0

اخبار بازي سپاهان و نفت

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

اخبار بازي سپاهان و نفت

در اين پست تعدادي از خبر هاي مربوط به بعد  و در حين بازي سپاهان و نفت آبادان به عرض ميرسد .

شنبه 6 فروردین 1390  7:51 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:اخبار بازي سپاهان و نفت

اسكورت خبرنگار 90 و اخراج عجيب مسئول تداركات سپاهان

خبرنگار برنامه90 پس از پايان ديدار تيم‌هاي سپاهان و صنعت نفت با اسكورت ماموران نيروي انتظامي ورزشگاه فولادشهر اصفهان را ترك كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، خبرنگار برنامه 90 در بين دو نيمه با مجيد بصيرت، سرپرست تيم فوتبال سپاهان درگير شده و توسط ناظر مسابقه از زمين اخراج شد و پس از پايان بازي نيز هواداران سپاهان‌ نسبت به اقدام وي معترض بودند و عليه او شعار دادند.

خبرنگار 90 مجبور شد با اسكورت ماموران نيروي انتظامي ورزشگاه فولادشهر را ترك كند.

*عليرضا فغاني، داور مسابقه در دقيقه 65 به سمت نيمكت تيم سپاهان رفت تا به امير قلعه‌نويي كه نسبت به قضاوتش معرتض بود تذكر دهد. پس از حضور فغاني در كنار زمين اعضاي كادر فني سپاهان نيز به سمت داور رفتند تا با وي به صحبت كنند. فغاني در پايان تصميم گرفت ناصر ملارضايي، مسئول تداركات تيم سپاهان را از روي نيمكت اخراج كند.

ملارضايي پس از پايان بازي در توضيح اخراج خود گفت: نمي‌دانم داور چرا مرا اخراج كرد. من روي نيمكت نشسته بودم و هيچ اعتراضي به داور مسابقه نكردم.

شنبه 6 فروردین 1390  7:52 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پيرواني: تيم هاي ليگ برتري 20 درصد شرايط حرفه اي گري را دارند
سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: تيم هاي ليگ برتري 20 درصد شرايط حرفه اي گري را دارند .

ايرنا:  'غلامحسين پيرواني' پس از ديدارمعوقه تيمش مقابل سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: سپاهان در اين بين استثناست و با وجود داشتن مهره هاي قوي و بازيكنان ذخيره و كادرفني قدرتمند تنها تيم حرفه اي ليگ است .

وي اظهار داشت:بازي خوبي از هر دو تيم شاهد بوديم و با وجود اينكه تنها دو هفته است كه من اين تيم را تحويل گرفتم اما از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.

وي ادامه داد: با وجود اينكه چند موقعيت از دست داديم و به بازيكنانم سفارش كرده بودم تا از پاس هاي بلند استفاده كنند اما آنها پاس هاي كوتاه به يكديگر مي دادند و همين عامل باعث استفاده بازيكنان سپاهان از موقعيت ها شد.

وي در زمينه داوري اين ديدار نيز گفت: داوري هم جزئي از فوتبال است و داوران هم نمي توانند بي عيب باشند چون آنها هم مثل بازيكنان يك روز خوب و يك روز بد دارند.

وي در خصوص تعويض روح الله عرب بازيكن اين تيم نيز گفت: تشخيص دادم كه اين بازيكن ديگر توان ادامه بازي را ندارد، ضمن اينكه من با بازيكنانم قرار گذاشتم كه با تمام توان بازي كنند و هرگاه نمي توانند بازي كنند اعلام كنند.

پيرواني در خصوص مربيگري خود در تيم اميد نيز گفت:وقتي با تيم ملي اميداز گوانگجو برگشتم در سمت خود ابقا شدم ولي به دليل شرايطي كه وجود داشت خودم تصميم گرفتم از اين تيم كناره گيري كنم.

وي در باره نتيجه گيري تيم صنعت نفت نيز گفت: من در مدت كم نمي توانم بر روي بازيكنان فشار بياورم و باوجود اينكه تيم خوبي در زمان مربي قبلي بسته شده اما اين تيم مهاجم چپ پا ندارد.

ديدارمعوقه تيم هاي فوتبال سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال عصر شنبه در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه دو بر صفر به سود سپاهان پايان يافت

شنبه 6 فروردین 1390  7:53 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

قلعه‌نويي: اگر بگذارند و بخواهند سپاهان قهرمان مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: اگر بگذارند و بخواهند مطمئن باشيد سپاهان قهرمان ليگ برتر خواهد شد.

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 2 بر صفر سپاهان برابر صنعت نفت آبادان عنوان کرد: به غلام پيرواني تبريک مي‌گويم که توانسته تيم صنعت نفت را دگرگون کند. اصلا انتظار نداشتم تيم نفت اين گونه بازي کند و ما را زير فشار قرار دهد.
وي افزود: در نيمه اول غافلگير شديم و در نيمه دوم پس از شناخت از نفت توانستيم کارهاي تاکتيکي خود را در زمين پياده کنيم. خوشحالم که توانستيم به صدر جدول راه يابيم، اما تازه کار ما شروع شده است، زيرا هميشه حفظ صدرنشيني سخت‌تر است.
سرمربي سپاهان در مورد اعتراضش نسبت به قضاوت داور خاطرنشان کرد: در بين دو نيمه من با فغاني صحبت کردم و قصد بحث و جدل نداشتم. شايد به علت فشاري که تحمل مي‌کردم با صداي بلندي صحبت کردم. 

قلعه‌نويي در خصوص قهرماني سپاهان تصريح کرد: از اول فصل 21 بازيکن خوب را جذب کرديم تا بتواينم در روزهاي فشرده ليگ بازي خوبي انجام دهيم. با اضافه شدن محرم نويدکيا تيم کامل‌تر خواهد شد و بازي‌هاي بهتري انجام خواهيم داد.
وي ادامه داد: اگر بگذارند و بخواهند که سپاهان قهرمان شود، مطمئن باشيد به اين عنوان دست خواهيم يافت.
سرمربي سپاهان با اشاره به زحمات مديران قبلي اظهار داشت: ما يک تيم نيستيم، بلکه يک باشگاه هستيم و زحمات تمام افراد در موفقيت تيم تاثير دارد. از تمام مسئولان و مديران سپاهان به علت فراهم آوردن شرايط مناسب تقدير و تشکر مي‌کنم.
قلعه‌نويي درباره دربي 70 گفت: تمام تمرکزم به سپاهان است و هيچ توجهي به ديدار استقلال و پرسپوليس ندارم.

شنبه 6 فروردین 1390  7:54 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حاشيه ديدار سپاهان و صنعت نفت آبادان

*عليرضا فغاني، داور مسابقه در دقيقه 65 به سمت نيمکت تيم سپاهان رفت تا به امير قلعه‌نويي که نسبت به قضاوتش معرتض بود تذکر دهد. پس از حضور فغاني در کنار زمين اعضاي کادر فني سپاهان نيز به سمت داور رفتند تا با وي به صحبت کنند. فغاني در پايان تصميم گرفت ناصر ملارضايي، مسئول تدارکات تيم سپاهان را از روي نيمکت اخراج کند.
ملارضايي پس از پايان بازي در توضيح اخراج خود گفت: نمي‌دانم داور چرا مرا اخراج کرد. من روي نيمکت نشسته بودم و هيچ اعتراضي به داور مسابقه نکردم.

شنبه 6 فروردین 1390  7:54 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حاشيه ديدار سپاهان و صنعت نفت آبادان

ديدار معوقه تيم‌هاي سپاهان و صنعت نفت آبادان 3 دقيقه زودتر از موعد مقرر آغاز شد.

ديدار معوقه تيم‌هاي سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان که قرار بود از ساعت 17 آغاز شود 3 دقيقه زودتر شروع شد.

*امير قلعه‌نويي نسبت به قضاوت داور معترض بود و پس از پايان نيمه اول به سمت عليرضا فغاني رفت تا با او صحبت کند.

*قبل از آغاز اين ديدار سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، احسان حاج‌صفي، احمد جمشيديان و محرم نويدکيا به سمت نيکمت تيم صنعت نفت رفتند و براي غلام‌حسين پيرواني دست گل بردند. همچنين رسول نويدکيا، هدايت شهرياري و حسن هوري به سمت قلعه‌نويي رفتند و از وي رخصت گرفتند.

*بلندگوي ورزشگاه فولادشهر از رسول نويدکيا و غلام‌حسين پيرواني تقدير و تشکر کرد.

*سعيد آذري، مديرعامل سابق ذوب‌آهن در ورزشگاه حاضر است و اين ديدار را از نزديک تماشا مي‌کند.

*در اواخر نيمه اول 2 بازيکن تيم آباداني در محوطه جريمه به زمين افتاده بودند، اما سپاهاني‌ها بازي را ادامه دادند و همين امر باعث شد تا دروازه‌بان و کادر فني نفتي‌ها اعتراض شديدي به بازيکنان حريف انجام دهند.

شنبه 6 فروردین 1390  7:55 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پيرواني: سپاهان تنها تيم حرفه‌اي ايران است

فرگوسن هم نمي‌تواند در اين فوتبال موفق شود !!!

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: سپاهان اصفهان تنها تيم حرفه‌اي ليگ برتر است و ساير تيم‌ها 20 درصد نيز حرفه‌اي نيستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، غلام‌حسين پيرواني پس از شكست 2 بر صفر صنعت نفت برابر سپاهان عنوان كرد: بازي خوبي برابر تيم پرمهره سپاهان انجام داديم. در دو هفته‌اي كه تيم را تحويل گرفته‌ام روي برنامه‌هاي تاكتيكي كار و تلاش كردم تيم را به شرايط ايده‌آل برسانم.

وي افزود: سپاهان از لحاظ ساختاري نسبت به ما بسيار متفاوت است، هرچند كه ما نيز در اين ديدار موقعيت‌هايي داشتيم و نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. از تمام بازيكنانم راضي هستم، زيرا بازي بسيار خوبي انجام دادند.

سرمربي نفت آبادان در مورد عملكرد داور خاطرنشان كرد: اشتباهات داوري جزو فوتبال است و در كل من عملكرد فغاني در اين ديدار را خوب ارزيابي مي كنم. هيچگاه عليه داور حرف نمي زنم و قضاوت را به عهده كارشناسان مي گذارم. اميدوارم هر اشتباهي كه صورت مي گيرد، سهوي باشد.

پيرواني در مورد قهرماني سپاهان تاكيد كرد: سپاهان پرمهره ترين تيم ليگ است و تنها تيم حرفه اي در ايران به حساب مي آيد. به مسئولان اين باشگاه تبريك مي گويم كه توانسته اند چنين تيمي را بسازند. ساير تيم هاي ايران شايد حدود 20 درصد هم حرفه اي نباشند. در اين دوره ليگ تيم هاي سپاهان، ذوب آهن و استقلال مثلث قهرماني را تشكيل مي دهند.

وي در مورد احتمال حضور كارلوس كرش در تيم ملي تصريح كرد: ساختار كلي فوتبال ما مشكل دارد. اگر فرگوسن هم بيايد نمي تواند كاري كند. بايد از پايه مشكلات را حل كنيم تا بتوانيم يك تيم ملي خوب داشته باشيم. عيار تيم ما برابر ژاپن، كره جنوبي و استراليا مشخص مي شود. مربياني مانند قلعه نويي و قطبي انتخاب شدند و بدون كسب نتيجه، كنار رفتند. بايد با كار كارشناسي سرمربي تيم ملي انتخاب شود.

سرمربي نفت در مورد حضورش در اين تيم گفت: حداقل به يك ماه زمان نياز دارم تا بتوانم با نفرات تيم آشنا شوم و نتايج قابل قبولي كسب كنم. اميدوارم در فصل آينده بتوانم با بازيكنان خوبي كه جذب مي كنيم تيم قدرتمندي را راهي مسابقات كنيم.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا قرارداد شما براي فصل آينده نيز تمديد خواهد شد، عنوان كرد: قراردادم تا پايان اين فصل است اما بايد ببينيم كه شرايط به چه گونه است و مسئولان باشگاه با من قرارداد مي بندند يا خير.

شنبه 6 فروردین 1390  7:57 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جديدترين خبرهاي مربوط

حاشيه هاي ديدار سپاهان و صنعت نفت

به گزارش خبرنگار ايرنا، باد شديدي در ورزشگاه مي وزيد كه بر جريان بازي نيز تاثير داشت.

بازيكنان سپاهان قبل از شروع اين ديدار بنر مربوط به سال جهاد اقتصادي را در دست گرفتند و وارد زمين شدند.

امير قلعه‌نويي نسبت به قضاوت داور معترض بود و پس از پايان نيمه اول به سمت عليرضا فغاني رفت تا با او صحبت كند. خبرنگار دوربين 90 نيز از اين حركت سرمربي سپاهان فيلم‌‌برداري كرد كه اين امر باعث شد مجيد بصيرت، سرپرست سپاهان به او اعتراض كند. پس از درگيري كادر فني تيم اصفهاني با خبرنگار دوربين 90، ناظر مسابقه دستور داد تا نيروي انتظامي خبرنگار را از زمين مسابقه بيرون ببرند.

قبل از آغاز اين ديدار سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، احسان حاج‌صفي، احمد جمشيديان و محرم نويدكيا به سمت نيمكت تيم صنعت نفت رفتند و براي غلام‌حسين پيرواني دست گل بردند. همچنين رسول نويدكيا، هدايت شهرياري و حسن هوري به سمت قلعه‌نويي رفتند و از وي رخصت گرفتند.

ديدار معوقه تيم‌هاي سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان كه قرار بود از ساعت 17 آغاز شود 3 دقيقه زودتر شروع شد.

حدود دو هزار نفر از تماشاگر اين ديدار بودند.

ساعت ورزشگاه نيز مطابق ساعت رسمي كشور نبود و يكساعت عقب بود.

سعيد آذري مديرعامل سابق ذوب‌آهن و مديرعامل فعلي نساجي مازندران به همراه فولادگر نماينده مردم اصفهان جزو تماشاگران اين ديدار بودند.

در اواخر نيمه اول دو بازيكن تيم آباداني در محوطه جريمه به زمين افتاده بودند، اما سپاهاني‌ها بازي را ادامه دادند كه اين امر باعث شد تا دروازه‌بان و كادر فني تيم صنعت نفت اعتراض شديدي عليه اين حركت انجام دهند.

ديدارمعوقه تيم هاي فوتبال سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال عصر شنبه در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه دو بر صفر به سود سپاهان پايان يافت

شنبه 6 فروردین 1390  8:22 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

قلعه نويي: اگر تمركز داشته باشيم قهرمان ليگ برتر مي شويم
اصفهان- سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: در ابتداي فصل همه پيش بيني هاي لازم براي حضور موفق تيم سپاهان در ليگ برتر و جام باشگاه هاي اسيا انديشيده شده و اگر حاشيه سازي پيرامون تيم ما صورت نگيرد و تمركز داشته باشيم قهرمان ليگ مي شويم.

به گزارش خبرنگار ايرنا 'اميرقلعه نويي' پس از ديدارمعوقه تيمش مقابل صنعت نفت آبادان در جمع خبرنگاران افزود: بازيكناني كه براي تيم جذب كرديم در هر شرايطي مي توانند به ما كمك كنند و به خصوص با حضور نويد كيا كه از بند مصدوميت رها شده وزن تيمي ما بهتر نيز خواهد شد.

وي در خصوص ديدار با صنعت نفت گفت:به پيرواني تبريك مي گويم كه در مدت حضور خود در تيم صنعت نفت اين تيم را دگرگون كرد چون بازيكنان اين تيم بر روي نقاط قوت ما در نيمه اول كار كرده بودند.

وي افزود: در نيمه دوم با شناختي كه از حريف پيدا كرديم با فضا دادن در كناره هاي زمين توانستيم راه را بر بازيكنان اين تيم ببنيدم ، ضمن اينكه از تلاش هاي رحمتي دروازه بان تيم نيز نبايد گذشت.

وي درباره صدرنشيني سپاهان پس از پيروزي در اين ديدار گفت: اعتقاد دارم كارمان سخت تر شده چون حفظ قهرماني مهمتر از كسب آن است.

سرمربي سپاهان ادامه داد: فروردين و ارديبهشت ماه هاي سختي براي سپاهان است كه اميدوارم با تلاش مجموعه باشگاه بتوانيم شرايط خوبي داشته باشيم .

وي در خصوص صحبت هاي خود با داور مسابقه نيز گفت بحث خاصي نبود و فقط با او صحبت كردم.

قلعه نويي همچنين از پيش بيني درزمينه نتيجه ديدار پرسپوليس و استقلال خودداري كرد و گفت: در حال حاضر تمام فكر و ذكرم سپاهان است.

شنبه 6 فروردین 1390  8:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها