0

اخبار اجتماعی

 
azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 620
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار اجتماعی
پنج شنبه 25 فروردین 1390  2:49 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وزارت بهداشت:
تنبيه بدني كودك موجب افزايش مشكلات رفتاري و پرخاشگري مي‌شود

خبرگزاري فارس: يك كارشناس سلامت روان گفت: تنبيه بدني موجب افزايش مشكلات رفتاري و پرخاشگري در كودكان شده و آثار كوتاه مدت و بلندمدت مخربي بر روح و جسم كودكان دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، نيك اختر، كارشناس گروه سلامت رواني- اجتماعي مركز بهداشت مشهد گفت: بر اساس تحقيقات انجام شده در كودكاني كه تنبيه بدني مي‎شوند مشكلات رفتاري همچون گوشه‌گيري و پرخاشگري به طور معناداري بالاتر از كودكاني است كه تنبيه بدني نمي‌شوند.

وي نياز به احساس ارزشمندي را يكي از نيازهاي اساسي بشر دانست و گفت: براي اينكه دانش‌آموز به اين احساس دست پيدا كند، بايد تصوير روشني از توانايي‌ها و نقاط ضعف و قوت خود داشته باشد.

وي در خصوص رفتارهاي مخرب معلمان و والدين ابراز داشت: طعنه زدن، منصف نبودن و عدم رعايت عدالت، تحقير، دروغ گويي، اجازه توضيح به دانش‌آموزان ندادن و استفاده از تنبيه‌هاي خشن از جمله رفتارهايي است كه مي‌تواند بر دانش‌آموزان تاثير منفي بگذارد.

كارشناس گروه سلامت رواني اجتماعي با تاكيد بر لزوم استفاده بيشتر از تشويق و كم كردن تنبيه در مورد دانش‎آموزان اظهار داشت: معلمان و والدين بايد سعي كنند هميشه در جست و جوي بهترين توانايي‌ها و خصوصيات هر دانش‌آموز باشند و با ديد مثبتي به او بنگرند.

نيك اختر افزود: بهتر است معلمان در هفته، زماني را به دانش‌آموزان اختصاص دهند تا در مورد احساسات خود صحبت كنند.

وي گفت: ارائه برنامه‌هايي در كلاس كه همه بتوانند در آن شركت كنند يكي از راه‌هايي است كه به افزايش اعتماد به نفس كودكان كمك مي‌كند.
انتهاي پيام/ش

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها