0

اخبار سپاه و بسیج

 
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سردار وحيدي:


خط توليد جديد موشك‌هاي كروز به‏زودي افتتاح مي‌شود
سپاه نیوز: وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از افتتاح خط توليد جديد موشك‌هاي كروز در آينده نزديك خبر داد.

به گزارش سپاه نیوز؛ سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح كه به منظور انجام هشتاد و هشتمين سفر استاني هيئت دولت به كرمانشاه سفر كرده است، با حضور در شهرستان پاوه در جمع خبرنگاران از افتتاح قريب‌الوقوع جديدترين خط توليد موشك‌هاي كروز خبر داد و در عين حال افزود: در سال جديد دستاوردهاي مهم وزارت دفاع در زمينه‌هاي موشكي، دريايي، فضايي، الكترو اپتيك و ساير حوزه‎هاي مورد نياز نيروهاي مسلح به بهره‌برداري خواهد رسيد.
 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  5:32 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

تجليل از برنامه‌سازان برتر راهيان نور در قالب جشنواره «ققنوس»
سپاه نیوز: رئيس بسيج رسانه ملي ضمن تشريح عملكرد قرارگاه ثابت راهيان نور در ايام نوروز، از تجليل از برنامه‌سازان برتر راهيان نور در قالب جشنواره «ققنوس» خبر داد.
به گزارش سپاه نیوز؛ «عليرضا جعفري» درباره عملكرد بسيج رسانه ملي در زمينه برنامه‌سازي در حوزه راهيان نور گفت: راهيان نور همان‌طور كه مقام معظم رهبري فرمودند يك سنت ستودني و حركت با بركت است و فرصت مغتنمي براي جمهوري اسلامي ايران به ويژه نسل جوان كه دوست دارد از اين گنجينه معنوي بيشتر سود ببرد، محسوب مي‌شود.
وي ادامه داد: اين ظرفيت پيش از اين فقط يك ماه در طول سال بود ولي از امسال قرار است سفرهاي راهيان نور در طول سال، جاري و ساري شود و رسانه هم چون حركت تاثيرگذاري بود و در راستاي همكاري با ستاد راهيان نور، يك ستاد دائمي در آبادان و خرمشهر برقرار كرد و با بهره‌گيري از ظرفيت رسانه، نقطه عطفي در برنامه‌هاي راهيان نور شكل گرفت. جعفري ادامه داد: با استقرار اين مجموعه و قريب به يك ماه فعاليت قرارگاه در آبادان، خرمشهر، بخشي در اهواز و بخشي در غرب كشور حدود 3 هزار و 300 نفر در روز از همكاران برنامه‌سازمان را با مديريت واحد از سراسر كشور هماهنگ كرديم، اسكان و ساماندهي شدند و فعاليت رسانه‌اي خود را انجام دادند تا برنامه‌هايشان به پخش ملي و استاني برسد.
رئيس بسيج رسانه ملي توضيح داد: در گذشته هر كدام از شبكه‌ها به طور مستقل نيرو اعزام مي‌كردند و حضور افراد بدون هماهنگي و معمولا با مشكلاتي همراه بود ولي با استقرار قرارگاه همه شبكه‌ها با هماهنگي مسئولان قرارگاه نيروها را اعزام مي‌كردند و خدمات رسانه‌اي و فني آنها از يك منبع تغذيه مي‌شد و چون مديران رسانه آنجا مستقر بودند، هيچ كدام از همكاران ما عملاْ با مشكل روبرو نبودند. تجهيزات خوبي به آنجا منتقل شده بود و دو دستگاه اس. ان. جي براي انتقال سيگنال‌هاي ماهواره‌اي آنجا مستقر كرده بوديم. عملاْ 6 واحد سيار تلويزيوني در غرب و جنوب كشور همكاري مي‌كردند و جمع كثيري از همكاران كه هنوز بخشي از آنها آنجا حضور دارند در اين حوزه فعاليت كردند. خود اين قرارگاه رسانه‌اي كه اولين تجربه بود نقطه عطفي شد و فعاليت هاي خوبي صورت گرفت، همين امر باعث شد ما امسال نسبت به سال گذشته حداقل 40 درصد كه در حوزه خبر بوده و حداكثر 113 درصد در راديو افزايش توليد داشته‌ايم كه اين آمار واقعا حيرت آور است.
جعفري ادامه داد: افزايش درصد در توليدات كار ساده‌اي نيست و زمان مي‌برد منتها با همت همكاران بسيجي ما و معاونان و مديران شبكه‌ها در ظرف زماني اندكي رشد خوبي داشتيم. در سيماي استانها 75 درصد رشد، در شبكه‌هاي سراسري سيما بيش از 100 درصد افزايش توليد و صداي سراسري و شبكه هاي ملي راديو 113 درصد افزايش رشد داشته‌ايم و كيفيت برنامه‌ها نيز چون از قبل كارشناسي شده بود از عمق، تنوع، نوآوري، خلاقيت و گستره موضوعي بيشتري برخوردار بود. در كنار اين بسيج نيز 14 گروه برنامه‌ساز براي تهيه برنامه در قالب‌هاي گوناگون اعزام كرده بود كه از اسفندماه تا پايان فروردين برنامه‌سازي مي‌كنند.
جعفري با بيان اينكه ما فقط 1800 دقيقه برنامه زنده از طريق قرارگاه براي شبكه‌هاي سراسري و استاني تهيه كرديم، تصريح كرد: جشنواره ققنوس را ويژه آثار و توليدات راهيان نور در سراسر كشور تدارك ديده‌ايم كه آثار اين حوزه را ارزيابي و به برگزيدگان هدايايي اهدا مي‌شود.كليه برنامه‌هاي راديويي و تلويزيوني مربوط به راهيان نور در سراسر كشور مونيتورينگ و ارزيابي شده كه برنامه‌ها، مجريان و گزارش‌هاي برتر را انتخاب كنيم تا به كيفي‌تر شدن برنامه‌هاي اين حوزه بيانجامد.
وي ادامه داد: نظر سنجي‌ها نيز نشان مي‌دهد كه گسترش برنامه‌هاي راهيان نور مورد رضايت مردم است. با اعلام اينكه راهيان نور از حالت مقطعي خارج شده و بناست در طول سال برگزار شود، خصوصا بحث راهيان دريايي كه مصوب شده و امسال اولين گروه دريايي نيز از بوشهر عازم خارك شده‌اند، قرار شد كه قرارگاه ما دائمي شود و در طول سال فعاليت خواهيم داشت. شوراي سياست‌گذاري قرارگاه رسانه‌اي اولين جلسه‌اش هم برگزار كرد و قرار شد در آبادان يا خرمشهر رسما دفتر قرارگاه افتتاح شود تا همه برنامه‌سازان در حوزه دفاع مقدس و راهيان نور از ظرفيت‌هاي اين قرارگاه استفاده كنند و ما آماده همكاري با اين افراد در سرتاسر كشور هستيم.
رئيس بسيج صداوسيما با اشاره به اينكه ما بنا را بر اين گذاشته‌ايم كه امسال از لحاظ كيفي گام‌هاي بلندي برداريم و برنامه‌هاي امسال راهيان نور نيز نسبت به گذشته تنوع بيشتر با موضوعات متنوع‌تر و رنگ‌آميزي زيباتري ساخته شد، توضيح داد: دفاع مقدس ظرفيت بسيار بزرگي است كه ما خيلي خوب نتوانسته‌ايم از آن استفاده كنيم. اين طور نيست كه سوژه‌ها در قالب مشخص، معين و تكراري باشد، اقيانوسي بسيار عميق و گسترده در حوزه برنامه‌سازي دفاع مقدس در جلوي روي ما قرار دارد و ما بايد برنامه‌هاي خود را در قالب‌هاي بهتر و ايده‌هاي جديدتر ارائه كنيم. يكي از بحث‌هايي كه ما دنبال مي‌كنيم تنوع بخشي و قالب‌هاي نو و سوژه‌هاي نو است تا مخاطبان با رغبت بيشتري آن را پيگيري كنند. مردم به دفاع مقدس و راه شهدا علاقمند هستند. ما بايستي بتوانيم به اين علاقمندي پاسخ مناسبي بدهيم و قطعا افزايش كيفي در دستور كار ما قرار دارد.
جعفري افزود: امسال كار ديگري كه صورت گرفت، براي شهداي محوري راهيان نور (آيت الله شاه آبادي، امير سرلشكر شريف اشرف، سردار شهيد محسن وزوايي، شهيده فرهانيان، شهيد آوردگاني و شهيد طرح چي) آثار ارزشمندي تدارك ديده‌ايم. در جلسات طرح و برنامه نيز محورهاي ويژه‌اي طراحي كرده‌ايم و چه افراد داخل و چه توليدكنندگان و برنامه‌سازان خارج از رسانه ملي مي‌توانند به آن بپردازند. اين محورها عبارتند از بحث ولايت و مهدويت، انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، الگوي اسلامي، ايراني، پيشرفت، مقاومت و بيداري اسلامي، تهاجم فرهنگي، جنگ نرم و جهاد اقتصادي به عنوان شعار سال است كه عمده‌ترين محورهاي فعاليت‌هاي بسيج صداوسيما در حوزه توليد است. اميدواريم علاقمندان مشاركت كنند تا با همكاري هم كارهاي فاخري انجام دهيم.
وي با بيان اينكه متوليان و مسئولان قرارگاه رسانه‌اي به ويژه مجريان، گويندگان، گزارشگران و تهيه‌كنندگان به عنوان حلقه اول توليد بودند و از سوي رئيس سازمان صدا و سيما مورد قدرداني قرار گرفتند، اظهارداشت: ما ارزيابيمان تقريبا رو به پايان است و به زودي در قالب جشنواره ققنوس تمام كساني كه موفق بوده‌اند و امتياز بيشتري گرفته‌اند، تجليل مي‌شوند.
جعفري همچنين درباره تعداد برگزيدگان جشنواره ققنوس اظهارداشت: تعداد برگزيدگان نامحدود است و هر كار با ارزشي كه در اين حوزه توليد شده باشد و از حد مطلوب برخوردار باشد و استانداردهاي يك برنامه فاخر را داشته باشد، مورد تجليل قرار خواهد گرفت.
وي گفت: ما در سال 89 و پيش از اينكه فعاليت‌هاي راهيان نور شروع شود، قريب به 50 نفر از تهيه‌كنندگان و برنامه‌سازان را به مناطق عملياتي دفاع مقدس فرستاديم تا از نزديك با محيط آشنا شوند و بتوانند ايده‌هاي خوبي براي برنامه‌سازي ارائه دهند. براي اينكه كارمان قوت بيشتري بگيرد، نشست فرماندهان بسيج را هم در آبادان برگزار كرديم تا آماده شوند و فعاليت‌هاي عميق‌تري انجام دهند.

 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  5:32 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سردار عراقي:


هر يک از شما پاسداران سرمايه اي براي نظام مقدس جمهوري اسلامي هستيد
سپاه نیوز: جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه گفت: هر يک از شما پاسداران سرمايه اي براي نظام مقدس جمهوري اسلامي هستيد و حفظ اين سرمايه ها واجب است.

به گزارش سپاه نیوز؛ طي مراسمي با حضور سردار عراقي جانشين نيروي زميني سپاه زنگ ورزش در سال جديد نواخته شد.
اين مراسم صبح امروز سه شنبه در ميدان صبحگاه ستاد نيرو با حضور هيئت هاي مختلف ورزشي برگزار شد.
سردار سرتيپ پاسدار عبدالله عراقي طي سخناني ضمن تبريک سال جديد با اشاره به نامگذاري سال 1390 به عنوان سال جهاد اقتصادي از سوي فرماندهي کل قوا تصریح کرد: همه بايد در جهت اجرايي شدن فرمان مقام معظم رهبری فکر و تلاش کنيم و در حوزه کاري خود گامهاي موثر برداريم.
جانشين نيروي زميني سپاه با اشاره به اهميت ورزش گفت: هر يک از شما پاسداران سرمايه اي براي نظام مقدس جمهوري اسلامي هستيد و حفظ اين سرمايه ها واجب است.
وي افزود: سلامتي در نيروهاي مسلح همراه با نشاط و آمادگي از ويژگي هاي اساسي است.
سردار عراقي با ابراز رضايت از فعاليت هاي ورزشي کارکنان نيرو در سال گذشته گفت: امکانات و بودجه مناسبي براي تقويت ورزش در نيروي زميني سپاه در سال 90 در نظر گرفته شده است.
وي در پايان خطاب به کارکنان ستاد نيرو توصيه کرد: کمک کنيد تا ورزش بعنوان يک فرهنگ در سطح سازمان ترويج شود.

 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  5:32 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

وزير كشور:


الگوی عملی ايران برای منطقه استكبار را نگران كرده است
سپاه نیوز: محمد نجار جمهوری اسلامی را نظامی دينی و مبتنی بر ارزش‌های الهی، مردم‌سالار و پويا توصيف كرد و افزود: امروز ايده‌ها و ديدگاه‌های ما در منطقه خاورميانه شكل عملی به خود گرفته و نگرانی استكبار از الگوی عملی ايران برای منطقه می‌باشد.
به گزارش سپاه نیوز به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی وزارت كشور، مصطفی محمدنجار وزير كشور، روز گذشته 15 فروردين، كه به مناسبت آغاز سال جديد در جمع كاركنان وزارت كشور در سالن غدير سخن می‌گفت؛ با اشاره به جايگاه وزارت كشور به عنوان وزارتخانه محوری با مسئوليت‌های فرابخشی اين وزارت كشور اشاره كرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته شاهد كارنامه موفق در وزارت كشور هستيم و اين مرهون تلاش همه همكاران گرانقدر در مجموعه وزارت كشور است.
محمد‌نجار بيان كرد: سال 89 سال همت مضاعف و كار مضاعف محقق شد و شاخص آن رضايت‌مندی مقام معظم رهبری از دولت خدمتگزار و مردم شريف در پيام نوروزی بوده است.
وی افزود: در اجرای طرح تحول اقتصادی در سال 89 به ويژه در حوزه سوخت و حمل و نقل كه نقش اصلی با وزارت كشور بود و در حوزه امنيت در راستای بومی كردن امنيت كارهای بزرگی در اين وزارتخانه انجام شده است.
محمد‌نجار به موفقيت بزرگ دولت در اجرای قانون هدفمندسازی يارانه‌ها اشاره كرد و گفت: دستاورهای مهمی در بحث صرفه‌جويی و جلوگيری از اتلاف منابع و افزايش بهره‌وری برای اقتصاد كشور به ارمغان آورد.
وی با تشريح عملكرد بخش‌های مختلف وزارت كشور در حوزه‌های مختلف، ساماندهی اتباع بيگانه، گسترش بازارچه‌های مرزی، ايجاد شرايط امنيتی مناسب و بومی كردن تامين امنيت، برگزاری همايش‌های سراسری فرمانداران و بخشداران، افزايش تغيير در تقسيمات كشوری و صدور احكام فرمانداران، هدفمندكردن يارانه‌ها و هماهنگی با كشورهای هم‌مرز در بخش برنامه‌ريزی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، تاسيس شهرداری‌های جديد را از جمله مهمترين اقدامات وزارت كشور در سال 89توصيف كرد.
وزير كشور با اشاره به نامگذاری سال جديد به سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: اين نامگذاری نشان‌دهنده توجه ويژه مقام معظم رهبری به فعاليت‌های اقتصادی دولت است كه بايد در اين راستا كارهای بزرگی انجام دهيم تا بتوانيم اهداف ايشان عملی كنيم.
وی با بيان اينكه جهاد اقتصادی به معنای كار صرفا اقتصادی نيست، تصريح كرد: جهاد اقتصادی يعنی عموم مردم شريف ايران و همه افراد در همه بخش‌های اقتصادی، سياسی، اجتماعی و امنيتی كار خود را به گونه‌ای انجام دهند كه بستر مناسب برای كار اقتصادی سالم و جهاد اقتصادی فراهم شد.
وزير كشور افزود: توجه به توسعه فعاليت‌ها و پروژه‌های شهری، روستايی و مرزی در قالب سند برنامه‌های توسعه‌ای استانی در سال جهاد اقتصادی بسيار مهم است.
محمد‌نجار در بخش ديگری از سخنان خود جمهوری اسلامی ايران را نظامی دينی و مبتنی بر ارزش‌های الهی، مردم‌سالار و پويا توصيف كرد و افزود: امروز ايده‌ها و ديدگاه‌های ما در منطقه خاورميانه شكل عملی به خود گرفته و نگرانی استكبار از الگوی عملی ايران برای منطقه می‌باشد.
وی تاكيد كرد: ناراحتی استكبار جهانی و صهيونيست‌ها است كه انقلاب اسلامی ايران به عنوان يك الگوی جهانی و منطقه‌ای معرفی شده است و آنها در تمامی مراحل از جمهوری اسلامی ايران شكست خورده‌اند.

 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  5:33 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

اعزام سومین کاروان راهیان نور دانش آموزی  شهرستان سیرجان

سومین کاروان راهیان نور دانش آموزی شهرستان سیرجان بیستم فروردین ماه به مناطق دوران دفاع مقدس اعزام شدند.

 به گزارش روابط عمومی بسیج سپاه ناحیه سیرجان این کاروان350نفره که در قالب 9 دستگاه اتوبوس راهی مناطق جنگی دوران دفاع مقدس شدند شامل دانش آموزان مقطع دوم دبیرستان پسرانه بودند که در راستای درس آمادگی دفاعی و جهت آشنایی هرچه بیشتر با معارف دفاع مقدس  بمدت 4 روز در این مناطق حضور پیدا می کنند.

 شایان ذکر است از ابتدای آغاز طرح حضور دانش آموزان دبیرستانی در مناطق دفاع مقدس در سال تحصیلی جاری مجموعاً 1800 نفر در ماه های بهمن و اسفند و فروردین از شهرستان سیرجان به مناطق جنگی دوران دفاع مقدس اعزام شده اند.

 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  6:18 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

*نمايشگاه عكس با عنوان «با خاطرات راهيان‌نور» با 50 قطعه عكس منتخب از مناطق عملياتی هشت سال دفاع مقدس كه توسط دانشجويان اعزامی دانشگاه آزاد خرم‌آباد به مناطق عملياتی جنوب كشور تهيه شده در دانشگاه آزاد اسلامی برپاشد.

*نهمين بيمارستان صحرايي با حضور فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق كشور در شهرستان زابلي استان سيستان و بلوچستان افتتاح شد.

*«رضا فتح‌آبادي» جانباز 70 درصد نيشابوري به جمع همرزمان شهيدش پيوست. پيكر پاك این جانباز شهيد پس از تشييع در كنار همرزمانش در گلزار شهداي بهشت فضل نيشابور آرام گرفت.

* بیش از سه هزار نفر از بسیجیان خواهر و برادر استان چهار محال و بختیاری در کلاس های آموزش فضای مجازی شرکت کردند.

* سومین کاروان راهیان نور دانش آموزی شهرستان سیرجان با 350دانش آموز پسر دوم دبیرستان جهت گذراندن دوره عملی درس آمادگی دفاعی به مناطق دوران دفاع مقدس اعزام شدند.

*مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات کربلای هشت همزمان با سالگرد این عملیات در حسینیه تیپ هوابرد 23 المهدی(عج) برگزار شد.

 

با تشکر

چهارشنبه 24 فروردین 1390  6:35 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

 

 

      عصر روز چهارشنبه دومین جلسه هماهنگی فرماندهان حوزه ها و مراکز بسیج نواحی چهارگانه سپاه شیراز در خصوص اجلاسیه سرداران و 14600 شهید استان فارس در سالن جلسات ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیه الله (عج) شیراز برگزار گردید. در این جلسه ابتدا سرهنگ پاسدار حمید رضا گرامی فرمانده سپاه بقیه الله (عج) شیراز و مسئول کمیته فضاسازی اجلاسیه سرداران و 14600 شهید استان فارس ضمن تاکید بر مشارکت هرچه بیشتر مردم در امر فضاسازی به عنوان صاحبان اصلی و برگزار کننده این اجلاسیه افزود: می بایست با برنامه ریزی از پایین ترین سطح رده های بسیج تا بالاترین رده آن با استفاده از روش های متعدد تبلیغاتی نسبت به شناسایی جوانان فعال و مشارکت دادن آنان در برنامه های اجلاسیه به عنوان سفیران فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل های آینده استفاده نمود. وی از فرمانده هان حوزه های مقاومت خواست تا با استفاده از پیشنهادات و طرح های ارائه شده توسط مردم به ویژه جوانان ضمن بر قرار کردن تعامل بین هیئت امناء مساجد و هیات مذهبی با محور قرار دادن پایگاه های مقاومت بسیج در سطح محلات، شاهد فضاسازی متفاوتی در خصوص این اجلاسیه باشیم. در ادامه نیز تعدادی از فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج نواحی چهارگانه شیراز نظرات خود را در امر فضاسازی برای اطلاع جمع حاضر، بیان نموده اند.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  7:19 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سردار نقدي در گفت‎وگو با فارس:
مردم عراق از جنايات ننگين گروهك منافقين متنفرند

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اقدامات و سوابق گروهك تروريستي منافقين تصريح كرد: مردم عراق از آنها به‏دليل جنايات و كمكي كه به صدام كردند، متنفرند و برخورد با آنها طبيعي است.


 

سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در گفت‏وگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، با اشاره به تحولات اخير در منطقه و خيزش اسلامي ملتها، گفت: ما بايد انقلاب اسلامي را به عنوان يك الگو و يك پايگاه الهام‌بخش و نقطه اتكا و اميد همه مسلماناني كه به‏پا خاسته‌اند، هرروز تعالي ببخشيم.

وي با بيان اينكه هرروز با تعالي نظام خود، اميدها در دل ملت‌هايي كه به‎پا خاسته‌اند بيشتر خواهد شد، تصريح كرد: ما بايد خود را براي حمايت بزرگ از نهضت جهاني اسلام و راه‎پيمايي بزرگ مسلمانان در آزادي قدس آماده كنيم، اين وعده‌اي است كه امام(ره) داده‌اند و توسط همين نسل محقق مي‌شود.

نقدي در ادامه با اشاره به اقدامات و سوابق گروهك تروريستي منافقين، اظهار داشت: منافقين از همان زماني كه عليه ملت ايران آن جنايت‌ها را انجام دادند هيچ‎گونه پايگاه مردمي و اميدي در كشور ما ندارند و خودشان هم مي‌دانند هيچ اميدي براي اينكه زماني راهي به دل مردم ايران پيدا كنند ندارند همچنين حركات زشت و زننده و جنايات بي‌سابقه و ائتلافي كه در زمان جنگ با صدام كردند و به عنوان پياده‎نظام ارتش بعثي با ما جنگيدند، سوابق سياه و ننگين منافقين است كه هيچ‎گاه اجازه بازگشت آنها را نمي‌دهد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: منافقين امروز فقط به عنوان آلت دست آمريكايي‌ هستند كه از ايران شكست خورده و از هر چيزي براي بقاي خود استفاده مي‌كند و منافقين هم خس و خاشاكي هستند كه آمريكا تلاش مي‌كند از ظرفيت‌ آنها استفاده كند تا زخمي بر نظام جمهوري اسلامي بزند.

وي به برخورد ارتش و ملت عراق با منافقين در اردوگاه اشرف اشاره و تصريح كرد: خوشبختانه اين قوم جنايتكار ميان مردم عراق هم هيچ‎گونه زمينه و فرصتي ندارند و مردم عراق از آنها به دليل جنايات و كمكي كه به صدام كردند، متنفرند و برخورد با آنها طبيعي است. اگر اين گروهك تا الآن دوام آورده به خاطر حمايت آمريكا بوده است.

نقدي در پايان در خصوص سرانجام اعضاي گروهك منافقين، گفت: تعداد زيادي از منافقين به طور طبيعي بايد توبه كنند و اين طبيعت كار افراد فريب خورده است و سران آنها هم به دنبال فرصت در جاهاي ديگر دنيا براي ادامه جنايتگري و نوكري آمريكا خواهند گشت.
 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  7:22 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

تاسیس قرارگاه عملیاتی جنگ نرم در تهران

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش منطقه هفت تهران گفت: در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی و ارایه مطالب مورد نیاز دانش آموزان در آشنایی با فرقه های انحرافی، قرارگاه عملیاتی جنگ نرم در آموزش و پرورش شهر تهران راه اندازی می شود.
 
 
به گزارش مشرق و به نقل از ایرنا؛ 'محمدرضا مهدلو' روز چهارشنبه در حاشیه همایش دانش آموزی 'هجوم خاموش'  افزود: با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال جدید به عنوان 'جهاد اقتصادی'، معتقد هستیم این فرمایش معظم له در تمام ابعاد به طور عملی محقق خواهد شد.
وی گفت: آموزش و پرورش منطقه هفت یکی از قرارگاه های مهم و جلودار مبارزه با شبیخون فرهنگی است و در نظر دارد با ارایه بسته های فرهنگی مناسب و مورد نیاز دانش آموزان در مقاطع راهنمایی و دبیرستان به صورت هفتگی یا ماهانه و پخش آن در هر کلاس، گام مهمی را برای معرفی فرقه های ضاله،‌ نمادها و تصاویر آنها بردارد.
معاون پرورشی منطقه هفت آموزش و پرورش افزود: ما با تمام مراکزی که به نوعی با دانش آموز و جوان سر و کار دارند، ارتباط داریم و این محصولات را در این مراکز توزیع خواهیم کرد. این اقدام سبب می شود دانش آموزان و نسل جوان ناخواسته به دام دشمنان نیفتند.
مهدلو، آموزش و پرورش را مسئول اصلی این قرارگاه دانست و سایر اعضای آنرا شامل بسیج دانش آموزی، بسیج فرهنگیان،‌ بسیج شهری،‌ ائمه جماعات و‌ کانون های فرهنگی مساجد و همکاران آموزش و پرورش در این قرارگاه ذکر کرد.
وی، بهترین شیوه برای مبارزه با تهاجم فرهنگی و فرقه های ضاله را باروری معرفت دینی و توحیدی در بین نسل جوان خواند و گفت: هدف از برگزاری این همایش ها این است که به شبهات دانش آموزان پاسخ داده شود.
به گفته وی همچنین‌ جلساتی نیز برای مسئولان فرهنگی،‌ مدیران مدارس،‌ مربیان و معاونین پرورشی به عنوان سربازان این عرصه نیز برگزار شده است.
این همایش با همکاری آموزش و پرورش منطقه هفت،‌ شورای دانش آموزی و کانون فرهنگی فجر وابسته به پایگاه مقاومت شهید افشین پور با موضوع بررسی فرقه های شیطان پرستی برگزار شد.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  7:27 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

فرمانده سپاه نبي‌اكرم كرمانشاه خواستار شد؛


بومي‌شدن پژوهشگري دفاع مقدس در مناطق عملياتي غرب
سپاه نیوز: فرمانده سپاه نبي‌اكرم كرمانشاه گفت: بهتر است ساختاري ايجاد شود تا از رده‌هاي استاني به صورت يگاني افرادي انتخاب شوند كه در محدوده غرب كشور فعاليت كنند تا بهتر بتوانند عمليات‌هاي مهم غرب كشور را تشريح و بررسي كرد.
به گزارش سپاه نیوز؛ نويسندگان و هنرمندان فرهنگي كشور در سومين روز بازديد ار مناطق عملياتي غرب كشور، در سميناري كه به دعوت سردار محمدنظر عظيمي فرمانده سپاه نبي‌اكرم كرمانشاه در مجتمع مركزي بعثت برپا شد، شركت كردند.
در ابتداي اين جلسه، حسين اردستاني مدير مركز مطالعات و اسناد دفاع مقدس، گزارشي از روند برپايي سفر سه روزه هنرمندان و نويسندگان دفاع مقدس از استان‌هاي ايلام و كرمانشاه بيان كرد.
اردستاني با بيان اينكه مناطق عملياتي استان‌هاي ايلام و كرمانشاه مي‌تواند موضوع پژوهش قرار گيرد، گفت: با وجود حجم كار زياد كار و تعداد كم پژوهشگران، همچنان در صدد هستيم تا به بررسي و تشريح عمليات‌هاي به وقوع پيوسته در استان‌هاي ايلام و كرمانشاه بپردازيم.
وي يادآور شد: بازديد پژوهشگران و محققان از مناطق عملياتي به منظور بالارفتن روحيه و شناخت افراد درگير در عمليات‌ها و منابع در بررسي‌هاي جديد مفيد خواهد بود و در پژوهش‌هاي آينده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در ادامه اين سمينار سردار محمدنظر عظيمي فرمانده سپاه نبي‌اكرم (ص) كرمانشاه با بيان اينكه تركيب شركت‌كنندگان در اين سفر پژوهشي بسيار خوب است، اظهار داشت: يكي از نگراني‌هاي رزمندگان دفاع مقدس اين است كه با وجود وقوع يك حادثه عظيم به عنوان دفاع مقدس در كشورمان به دلايل مختلف ثبت اين حادثه عظيم تاريخي و انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به خوبي صورت نگيرد.
وي يادآور شد: يكي از نكات مهم اين است كه هنر در خدمت اين موضوع به صورت حياتي در كشور ما قرار گيرد و از خود گذشتگي تأثير بسزايي در آن دارد.
فرمانده سپاه نبي‌اكرم (ص) كرمانشاه ادامه داد: عظمت دفاع مقدس به حدي است كه نبايد همه تلاش‌هايمان به تشريح 4 عمليات عمده محدود شود؛ و اگر غرب كشور نسبت به جنوب مورد غفلت قرار گرفته، شايد به اين دليل است كه عمليات‌‌هاي عمده در جنوب بوده است.
عظيمي خاطرنشان كرد: اگر در اين موضوع كمي عميق‌تر بينديشيم درخواهيم يافت كه حجم اتفاقات در اين مناطق بيش از اين است، و به نظر مي‌رسد نيازمند توان بيشتري در زمينه پژوهشي هستيم.
وي با اشاره به اينكه هنوز براي جبران كاستي‌هاي پژوهشي دير نشده است، تصريح كرد: پژوهش‌هاي صورت‌گرفته لازم است ولي كافي نيست؛ شايد بهتر باشد ساختاري ايجاد شود تا از رده‌هاي استاني به صورت يگاني افرادي انتخاب شوند كه در محدوده خود فعاليت كنند تا بهتر بتوانند عمليات‌هاي مهم اين مناطق را تشريح و بررسي كرد.
وي در پايان اظهار داشت: لحظه لحظه دفاع مقدس سرشار از فرهنگ ايثار و شهادت است كه مي‌تواند براي نسل‌هاي بعدي باقي بماند.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:29 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

نماينده ولي‌فقيه در استان چهارمحال و بختياري :


ترویج و تبلیغ دین باید سرلوحه حرکت جهادی باشد
سپاه نیوز: نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری گفت: برای رشدو بالندگی کشور ، ترویج و تبلیغ دین باید سرلوحه حرکت جهادی باشد.
به گزارش سپاه نیوز؛ آیت الله محمدرضا ناصری با تبريك سالروز ولادت با سعادت حضرت زينب (س) و روز پرستار هزینه کردن در امور فرهنگی را یکی از ضروریات دانست و خاطرنشان کرد: همه مفاسد جامعه بر اثر بی دینی و همه خوبی ها بر اثر دینداری به وجود می آید بنابراین توجه به حوزه فرهنگی در همه بخش ها باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.
امام جمعه شهرکردگفت: دشمنان براي مقابله با جمهوري اسلامي به تحريم‌هاي اقتصادي متوسل شده‌اند ، جهاد اقتصادي بهترین راهكار مقابله با تحريم‌ استکبارجهانی است.
آيت‌الله محمدرضا ناصري اظهار داشت: در سال جديد كه از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده است ، بايد با تلاش و جديت در راستاي اهداف نظام و انقلاب گام‌هاي محكمي برداشت.
امام جمعه شهرکرد به روايتي از رسول اكرم (ص) در خصوص اهميت كسب رضاي خدا اشاره كرد و گفت: رسول خدا (ص) در اين روايت بيان مي‌دارد كه محبوب‌ترين انسان‌ها در نزد خداوند ، عاقل‌ترين افراد بوده كه در واقع اين‌ها كساني هستند كه تلاش و همت‌ خود را در مسير كسب رضاي خدا قرار داده‌ و دنيا برايشان كم‌ارزش است.
آیت الله ناصري افزود: با توجه به سال جهاد اقتصادي بايد تلاش افراد به ويژه مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي در پيگيري امور بيش از پيش باشد به گونه‌اي كه در مسير كسب رضاي خدا با تلاش و جديت حركت كنند.
نماينده ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري در ادامه به حديثي از حضرت علي (ع)پیرامون اهميت برنامه‌ريزي و مديريت صحيح اشاره كرد و گفت: در اين حديث آمده است كه پايداري زندگي در برنامه‌ريزي درست و برنامه‌ريزي درست در گرو مديريت صحيح است.
آیت الله ناصری ادامه داد: براي آنكه زندگي خود را در مسير درست قرار دهيم بايستي برنامه‌ريزي درستي داشته باشيم كه البته اين برنامه‌ريزي بدون مديريت صحيح كارآيي خود را از دست مي‌دهد چراكه كارآمدي برنامه‌ريزي زماني حاصل مي‌شود كه بتوان آن را به صورت صحيح و درست مديريت كرد.
وي بر ضرورت داشتن برنامه‌ريزي صحيح و به كارگيري تلاش و جديت در كارها تاكيد كرد و افزود: يكي از حوزه‌هاي مهمي كه بايد در آن تلاش و جديت زيادي به كار گرفت حوزه‌ اقتصاد است چراكه دشمن سعي مي‌كند از طريق اين حوزه ضربه‌هاي بسياري به كشور وارد كند.
آیت الله ناصري تصريح كرد: تحريم‌هاي اقتصادي از مهم‌ترين راهكارهاي دشمن در راستاي ضربه‌زدن به نظام و كشور است كه در راستاي مقابله با آن جهاد اقتصادي مي‌تواند نقش مهمي داشته باشد.
نماينده ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري گفت: مسئولان بايد در كارهای اداري جدي و پر تلاش بود و فاصله‌ بين خود و مردم را كمتر كنند و امور مربوط به ارباب و رجوع را هر چه سريع‌تر و بهتر انجام دهند.
امام جمعه شهركرد ادامه داد: مسئولان در راستاي جلب رضايت مردم از هيچ كوششي دريغ نكنند و زمينه و بستر مناسبي را براي ترويج و تقويت فرهنگ ديني در جامعه فراهم سازند.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:30 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سازمان بسيج دانشجويي استان همدان:


افكار متعالي امام(ره) در جهان اسلام متبلور شده است
سپاه نیوز:سازمان بسيج دانشجويي استان همدان با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: امروز شاهد تبلور افكار متعالي حضرت امام (ره) در جهان اسلام هستيم.
به گزارش سپاه نیوز؛ در بيانيه سازمان بسيج دانشجويي استان همدان در خصوص وقايع اخير دنياي اسلام آمده است: حوادث اخير در كشورهاي مسلمان، كه ابتدا از تونس و فرار ديكتاتور آن به مهد ديكتاتوري وهابي عربستان آغاز شده و به اردن، يمن و مصر گسترش يافت، قطعاً در نتيجه بيداري اسلامي، و نشأت گرفته از پيام متعالي انقلاب اسلامي ايران بوده و مي‌رود تا به جهانيان ثابت كند كه افكار متعالي بنيانگذار فقيد انقلاب ايران، حضرت امام خميني (ره) فرا زمان و فرا مكان بوده و در قرن 21 كارايي دارد؛ چرا كه از منطق فرا تاريخي اسلام نشأت مي‌گيرد.
اين بيانيه مي‌افزايد: جهان غرب و نظام سلطه جهاني به رهبري امريكاي جنايتكار مي‌خواهند مسئله كشتار مردم بي‌دفاع بحرين را به سمتي پيش ببرند كه آن را جنگ فرقه‌اي ميان شيعه و سني تفسير كنند تا از آب گل آلود ماهي بگيرند. جاي تأسف است كه اكثر كشورهاي اسلامي بر اساس فرمول و قواعد طراحي شده استكبار جهاني حركت كرده و با ترويج اسلام اشرافيت، اسلام ابوسفياني، اسلام زر و زور و حاكميت ديكتاتورهاي بر پا برهنگان و مظلومين، اسلام آمريكايي و غرب را ترويج كنند.
در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: مدعيان حقوق بشر امروزي قرآن را آتش مي‌زنند تا خاطر مسلمانان را مشوش كرده و اذهان عمومي را از سمت و سوي كشتار مردم بي گناه توسط آل سعود و آل خليفه برگردانند؛ آيا اين‌ها بدنبال حقوق بشر هستند؟ كشتار مردمي بي دفاع آن هم با ورود و هجوم وحشيانه نيروهاي خارجي و تضييع حقوق و دخالت نظامي در امور داخلي كشوري مسلمان و شيعي توسط مدعيان خادمين الحرمين الشريفين با چه انگيزه‌اي صورت مي‌گيرد.
در اين بيانيه خاطرنشان شده است: اين نوكري‌هاي زبون صفتانه رجاله‌هاي وهابي مسئله‌اي تازه نيست؛ خوش خدمتي و نوكري اين زبون‌هاي نامسلمان براي اربابان غربي احمق خود، ترس و واهمه آنها را از سرايت اين جريان اسلام خواهي در كشور خود به خوبي نشان مي‌دهد، اما بدانند كه چه بخواهند چه نخواهند تا دميدن صبح آزادي در سرزمين حجاز نيز چيزي نمانده و تاريخ اين ننگ بزرگ را بر پيشاني حاكمان وابسته آل سعود ثبت خواهد كرد.
بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان همدان در اين بيانيه ضمن حمايت از حركت مردم بحرين و همه اسلام‌خواهان منطقه و جهان و نيز اعلام برائت و نفرت از ظلم دولت عربستان، از مسئولان دستگاه ديپلماسي و امور خارجه خواست تا هرچه سريعتر اقدامات مقتضي و مواضع قاطعانه خود را نسبت به اين اقدام ننگين اعلام و از آلوده شدن بيشتر دست وهابيون درخون شيعيان مظلوم بحرين جلوگيري كند.
انتهای خبر/05 
   
 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:30 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

مديركل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت علوم:


40 پرديس شهداي گمنام در دانشگا‌ه‌ها ساخته شده است
سپاه نیوز: حسينعلي عليخاني از طراحي ساخت پرديس شهداي گمنام در دانشگاه‌هاي كشور خبر داد و گفت: تاكنون 40 پرديس شهداي گمنام در دانشگاه‌ها ساخته شده است.
به گزارش سپاه نیوز؛ در سومين دوره از سفرهاي استاني هيئت دولت به اين استان حسينعلي علي‌خاني مشاور وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري و مديركل امور دانشجويان اين وزارتخانه شب‌گذشته در ديدار با دانشگاهيان شاهد و ايثارگر دانشگاهيان استان سيستان و بلوچستان با اشاره به اين كه در فرهنگ كشورمان، ايثار ، جهاد و شهادت آميخته شده است، گفت: در نظام‌هاي ليبرال از خودگذشتگي وجود ندارد اما در مكتب اسلامي ايران انسان به گونه‌اي ديگر تعريف شده است و فرهنگي به نام جهاد، ايثار و شهادت مي‌درخشد.
وي افزود: دنياي پيشرفته اكنون حاضر نيست از خودگذشتگي را مدنظر داشته باشد و اعلام مي‌شود كه اين‌ كارها ديگر جايي در فرهنگ عمومي ندارد. اما بايد توجه داشت كه فرهنگ ايثار و شهادت منحصر به زماني خاص نيست.
عليخاني با تاكيد بر اين كه در دوران دفاع مقدس تمامي زندگي سرداران شهيد تنها يك ساك دستي بود، گفت: امروز هم امكان شهيدشدن وجود دارد، اما چون تعلقات به زندگي بيشتر شده حصول به اين مقام سخت‌تر است.
مشاور وزير علوم با اشاره به اين كه شهادت خاص يك زمان و مكان نيست، اظهار داشت: امروز پس از سي‌سال گذشت از انقلاب اسلامي با جنگ نرم روبه رو شده‌ايم و قلم‌ها و سايت‌هاي خبري خط مقدم اين جبهه را تشكيل مي‌دهند.
مديركل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت علوم افزود: امروز مقام معظم رهبري ما را به بصيرت و آگاهي فرا مي‌خوانند و شهيدان ما در واقع همان افراد بصير و آگاه جامعه هستند.
وي با اشاره به اين كه فردي كه در برابر زرق و برق دنيا جان خود را تقديم آرمان‌هايش كند و به شهادت برسد نشان از نخبگي دارد، افزود: اكنون دغدغه مسئولان اين است كه دانشجويان شاهد و ايثارگر در كارهاي اجرايي ورود پيدا كنند.
عليخاني در بخش ديگري از سخنان خود به راه اندازي طرح كانون علمي، فرهنگي ايثار در دانشگاه‌ها اشاره كرد و افزود: در حال حاضر 10 هزار دانشجوي شاهد و ايثارگر دانشگاه‌هاي كشور عضو اين كانون‌ها شده‌اند. مطمئنا نيمي از اعتبارات اختصاص يافته به دانشگاه‌ها به كانون‌هاي علمي‌، فرهنگي ايثار تخصيص مي‌يابد.
وي ادامه داد: دانشجويان شاهد و ايثارگر در انتصابات و استخدام‌ در اولويت قرار دارند. بايد بسيار خوشحال بود كه دانشگاه‌هاي كشورمان امروز انتظار مي‌كشند كه شهيد گمنامي را در ميان خود جاي دهند. البته در زمان پيش اعلام مي‌شد كه دانشگاه‌ قبرستان نيست اما اكنون دانشگاه‌هاي كشور براي تدفين پيكر شهداي گمنام لحظه‌شماري مي‌كنند.
عليخاني خاطر نشان كرد: براي تدفين شهداي گمنام در دانشگاه‌هاي كشور علاوه بر ساخت مقبره‌ها، ساخت پرديس شهداي گمنام نيز طراحي شده كه در حال حاضر 40 پرديس شهداي گمنام در دانشگاه‌ها ساخته شده است.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

رئيس كنگره سرداران و 14600 شهيد فارس:


پادگان امام حسين(ع) در نزد مردم فارس جايگاه ويژه‌اي دارد
سپاه نیوز: رئيس كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس با اشاره به برگزاري كنگره بزرگ شهداي استان فارس در محل پادگان امام حسين(ع) گفت: اين پادگان در نزد مردم فارس جايگاه ويژه‌اي دارد.
به گزارش سپاه نیوز به نقل از روابط عمومي ستاد اجلاسيه سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس، مجتبي مينايي فرد اظهار داشت: پادگان امام حسين (ع) در ذهن و خاطرات تمام رزمندگان و آحاد مردم استان فارس جايگاه ويژه‌اي دارد.
وي بيان داشت: اين مكان در دوران دفاع مقدس، خاستگاه اعزام تمام نيروهاي استان فارس بوده و بسياري از شهداي اين استان از همين مكان رهسپار جبهه‌هاي جنگ شدند.
مينايي فرد اضافه كرد: در دوران دفاع مقدس پادگان امام حسين (ع) جايي بود كه صداي ناله و سوز، دعا و نماز شب رزمندگان در جاي جاي آن به گوش مي‌رسيد و بسياري از رفاقت‌ها در مدتي كه رزمندگان در انتظار اعزام بودند در اين جا شكل گرفت.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: از طرف ديگر اين پادگان مزين است به سه بار تشريف‌فرمايي رهبر معظم انقلاب كه در نوع خودش در سطح كشور بي‌نظير است.
رئيس كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس اضافه كرد: حضرت آقا هم در زمان رياست جمهوري و هم در زمان رهبري در اين مكان قدم نهاده‌اند.
مينايي فرد گفت: خاطرات اين مكان براي هميشه در فارس به عنوان يك نقطه ماندگار و جاودانه باقي مي‌ماند.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ابراز داشت: با برگزاري اجلاسيه شهداي فارس در اين مكان، خاطرات آن دوران دوباره زنده و با تجديد ميثاق با آرمان‌هاي انقلاب و شهدا، در ترويج فرهنگ ناب دفاع مقدس سرفصل جديدي باز مي‌شود.
مينايي فرد ادامه داد : ماهيت دفاع مقدس مردمي بود و ماهيت برگزاري اين اجلاسيه نيز بايد مردمي باشد.
وي اضافه كرد: از همه كساني كه غصه مي‌خورند كه در زمان جنگ نبوديم، دعوت مي‌شود در برنامه‌هاي مربوط به اين اجلاسيه حضور پيدا كنند، علم شهدا را به دوش گيرند و راه آنها را ادامه دهند.
مينايي فرد گفت: دفاع مقدس داراي ابعاد و ظرفيت‌هاي مختلف است كه بايد بيش از اين از ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي موجود در آن بهره گرفت.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: با توجه به گذشت بيش از 20 سال از دوران دفاع مقدس نسل حاضر به يقين براي درك آن دوران عطش و اشتياق بيشتري دارد و همين امر مسوليت ما را سنگين‌تر مي‌كند.
مينايي فرد اضافه كرد: به نظر مي‌رسد اين موضوع نيازمند مهندسي دقيق‌تري است كه بعد از اجلاسيه شهداي فارس بايد به آن بپردازيم.

 

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

رژه يگان‌هاي تيپ 2 زرهي زنجان در ميدان مدرس شهر زنجان
سپاه نیوز: فرمانده تيپ 2 زرهي زنجان از برگزاري مراسم رژه نيروهاي نظامي و انتظامي استان در بلوار 22 بهمن و ميدان مدرس زنجان به مناسبت روز ارتش خبر داد.
به گزارش سپاه نیوز؛ امير عليرضا موسويان در جمع خبرنگاران با گراميداشت سالروز ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اينكه 29 فروردين به فرمان امام خميني (ره) رهبر كبير انقلاب اسلامي به عنوان روز ارتش انتخاب شده است، اظهار داشت: اين در حالي است كه برخي كروهك‌ها و به ويژه منافقيت زمزمه انحلال ارتش را سر داده بودند.
وي با بيان اينكه ملت ايران در همه صحنه‌هاي نظام و انقلاب حضور داشته و از انقلاب و نظام دفاع كرده‌اند، تصريح كرد: دشمنان با تصور از بين بردن نظام و انقلاب دست به هر اقدامي زدند ولي هرگز نتواستند به خواسته‌هاي شوم خود برسند.
فرمانده تيپ 2 زرهي زنجان با بيان اينكه ملت ايران با حضور در همه صحنه‌ها اجازه ندادند كه بدخواهان نظام و انقلاب به خواسته‌هاي شوم خود برسند، تصريح كرد: دشمنان در هشت سال دفاع مقدس از هيچ دشمني عليه ملت ايران فروگذار نكردند و پس از ان نيز با جنگ نرم تلاش دارند دارند به اهداف نامشروع خود دست يابند.
وي با بيان اينكه در جنگ نرم هيچ تير و يا فشنگي شليك نمي‌شود، تصريح كرد: در اين عرصه نه خاكريز و نه برج و باروي نظامي وجود دارد كه از آن دفاع شود.
امير موسويان با بيان اينكه بايد در عرصه جنگ نرم همه هوشيارانه عمل كنيم، افزود: در اين عرصه رسانه‌هاي نقش مهمي بر عهده دارند كه بايد در اين زمينه آگاه سازي كنند.
وي به ساخت هواپيماهاي جنگنده رعد و صاعقه توسط مهندسان ارتش اشاره كرد و گفت: ساخت انواع سلاح‌هاي روز از جمله دستاوردهاي ارتش جمهوري اسلامي ايران است كه پس از انقلاب اسلامي ايران توسط مهندسان داخلي صورت گرفته است.
فرمانده تيپ 2 زرهي زنجان به ساخت ناوشكن جماران توسط متخصصان داخلي اشاره كرد و بيان داشت: روزي نمي‌توانستيم سيم خاردار بسازيم اما امروز به همت متخصصان داخلي توانسته‌ايم بسياري از نيازهاي داخلي را برطرف كنيم و حتي به كشورهاي ديگر نيز صادر كنيم.
وي به ساخت تانك ذوالفقار و ادوات زرهي توسط متخصصان داخلي اشاره كرد و عنوان داشت: ساخت اين سلاح‌ها با فناوري روز دنيا نشان از تلاش و همت ارتش براي خودكفايي در زمينه ساخت سلاح‌هاي مختلف نظامي و جنگي دارد.
امير موسويان با بيان اينكه اين از بركات تحريم دشمان ماست و عامل مهمي براي عملي شدن شعار ما مي‌توانيم در كشور است و تصريح كرد: امروز تجهيزات در كشور به روز ساخته شده و به روز به نيروها آموزش داده مي‌شود.
وي افزود: در راستاي گراميداشت اين روز و تبيين منويات رهبر كبير انقلاب و نمايش دستاوردهاي انقلاب ويژه برنامه‌هاي مختلفي تدوين و برنامه‌ريزي شده است.
فرمانده تيپ 2 زرهي زنجان با بيان اينكه برگزاري مراسم رژه از مهم‌ترين برنامه‌هاي گراميداشت روز ارتش در زنجان است افزود: در اين مراسم با شكوه كه با حضور و سخنراني استاندار زنجان برگزار مي‌شود به دو نفر از سربازان اين تيپ مدال اعطا مي‌شود.
وي حضور نيروهاي انتظامي و نظامي را به صورت هماهنگ در اين مراسم از ويژگي‌هاي اصلي رزه خواند گفت: اين رژه با حضور سپاه، بسيج، نيروهاي انتظامي و يگان‌هاي مختلف تيپ زرهي در ميدان مدرس و بلوار 22 بهمن زنجان برگزار مي‌شود.
موسويان در ادامه از ديدار فرماندهان ارتش با نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان خبر داد و افزود: ديدار با خانواده‌هاي شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس از هر نيروي سپاه، ارتش و نيروي انتظانمي سه خانواده را نيز از ديگر برنامه‌هاي روز ارتش در زنجان است.
وي با گراميداشت ياد و خاطره شهدا افزود: گلبارارن مزار شهداي انقلاب و جنگ تحميلي را از ديگر برنامه‌هاي ارتش است كه روز پنج‌شنبه پايوران و سربازان تيپ 2 زرهي زنجان با حضور در مزار شهدا با شهداي انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تجديد پيمان خواهند كرد.
فرمانده تيپ 2 زرهي زنجان از ويزيت رايگان بيماران در بيمارستان ارتش خبر داد و افزود: در اين بيمارستان بيماران مراجعه كننده به مدت يك هفته به صورت رايگان توسط پزشكان و متخصصان ويزيت مي‌شوند.

با تشکر

پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها