استقبال از كاروان راهيان نور 12 برابر شد
سپاه نیوز: فرمانده سپاه رامسر گفت: كاروان راهيان نور شهرستان را در سالهاي اول با 100 نفر آغاز كرديم و امسال يكهزار و 187 نفر اعزام به مناطق جنگي داشتهايم.
به گزارش سپاه نیوز؛ صادق حميدي صبح امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان رامسر هجمههاي فرهنگي دشمن را بسيار شديدتر از هجمههاي دوران دفاع مقدس دانست و افزود: امروزه دشمن وارد مرحله جنگ نرم شده است و آتش فرهنگي دشمن امروزه شعلهورتر از آتش توپ، خمپاره و... است.
وي اظهار داشت: هدف تشكيل بسيج مستضعفين حفظ ارزشهاي نظام و انقلاب بوده است كه تاكنون با همت بالاي مردم و شما مسئولان توانستهايم در تمام عرصهها جايگاه ويژه داشته باشيم.
فرمانده سپاه ناحيه رامسر از ديگر بركات انقلاب اسلامي را رهبر فقيه و فرزانه دانست و تصريح كرد: از دورانديشيهاي امام راحل رهبري آگاه و فقيه بوده كه با تدابير بلند خود بعد از هشت سال دفاع مقدس راهيان نور را برنامهريزي كردند تا بتوانيم در مقابل هجمههاي دشمن ايستادگي كنيم.
وي خاطرنشان كرد: راهيان نور يكي از روشهاي ادامه دادن راه شهدا است كه كه ميتوانيم با آن در مقابل دشمن قد علم كرده و تمامي توطئههاي شوم آنها را برملا كنيم.
فرمانده سپاه رامسر ادامه داد: دشمن درصدد است كه با هر روش ممكن و هر ترفندي كه ميتواند راهيان نور را تعطيل كند ولي ما هر ساله با استقبال بالاتري روبهرو ميشويم.
وي بيان داشت: ما راهيان نور را در سالهاي اول با 100 نفر آغاز كرديم و امسال يكهزار و 187 نفر اعزام به مناطق جنگي داشتهايم كه اين مگر با همدلي و تعامل ادارات و مردم ميسر نميشد.
اين مسئول در ادامه با اشاره به در پيش داشتن سالروز ارتحال امام (ره) گفت: ما بايد تلاش كنيم تا با همكاري و تعامل هر چه بيشتر اين مراسم را نيز باشكوهتر از هميشه برگزار كنيم.
فرمانده سپاه رامسر از برگزاري دومين يادواره شهداي دالخاني با حضور استاندار مازندران خبر داد و افزود: ما سال گذشته با همكاري ادارات، شوراي بخش، بخشداري و ... توانستيم نخستين يادواره شهداي دالخاني را با استقبال پرشور مردم در منطقه پيچ هفت شهيدان برگزار كرده و امسال نيز اين مراسم را براي اين شهدا كه مظلومانهترين شهداي شهرستاناند در خرداد ماه برگزار ميكنيم.