0

تخم مرغ کاری (هند)

 
nori200
nori200
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1294
محل سکونت : خراسان رضوی

تخم مرغ کاری (هند)

 

مواد لازم:

تخم مرغ پخته = ٨ عدد
پیاز خرد شده = ١ عدد
زنجبیل تازه = ٢ ق چ
سیر = ٢ حبه
عدس قرمز پخته = ٣/١ فنجان (می توان از عدس معمولی یا دال عدس که در ایران بیشتر موجود می باشد استفاده کرد)
نخود فرنگی = ١ فنجان
گوجه فرنگی رنده شده= ۴٢۵ گرم
پودر کاری = ٢ ق س
زردچوبه = ٢/١ ق چ
چوب دارچین = یک تکه
گشنیز تازه خرد شده = ٢ ق س
برگ کاری = ١٠ عدد تازه (در صورت در دسترس بودن)



طرز تهیه:

ابتدا پیاز، سیر و زنجبیل را در غذا ساز ریخته (مخلوط کن) و با هم مخلوط می کنیم.

روغن را در ظرف مورد نظر داغ کرده و مخلوط بالا را ٢ الی ٣ دقیقه در روغن با حرارت ملایم تفت می دهیم.

در این مرحله ادویه ها را (دارچین+پودر کاری+زردچوبه+برگهای کاری) به مواد اضافه کرده و تفت کوچکی می دهیم.(در کشور هندوستان گیاهی به نام کاری وجود دارد که از برگهای سبز آن در پخت غذا استفاده می شود)

بعد گوجه فرنگی های رنده شده و ٢ فنجان آب را به بقیه مواد اضافه می کنیم (در دستور اصلی از کنسرو گوجه فرنگی استفاده می شود ولی می توان از گوجه فرنگی تازه هم استفاده کرد) و صبر می کنیم مواد به جوش بیاید درب ظرف را گذاشته و ١۵ دقیقه با حرارت ملایم  زمان پخت به مواد می دهیم.

تخم مرغ ها را پوست کنده به دو نیم تقسیم می کنیم به همراه عدس پخته و نخود فرنگی و ٢/١ فنجان آب (در صورت نیاز) به مواد بالا اضافه می کنیم .

حدود ١۵ دقیقه دیگر به غذا زمان می دهیم تا خوب جا بیفتد.

در آخر گشنیز خرد شده را نیز به غذا اضافه می کنیم و غذا را با برنج یا نان سرو می کنیم.

نوش جان


راسخون امید به زندگی

دوشنبه 8 فروردین 1390  6:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها