه شكم، سينه و گردن به قتل رسيده است.

با آغاز تحقيقات كارآگاهان، دختر مقتوله با مراجعه به كارآگاهان، به آنها گفت: از خانه ما دزدي شده است؛ وي در تكميل اظهارات خود مدعي شد در بررسي اسباب و اثاثيه داخل خانه متوجه شدم كه سه انگشتر طلاي مادرم، به همراه يك دستگاه لپ‌تاپ من به سرقت رفته است.

با توجه به اظهارات دختر مقتوله بررسي فرضيه ارتكاب قتل با انگيزه سرقت در دستور كار كارآگاهان قرار گرفت اما در تحقيقات تخصصي و اعلام نظريه كارشناسي تيم بررسي صحنه جرم مشخص شد كه قاتل يا قاتلان بدون هيچگونه تخريب وارد خانه شده‌اند و به احتمال بسيار زياد از آشنايان مقتوله است.

كارآگاهان اداره دهم در ادامه تحقيقات خود از اهالي مجتمع آپارتماني محل كشف جسد اطلاع پيدا كردند كه جواني حدوداً 30 ساله، در طول هفته چند بار براي انجام امورات شخصي مقتوله به آن خانه مراجعه و اقدام به تميز كردن خانه مي‌كند.

با توجه به اطلاعات بدست آمده در خصوص تردد جوان خدمتكار به منزل، دختر مقتوله به كارآگاهان گفت: از حدود يك هفته پيش و براي انجام امور خانه از قبيل خريد و نظافت، يك جوان به هويت اسماعيل را به عنوان خدمتكار منزل مادرم استخدام كرده بوديم و پس از پايان كار هر روز نيز، مادرم با او تصفيه مي‌كرد و دستمزد هر روز را نيز در پايان همان روز به او پرداخت مي‌شد.

دختر جوان در ادامه اظهارات خود به كارآگاهان گفت: جوان خدمتكار از طريق يكي از بستگانمان كه در كار ساختمان سازي است به ما معرفي شده است و ما شناخت چنداني نسبت به اين شخص نداشتيم اما با توجه به صحبت‌هاي معرف وي ما نيز به او اعتماد كرديم و او نيز در طول اين مدت 2 يا 3 بار به منزل ما آمده است.

كارآگاهان اداره دهم در ادامه تحقيقات خود با شناسايي معرف جوان خدمتكار به هويت عليرضا 55 ساله به تحقيقات از او پرداختند؛ او در اظهارات خود به كارآگاهان گفت: چندين سال است كه به عنوان پيمانكار ساختماني مشغول به كار هستم و به واسطه شغلم با اسماعيل آشنا شدم.

وي ادامه داد: پس از گذشت مدتي از مشغول به كار شدن اسماعيل به عنوان كارگر ساختمان، از آنجائي كه وي از شهرستان به تهران آمده و مكاني براي استراحت نداشت وي را به عنوان سرايدار و نگهبان ساختمان‌هاي در حال ساخت، استخدام كردم و پس از گذشت مدتي نيز به او اطمينان پيدا كردم.

در ادامه تحقيقات، كارآگاهان اداره دهم در ادامه اقدامات خود و با تهيه چهره فرضي اسماعيل و تحقيقات از اهالي مجتمع مسكوني اطمينان پيدا كردند كه اسماعيل در ساعت 10:45 روز حادثه به منزل مقتوله مراجعه كرده است.

با توجه به اطلاعات بدست آمده از حضور اسماعيل در محل جنايت، بلافاصله محل زندگي وي در يك واحد مسكوني در حال ساخت كه اسماعيل به عنوان سرايدار در آن مشغول به كار بود مورد شناسايي قرار گرفت اما با حضور كارآگاهان اداره دهم در محل و انجام تحقيقات مشخص شد كه اسماعيل از زمان وقوع قتل ناپديد شده است.

با توجه به ناپديد شدن ناگهاني اسماعيل، كارآگاهان شناسايي و دستگيري وي را در دستور كار خود قرار دادند؛ در ادامه تحقيقات تخصصي، اطلاعاتي در اختيار كارآگاهان اداره دهم قرار گرفت كه نشان مي‌داد مرد جواني حدوداً 30 ساله با مشخصات ظاهري اسماعيل در يكي از شركت‌هاي ساختمان سازي، به عنوان سرايدار، مشغول به كار شده است؛ بلافاصله با شناسايي اين محل در منطقه اختياريه، كارآگاهان اداره دهم به اين محل مراجعه و موفق به شناسايي و دستگيري اسماعيل در تاريخ 23 فروردين شدند.

در بازرسي از محل زندگي اسماعيل در ساختمان نيمه‌كاره، تعداد سه عدد انگشتر طلاي زنانه كشف شد كه اسماعيل در اظهارات اوليه خود مدعي شد كه طلاها را خواهرش به او داده تا پس از به فروش رساندن آنها، پول طلاها را براي او در شهرستان بفرستد.

با انتقال متهم به اداره دهم و آغاز تحقيقات وي همچنن مدعي بي‌گناهي خود بود تا اينكه با حضور دختر مقتوله در پليس آگاهي، وي با شناسايي اسماعيل به عنوان خدمتكار منزل مادرش انگشترهاي كشف شده توسط كارآگاهان را نيز مورد شناسايي قرار داد و به كارآگاهان گفت: اطمينان دارم كه اين انگشترهاي طلا متعلق به مادرم است و براي آنكه ادعاي خود را ثابت كنم مي توانم چندين عكس از مادرم را كه اين انگشترها را به دست دارد به شما نشان دهم.

با توجه به شناسايي انگشترهاي بدست آمده، اسماعيل لب به اعتراف گشود و در ساعت 18 همان روز به ارتكاب قتل اعتراف كرد.

وي در اعترافات خود به كارآگاهان گفت: نزديك به يك هفته بود كه به عنوان خدمتكار در منزل مقتوله مشغول به كار شده بودم؛ قرار بود تا در طول هفته دو يا سه بار به خانه مقتوله مراجعه كرده تا در صورت نياز اقدام به انجام امور خانه وي از قبيل نظافت و يا خريد كنم و هر روز نيز در پايان كار دستمزد همان روز را دريافت مي‌كردم.

متهم درباره ارتكاب جنايت نيز به كارآگاهان گفت: در روز حادثه براي خانه تكاني پايان سال به خانه مقتوله آمده بودم و مشغول نظافت اسباب و اثاثيه داخل خانه شدم كه ناگهان چشمم به صندوقچه‌اي افتاد كه پس از باز كردن در آن مقدار زيادي طلا در آن مشاهده كردم؛ در يك لحظه برق طلاها مرا كور كرد و به تصور اينكه با كم شدن چند انگشتر طلا، پيرزن متوجه موضوع نخواهد شد سه انگشتر را از داخل صندوقچه برداشتم؛ در همان لحظه‌اي كه در حال مخفي كردن سه انگشتر بودم پيرزن وارد اتاق شد و انگشترها را در دستانم مشاهده كرد و متوجه قصد و نيت من براي سرقت طلاها شد و به همين علت تصميم گرفت تا موضوع را به عليرضا و پليس اطلاع دهد.

وي ادامه داد: در همين لحظه چشمم به چاقويي كه بر روي ميز اتاق خواب بود افتاد و آنرا برداشته و چندين ضربه به سينه و شكم او وارد كردم و براي آنكه مانع كمك خواستن مقتوله شوم، چندين ضربه نيز به گردن او زدم؛ پس از آن نيز به سرعت از خانه مقتوله خارج شده و از محل متواري شدم.

سرهنگ كارآگاه آريا حاجي‌زاده، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به اعترافات متهم درباره سرقت يك دستگاه لپ‌تاپ و فروش آن به يكي از دوستان خود، اين فرد نيز در بامداد 24 فروردين مورد شناسايي قرار گرفت و لپ‌تاپ مسروقه تحويل كارآگاهان اداره دهم شد.

وي افزود: با دستگيري متهم و اعترافات صريح وي به ارتكاب جنايت، متهم به دستور شاهنگيان، بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران، با صدور دستور بازداشت موقت و جهت تكميل تحقيقات در اختيار اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفته است.
انتهاي پيام/گ

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:51 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

اشتهاردي : منتظر ابلاغ حكم بركناري‎ام هستم

خبرگزاري فارس: كاوه اشتهاردي تأكيد كرد كه به‎محض دريافت مصوبه هيأت امناي مؤسسه فرهنگي مطبوعاتي ايران مبني بر معرفي علي اكبر جوانفكر به‎عنوان سرپرست اين مؤسسه، كار را به وي تحويل خواهد داد.

وي كه تا پيش از اين مديرعامل مؤسسه ايران بود ، در گفت‏وگو با خبرنگار فارس تأييد كرد كه صبح امروز (چهارشنبه) از طريق پيامك در جريان جابه‎جايي خود قرار گرفته است.

وي افزود : از وزير ارشاد و رئيس دفتر رئيس جمهوري خواسته‏ام كه مصوبه خود را زودتر و همين امروز به من ابلاغ كنند تا من كار را به مديرعامل ايرنا تحويل داده اين روزنامه را ترك كنم.

اشتهاردي ضمن رد اين اظهار نظر كه وي همچنان مدير مسئول روزنامه ايران است و بر اساس نظر هيأت امنا مي تواند به فعاليت ادامه دهد، ‌گفت: بر اساس ساختار مصوب و ابلاغي مؤسسه و روزنامه ايران، مديرعامل مؤسسه و مديرمسئول روزنامه ايران يك نفر است و اين دو مسئوليت و جايگاه از هم قابل تفكيك نيست.

وي خبر بركناري تمام 7 عضو هيأت مديره اين مؤسسه كه ميان آنها چهره هايي چون مصلحي (وزير اطلاعات)، الهام (مشاور رئيس جمهوري)، سعيدلو (معاون رئيس جمهوري) و شيخ الاسلامي (وزير كار) هستند را نيز تأييد كرد و گفت : از اينكه بار سنگين مسئوليت اين روزنامه از دوش من برداشته شده بسيار خوشحال هستم و از آقايان مشايي، حسيني و جوانفكر به عنوان اعضاي هيأت امنا كه چنين تصميمي اتخاذ كرده اند، كمال تشكر و سپاس را دارم.

اشتهاردي از ارايه توضيح درباره دلايل اتخاذ اين تصميم خودداري كرد و گفت : بهتر است خود دوستان هيأت امنا در اين زمينه پاسخ دهند. هرآنچه ايشان بگويند من حرفي نخواهم زد و اعتراضي نخواهم داشت.
كاوه اشتهاردي از حدود چهار سال و نيم پيش با تأكيد دكتر احمدي نژاد رئيس جمهور و در دوره وزارت صفار هرندي اين مسئوليت را به‏عهده گرفت و منشأ تحولات و توسعه اين روزنامه بود.
انتهاي پيام/*

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:52 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

مسعود شيخ ويسي
مراسم هفته فرهنگي سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
حضور ايازي معاون اجتماعي شهرداري تهران در مراسم هفته فرهنگي سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
حضور ايازي معاون اجتماعي شهرداري تهران در مراسم هفته فرهنگي سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
نمايشگاه نشريات سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
نمايشگاه عكس سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
نمايشگاه عكس سيستان و بلوچستان در خانه‌ي هنرمندان ايران
نمايشگاه عكس سيستان و بلوچستان در
پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:53 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

رئيس قوه قضاييه:
غربي‌ها براي منافع خود از حقوق بشر سوء استفاده مي‌كنند

خبرگزاري فارس: رئيس قوه قضاييه گفت: غربي‌ها براي منافع خودشان از ابزارهايي مثل حقوق بشر استفاده مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه آيت الله آملي لاريجاني در ابتداي جلسه اين هفته مسئولان عالي قضايي با اشاره به اينكه در آستانه فرارسيدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها به‏روايتي قرار داريم ضمن تسليت اين ايام حزن و اندوه به شيعيان و محبان اهل بيت عليهم السّلام اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا عليها السّلام عصاره فضائل و الگو در صبر و مظلوميت بود در برخي از روايات ليلة ‌القدر به فاطمه زهرا عليها السّلام تفسير يا تأويل شده است.

وي افزود: اين تفسير عجيبي از انّا انزلناه في ليلة القدر، است. در اين آيه فاطمه زهرا عليها السّلام به ليلة القدر تفسير شده است و اگر در اين معنا دقت كنيم بطوني از معاني از اين تعبير به دست مي‌آيد. در خود سوره قدر فرموده‌اند كه در ليلة القدر، تنزل ملائكه و روح است و روح خلقي اعظم از ملائكه است و روح بر همه جا مسيطر است و بر همه چيز قدرت دارد و بر همه چيز آگاهي دارد.

رئيس قوه قضاييه با مشابهت اين معنا با آنچه در مورد اهل بيت آمده است تصريح كرد: اين ليلة القدر كه "تنزّل الملائكة و الروح فيها باذن ربّهم من كل امر "، به فاطمه عليها السّلام تفسير يا تأويل شده است و از اينجا مشابهت اين معنا با آنچه در مورد اهل بيت آمده است كه مهبط وحي هستند و مختلف ملائكه هستند، ديده مي‌شود و به اين ترتيب عالي‌ترين مقام انساني براي حضرت فاطمه عليها السّلام اختصاص داده شده و بدان تأويل و يا تفسير شده است.

وي با اشاره به ادامه و افزايش دامنه حركت‌هاي آزادي‌خواهانه كشورهاي اسلامي در هفته‌هاي گذشته اين حركت‌ها را بسيار عميق دانسته افزودند: در هفته گذشته اين حركت‌ها ادامه داشت، همه اينها نشان مي‌دهد كه منشأ اين حركت‌ها عميق است و به‏خلاف توهم حكام جائر اين كشورها، مردم تقاضاها و خواسته‌هايشان خواسته‌هاي عميق ديني، اسلامي، آزادي‌خواهانه و انساني است و اين خواسته‌ها وقتي انباشته مي‌شود و در طول سالياني سركوب مي‌شود طبيعتاً با سركوب و كشتار مردم بي‌گناه هرگز فروكش نخواهد كرد.

آملي لاريجاني نهضت‌هاي اخير را كه برخاسته از اعماق فطرت بشري‌اند شعله‌ زنده انسانيت دانست و اظهار داشت: اينها شعله‌هاي زنده بشري هستند و باقي خواهند ماند و ان‏شاءالله به نتيجه خواهند رسيد و حركت‌هاي دوگانه كشورهاي غربي در اين جريان بسيار آشكار است و بر همه مردم ظاهر شده، گويي حقوق بشر در اين كشورها اصلاً صدايي ندارد و مصداقي ندارد، نه‏فقط كشورهاي غربي بحث حقوق بشر را مطرح نمي‌كنند بلكه خودشان تحريك كننده حكام ظالم اين كشورها به خشونت هستند.

وي با اشاره به سفر نماينده آمريكا به كشورهاي خليج فارس كه موجب شدت يافتن خشونت در منطقه شده است افزود: پس از اينكه نماينده آمريكا به كشورهاي خليج ‌فارس سفر مي‌كند، بلافاصله فشارها بر مردم افزايش مي‌يابد و مردم را به خاك و خون مي‌كشند و همه اينها نشان مي‌دهد كه حقوق بشري كه غربي‌ها عليه برخي از كشورها مثل كشور ما، با سر و صدا مطرح مي‌كنند جز ابزاري براي مطامع شخصي خودشان نيست.

رئيس قوه قضاييه حقوق بشر را ابزاري براي استفاده از منافع كشورهاي ديگر دانسته اظهار داشت: اين كشورها براي منافع خودشان از ابزارهايي مثل حقوق بشر استفاده مي‌كنند و الّا اگر بحث حقوق بشر واقعي مطرح باشد كشورهاي غربي نه‏فقط حقوق بشر را بلكه اخلاق را در اين كشورها به مسلخ نمي‌بردند. در بحرين كشتار مردم به آن وضع فجيع روي مي‌دهد همه شما ديده‌ايد كه چطور يك جواني را از چند متري به گلوله بستند و شهيد كردند، در عربستان هم همين‎طور و در ليبي با شدت بسيار بيشتري مردم بي‌پناه و بي‌سلاح را به خاك و خون كشيدند. اينها همگي نشان مي‌دهد كه در اين دوران و در اين عصر اخلاقيات براي كشورهاي غربي هيچ موضع واقعي ندارد و اگر صحبتي مي‌كنند فقط ابزاري بيش نيست.

آملي لاريجاني با اشاره به اينكه مردم آزاده دنيا و آنهايي كه حقيقت انسانيت را چشيده‌اند و به فطرت الهي خودشان آزادي‌خواهي دارند و به دنبال انسانهاي آزاده هستند طبيعتاً نبايد بي‎تفاوت از كنار اين حوادث عبور كنند، گفت: جمهوري اسلامي هم كه 30 سال است پرچمدار حمايت از ملتهاي مظلوم است همچنان كنار ملت‌هاي مظلوم ايستاده است، در اين جريان هم حتماً در كنار مردم بي‎پناه يمن و بحرين و ليبي و مصر بوده و خواهد بود.

وي با تأكيد بر استمرار سياست‌هاي قاطع و مؤثر قوه قضاييه در سال جاري برخي از اين سياست‌ها را بسترهاي خوبي براي اجراي جهاد اقتصادي كه از منويات مقام معظم رهبري در سال جاري است، دانسته افزود: برخورد قاطع با مفسدان اقتصادي در كنار حفظ امنيت اقتصادي براي فعالاني كه مي‌خواهند با ثروت و اموال خودشان در بستر سالمي فعاليت داشته باشند به جهاد اقتصادي كمك خواهد كرد.

وي ادامه داد: همان‎طور كه قبلاً اعلام شده است كميته‌اي براي بررسي راهكارهاي عملي براي بررسي طرح‌هاي عملياتي در خصوص سياست‌هاي مؤثر قضايي در اين زمينه تشکيل شده و اميدواريم كه هرچه سريعتر نتايج بررسي‌ها مطرح شود تا طرح‌ها عملياتي شود.

رئيس قوه قضاييه گفت: از جمله سياست‌هاي مؤثر قوه ‌قضاييه در سال پيش كه امسال هم ان‎شاءالله با قاطعيت دنبال مي‌شود بحث برخورد با اشرار و قاچاقچيان و متجاوزان به نواميس مردم و كساني كه امنيت اجتماعي را بر هم مي‌زنند، است.

آملي لاريجاني با تأكيد بر ادامه و گسترش اقدامات مؤثر دستگاه قضايي در سال گذشته افزود: در سال گذشته مخصوصاً ماههاي اخير حركت بسيار خوبي قوه قضاييه داشت، گزارش‌هايي از نيروي انتظامي و از منابع ديگر به ما رسيده است كه همين برخوردها و مجازات‌ها تأثير بسيار خوبي داشته و ما مطمئنيم كه قوه قضاييه در اين حركتي كه شروع كرده نه‎تنها عقب‌نشيني نخواهد كرد بلكه با قدرت و صلابت بيشتري اين مسير را ادامه خواهد داد و اين امور را از وظايف ذاتي خودش مي‌داند.

وي ضمن اشاره به تغيير برخي ساختارها در تقويت سياست‌هاي اصولي قوه قضاييه اظهار داشت: در ماه‌هاي آخر سال قبل دادستاني كل كشور و دادستاني‌هاي سراسر كشور موظف شده‌اند برنامه خاصي را براي اين جرايم خاص پيش‌بيني كنند و كميته‌اي جرايم خاص را دنبال كند و رؤساي كل دادگستري‌ها موظف شدند شخصاً پرونده‌ها را تا نهايت دنبال كنند. اطلاعات اينها در دادستاني كل متمركز مي‌شود، تا اگر در نقطه‌اي از كشور جرم خاصي رخ داده كه نيازمند برخورد قاطع و سريع باشد، اين برخورد انجام گيرد.

رئيس قوه قضاييه بخشي از اقدامات پيشگيري از وقوع جرم در قوه قضاييه را اقدامات فرهنگي دانسته گفت: اميدواريم معاونت پيشگيري از جرم در قوه قضاييه با همكاري همه مسئولان عالي قضايي و مسئولان اجرايي كشور كه مسلماً در بحث پيشگيري از جرم دخالت و تأثير دارند بتوانند برنامه‌هاي خوبي را در اين زمينه اجرا كنند. بخشي از اين برنامه‌ها فرهنگي است خود اين هم يك طرحي مي‌خواهد كه از همه ظرفيت‌هاي فرهنگي كشور براي اين جهت استفاده شود و البته زمينه‌هايي را مورد مطالعه قرار داده‌ايم و اميدواريم كه نتايج عملي خوبي داشته باشد.

آيت الله آملي لاريجاني استفاده از فن‌آوري‌هاي نوين اطلاعات در دستگاه قضايي را بسيار مؤثر و مهم دانسته كه موجب تسهيل در اجراي عدالت مي‌شود و افزود: بحث استفاده از فن‌آوريهاي نوين در دستگاه قضاييه مقوله‌اي است كه مطمئنم اگر به نحوي صحيح پيگيري شود مي‌تواند در تسهيل مراجعه مردم به قوه قضاييه بسيار مؤثر باشد.

در ادامه جلسه مسئولان عالي قضاييه رويكرد دستگاه قضايي در اجراي سياست‌هاي كاهش مجازات حبس بررسي و شرايط كاهش استفاده از مجازات حبس در محكوميت‌هاي مالي مورد بحث قرار گرفت.

در اين جلسه قانون نحوه اجراي محكوميت‌هاي مالي مصوب سال 1377 نيز بررسي و ادامه آن به جلسه بعدي موكول شد.
انتهاي پيام/ر*

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:53 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

از سوي كانون جهانگردي و اتومبيلراني صورت مي‌گيرد
برپايي نمايشگاه خودروهاي كلاسيك در ارگ آزادي

خبرگزاري فارس: كانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران، به مناسبت فرارسيدن روز ملي خليج فارس، مجموعه‌اي از خودروهاي كلاسيك (تاريخي) و منحصر به فرد را به مدت 5 روز در مجموعه فرهنگي ارگ آزادي به نمايش مي‌گذارد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي و امور بين‌الملل كانون جهانگردي و اتومبيلراني؛ در اين نمايشگاه 80 دستگاه خودروي كلاسيك به نمايش گذاشته خواهد شد كه از ميان مهمترين آنها مي‌توان خودروهاي كلاسيك كاخ موزه سعدآباد شامل رولزرويس فانتوم 6، رولزرويس كورنيش، مرسدس بنز 300SL كروكي، مرسدس بنز 600، شش دستگاه خودروي كلاسيك پليس ازجمله دوج كرنت، رنجرور، بنز 250، بنز 230، شورولت، تويوتا كريسيدا و 58 دستگاه از خودروهايي كه در اختيار مالكان خصوصي قرار دارند را نام برد.

مدير عامل كانون جهانگردي و اتومبيلراني با بيان اينكه بيش از 80 درصد خودروهاي انتخاب شده براي حضور در نمايشگاه، براي نخستين بار در معرض نمايش عمومي گذاشته خواهند شد، گفت: براي هرچه بهتر برگزار شدن اين نمايشگاه، در حال تلاش و مذاكره با چند موزه ديگر براي به امانت گرفتن خودروهاي تاريخي آنها هستيم تا در نمايشگاهي كه برگزار مي‌شود در معرض ديد علاقمندان به خودروهاي كلاسيك قرار دهيم.

فريبرز انصافي افزود: دركنار ‌خودروهايي كه از آنها ياد شد، 20 دستگاه موتورسيكلت سنگين و نيمه سنگين از جمله هارلي ديويدسن و ... در نمايشگاه خودروهاي كلاسيك، براي جلب علاقمندان به موتورسيكلت به نمايش درخواهد آمد.

وي خاطرنشان كرد: كانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران از دارندگان خودروهاي كلاسيك براي حضور در اين نمايشگاه دعوت به عمل مي‌آورد و هزينه‌هاي بيمه، وسيله حمل و نقل، موارد حفاظتي و ساير شرايط ويژه براي اين خودروها و دارندگان آنها در نظر مي‌گيرد.

دومين نمايشگاه خودروهاي تاريخي (كلاسيك)، از 8 تا 12 ارديبهشت ماه سال جاري از ساعت 9 صبح تا 21 در ارگ آزادي تهران (ساختمان سابق سازمان ميراث فرهنگي) برپا خواهد بود و علاقمندان به دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره تلفن 66702523 تماس بگيرند.
انتهاي پيام/ر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:54 PM
تشکرات از این پست
azk_885
azk_885
کاربر برنزی

برپايي بازارچه صنايع دستي در فرهنگسراي ملل

خبرگزاري فارس: فرهنگسراي ملل براي معرفي هر چه بيشتر صنايع دستي خانگي و هنرهاي تزييني اقدام به برپايي بازارچه صنايع دستي كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي ملل، در اين بازارچه كه از فردا 25 فرورودين افتتاح مي‌شود انواع هنرهاي دستي ،،محصولات خانگي و... به فروش مي‌رسد.

اين بازارچه با هدف حمايت از صنايع دستي خانگي و ترغيب خانوارها به ايجاد فرصت‌هاي شغلي متناسب با شرايط خانوار براي رسيدن به اشتغال پايدار برگزار مي شود.

علاقه مندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به آدرس بزرگراه آيت ا صدر بلوار قيطريه بوستان فرهنگسراي ملل مراجعه و يا با تلفن 22671718 تماس بگيرند.
انتهاي پيام/ر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها